Új privát üzeneted érkezett!

Katamarán:
jó gyorsan végig olvastál vagy 30 oldalt....mai regisztrációval...
és gyorsan kiismertél mindenkit...

gratula!!! komolyan!
Vendég

Béku, én is nagyon sajnálom! :( Komolyan mondom ennyi tragédia :shock: :cry:

Aktucs, szegénykém :( nagyon sajnálom!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok birkák :lol: :lol: :lol: :lol:

köszi mindenkinek az ölelést!!!

mondtam már,hogy szeretem a birkákat? :lol: :lol:

Navi: ilyen hülye nevekkel újra meg újra regisztrálni....?!
szerintetek egy IP-címmel hányszor lehet ide beregelni? :lol: :lol: :lol:

Eszter: nagyon aranyos vagy,köszi! hát nem könnyű ez a pár hónap... :roll:
Vendég

Navi, 8. hét, de még mindig nem hiszem :lol:
Eszter, akkor holnapra neked egy kalappal a jó hírekhez!
Mindenki nyaral? Kinél aktuális legközelebb valamilyen beavatkozás?
Kispatakkal együtt maradnék a partvonalon :)

Lányok, higgadtak vagytok és okosak, hogy nem álltok le egy ilyen pszichopatával mint velo-kati-katamarán, megpróbálok felnőni hozzátok, de tudjátok engem mindig érdekel, hogy milyen ember lehet az ilyen? Beteg vagy unatkozik? :shock: Mi baja lehet? Miért ér neki ennyit az ügy, hogy a mai napon megcsinálta a harmadik nicket azért, hogy ide irogasson... :D
kpn

Béku, nem'tom, de ha tényleg egy személy, akkor ügyesen múlja alul magát újra meg újra...
Lehet, az lesz a helyes út (ahogy javasoltad), h. észre sem veszünk semmi birkáknak szóló hsz-t, aztán kész! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kpn, csak nyugodtan hidd el!!! :D
Sajna én sem mindig tudom megállni szó nélkül... lehet ő a pszichiáterek (rém)álma :D
Na jól van, részemről most már tényleg befejezve!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Üdv újra!

Breki: nagyon szomoríságos amit irtál, részvétem a családnak. Nekem is volt rokon, ő még fiatalabb volt, mit lehet ilyenkor mondani - semmit. Sajnálhatunk minden ilyen tragédiát, és a szüleit, testvéreit, nagyon szomoru! De hajrá spontánkodás!

Eszter: kösz a Macs hireket és szorítás megy mindenkinek.

Kubu: remélem tartós lesz a béke, nagyon kívánom. Apának is minél több interjut, csoda, hogy nekem holnap 2 is lesz, hihetetlen.

Aktucs: nagyon szorítok a mammog. eredményhez. Tul.képp mi ez?Lehet le vagyok maradva. Én rtg-re megyek évente, egyszer volt uh-s is, mert visszahivtak, hála semmit se találtak. Én Kapás u-ba járok teljesen ingyen OEP alapon.

Lukácsné: én már nagyon várom Hannát. Furcsa ez az egész a befekvéssel, de bizd magad a dokikra. Szentmihály és Nagyvárad tér nincs közel. Ugy hallottam előző császár után kevesen vállalják a sima szülést. Kivánom a legjobbakat és ne szenvedj sokáig! De gondolj Hanna babádra, és minden kárpótolni fog!

Navared: pocak szépséges és milyen fitt vagy. Jó lenne nekem is jó pár kiló minusz.

KPN nagyon örülök, hogy nincs rókakoma - mondjuk ez nekem se volt soha, nem általános állapot. REmélem más nyavalya is elkerül és csak élvezni fogod ezt a szépséges állapotot, kívánom nagyon!

Mára ennyi és minden jót

kispatak
Vendég

Aktucs, küldöm a sok ++++++++++ Neked, próbálj optimista maradni!

Békus, lelkileg nagyon erős ember lehetsz, ha mindezeket túlélted...

Macséknak pedig örülök, mármint hogy minden rendben lévőnek tűnik!
Vendég

Kisbeeka!

E topic olvasásához nem kell regisztráció.

Navared!

Bocs, és értékelem a véleményedet, csak már röhejessé vált, ahogy Velo kapta a nyuszi szindrómát(ha van rajta sapka azért, ha nincs azért).
Mielőtt a Kispatak nevű "jó lélek" kóstolgatta, alig írt. Az Ő figyelme fel lett hívva arra, hogy ne tanácsolgasson, akkor az miért jogos, hogy valaki Neki akarja megszabni, hogy élje az életét?
A birkáért elnézést, de sajnos csak ez jut eszembe egy olyan csoportról, ahol egy sincs aki azt mondja, hogy figyeljetek már, ez a tyúk már rég csak jókívánságot küld, meg max. hozzá címzett kérdésre válaszol, akkor nem érzitek oktalannak marni?

Ezért írtam birkát - mert mindenki egy felé megy - nem érdekes, hogy igaza van-e.

Egy utolsó, azért nem szabad Nektek tanácsot adni, mert érzékeny a lelketek,igaz? És szerintetek Velonak nincs?

Én azért olvasgatok, ha ráérek ,mert lombikos voltam(6x),így van fogalmam a dologról. Én mégse voltam a hormon kezelések alatt igazságtalan és irreális.
Na ennyi - csodálkoznék, ha egy is akadna, aki meg merné érteni amit írtam.

Katamarán
katamarán

Sziasztok lányok!

Nagyon régen nem voltam, de zugban veletek vagyok/voltam/leszek.
Nagyon szép babák születtek, gratulálok nektek lányok!

Azért nem is írtam, mert velünk nincs semmi. Ott tartunk, hogy csütörtökön lesz a laparom, és megtudjuk végre, hogy tényleg el van-e záródva mindkét pv-őm, vagy csak, ahogy Z ügynök gondolta egy méhgörcs volt a fájdalom+para kombináció miatt.

szóval már csak 2 nap, és megtudjuk. Parám a fellegekben szokás szerint. De sokszor eszembe juttok, hogy mit elviseltek/elviseltetek szó nélkül. És hát ne legyek már anyámasszony...

Hát ezt a szappanoperát már nem bírtam ki, annyira nevettem, majd lefordultam a fotelből...
először, ahogy Andikám írtad, ez el lett k**va...majd most az előbb :D
Teljesen vicces a sztori (most már). Mindenesetre amit akarok nektek írni lányok: tudjátok, ha jó egy csapat, az mindig szúrja valaki(k) szemét. Ez sajnos az élet törvényszerűségeinek egyike, meg a jófajta emberi természeté. Úgyhogy én azt mondom, legyünk/legyetek büszkék rá, hogy van egy ilyen "vendég", ez is azt mutatja, hogy irigylésre méltó a banda...vagy a nyáj... :D

Minden mostanság staringolónak sok energia, meg ragacsok :D

Hannácska bújjon ki finoman és szépen...

Pocisoknak kitartás, babásoknak pedig sok puszi és egészség.

Puszi
carla1227

Sziasztok Csajszikák!

Mi van itt Mauniká-show! :shock: :evil:

szerintem ne is reagáljunk a rossz akaróknak!

Kisbeeka!
Részvétem!a halál esetek miatt,borzasztó...

Kubu!
De drága az Anygyalbögyörőd! :D :D :D meg kell zabálni
vikus82

Csajok!
Küldük egy videót,ezt mindenkinek KÖTELEZŐ megnézni,és utána véleményt kérek,h leszűrjem kinézte meg és ki nem! :wink: :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=gn8odH9--C8
vikus82

Kispatak,
millió drukkom a holnapi interjúkhoz :arrow: :arrow: :arrow:
Lassan vége a nyárnak, talán jobban beindulnak az álláspályázatok is! Bár neked arra már nem lesz szükséged, mert holnap megnyered valamelyik interjúztató szimpátiáját és már lesz is meló ismét :idea:

Zsuzska,
priviben kellenének azok az adatok, amiket ebben a táblában látsz a többieknél:
BABAÁLMOK

Béku,
részvétem!
Én ilyenkor sajnos nem tudom megszólalni sem, ezért csak ennyi :oops:

Aktucs drága,
ez bizony nem a legjobb hír, de reméljük nem lesz semmi komplikáció és haladhattok tovább a baba felé vezető úton!
És csatlakoznél Breki hsz-éhez, tudatosan, a Titkot alkalmazva legyőzhetitek ezeket a nehézségeket! Mi meg mellettetek vagyunk lélekben!

Eszter,
köszi a híreket!
Macsit puszilom, neked pedig drukk holnapra! Aztán várom hogy milyen dátumot írjak a tábliba :wink:

Lukácsné,
hétvégére talán már meg is érkezik Hanna baba! Nagyon várjuk!!!

Kubu, Woody,
szuper ez a csajos tali bébiméretben :wink:

Kubu,
látom sikerült csavizni egyet és máris rózsaszín a világ :lol:

Kép
judit0713

kisbeeka: fogadd reszvetemet es nagy olelest kuldok nektek

aktucs: jesszus, annyira sajnalom, mindenkepp kell a mutet?

lukacsne: minden rendben lesz, nekem volt olyan ismerosom, akinek elso szulese csaszaros, a masodikat siman szulte, de kozben vegig figyeltek,hogy az elozzo csaszarheg szetne repedjen, es vegulis sikerult termeszetes uton szulnie.

kpn: ha eddig nem voltak rosszulleteid akkor mar lehet,hogy nem is lesz, de jo,hogyha elkerul, nagyon rossz hanyni.Es kit szeretnetek kisfut vagy kislanyt, tudom-tudom, ez hulye kerdes, de megis, legbelul kislanyt szerettunk volna.

katamaran hah, akkor most ki is a birka :lol:
valyoni

Jóestét lányok! :)

Először is: Macsek, jajj de jó, hogy jól vagytok!!! Csak így tovább, csak így tovább, a cicuskák jó helyen vannak és még sokáig bent lesznek!!!! :)

Békus: Nagyon sajnálom, ilyen fiatalon, borzasztó :( Fogadd a legőszintébb részvétemet.. :(.... Jól rádmért a sors, ennyi rossz után valami nagyon jónak kell következnie!!!!

Aktucs: Tőlem is mennek pozitív energyk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KPN: Full mázlista :) Bevarázsolták, rosszul sincs... valakinek nagyon összejött az élet Drágám!!! :)

Kispatak: Örülök, hogy így döntöttél! Itt a lányoknak fontos, hogy ha kívülállóként is, de támogatsz minket és nem - bocs a kifejezésért - de nem b..szogatni jársz ide a jónépet... HOlnap gondolok majd Rád, az interjúkön.. reméljük beindul a jó széria végre!!!! :) Ezt a hülyét meg el kell felejteni....

Eszter: Holnap ahogy tudsz jelentekzzél majd a hírekkel, bár biztos vagyok benne, hogy Nálad minden rendben lesz és jó dolgokat fogsz hallani... :).... Lassan már kész lesz a baldachinos ágy a kis fagyisotoknak !!!! :)

Lukácsné: Kemény, azért a hosszú hétvége sem lesz talán annyira gáz, ha kiürül a város, akkor nem lesz gond a 16-ker-Nagyváradtér útvonallal

Istenbarmához meg csak annyit, hogy az anyja biztos nagyon büszke rá, hogy így félresikerült....
andrea-1

nem az olvasáshoz írtam a regisztrációt,hanem a hozzászóláshoz.
mindenesetre HA ennyi ráérő barátja van valakinek,az bizony irigylésre méltó!

de talán kicsit visszább kellene olvasni,mikor nagyon kedvesen reagáltunk le mindent,ami azért már akkor is bántó volt.
én mindenkihez kedvesen közelítek,míg az ugyanígy reagál.

de ha valaki folyton piszkál,ne várja,hogy érdekel tovább.

gondolom hasonló korosztály a 3 személy,akkor nem értem,hogy miért sértődik meg a tőle akár 20 évvel fiatalabbak véleményén...

Tapasztalat nem feltétlenül korfüggő!
Főleg a meddőségi központos..

Ezzel részemről lezárva a téma,nem érek rá erre a bejegyzésre tovább :lol: :lol: :lol:

inkább a spontánkodás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahogy John Lennon is mondta: "Szeretkezz,ne háborúzz!" :D :lol:
Vendég

Maóóóónika sóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez király!!!!! :lol: :lol: :lol:

Valyoni,Vikus, Judit,... mindenki!
köszönöm mindegyikőtöknek!
nem vártam semmilyen visszajelzést,de TI vagytok a legjobb barátaim (aki az,tud róla ;) ),így bármi történik velem,akár jó,akár rossz,úgy érzem Veletek meg kell osztanom!
Vendég

tényleg kár szaporítani a szót, megírtam a moderátornak ezt az egészet, de részemről is ignorálok minden további hozzászólást tőled.
Hát mi ilyen "asszonykánk" vagyunk! :lol:
Kár ezzel a baromsággal oldalakat teleírni, mert elvész a hasznos anyag 8)

Ildi, most vettem észre, hogy írtál, láttam Lili-képeket a wiwen, nagyon kiváncsi vagyok mlyen az új élet :lol:
kpn

Kedves Lányok!

Én aki már hosszu ideje olvaslak titeket és nagyon szorítok nektek igazat adok nektek, nem szabad hogy ezt a jó kis összetartó csapatot bárki(k) vagy bármi(i) szétzilálja. Van itt elég baja mindenkinek. Segítsünk egymásnak és tartsunk össze. Aki pedig nem idevaló azzal ne is törődjünk. Békét akarunk, itt ez volt, van és lesz - mert mi ezt akarjuk.

És jöhet ide akárki, azt kell tapasztalnia, hogy hiába akar minket bántani és szétzilálni.

Minden órás kismamink: Hanna jön és boldog leszel vele!

Breki: neked is fog sikerülni. A gyászodban osztozunk és majd az örömödben is.

Béke legyen veletek és nagyon szorítok nektek.

üdv kispatak
Vendég

Kpn: akkor most lesz pár levele a moderátornak ;)
egy rugóra jár.... :lol: :lol: :lol: :lol:

nálam itt a vége a sztorinak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kispatak: annál összetartóbb lett a csapat,semhogy kéretlen egyének szétzilálják,én biztos nem fogom hagyni :lol: :lol: :lol: :lol:

térjünk is vissza a lényeghez :)

gyereket akarooooooooooooooooooooook!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

MOST!!! :D :D :D

(ja,ezt az uramnak kell mondanom? :roll: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

kubu, woody: Liza és Lili gyönyörűek. Szeretném majd őket élőben is látni egyszer.

navared: Ez a Zorka név nagyon aranyos. Gyönyörű kis csaj lesz ő is.

luca: Neked is kösz. Olyan jól esik ez a sok biztatás, hogy nem csak az én anyai szemem látja gyönyörűnek Barbust.

lukacsne: Drukkkkolunk!!! Ki fogja hozni a hírt? Ha gondolod írd meg a számod és én is elküldöm az enyémet. És akkor írhatsz sms-t ha akarsz. Hajrá Hanna baba!!!!

eszter: Köszi a híreket, drukkolunk továbbra is Macsnak és a babáknak.

kisbeeka: Őszinte részvétem a halálesetek miatt. Ilyen fiatalon. :( (Hát ezek miatt félek én a vezetéstől-unokatesó esete. De megpróbálom legyőzni, hogy ne rettegjek állandóan. Talán egyszer menni fog.) És az ilyen hírek mindenki világát megráznák.

aktucs: Remélem semmi komoly nincs a tőgyeiddel. Drukkolok hogy ne legyen.

katamarám: Te meg ki a franc vagy már megint. Valami családi barát? Hányan vagytok? Én Katinak csak segítő megjegyzéseket írtam, bár nem tetszett hogy belefolyt a dolgokba. De azért ez már sok. Hol a francba voltatok ti az elmúlt 991 oldalnál??? Egyébként van bármi közöd a BMC-hez?.... Akkor ki innen!!! Ha segítség kell akkor kérdezz és segítünk, de ezt ne!

vikus: Ez a Móóónika showw tetszik :D :D

kispatak: Mi még mindig kitartunk melletted. Lassan kezd az a vicc eszembe jutni, hogy " Egy idióta szemben megy a forgalommal....Mi az hogy egy? MINDEGYIK!" :D

Nem gondoljuk egyébként hogy a moderátortól kérjük egy bizonyos felhasználó IP-címének letiltását? Állítólag lehet ilyet. És akkor nem regisztrálgatna az illető többet. Nem is értem ekkora család mellett hogy van ideje minket baszogatni.

Nálunk az első fórumtali akkor volt amikor Colinnal bementünk megnézni Remény egy napos Ádi babáját és Trix is már bent volt az ikrekkel. Szóval akkor még csak Ádi volt kint. :D

Én nem igazán erre (paranoia) értettem a pszichológust, hanem arra hogy amikor az emberben valami lelki gát van akkor lehet hogy alapvetően ez gátolja a teherbe esést. Valaki hasznos dologra is akarná költeni az állam pénzét.

Jó éjt lányok!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Kép

Vicky: ez nagyon ééééédi!!!
maradhatnék birka? ez nagggggyon tetszik!! :D :D :D :D :D
Vendég

kisbeeka: Kérdés kié a kicsi. :D Bevállalod?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Meg volt az első vizitem a BMC-ben. Most már tényleg én is oda járok.
Mindenki nagyon kedves volt, elég gyorsan végeztem is, és a jövő hét kedden mehetek is vérvételre meg a párom is az első vizsgálatra. Beindulnak itt a dolgok.

Kisbeeka
Pihenjetek kicsit, tutira rátok fér. Sajnálom az elveszített barátokat és rokonokat. És a hosszú hétvégén mi is a Balcsira megyünk.

Kubu
Örülök, hogy szent a béke!

Zsuzska
Hajrá inszem!

Vicky
Ez nagyon ari. Ebbe a nyájba én is jövök! Beeeee
Vendég

Drága Barikáim!

Remélem mindenki jót röhögött a skizo Velo/Kati/Katamaran sztorin, tényleg olyan, mint a Maaaóóóónika sóóóó!!! :lol: :lol:
Én személy szerint, majdnem leestem a székről, annyira jól szórakoztam! Hogy lehet valaki ennyire .... nem is tudom mi lenne a jó szó! :twisted:
Szálljatok már le rólunk!!!!! :twisted: Törődjetek a saját dolgaitokkal és látogassátok meg a dokitokat a pszichiátrián!!!!!!!!!!! Lehet elfogyott a gyógyszeretek???? Vagy szabin van a doki??

Vicky! Ezek a barik nagyon édesek! Tök jóóóó :D

Breki! Nagyon sajnálom, ami történt!!!

Aktucs szorítok, h semmi gáz ne legyen!!!!

Kubu, tök jó, hogy minden oké, legalább nálatok világbéke van, hamár itt kicsit felborzolták a kedélyeket egyesek!

Lukácsné, mihamarabbi szülést! Várjuk már a kis bébikét!

Andi! Hát mekkorát röhögtem az ezt elk..uk szövegen! :lol: Nagyon jóóóó!!!!!

Macsnak, mennek a drukkok, csak így tovább!
gigibp

timejka: Hajrá akkor és légy üdvözölve a nyájunkban.
vicky79
Budapest III. kerület

A recepcón azt mondta egy leányzó - aki szemtelenül fiatalnak tűnt, - hogy a ciklus 3. és 23. napján kell vérvétel, és az jön előbb, amelyik közelebb esik időben. Így kedden megyünk a 23. napira, meg nőgyógyi vizsgálatra + a páromat is nézik. Viszont így a két vizsgálat nem egy cikluson belül lesz. Ez nem probléma?
Vendég

Vicky: Te még emlékszek Trix-re? Hát igen az nem most volt! És én még annyi más emberre emlékszem, de neveket nem irok nehogy harag legyen. De van akinek ikrei már tavaly születtek, Istenem hogy telik az idő! Tehát mi tényleg régi fórumosok vagyunk és maradunk.

(Vezetés közben pedig kérlek ne gondolj a rosszra, mert akkor soha se tudsz volán mellé ülni! Készülj fel minden helyzetre, de Isten kezében vagyunk!)

Kedves Lányok!

Összetartunk jóban, rosszban egyaránt. Ti nekem borzasztó sokat jelentetek, segítek bármiben tudok.

Legyen béke! Kérjük mindenkitől, hogy ezt tartsa szem előtt

jó éjt kispatak
Vendég

Timejka!
Ez szuper hír!!!! Isten hozott a nyájban! :D
gigibp

Igeeeeeeeen!!! :D :D
Vendég

Szerintem van itt pocis birka is :lol: :lol: Az egyik pocis had legyek én! :lol:

Azt hiszem semmi komoly, azt mondták 90%, hogy még mindig jóindulatú, csak a legnagyobb csomó meghaladja a 4,5 cm-t fél éve meg 3 cm volt, aztán azért kis aggodalom van. Egyébként úgy hívják, hogy fibroadenoma, jóindulatú hormonfüggő melldaganat. Muszáj a műtét, mert addig nem kapok onkológusi belegyezést a lombikhoz. Lombik alatt is gyakran kell ellenőriztetnem, mert a hormonoktól hízik.

Meséltem az onkológusnak, hogy hogy állunk, jót rötyögött (nem bunkón, velem nevetett, nem rajtam), kérdezte, hogy legalább évekig nagyon védekeztünk, ugye?

Vikus, édes a baba. Az a kacagás...

Eszter, majd figyellek :) Ha rólatok van ez a kép, lehet, hogy meg is ismerlek ha még ott leszünk.
aktucs

Üdv a nyájban Timejka!
beeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajna nem tudok válaszolni a kérdésedre,de szerintem reggel hívd fel őket telefonon,ha nem vagy biztos benne!!!
Vendég

Aktucs: akkor drukk,hogy minden gyorsan meglegyen,hogy egyenes út vezessen a lombikig és a babóig!!! :)
Vendég

Timejka, nekem annak idején azt mondták, hogy egy ciklusban legyen. Bár igaz én pont a 21. napon mentem először és délre, szóval lehet hogy az úgy már nem lett volna jó.
aktucs

A vén birka szerepét én bevállalom, mindenütt kell egy korelnök (de o(kos)-nak nem tartom magam, azt tartsuk meg másnak)

üdv kispatak
Vendég

timejka: Már nem emlékszem, de szerintem nem gond ha két külön ciklusban van a vérvétel.

aktucs: Pocakos birka a tiéd. Az a kissé bárgyú a bal szélen jó lesz? Szerintem ott ikrek vannak. :D

kispatak: Persze hogy emlékszem Trixre, segítettem neki átköltözködni a másik szobába szülés előtt. Azóta már jó nagyon a gyerkőcök. 2 nappal későbbiek mint Ádi.
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak: én kos vagyok... le se tagadhatnám :))))))))))

A vén birka szövegeden meg behalok, ez odavág rendesen :))))))))

Na nyáj, figyeljetek: asszem kimondhatom, hogy ennek a baromnak nem jött be a húzása itt nálunk, mert talán még jobban összekovácsolta a csapatot, mint amilyen azelőtt volt.....
Mindenesetre a legközelebbi fórumtalira mindenki hozzon jó sok pzs-t, mert könnyesre fogjuk röhögni ezen a Máhúnika són magunkat ha szóbakerül az biztostuti... :)

Azt sajnálom csak, hogy Sajti pont most nincs gépközelben, asszem Neki is lett volna néhány frappáns kommentje a történtekhez... Olyan Sajtis stílusú.... Na és persze Miezának is...... :)))
andrea-1

Abszolút. A bárgyú arckifejezés is bejön. Néha én is tudok így nézni. :D Az ikrek meg pláne jöhetnek! :lol:
aktucs

Vicky: ugye Trix-nek hármas ikrei születtek és mind lány? Sokáig voltak a PIC-n ha jól emlékszem és császárral születtek. Minden jót nekik is és nektek is

üdv kispatak
Vendég

sziasztok Csajok,

szeretnék kérni tőletek valamit, ha nem gond. mindig marha (és nem birka :-) ) későn érek haza melóból és akkor tudok visszaolvasni. az ide nem illő hsz-ek nem zavarnak, mert azokat olvasatlanul ugrom a regnév alapján, de lécci aki a hülyeséget kommentálja, az használjon valami szint hogy azt is tudjam olvasás nélkül ugrani!

egyébként szerintem Macsnak sem erre a sok marhaságra van szüksége :-( amikor olvas minket Eszter jóvoltából...

nem akartam bántó lenni, de tényleg nem érdekel a birkák kontra bunkók meccs.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kispatak: Nem, Trixnek egy fiú és egy lány született. Tigriskének lettek a lányok. Ők 1 héttel fiatalabbak mint Barbus.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Hát nagyon jól szórakoztam most, folyik a könnyem a sok nevetéstől!
Aztán elkezdtem olvasni egy másik topicot is... :lol:

Mindenkinek nagyon drukkolok, főleg akik most akcióznak!

Judit, a fagyis beülti előtt mikor kell megjelenni először vizsgálaton? Tudom volt szó erről itt, de már elfelejtettem :oops:
Vendég

Andi: igazad van,Sajti kimaradt ebből a sóból :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de behaltam volna,ha hozzászól Ő is :lol: :lol: :lol:
csípem a Sajtis hsz-eket :D :D :D
Vendég

zsuzsi: Már ezen én is gondolkodtam, hogy szegény Macs ilyeneket olvas. Akartam is mondani hogy Eszter cenzúrázza a hozzászólásainkat. Ilyenkor szégyenlem magam hogy nem inkább értük aggódunk többet, mint hogy ezekkel az emberekkel foglalkozunk akik nem is fontosak.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsókám: Lazulj Kedves :).... szerintem ez is mint minden más csoda max. 3 napig fog tartani, és utána remélhetőleg úgyis visszakerül minden a rendes kerékvágásba és nem lesz mit átugranod!!! :).... Jön az őszi nagy futam, tudod!!!!!!!!!! :)))

Persze személy szerint tiszteletben tartom, hogy nem mindenkinek poén ez ami most megy... de én akkorákat röhögök itt a gép előtt, hogy beszarás.... :)
andrea-1

Zsuzsó:
én is átugrottam minden olyan hsz-t,így nem tudom,később miket írt,nem is érdekel.

de szerintem nem lesz már olyan hozzászólás,amit át kéne tekerned :)

már túl vagyunk rajta,csak még mindenkinél csapódik valahogy a téma,ez természetes.

Úgyhogy nyugi :)
téma ismét a babagyár :D
Vendég

andi: Most én is. Hogy lecsapott mindenki a birkákra a képről. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok: Lehet lehurrogtok, de még az is lehet, hogy Macsinak legalább eltereli a gondolatait a Máhúnika só..... és Ő is jót nevet ezen a szánalmon egyébként...

Ha meg rosszul veszi, okos asszonka Ő, és biztosan átugorja.... :)
andrea-1

Most láttam egy oldalon egy nagyon jót. BIRKA-BANDA! :D Folyik a könnyem. És nesztek nektek még több, hogy mindenki megtalálja a magának valót.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?