Na hellóóóó!
Macs jelentés:
JÓL VANNAK!!!!!
Nem nagyon dekkoltam nála sokáig, mert voltak éppen látogatóik, és nem akartam elpofátlankodni a rokonságtól az időt!
gyönyörű csudaédes pocija van!
És szerencsére már nem érzi azt a feszítést a hasijában, amit korábban, mikor sok volt a víz!
Csütörtökön informálódok legközelebb, mert aznap lesz neki UH ismét!
De tényleg azt mondja, hogy csak az a pocsék, hogy aggódik a picikért, és hogy a kórházban uncsi az élet.
Hiányzik neki az otthoni lét, de a picikért természetesen mindent!
Nagy a szigor a látogatások kapcsán, mindenkit kidobnak a látogatási időn kívül, így a család épphogy felváltva tudja látogatni.
De kinyomtattam neki mindent, és majd biztosan reagál rá, hogy mikor lehetne bekukkantani hozzá!
Megmondom őszintén, nem nagyon tettem fel mind az ezer kérdést, mert azt úgyis elolvassa ma, holnap és majd ír választ. csak az ő helyzetükről faggattam, és hogy mit mondanak a dokik!
A férjét majd megkéri, hogy vigye be neki a laptopot egy napra és akkor majd megírja a választ a kérdésekre! Addig pedig visszaolvas és már konkrét stratégiával állhat neki a hozzászólásoknak
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez a Veló kontra Kati ügy bonyi kezd lenni...
Mi lennénk paranoiások? háááááát nem tudom ki agyal nagyobb összeesküvés-elméleteken...
[quote] írta:Elküldve: 2010 Augusztus 17 Kedd - 15:40
--------------------------------------------------------------------------------
Judit köszi. Ágnes fogadni is akart velem, hogy ez lesz, de én azt mondtam, nem hiszem.
Igen, behívott, mikor mentem a gyerekért, hogy megmutasson valamit a topicban, és arról válaszoltam. Nem tudtam, hogy ekkora kaland lesz.
Kubu!
Olyan szééééééééép
énisénisénisénis a hormondilit is vállalom, csak már hagy legyen végre nekünk is
TE! Szerintem nagyon közel laksz hozzánk!!!!
Andrea!
hát naja!!!!!!!!!!
dúúúúúúúúúúúúúúúúúrva!
holnap folyt köv részemről...
(majd mesélek, hogy mi volt az ügynökömnél!!! )
VALAKI JÖN HOLNAP BMC-BE??????????????
én 9-10-től ott leszek!
puszi[/quote]