Jó hajnalt,
Nah van már megint egy pár oldal elmaradásom.
Most etettem, mindjárt fejek szóval van idő olvasni is
Vaya,
Most van energiám (igaz érzem már hogy fáradt vagyok, igazán jól esne egy egészéjszakás pihi).
Muszáj jönnöm, hiányoztok. Érdekes egyébként hogy amikor az embernek az életébe bébi csöppen egy picit hogy átalakul a „baráti” társaság. Szóval mostanra picit elfelejtődnem, de nem is baj, lehet h nem is igazán találnánk közös témát. Annak pedig nagyon nagyon örülök, hogy Benneteket ismerlek és hogy így tudjuk tartani a kapcsolatot
szóval ez nekem olyan mint az oxigén.
Neked barinő is megéri a pénzét. Komolyan felajánlanék egy túrát minden olyan embernek aki ilyen könnyen nyilatkozik a lombikról hogy üljön be egy hétre megfigyelőnek a BMC folyosóira.
Való igaz minden csak szervezés kérdése, csak mi akiknek 0 segítségük van, elég nehéz logisztikázni, főleg most már két gyerekkel
(sulitól már előre parázok hogy mi és hogy lesz ebben az évben).
Nem mondod, hogy párod 42 éves ? Kizárt
Aktucs,
Gigán drukkolok hogy mielőbb megadasson az öröm hogy pároddal közös bébi érkezését várjátok.
Szórólapok – húúúú ez gáz !
Az a baj hogy szeretnék én aludni, de nem tudok, tényleg jó lenne eldőlni mint egy zsák, csend és nyugalom hosszú órákig.
De amíg 2-3 óránként etetés, fejés van, esélyem sincs.
Vicky,
„hiperaktív gyerekek neveléséről szóló filmek játszását a tv-ben” – hát ez teccik !
Cáfolnék: „De akinek van teje, az szoptat és már megy is aludni.” – nekem még fejnem is kell, brühühü.
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de csinik vagytok, milyen cép ruci !
Azért ez borzasztó az esetedben, hogy nincs lehetőség a gyógyit kapni.
Szóval Ti is összevesztetek anno ? Hát nem vagyok akkor egyedi eset
Összeveszés az én szempontomból annyiban jó, hogy legalább kimondom a vélt vagy valós sérelmeimet, minthogy üljek magamban és őrlődjek.
Mindenképpen folytatom a sulit, Marcusnál már szívtam egy év halasztással (csak felet akartam, de suli bekeményített), szóval most már majd végeznék, helyette meg egy év szívás pluszba.
Judit,
Szerintem nálunk anyukám nem is fogta hogy én BMC kooperációnak köszönhetem Marcit. Habár ha továbbgondolom talán a hugim esetében sem !
Én is megkönnyeztem Te megkönnyezésed. Annyira szépen írod !
Mea culpa kort illetően, igazad van
55 kg voltál szüléskor ? úristen rajtam van +30.
Kispatak,
Mindig nagyon köszönöm a kedves soraidat.
Kórházba jöhettél volna hozzám látogatóba
Állás semmi, talán most van valami kilátásban (Pécs) majd meglátjuk.
Nem felejtett el semmit az uram, csak ő nem akar vitatkozni, és nem akarja hogy Marci bármit is észrevegyen a negatív rezgésekből. Ezért ilyenkor pakolnak és mennek
(lehet h most ő van egy lájtosabb szülés utáni depiben ?
)
Gigi,
Újabb hülye kérdés, a dokim fogja tudni hogy milyen vizsgálatokat kell kiírnia ?
Lehet nekem is keresni kellene valami jó diétát (ami szopi mellett is mehet).
Gálya első nap ?
Lukácsné,
Juuuuuuuuj de izgulok.
Hajni,
Remélem mellkasod már jól ! Nagyon vigyázz Magadra.
Köszi MM infót.
Uh Sote doki is elmehet a sunyiba. Hihetetlen hogy ilyen nyiltan kimondta !
Nem Bertalan.
Vikus, Luca 4,
Welcome back !
Kati,
Üdv itt.
Rita,
Szerintem Sz magára nem célzott (ez csak én szerény kis véleményem).
Kisbeeka,
Bonbonötlet nagyon jó !
Nava,
Na végre hogy jöttél !
Hajrá vv és drukk hogy jók legyen az eredmények.
Nem, válni nem válunk
Hát igen az én uram is nagyon türelmes, soha egy hangos szó el nem hagyná a száját, én vagyok aki ezerrel pörög a tengelye körül (feleslegesen).
Eszter,
Nagyon köszönjük Macs infókat. Kérlek mindig monddd el Neki hogy rengeteget gondolunk Rájuk és nagyon szorítunk hogy minden rendben legyen és macskuszok minél tovább bent legyenek !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.17 22:06-kor.