Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsó,
Kész vagyok a 22.29-es hsz-tól :lol: :lol:

Kpn,
Misit vinném - nagyon ott van ! :lol:
(ugye írsz majd nekem privit ? :oops: )

Vicky,
Log központba én is járok, Sch….. raktároz nekünk.
Brutál annyit közlekedni még autóval is !
Övet én dokim se nagyon preferálja, de anyám bacogatásától kikészülök.
Kórházban szombat du:
Anyu: rajtad van az öv ?
Én: igen, persze
Anyu: úristen és még így is ekkora ?
Én: ha nem tűnt volna fel, két napja szültem.

2008. dec babák anyukáival fórumozok és ott nagyon bevált a teakeverék, azt akarom most kipróbálni. Meglátjuk.
Sörinfót köszi.
Húúúúúúúúúú szegény pasik, nővérke és anyós is nagyon gáz.

Timejka,
Párom a retró ujságoktól volt kiakadva. Ja és ha jól emlékszem itt a csajok is írták hogy a kézmosásra, kézmosás után csap megfogására stb. stb. nagyon figyeljen ott bent !

Andrea,
Jobbuljatok.
Babafesztivál, már emlékszem ! :lol:

Judit,
Jaja malátával turbózott birkatej a mai menü :lol: :lol:
Kapsz tőlem egy buksisimit, jól szóltál okoskának :!: :!:

Lukácsné,
Úristen 80-as fájások és hazaküldtek ? Hát nem tudom, nekem sokkal kisebbnél már agyhalál állapot volt.
Nagyon szorítunk !

Nava,
Ne légy beeeeeeeeeeecarva, mikor lesznek eredmények ?
Zorka alapból egi bébi lesz, úgyhogy tényleg a szépség hab a tortán lészen !
Ja totálbrutál migrénem van, két algo befigyelt, persze semmi eredménye.

Katamarán,
Escape escape !

Eszter,
Jééééééééééééééézusom, csupa libabőr vagyok ! Sőt már biggyed is a szám ! Te csajszi nagyon ügyi vagy !

Macs,
Pihi és rengeteget gondolunk Rátok !

Wikka,
Szerintem jó az eredményed !

Csucsu,
Holnap már minek bemenni dolgozni ?
Dehogynem alszom, csak nyitott szemmel :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csucsu,
húúúú, nagyon jól hagzik ez a nyaralás :D
Mi is indulunk pénteken, de mi visszük a két skacot is, tehát apartman, önellátás, no sex a fürdőben, pláne nem jakuzziban :roll:
De azért szuper lesz, nagyon jókat tudunk alakítani négyesben :lol:

Verka,
nekem nem néztek AMH-t, így sajna nem tudom :oops:
De látom Csucsu már adatokkal is alátámasztotta a megnyugtatásodat, így no para amíg nem tudsz az ügynökkel beszélni!

Kép
judit0713

lukacsne: Nekem konkrátan 0-t mutatott a ctg még tolófájásoknál is, mert nekem nem ott fájt ahová a ctg fel lett téve. Szóval sajna nem tudok segíteni.

Idiótákkal megpróbálok nem foglalkozni, majd rájönnek. De legalább tegnap jókat röhögtünk. Az is kell néha.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu,
buksisimit köszönöm, bár tényleg nem vagyok rá büszke :oops:
Mi ez az öv téma??? Én erről valahogy lemaradtam mindkét szülés után :oops:

Navi,
kicsit parásnak tűnik amit írtál :shock: de remélem csak én reagáltam túl a dolgot, és neked semmi bajod!!!
Szerezz vasat mindenáron :) Zorkát meg simizd meg helyettem is!

Kép
judit0713

Vícky!!
Meglestem Barbust!!!!Azok a szemek,elvagyok ájulva,ha nem bírsz vele,csak hozd,vigyázok rá. :lol: :lol:

Judit!!
Jó nyaralást,pihenést!!!jó időt mondanak,rátok fér a pihi. :lol:

Kubu!!
Én dolgozom 20-án is,meg sz-v is. :? De Én választottem ezt a szakmát,ugye,szidjam Magam. :D

Ja és szept 3-án megyünk színházba!!!!! Szép nyári nap lessz a terítéken!!!!!!!!!!!!!!
csucsu99
Budapest

kubu: Én mnb-s vagyok. A hasaddal meg ne foglalkozz, volt olyan csaj mikor én szültem, hogy amikor hazafelé mentek csak a hordozóból derült ki hogy már szült. Szépen vissza fog az húzódni. Bár nem tudom ez a második gyerek utáb hogy van.
vicky79
Budapest III. kerület

csucsu: Ha nagyon kiborít a kisasszony szavadon foglak.
vicky79
Budapest III. kerület

Üdv Birkácskák! :lol:

gondoltam beeeeee-nézek így du. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen Kubus, Andi műtős sztorijából jött a "babafesztivál"...
Istenem,azóta ezen röhögünk anyummal,neki naggggyon bejött ez a duma :)

meg az,hogy beszóltam én is a műtőben,szerinte az altatóorvosnak,hogy milyen mufurc :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnálom,hogy nem találkoztunk aznap,de ez még pótolható ;)
Még megvárom,hogy lefusson a nyár,aztán egyik szombaton ha gondolod arra tekeredek ;) :lol: :lol:
Azt a gyönyörűséges hajasbabát úgyis muszáj megnézzem!!! :D :D

Csajok,alig várom,hogy elköltözzünk,akkor majd a kertben is lehet fesztiválozni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most írtam, és már megint x millió hsz :shock:

Judit,
Vigyetek magatokkal :lol:
A helyzet az h Marcus után nem úgy ment vissza a pocakom ahogy kellett volna és most anyám úgy gondolta hogy kézbe veszi a dolgokat és nem engedi Liza után hogy „elhagyjam” magam. Persze ilyenek mint BMC, PCO, stb. stb őt nem érinti meg, szerinte azért hízok mert lusta vagyok és zabálok …..
Szóval most vennem kellett egy salus hastartót, leszorítót vagy mi a nyavalyát, ami elméletileg segít a szülés után a pocak visszahúzodásában.

Tehát télen milyen munkába közlekednek ? :lol:

Csucsu,
És mit dolgozol ?

Vicky,
Mondjuk beszélgettük itthon a párommal hogy meglátjuk az IR kivizsgálás stb. stb., diéta, mozgás milyen eredményt hoz, de ha szeretném és nekem ettől a lelkem jobb akkor szívesen támogat abban hogy esetleg elmenjünk egy plasztikai sebészhez picit a pocómat helyretenni.
Egyébként amikor kórházban voltam, rengeteg olyan csajszit láttam akikről meg nem mondtam volna hogy már túl vannak a szülésen.
Szóval az a baj hogy anyámmal nem lehet beszélni és addig nyomja a dolgokat, míg az ember rá nem megy teljesen (na és most ezt nem akarom).
Jaaaaaaa pont láttam valamelyiknap hogy mnb-nek ott van a raktára. Szóval raklapokon áll a pénz nálatok :lol:

kubuspace

Vicky,
az a baj hogy hiába a laktoherb, urtica, ricinus, sok folyadék, sör... én csak annyi tejet tudok termelni ami a napi fogyasztásra elég :( nem is tudom mi lesz ha még többet akar(na) majd enni.

kubuspace

Verka: nekem az FSH sokkal rosszabb lett,mint Neked,az AMH-m pedig 1,8,és Sz azt mondta,hogy az jóóóó!! :)

Úgyhogy a Tied tökéletes,ne aggódj ezen! :)

[quote="wikka"]S írta:wikka.O.S!!!!

Sziasztok!! Alig bírom behozni a lemaradásomat, épp a 991. oldalnál tartok... zajlik ám itt a élet ezerrrel :wink:

Most viszont sos segítséget szeretnék kérni:
most jött meg az AMH leletem, de Tanár úr műtőben van, úgyhogy majd szét vet a kiváncsiság, hogy jó-e a leletem:

szóval az FSHm volt 9,6 ezért küldött K tovább AMH-ra ami pedig 2,4 lett (0,2-14,6 ref értékek)

Naggyon ideges vagyok... nézegetek a neten is, de bennettek jobban bízom.

Várom az ötleteket :oops:
Vendég

Csajok,egy biztos,nagyon aranyos a moderátorunk ;) :)
Beeeeee!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béka: Az az :))))))))))))))))))
andrea-1

Hazaértem a piacról,jó sok szedret vettem,meg málnát,meg padlizsánt...

Asszem vegetáriánus leszek...
Vagy majdnem vega.
Egyszerűen nem kívánom a húst :shock:

Tegnap készítettem este paprikás csirkét,de 2 falat után otthagytam. :roll:
úgyhogy marad a juhtúróval töltött gomba,meg a rántott padlizsán,és jóóóóó sok gyümölcs :)

Elvégre egy birka nem eszik húúúúst...!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, köszönöm a sok szorítást. Hát nem vettek le a lábamról. Azonnali kezdés lenne mindkettő. Egyik helyen nagyon titklództak, mig a másikban meg bagót fizetnének. Szóval majd meglátom.

Átfutottam a mai termést. Csak gyors beeeeeeeeeee- kukk volt:

Lukácsné: szerintem bármely percben jöhet Hanna, légy készenlétben de ne idegeskedj, nagyon várunk!

[b][b]Úgy látom tegnap 19.10-kor csatlakozott Katamarán (és a hasonlók)/nem tudnak/akarnak békésebb vizekre evezni. Szóval ha nem látnátok, mi nem ülünk egy hajóban veletek, a mi hajónk lehet csak kis csónak (sok jó ember kis helyen is elfér cimszóval), de békés vizeken uszott eddig és halad tovább egyenesen. Szóval itt béke volt, van és lesz továbbra is!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam még gyorsan beeeeeeenézek mielőtt elindulok haza. Igen, jól látjátok, ma ilyen korán :)

Kubu,
télen is felmegy a kocsi a hegyre, max. hólánccal! Eddig két tél alatt 5 olyan alkalom volt, amikor félúton ott kellett hagynom, és gyalog fel, de akkor is az volt a baj, hogy a letaposot hó lejegesedett. A közutakon meg ha nagy a gáz, akkor nem megyek a kertek alatt Esztergom felé, hanem Pestnek kerülök az autópályákon, azok takarítva vannak.

Ugye azért kérdezted, mert felénk kacsintgattok? Überszuper házak vannak most potom pénzekért! De komolyan, érdemes megfontolni!!!

Csucsu,
mit dolgozol ahol hétvégén se hagyják az ember lányát???

Béka,
akárhogy is nézzük, nem illik egy birka-békának húst enni :shock:

Kép
judit0713

Kispatak,
az azonnali kezdés nem hagzik rosszul!
Vagy terveztél előtte még valamit? (fogászaton kívül?)
Persze a kevés zsé nem biztató, de hátha a titokzatos cég többet ajánl :)

Kép
judit0713

Eszter, szívből drukkolok Nektek!
Vendég

Sziasztok :lol:

Eszter, te petegyár!!!

KUBUUUUU, nem felejtettem el, a kolléganőm akinek van kacsolata szabin van, jövő héten lesz :!:

Vicky, ez még viccnek is rossz, de poénnak viszont jó 8)

Moderátor Andrej húzz bele kérlek, mert addig Andika moderál a saját elvei szerint :wink: :twisted: :lol:

Egyébként én is gondoltam már rá, hogy minek nekem gyerek. 3 és fél év alatt teljesen besavanyodtam, mindenkit utáltam akinek sikerült, nem utaztam, nem olvastam, nem ettem jókat, nem buliztam, nem szerettem, nem beszélgettem, nem mosolyogtam csak birkultam. Naná, hogy savanyú a szőlő :wink:
Főleg most, hogy sikerült :D :D :D
kpn

Kispatak: szerintem csapj le az azonnali kezdésre!! :)
úgyis 1-3 hónap próbaidő,azalatt bármikor leléphetsz,és átmehetsz a jól fizető másik munkahelyre :)

Judit: birka-béka :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez jó!!! :D

Kispatak: nem lesz több Velo-problémánk... :)
kedves moderátorunk ráállt a témára,remélhetőleg már sínen van a dolog,és robog elfele... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de nem voltam valami jó formában. :oops:
Most visszaolvasom a több, mint 8 oldalt.

Vicky, Barbus nagyon csini ebben a ruhában. :lol:

Nava, csak 4 kg hízás. Viszont remélem nem kell vénásan vas.
Szupi a pocakod. :D

Macs, mi nagyon drukkolunk nektek!!!

Eszter köszi a napi infokat. Ja és 12 tüszi spontán, ez nem semmi. Tuti jó jel! :lol:

Kubu, látom nálad is tombolnak a hormonok. Sajnálom az összeveszést, de olvasom, hogy már minden ok. A férjed tényleg egy angyal, mindig olyan kedves amikor találkozunk. És a kedvencem az volt, hogy amikor becsukta az ajtót és Marci nem látta, azonnal el kezdett sírni. (kis drága, nagyon szereti az apukáját)

Közös kép, nagyon szupi, Köszi! :P :P :P :P

Kispatak, ne menj el!!! De látom végül maradtál! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska2007, hajrá inszem!!! Szuper eredmény a 22m.

Angyal, jó nyaralást! Most irigykedem azért egy kicsit…

Lukácsné, Hajrá Hanna! A 80-as fájások már nagyon sok, nálam mér 30-40 is durva volt. Nekem ez elég fura, hogy hazaküldtek.

A vitához nem akarok írni, mivel csak csúnya dolgokat írnék Velonak v. Katinak v. Katamaránnak….

Györgyildi, 6 hetes már Lili, örülök, hogy minden ok veletek.. Kaphatunk majd képet!

Lilivel minden rendben, gyerekorvos volt kint és megnézte és talált nála szájpenészt, a szülésnél eltört a drágám kulccsontja, így most arra is figyelni kell.
Inkább nálam van a gond, sajnos vasárnap reggel az ügyeleten voltunk, a hasamon durva kiütések jöttek ki. Megnézték és nem fertőző, szoptathatók.
Hétfőn voltam bőrgyógyászaton is, mivel szoptatok semmit nem kaphatok csak kálciumot és valami speciális tusfürdőt és krémet. Sajnos azóta, már a teljes testem olyan. A tejem is kevesebb lett, mert próbál küzdeni a kiütések ellen. A gyerekorvos is azt mondta, hogy most magamat kell rendberakni.
Ja nem tudják, hogy mitől van, én penicillin érzékeny vagyok, lehet, hogy mégis szülésnél kaptam valamit, pedig ott van a lapomon, hogy nem kaphatok semmi ilyet.
Viszont az én hormonjaim is tombolnak, sírtam már egy párat, pedig nem vagyok az a típus, de nem bírtam ezt már.
Mára kicsit javult a helyzet, de nagyon picit. Remélem nem kell durvább beavatkozás injekció v. ilyesmi, mivel akkor nem szoptathatók majd. De a dokinő szerint várjunk még kb. 1 hetet, hogy mi lesz.

Képeket majd rakok fel a lánykáról, de új gépünk van (elromlott a régi) és még nincs rajta a képnézegető program és a nagy képeket nem engedi felrakni a babanet.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lehet,hogy savanyú a szőlő,talán azért nem szeretem :lol: :lol: :lol: :lol:

maradok a málnánál,az nem savanyú!! :lol: beeeee!!!! :lol: :lol:
Vendég

Woody: örülök,hogy jól van Tündér-Lili,sajnálom,hogy a kiütések és a hormonok rontják a rózsaszín idillt...

nem lehet pár napig esetleg a szoptatást nélkülözni,addig gyorsan felgyógyulni (már amennyire azalatt lehet),és utána folytatni a szoptatást ezerrel? :)

nem értek hozzá,sajnos nem tudok értelmes tanácsot adni... :roll: :roll:

ha gondolod,küldd át a mail-emre a nagy méretű fotó(ka)t,és én kicsinyítve felrakom :)
Vendég

Köszi mindenkinek a segítséget, közben én is arra a következtetésre jutottam, hogy jónak kell lennie, remélem K ügynök is így fogja gondolni :roll:

Kubu,
nagyon örülök, hogy rendbe tudtad tenni a családi békét, mert az a legfontosabb az életben, nem igaz?

Béku, nagy ölelést küldök, a sok tragédia nem veheti el a figyelmedet, és otpimizmusodat önmagaddal kapcsolatban, és ezt nagggyon-naggyon bííírom!!! CSak így tovább!

Navared,
nem kéne esetleg keresni organikus vas-forrást? úgy értem, hogy természetes összetételű táplálékkiegészítő, esetleg homeopátiás szer formájában? Tudod, a szintetikus vaskészítményeknek nem biztos hogy olyan a felszívódása, mint a természetesnek. Nagyon sajna a hajad miatt, de a fotód nagyon szuper lett ám! micsoda pózember vagy :wink:
Tessék enni sok-sok spenótot!!!

Woody,
kívánom hogy ne legyél ennyire moody :lol: :lol: hess depi, jöhet a bódogság, hisz itt van veled a kézzelfogható csoda, amire annyit vártál!!!!

Eszter,
nagyon örülök a jó híreknek!!!!

Vicky, Kubu
csodásak a bébifotók! Mindegyik csajszi csudaszép!

Lukácsné,
remélem hamarosan révbe értek, és kibújik szépen a babód. addig is kitartás!

Akit kihagytam, ne vegye zokon, de dógoznom kéne és agyam sincs ennyi plussz infóhoz... DEEEE mindenkinek mennek a drukkjaim! és örülök, hogy rátok találtam!

Verka
wikka
Miskolc

Csajok!

Mi volt itt az este, mit pajzankodtatok ti itten ha?Annyit rohogtem mint mar nagyon reg.
Osszematiszolni, na az volt a csucs :lol: :lol:
Nem semmi.

Es ez a velo-kati-katamaran triumviratus. Szepsegesek.
10gyerek mellett meg vitazni is van ideje,foznimosni,vasalnibevasarolni,dolgoznigyereketnevelniunokaznistbstb...szuperanyu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megprobalok rendesen visszaolvasni
valyoni

Verka: jó munkát!! :)
én ma még pihizek,holnap munka :)
Vendég

szuperar= szuperanyu :lol:
valyoni

Verka: hát igen,néha kibillenek az egyensúlyomból,nehéz megemészteni,hogy valaki egy hülye balesetben veszítse életét..

Az unokatesó a tegnap délelőtti traktoros balesetben,a 2 barát szintén autóbalesetben (autóban 4-en ültek,ők utasok voltak,ebből 3 ember meghalt...),a legjobb barátom is rendőrségi hírekben szerepelt,lezuhant a dobogókői kilátóról,40 métert zuhant...

Szal durva...

Úgyhogy mihamarabb szeretném elkezdeni életem érdemleges részét,hogy kiélvezhessem :)
A baba-kérdéstől senki és semmi nem tántoríthat el,akinek meg van szava nálam,teljes vállszélességgel támogat,a többi meg kit érdekel? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Macs hírek:

Jól vannak továbbra is!

NAGYON KÖSZÖNI MINDENKINEK A SOK DRUKKOT, POZITÍV ENERGIÁT! NAGYON ÖRÜL NEKI ÉS JÓL ESIK, HOGY ENNYIEN IZGULUNK ÉRTÜK ÉS DRUKKOLUNK NEKIK :D

Ma beszélt egy dokival, és nagyon bíztató dolgokat mondott az orvos! :D
Találtak valami kis bacit a tenyésztésben és kapott rá antibiotikumot, de a hasa továbbra sem feszít már, ami szintén szuper hír! Akár végig is hordhatja a babákat :D
Holnap UH és ha minden nagyon rendben van, még az is lehetséges, hogy haza mehet majd hamarosan! Szigorú fekvésre ítélve ugyan, de legalább otthon a férjével várhatják tovább a Piciket :D

Úgyhogy továbbra is hatalmas drukk áradat nekik :D :D :D

Majd viszem neki valamikor a teleregény folytatását (AMIN NAGYON JÓKAT SZÓRAKOZOTT) és azt üzeni, hogy ne hagyjuk magunkat! Ez egy szuper kis csapat és meg kell védenünk, mert nagyon ritka az ilyen!!!! Úgyhogy ne féltsétek Macsekot, jó csaj és nem szívbajos a fúrkálódások miatt sem :D

Woody!!!

Tüntesd el a pöttyeidet :D :!: :!: :!: :!: :!:

pusz

eszter82
Budapest

Eszter: ismét nagyon köszönjük a Maccs infókat!!! :)

Borzasztóan örülök,hogy egyre jobb hírekkel jössz vissza hozzánk :)
remélem hamarosan már Ő maga írhatja le nekünk,hogy milyen jól van ő is,és a picurkák is :D

Tudtam én,hogy max jót mosolyog ezen a birka-ügyön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aminek már vége,köszönhetően Andrej-moderátorunknak ;)
Vendég

Navi!

Nem tecc nekem ez a vas dolog :cry:
mikor derül ki hogy milyen lett a lelet?
és mi a köv lépés? már tuti, hogy ha nem jó az eredmény, akkor intrásan nyomod majd a vasat?

Zorka miatt ne aggódj!
Hidd el, hogy szintén szépséges lesz, akárcsak Liza vagy Lili :)
Már miért ne lenne az? :D Csini dögös szuperanyunak milyen más lánya lehetne, ha nem szuper gyönyörű kis csodaszépséges egészséges dögös Zorka? :D :D :D
Nagyon édes volt ahogy írtad Kubunak, hogy

[quote]L írta:ehet olyat kérni, h. ne csak egészséges, hanem ilyen szép is legyen az én kicsi Zorkám???

Na pussz :)

eszter82
Budapest

Béka!

Teccik nekem ez a jóhír mondó szerepkör! :D

nem lehetne, hogy ha jó hír van, megírjátok nekem és én megírom a többieknek??? :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

olyan ügyesen csinálom :) :oops:

eszter82
Budapest

OK Eszter,meglátom,mit tehetek!! :D :D :D

Amint lesz valami jóhírem,megírom p.ü.-ben,és tudósíthatsz :lol: :lol: :lol:

jó dolog jóhírt mondani! :D
Vendég

Ha olyat mondogatnak valakinek, ami nem igaz, és irreális,az nem érdekli......de az igazság, az nagyon tud fájni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s-né

a hazugság meg még inkább! :twisted:
Vendég

"Légy önmagad! Mindenki más már foglalt...!" :lol: :lol: :lol:

tecccc nekem ez :D
Vendég

eszperente :lol: beee-eeeeeee!!!! :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit!! :D

Kávázóba rendezgetek-intézkedem. :D :)

Eszter!!

A jó hírek hozója!!! :wink: Örülök macsék jó hírének,és csak így tovább.Na majd dobok rá jövő héten egy sms-t,hogy beugorhatom-e hozzá?? :wink:

Béku!!
Csak tovább.így pozitívan,tecc a hozzáállás. :wink: Sajnálom az Uncsitesódat. :cry: :cry:

Csajok,most már tényleg hagyjátok ezt a sok hülyét,ha írni akar,ugyis írni fog,ezer féle névvel tud ide bárki is regisztrálni,és csinálni 100 postafiókot.Ez egy nyílt fórum,és bizony van hátránya is.Ha mindig reagálunk rájuk,feldobjuk a labdát nekik.Nézzetek át rajtuk,mert ez már vicc,és ne mennjen el a fórum rossz irányba.
csucsu99
Budapest

Csucsu: ne aggódj se a fórum miatt,se miattam ;)
a társaság max nevet egyet az egészen,az én hozzáállásomat meg már ismered! :D :D

kávézóban dolgozol? :D
Vendég

Igen ott dolgozom.Fincsi sütikkel az élen. :wink: :wink:
csucsu99
Budapest

jujjjj,az durva kísértés lehet :)
gondolom van ott Marlenka is a közelben ;)
imááááááádom a Marlenkát :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Barikáim!

Csajok!
Nem Móóónika,hanem Mauniká-show :D :D :D :D

AKtucs!
ugye,h ari a videó!!

De a lányok nem nézték meg ezért öri-hari lesz :roll: :roll: :roll:

Kérdés!
Az uramnak azt mondták a sperma leadásra,h negativ a tenyésztés,az jó?????????????

mindjárt vissza olvasok!
vikus82

Hu lányok, mi nagyon népszerűek vagyunk, hogy ide mindig csatlakozik valaki valamilyen néven, nem? De mi összetartunk és békésen hajókázunk csónakunkban előre, mögöttünk, és előttünk is a béke van, volt és marad, bárki bármit akar itt tenni - ezt én mondom a legvénebb.

Amugy a mai dolgok nem sikerültek, sebaj a remény hal meg utoljára, és én sokat reménykedem - pozitivan látom a világot, ezt küldöm nektek is!

Örülök a Macs hireknek!

Woody: remélem minden ok-s lesz és egyre gyorsabban veszed az akadályokat! Hormonok: hess, lesz ez még jobb is! De a babád a legszebb és kárpótol mindenért.

Liza baba: megy még a szopi ezerrel? Anyánál is nagyra nőttél odabenn, ugye kinn is folytatod?

Hanna babát nagyon várjuk.

Mindenkinek csak szépet és jót

üdv kispatak
Vendég

Tényleg,mi újság Hannácskánál? :)
Vendég

Vikus drága!

Nem tudok videót nézni,ahogy ezt már korábban talán Sajtinak írtam...
olyan netecskét kaptam a beülti utánra,hogy Nektek tudjak írni,de kb. 1 óra lenne egy 2-3 perces valamit betölteni,és hát le vagyok korlátozva... :(

Szóval ha egyszer még eljutok egy olyan helyre,ahol gyorsabb a net,minden vidijóóóót előveszek ;) :)

A negatív tenyésztés szerintem jót jelent!!
De ezt így nem hallottam még,úgyhogy max tipp :roll:
Vendég

Csucsu, akkor frissen, kipihenten, újult erővel! :wink:

Mi az a Merlenka, amit Breki annyira szeret? :oops:

Minden kedves birka-társamnak üzizem, aki aggódott az eredményeim miatt, szóval nem javult a dolog, bár rosszabb sem lett sokkal, viszont a vizelet az nagyon tré lett (sajna ezt éreztem is... szerintem felfáztam :roll: ) Szóval holnap megyek dokihoz, csak nem akartam úgy odamenni, h. bámulok, mint borjú... azaz birka az új kapura, hogy mi is lett az eredmény, ezért ma kikértem a kórházban. Hemogoblinom (ahogy a Zuram híjja) 99 (120-155 a ref. tart.) és a hematokritem is alacsony és ez ilyenkor már - lévén a 28. hét - elég kevéske, mert ha nincs elég oxigén, akkor Zorka sem tud normálisan fejlődni, de ha tud is, akkor én leszek totál hulla!
Wikka, lehet hülye voltam, ehettem volna spenótot, meg ihattam volna egy kis v.borocskát, stb... de annyira hittem abban, h. a vas-tabi segít, szóval ezt elqrtam :roll: :D De most már nem is félek ANNYIRA ettől a vénás bulitól, mert talán helyrehozza a hajamat, ami eddig szuperül nem hullott és a bőrömet is ami olyan száraz, mint a pergamen!
Amúgy nem hinném, h. még tovább merné a doki húzni ezt a dolgot, így is már majdnem 2 hónapja szedek vasat. De majd holnap kiderül!

Eszter, aranyos vagy (TE IS), köszi! :D
Nagyon örülök, h. Macsék jól vannak... haza kell még szülés előtt jönnie, hisz annyi dolga lenne még!

Lányok, ma itt volt hugim és hozott 4 filmet, ebből egyet már láttam és megnéztünk 2,5-et... (csak azért nem 3-at, mert az egyik csak félig volt meg :) ) egyik idiótább volt, mint a másik! Ajánlom figyelmetekbe: "Köszönjük, h. dohányzik" (ezt csak félig, de jó!), "A nagyi szeme fénye" (jó nagy ökörség!), "Adam almái" (ez csúcs... nagyon elvont, de annyira h. majdnem halálra röhögtem magam, pedig nem vígjáték, a'szem dán film... naggyon komoly!)

Vikus, bocsi, mindjárt meglesem a vidijót!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja amúgy én szretem a szőlőt, még ha savanyú is picit!!! :D Már akig várom, h. zabálhassam!

Woody, ajjajaj, sejtettem, h. valami nem gútos, mert nem nagyon jöttél, biztos jól megijedtél, szegényke... :( de minden rendben lesz! Amúgy olvastam, h. lehet úgy folytatni a szoptatást, h. közben kimarad pár nap, csak fejni kell és olyan cuclit használni, amiből nem ömlik a tej/tápszer és a formája is hasonlít a mellbimbóra! Bár gondolom ezeket te már mind tudod, csak gondoltam Kisbékának is írom!
Szegény Lili-babának eltötött a kulcscsontja, Istenem... de ez elő szokott fordulni viszonylag gyakran, nem?!
Néhány hét és minden sokkal könnyebb lesz, ha meg bőgnöd kell hát add ki magadból!

Kép
Kép
navared
Szfvár

szretem=szeretem
akig=alig :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vikus, na így röhögtem én is ma a filmeken, főleg a dánon! Bár talán kicsit jobban... annyira feszült a pocim, nem győztem elnézést kérni a bébitől! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lapteteőőőőő, váo! Csak egy ici-picit tartanék meg, a többi Lukácsnének és Eszternek, meg Macsnak.... ja meg Woodynak :lol:

Eszter, kis petegyáros, amúgy ez h. lehetséges? Tudom, írtad, h. te sem tudod, de kérdezzél már rá, h. ez még lehet a hormon utóhatása vagy orovsi csoda vagy egyszerűen elraboltak tényleg az ufók? :shock: :D Nekem ez magas! Az okés, h. egy cikluson belül lehet több (gondolom 2) peteérés, de ez hihetetlen!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?