Új privát üzeneted érkezett!

Köszi mindenkinek, aki tanácsot adott!

Ez nagyon nehéz kérdés számomra. Ne tartsatok idiótának, hogy ennyit hezitálok, de én nagyon érzékeny voltam mindig,és sajnos az elmúlt évek ezen nem javítottak.
Túl sokat hallottam a "minek akar még egy gyereket, az is idióta lehet" c. szöveget és éreztem sokak megvetését.
Ezen kívül nem vagyunk gazdagok, nem túl sok hála pénz várható tőlünk.
Az az igazság, hogy Ágnes megpróbált azzal segíteni nekem, hogy megkérdezte a János kórházban dolgozó nőgyógyász ismerősét kit ajánl nekem, és az illető a Doktornőt ajánlotta.
Csak közben írjátok, hogy hangulat ember,hát lehet nem nekem a mimózának való.
Kahlan, a Prof. stílusa milyen? Figyelembe veszi az ember lelkét? Annyi annyi kérdés van bennem, de azt hiszem, jobb ha majd sorban teszem fel őket.
tormásikati

lányok, asszonyok!!!

adott egy szuper, egymást segítő és támogató közösség, a legtöbbünk hasonló élethelyzetben, azonos céllal, de soha ezen a fórumon NEM volt kizáró ok az hogy valaki valamiben másképp gondolkodik vagy más élethelyzetben van!
az elmúlt napokban akadt egy látogatónk, aki valamiért a legtöbbünkkel nem találtam meg a hangot, sokunkat meg is bántott. :-(
nem számít hogy kinek hány gyereke van, hány éves, milyen szinű a haja, melyik városban lakik... ez egy nyitott fórum ami szerintem mindenki előtt nyitva áll, aki szeretettel, nyitott szívvel és lélekkel közelít.

a megoldás szerintem is az ha nem kommentáljuk a fórum eddigi hangulatába nem illő szánalmas provokációt!

Kispatak,
ritkán írtam neked személyesen, de jó érzéssel és melegséggel önti el sokunk szívét hogy itt vagy velünk és értünk. ahogy írtam nem számít kor, gyerekszám satöbbi... ami ide jól jön a fórumra az benned maximálisan ott van és köszönöm a támogatásodat.

bocsi kicsit hosszú lettem ma... :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok

Megdöbbenve olvasom az elmúlt napok írásait... :cry:

Én egy éve vagyok itt, de ilyen még nem volt!

Kispatak, NE Te menj innen!Neked itt a helyed és kész!
Vendég

na akkor visszakanyarodva az eredeti hangulatunkhoz...

Macs,
nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen a babákkal!!!!

Eszter,
nagyon köszi hogy hozol híreket Macsról! remélem hogy egyre jobbakat...

Kubu,
reggel akartam írni, hogy mennyi feszkó jön felőled nem megszokott módon. annyit gondoltam rád napközben is és erre mire jövök haza. :-(
hiszem hogy megoldjátok a problémát, csak jó lenne mielőbb. melyik kerületben laktok?

Kati,
dokinő érzékenyeknek nem való, én egyszer majdnem sírva jöttem ki tőle. :-( ha visszaolvasol sokat írtunk már a dokikról de végül mindig arra jutunk, hogy szakmailag nézve a legjobb helyen vagyunk, a dokik stílusa meg annyira egyéni hogy kinek mi jön be...

mindenkinek postázom a mai adag leszarom tablettákat és drukkokat az őszi csapatnak!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza mostanában olvashatja nagymaminak a dédire rímelő versikét. :-) :-)

Nava,
hihetetlen szép ez a pocak, a súlyod meg... én babavárás előtt több vagyok, mint amennyi te leszel majd. :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kispatak,
most potyognak a könnyeim, de komolyan, annyi kedvességet, szeretetet kaptunk Tőled mindig.
Aludj egyet kérlek erre az egészre, kellesz ide !
puszi
Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu,
rájött már apa hogy hiányzol neki?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kispatak
én eddig hallgattam nem véletlenül, mert sajnos nagyon hamar első felindulásomban megbántok embereket és azt nehéz helyre tenni később....
Légyszíves NE menj el, ahogy eddig tetted írj nekünk és NE FOGLALKOZZ azzal aki nem csak téged bántott meg itt, hanem mást is, mert ez itt egy csapat és TE IS beletartozol :) ahogy a fórumtalin is ott voltál !!!!!!

kubu
mondd meg Apának hogy minden a hormonok miatt van és bocs :)

írtam én is hogy vasárnap csomót bőgtem pedig nem volt értelme meg nem tudom miért de egész héten bőghetnékem volt.... már nagyon itt a vége remélem, mert ma délután meg este alig bírtam ülni, feküdni meg abszolut nem mert annyira ment egyik oldalról a másikra hogy az hihetetlenül fájt már....
holnap megyünk ctg-re aztán megvárom a dokit míg megnéz és hát sajna szerdától kórház nekem is.
Az uram azt mondta hogy inkább behozza a laptopját másnap szülés után és akkor irhatok nektek, ő inkább nem akarna, mert lesz elég ember akit értesítenie kell.... ők 5-en vannak tesók apósomék 6-an és nagy a család meg a barátok, ezt meghagyja nekem....

holnap ha hazajöttem még írok aztán majd ha megjött Hanna baba.

eszter
macsnak én is drukkolok.... mondd meg neki légyszives

és persze mindenkinek aki beavatkozásra vár.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
annyira jó volt jönni közétek,mi van itt? :? :shock: :? :shock:
Irgum de burgum ! :twisted: :twisted: :twisted:
Béke és nyugalom a babásodás alapköve!Ezt ne felejtsük el !
Mindegyikünk érzékenyebb mint a "normálisan pocakosodó"nők.
Egy nekem nagyon rosszul esik bármely ismerősöm részéről,ha próbál tanácsot adni úgy hogy fogalma sincs semmiről.értem itt a testi ,lelki fájdalmakat,a lehetséges hormon kockázatról nem is beszélve
.Szóval inkább őket kerülöm és teszek saját belátásom szerint.
Szerintem ez a fórum menjen tovább ennek jegyében,akik együtt éreznek,segítenek,bátorítanak azoknak itt a helyük.
Amióta írok,tanácsokat kapok itthon sokkal nagyobb a béke.Ez nem az én véleményem hanem a családomé.KÖSZÖNÖK MINDENT NEKTEK!

Tegnap éjszaka azt álmodtam,Sz .a MI SZ.ünk lebaltázott amiért felvetettem ezt a hálapénz dolgot.Hát remélem igazából nem olvassa a fórumot.
Mi átgondoltuk és itthon nem vagyunk egy véleményen.Holnap sajna S.hez megyek a szabi miatt,na majd csak túl élem valahogy.
Az Istenhegyire mennyi idő alatt kell átvinni a vért?árat tudtok?
ritabmc

Lukácsné: sok-sok energiát küldök Neked a következő napokra,és eseményekre :)

Hannácskát is nagyon várjuk már,remélem nem várat magára sokáig!!! :)

Csajok,ez olyan jó,hogy mindenki ilyen gyorsan jelentkezik a babácskák érkezése után! :D
Eszembe jut sokszor,hogy barátnők kifejezetten kérték a babájuk születésekor,hogy még ne látogassunk,mert nem szeretnének most senkit látni....

Nem véletlen, Kubu,hogy inkább csak "küldeni" szerettem volna Neked valami csekélységet,hogy érezd,Veled voltunk,mert ezt táplálták belém,hogy olyankor a kívülállók "nem kívánatos személyek"...

De anyum mondogatta ott (mert ő vitt kocsival a HCG kontrollra),hogy biztos örülnél,miért is ne látogathatnálak meg :)

Szóval nekem nagyon jólesik,hogy ennyit jelent mindenkinek kis közösségünk,hogy szükségét érzik azonnal lejelentkezni :)
és hogy a párok is ilyen támogatóak ebben :D :D

én párom is rohant haza a tárgyalás után,hogy a kezem alá rakja a laptopot (ezen van csak netem),mert én szegény fél napig nélkülöztem az Internetet :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tormásikati, nem rád haragszunk, és nem is ellened irányult itt semmi. Sajnálom a fiad. A down-kórosok többnyire nagyon nagy szívvel vannak megáldva, de biztos nehéz lehet vele.
A BMC-ben nézték a petevezetőid? Mert nekem is mindkettő el van zárva, de a doki szerint az egyik lehet, hogy nem is igazán. Szóval még ne ess kétségbe, itt tényleg nagyon jó orvosok vannak. A doktornő is tud aranyos lenni, mikor én voltam nála, az volt, de többekkel többször nem. Szűcs dokit viszont tényleg mindenki szereti. Megnyugtató jelenség.

Kispatak, ezt a butaságot! Ne legyen már ez, hogy akkor én most nem jövök, mert... Én már egyszer láttam egy közösségként működő fórumot így szétesni, nem kellemes. :( :cry: Szóval, légy tekintettel ránk, akik maradnánk veled, és verd ki a fejedből a búcsút.
aktucs

Rita: Sz szabin van?
mikor legutóbb voltam nála (5-én),akkor az asszisztensnője volt szabin :)

Ne aggódj a holnap miatt,vágj egy széles vigyort,és csapj a közepébe a dolgoknak! :)
küldök energy-t :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Amúgy meddig normális a vérzés az előzmények után?
8 napig tartott,aztán majd' 3 napig semmi,most megint elkezdődött...
nem vészes,de tagadhatatlanul vér...

szóval attól nem tartok,hogy elvéreznék :)
csak nyugtassatok meg,hogy ez normális,mert most nincs időm dokkhoz rohangálni pár csepp vér miatt :)

vagy csak a Lesz*rom tabi hatása lenne? :lol: :lol: :lol:

Kubus: mi a helyzet?
párocskád ugye már otthon,és épp a talpadat masszírozza? :D
Vendég

Szűcs dokira esküszöm én is :)
Velem eddig mindig maximálisan kedves,udvarias és segítőkész volt,egyetlen rossz szavam nem lehet rá!!

Sőt,ha véletlenül fájdalmat okozott (nem sejthette,mert nekem az endó miatt sokminden fájt,ami senki másnak nem),nem győzött bocsánatot kérni,nagyon aranyos volt!

Mikor elküldött visszaöltözni,mondta,hogy még1X bocsánat...

Szóval én nem mennék másik dokihoz :)

Én is eléggé érzékeny vagyok,de általában nálam bevált,hogy ha kedves vagyok a dokikhoz,akkor ők is ugyanolyan kedvesek :)
Vendég

Jó hajnalt,
Nah van már megint egy pár oldal elmaradásom.
Most etettem, mindjárt fejek szóval van idő olvasni is 8)

Vaya,
Most van energiám (igaz érzem már hogy fáradt vagyok, igazán jól esne egy egészéjszakás pihi).
Muszáj jönnöm, hiányoztok. Érdekes egyébként hogy amikor az embernek az életébe bébi csöppen egy picit hogy átalakul a „baráti” társaság. Szóval mostanra picit elfelejtődnem, de nem is baj, lehet h nem is igazán találnánk közös témát. Annak pedig nagyon nagyon örülök, hogy Benneteket ismerlek és hogy így tudjuk tartani a kapcsolatot :lol: szóval ez nekem olyan mint az oxigén. :lol: :lol: :lol:

Neked barinő is megéri a pénzét. Komolyan felajánlanék egy túrát minden olyan embernek aki ilyen könnyen nyilatkozik a lombikról hogy üljön be egy hétre megfigyelőnek a BMC folyosóira.

Való igaz minden csak szervezés kérdése, csak mi akiknek 0 segítségük van, elég nehéz logisztikázni, főleg most már két gyerekkel 8) (sulitól már előre parázok hogy mi és hogy lesz ebben az évben).

Nem mondod, hogy párod 42 éves ? Kizárt :lol:

Aktucs,
Gigán drukkolok hogy mielőbb megadasson az öröm hogy pároddal közös bébi érkezését várjátok.
Szórólapok – húúúú ez gáz !
Az a baj hogy szeretnék én aludni, de nem tudok, tényleg jó lenne eldőlni mint egy zsák, csend és nyugalom hosszú órákig.
De amíg 2-3 óránként etetés, fejés van, esélyem sincs.

Vicky,
„hiperaktív gyerekek neveléséről szóló filmek játszását a tv-ben” – hát ez teccik !
Cáfolnék: „De akinek van teje, az szoptat és már megy is aludni.” – nekem még fejnem is kell, brühühü.
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de csinik vagytok, milyen cép ruci !
Azért ez borzasztó az esetedben, hogy nincs lehetőség a gyógyit kapni.
Szóval Ti is összevesztetek anno ? Hát nem vagyok akkor egyedi eset 8)
Összeveszés az én szempontomból annyiban jó, hogy legalább kimondom a vélt vagy valós sérelmeimet, minthogy üljek magamban és őrlődjek.
Mindenképpen folytatom a sulit, Marcusnál már szívtam egy év halasztással (csak felet akartam, de suli bekeményített), szóval most már majd végeznék, helyette meg egy év szívás pluszba. :(

Judit,
Szerintem nálunk anyukám nem is fogta hogy én BMC kooperációnak köszönhetem Marcit. Habár ha továbbgondolom talán a hugim esetében sem !
Én is megkönnyeztem Te megkönnyezésed. Annyira szépen írod !
Mea culpa kort illetően, igazad van :lol:
55 kg voltál szüléskor ? úristen rajtam van +30.

Kispatak,
Mindig nagyon köszönöm a kedves soraidat.
Kórházba jöhettél volna hozzám látogatóba :lol:
Állás semmi, talán most van valami kilátásban (Pécs) majd meglátjuk.
Nem felejtett el semmit az uram, csak ő nem akar vitatkozni, és nem akarja hogy Marci bármit is észrevegyen a negatív rezgésekből. Ezért ilyenkor pakolnak és mennek :!: (lehet h most ő van egy lájtosabb szülés utáni depiben ? :lol: )

Gigi,
Újabb hülye kérdés, a dokim fogja tudni hogy milyen vizsgálatokat kell kiírnia ?
Lehet nekem is keresni kellene valami jó diétát (ami szopi mellett is mehet).
Gálya első nap ?

Lukácsné,
Juuuuuuuuj de izgulok.

Hajni,
Remélem mellkasod már jól ! Nagyon vigyázz Magadra.
Köszi MM infót.
Uh Sote doki is elmehet a sunyiba. Hihetetlen hogy ilyen nyiltan kimondta !
Nem Bertalan.

Vikus, Luca 4,
Welcome back !

Kati,
Üdv itt.

Rita,
Szerintem Sz magára nem célzott (ez csak én szerény kis véleményem).

Kisbeeka,
Bonbonötlet nagyon jó !

Nava,
Na végre hogy jöttél !
Hajrá vv és drukk hogy jók legyen az eredmények.
Nem, válni nem válunk :shock: Hát igen az én uram is nagyon türelmes, soha egy hangos szó el nem hagyná a száját, én vagyok aki ezerrel pörög a tengelye körül (feleslegesen).

Eszter,
Nagyon köszönjük Macs infókat. Kérlek mindig monddd el Neki hogy rengeteget gondolunk Rájuk és nagyon szorítunk hogy minden rendben legyen és macskuszok minél tovább bent legyenek !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.17 22:06-kor.

kubuspace

Mindenkinek köszi leletkérés-PCO infót.

Nagyon elnézést kérek a tegnapi szánalmas viselkedésemért. Valószínűleg a fáradtgőz most távozott, nem akartam hisztizni, hogy az én problémámmal legyen tele a fórum. (persze akkor minek írtam ?)
Biztos gyenge vagyok még, azért olykor-olykor sok a teher, ami picit megtépáz minket és valószínűleg így és ezért robbantam tegnap.
Nagyon rendes, jó ember az uram egyébként, amikor megismertem tudtam hogy mindig ilyen emberre vágytam, valószínűleg neki sem könnyű most, a munkahely is megviseli, az hogy egy éve nem kapja meg az elmaradt bérét, illetve Marcit nem lehet levakarni a nyakából, ami néha kemény tud lenni.
Egyébként XX. kerületben lakom.
Mindenki nagyon édes volt hogy így ajánlkozott hogy jön, bárki jöhet, persze nem azért hogy nekem segítsen ! hanem Lizanézőbe.
Erős csajszi vagyok, összeszedem, sőt össze is szedtem magam, volt egy hullámvölgy aminek alján éppen lerobbant a kis járművem és ott dekkoltam icikét-picikét.

Mindenkinek köszönöm a nagyon kedves szavakat és biztatást.

Huh tegnap délig jutottam visszaolvasásban, leragad a szemem.

kubuspace

Sziasztok!

Mint ahogy sok priviben leírtam, olvasok és majd privit irok nektek. Eszem ágában sincs itt hagyni titeket.

Gondolataim és drukkjaim ezerrel

üdv

kispatak
Vendég

Csak hogy félreértés ne essen Kispatak alapvetően nem Velo, hanem miattam megy el. Nem akarom, hogy mást higyjetek!

Az ok pedig az, hogy az utolsó hozzászólásomban mertem azt írni, hogy csalódtam, és a bunkóság határát súrolja az, ahogy néhányan viselkednek. Ezt tartom most is.

Holnap úgy is elmegyünk nyaralni, utána meg a suli miatt úgy se nagyon lesz időm... így inkább hagyok nektek egy állandó tagot....

Sajnálom, hogy eddig fajultak a dolgok... én egy kedves társaságnak ismertelek meg titeket...

Mindenkinek a legjobbakat!

hofeherke

Sziasztok!
Remélem most már sikerül elküldenem! Harmadjára gépelem be a hozzászólásomat!
Először is amiért írok Nektek és előbújok zúgból az az, hogy Veloval Ne foglalkozzatok!!! Olvastam egy fórumot ahova Ő is írt, na mit ne mondjak ott se örvendett túl sok szeretetnek. Hiába kérték meg, hogy ne írjon oda, még akkor is osztotta az észt! Szerintem ne vegyétek figyelembe az írásait! Ne reagáljatok Rá!!!!

Kispatak!
El ne menj, csak azért mert itt van egy nem kívánatos személy!!!! Itt a fórumon Te már családtag vagy! Írásaid Nekem nagyon hiányoznának, de nem csak nekem, hanem mindenkinek. Küldök Neked lesz@rom tablettát azt vedd be és ne foglalkozz vele, csak és kizárólag velünk!!!!!

Kubu, Woody!
Gratulálok Nektek! Nagyon szépek a csajok! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!

Macsi!
Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen. Üzizem a kiscicáknak, hogy még minimum 8 hétig uszikáljanak odabent!!!!!

Eszter!
Örülök, hogy az anyajegyekkel minden rendben van! Hajrá babásodás! Nagyon drukkolok!

Navi!
Csini a pocid! Milyen vékonyka vagy! Jó egészséget Nektek!

Judit!
Hajrá spontánkodás! Hajrá Szlovénia!

Andi, Kisbeeka!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült/ tudom-tudom ezzel már teli a padlás/, na de ha más nem ősszel Ti is babásak lesztek!

Lukácsné!
Hannának üzenem, hogy gyorsan bújjon ki! Várjuk majd a baba híreket!

Rólunk:
Jól vagyunk, minden rendben van velünk. Bővebben majd akkor jövök, ha minden papírunk rendben lesz! Egyébként Lili egy tündéri aranyos kisbaba, és még éjszaka is hagy minket pihenni. És hogy-hogy repül az idő azt rajta veszem észre, mert már 6 hetes!!
Bocsi, aki kihagytam nem volt szándékos, de még visszakell kapcsolódnom teljesen!
Kicsit hosszú voltam azt hiszem…..

gyoreneildi

kubu: Én Soroksáron dolgoztam és gondoltam majd kiviszem a gyereket megmutatni. Legfeljebb utána meglátogatunk majd valamikor. És nagyon szívesen vigyázok Lizácskára amíg suliban vagy. :D Vagy ha csak pelusozni vagy szoptatni szeretnél akkor fel tudom ajánlani a gyerekszobánkat.

kispatak: Nagyon örültünk hogy írtál és várjuk a priviket. Sajnálom hogy ez az illető téged pécézett ki magának, pedig teljesen egyetértek veled. És én sem járok már a bmc-be, szóval én is csak kontárkodom a csajoknak, de ők valamiért örülnek neki. Szóval várd meg a lemorzsolódást és utána gyere vissza ide is.

mara: Nehogy te is megsértődj. Itt privis üzenetek mentek, aminek a tartalmát nem igazán tudjuk és ez volt az oka hogy Kispatak most nem akar írni. Ne vedd magadra. Lehet hogy tényleg néha bunkó a stílusunk, de arc nélkül ezt könnyebb vállalni. Sajnos ez a fórumok hátránya. Ha találkoztam volna már bizonyos illetőkkel, akkor biztos nem írnék néha olyanokat amiket szoktam.

kati: Sajnálattal hallom hogy a kisfiad downos (biztos kedves és aranyos gyerek) és emiatt kicsit nehézkesebb a dolog, de azt kell hogy mondjam, hogy szerintem a bmc-ben egyik doki sem fogja ápolgatni a lelked. Max. nem tipor bele. Nem érnek rá ilyen dolgokra, sok a meddő pár. Én egyébként nem is értem miért nem alkalmaznak dokit a lelkünknek. Sokunknak segítene és nem az ő idejüket venné el. Remélem megtalálod a neked való dokit. Sajnos a lelki állapotodnak a hormonok sem fognak jót tenni. Ezt saját tapasztalatból mondom.

A nyílt fórummal kapcsolatban igazat adok, de szerintem ez nem ad senkinek felhatalmazást, hogy kéretlen és okoskodó tanácsokkal szétzilálja a csapatot. Itt pont a biztatásra lenne szükség. És persze a tanácsok is jól jönnek végre, de amikor jó pár évnyi meddőség és kezelések sora után bagatell dolgokat kapunk, akkor én személy szerint kicsit úgy érzem hogy hülyének néznek. Valószínűleg ez nem volt benne, de szerintem az amiket ez az illető javasolt minden olyan nő tud, aki gyereket szeretne már évek óta. Szóval nem igazán az ilyen tanácsokra és a sértődős tagokra van szüksége egy nyílt fórumnak sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.08.17 07:19-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nos, akkor azt hiszem rajtam a sor, hogy elnézést kérjek mindannyiótoktól! Hiszen ha jól emlékszem, én kavartam fel az állóvizet Velonak szóló válaszommal.
Nem szeretném, ha ezt megsínylené a fórum!!!
Kicsit talán erősen reagáltam talán a hsz-ére, szerettem volna, ha finomít a stylusán, de elüldözni, kiközösíteni senkit sem szeretnék!
És én sem fogok visszalépni, mert szeretem ezt a közösséget, jó veletek beszélgetni.
Nem vártam senkitől megerősítést, azt meg végleg nem, hogy ilyen, hozzánk méltatlan háborúskodás induljon itt el.

Kérlek Benneteket, próbáljunk meg visszatálálni a régi mederbe!
KÖSZÖNÖM :shock:

Biztatásként, iránymutatásként (hogy merre is megyünk mi mindannyian, együtt!) egy kis pozitív energia táblázatos formában:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Jó reggelt Csajok!

Már bennem is párszor felkiáltott a kérdés, hogy mi van itt???????? :shock: :shock: :shock:

Azt gondoltam, hogy a marakodásnak az első menet után vége lett! De látom, hogy nem :( :( :( remélem, hogy nem tizensok menetes boxmeccsre készültök!!!!!!!!!

Sajna most az irodába való beérés miatt megint csak pár mondtara tudok jönni, majd napközben igyekszem még bővebben is, de amit mindenképpen szerettem volna megírni!

Kispatak!
Ne menj sehova! Köztünk a helyed, és a talijainkon is fontos résztvevő vagy, így tesség kifújni a feszültséget és MARADJ!

Kubu!
Apa azóta nem is hívott? :shock:
Hogy bírod az egyedül létet?
Szólj ha tudok segíteni valamiben! :D

Kati!
Az orvosválasztásos hezitálásodról csak annyit, hogy ez minden dokira igaz a BMC-ben, hogy nagyon durván sűrű életük van! Hajnalban már ott vannak, kezdenek a műtőben, onnan rohannak át a rendelésre, és heti 2-3-szor délután magánban is melóznak. Ehhez jönnek hozzá a kórházi ügyeletek, mert mindannyiukkal lehet ám találkozni a szülészeten is éjjelente... Arról nem beszélve, hogy ők is emberek, nekik is vannak jobb és rosszabb napjaik!
Én Konc Tanárúrhoz járok! Nagyon szeretem, édes pofa és nagyon alapos! Valóban nem mindig egyszerű bekerülni hozzá, de ez szerintem rapszódikus. Ő sem dumálgat el senkivel órákat, vizsgál, elmondja a lényeget és hívja a következőt! Nem tehetik meg, hogy mindenkinek ápolgatják a lelkét, mert sajnos nagyon nagyon sokan vagyunk!
Skriba doktornőnél én még nem voltam a BMC-ben, de azt mindenképpen elmondhatom róla, hogy mikor a babákkal bekerültem a kórházban, éppen ő volt ügyeletben és nagyon megnyugtató volt maga a tény is, hogy "ismerős" arc. Nagyon alapos volt, megvizsgált, ott, akkor volt ideje a lelkünkre is, és végül ő fektetett be a kórházba! Nekem nem volt negatív élményem vele kapcsolatban. Volt már olyan, hogy a folyosón hallottam valakivel beszélni és kicsit nyersnek tűnt a stílusa, de nekem akkor az volt a következtetésem, hogy biztos szar napja van, vagy éppen az illető volt aznap az ezredik, aki ugyanezt kérdezte...
Szűcs doki alapvetően nem egy folyamatosan csacsogó tipus, de ha kérdezel, válaszol! És mint mindenkinek neki is vannak jobb és rosszabb napjai.
Zeke doktorral én a folyosón való köszönésen kívül sosem találkoztam, így róla nem tudok nyilatkozni!

Azt tudnám tanácsolni neked, hogy kicsit próbáld meg tréningezni magad! Tudatosítsd magadban, hogy nem ellened irányul a türelmetlenség, vagy a kimértség, csak egyszerűen ennyire van idő :(
Biztos vagyok abban, hogy sok "bántás" ért Téged/ Titeket az elmúlt években!
Én, a magam részéről nagyon becsülöm azokat az embereket, akik a gyerekük betegségével maximálisan meg tudnak bírkózni és nagyon örülök neki, hogy rátok talált egy férfi, aki így szeret benneteket ahogy vagytok és babát szeretne tőled! Légy nagyon büszke magadra!!! :)

Hófehérke!
Ne kezd te is!!! Tessék maradni! Míg mentek kikapcsolódni, addig te is kihevered ezt a feszkót és szabi után várunk vissza téged is!

Lányok!
Ez tényleg egy extra kiemelkedően jó kis csapat! Ne tegyük már tönkre marakodással!!!!

Macsékról annyit, hogy ma megyek hozzájuk, mert tegnap éppen a férjével és az apukájával együtt értem volna oda, így megbeszéltük, hogy azt a minimálisra szabott látogatási időt nem venném el a családtól, így majd ma bekukkantok!
Nem szeretném, hogy a legális 1-2 órán felül üljek ott nála, mert akkor valószínű ki kell jönni a kórteremből, és neki most az a dolga, hogy feküdjön a picikkel!
Ma hozom a híreket róluk mindenképpen, és addig még a mai termést hozzányomtatom neki a tegnapi kiírtott erdőmhöz :D

puszi

eszter82
Budapest

Györeneildi!

Jajj de jó, hogy hallunk rólatok is! :D
Már 6 hetes??????? aztaaaa tényleg durván telik az idő!
Írjál bővebben is magatokról és küldj képet is, ha lehet ilyet kérni!
Én nagyon kíváncsi vagyok ám hogy hogyan alakulnak a napjaitok :)

puszi

eszter82
Budapest

Kati,
minden tiszteletem és elismerésem a tiéd, hogy beteg gyermeked után, ellenállva a mindenféle negatív véleményeknek teljes energiabedobással babára vállalkozol!
Kívánom neked, hogy minél előbb valóra váljon az álmod!
Viszont ahogy írtál magatokról, én is azt érzem, amit a többi lány is írt, hogy nem biztos hogy a doktornő lenne ebben a legjobb partner számodra. Nem bántani akarom, hiszen nekem ő az orvosom, és maximálisan elégedett vagyok vele, DE én elég könnyen viselem a csapongó természetét (én sem vagyok egyszerű eset, így talán nagyobb bennem a belátás a hasonlóakkal szemben). Viszont ha te érzékenyebb típus vagy, én is inkább Sz simulékonyabb természetét tudnám neked ajánlani.
De végül is mindegy kit választasz, ő "csak" segítő lesz, a nemes cél elérésehez :idea:

Lukácsné,
gyere majd a hírrel, hogy mi volt a ctg-n!
Hanna baba hipp-hopp bújjon most már elő :idea: Várjuk nagyon :D

Kubu,
nagyon szeretem benned ahogy összekapod magad a problémák után és biztosan tekintesz előre!
Igyekszem eltanulni tőled :wink:

Ildi,
már 6 hetes a picilány? Repül az idő! Meg is értem, hogy ritkán jössz, gondolom lefoglal a kis csoda eléggé! leljétek egymásban nagyon sok örömötöket!

Béku,
nincs ilyen jellegű tapasztalatom, de ha nem áll el a vézergetés ma-holnap, én felhívnám legalább a recit a bmc-ben. Biztosan tudnak tanácsot adni, vagy megnyugtatni hogy ez normális!

Zsuzsó,
látom mindjárt indul az akció!
Nagyon szorítok érted! A múltkor már megmutatta magát, tehát ott lesz végre a várva-várt babácska!

Eszter,
ugye hozod macsról a jó híreket?
És persze továbbra is szállítod neki a pozitív energianyalábokat tőlünk, hiszen nagyon drukkolunk nekik!!!

Kép
judit0713

ildi: Igen, kérünk képeket a picurról.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter,
most olvasom, hogy tegnap nem tudtál találkozni vele...sebaj, majd ma hozol jó híreket :D
Puszilom őt, és millió drukk meg pozitív energia!!!

És persze azért ha van időd, írj arról is, hogy mmi van veletek, Uh-kra jársz már? Pontosan mikor is kapod vissza Picurkát?

Kép
judit0713

Sziasztok

Ha valaki egy társasághoz szeretne csatlakozni, annak alkalmazkodnia kell a többiekhez! Nem a többieknek hozzá! Ha ez nem sikerül, akkor semmi keresni valója itt! Ennyi!
És nem volt itt semmiféle bunkóság!
Vendég

Sziasztok!!!

Macsekéknak a ma délelőtti pozitív energiahullám: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Macs: Az ERŐ legyen veletek!!!!!!! :)

Egyébként teljesen egyetértek Zsu1981 soraival.
andrea-1

eszter: mond meg macsinak,hogy nagyon sokat gondolunk ra es vele vagyunk es kuldjuk az erot nekik, hogy meg bent maradjanak a picurkak.

velo tema: ahogy vicky is irta, mintha csak en irtam volna, ugyanigy gondolom.
Kezdettol fogva,hogy megjelent az volt az erzesem,hogy hulyere vesz bennunket a kis tanacsaival, tobbszor kifejtettem a velemenyemet, uj forumozo pedig csak itt vagyok a babaneten a bmc-s topikon, evek ota forumozok mas topicokon, babas topicon is, ahol amiota kismama lettunk egyutt vagyunk, es azota is, tobbszor voltunk babas talin+ voltunk tobbszor anyas buliban ahol csak mi voltunk a gyerekek otthon apjukkal.
Szal nem erzem magamat uj forumozonak, itt koztetek uj vagyok persze, sokan vagytok es nehez becsatlakozni, probalok mindenkit megismerni, rovid ideje ugyan, es megszerettelek benneteket.

Igyhat nem ertem,most mar nem is akarom,hogy velo csak ugy kozbeszolt a semmibol a tudomanyos tanacsaival. Mi meg persze,hogy lereagaltuk, ki igy,ki ugy.
Most,hogy meglett a veszekedes,most persze csondben van.Elerte amit akart, lattuk mar tobb topicban is,hogy mit muvel.
Most mar tenyleg lezarom a temat, leirtam korabban is mit gondolok, es vicky is teljesen jol leirta, csatlakozom hozza.

Ennyi!!!!!
valyoni

kubu:
semmi baj,hogy igy erezted magadat, szules utani hormon valtozas, ami nagyon kemeny tud lenni. Erzekenyebbek vagyunk atlagon felulien, tudom. Parom sokszor csak nezett,hogy most ugyan mi a bajom,miert sirok. Hiaba mondtam neki,hogy semmi es nem is tudom igazabol, csak erzekeny vagyok es mindenen sirok. Azon is elbogtem magam emlexem, ha foztem es pl figyelmetlensegembol adodoan felforrt amit ep foztem es kifutott a labasbol.Es kubu muszaly volt kieresztened a gozt, jol tetted, duhongj csak nyugodtan. Megnyugszol es minden rendbejon.
Erdekes mert nekem ez, szules utan 1 honappal jott elo.
valyoni

navared:
csini pocak, milyen vekony vagy, es nem hizol csak pocakra.

kisbeeka: jo sokat dolgozol.

szia ildi: veled meg nem talalkoztam: johetnek a kepek.
valyoni

Béku, köszike, aranyos vagy! Akkor kívánságod teljesítve! :wink: Remélem jó volt a mozizás! Én is rühellem, h. moziba sokan csak zabálni és pofázni mennek, nem is beszélve arról, h. általában üvölt a film! De ettől függetlenül szeretek járni, viszont babásan nem fogok, mert elég érzékeny a kicsilány! :D
Hát igen, sajnálom, h. se nyaralás, se baba, de látják ám fönt (baba-lélek is), h. te minden „áldozatra” kész vagy érte!

Gigi, köszike neked is! Jó h. főnököd pozitívan áll a dolgokhoz… ez nagy szó!

Judit, te kis kövér… hát nem is tudom, lehet fogynod kellene? :roll: :lol:
Nem ám!
Amúgy köszike!

Aktucs, köszi, hát igen, kerekedek rendesen!

Andi, csak nem egy baba lapul ott bent???

Zsuzsi, köszike, hát nagyon szerencsésnek érzem magam az alkatom miatt (is), mert ugyan itt sorakoznak a várandós torna dvd-k, de még csak odáig jutottam, h. belenéztem és úgy döntöttem, nem kell ez most nekem! Biztos számít az is, h. világéletemben tornáztam/mozogtam és az izmaim emlékeznek! De hát még hátra van 3 hónap ám! :D

Kispatak, én azt hiszem nagyon hanyagul néztem át a lemaradásomat és nem tudom, miről van szó (majd visszanézem), de sajnálom az egészet! Te már régóta tagja vagy a csapatnak, ne menj el emiatt!

Lukácsné, jajj szegényke, biztos nagyon nehéz lehet… én már értem! :) De már nem sok, kitartás! Ha pedig bőgnöd kell, hát tedd azt!

Kubu, akkor megnyugodtam, te is ikrek… :D Nálunk is ilyenkor Zuram inkább magamra hagy (bár még el nem ment itthonról, de még az is megeshet ha nagyon felpörgök), engem meg baromira zavar, h. nem lehet vele vitatkozni csak nagyon ritkán! Végül is, ha úgy nézzük, nagyon rendes a férjedtől, h. nem hagyja, h. Marcus halljon v. érzékeljen bármi negatívat, csak gyorsan menjenek vissza!

Ildi, örülök, h. jól vagytok és kicsi Lili ilyen jó baba! Majd gyere gyakrabban, dobhatnál képet is, bár gondolom iwiw-en van… majd meglesem! :wink:

Húúú lányok, muszáj lesz megnéznem miket írt pontosan Velo, mert nem értem az egészet.... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Valyoni, köszi, azért megy máshova is, csak nem látványos... még! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Nem nagyon tudom most visszaolvasni, majd este. Most még húzom az igát!

Kubu!
Milyen vizsgálatokra gondolsz? Nem "csak" az IR-ről beszéltünk? Bocs, de már szétvagyok csúszva!!!!

Csajok! Szerintem egyszersmind felejtsük el ezt a Velo témát! Hagyjuk most már abba! Nem kell reagálni és kész. Max, ha nagyon nem bírja valaki tűrtőztetni magát, akkor írjon pü-t! Nálam is kiverte párszor a biztit, de visszafogtam magam!
Akkor itt most kimondom: VÉÉÉÉÉGE! :lol: :lol:

Este jövök!!!

Ja! Kispatak el ne menj!!!!!!!!! Ezt nem teheted és remélem nem is fogod! :P Ugye, nem???!!!!

Pusza
gigibp

Morgen,
igen igen most van morgen, előbb ébredtünk, apa csupa szeretet, simizett engem, kedveskedik, most felkapta Marcit az 5 km-es bevásárlólistát és megy mindent elintézni nekem, sőt még megígérte hogy hoz nekem diótortát is (gyengém a főzöttkrémes diótorta).
megbeszéltük, ő is, én is elnézést kértünk, hiszen tudjuk h mindketten bután viselkedtünk. Felnőtt fejjel kezdtünk ebbe a kapcsolatba, túl mindketten egy hosszú, komoly, legalizált párkapcsolaton. Úgyhogy mi aztán tényleg tudjuk hogy meddig mehetünk és mennyire meg kell becsülni minden boldog közös pillanatot.
Szóval világbéka van !
megyek etetni, komolyan ezt a kiccsajt egy tehénre kellene kötni (habár méretekben én is megfelelő lennék :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.17 22:38-kor.

kubuspace

Nem igazán akartam már írni, mert egy felől bármit írok ellenem van fordítva, másfelőlha nem írok az is.Idézve Vayoni"megcsinálta a veszekedést és azóta csendben van". Előtte viszont az lett felróva, hogy írtam.
Nem tudok és nem is akarok azzal a negatív elfogultsággal mit kezdeni, hogy mikor már csak minimális semleges sorokat írok, akkor valaki kéretlenül belepampog az életembe, és ezt szóvá teszem(előtte én azért lettem kipellengérezve, hogy osztogatom a tanácsaimat),utána az illető eljátssza a mártírt és szinte mindenki csont nélkül "megeszi".....
Semmi gond, ha nem levelezünk, de akkor talán azért nem kéne kóstolgatni, hogy nem írok.
Amiért leginkább írtam: Hófehérke, Te egy nagyon tisztességes és gerinces ember Vagy! De ne vessz miattam össze senkivel, megkérlek, mert ahogy mondani szokás"én elmegyek, Te itt maradsz" - de azért köszönöm Neked!

Mindenkinek köszönöm, aki Katit segíti, Ő egy olyan ember, aki sok törődés ellenére egy érzékeny, de azért vidám ember maradt, aki megérdemelné a sorstól a boldogságot.És legalább is az én részemről a legnagyobb tiszteletet. Én belső infókkal nyilván nem tudom segíteni.

Mindenkinek sok és szép babát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

velociraptor
velociraptor

velo: Egyszerűen azért védem az illetőt, mert én is úgy gondolom a dolgokat ahogy ő. Ennyi.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu,
ez az, HURRÁ VILÁGBÉKE!!! :D
Éreztem én, hogy nagyon jó kis család vagytok!

Kép
judit0713

Lányok,
Gigi már kimondta a végszót, próbáljuk meg betartani, és a Kubuéknál újra őshonos világbékét alkakmazni sját kis körünkre is :idea:

Kép
judit0713

kubu: orulok,hogy minden ok, rendeztetek apaval, ugyik vagytok.

gigi: jol mondtad, nem reagalunk,tok mindegy mit irunk, kiforgat mindent.
valyoni

Oké, benne vagyok. Kaphatnánk egy pár babafotót a viták helyett? Az jobban ösztönözné a csajokat itt.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu, de jó!!! Nagyon örülök, h. VILÁGBÉKA van újfent! :lol:
Diótorta... nyami-nyami :D

Hát lányok úgy írnék én is 1-2 dolgot ehhez a vita-témához, de türtőztetem magam! Azt hiszem az én stílusom most nem kellene ide :oops: Szóval felőlem téma lezárva, vita (amiben nem is voltam benne :roll: ) berekesztve! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky, csütörtökön megyek dokkerhoz, remélem kapok fotót és akkor már dobom is fel... de pénteknél előbb ne várjátok, mert este nyolcra van időpontom :roll: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Várom a fotót.
vicky79
Budapest III. kerület

Navi: Nagyon gyönyörűséges a pocid és tényleg milyen vékonyka vagy, erről a súlyról már én is lecsúsztam.

Béku: Örülök, hogy lassacskán rendeződnek a munkahelyi dolgok. Irány a Balcsi, jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Abszolút megértem az anyagiakat. Mi is így voltunk egy évig, hogy tényleg mindenről lemondtunk, hogy tudjuk folytatni a lombikot, de utána megbeszéltük, hogy ezt így nem bírjuk. Muszáj egy kicsit magunkra is fordítani, egy kicsit a mi kikapcsolódásunkra is, mert egy idő után felőrölt volna minket ez az egész. Ma már nem bánjuk, hogyha ez miatt esetleg a következő próbálkozás csúszik egy két hónapot és nem arról van szó, hogy mára kevésbé akarnánk a babát. Csakhát most éljük a fiatalságunkat és muszáj egy picit erre is fordítani. Mondjuk nálunk biztos az is benne van, hogy az első évben szigorúan mentünk 3 havonta, most a 4. előtt már majdnem 1 év pihenőnél tartunk, de nem érzem, hogy megbántam volna, de ebben nyilván benne van a lelki kimerültség is.

Nekem is így volt a vérezgetés, sőt az egész rákövetkező hónapban volt amolyan pecsételős féle. Én elmentem dokihoz, aki mindent rendben talált, szerintem valaki így reagál a dolgokra, de hozzáteszem, hogy nekem semmilyen hasfájásom, vagy rossz érzésem nem volt. Így megnyugodtam attól, amit a doki mondott és a köv. mensi után rendeződött is.

Gigi: Örülök, hogy a főnököd megértő volt, hál istennek az enyém is az, eddig maximálisan támogatott, de írásba még nem adtam neki, azt hiszem most jött el ennek is az ideje, nem árt, ha bebiztosítom magam.

Aktucs: Oké, ezt már szeretem. Megértem, hogy végiggondolod az összes lehetőséget, mi is ezt tettük anno. Mikor megy a Párod a köv. mintaadásra?

Kati: Üdv. itt nálunk! Én Konc tanár úrhoz járok, igaz még csak 2x voltam nála, mert én is új vagyok itt. Nekem nagyon szimpatikus volt. Én már voltam másik két intézményben is és tényleg csak azt tudom mondani, hogy az eddigi itteni tapasztalataim pozitívak!!

Lukácsné: várjuk Hannát és sok energiát küldök én is!

Kubu: Örülök, hogy minden rendeződött köztetek! Reméltem, hogy mire ma jövök ezt a hírt fogom olvasni Tőled!!

Luca
luca4

Vicky, múltkor nem bírtam vmiért megnyitni Barbus lapját, de most sikerált ééés annyira szépséges ez a leányzó!!! Ahogy fintorog, az oltári! Gyönyörű hisztikirálynő! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Van hogy nem megy a freeweb. A durcis képek tényleg jók, haláli pofikat tud vágni.
vicky79
Budapest III. kerület

navared: Majd fog a te babád is édes fejeket vágni.
vicky79
Budapest III. kerület

Navi,
nagyon várjuk azt a fotót!

Luca,
írod hogy voltál más intézményekben is...A Sote-ról esetleg tudsz valamit?
(odajár az egyik ismerősöm, eddig sikertelen inszemeken van túl, nem tudom, hogy ajánljam-e neki hogy váltsanak bmc-re :oops: )

Kép
judit0713

Lányok,
most volt bent egy gyed-es kollegina a 10 hónapos kislányával, tündéri volt!
És nagyon bejöttem neki, jókat vigyorgott rám :D
Nekem is lesz hamarosan babácskám, tudom, hiszem, akarom!!!

Kép
judit0713

Hááát, asszem ezt a laptetőt most már csak a Titok kedvéért is meg kell tartanom :D
De adok belőle :
- Macséknak hogy még 2 hónapig bírják és
- Lukácsnénak, hogy Hanna gyorsan, ügyesen érkezzen!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?