Na akkor itten vagyok.
Luca,
Hurrá pihenés.
Drukk a hétfői konzihoz és igen mielőbb add le a papírt a főnöködnek, biztos ami tuti.
Vicky,
Kapunk linket Barbus szavazáshoz ?
Nem mondod hogy Soroksáron dolgoztál ???? és oda hogy közlekedtél el ? és mennyi idő alatt ? huh jól végig kell menni Pöstön.
Gyertek bármikor nagy nagy szeretettel várlak Benneteket !
Felajánlásod köszönöm, aranyos vagy nagyon !
Kész vagyok Barbus képeitől, annyira jók !
Aktucs,
Sajnálom nálatok is veszekedést.
Továbbra is nagyon drukkolok Nektek !
Jaj most olvasom nem jó híreket, őrület.
Nava pszichológus !
Húúúúúúúúúú de csini vagy. (húúú nekem most ekkora a pocakom
anyám ki is van akadva, már azonnal övet adatott rám, hogy mentse ami menthető ÁÁÁÁ)
Nálunk van olyan is hogy pörgök ezerrel és amikor éppen a monológom végére érek, az uram megkérdezi hogy "befejezted ?" (belülről röhögök, de persze ezt nem lehet kimutatnom)
De drága vagy, hát amilyen szép anyucija van Zorkának szerintem ez nem kérdés hogy Zorkababa is gyönyörű lesz !
Kisbeeka az év eladója
Örülök hogy kollegina nem tud meglenni nélküled. Reméljük nem fog tovább szövetkezni ! Ügyes vagy a maratoni munkával.
Otthoni moziért irigy-irigy, Balcsiért mégjobban
Yes hogy képtelen vagy idegeskedni, csak így tovább !
„Eszembe jut sokszor,hogy barátnők kifejezetten kérték a babájuk születésekor,hogy még ne látogassunk,mert nem szeretnének most senkit látni....” – én mindenkit akarok látni. (már most szenvedek itthon, szerintem 1-2 nap és megyünk sétizni Lizával, vagy berakom autóba és irány Normafa)
Kár hogy nem taliztunk csütörtökön
Újbóli vérzést sajnálom, én nem tudok ebben okosat mondani.
„párocskád ugye már otthon,és épp a talpadat masszírozza? ” – bingó
Istenem borzasztóan sajnálom a rossz híreket, borzasztó. Öleléseim mennek !
Gigibp,
Főnökkel történt normális beszélgetés tök jó ! Ahogy Judit is írja, emailt azért írj majd a főnöködnek.
Mellkasszúrás hess ! Remélem már nem szúr !
Lehet tudni hogy mit dolgozol ?
De de csak az IR-ről beszélünk, de fogja tudni a dokim hogy milyen vizsgálatokat kell kiírnia hogy teljes képet kapjunk rólam ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.18 09:35-kor.