Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de nem voltam valami jó formában.
Most visszaolvasom a több, mint 8 oldalt.
Vicky, Barbus nagyon csini ebben a ruhában.
Nava, csak 4 kg hízás. Viszont remélem nem kell vénásan vas.
Szupi a pocakod.
Macs, mi nagyon drukkolunk nektek!!!
Eszter köszi a napi infokat. Ja és 12 tüszi spontán, ez nem semmi. Tuti jó jel!
Kubu, látom nálad is tombolnak a hormonok. Sajnálom az összeveszést, de olvasom, hogy már minden ok. A férjed tényleg egy angyal, mindig olyan kedves amikor találkozunk. És a kedvencem az volt, hogy amikor becsukta az ajtót és Marci nem látta, azonnal el kezdett sírni. (kis drága, nagyon szereti az apukáját)
Közös kép, nagyon szupi, Köszi!
Kispatak, ne menj el!!! De látom végül maradtál!
Zsuzska2007, hajrá inszem!!! Szuper eredmény a 22m.
Angyal, jó nyaralást! Most irigykedem azért egy kicsit…
Lukácsné, Hajrá Hanna! A 80-as fájások már nagyon sok, nálam mér 30-40 is durva volt. Nekem ez elég fura, hogy hazaküldtek.
A vitához nem akarok írni, mivel csak csúnya dolgokat írnék Velonak v. Katinak v. Katamaránnak….
Györgyildi, 6 hetes már Lili, örülök, hogy minden ok veletek.. Kaphatunk majd képet!
Lilivel minden rendben, gyerekorvos volt kint és megnézte és talált nála szájpenészt, a szülésnél eltört a drágám kulccsontja, így most arra is figyelni kell.
Inkább nálam van a gond, sajnos vasárnap reggel az ügyeleten voltunk, a hasamon durva kiütések jöttek ki. Megnézték és nem fertőző, szoptathatók.
Hétfőn voltam bőrgyógyászaton is, mivel szoptatok semmit nem kaphatok csak kálciumot és valami speciális tusfürdőt és krémet. Sajnos azóta, már a teljes testem olyan. A tejem is kevesebb lett, mert próbál küzdeni a kiütések ellen. A gyerekorvos is azt mondta, hogy most magamat kell rendberakni.
Ja nem tudják, hogy mitől van, én penicillin érzékeny vagyok, lehet, hogy mégis szülésnél kaptam valamit, pedig ott van a lapomon, hogy nem kaphatok semmi ilyet.
Viszont az én hormonjaim is tombolnak, sírtam már egy párat, pedig nem vagyok az a típus, de nem bírtam ezt már.
Mára kicsit javult a helyzet, de nagyon picit. Remélem nem kell durvább beavatkozás injekció v. ilyesmi, mivel akkor nem szoptathatók majd. De a dokinő szerint várjunk még kb. 1 hetet, hogy mi lesz.
Képeket majd rakok fel a lánykáról, de új gépünk van (elromlott a régi) és még nincs rajta a képnézegető program és a nagy képeket nem engedi felrakni a babanet.