Sziasztok.
Nah hát hol is kezdjem,bizots hosszú leszek de megpróbálom minél rövidebben irni nehogy huzzam a drága idötöket.
Esküvö: Csodásan szép napra ébredftünk aznap hisz láttam a babanetes barátaim tényleg elfujták a felhöket
ksözsönöm nektek akik gondoltak rám
Kezdés fodrásznál 8 órakor,majd 11 re smink,ott ültem vagy 1 órát,közben a fotos meg videos végig ott voltak velem,nagyon jó tanácsokkal látták el a sminkesem!!!!!
Aztán jött a meglepi én ugy tudtam meg azt is beszéltük a férjemmel hogy ami kocsink lesz a menyasszonyi autó,de a francokat a kocsiból kiszállva láttam meg a gyönyörü fekete Bmw 5-t ...elakadt a szavam is ...és csak vifgyorogtam mint a gyerek...kiderült o már az elejétöl szövetkezett az egyik haverjával lés ök hozták össze a kocsit:)
Aztán a meglepi után jött az öltözés,4 rokon/barát segitett öltözni(ezuton is hála nekik
)
Aztán mikor kész voltam jött hogy leendöbelim megnézhet,hát neki is elakadt a szava:)
Elindultunk fényképezkedik..ezt nem taglalom majd iwiw-en beszélenk helyettem a képek
Majd negyed 4-re értünk haza én még ledobtam a menyasszonyi ruhám ,,és átöltöztem egy kicsit lengébbe,majd 4 elött 10 percel szoltak hogy ismét öltözzek...
Majd elindultunk,vagy 20 perc volt mig beértünk,hisz mi diktáltuk az iramotz,a söför végig nyomta a dudát,meg pesrez a rokonok is:)
Majd eljött a házassáfkötés...bevezettek minket meg a szülöket avároba,és onnan hallgattuk a Mi dalainkat amiket összeválogattunk,majd 5-10 percen belül megcsendült az ami a Bevonulonk: Bryan Adamas:Everthing I Do
A gyomrom a torkonban a szivem ezerrel kalapált,furcsa de isteni érzés volt:)
Majd bementünk,és immár férj és feleségként jöttünk ki
Aztán elmentünk még itt is családi képeket csinálni.
Aztán indulktunk vacsizni...a kaja fini volt a hangulat eszméletlen fergeteges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen jót még nem buliztam sosem!!!!!!
Aztán jöttek a feladtakok,majd menyecsketánc ahol 4 szer próbálkoztak de nem jött össze...
aztán már a férj vitt el magának!!!!!!
Utána jött a Mi meglepink a vendégeknek egy tánc!!!!!!!!!!!
Lassú kis andalitó,majd egyszer csak sziréna és bummmmmmmmm greas.footloose,n sync és mége yg tucat szám ,hatalmas siker volt ez az amerikában már elterjedt szokás. ÍAz én rokonaimnak hatalamas dolog volt hisz erröl ök nem is tudtak.
És azért is volt jó mert nem volt komoly a tánc hanem ilyen vicces paródiás volt:)
Hát igy ennyi jutott hamar eszembe!+!!!
De auzt megjegyzem ez az a nap amit bármikor ujra és ujra átélnék azzal akit a férjemül válaszottam: Lacival
Bocs ha sok lettem!!!!!!!
Jaj majd elfelejtem baba: mindenképp december elöbb nem