Új privát üzeneted érkezett!

Luca, akkor a mi gyerekeinknek közös pótnagypapája lesz majd Konc Tanár úr? dejó!:-)
Vendég

Hannának én is küldöm a drukkokat!Szép nevű lesz a kicsilány!
Vendég

Sziasztok!

NEM GYŐZÖM SEGÍTSÉGETEKET KÖSZÖNNI. Ahogy írtátok a sok mindent a Dokikkal kapcsolatban két név maradt nálam versenyben a Professzor Úr és Szűcs Doktor Úr.

Mivel nem tudtam dönteni, így telefonáltam időpontért, és kettejük nevét mondtam(gondolván a sorsra hagyom a döntést),szeptember 22-re kaptam időt Szűcs Doktorhoz.
Tehát ez sínen van.Nekem van hormon eredményem, sajnos megvan az átjárhatósági negatív eredménye, és a Páromnak sperma vizsgálata.
Szerintetek még valami vizsgálatot csináltassak meg?
Lányok, én olvasom itt a fórumot és látom nem lesz könnyű, és azt is ,hogy támogatjátok egymást. én a lelkemből jövő ezerszeres jó kívánságokkal tudok csak "segíteni", hisz tanácsot, tapasztalatot nem tudok adni-én szorulok rá.
Viszont kérnék valamit - ha elkezdtek utálni rögtön szóljatok,és én kommentár nélkül kilépek.
Annyira jó az a melegség, amivel egymást - és a jövőben talán engem is-támogatjátok,ugyan akkor ilyesztő nekem az a konok elvakultság, amitől Ágnesnek már akkor se adtatok igazat, mikor igaza volt.
Bocsássatok meg, hogy nekem Ő ennyire a szívügyem, de Ti nem ismeritek. Ha Ő nem lenne, talán már én se lennék, hanem végrehajtottam volna, ami eszembe jutott néhány éve, hogy Danikámmal együtt öngyilkos leszek.

Köszi még egyszer az eddigieket!
tormásikati

Sziasztok!
Három nap alatt jó sokat termeltetek,megbrobálom visszaolvasni,de lehet,hogy csak estére sikerül.Addig is a mai nap fejleményei.
Ma voltunk megbeszélésen S.ügynöknél,úgy néz ki a férjem megtáltosodott,22M/ml-es eredményt produkált,igy hát inszeminációval kezdünk a következö mensikor ami kb.2 hét.
Jaj csajok mi már annyira izgulunk!
Most megyek olvasgatni,majd este jelentkezek!
zsuzska2007

Zsuzska, nagy birodalmival Nektek hozzá!Javítsátok a sikerek arányát!
Vendég

Hajrá Zsuzska-család!!! :wink:

Kati!

Örülök, hogy a negatív hullám után ilyen jól összeszedted magad és itt vagy köztünk!
Jó sok leleted van, így hamarabb kezdhettek majd.
Amire szükség lesz: vv nagyrutin, toxoplazma, HIV,
Ezen felül rákszűrés és chlamydia (ennek két hét a tenyésztési ideje, tehát érdemes most levetetni a mintát)
Ha elmúltál 35 éves, akkor mammográfia is kell.
Párodnak két spermaminta kell. Az összes lelet legyen egy éven belüli!
És akkor még: beutaló (nekem a nőgyogyóm adta), házassági anyakönyvi kivonat vagy közjegyző által hitelesített élettársi.

Sok sikert neked köztünk!

Ja igen, ha szeretnél bekerülni a táblába, priviben várom az adatokat.
És hogy lásd, mi is ez pontosan:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Kedves Judit!

Köszönöm. Szerencsére rendes nőgyógyim van biztos ír beutalót, meg köszi nagyon jó ötlet, hogy levetetek friss rákszűrést, mindjárt be is jelentkezek.
Férjem vizsgálata másfél hónapos. A kettő egy éven belülinél van szabály mennyi időnek kell eltelni?
Küldöm az adatokat és köszönöm.

velociraptor
velociraptor

Nincs külön szabály arra, mennyi idő teljen el. ha mindkettőt a bmc venné le, ők két hét különbséget szoktak mondani, gondolom ez a minimum idő. Nálunk fél év volt a különbség.

Kép
judit0713

Hát, ha más nem mondja ki, akkor majd én.....

Ahogy Magyaroszág egykori "nagy gondolkodója" is megmondta .... ez el lett kúrva... nem kicsit.. nagyon...... :shock:
andrea-1

Sziasztok Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiányoztok,de nagyon......

Jövök ám,csak most kicsit jól esett a háttérbe maradni,azért képbe vagyok ám,Veletek sírtam,és nevettem.. :wink:
Olvastam szaporodott a Kiscsapat:

Woody és Kubu!!!
Gratulálok a Kislányotokhoz.valami tünemények!!!

Látom gyűlik a csapat szeptemberre,Én is beálnék a sorba. :D

Macsnak mennek a drukkjaim,még múlthéten volt Nálunk,Barátnőmtől vett kisruhákat,nagyon csini Kismami,szép nagy pocakkal.Nem lehet gond,küldöm az energiákat.

Vita :roll: :roll: :roll:
Nem szólnék hozzá,ha nem baj,szépet nem tudnék írni,és lehet megfogalmazni sem tudnám a mondani valómat normálisan.

Andikám!!
:lol: :lol: :lol: ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
Na most akkor Ki kivel is van??brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Igérem jövők majd,de nem érem utol Magam,most jöttünk haza a nyaralásból,szegény mosógép meg se áll,vasalni valóm egy raklappal.
csucsu99
Budapest

andi, én elvesztettem a fonalat...már azt sem tudom, ki kicsoda :lol:
Vendég

jó nagy bukta..... :roll: :lol: :shock:
csucsu99
Budapest

sziasztok, zugolok rendesen, de ez most kiverte nálam is a biztosítékot... Biztosan az a megoldás, hogy épp Velonál vagy vendégségben, ugye Kati??? :shock: :roll: :)

Navi, szép pocc!

Macseknak továbbra is nagyon drukkolok, várom a friss híreket!
kpn

Sziasztok!

Mostanában csak olvaslak titeket,mert egyelőre velünk nem történik semmi.De ami itt van az csúcs!!!!!!!!!!!!!
Velo ezt elszúrtad!!!! :twisted: Majdnem bejött!

Annyit írtok,hogy nehéz követnem,de megpróbálok felzárkózni és hozzászólni. :oops: :lol:

Kép
Kép
vszandra

Jajj már, olyanok vagytok!!!

Csucsukám,
akkor hozzád mit is írjak a táblába? Szeptemberben milyen ákció lesz? Inszem, ha jól emlékszem :oops:

Kpn,
ne zugolj, inkább gyere mesélj, mi van veled?
Jól vagy? Minden OK?Rókakoma jelentkezett már???

Kép
judit0713

Most eloldalgok haza, mivel reggel fél 6 óta itt nyomom...nem esett jól a fél négyes ébresztő, most meg ha hazaesek - röpke másfél órán belül - még főzni is kell a családnak :?
Na jó, amíg készül a brassói megsasollak benneteket :wink:

Kép
judit0713

Judit köszi. Ágnes fogadni is akart velem, hogy ez lesz, de én azt mondtam, nem hiszem.
Igen, behívott, mikor mentem a gyerekért, hogy megmutasson valamit a topicban, és arról válaszoltam. Nem tudtam, hogy ekkora kaland lesz.
tormásikati

Juditom!!!

Igen jól emlékszel,inszem lessz.Az első és utcsó. :lol: :lol: Mindárt mentek az eszkimókért!!! :wink:

Kpn!!
Szívből gatulálok a csoda babához!!!!!!!!!!!!!!
csucsu99
Budapest

ez egy elég gyenge történet így
kpn

ahoj, megjöttem,elugrottam csepel plázába az alexandrába, rendeltem pár könyvet, aztán hádáztam icikét-picikét, csupa pinky cuccot vettem :-)
igaz nyonyóbonyó Lizabiza és törpehurrikánhiszti bátyókája mára nagy fenékbeharapást érdemelne.
Lizát ma először du 2-kor tudtam letenni, még a függöny rezgése és fájt a kisasszonynak aztán aludt egy picikét, most etetem, Marcit még várom hogy ébredjen és talán hajlandó lesz ebédelni is :lol:
később jövök és visszaolvasok, de addig pár képet feltennék, hogy is alszik tündérlány
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.17 15:58-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

:roll: :evil: :twisted: :x
csucsu99
Budapest

Tényleg kéne egy pszihiáter a BMC-be - bocs de a Tiétek már súlyos paranoia. Mindent meg fogok tenni, hogy Kati ne akarjon közétek tartozni....

velociraptor
velociraptor

Kpn: Tudod, nagy az Isten állatkertje ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Hééééééééééééééééé!!
Kubu!!!
Te merre laksz???? :roll: :D :D Jöhet priviben is.
csucsu99
Budapest

Judit, róka sehol szerencsére, időnként ugyan azt érzem, hogy nem egészen nyugodt a gyomrom és sokszor nem találok fogamravaló kaját :? :D

Kubu, örülök, hogy jobb a kedved, lehet, hogy ki kell szabadulnod a 4 fal közül és máris embernek érzed magad? Kibékültetek?

Velo-Ágnes-Kati, akárhogy is, szerintem a csúcson kell abbahagyni :wink:
kpn

Kpn: mélypontot akartál mondani.. ugye??? :)
andrea-1

Kép

Kép

Kép

Lili-Liza kórházi folyosói tali :lol:

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Na ez ám a nem semmi... a két kiscsaj!!!! :))))))))
Hát igen, a partyzást nem lehet elég korán elkezdeni!!!! :))))))
andrea-1

Huuu kubu, ez igen, csavarogtal ma?!kellett is, kikapcsoltal egy kicsit.

judit: brassoi, hm nyami. Imadom.

csucsu: merre nyaraltatok?
valyoni

Lili-Liza tali :D

Nagy babak nem? Mintha nem is ujszulottek lennenek, hanem kb 2-3 honapsak.
valyoni

Kubu

Gyönyörű ez a kiscsaj! Annnnyira aranyos! :D Igazi babás pózban alszik! :lol: Meg kell zabálni!!!!!!!!!!!!!

Látom a talin nincs nagy duma! Na,de majd később! :D :D :D
Mind a kettő bébi nagyon-nagyon szép és tüneményes!

És én is akarok!!!

Kép
Kép
vszandra

EN mar nem farasztom magam veloval, hulyere vesz, megprobalom nem eszre venni es nem ragalni neki, pedig lenne meg mondandom ,de majd csak foladja es odebball.
valyoni

Sziasztok Lányok!

Az önkéntes számüzetést feladva jövök vissza! Nagyon sokan kértek itt és nem itt - ez nekem annyira megható, erre nem lehet nemet mondani. Köszönöm nektek a hiányolást, a biztató szavakat és mindent.

Próbállak követni titeket, mert sajnos nagyon sokan vagytok. Igyekszem megfontolni mit irok és nem akarok soha senkit megbántani, csak segíteni de azt sokat!

Szóval:

Drága Kubu: örülök, hogy szent a béke, tartson sokáig és legyetek nagyon boldogok és egészségesek két kis gyermeketekkel. Hogy Lizának tehénke kellene, te azért nem vagy az, de jó hogy tudod szopiztatni. Tudod nagyon rossz ha nincs tej, nálam ez volt, volt helyette jó kis tápszer, nem kívánom senkinek, mellette meg fejés is éjjel s nappal

A folyosói party tökéletes, nem lehet korán kezdeni! Lili baba is meseszép!

Macseknak egy nagy adag drukk! Eszter megkérdeznéd, hogy be lehet-e menni hozzá 5 percre és mikor - jövő héten járok arra egy másik klinikán

Gyildi: kösz hogy jelentkeztél, jó egészséget nektek is.

Hófehérke: mint ahogy a többiek is irták legyen béke, pihend ki magad és várunk itt vissza. Minden jót addig is!

A levelemnek is vége, mint ahogy a vitának is VÉGE de valahogy nagyon érdekes bejegyzéseket láttam itt ma s már-már nem tudom, ki-kicsoda. Majd eldöntik. Mi már eldöntöttük hogy itt béke volt van és lesz.

Béke veletek és minden szépet és jót

üdv kispatak (amugy holnap 2 interjura megyek!)
Vendég

Sikerült visszaolvasnom,de nem semmi ami itt kialakult.Igazatok van itt senki nem érti,hogy ki kivel van.Szánalmas és no comment.

Lukácsné:
Látom Hanna baba nagyon jol elvan a pocakba,de reméljük,hogy hamarosan csodálhatjuk a baba fotokat.

Békú:
Én is mindig csodálom ahogy irsz,jó olvasni,mindig jó kedvem lesz ha olvaslak.

Kispatak:
Nem lenne igazságos ha te méssz el a forumrol,bár még új vagyok,de szeretném,ha maradnál.

Macs:
Drukkolok,hogy minden rendbe legyen!

Kubu:
Csodálom a sok energiádat,neked is lehet rosz napod,de látod minden rendezödik.

Navared:
Nagyon csini a pocakod!Gratulálok!

Vicky:
Aranyos a kislányod igazi tündérke.

Judit:Én is beszeretnék kerülni a táblázatba,konkrétan milyen adatok kellenek?

Lányok,asszonyok!
Mondenkinek köszönöm,hogy megértetetek és melletem voltatok a barátnömmel kapcsolatos vitával kapcsolatba.Azota is probálja helyre hozni a dolgokat csak én már csalodtam benne és részemröl nem megy.Örülök,hogy megtaláltalak benneteket,legalább ti megértetek.Az iwiwen én is fent vagyok,szivesen jelölgetnék,ha valakit érdekel jelezzen és elküldöm privibe az elérhetöségemet.

Üdv. Zsuzska!
zsuzska2007

Csajok!

Szeretnék kérdezni azoktól akik nem az első babáért küzdenek. Milyen vizsgálatokat kell elvégeztetnem? Ua. mint először?
Van már rákszűrés,mammográfia.Most kérek majd(remélem kapok is)beutalót cukor terhelésre.Érdemes csináltatnom teljes vérképet is? Vagy miket?
Előre is köszönöm!

Kép
Kép
vszandra

Kubu, annyira, de annyira aranyos Liza!!!! Gyönyőrűűűűű! Lehet olyat kérni, h. ne csak egészséges, hanem ilyen szép is legyen az én kicsi Zorkám??? :oops: :D
Jó, h. kimozdultál, ügyes vagy!

Kpn, Zsuzska, köszike!

Kpn, te most jól emlékszem a 10. héten vagy? Mert akkor róka-koma már nem hinném, h. bejelentkezne... de ha mégis, ne adj neki időpontot! :wink:

Lányok, ez a vitaaaa.... :shock: :shock: :shock:
Leszek én a pszichológusotok, mit szóltok?! :lol:
Amúgy szerintem mindenkire (a világon) ráférne egy kis léleksimi, na de azért ezt így idelökni... hát nem'tom... no komment!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky: Én is meglestem Barbust. Tényleg nagyon szép kislány, jól tetted, hogy nevezted. Én szívesen regisztrálok majd az oldalra, hogy tudjak rá szavazni, csak szólj!!

Judit: a Sote-hoz még nem volt szerencsém. Én a budapesti Kaáliba és a Dévaiba jártam. Ezekről szívesen adok infót.

Kahlan: Így van, közös lesz a pótnagypapa :) és remélem mihamarabb. Sőt úgy látom a táblicsku alapján, hogy nagyjából együtt fogunk startolni is, de jó :)

Zsuzska: Hajrá, mennek a drukkok!! Iwiw? Küldöd a neved pü-ben?

Kispatak: Örülök, hogy így döntöttél, jó hogy itt vagy nekünk/velünk!!!!!! :) Drukkolok ezerrel a holnapi naphoz. Cím???

Kubu: Nagyon szupi ez a csajszi találka :)

Velo: Nem nagyon akartam ebbe az egészbe belefolyni és nem is teszem, csak annyi a hozzáfűzni valóm, hogy szerintem ezekkel a hozzászólásokkal magadat járatod le, de nagyon. Ha neked ez jó akkor tegyed, de szerintem lassan mindenki röhögni fog a próbálkozásaidon, én már az elejétől ezt teszem. Jöhet a pü!

Luca
luca4

sziasztok

megjöttem kicsit sokáig voltam már kész vagyok teljesen....
szóval 1 ujjnyira nyitva a belső méhszáj és megkaptam a papírt amivel holnap reggel 7kor jelentkezek a kórházban a szülészeten hogy a fődoki engedélyezze a császárt. mondanom sem kell hogy akivel telefonon beszéltem, közölte hogy NEM fektetnek be hogy gondoltam én ezt??? mondom hogy hát a dokim ezt mondta.... na mindegy nekem csak jó ha nem leszek bent 1hetet szülés előtt de majd holnap reggel a fődoki bá eldönti hogy mi legyen.
a ctg-n már 60-as fájásaim voltak este meg ettől sokkal erősebbek is voltak már, a doki szerint készíti a helyet Hanna.
Azt mondta mindenképpen császár lesz az előző miatt meg mert ez lombik és ez így halmozottan "hátrányos" helyzetűvé tesz---- értsétek jól, és hogy nem vállalja be senki azt hogy szétrepedjen az előző hegem.
szóval holnap ha nem tartanak bent akkor még majd jelentkezem, ha nem jövök akkor bent kellett maradnom.

kubu
örülök hogy minden oké és hogy már shoppingoltál is egy kicsit, nekem a férjem ilyenkor mindig azt mondta hogy Hanna kap egy kis boldogság hormont :)

köszi mindenkinek a drukkokat, azon imádkozok hogy ne legyen dugó ha menni kell szülni és nem tartanak bent, mert mire a 16.ker ből beérünk a nagyvárad térre az hosszú lesz.
Bár a doki aki ma megvizsgált ő közölte hogy a helyembe nem maradna otthon a hosszú hétvégére hanem biztosan befeküdne ha beindul a szülés akkor kéznél legyen egy doki és ne kelljen x idő múlva beérni- jól rámijesztett de remélem nem lesz semmi gond.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Luca, elég csak végignézni a "Szülészetek, kórházak" topikokat és nem egy, nem kettő, stb... helyen van ott a neve. Igaz, nem olvastam bele és véleményem szerint ekkora tapasztalattal (10 gyerek, szülésznői múlt/háttér) nagyon sok jó dolgot tudhat, csak sajnos a stílussal vannak néha gondok, meg azzal, h. egyszerűen nem fogja fel, milyen évekig várni egy babára, sokszor tök reménytelenül... ezt egyszerűen nem tudja más átérezni, csak aki benne van és átéli! Szóval nem a bíztatással vannak a gondok, hanem a kioktatással!
Bocs, h. ezt most neked "címeztem"... csak a te hsz-ről jutottak ezek eszembe! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lukácsné, ajjaj, hát nem is tudom, h. a helyedben mit tennék :oops: Lehet, jobb ha a kórházban vársz?
"halmozottan hátrányos helyzet"???? Mi ez a baromság? Az okés, h. féltik az előző varrat helyét, de h. ennek mi köze a lombikhoz? :shock: :shock: :shock: Egy-két doki annyira korlátolt! :twisted:
Nagyon sokat gondolok rád, h. minden rendben menjen!

Kép
Kép
navared
Szfvár

vszandra: 1 evnel nem regebbi rakszures kellett csak, a nogyogyimtol kikertem es azt vittem. Mas nem kellett, persze meg az idopontot kell leegyeztetned, hogy hanyadik napon menj.
valyoni

Na hellóóóó!

Macs jelentés:

JÓL VANNAK!!!!! :D
Nem nagyon dekkoltam nála sokáig, mert voltak éppen látogatóik, és nem akartam elpofátlankodni a rokonságtól az időt!
gyönyörű csudaédes pocija van!
És szerencsére már nem érzi azt a feszítést a hasijában, amit korábban, mikor sok volt a víz!
Csütörtökön informálódok legközelebb, mert aznap lesz neki UH ismét!
De tényleg azt mondja, hogy csak az a pocsék, hogy aggódik a picikért, és hogy a kórházban uncsi az élet.
Hiányzik neki az otthoni lét, de a picikért természetesen mindent! :)

Nagy a szigor a látogatások kapcsán, mindenkit kidobnak a látogatási időn kívül, így a család épphogy felváltva tudja látogatni.
De kinyomtattam neki mindent, és majd biztosan reagál rá, hogy mikor lehetne bekukkantani hozzá!
Megmondom őszintén, nem nagyon tettem fel mind az ezer kérdést, mert azt úgyis elolvassa ma, holnap és majd ír választ. csak az ő helyzetükről faggattam, és hogy mit mondanak a dokik!
A férjét majd megkéri, hogy vigye be neki a laptopot egy napra és akkor majd megírja a választ a kérdésekre! Addig pedig visszaolvas és már konkrét stratégiával állhat neki a hozzászólásoknak :)

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez a Veló kontra Kati ügy bonyi kezd lenni... :shock: :shock: :shock:
Mi lennénk paranoiások? háááááát nem tudom ki agyal nagyobb összeesküvés-elméleteken...

[quote] írta:Elküldve: 2010 Augusztus 17 Kedd - 15:40

--------------------------------------------------------------------------------

Judit köszi. Ágnes fogadni is akart velem, hogy ez lesz, de én azt mondtam, nem hiszem.
Igen, behívott, mikor mentem a gyerekért, hogy megmutasson valamit a topicban, és arról válaszoltam. Nem tudtam, hogy ekkora kaland lesz.

Kubu!
Olyan szééééééééép :D énisénisénisénis a hormondilit is vállalom, csak már hagy legyen végre nekünk is :) :) :)
TE! Szerintem nagyon közel laksz hozzánk!!!! :D

Andrea!
hát naja!!!!!!!!!!
dúúúúúúúúúúúúúúúúúrva! :D

holnap folyt köv részemről... :D (majd mesélek, hogy mi volt az ügynökömnél!!! )
VALAKI JÖN HOLNAP BMC-BE??????????????
én 9-10-től ott leszek!

puszi[/quote]

eszter82
Budapest

Csajok, nem tudom,észrevettétek-e,de már jópár napja nem reagáltam bizonyos írásokra a fórumon...

Mivel láttam,mit gerjesztett itt köztetek,én egész egyszerűen továbbtekertem az oldalt lefelé...

Mi lenne,ha Ti is így tennétek? :)

Engem totál nem befolyásol,hisz arra nem tud kényszeríteni senki,hogy elolvassak valamit,amit nem akarok :lol: :lol: :lol:

Az én kedvemet és optimizmusomat nem szegheti semmi és senki,és ha elhiszitek nekem,hogy erre most k*rvára nincs szüksége egyikőtöknek sem,akkor ebben az egy dologban utánozhatnátok :)

Senki sem sérthetetlen,így jobb,ha elkerülitek inkább a konfliktust:)

Én folytatom a fórumot,úgy,ahogy eddig is :) :) :) :) :)

Szóval:
Luca: tündér vagy,nagyon köszönöm!!! :)
Sok időt nem tudnék kihagyni 2 lombik között,mert már megveszek,hogy pocakos legyek :D
De igazad van,kell néha egymásra figyelni,szórakozni :)

A spontánkodás pl. egy jó módja ennek :lol: :lol:

Zsuzska: örülök,hogy szereted olvasni a soraimat :)
Párom este közölte velem,hogy írhatnék egy cikket :D :D :D
egész este alig tettem le a laptopot :lol:

Nagyon drukkolok Nektek!!! :)
Jó,hogy ilyen hamar kezdhettek!

Kubu: csodaszép a babó!!! :D
naon poén a folyosói party :)
Vendég

Eszter: köszi az infót Macskuszról,nagyon sokat gondoltam ma (is) rájuk!!! :)

Nagyon örülök,hogy jóhírek is vannak ma!

Sajnos újabb rossz hírt kaptunk telefonon....
ma reggel meghalt párom unokatestvére.... 23 évesen, autóbalesetben...

a beültim napján meghalt 2 barát,a fiú 28, a párja 30 évesen... április 17-én meg a legjobb barátom 28 évesen...

Szóval,ezek után valaki még képes azt mondani,hogy RÁÉRÜNK a babára???? :shock: :shock: :shock: :? :?
(ez természetesen NEM rátok vonatkozik!!!)

kicsit kibuktam a hírtől...
Ne haragudjatok,hogy rosszat is írok,de sajnos az én mosollyal teli világomat is megrázza néha egy-egy ilyen hír...

Ildi: köszönöm a biztatást,tudom,hogy ősszel babás leszek ;) :)
én is így tervezem :)
júliusban születik majd az első /két/ gyerekünk :D

Navi: amúgy szeretek moziba menni,de néha tényleg gáz!!
néha én is úgy érzem,mintha kizárólag halláskárosultaknak vetítenének.. :shock:

Van még egy kérdésem Nektek!
Ha még mindig van pár csepp vér..,akkor attól még lehet hogy van peteérésem,azaz rendben van a ciklusom?

Csak azért,hogy így van esély a spontán babára?
Tudom,hogy vannak mindig csodák,de most nem a csoda-része érdekel :D
Vendég

Sziasztok!
Látom zajlik az élet. :D :D :lol: :lol: :lol:

Macsnak még mindig mennek a drukkok!

Lukácsné, remélem minden a lehető legjobban alakul, és hamarosan kettőben lesztek.

Eszter, holnap várjuk a beszámolót. Remélem a kis eszkimóka hamarosan költözhet.

Kubu még mindig csodaszép a baba. Egyébként mindkettő az. Énisénisénis. Hamarosan a hormonok is rendeződnek, meglátod.

Ma voltam mammográfián - röntgenes is volt, ezen jól meg is lepődtem, és sajnos nem nagyon jó híreket kaptam. A csomóim nőttek, a legnagyobb konkrétan 1 cm-t. Hétfőn vesznek belőle mintát, aztán kapok időpontot műtétre. :(
Holnap meg megyünk az ismételt vizslatásra Páromnak. Azt hiszem a géndiagnosztikát most nem csináljuk meg, inkább elnyaraljuk, szerintem ráérünk szeptemberben is.
Szóval Eszter, mi megyünk, de remélem 9-10-re már nem leszünk ott. :oops:
aktucs

Aktucs: sok-sok drukkot küldök,hogy minden rendben legyen!!
Talán csak a sok idegeskedés miatt rosszabb picit a helyzet,de bízz benne,hogy nem lesz gond!!!

Az összes ilyen jellegű probléma a stressz és tsai következménye, amit főleg a Titok alkalmazásával visszafordíthasz :)

DE én tudom,hogy minden rendben lesz,ne aggódj!! :)

Most inkább koncentráljatok a baba-kérdésre,az megnyugtatja a lelkedet :D
Most csak erre van szükséged :)
Vendég

Velo!

Remélem még idetalálsz. Ne törődj Velük. Egy sor idegbajos birka -tisztelet a kevés kivételnek.

A barátnőm azért kapott anno, mert le merte írni a BMC-s körülményeket. Az pedig, hogy egy segítségre nagyon rászoruló asszonykát kilöknek, mert utálják az ismerősét, ez Őket minősíti.

Ne tipródj, egy helyen írtál olyat, ami esetleg bántásnak értékelhető,utána már csak akkor, mikor vaskosan beléd kötöttek.

Ne foglalkozz Velük- nem kell Neked számtalan használható tanácsodat rájuk erőltetni. Nekik tuti több a tapasztalatuk, terhességben és gyerek nevelésben egyaránt.

szia

Katamarán
katamarán

Kisbéka, nem semmi, ennyi ismerősöd ilyen fiatalon! :( Részvétem a Párod unokatestvére miatt. :cry:
aktucs

Béka!

Nagyon sajnálom a rossz híreket!
Rémes időszak ez most nálatok :cry:
ölellek...

Aktucs!

Nem jó ez a ciszta story :cry:
A csudába! És akkor most mi lesz majd???
Olyan őrületes nyugalommal írtad ezt le, hogy szóhoz sem jutok!
Neked is hatalmas ölelés!!!
ha mégis ott lennétek még 9 körül, akkor szugizzuk meg egymást :)
(én farmerben leszek és fekete táska...és asszem jön velem J Austin Emma c könyve is :) )

eszter82
Budapest

Kedves Katamarán, mi a jó francot szórakoztok itt velünk? Úgy őszintén... szakadjatok már le rólunk, ennyi!
Idegbajos birka... ez tecccik :lol: ha meg szerinted/tetek azok vagyunk, akkor mit foglalkoztok velünk???
Nem kezdek bővebb magyarázkodásba, tök felesleges, és bár nekem személy szerint nem volt problémám Veloval, de lehet csak azért mert napokig nem tudtam jönni, de ne szítsad itt tovább a dolgokat, légyszi, köszi!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?