Új privát üzeneted érkezett!

Kubu, szerintem fél 1-től próbálhatod őket hívni, nehogy kifuss az időből!
Caros párologtató... hát igen, így szokott ez lenni! Szerintem kellene egy kis progi utánpótlás, nem? Mert ilyenkor a méhlepénnyel együtt távozik a szervezet progeszteron tartaléka és kell egy kis idő, h. újra megfelelő mennyiséget termeljen, emiatt is lehet a depi... na meg persze attól a sok sz@rtól, amin keresztül mentél! :roll:
Hagyd, h. segítsenek a lányok! Ha nem gondolnák komolyan, nem ajánlották volna fel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

eszter: I. vagy II. ? Ha nincs rossz idő akkor bedobom Barbust a mei taiba és megyünk.

Még egyszer mindenkinek köszi. Most hogy a nagyon kedves fórumtársaim felhívták a figyelmemet rá, hogy a gyerekem tényleg nagyon szép gondoltam beküldöm a képét egy pályázatra. Ha megtaláltam az igazit, akkor majd megírom nektek és akkor kérem a szavazatokat. Szerintetek nem hülyeség?
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Kitartás, megértelek. Én már kevesebbtől is kibuktam volna. Szeptembertől folytatod a sulit vagy halasztasz?
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu!

Amit imént leírtál, csak annyit mondjál el a férjednek. Meg kell értenie téged, eddig olyan jól ment minden, veled volt a szülésen is, kicsit furcsa nekem, hogy 10 nap után elfelejt mindent???

Amugy sajna a nők életében vannak depressziós időszakok, a gyerekágy pontosan ilyen! Én is voltam benne tudom mit jelent. Meg azt is, hogy változókorban is visszajöhet (jött is). Azon kivül bárhol, bárkivel előfordulhat - ez olyan betegség, mint a cukorbaj vagy magasvérnyomás, és lehet/kell kezelni. Ha nem mulik, hivd ki magadhoz a házidokit. Szurkolok minden ok-s legyen nálatok és együtt imádjátok/dajkáljátok csodababátokat. Ezer ölelés nejktek.

Vicky: nyugodtan nevezd csak be Habcsókodat, mert meseszép! Keresztelő volt ebben a ruciban???

üdv mindenkinek

kispatak
Vendég

Viki,
hajrá, ott a helye a pályázaton! Én tuti szavazok rá!!!

Kubu,
látom csillapodsz és szeded össze s cserepeken kívül magadat is :wink:
Hát bizony csodáltunk téged végig, hogy mennyi mindent csináltál végig hatalmas energiával..valamikor ki kell jönnie a fáradtgőznek. Az a jó benne, hogy utána sokkal békésebb az ember :)

Eszter,
magatokról nem is írtál :shock:
Jól vagy? Vágod már a centit???
Macsinak pocaksimit küldök ha beugrasz hozzá :)

Kép
judit0713

kispatak: Igen keresztelő, de nem a Barbusé hanem az unokatesójáé. Neki névadója lesz valamikor szeptemberben. Talán akkor még jó lesz rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Végre sikerült végigolvasnom a közel 3 heti lemaradásomat, nagyon pörög a fórum!

Kubu, Woody: Látom megérkeztek a lánykák. Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek. Nagyon szép babák!

Mieza: Örülök, hogy minden rendben veletek és nagyon cuki a képeken a kis babuci :) Látom, most nyaralni vagytok, jó pihenést kívánok!

Béku: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Biztosra tudom, hogy kívánságlistád utolsó pontja hamarosan valóra válik. Látom nagyon jól veszed a munkahelyi problémákat is, ügyes vagy csak így tovább, ne foglalkozz a bentiekkel, csak magadra figyelj. Én ugyanígy mentem vissza anno dolgozni, leszarom tabletta és csak magammal foglalkoztam, meg azzal a két kollégával, akik pozitívan álltak hozzám, a negatív hozzáállásokat meg teljesen kizártam a magam kis világából.

Aktucs: Sajnálom a párod eredményeit. Nálunk is volt biopszia, amiben találtak katonákat és fagyasztásra kerültek, de azóta spontán is találtak olyan 20 db-okat, úgyhogy még bármi lehet, lehet, hogy most nem találtak, de egy kicsit később meg találni fognak.

Navi: Már olyan rég voltam, neked sem tudtam még gratulálni a babafotóhoz, nagyon szépséges!

Kpn: Óriási gratula a spontán babszihoz! Ez szuper :)

Üdv. az újaknak: Vszandra, Timejka, Gigi, Ancsi, Hajni-remélem nem felejtettem ki senkit!

Macs: sokat gondolok Rátok, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Eszter: Örülök, hogy rendben vannak az anyajegyek. Látom már csak pár nap és kezdtek. Mennek a drukkok. Tényleg milyen lett párod eredménye, nem láttam, hogy írtad volna, de lehet én vagyok a vaksi.

Remélem nem felejtettem ki senkit, ha mégis, akkor elnézést-igyekszem visszarázódni közétek.

Rólunk: Megérkeztünk a nyaralásból, nagyon szép volt, hát nem nagyon akartunk hazajönni. Párom szedi a vitaminok mellett a fer14-et, remélem lesz egy pici javulás. Hétfőn megyünk konzira, hogy megbeszéljük a kezdést és hogy kell-e még valami vizsgálat.

Luca
luca4

Elküldtem a habcsókos képet a babavilág fotópályázatára. A 20. hetiben lesz benne, legalábbis remélem. Csak sajna regisztrálni kell hogy szavazni lehessen. Majd meglátjuk.
vicky79
Budapest III. kerület

nyomoromon túlbillentem, adtam magamnak egy fejmosást, jól kibőgtem magam, (porszívózás közben :lol: ) úgy látom Liza is teljes nyugalomban alszik porszívózás idején, úgy mint Marcus totál nem zavarta (igaz, nem közvetlenül mellette végeztem a tevékenységet).
szóval jól lebattam magamat, hogy hogy lehetek ennyire szánalmas és hogy tudok ennyire rám nem jellemző módon viselkedni ÁÁÁÁÁÁÁ
előkerestem nagybabakocsit, útra felkészítve ha szükség lenne rá.
most pedig elkezdem hívogatni BMC-t
később jövök és jól visszaolvasok
cupp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.17 21:21-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Hú, Macseknak ezermillió drukk. Biztos minden rendben lesz. Nem is lehet másként.
Kubu, remélem kibékültök hamar. Hívd fel a férjed és mondd el neki, amit most nekünk. 1-2 órát ha hagysz neki, lehiggad, te is, és hazajönnek Marcival.

Luca, kipihentétek magatok?

Mi most vagyunk szabin, de a fele ügyintézéssel telik. A Párom meg azóta feszült, hogy megtudtuk az eredményeket, mi is állandóan veszekszünk. De azért csak meg fogjuk oldani...
aktucs

na csüt 1-re mehetek a papírjaimért :-)

kubuspace

Lányok!

gyors válasz a spermatesztre...mert többen kérdeztétek! :)

nem csináltuk meg egyelőre.
Ha minden jól megy, nem is fogjuk :D
De tekintve, hogy kicsi pici eszkimóka már egyben van (azaz petesejt+sperma 8 napos állapotú), így most nem volt szükség Lacitól semmire. Hacsaknem a kitartására, hogy elviselje az idősürgető rinyámat :D

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor feleslegessé válik az otthoni teszt :)
ha valaki szeretne otthonra mikrolabort, szóljatok :)
Nagyon csábító :D kis pohárkák, pipetták, löttyök, amiket rá kell önteni, ... :) igazi házi labor :)

na ismét meló, később jövök és mielőtt indulok Macshoz, majd még bekukkantok nyomtatni! Addig termeljetek :D

pussz

eszter82
Budapest

Eszter!

Lécci Macseknak az én durkkjaimat is add át!!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Aktucs:
Igen kipihentük magunkat. Utolsó napokban már azon rinyáltam, hogy mennyire nincs kedvem hazajönni, hogy vár itthon minden nyavaja, ügyintézések, sok hülye csekk és sorolhatnám. Ott olyan nyugiban voltunk.
Anno mikor megtudtuk mi is az eredményeket, mi is nagyon letörtünk, mert végig azt hittük, hogy nálam van valami gond, aztán jött a hidegzuhany, mindenre számítottunk, csak erre nem. Nehéz volt, főleg, hogy a férfiak inkább magukban örlődnek és kifelé meg mutatják, hogy milyen erősek, persze mi látjuk, hogy örlődnek. Mi nyomultunk előre, hogy megcsinálják mihamarabb a biopsziát, hogy megtudjuk egyáltalán lehet e közös babánk. Így utólag, már biztos várnánk egy pár hónapot és szedné azokat a vitaminokat, amiket most, hátha lenne javulás, mert túlvagyunk rajta, de ha nálunk például mindig meglesz ez a 20 db, akkor lehet, hogy anno feleslegesen feküdt kés alá, de azért egy kicsit megnyugtató, hogy azok a minták ottvannak és bármikor hozzájuk lehet nyúlni. Ha kérdésed van a biopsziával kapcsolatban, kérdezz nyugodtan. Ha jól emlékszem téged is műteni akarnak, de miért?

Luca
luca4

Luca, nálunk mindkettőnknél van gond.
Nekem mindkét petevezetőm el van záródva, de az egyik valószínűleg megnyitható lenne. Meg még a múltkor valószínűsítettek egy kis endometriózist is, de csak akkor műtenek, ha Páromnál sehol semmit nem találnak és donoros megoldás mellett döntünk.
De egyelőre úgy gondolom, hogy ha tényleg semmi, biopsziával sem, akkor feladjuk. És nem a műtét miatt, hanem amiatt, hogy én a Párom gyerekét akarom, a donor miatt úgy érezném, hogy megcsaltam.

Biopszia fizetős volt? Mennyi kb.?
Azért még reménykedem, hogy nem kerül rá sor, hanem most a másodiknál találnak. Vagy utána tudunk mi is valamivel rásegíteni.

Sietni meg most már nem sietünk, a lombikra szerintem január-februárnál hamarabb nem jön össze úgysem a pénz.
:(
aktucs

Aktucs,
januárig a FER + vitaminok hatására még nagyon sokat javulhat ám a helyzet!
Oké, nem olcsó ez sem, de talán elkerülhető a műtét, ami azért tuti megrázná a párodat.
Mi kb. havi 20-at költünk apa gyógyszereire, pedig nekünk előbb most a fagyikat teszik vissza. De mindig reménykedünk, hogy hátha javul és spontán csodánk lehet :oops:
Szóval én addig semmiképpen nem csináltatnék biopsziát, csak ha már mennétek lombikozni.
És akkor meg már lehet hogy majd nem is kell :)

Kép
judit0713

Aktucs:
Szerintem menjetek el több andrológushoz. Egyik a Papp prof. a másik dr. Kopa. Papp prof. a szakma legje, de mi Kopával is nagyon megvoltunk elégedve, ők dolgoztak együtt is. Ha kellenek az elérhetőségek szívesen elküldöm. A páromat Papp prof. műtötte. Mi a konzin a magánjában voltunk és a kórházban csinálta a műtétet. Így az nem volt fizetős. Viszont, ha a szövetben találnak katonát, akkor azt egyből fagyasztják, az viszont nem volt olcsó. Kopa a magán mellett a sotén is rendel, ott még a konziért sem kell fizetni. Papp csak a magánba ad időpontot úgy tudom. Szeintem kezdje el a párod szedni azokat a vitaminokat, amikről itt szoktunk írni, mert például nekünk egyik andrológus sem ajánlotta fel, hogy szedjen valamit, itt kaptuk a vitaminokról a legtöbb infót.
Donor: Ez egy nagyon nehéz kérdés. Mi is beszélgettünk erről, egyenlőre mi külön véleményen vagyunk ebben a témában. Párod hogy állt ehhez a kérdéshez egyébként? Nyilván most kell nektek egy kis idő, hogy mindezt feldolgozzátok és az egészet átbeszéljétek, tudom min mentek keresztül.
Kromoszóma: Azt hiszem ezt is írtad, hogy kell ez a vizsgálat. Nálunk ez is megvolt. Nálunk is azoospermia a diagnózis és a kromoszóma vizsgálaton mindent rendben találtak.

Luca
luca4

Kép

Szóval ez az én 27 hetes pocim... :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Olyan ügyesre sikeredett a kép szerkesztése, h. ennyi erővel a fejem is rajta maradhatott volna! :lol: Mind1 a lényeg látszik!

Eszter, Macsnak kitartás és millió puszika!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Aktucs: Még valami, nem szabad feladni, mi ezt a szót nem ismerjük oké????
Luca
luca4

Navarred: Nagyon tecc! :)

Sperma ügyileg kellene nekem is egy kis info. Mennyi idő alatt készülnek új katonák? És ha valkinek van ilyen irányú tapasztalata, akkor kis mennyiségű steroid mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből? Páromnak steroidos krémet kell az ekcémájára használni...

hofeherke

Navi!

nagyon szépséges a pocid :)

ez a kép zárja Macs fórum nyomatát ma :)

Egy komplett erdőt kiírtottam, mire kinyomiztam az egész hétvégi termést :oops:
De tudom, milyen pocsék bent feküdni és agyalni ... hátha ez majd kicsit kikapcsolja Macs agyát :)

eszter82
Budapest

Mara, Eszter, köszike :D

Eszter, jajj de jó ötlet, ügyi vagy! Biztos jót tesz Macs lelkének a sok bíztatás és a pocakom :lol:
(Először nem nagyon értettem mit akarsz nyomtatni... :oops: )

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vayoni!

Én a közelmúltban annyit írtam, hogy drukkolok Macsnak a Picijeivel, és egyszer válaszoltam Kubu kérdésére......
Kispatakot nem én kértem meg, hogy adjon tanácsot......persze ahhoz kéne némi kurázsi, hogy ezt leírja.....hogy igen tök kéretlenül beleszóltam Velociraptor dolgába.
Most még jobban fogtok utálni: tegnap bejelentkezett tanácsot kérve egy asszonyka(akinek amúgy is elég baja van), és senki nem vette a fáradtságot, hogy orvost ajáljon Neki.....biztos meg van mindenkinek a maga baja, de lehet ennyi belefért volna.
Ha már írok:Kubu, nem lesz semmi baj...

velociraptor
velociraptor

velo: Nem lehet hogy azért siklottunk át rajta mert a te hülyeségeiddel vagyunk elfoglalva? Mert eddig nem nagyon volt ilyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Navi: köszönöm,egész pontosan ilyenre gondoltam,úgy értem pocakfotóra!!! :D

nem is reméltem,hogy babafotó is lenne friss,így csak egy pocakos képre vágytam,és meg kell hogy mondjam,hogy nagyon szép poci! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Luca: köszi,beveszem a lesz*rom tablettát :D
képzeljétek,a munkatársnőm csak nem bír nélkülem lenni,ma már odajött hülyülni hozzám :D
mindig annyit röhögtünk együtt,nem esett jól,hogy "ellenem készült"...
de talán meggondolta magát,mert a legrosszabb,amit elkövetett ellenem,az volt,hogy első nap nem szólt hozzám.
ez már az 5. napom volt,még 1 van,aztán egy szabadnap!!! :D

most meg itthon fogunk mozizni párommal,vettünk filmet, popcornt, meg Pepsit,és irány a kinyitott kanapé!!!
ilyen kényelmes úgysincs a mozi,ráadásul nem kell idegenek nyafogását hallgatnom :D

pénteken meg irány a Balcsi,megpróbálom 3 nap alatt pótolni a nyári kiesést...
sajna minden szabadnapomat BMC-ben töltöttem,a szabadságomkor meg leszívás aztán beülti...
szóval mi még nem nyaraltunk idén,együtt nem is fogunk.

kell az a 3 nap,hogy egy kicsit embernek érezzem magam :D
imádom a nyarat,és a babáért szívesen feláldoztam volna,de most se nyaralás nem volt,se baba...

Csajok,nem tudom,ki találkozik Macskusszal,kérem adja át azt a rengeteg pozitív energiát,amit küldök neki,meg mérhetetlen sok optimizmust,nehogy kifogyjon!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tudom,hogy minden rendben lesz,a babókák jól érzik magukat odabent,úgyhogy 2 hónapig még pancsiznak a pocakban :)
Vendég

tormásikati: Bocsi hogy így utólag, de üdv a bmc-ben. Minden doki jó, de nem mindig türelmesek. Szerintem ez mindegyikre igaz. Zeke hozta nekem össze Barbust, de különösen nagy szerelem nem volt köztünk. Van aki Szűcs dokira esküszik, van aki elviseli Skriba kolléganőt, Koncz dokihoz meg nagyon nehéz bekerülni. Én csak Zekénél voltam és egy másik dokinál aki már nincs az intézményben. Szóval a többiekről nem tudok érdemben nyilatkozni.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu!
Kitartás!!! Remélem beszéltél már az uraddal és robognak haza felé!

Maccsnak ezer millió drukkot küldök és pocaksimit, meg miegymást, hogy a cicmarekek még vagy két hónapig maradjanak csak anya pocijában!

Nava! Szééép a pocid!!! :D Neked is pocaksimi!

Nálunk is katona problémák vannak. Mikor említettem a dokinak a mindenféle gyógynövényes rásegítőt, háát láttam az arcán, hogy nincs elkötelezve mellettük! Azt mondta ő már a herevisszér műtétet sem ajánlotta volna, mivel problémát nem okozott. Mármint semmilyen fizikait!

Mara!
Állítólag 3 havonta termelődnek újra!

Béka!
Én túléltem a mai napot, bár nagyon nehezen! Egész délelőtt szúrt a mellkasom... Gondolom a stressz!

Vicky! Barbus gyönyörűűűű baba! :)

Beszéltem ma a főnökömmel a várható lombikról. Mondtam neki, hogy csomó vizsgálatra kell majd menni, ha elkezdődik. Elég pozitív volt, azt mondta majd valahogy megoldjuk! :)
gigibp

Gigi!

Nagyon örülök,hogy Neked is jól alakult a nap :)
hánykor végeztél?
fél4-kor már úton voltam,hogy párommal találkozzak.

legyél Te is nagyon pozitív és kedves a főnökkel,hogy tudja,neki hogyan kell reagálni.
én is lelkesítettem az enyémet,ezért drukkolt ő egyedül :D
Vendég

Béka!
Hajnal 5-re mentem és du. 5-ig voltam... Baromi fáradt vagyok! :?
gigibp

Drága Velociraptor, épp te válaszoltál az asszonykának, aki véletlenül amúgy a te ismerősöd, tehát valószínű hallgat is rád.

Minden hsz-odban van valami szúrás valaki felé! Nem lehetne abbahagyni? Ha nem érzed itt jól magad, ne írj. Ha kéretlennek érzel egy tanácsot, ne fogadd meg, az a te dolgod. Ha zaklatásnak élted meg, ne válaszolj, hidd el, senki nem fog 2x "zaklatni". De csak azért jönni, hogy viszályt szíts, ez már kezd beteges lenni.
Nem tudom, feltűnt-e, hogy mindannyiunknak megvan a maga problémája és emellett próbál segíteni másoknak.
Én sem jöttem sokkal régebben mint te, és elsőre befogadtak, ahogyan azóta többeket is. És még mielőtt félre értenéd, nem a 10 gyereked, és nem a korod az oka annak, hogy nem vagy itt népszerű, hanem ez a szurka-piszka.

Egyébként én a magam részéről szintén ennyit tudtam volna mondani. Sz. ügynök nekem is szimpatikus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aktucs 2010.08.16 17:45-kor.
aktucs

Navi,
szépséges pocak :D :D :D
Én is ilyen voltam hajdanán, most meg arról a súlyról indulok, amivel anno szülni mentem :roll:
Na jó, a páromnak így is teccik, tehát jöhet a plusz 8-10 kg a terhességgel :lol:

Béku,
szuper jó, hogy már nincs az a nagy duzzogás bent!
És Balcsi is! nagyon megértelek, én is alig várom hogy induljunk pénteken...6 nap Szlovénia a párommal és a kölkökkel :D

Gigi,
rendes a főnököd! De a biztonság kedvéért amikor már meglesz az első vizsgálat időpontja dobjál neki egy mailt is, valami ilyesmi szöveggel: "ahogy azt már szóban megbeszéltük...stb"

Mara,
én úgy tudom, minimum 21 nap kell az új spermiumok kialakulásához, de a teljes állomány lecserélődése eltarthat 3 hónapig is (ezért is ajánlják az összes férfivitaminnál a 3 hónapos kúrát). Sajnos a szteroidokról nincs infó.

Kati,
bocsi, tényleg átsiklottunk a kérdésen, de talán azért is, mert ezt a legnehezebb megválaszolni.
Én S doktornőhöz járok, velem eddig még mindig rendes volt, bár tény, hogy hangulatember. A lombikomat Z csinálta, nekem nem volt szimpi, de sokan szeretik. A lányok kedvence általában Sz. Én egyszer kerültem hozzá, nem tett különösebben se jó, se rossz benyomást rám. Szakmailag mindhárman nagyon jók!
K tanárúrhoz eddig még nem volt szerencsém, így róla nem tudok mit írni :roll:

Kép
judit0713

Navared, tényleg gyönyörű a pocak! Szépen kerekedsz. :D

Béka, látod, ennél már csak jobb lehet. :D Nem lesz itt semmi gubanc, a hátad mögött nagy a szájuk, aztán rájönnek, hogy mégiscsak hiányoztál te nekik. :wink:

Gigi, örülök, hogy a főnök megértőnek tűnik. Reméljük így marad. Én is ezt remélem a sajátomról. :D

Luca, nem adtam még fel, csak gondolkozom a határainkon. :roll: Emésztem a lehetőségeket, hogy ne érjenek nagy meglepetések.

Eszter, majd híreket kérünk Macsekról! Nagyon sokat gondolok mindhármukra.
aktucs

Gigi: Köszönöm a választ :)

Kubu: Kedves uraddal beszéltél már? Nem biztos, hogy az a legjobb konfliktuskezelés, ha elvonul... és téged pácban hagy...

Ez csak az érintetteknek szól. Nagyot cslódtam minkét félben a fórum elhúzódó vitáját illetően. A bunkóság határát súroljátok. És egyikőtök se jobb a másiknál.

Kati: Valóban nem válaszoltak, válaszoltunk neked... ne haragudj! Sok a hozzászólás és így könnyű elsiklani egy-egy kérdés fölött. Sok az új, tapasztalatlan fórumozó is, aki feltételezem nem érzi tisztének, hogy olyan kérdésben nyilatkozzon, amihez nem ért. Én is feltettem a kérdést, amit te is, de nekem sem tudtak egyértelmű választ adni. Szakmailag minden orvos jó az tuti. Emberileg meg nem jöhet be mindenki mindenkinek. És a sorsra bíztam magam, és ahhoz mentem akihez először volt időpont. Neki sűrgős esete volt épp, így máshoz kerültem, de ha lehet, akkor már nála maradok...

Még egy apró dolog, amit eddigi fórumozásaim és fórumolvasásaim alapján szürtem le. Sokan "használják" a fórumokat saját céljaikra, és nem mind egy tárt karokkal fogadó minden kérdésre azonnal válaszoló közösség. Sőtt többnyire nem is válnak közösséggé. Itt a babaneten ez alól elég sok a kivétel van, mint ez a fórum is. Ez ez is csak egy közösség, ahol tegyük fel 50 ember beszélget. Ha ez élőben menne sokkal több félreértés, és reagálatlan hozzászólás lenne. Így, hogy írott formában kommunikálunk könnyebb követni az eseményeket. Viszont ez nem egy 24 órás szakmai tanácsadó szolgálat, csak néhány segítségre, gondolatcserére megértésre vágyó ember találkozó helye. Itt is vannak akik többet tudnak jönni, és akik perifériás ritkán hozzászólók. Én is ilyen vagyok, és nem is várom el, hogy mindenki azonnal rávesse magát egy írásomra. Ezeket a dolgokat el kell fogadni, ha valaki fórumozik...

Huhh... még belémszorult pár dolog, de most megyek előszoba falat szerelni, mert az uram már vár.

hofeherke

Judit: Köszi neked is. Akkor nem éri meg leállítani a kérmről. Ennyi ideig nem bírja kezeletlenül hagyni... :( Akkor azzal dolgozunk, amink van. (mi már két hét alatt is tapasztaltam javulást vitaminok hatására)

hofeherke

Sziasztok!

Megvolt az első nap a melóban megint... viszonylag normálisak voltak, de még így is szar volt bemenni és ott lenni.. A benti népeknek (nálunk az egész kollektíva tudja miben vagyunk benne) még a lombikok előtt megmondtam, hogy ha engem betegállcsi után ott látnak, az semmi jót nem jelent, ha összejön én jó db-ig nem leszek...... úgyhogy ha pár hét után ott látnak, ne is kérdezzenek, mert esetleg lehet hogy pont nem jó pillanatomban kapnak el... Ezt a nagytöbbség betartotta, de így is volt egy-két kíváncsi....
Mindenesetre nagyon sokan jöttek oda, hogy az egész szoba egyként drukkolt nekünk, meg minden, ez nagyon jól esett.... :)

Navi: Nagyon BABA a pocakod... !!!!! Teccik!!! :)

Békus: az itthoni mozizás nálunk is sokszor megy... tegnap pl. az új Angelina Jolie filmet néztük (Salt).... :)...de a Discovery-s sorozatok is bejönnek, meg minden ami kikapcsol.... :)
Remélem jó lesz a Balcsis hétvégétek... mi is ellombikoztuk a nyaralást, és ugyanaz az ábra.. szóval maximálisan megértelek....

Mara: nekem valamiért a 72 nap rémlik...... :shock:

Vicky: Van olyan helyzet, amikor jobb ha levegőnek nézünk provokatív embereket.. ez már kezd erősen azzá válni, remélem visszaáll mielőbb a fórum nyugalma..... Az NLC-n is van egy olyan figura, aki csomó fórumra kötekedni jár oda, de úgy vettem észre, előbb-utóbb vagy kiutálják, vagy egységesen nem szólnak hozzá és továbbáll....

Kubu: Ugye szent már a béke otthon???????

Akinek most külön nem írtam, mindenkinek a legjobbakat drukkoló, petesejt érlelő, megtapadós és akinek az kell, idő múltató hullámokat küldök: +++++++++++++++++++++++
andrea-1

na jöttem, néztem filmet ma, huh igaz történet alapján, http://www.port.hu/elcserelt_eletek_cha ... topic_id=2

jó kis vihar volt délután

amíg Lizus alszik, visszaolvasok

kubuspace

Sziasztok!

Bucsum az alábbiakban láthatjátok!

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.16 19:18-kor.
Vendég

andi: Tudom, csak nem bírom megállni.
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Lányok!

Nagyon köszönöm azoknak, akik próbáltak tanácsot adni!!!!!!
Nagyon restellem, hogy Ágnes(akit Ti Velonak hívtok) "leszúrt" Benneteket miattam.
Én nem tettem volna, és szeretném, ha befogadnátok. Viszont azt be kell valljam, hogy én is okozója vagyok a dolognak, mert miután tegnap éjjel egyig nézegettem a fórumot reménykedve, hogy jön válasz, délelőtt telefonon elpanaszoltam az akkor úton lévő Ágnesnek, hogy nem kaptam tanácsot.
Így kérlek egyikünkre se haragudjatok!Én nagyon keserű vagyok, mert egy 10 éves Down kóros kisfiam van, aki egy éves korában az apja elhagyott. Mikor két éve ismét rám talált a szerelem, egy olyan férfi személyében, aki elfogadja nehezen kezelhető kisfiamat, és erre idén kiderül, hogy egy szülés utáni gyulladás következtében mindkét petevezetőm elzáródott.
Gondolom nehéz út áll előttem, és szeretnék a közösségetekhez tartozni.
Egyébként lehet, hogy azért amit még írok, ki fogtok tiltani, de visszaolvastam és van egy véleményem.Lehet, hogy nem szeretitek Ágnes stílusát. Ágnes egy ideje tényleg nem mondott semmit azon kívül, hogy válaszolt kérdésre, és jó kívánságot küldött. Én nem érzem korrektnek, hogy bármilyen szelíden is, de Kispatak belemart. És ha nem utálnátok így, Ti is észrevennétek, csak így talán nem tudtok tárgyilagosak lenni.
És bocsánatot kérek Tőletek a kéretlen véleményemért, de én nem tudom Ágnest nem szeretni és becsülni,mert idegen létére többet segített és segít sokunkon, mint bárki más.

Jöhetek még közétek, és kérdezhetek, hisz semmi tapasztalatom.

k öszönettel

Kati
tormásikati

sziasztok!

Macs, nagyon sok ++++++++++++ küldök Nektek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Átgondoltam mindent. Elolvastam a mai napot és ugy gondolom, nincs itt mit keresnem nálatok, legalábbis fórumbejegyzést soha sem fogok irni. Privátban még lehet találkoztok velem.

Mindenkinek minden jót kivánok (bunkónak nem tartom magam!)

üdv kispatak
Vendég

nem tudok visszaolvasni, nagyon fáradt vagyok (és persze Lizával kettesben :(

csak az uccsó hsz-t olvastam el

Kispatak,
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

kubuspace

kispatak: nehogy mar elmenjel, ne foglalkozz vele.

nekem is szokott irni, nyugi. Tessek jonni tovabbra is.
valyoni

Kati, én Konc Tanár Úrhoz kerültem, itt jöttem rá a fórumon, mekkora szerencse kellett ehhez. Eddig abszolút pozitív, meg az egész BMC is.

Mi úgy kerültünk hozzá, hogy előtte elmentünk magánba, aztán azt mondták a recepción, hogy mivel voltunk nála magánban, hozzá kerülünk. Nem tudom, mennyire van ez mindig így, de nagyon örültem neki.

Ma elmondtam a főnökömnek, jó időben kaptam el, mert puszipuszi,ölelés, meg sztorizgatás,merthogy a tantestületben volt több ilyen eset...drukkol, és támogat...örültem, mert trassoltam tőle, hogy mit mond.

Házidokinénimnél is minden pozitív volt, azt mondta a lapar általában 1 hét, tehát kórházzal együtt 2 hét, lombiknál meg a beültetéstől már kiír táppénzre, ameddig csak kell...

Kispatak, sajnálom, kérlek, gondold át, nemrégóta vagyok, meg amúgy én periféria vagyok:-) de jó volt Téged mindig olvasni.
Vendég

Csajok,ne haragudjatok,hogy a munka miatt megint kevesebbet tudok jönni...
Így is most 2 film között próbálok írni Nektek,mert megszoktam,hogy már minden napomat Veletek töltöm...

Kati: Üdv itt Neked!
Ne aggódj,nem ítélkezünk senki felett,csak nem mindig érünk rá,vagy túl sokat kell elolvasni,főleg az ilyen behavazott csajoknak,mint én,akik a sikertelen próbálkozás után kénytelenek voltak visszatérni a taposómalomba...

Senki ne haragudjon,ha a napokban nem emeltem ki név szerint is,de nagyon sokat termeltetek,én meg már az 5. napom végén vagyok,nagyon elfáradtam...
7végén is 9 órákat dolgoztam,és hát az eddigi sok fekvés után a hirtelen 9 óra állás és doboz pakolászás nagyon sokat kivett belőlem :(

Próbálok képben maradni,sokat gondolok Rátok :)

(Mi meg megkezdtük a spontán hónapunkat ;) )

Andi: az én munkahelyemen csak annyit kérdeztek,hogy: na milyen újra visszajönni?
ennél többet nem akartak tudni,leginkább le se sz*rják,ami velem van/volt.

Meg is néztük az első filmet,még van egy hátra :D
Az Angelina J-s film engem is érdekel,a Westendben voltunk ma,és beszéltük,hogy beülünk egy filmre,én erre voksoltam, mert párom is és én is nagy Jolie-rajongók vagyunk :D :D :D :D

Imádtam a Wanted-ot is,de még inkább a Mr. és Ms. Smith-t :D

Szeretünk filmeket nézni,átbeszélni :)

Sajnos sokba kerültek a gyogyók,és hát muszáj a maradékot tartogatni,hogy egy lombik még beleférjen,vagy a baba-holmik ;)
Így sajna semmilyen nyaralás szóba se kerülhetett,bár szülinapomra egy wellness-hétvégét kaptam (2 fő részére) H.szoboszlóra...
Csak nem tudom,mikor tudok oda elmenni.
Most ugye jó lenne a péntek-vas.,de párom nem ér rá... :( :( :(

Ősszel meg minek menjek Szoboszlóra??! :roll:
A gondolat kedves volt a családtól,hogy "összedobták",tényleg!
De most csak a babára tudtunk koncentrálni,meg arra,hogy mi mindenre NE költsünk,mert mostanában nem megy túl jól.

Februártól is ugye 6 hét táppénz volt,és nem titkolom,a legutóbbi táppénzes fizum 50.000 Ft volt.... :shock: :shock:

Gigi: én 7végén 9-től este 6-ig dolgoztam,ma szerencsém volt,mert leltár miatt mehettem korábban,így "csak" 7-től fél4-ig kellett bent aszalódni :D
De csúcs voltam ma is,gyorsan összedobtam a leltárt,majd a főnök-helyettes által meg lettem dícsérve,miszerint én vagyok az "év eladója" :D :D :D

Szal nem szeretnek,de a munkámat igen :lol: :lol: :lol:

Tudják,hogy nem lenne jó nekik,ha az én részlegem is a nyakukba zuhanna :lol: :lol: :lol:

És IIIIGEEEEN,képtelen vagyok idegeskedni :lol: :lol: :lol:
Most először olyan lazán veszek mindent :)

Aktucs: háááát,nem tudom,hiányoztam-e nekik,de ennek a lánynak,aki a többieket ellenem akarta küldeni,úgy néz ki,hogy hiányoztam...
Előző táppénzem után úgy egy hónapig nem állt velem szóba,most csak 1 napig...

Szeretem,ha béke van körülöttem,és szeretet. (ez utóbbi munkahelyen nem kötelező,de még könnyebbé teszi az életemet :) ).

Judit: milyen Szlovénia? Még sose voltam ott...
Most csak a Balcsi van nekünk,ott van egy aprócska "házunk",oda ruccannék le,tehát nem valami befizetett cucc,csak lájtos pihi-féle eladósodott asszony-módra :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Egy utolsóra beugrottam:

Fogok nektek irni privátban, sokáig ezt tettem. Bárkinek tudok segíteni, ezután is megteszem és nagyon-nagyon szívesen

Szurkolok nektek továbbra is és minden gondolatom nálatok és születendő babáitoknál. Az enyémet visszavárom, mig élek

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok Csajok!

Ne már ne marakodjatok,ez a béke szigete volt!
Kispatak!ne menj! :cry: :cry: :cry:
vikus82

Kispatak: ne máááár,légyszi!
ne szomoríts el!
gondolj azokra,akik itt szeretnek Téged! Az arány 1000:1 ....
ez nem elég meggyőző?
Én bevettem a LESZ*ROM tablettát ahogy kértétek,TE IS TEDD EZT!!!:)

Ha én mimóza meg tudtam tenni,és mindent és mindenkit kirekesztettem,aki és ami nem ütötte meg a szintemet,akkor Neked,akinek ez sokkal jobban megy,KÖTELEZŐ!!!

Ellentmondást nem tűrök! :D :D

(Remélem nem találtátok bántónak a stílusom,begépelve a hangsúly és a mosoly nem igazán érzik ki a sorokból :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Jaj Lányok!

Én nem akarok senkit megbántani, de tényleg van itt mit keressek vén fejemmel? Hiszen tudjátok nekem már nem lehet gyerekem és korom is 5-s számmal kezdődik!

Nagyon szeretlek titeket, a napjaim része vagytok. Annyit szorítok nektek, hogy azt ti nem is tudjátok.

Ha valakit megbántottam, bocsánat érte - soha senkit sem akarok bántani, sőt inkább segíteni és azt sokat.

Maradjunk annyiban, olvaslak titeket, ha lesz miért irok fórumbejegyzést (pl. közérdekü info) egyebekben sok privi-t fogok irni, és remélem kapok rá választ.

jó éjt

kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?