Új privát üzeneted érkezett!

most ugye valaki írta hogy fogamzásgátlás a téma a bmc újságkínálatában...
ha a dokkereink olvasnak bennünket, az fix hogy a következő újságkupac a bevezetés az eredményes matiszolás rejtelmeibe téma köré összpontosul majd...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Megkönyörülök rajtad Andi és elmegyek birkákat számolgatni! Csakhogy nehogy bepisukálj! :wink:

Angyalka, jó nyaralgatást! Aztán csak matiszkodjatok ti is a szépséges Máltán! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok: könnyezek :)... itt se volt még egy este ennyi baromság a levegőben :)

Szóval ez a laptető meg Lukácsnéjé legyen, hogy simán menjen minden, úgy ahogy Ők szeretnék!!!! :)

Mostmár tényleg lépek, ahogy Józsibarát mondaná: avizonlátásra!!!!!!....... :)))))))))))))))
andrea-1

Ja, még annyi hogy Lukacsne megírta a számát, szóval amint tudom hozom a híreket róluk. És nagyon jó volt ma veletek. Jövök a jövő heti résznél is. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Velo,S.-né,Ágnes,stb: amikor itt búcsúzkotál még senki nem tudta,hogy skizo vagy...lehet,hogy nem meddőségi intézményeket kéne látogatnod,hanem a neurológiát...
ha valakinek 10 gyerkőce van és vasalás közben tud csak időt szakítani a beszélgetésekre akkor nem lenne jobb,ha a fórumozásra szánt időt inkább valamelyik gyerekére szentelné???(ez csak költői kérdés volt...nem is kell rá válaszolnod)

Nem is értem,ha ennyi ember nyüzsög körülötted,hogy lehet az,hogy nem tudsz csapatban működni...

Szerintem fedje homály a forumon a Te munkásságodat...

Isten veled/veletek!

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andikám: az első pillanatban mikor megszólaltál mellettem a BMC-ben láttam rajtad,hogy megéred a pénzed :D :D :D :D :D :D

IIIIMMMMÁÁÁÁDDDDLLLLAAAAAKKKKK Benneteket :D :D :D :D

Megyek én is megszámolom az itteni birkákat :D :D :D

Idézet most Anditól:

avizonlátásra :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

U.I.

Navikám:azt,csináljuk...matiszkodunk rendesen :D :D :D (de,csak úgy,hogy közben nézzük a hüvelyváladékot :D )

Kép

kiss angyal

Na akkor itten vagyok.

Luca,
Hurrá pihenés.
Drukk a hétfői konzihoz és igen mielőbb add le a papírt a főnöködnek, biztos ami tuti.

Vicky,
Kapunk linket Barbus szavazáshoz ?
Nem mondod hogy Soroksáron dolgoztál ???? és oda hogy közlekedtél el ? és mennyi idő alatt ? huh jól végig kell menni Pöstön.
Gyertek bármikor nagy nagy szeretettel várlak Benneteket !
Felajánlásod köszönöm, aranyos vagy nagyon !
Kész vagyok Barbus képeitől, annyira jók !

Aktucs,
Sajnálom nálatok is veszekedést.
Továbbra is nagyon drukkolok Nektek !
Jaj most olvasom nem jó híreket, őrület.

Nava pszichológus !
Húúúúúúúúúú de csini vagy. (húúú nekem most ekkora a pocakom :shock: anyám ki is van akadva, már azonnal övet adatott rám, hogy mentse ami menthető ÁÁÁÁ)
Nálunk van olyan is hogy pörgök ezerrel és amikor éppen a monológom végére érek, az uram megkérdezi hogy "befejezted ?" (belülről röhögök, de persze ezt nem lehet kimutatnom)
De drága vagy, hát amilyen szép anyucija van Zorkának szerintem ez nem kérdés hogy Zorkababa is gyönyörű lesz !

Kisbeeka az év eladója :lol:
Örülök hogy kollegina nem tud meglenni nélküled. Reméljük nem fog tovább szövetkezni ! Ügyes vagy a maratoni munkával.
Otthoni moziért irigy-irigy, Balcsiért mégjobban 8)
Yes hogy képtelen vagy idegeskedni, csak így tovább !
„Eszembe jut sokszor,hogy barátnők kifejezetten kérték a babájuk születésekor,hogy még ne látogassunk,mert nem szeretnének most senkit látni....” – én mindenkit akarok látni. (már most szenvedek itthon, szerintem 1-2 nap és megyünk sétizni Lizával, vagy berakom autóba és irány Normafa)
Kár hogy nem taliztunk csütörtökön :(
Újbóli vérzést sajnálom, én nem tudok ebben okosat mondani.
„párocskád ugye már otthon,és épp a talpadat masszírozza? ” – bingó :lol:
Istenem borzasztóan sajnálom a rossz híreket, borzasztó. Öleléseim mennek !

Gigibp,
Főnökkel történt normális beszélgetés tök jó ! Ahogy Judit is írja, emailt azért írj majd a főnöködnek.
Mellkasszúrás hess ! Remélem már nem szúr !
Lehet tudni hogy mit dolgozol ?
De de csak az IR-ről beszélünk, de fogja tudni a dokim hogy milyen vizsgálatokat kell kiírnia hogy teljes képet kapjunk rólam ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.18 09:35-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit,
Juppé Szlovénia !
„nagyon szeretem benned ahogy összekapod magad a problémák után és biztosan tekintesz előre!” – Drága vagy ! na itt kellene most belinkelnem az always look at the bright side of life dalocskát
Szabi miatt dolgozol most ennyit ? Télen hogy tudsz közlekedni otthon-mhely között ?

Mara,
Az uram elvonulásával az a helyzet, hogy ő nagyon békés, nyugodt ember, és totál nem tudja elviselni a hisztijeimet, így ilyenkor ő szépen csendben elmegy valamerre, hogy tomboljak magamban :)

Andrea,
Azért vannak rendes kollégák is, ahogy olvasom első napodat.

Kahlan,
Szupi hogy tudtál főnökkel beszélni.

Kispatak,
„Ha valakit megbántottam, bocsánat érte” SOHA, mármint arra értem hogy soha nem bántottál meg senkit :!:
Yeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, újra előbújtál igen igen igen igen !!!
Egyébként tényleg nagyon boldog vagyok hogy Lizát totál el tudom látni tejjel (Marcit csak egy hétig, akkor anyámmal úgy összevesztem, hogy kb. a cickóim szemlátomást eresztettek le, így Marci tápis lett) úgyhogy most mindent a cél érdekében, sőt ma vettem mindenféle teafüvet amiből már elkészítettem a csodakészítményt, remélhetőleg + hatással lesz a tejtermelésre.
Kedves szavaid annyira jól esnek mindig.
Interjúkra drukkolok !

Zsuzsó,
„annyit gondoltam rád napközben is” - olyan kedvesek a soraid, köszönöm.
Rájött apa hogy hiányzunk neki, aranyos volt hazajöttek, ölelt, simogatott, beszélgettünk, vacsit csinált nekem, betakargatott elalvás előtt.
Hülye hormonok mondjanak le !

Lukácsné,
Annyit gondolok Rátok !
Szerda van :lol:
Nagyon drukkolok Nektek.
Hihetetlen ez a kórházi hozzáállás, úristen 60-as fájások ???????????

Rita,
Mi volt ma BMC-ben ?

Gyoreneildi,
Na végre hogy jelentkeztél. Sokat gondolok Rátok. Papírok mielőbb legyenek rendben és nagyon várjuk a beszámolót és persze képeket is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.18 12:12-kor.

kubuspace

Eszter,
Ahogy az oldalszámokból elnézem, ha még a mai adagot is kinyomtatod sok sok erdő lesz veszélyben 8)
Köszönjük Macs híreket !
Na mesélj hol laktok :?: Mi Erzsébet városközpont. Hormondilit ne akard (Lac biztos egyetért velem ) de mindenmást kívánok Neked mielőbb !

Valyoni,
Hát ne tudd meg, alapból én is mindenen pityergek mostanság :shock: (szegény pasijaink)
Bezony bezony nagy babák, (mondjuk barinőm most szülte meg 4. bébijét, 5640 gr és 63 cm méretekkel és természetes úton 8) ).
(Brassóit úgy megkívántam.)

Zsuzska,
Jupppppé rövidesen kezdtek.
Írtam privit.

Csucsu,
Végre hogy jöttél, már úgy hiányoztál !
Írtam privit.

Kpn,
Nagyon bírom ahogy írsz :lol:
Totál kibékültünk (igaz ma este is volt egy lájtos rohamom), de tényleg jó volt kimozdulni, mennék én már ezerrel, akár gyerekekkel is, de Liza még naon picike, az pedig hogy a fiúk nap mint nap strandra mennek, vagy shopingolni vagy bármi… arra meg naon irigy vagyok, hiszen én csak itthon ülök.
Gyömbér és keksz nem egészen nyugodt gyomorra ?

Szandra,
Drukkolok hogy mielőbb jöjjön ketteske !

Luca, Kahlan,
Marcussal 7-8 hetesen kerültem először kórházba, szombaton mentünk be a Jánosba és az ügyeletes dokkerral beszéltünk és mondtam hogy inszem és Sz ügynök, erre ő: áhám akkor Sz. doktor az apuka ? :lol:
Erre én: háááááááááát talán annak az úrnak is van egy kis köze a dologhoz aki a folyosón ül kint és rám vár :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.18 09:38-kor.

kubuspace

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúha most tartok 15.24-kor írt hsz-nél, akkor most ki kicsoda ? na olvasok tovább (sör még van pár dobozzal a hűttében), lehet le kellene az egész levelezést menteni ?

Pár gondolat…
Tudunk tárgyilagosak lenni !
„ha elkezdtek utálni” – szerintem nem ilyenek vagyunk
konok elvakultság ???
paranoia – come on !
„egyszerűen nem fogja fel, milyen évekig várni egy babára, sokszor tök reménytelenül...” JOGOS
„Szóval nem a bíztatással vannak a gondok, hanem a kioktatással!” – EZ IS !
Húúúúúúúú tolul a kakusz az agyamba ahogy olvasok tovább
1., idegbajos birkák vagyunk – thx
2., mondta valaki hogy több tapasztalatunk van ?

Még nem tudom mi a végkifejlet, de amit Eszter is írt „Lányok!
Ez tényleg egy extra kiemelkedően jó kis csapat! Ne tegyük már tönkre marakodással!!!!” – szóval ehhez én is csatlakoznék.

Olvasás közben Lizus ébredt, etettem, pelus, ringatás, majd most szopogatok egy zitronés sert (legyen tej hajnalban is) még elolvasom a 991 oldalt aztán ágyamba dőlök.

Jaaaa még el akartam mesélni h egy csomó dokker és nővér, akikkel a kórházban találkoztam mind megjegyezték hogy hihetetlen hogy Liza mennyire hasonlít Marcira, erre én (idijóta Kubu) legalább tudjuk hogy egy apától vannak :lol: )))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.18 07:05-kor.

kubuspace

Jó reggelt!

Én is szeretnék beállni a birkatáborba:-)

Timi, szerintem kérdezd meg a vérvételt, én úgy tudom, egy ciklusban kell lennie mindkettőnek, merthogy úgy tudják a hormonokat nézni...tudom, milyen a várakozás, de ennyit szerintem még várnod kell...

Hanna babát szeretettel várjuk!
Vendég

Jó reggelt beeeeee,
kedves mindenki, gondolhatjátok, hogy ha valami extrára jöttünk volna rá matiszolás közben, már rég megnyitottam volna a Matisz Klinikát, matisz szaklapokkal, tanácsadással, bemutatóval és intenzív tanfolyammal :lol:

Misit vinném!
kpn

kubu: A logisztikai központoknál dolgoztam. Hát gondolhatod. Majdnem két óra volt oda és kettő vissza naponta. Ezért is csinálom most a jogsit. A mi szavazásunk még nem indult el, majd küldöm a linket. Előre is köszi. Én úgy tudom nem jó az övvel leszorítani ilyenkor a hasat, az egyik doki nagyon nem örült neki. Mondjuk én szerencsés voltam, már a szülőszobáról lapos hassal vittek át. A varázsfüvekkel azért vigyázz. Nekem 210 ml-t lehetett egyszerre lefejni a laktoherbtől, de úgy fájt Barbus hasa tőle, hogy nemrég öntöttem ki. Az utrica jobb volt valamivel, bár nem olyan hatásos. A fórumos csajok a karamalz nevű alkoholmentes sörre esküsznek.

lukacsne: Ugyan már nem olvasod, de nagyon drukkolunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Szééép jóóó reeeggelt!

Kicsit agyaltam ezen a vérvételen, de végül is arra jutottam, hogy elmegyek kedden, és majd személyesen rákérdezek. Úgy szerveztem, hogy az első vizit egy napon legyen a párom vérvételével és vizsgálatával, így ő sem megy egyedül, foghatom majd a kezét :) . A férfi vizsgálattol nagyon tart (szűz még), a tű látványától meg egyenesen rosszul van :oops:
Meg inkább legyen két vv, és a nőgyógyi vizsgálatot bizti megejtik.
Úgyis úgy számoltam, hogy a szeptember lesz a vizsgálatok hónapja.

Lányok, a párjaitok mit meséltek a férfi vizsgálatról? Intim részletek is jöhetnek :oops:

matiszolni – ez nagyon jó!

Andi
Dettó. Csak egy ideje már tudom, hogy a mensinek meg a bébinek nagyon egyforma tünetei vannak, úgyhogy próbálom nem figyelni a „jeleket”.

Kisbeeka
Igen, előbb-utóbb azért erre mindenki rájön magától is (lásd Kék Laguna)
Vendég

kpn: Misi bácsit annyit emlegetjük. A lányomnak kezd vörösödni a haja. Apja kérdezte hogy kék-e a szeme, de arra már nem emlékszem. Biztos besegített. :D (Mondjuk ez még viccnek is rossz. Brrooáff)
vicky79
Budapest III. kerület

timejka: Hát intim részekről nem tudok, de kellemetlen a kinti helyiségben csinálni a dolgot, ha lehet kérjétek meg hogy a bentibe mehessen. Ott nem hallani mindent, a párom szerint elég zavaró pl. a kávéautomata. Mondjátok hogy először megy, csak megenyhül a nővérke szíve.
vicky79
Budapest III. kerület

jó reggelt,
még a ma hajnali beírásaimat sem cenzúrázam, lehet tök hülyeséget írtam, de elaludtam fórumozás közben :shock:
aztán 7-kor ébresztő volt, szippancs kialudta magát, azt sem tudtam hol vagyok, most csökkentett üzemmódban leledzek, Liza újra alszik fiúk pancsiznak kezdjük a napot :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.18 09:45-kor.

kubuspace

Köszi vicky, erre gondolok majd. Amilyen ártatlan bárány :) szemekkel tud nézni a drágám, biztosan engednek majd neki. :D
Vendég

JÓ reggelt, beeeeeeeeeeeeeee a díszes kompániának :)

Én még mindig a tegnap du-estén röhögök, de látom még ma is jönnek elő szösszenetek :)
Nekem meg az jutott eszembe, hogy a pé környéki napokat esetleg ezután hívhatnánk matisz-napoknak :)))

Képzeljétek lerobbantunk, a férjemnek a füle, nekem meg takonykór-köhögés... Mondjuk ezek Sziget után nálunk menetrend szerűen előjönnek..de most ért a kórság a csúcsra úgy tűnik... Na mindegy.. Robitussin....

Kubu: Olyan jó, hogy rendeződtek a dolgok otthon, nagyon örülök :)

Timejka: az én férjem a bmc összes kabinját végigjárta már, merthogy itt az van kiírva az ajtóra :) A lányok már tudják, de a férjem elég bolond és mindig valamivel megextrázza az ottani mutatványát :)))
A lényeg, hogy Neki alapvetően nem okoz gondot az ottani ténykedés, de az ott található szakirodalom szerinte túl archív... :) Mondjuk én erre azt mondom, hogy ez legyen a legnagyobb baja, meg egyébként is ne fogdossa inkább azokat a retkes újságokat, mert eccer még bevisz valami dzsuvát a produktumba... :shock:
Írod, hogy ez lesz az első a férjednek, hát egy dologra érdemes esetleg odafigyelni, ha egy napon van a vv és a sp. vizsg. akkor esetleg gond lehet, ha az ügyesebbik kezében van csak vénája, mert vv után fájós kézzel nem mindig olyan jó produkálni az ektoplazmát... :shock:
De egyébként a nagytöbbségnek nincs gond vele, ha meg valakinél van mégis, akkor nagyon diszkréten kezelik és pl. meg lehet velük beszélni, hogy ez és ez van és otthonról viszi az ember...
andrea-1

andrea: Hát ez a vérvételes dolog a páromnak is gond volt. Meg hogy le kéne vinni a vért a laborba, de hová tegye addig amíg munkálkodik. Egyébként ő szokott "természetfilmet" feltölteni az ipod-jára és ez sokat segít. Az ottani magazinok nem igazán mostaniak tényleg.
vicky79
Budapest III. kerület

A Párom is mosolygott, amikor anno először ment és kérdeztem, hogy na, mi volt. Azt mondta, hogy CKM-ek vannak csak:-) hú, mondom, az nekem is gyenge lenne:-) de megoldotta:-)
Vendég

Ja, a tapintatosságról akartam írni, hogy egyszer mikor a párom várt a fülkék előtt, kijött egy ürge lógó orral. Már ez okot adhat a következtetésre. Erre a nővérke hangosan közölte vele, hogy "Nem baj, bárkivel előfordulhat az ilyen. Legközelebb hozza magával a kedves párját." A pasi az ott a helyszínen megsemmisült. Nem tudom egy ilyen után vissza tudnék-e menni.
vicky79
Budapest III. kerület

na elolvastam 992-t, és megyek eldőlök mert fári vagyok :lol:

Eszter,
Jó híreket magatokról !

Kispatak,
Várjuk interjú híreket, annyira drukkolok.
Béke tartós lesz (ha a hormonjaimat szabályozni tudom) 8)
Vén birka, hát ez verte ma a biztosítékot, nagyon tecc :lol:

Carla,
Csütörtökön ügyes légy !

Vikus,
Mauniká-show :lol: )))

Kpn, Kisbeeka,
Köszi megírást modinak !

Kisbeeka,
Hajrá spontánkodás !

Vicky,
Tutkóra talizunk majd, tényleg fórumtali, ugye lesz majd ősszel ha Hannabébi is már erős kiccsaj lészen ?

Timejka,
Juppé, indul a buli hamarosan. Örülök a tegnapnak !
Hosszú7végére jó pihit !

Aktucs,
„Szerintem van itt pocis birka is” – diiiiiiiiiiiiiiinka :lol: :lol: :lol:

Andrea,
Nekem is pont ez jutott az eszembe, hogy kár hogy Sajti és Mieza nincs most, biztos lettek volna überkircsi hsz-k !

Folytatnám a pár gondolatomat:
Na az a legkevésbé mondható el rólunk h igazságtalanok és irreálisak vagyunk !

kubuspace

kubu: Hát remélem, már alig várom hogy megmutassam Barbust a csajoknak.
vicky79
Budapest III. kerület

Nemtom Vicky: én eddig mindig diszkréciót láttam csak a kabin környékén..de én is megsemmisülnék egy ilyen kommenttől az biztos... :(

Egyébként az biztos hogy ezeknek a pasiknak sokkal cikibb ez az egész mint nekünk dr. Lukácsnak kitárni... Látok néha 1-1 versenyzőt, ahogy szinte kilőnek a kabinból, mint aki egyébként ott sem volt, 100-on rekordot dönthetnének, olyan sebességgel hagyják el a tett színhelyét....
andrea-1

andi: Hát nem csodálkozom, ez annyira intim dolog. De muszáj.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát nehezen tudok felzárkózni ma a nyájhoz, de majd igyekszem :D

Timejka,
ha nagyon stresszel, simán bemehetsz vele a kabinba! Nem gáz, mi is voltunk már párban (jobb lett az eredmény mint az előzőek :) ) Lehet hogy páran kicsit furán néznek mikor kijöttök, na de könyörgöm, ők is pont azért vannak ott mint mi!!!!

Kispatak,
rangidős birkatárs, ez nagyon teccett! Jó nekünk hogy itt vagy velünk :)
Valószínűleg most éppen valamelyik interjún csücsülsz, úgyhogy küldöm fénypostával a rengeteg pozitív kisugárzást amivel lehengerled a leendő főnököd :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
te meg éppen K ügynökkel egyeztetsz most :idea:
Gyere majd a hírekkel, nagyon várlak!!!

Kubu,
akkor most Liza birkatejet kap???

Andi,
én még eddig nem ültem sosem a kabin környékén, de a leírásod alapján totál idevizuáltam az elviharzó pácienseket :lol:

Kép
judit0713

Még akartam írni, hogy egyszer szintén a párom tapasztalta, hogy a párral velük ment a nő anyja. És szegény pasi a kinti kabinban volt, az anyósa meg folyton azt mondogatta a lányának, hogy mit lehet ezen ennyit szöszölni? Meg nem igaz hogy ez ilyen sokáig tart. Hát így nekem is sokáig tartott volna, hogyha az anyósom arra várna hogy produkáljak.
vicky79
Budapest III. kerület

Húúúú Vicky,
ez durva sztori!!!
Én már kinyírtam volna anyámat akkor amikor kitalálja hogy velünk jön :twisted:
Persze az én drága édesanyám ilyet nem is gondolna!!!

Kép
judit0713

Képzeljétek alapjáraton 20 fokra vagyok kalibrálva, tényleg mindig mindenhol megy a klíma, erre most vastag pulcsiban, zokniban, melegítőben ülök a lakásban, klíma kikapcsolva, lehet h a kialvatlanságtól produkálom ezeket a tüneteket ? csak nem leszek beti.

Zsuzsó,
Köszönjük dicsit, és én külön köszönöm énapának rengeteg türelmet :lol:
Pécsi meló úgy lenne h heti 2x ott lent, a többi pesti irodában. Az nagyon jó lenne ha összejönne, állatbrutáljó a fizetés.
Mesélj mit tudsz amit mi nem ? hosszúhétvége nálatok 4 napos lesz ? :lol:

Andrea,
Húúúúúúúúúúúúú ennél szebb házassági évfordulós, együttlevési ajit nem is lehetne kívánni. Drukk drukk drukk.

Kispatak,
Sugallat nem semmi :lol: olyan jó ilyeneket olvasni.

Vicky,
„kubu: Nem történt semmi különös. Az újak szerint mi birkák vagyunk, de élvezzük.” Énisénisénisénis csatlakoznék birkatáborhoz :lol: :lol:

Kisbeeka,
Elvesztettem a fonalat: ez mi volt ? „Melyikőtök mesélte az altatásos sztorit a babafesztiválról?" ?

Angyal,
További jó pihit Nektek.

Csajok dőlök a nevetéstől, hihetetlen jó estét rittyentettek itten tegnap ! Ezek a hsz-k.

Uccsó oldalra értem, yesss ! ebben a pillanatban királylány felsírt, megyek csapolni :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Kubu: enyém volt a babafesztiválos történés :) Műtőből kifelé altatás után kérdezi a Évike nővérke, hogy jól-vagyok-e? Mondtam, hogy igen, csak egyelőre azt se tudom milyen rendezvényen vagyok... erre ő: Hát a babafesztiválon!!! :))) Persze én erre a mai napig nem emlékszem, csak mesélte a férjem :)))))))
andrea-1

sziasztok
nem vettek fel a kórházba, ráraktak ctg-re ma már 80as fájásaim is voltak... csajok akik szültetek már, nektek mekkora volt a teteje szülésnél vajúdásnál????
aztán kijött egy doki és közölte hogy mivel most nem magas a vérnyomásom mint az első szülésnél és nincs toxémiám ők nem látják indokoltnak a császárt, és ha beindul a szülés akkor várnak sok szeretettel.
hétfőn menjek be egy ctg-re és meglátjuk a többit.
szóval itthon vagyok míg Hanna kisasszony akarja, bár Apa azt beszélte meg vele hogy 20-án a tüzijátékra megszületik hogy ebből mi lesz nem tudom, de mostmár tudjuk, hogy hová kell menni :)

volt egy csajszi reggel 4 óta vannak 5 perces fájásai és 2ujjnyira van nyitva , mondták neki hogy még ma baba lesz belőle.

mindenkinek köszi a drukkokat Vicky majd ír nektek ha megérkezik Hanna abban állapodtunk meg.
most megyek lefekszek mert reggel 6kor keltem és tök fáradt vagyok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kubu,
dehogy leszel beteg!!! Csak kicsit fáradt vagy talán :roll:

Andi, Breki,
tudjátok a Titkot: csak rendeljétek meg az évfordulókra az ajit, higgyetek benne és MEGÉRKEZIK!!!

Zsuzsó,
ígen, ÚGY LESZ, zebratársak leszünk :wink:

Lukácsné,
ezek jó hírek :D
Szépen megvárod otthon amíg Hanna jelez, aztán minden "extra" nélkül normál úton megszülöd a kisasszonyt :)
Várjuk majd Vicky által a nagy hírt!!!

Kép
judit0713

Lányok,
már nem emlékszem ki kérdezte a hormon vv-ket, de nekem anno azt mondta a nődokim, hogy nem kell egy ciklusban lennie.
Nekem is pont úgy jött ki hogy a 22. napi volt előbb, és ezekből dolgozik most S ügynök, tehát működik így!!!

Kép
judit0713

Lányok! Beeee vagyok sz@rva.... :D egyrészt a sok baromságon (jó értelemben), másrészt a vérképem miatt (rossz értelemben) :roll: Még nem bírtam kideríteni, mi lett az eredmény, de annyira qrvára elkezdett hullani a hajam az utóbbi 1 hétben, h. tuti a sok vasam nem bír beépülni :( Már úgy vagyok vele (sokat utánaolvastam, stb...), h. akkor legyen vénás vas, csak a kis Zorkámnak nem legyen semmi baja és normálisan fejlődjön!

Kubu, szóval birkatejet kap Liza... :lol: :lol:
Köszi a dicsit, de a lényeg, h. egészséges legyen,a szépség már csak hab a tortán! :wink:
Te, h. neked még így is mennyi enerdzsid van... bár most olvasom, h. fázol a nagy melegben?! Szerintem próbálj meg még most pihizni, mert talán még elejét veheted vmi nyavalyának, ha viszont túlpörgeted magad, a szervezeted nem tud lépést tartani veled és az immunrendszered felmondja a szolgálatot egy kis időre :? Most azt nem kellene!

Lukácsné, húúú, akkor Hanna még nem akaródzik kijönni. Nem is baj, jobb így, mintha megindítanák a szülést... az senkinek sem jó! Kitartás!!!!

Vicky, ez mennyire gáz már: anyós pajti drukkol, mert nincs ideje a veje ektoplazmáját kivárni :lol:

Timi, az én időmben még :) egy cikluson belül kellett a 2 vv!!! Ez fontos, hisz így tudják nyomon követni a változást, összehasonlítással! Nem hinném, h. azóta ez változott! Erre figyelj, mert nehogy emiatt elcsesződjön egy hónap

Kpn, Matisz klinika! Mehetek én is dolgozni ha megnyitod? leszek pszichiáter! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit, akkor lehet S ügynök elfogadja a nem egy cikluson belülit, de Sz-nek nem volt jó úgy... mi emiatt is csúsztattunk :roll: Akkor nem'tom!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Remélem Velo olvas Benneteket és hangosan röhög.Ahhoz képest, hogy állítólag nem érdekel Benneteket, oldalakon át foglalkoztok Vele.
Ez azért mutat valamire, arra amit tegnap mondtam, hogy lehet némelyiktek épp úgy igazságtalannak látja a dolgot ,mint én ,csak nem mer a nyájból kilógni.
Mellesleg Velo nagy barom Vagy(ha olvasod).
Bejössz olyanok közé, akik az első gyereküket szeretnék(én tudom milyen ez 6 lombikkal), és nem számolsz vele, hogy savanyú lesz a szőlő?

Katamarán
katamarán

Húzz már anyádba, te idióta....
andrea-1

Navi: ezzel a vérképes dologgal kapcsolatban mikor lát majd doki???
andrea-1

Drága Katamarán!

Ha tényleg sikerült átrágnod magad az összes hsz-ünkön (mert Te ugye nagyon ügyes csajszi vagy!), akkor láthatnád, hogy elég sokan vagyunk itt, akik már régen nem az első gyermeküket várják!
Szóval savanyú max. Neked lehet a szőlő drágám, hogy nem vesszük be a baromságaidat!
Arról persze nem szólt a fáma, hogy Neked a 6 lombikból mennyi sikerült, de feltételezem hogy mind a 6, legalább hármasikerekkel, csakhogy űbereld velo barátnődet!

Kép
judit0713

BOCS LÁNYOK!
Tudom, tudom, nem kellett volna, meg próbáltam is uralkodni magamon, de ezt már nem bírtam szó nélkül :oops:
Szégyenlem magam hogy idáig süllyedtem, és ünnepélyesen megigérem neketek de legfőképpen magamnak, hogy SOHA TÖBBET nem teszek ilyet!!!

Kép
judit0713

Köszi a válaszokat, lányok!

Andi
Majd én is megmondom neki, hogy hozzá ne nyúljon az újságokhoz :D Amúgy a mobilján van egy-két felnőttfilmes részlet :oops: Szerintem szégyenlősebb ő annál, minthogy bemenjek vele együtt.

Ja, és a leendő nagyikat tutira nem visszük magunkkal :D :D
Vendég

Juditkám: Nehogymár Te kérj elnézést, egy ilyen ... khm, keresem a szavakat, de az álatokat nem akrom megbántani, hogy egy lapon említsem velük.. szóval egy ilyen lény miatt..... :!: :!: :!: :!:

Timejka: Ne görcsöljön rajta, vegye úgy mint egy szükséges lépést, és akkor talán lelkiekben is könnyebben fog menni... Esetleg ecseteld Neki, a 2-3-napi női ultrahangos vizsgálat szépségeit.... egyből örülni fog, hogy fiúnak született a Drága :)
andrea-1

Szia Katamarán!

Neked hány sikerült abból a sokból8nem lehetett egyszerű)?

Szerintem kicsit túllősz a célon, ezen kívül nagyon akarnám meg tudnám én védeni magam, de szerinted mi a túrónak.
Némelyik lány helyes, de nyugi azért nem fogom az ereimet felvágni, ha nem dumálok Velük.

velociraptor
velociraptor

Na jó reggelt Drága Nyáj! :D

visszaolvastam a tegnap délután óta történteket... hát ha 100-as zsepi nem is fogyott, de jónéhányat teliröhögtem, sírtam, sírva röhögtem :D :D :D

Egyébként is reggel óta körül éri a vigyorom a fejemet :D
SZÓVAL:
Múlt hét óta már van olyan petém, ami kijött (kb 2-3db), de még mindig van elég (szám szerint 12 db, ebből 5-6 8mm körüli, a többi 6mm-es) Azt ne kérdezzétek, hogy nem láttam hormont több mint fél éve, és hogyan kreálok ennyi spontán tüszőt, amik sorra érnek egymás után :roll: :shock: :roll: :shock: nem tudom ...a barátnőm szerint elvittek az ufók...
Pénteken, aug 20-i randizom Tanár Úrral, mert szeretne bekukkantani, hogy mikor tudjuk nyakon csípni ezt a ciklust...de abból, hogy mostmár 1-2 naponta nézeget, arra jutottam, hogy már lassan köhincsélni fog a kis fagyikónk miközben ébredezik :D
én úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy várom máááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááár! :D :D :D

Macsról csak annyit, hogy könnyesre fogja röhögni magát ezeken a részeken is! legalább szórakozik kicsit ott a nagy unalomban :)
Már előre borítékolta ezeket a történéseket, és mikor a kórházból visszaértem tegnap és láttam a fejleményeket, azonnal írtam is neki róla! Büszkén írta vissza rá, hogy TUDTAM!!!! :)
Úgyhogy az ő leleke nem sérül a skizo csapat tevékenységétől :D

Most melózom kicsit, addig is beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol:

eszter82
Budapest

Eszter!

Tudtamtudtamtudtam!!!
De ténylég, éreztem hogy csupa jóóóóóóóóóóó hír lesz, és hamarosan érkezik pocaklakó!
Annyit gondolok Rád csajszi, csupa melegséggel és pozitivizmussal, hogy ennek itt most sikerülnie kell!!!

Persze macsiról sem feledkeztem meg, millió drukkom és puszim megy neki és a picuroknak :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

S.O.S!!!!

Sziasztok!! Alig bírom behozni a lemaradásomat, épp a 991. oldalnál tartok... zajlik ám itt a élet ezerrrel :wink:

Most viszont sos segítséget szeretnék kérni:
most jött meg az AMH leletem, de Tanár úr műtőben van, úgyhogy majd szét vet a kiváncsiság, hogy jó-e a leletem:

szóval az FSHm volt 9,6 ezért küldött K tovább AMH-ra ami pedig 2,4 lett (0,2-14,6 ref értékek)

Naggyon ideges vagyok... nézegetek a neten is, de bennettek jobban bízom.

Várom az ötleteket :oops:

Verka
wikka
Miskolc

Wikka!

küldj a fenébe, de most akkor is beleugatok, hogy ne aggódj tovább - a 2,4 még teljesen elfogadható érték.....nyugi

velociraptor
velociraptor

Hűű,mi van itt.. :roll: :roll:

Csajok!!
Ne foglakozzatok már Vele/Velük,hiszen erre megy ki a játék,hogy mi folyton reagáljunk rájuk,de nem ér annyit,hogy miattuk üssük a klaviatúrát.Ne huzzátok fel magatokat.Ez már kórházi eset. :roll: :twisted: :x

Eszter!!
Ezek csodás hírek...annyira sokat gondolok Rátok. :wink:

Verka!!
Most gyorsan előkerestem az Én leletemet,és Nekem az AMh-m az 1,0 volt,és azt mondta Sz,hogy jó az eredményem.

Macsnak küldöm a mai adag drukkjaimat!!

Kubu!!
Anyám,Te sosem alszol???Irigylem Tőled a figyelmességedet,hogy mindenkinek milyen alaposan válaszólsz. :lol: :)

Nem tudom Ki kérdezte(bocsi Tőle),hogy hol voltunk nyaralni:Hajdúszoboszlón.Nagyon,nagyon jó volt.Szálloda,félpanzió,jakuzzis fürdőszoba,szóval kényeztetve voltam/voltunk nagyon. :wink:

Ma még itthon,aztán holnaptól meló,jajj,de nem várom.
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?