kubu, woody: Liza és Lili gyönyörűek. Szeretném majd őket élőben is látni egyszer.
navared: Ez a Zorka név nagyon aranyos. Gyönyörű kis csaj lesz ő is.
luca: Neked is kösz. Olyan jól esik ez a sok biztatás, hogy nem csak az én anyai szemem látja gyönyörűnek Barbust.
lukacsne: Drukkkkolunk!!! Ki fogja hozni a hírt? Ha gondolod írd meg a számod és én is elküldöm az enyémet. És akkor írhatsz sms-t ha akarsz. Hajrá Hanna baba!!!!
eszter: Köszi a híreket, drukkolunk továbbra is Macsnak és a babáknak.
kisbeeka: Őszinte részvétem a halálesetek miatt. Ilyen fiatalon.
(Hát ezek miatt félek én a vezetéstől-unokatesó esete. De megpróbálom legyőzni, hogy ne rettegjek állandóan. Talán egyszer menni fog.) És az ilyen hírek mindenki világát megráznák.
aktucs: Remélem semmi komoly nincs a tőgyeiddel. Drukkolok hogy ne legyen.
katamarám: Te meg ki a franc vagy már megint. Valami családi barát? Hányan vagytok? Én Katinak csak segítő megjegyzéseket írtam, bár nem tetszett hogy belefolyt a dolgokba. De azért ez már sok. Hol a francba voltatok ti az elmúlt 991 oldalnál??? Egyébként van bármi közöd a BMC-hez?.... Akkor ki innen!!! Ha segítség kell akkor kérdezz és segítünk, de ezt ne!
vikus: Ez a Móóónika showw tetszik
kispatak: Mi még mindig kitartunk melletted. Lassan kezd az a vicc eszembe jutni, hogy " Egy idióta szemben megy a forgalommal....Mi az hogy egy? MINDEGYIK!"
Nem gondoljuk egyébként hogy a moderátortól kérjük egy bizonyos felhasználó IP-címének letiltását? Állítólag lehet ilyet. És akkor nem regisztrálgatna az illető többet. Nem is értem ekkora család mellett hogy van ideje minket baszogatni.
Nálunk az első fórumtali akkor volt amikor Colinnal bementünk megnézni Remény egy napos Ádi babáját és Trix is már bent volt az ikrekkel. Szóval akkor még csak Ádi volt kint.
Én nem igazán erre (paranoia) értettem a pszichológust, hanem arra hogy amikor az emberben valami lelki gát van akkor lehet hogy alapvetően ez gátolja a teherbe esést. Valaki hasznos dologra is akarná költeni az állam pénzét.
Jó éjt lányok!