Csajok,ne haragudjatok,hogy a munka miatt megint kevesebbet tudok jönni...
Így is most 2 film között próbálok írni Nektek,mert megszoktam,hogy már minden napomat Veletek töltöm...
Kati: Üdv itt Neked!
Ne aggódj,nem ítélkezünk senki felett,csak nem mindig érünk rá,vagy túl sokat kell elolvasni,főleg az ilyen behavazott csajoknak,mint én,akik a sikertelen próbálkozás után kénytelenek voltak visszatérni a taposómalomba...
Senki ne haragudjon,ha a napokban nem emeltem ki név szerint is,de nagyon sokat termeltetek,én meg már az 5. napom végén vagyok,nagyon elfáradtam...
7végén is 9 órákat dolgoztam,és hát az eddigi sok fekvés után a hirtelen 9 óra állás és doboz pakolászás nagyon sokat kivett belőlem
Próbálok képben maradni,sokat gondolok Rátok
(Mi meg megkezdtük a spontán hónapunkat
)
Andi: az én munkahelyemen csak annyit kérdeztek,hogy: na milyen újra visszajönni?
ennél többet nem akartak tudni,leginkább le se sz*rják,ami velem van/volt.
Meg is néztük az első filmet,még van egy hátra
Az Angelina J-s film engem is érdekel,a Westendben voltunk ma,és beszéltük,hogy beülünk egy filmre,én erre voksoltam, mert párom is és én is nagy Jolie-rajongók vagyunk
Imádtam a Wanted-ot is,de még inkább a Mr. és Ms. Smith-t
Szeretünk filmeket nézni,átbeszélni
Sajnos sokba kerültek a gyogyók,és hát muszáj a maradékot tartogatni,hogy egy lombik még beleférjen,vagy a baba-holmik
Így sajna semmilyen nyaralás szóba se kerülhetett,bár szülinapomra egy wellness-hétvégét kaptam (2 fő részére) H.szoboszlóra...
Csak nem tudom,mikor tudok oda elmenni.
Most ugye jó lenne a péntek-vas.,de párom nem ér rá...
Ősszel meg minek menjek Szoboszlóra??!
A gondolat kedves volt a családtól,hogy "összedobták",tényleg!
De most csak a babára tudtunk koncentrálni,meg arra,hogy mi mindenre NE költsünk,mert mostanában nem megy túl jól.
Februártól is ugye 6 hét táppénz volt,és nem titkolom,a legutóbbi táppénzes fizum 50.000 Ft volt....
Gigi: én 7végén 9-től este 6-ig dolgoztam,ma szerencsém volt,mert leltár miatt mehettem korábban,így "csak" 7-től fél4-ig kellett bent aszalódni
De csúcs voltam ma is,gyorsan összedobtam a leltárt,majd a főnök-helyettes által meg lettem dícsérve,miszerint én vagyok az "év eladója"
Szal nem szeretnek,de a munkámat igen
Tudják,hogy nem lenne jó nekik,ha az én részlegem is a nyakukba zuhanna
És IIIIGEEEEN,képtelen vagyok idegeskedni
Most először olyan lazán veszek mindent
Aktucs: háááát,nem tudom,hiányoztam-e nekik,de ennek a lánynak,aki a többieket ellenem akarta küldeni,úgy néz ki,hogy hiányoztam...
Előző táppénzem után úgy egy hónapig nem állt velem szóba,most csak 1 napig...
Szeretem,ha béke van körülöttem,és szeretet. (ez utóbbi munkahelyen nem kötelező,de még könnyebbé teszi az életemet
).
Judit: milyen Szlovénia? Még sose voltam ott...
Most csak a Balcsi van nekünk,ott van egy aprócska "házunk",oda ruccannék le,tehát nem valami befizetett cucc,csak lájtos pihi-féle eladósodott asszony-módra