Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kati!

Talált én vagyok. Várjuk Danikát, de csalódni fog, mert első héten még a másik lányom lesz, mert Kata kismama és csomó vizsgálatra megy.
Nem igazán kerültem itt a népszerűségi lista élére. Inkább hívj, vagy írj nyugodtan emailt.
A BMC-vel kapcsiban annyit, hogy független attól , hogy engem a korom miatt lepattintottak, nekem Szűcs Doktor szimpi volt,stílusát tekintve.
Sok jót olvastam Róla itt is.

szia

velociraptor
velociraptor

Laptető, juppppiiiiijéééééé! :lol:

Rita, ez durva, hogy Sz kivételével mindenki kiakasztott! Hogy 1tudták ezt mindannyian elérni?
A hálapénzes dolog meg még mindig nem fér a fejembe! Ez azért durva, hogy ilyen nyíltan rákérdez!!!!!! Szerintem undorító, mert ezt nem kötelező adni! Nyilván, ha valaki úgy gondolja, hogy szeretne adni valamiért az ad, no meg, ha van rá keret, aki meg nem akar, annak meg a szíve joga ezt tenni! Ilyenkor mindig eszembe jut a nagy kérdés? 1. Minek fizetjük a TB-t? 2. Nekem se ad soha senki, ha elégedett a munkámmal!!!!! 3. Minden rohadt fillért, amit megkeresünk bevalljuk az Apehnek! Bezzeg ezek a csúszópénzek! Brrrrrr.....
gigibp

Sziasztok!!

Rita:Kicsivel előtted én is úgy voltam bent Sz-nél, hogy nem volt más bent, és tényleg csomó mindent - lehet hülyeséget is kérdeztem - és tök türelmesen válaszolt, elmondta a meglátását pro és kontra.... én akkor ott abszolút nem éreztem, hogy "várna" valamit...
Viszont, hogy így leírod a storyt, biztos vagyok benne, hogy nem magára célozva kérdezhette..... Ő egy meddőségis doki, ahogy én sokaktól hallottam, a nagytöbbség akkor ad nekik, ha "már van mire".. tehát ha összehozza álmaink netovábbját... És ezzel szerintem ő is tisztában van... :)

Viszont a megműtős dokik - bár ilyennel még nem volt dolgom - de a műtét után szokták a meghálálást fogadni.... Úgyhogy szeirntem mikor azt hallhatta Tőled Sz, hogy az a másik doki le se sz...t... simán gondolhatta, hogy esetleg azért, mert nem kapott zsét....

Aztán lehet, hogy rosszul látom, de nekem a történetből kb. ez jött most le...
andrea-1

Szia Kati!

Talált én vagyok. Várjuk Danikát, de csalódni fog, mert első héten még a másik lányom lesz, mert Kata kismama és csomó vizsgálatra megy.
Nem igazán kerültem itt a népszerűségi lista élére. Inkább hívj, vagy írj nyugodtan emailt.
A BMC-vel kapcsiban annyit, hogy független attól , hogy engem a korom miatt lepattintottak, nekem Szűcs Doktor szimpi volt,stílusát tekintve.
Sok jót olvastam Róla itt is.

szia

velociraptor
velociraptor

Csajok,ez a hála dolog eléggé kiakasztott...

engem sokszor műtöttek már,15-19 évesen anyum adott még a gyermek-sebésznek a műtét után.
Soha nem voltunk jól eleresztve,ezért csak jelképes összeg került zsebbe...
DE!
Soha nem bántak még velem rosszul emiatt.

A nőgyógyászom se magánban műtött tavaly.
Anyósom,aki egészségügyben van szintén,azt mondta,ne kapassuk el a dokimat,hisz TB-re ment...
Így egy hatalmas kosarat készíttettünk,csupa finomsággal,azt adtuk át,és nagyon örült neki,pedig nem volt boríték.

Nem sajnálom a pénzt (bár nem is nagyon van sajnos...),de így éreztem helyesnek.

Hozzáteszem,akkor mondta a dokim,hogy mennyire örül,és hogy mikor a bort issza majd a barátokkal,ránk gondol majd :)
(ezt jóindulatúan mondta,nem gúnyból :lol: ), és azóta is pontosan tudja,hogy ki vagyok (nem sokkal azelőtt kerültem hozzá), mikor múltkor a párom felhívta,már fél éve nem hallott rólam,és már névről tudta,hogy engem műtöttek februárban a MÁV-ban :D

Nem mindenki "igényli" a hálapénzt,és ő speciel olyan,aki nem is fogadja el.
Ő már a 2. doki,akihez járok,és nem fogad el pénzt,és ezért becsülöm!!!

Sokkal szívesebben adok olyannak BÁRMIT is,aki nem akarja,mint annak,aki elvárja....!

BMC-ben nem adtam még senkinek.... :oops: :oops: :oops:

Úgy terveztük,hogy a siker után hálálkodunk,de azt sem szeretnénk ennyire borítékos-jelleggel,ez nekem annyira undorító.... ne haragudjatok,hogy ezt írom...
Elég gáz,hogy az eredetileg igazi hálából adott pénz elvárt borítékos hálálkodásba csapott át...

Én a hajléktalanokkal is így vagyok.
Aki nem kér,csak elvan,eszeget magában,annak odaadom az aznapi kajámat,esetleg az aprómat,bár kaját szívesebben adok,és olyankor boldogan jövök el,hogy VALÓBAN segítettem.

A nőgyogyóm aznap volt először,mikor műtött,és utána mondta el a HSG és kaparás eredményeket,akkor kapta a kosarat is,mert "beteg" volt,esett egyet.
Aggódtam is,hogy jól van-e,és mikor behívott,rá is kérdeztem,hogy ugye jól érzi magát,hallottuk hogy beteg volt.

NAgyon jó fej volt,elmesélte,hogyan száguldottak le a hegyről a haverjával,és hogyan törte be az orrát a másik,neki a szeme körül volt nagy folt :D
szóval csuda egy pofa :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy ciki,nem ciki,de nem tömöm a dokikat pénzzel,és mégis:
eddig mindenki ugyanolyan kedves volt velem,amilyen én is velük.
Tisztelettudó vagyok velük,és kedves,így pénz nélkül is ugyanúgy elláttak,és kedvesek voltak :)

Amint a második lombikkal már meglesz a várva várt eredmény,a "megmaradt" pénzzel a zsebünkben gondolni fogunk a jótevőinkre, még a recepciósokra is ;)

Kispatak: költő veszett volna el bennem?
hát még ha a klaviatúra nem akadályozna abban,hogy a gondolataimat közvetítsem felétek... :D

sajnos néha nehezemre esik megírni,mert bonyolultabb annál,semhogy ilyen lassú pötyögés mellett észben tarthatnám a gondolatmenetet,míg leírom... :lol: :lol:

no ez hosszú lett,és talán kissé szétszórt,ne haragudjatok,de 9 órát dolgoztam ma végig... :roll:
Vendég

Rita:
"ismerve" Sz-t,én úgy gondolom,hogy ő csak segíteni akart azzal,hogy rákérdezett,mert talán ismeri azt a dokit,és tudja,hogy vannak "elvárásai",és talán ha nem kapja meg,akkor bunkó lesz,de ettől függetlenül nem hinném,hogy Sz magára értette volna,csak próbált rávezetni viszonylag finoman,hogy tudj róla,hogy az a doki ilyen....

Ha annyira nyíltan beszélne a dologról,és őt is érintené ez,akkor talán konkrétan a markát tartotta volna,de Sz-ről el se tudom ezt képzelni...
Tudom,hogy nagyon naiv vagyok,de viszont nagyon jó emberismerő is...

Így azt hiszem Sz tudja,hogy mivel kedves,és nagggggyon rendes,akinek lesz miből,úgyis meghálálja,amint "lesz mit"...

bocsi,ha erősen fogalmaztam meg,de ez a gondolatom lényege :)
Sz nem hinném,hogy "követelné" a borítékot,úgyhogy nyugi :) :)
Vendég

Békus! Szerintem Rita nem is Sz-re gondolt a borítékkal, hanem a műtős dokira!

Én is dolgozom holnap, 12 óra! Brekkuncs, kitartás neked is!!!! Majd gondolok rád!!!!
gigibp

Kisbéka!
Annyira jó olvasni ahogy írsz: :D
"hát még ha a klaviatúra nem akadályozna abban,hogy a gondolataimat közvetítsem felétek... "

Hálapénz:
Én személy szerint még egyszer nem adtam dokinak pénzt, csak akkor amikor magánba mentem. Ott ugye megfizetem a tarifát. Jól meg is szívtam ezzel hogy nem adtam: 19évesen mentem a sote endokrinológiai rendelésére egy dokihoz. Ott már kiderült a pcos, csak éppen engem elfelejtettek kezelni, a leleteimet nem voltak hajlandóak kiadni. Az orvos konrétan megmmondta, hogy azért nem kezel, mert nem adom a borítékot....Ott álltam 19évesen főiskolásként, félárván, hogy mi vaaaaan????Ha akkor kezdenek velem valamit, akkor nem tartanék itt ahol tartok 30 évesen....
Na de nem tanultam belőle, és azóta sem adtam senkinek; én sem kapok azért mert a munkahelyemen mondjuk megtanítom a gyerekeket erre-arra....
Szerencsére azért ilyen eset több nem fordult még elő velem, és remélem nem is fog.

HSG-nél illik adni? Van aki adott? Ha igen, mennyit?csak hogy tudjam...

Valaki említette a Zsolnai nevet. Ismerős a név, nem véletlenül Zsolnai Bertalan a doki neve? Vele már volt a helyi sztk-ban szerencsém találkozni.... :evil:

hajni...
Budaörs

Oké, akkor felteszem ide is a habcsókot:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

óóóóóóóh Vicky!
Barbus téényleg egy kis falnivaló habcsók!!!!! :D

hajni...
Budaörs

Gigi: holnap én csak 8 órázok,most így is 50 órát dolgoztatnak le velem "egyhuzamban", 6 napot megyek egyfolytában,ami már tv.-be is ütközik,de nem érdekel,többet pihenek majd utána :lol: :lol:

Köszi,hogy gondolsz Rám,majd én is gondolok Rád!!! :D

Hajni: de aranyos vagy,jó olvasni a soraimat? :D

igen,néha bajban vagyok a billentyűzettel,sokat rontok,és hát a gondolataim gyorsabban pörögnek,mint az ujjaim :lol: :lol: :lol:

sokszor lemaradok,és nehezen tudok visszalapozni a fejemben :lol: :lol:
tipikus nő vagyok,ezernyi gondolat cikázik a fejemben párhuzamosan egymás mellett is :lol:
(miközben ezt írtam,már a holnapi leltár járt a fejemben,meg hogy mennyivel előbb menjek be,hogy végezzek vele,mert annyival hamarabb is szabadulok :lol: :lol: :lol:

Nekem semmi hátrányom még nem volt az elmaradt hálapénz miatt,és mikor anno adtunk,azt se úgy,mintha fizetség lenne.
Annak idején az ember valóban hálás volt,és ezt fejezte ki a pénz.

Most épp csak a következő lombikra valónk van félretéve,úgyhogy nem tudnék mindenkivel jót tenni,de amint a babó a pocakomban biztonságban lesz, gondolok mindenkire,akinek köszönhetem,és ez igazi hálát jelent,nem egy elvárt boríték-osztást...

Csak hogy értsétek a különbséget,amiért nekem nem tetszik a borítékozás...
Húgom épp 2 éve házasodott.

nem hagyományos úton adtunk nekik nászajándék-pénzt.
kitaláltam,hogy mivel ők értékelni is fogják a "stílusomat", vettünk egy doboz konyakosmeggyet.
Kibeleztük (jól van na,megettem :lol: :lol: :lol: ),majd a csokik helyére papírpénzeket csomagoltunk be ezüst papírba. :D

de a poén az volt,hogy mindenféle címlet szerepelt közte,így volt 200 Ft-os is,de 20.000 Ft-os bankjegy is :D

A figyelmüket azért felhívtuk arra,hogy "értékesebb" bonbon ez,nehogy tovább adják :lol: :lol: :lol:

Aztán anyum mesélte,milyen boldogan bontogatták ki a pénzecskéket,olyan lelkesen játszottak párjával :)
ja,és még az esküvő előtt kapták meg,hogy felhasználhassák az esküvő szervezésére,vagy bármire,hisz olyankor ugye sok kiadás van :)

Úgyhogy remélem értitek mire gondoltam :)

ez így nem egy "letudott" kötelesség volt,hanem egy meglepetés,egy játék :D :D :D
Vendég

Köszönöm Vicky :)
ezt kár lett volna kihagyni,tényleg egy kis habcsók!!! :D :D :D

kis puszilgatnivaló pofija van :D
néztem már a neten a fotókat,hát valami elképesztően gyönyörű szemei vannak a kis tündérkének!! :shock: :D :D
Vendég

Breki drága: Tündér vagy, de már nem dátum lakom olyan messze a BMC-től :) Múlt nyáron költöztünk Maglódra. Sőt, igazából a BMC szomszédjában dolgozom. A munkahelyről 5 perc alatt érek az intézetbe :)

Hajni: Jajj de a szívemből beszéltél hálapénz ügyben. Lehet be kellene vezetnünk a dokiknak a csoportos ajándékot. Összedobjuk a pízt a fórumon és beállítunk vele együtt :D Biztos nagyot néznének :D (Én így szoktam osztályoktól ajándékot kapni, mondjuk egy köcsögöt tele aszalt gyümivel, vagy könyvutalványt...) Mondjuk ha átszámolok doki hálapénzre megvehetnénk egy új TV-t meg egy dvd lejátszót a váróba :lol: Jajj most nagyon elszálltam... :) Bocsesz mindenkitől :)

Vicky: Tündéri a kiscsajod! Remélem nekünk is lesz hasonló mutogatni valónk ;)

hofeherke

na asszem lelövöm magam....

talán kicsit túlpörögtem ma. :shock: :shock:
állítsatok le nyugodtan :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de most nem nagyon tudok írni, most értünk haza a szüleimtől.
Holnap visszaolvasok és írok, most csak Kahlan kedvéért a vele kiegészített táblánk :)

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Mara: ez jó :lol: :lol: :lol:
már gondoltam rá,hogy poén lenne kis fórumos csoportunkkal együtt beállítani :lol: :lol: :lol:

(bocsi,de nem tudom,melyik hozzászólásomra válaszoltál :roll: )
Vendég

Vicky!

Habcsók! Tündéri, légy rá nagyon büszke és az Isten legyen veletek, éltesse nagyon sokáig.

Többieknek azt kívánom, minél előbb legyen nektek is hasonló!

Breki: sok munka, remélem eredménye is lesz.

Hálapénz: nehéz kérdés, én is utálom. Megalázó az egész, de egy biztos, előre adni semmiképp se, én igy jártam meg, de nagyon.

Jó éjt

kispatak
Vendég

Breki: amelykben azt írtad, hogy csodálsz, mert ilyen távolságról járok a BMC-be (remélem nem kevertelek össze valakivel) Kubunak írtam, hogy Nyíregyháza mellett hol laktam. Azt hiszem arra reagáltál.

hofeherke

Uhhhh. Lehet Kispatek írta... már teljesen zizi vagyok :oops:

hofeherke

Tény,hogy csodállak ezért...,hisz ez elképesztő...!
Nagyon felnézek azokra (Verkára is),akik ilyen távolságokból járnak be,és olyankor kicsit elszégyellem magamat,hogy az én csip-csup hülyeségeimen vagyok kiakadva,mikor ilyen "jó dolgom" van...

de azt hiszem én csak magamban gondoltam mindezt,nem írtam le...aztán ki tudja,talán csak nem emlékszem... :shock:
Vendég

Látszik, hogy vacak éjszakám volt és most fáradt vagyok....

OK: Direkt visszakerestem. Kispatak írta. Előző HSZ-em átcímezném neki. Bocsi mindkettőtöktől a félreírásomért. :oops: és mint mondtam, most már nem lakok olyan messze. A 4 inszemem Nyíregyen volt. És most a költözés után folytatjuk újrakezdőként itt. Szóval nem van mit csodálni rajtam no...

Most meg lövik a pizsim, úgyhogy szép estét mindenkinek... Majd reggel jövök. Titeket olvaslak a reggelim mellé :)

hofeherke

Sziasztok,

Jesszusom, de régen voltam már, azóta megszületett két kicsilány :D
Nagyjából visszaolvastam, de azért nem maradéktalanul :oops:

Liza, Lili gyönyörűségesek vagytok!!!!!
Kubu, Woody, nektek pedig nagyon sok boldogságot a kis csöppségekhez! :D

Kubu, így olvasva, nagyon tetszik a szüléstörid... azt hiszem egy ilyen nekem is bejönne :wink:

Woody, nagyon ügyes vagy, h. már így tudod szoptatni... én kicsit aggódom emiatt, de majd lesz valahogy!

Kpn, GRATULÁLOK!!!!! Szuper! :D

Andi, naggyon sajnálom a babót, de örülök, h. "szigetelés" bejött! Szép ajándék! :lol:
Amúgy hallgass Eszterre, nem vagy te selejt, ahogy itt egyikünk sem! :evil:

Kpn, GRATULÁLOK!!!!! Szuper! :D

Sajti, kaparáááás? Ne má' :roll: :shock: Mesélj, mi van... vagy lemaradtam? :oops:

Breki, sajnálom, de ahogy Sz is mondja, fantasztikus, h. legalább sikerült így elsőre is!

Heni, gratula az esküvőhöz!!!! :D

Macs, most akkor 1 fiú, 1 lány? Amúgy szerintem is! Mikor jött a 3 fiú verzió, nem nagyon hittem benne... de persze teljesen mindegy :lol:
Ne stresszelj a magzatvíz miatt, minden rendben VAN! :wink:

Judit, látom, "megkaparintottad" a babatáblit! :lol: Jó jel!

Eszter, te aztán egy igazi petesejt lerakat vagy! Nem sámli.... :lol:

Most ennyi voltam, holnaptól már vagyok... remélem!

Ja, amúgy mi jól vagyunk! Zorka-lányka rugdalózik sokat, ma már az oldalamat kezdte meg... lehet nőni kellene a pocimnak, h. jobban elférjen, de hát csak tudja (pocakom) mi a dolga :? :D
Védőnéninél voltam múlt héten, össz. 4 kg-ot híztam eddig... lehet rossz a mérlege? :roll: :D Vasat szedem Hemora és Goblinra, kedden újabb vv... kissé fosok, mert most már nincs tovább időhúzás: ha nem jó a vérkép, akkor vénás vasacska befigyel :roll:

Vicky, édes Barbuska! :D

Üdv, minden Újdonsültnek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs, 2 fiú verzió :lol: nem 3!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kispatak: hát az én munkám nem olyan,aminek lenne eredménye....
vagy másra gondoltál? :)
Vendég

Szia Navi!!

Rég jártál erre!

Küldök Neked pocaknövesztőt! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

és persze drukkokat a vv-hez,hogy ne figyeljen az a vénás vasacska... :twisted: :lol:

Zorka máris karatézik? :lol:

néha biztos kellemetlen amikor betámaszt,vagy karatézik a drága,de azért ezek édes gondok,élvezd ki minden percét! :)

kérünk friss fotót! :D
Vendég

Judit, nagyon szépen köszönöm!

azt még beletennéd, hogy oroszlán, és Budapest?
köszi! :D
Vendég

sziasztok

bekukk épp csapolom a tejcsárdát, a mai napom másból sem állt, etetés, altatás, pelenkázás, fejés majd mosogatás és kezdtem kb. előlről az egészet
picit padlót fogtam ma, éppen válok az uramtól :twisted:

jöhet Kubu hülye kérdésekkel ?
PCO-ból ki lehet gyógyulni, tegyük fel hogy elmúlt ? :shock:

ha felhívom bmc-t nem kapnak agybajt hogy nem vagyok aktív odajáró mostanság és úgy kellenének másolatok a papírjaimból ?
hány nappal később mehetek be a leletekért ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: szerintem elég rendesek a BMC-ben,simán elkérheted Tőlük a papírokat!

Telefonálj be,hogy ki vagy,és melyik papírok kellenek,akkor biztos megmondják,hogy épp van-e idejük lemásolni,és mikor menj be értük:)

ezek a Te leleteid,és mivel hosszabb távon még szükséged lehet rájuk,meg fogják érteni,főleg,hogy ők is lenyúlják a máshonnan kapott leleteket :lol: :lol: :lol:

mondd meg,hogy a nőgyógyászod szeretné megnézni a papírjaidat,hogy tudja,mi mindenen mentél át,ehhez joga van :)

ha most mennék a nőgyógyászomhoz (és miért ne mehetnék,ha épp BMC nem vár),akkor őt is érdekelnék az eredmények!
Vendég

Kubu!
Hááááát elvileg elmúlhat, mert a PCO az ugye a cisztás petefészek.
A PCOS az meg egy szindróma, tehát egy tünetegyüttes. Na ez az ami nem múlik el, cak kezelhető.
De, mindenki más. Van akinek elmúltak a cisztái, van akinek nem....teljesen változó.
De a pco nem = a pcos- el!
Nem okoskodásból írom, csak sajnos sokan összekeverik, még a nődokik is....

Leletekhez meg szerintem is jogod van. Még azt is megkockáztatom, hogy az eredetihez, hisz ők is csak másolatot vesznek el Tőled, eredeti marad Nálad. De ez nem 100%, csak az én gondolatom. :D

hajni...
Budaörs

kubu: Igazat adok Hajninak, a pcos nem múlik el. Sajnos ott az IR ami megmarad és gondokat okozhat. Pont tegnap olvastam egy cikket, hogy kutatások azt mutatták ki, hogy aki terhesen pl. cukorbeteg volt, az később számíthat rá, hogy az lesz. Hát nekem ez szép kilátásokat mutat az inzulinos terhességi cukorbetegségemmel. Ezért is zavar hogy most nem tudom legalább a gyógyszerrel kímélni a hasnyálmirigyemet mert nem kapok. Mondjuk a kajákkal meg én magam nem kímélem. :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Mit szóltok milyen vacak egy idő van. Már jön az ősz???
Ma éjjel végre kialudtam magam, úgyhogy ma reszkessetek :lol:

PCO-PCOS- IR témáb :lol: n egyet értek az előttem szólókkal.

Kubu: Szerintem simán kiadják a leleteidet ha kéred. Főleg ha viszel nekik cserébe egy képet a lurkókról. :)

hofeherke

Sziasztok Csajok!

Bocsánat, de most csak egy pár sok közvetítés erejéig tudok lennei :?

Macs infó:

Péntek reggel óta bent vannak, azonnal megkapta a két tüdő érlelő steroidot, 1 hónap múlva kapja a másikat, ha akkor még egyben lesznek, DE EGYBEN KELL LENNIÜK!!!

Most kezdik a kivizsgálásokat nála, a doki nem bíztatta túl sok jóval, mert azt mondta, bármikor megrepedhet a burok, de szerencsére nagyon szuperül áll a dologhoz és folyton beszél a Picikkel, hogy maradjanak még legalább 1,5-2 hónapot :D
Remélhetőleg minden rendben lesz és a vizsgálatok is egy kis banális gondot mutatnak majd, amire lesz hamar megoldás :)

Nagyon drukkolunk!!!!!!!

Én pedig visszaolvastam, de majd csak később tudok reagálni!

pusz

eszter82
Budapest

Koszi lanyok abiztatast, jol esett. Masnapra lenyugodtam es en is bevettem a lesz@rom tablettat, igy nem erdekel a dolog, egy taplo volt, es melysegesen megbantott es lealazott. Szal majd amikor visszamegyunk K ugynokhoz megyunk, igy dontottunk parommal,es ha megkerdik,hogy miert valtok akkor hat elmondom.

vicky: Kis habcsok gyonyoru.

velo: meg mindig itt vagy? No comment. Szerintem vitat szitani akar, csak nem vagyunk ra vevok!!! Hallottad!!!!????

Kispatak: en is birlak, es jo csapat vagytok amiota olvaslak titeket, egy osszetarto, segito, szokimondo csajok vagytok es ez jo.
valyoni

Macsinak megy az ero!!!!!
Kitartast draga,nem lesz semmi baj, meg 1-2 honap a pocakban!!!!!!!
valyoni

Macsékra én is sokat gondolok! Annyira szúrokolok, hogy minden rendben legyen!

hofeherke

jó reggelt,
jól összevesztünk, fiúk felpakoltak és napokra elmentek én meg kaja nélkül itthon egy hetes gyerekkel, akit még kivinni sem tudok :( :( :( :( :( :(

kubuspace

kubu: es most mitcsinalsz? Van segitseged, szomszed vagy anyukad vagy valaki a kozelben? Menjunk neked segiteni valamit?
Igaz en videki vagyok, de 1 ora alatt fonnt vagyon B.pesten
valyoni

Kubu!
Merre laksz? Én 4-ig dolgozom, de utána tudok menni segíteni!!
andrea-1

jaj Valyoni,
aranyos vagy, nem vészes a helyzet, segítségem egyébként sincs, soha nem is volt, anyámat pl nem igazán érdekli hogy van még egy unokája :?
csak az hogy 1,5 hete be vagyok zárva a négy fal közé picit kikészít, most az is felüdülés lett volna h elmegyek a gyógyszertárba és a fotóshoz, amit már napok óta tervezek.
persze én hisztiztem, tutira ez volt a kiváltó ok, úgyhogy most megérdemelten ülök magamban
már begyúrtam egy adag virslis levelest, úgyhogy azon elvegetálok pár napig, aztán hátha uram is rájön hogy hiányzok neki :lol:

kubuspace

kubu: Merre vagytok tényleg, én is szívesen viszek neked kajcsit, csak a fél évesemet is vinnem kell. Nem tudom mennyire jó ez egy egy hetes baba mellé, de nem vagyunk betegek, szóval ha segíthetek akkor nyugodtan szólj.

macs: Nagyon nagyon nagyon sokat gondolok rátok és szurkolok nektek.

eszter: Lehet tudni hogy Macs melyik kórházban van és látogatható-e? Kérdezd meg tőle légyszi hogy akarja-e látni valakinek a képét és ha igen akkor megadhatod-e a számát.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Én tudod hogy összevesztem a drága párommal szülés után pár héttel? A hormonok miatt van.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Először is macsnak mennek a drukkok, hogy a picurkák még maradjanak 2 hónapig :arrow: :arrow: :arrow:

Aztán:
Kubu,
mit műveltél hormontúltengésedben drága?
Remélem apa nagyon hamar rájön hogy hiányoztok és hanyatto-homlok rohan hazafelé Marcussal! Akkor aztán elzárod a tejcsapot, felöltözöl és sétálsz egy nagyot :wink:
Ez így lesz, csak hidd el!!!

Valyoni,
örülök hogy a döntéssel együtt visszatért a lelki békéd!
Hiszen ez itt nagyin fontos tényező, amint látod, mindenkiben dúlnak a hormonok, nem jó, ha ilyenkor még plusszban bosszantják az embert!

Navi,
na csakhogy előkerültél!
Látom szülésig meg akarod dönteni az én negatív csúcsomat :lol:
55 kg voltam a 3400 gr-os babával a pocimban :lol:

Kép
judit0713

Kubu: Nem is tudom mit írjak... Próbáljátok megbeszélni a dolgot! Segítségre meg látod, hogy bármikor számíthatsz!

hofeherke

Viki,
tündéri a kiscsaj, tényleg ennivaló a kis habos ruciban :D
Megnézegettem ám a többi képet is, nagyon szép ez a baba!

Kép
judit0713

Kubu!

Én is szívesen megyek segíteni, ha gondolod! :D
Kaját is vihetek :D

Vicky!

Sotén van.
Egyelőre még nem tudja a napi rutint, majd ezen a héten alakul, de megírom, hogy lehet-e menni hozzá.
Majd még ki kell nyomoznia, mert mondta ma, hogy nagy a szigor a látogatások kapcsán és a férje megy a legálisan ott tölthető időben.
Én csak 5 percre ugrom be, de mint dolgozó, majd jól beosonok, mintha az irodához mennék :D

eszter82
Budapest

Sziasztok Lányok!

Valyoni: köszi a biztatást, ránk mindig számíthatsz. Összetartunk, segítünk és megbeszéljük a dolgokat!

Kubu: amit leírtál, nem tul jó. Persze te most a hormonok miatt (mint minden kismami) más állapotban vagy még mindig, meg maradsz is. Férjed is ki van készülve a "helyzete" miatt. De tudod - és ezt mondd meg neki - most és mindig a családnak össze kell tartani!! Jóban és rosszban egyaránt!!!! Mit tudunk neked segíteni??? Nagyon sajnállak az anyukád miatt is, bár nekem lenne unokám! Figyelj: én kaját (mert sok jegyem van) www.totalfood.hu-tól rendelek. Annyit hoznak, hogy ketten alig győzzük. Kétfajta menü van 600 pénz/adag áron. Ezt ha beosztod 2 napra elég!! Dolgod vele semmi, megrendeled, fizeted aztán megeszed. Doboz a szemétbe. Lizát ölelem, és Lili babát is Woody (gyere irjál nekünk és képet is kérünk!

Macsek: borzasztóan szorítok neked, maradni kell a babáidnak! Ha lehet látogatni, 5 perce beugranék ha lehet és még maradsz a jövő héten (bár inkább ne tedd) Vigyázz magatokra

Szorítás mindenkinek

kispatak
Vendég

istenem mennyire figyelmetlen és önző vagyok, a saját kis caros problémájával, amikor a legfontosabb, hogy MACS MILLIÓNYI DRUKKOM A TIÉTEK !!!!!

kubuspace

biztos kikészültem, az elmúlt egy év azért kimondatlanul is de megtépázott engem, itt volt a suli, a vizsgák, a terhesség, a sok hányás, rosszullét, párom munkahelye 1 év fizetés nélkül, anyám neglektálása, és utólag visszagondolva aránylag mindegyiket jól vettem, aztán tessék ma reggel Marcus fogja és összetöri a nappaliban a párologtatót és akkor robbant a bomba (nálam). Nem vagyok rá büszke, egyáltalán nem. :(
na megyek üvegszilánkokat összeszedegetni, aztán ébred Lizácska és etetek
puszi Mindenkinek, jövök még :D

szerintetek bmc-t mikor hívjam 1-2 között ?

kubuspace

Óóóó szegény Macs, szóval bent van... erről is lemaradoztam kicsit :oops:
Nagyon sokat gondolok rájuk és Eszter, ha beosonsz hozzá, akkor üdvözlöm én is és millió puszika a pocijára! Mindennek rendben KELL lennie!

Kubu, bakker, azért nem váltok, ugye? :? Én nem ajánlom fel, h. megyek hozzád ekkora pocival, de lélekben veled vagyok!
Amúgy kezdem észrevenni magamon a hormonváltozásokat, úgy értem kissé hisztis vagyok :roll: :D szóval nagy szerencsém, h. a Zuram ilyen türelmes... és még van vissza 12 héééét :lol:
Minden megoldódik nálatok is, nyugika!

Breki, ja nem panaszkodás, h. mocorog ezerrel Zorka-baba, igazából nem is fáj, csak sokszor az a fixa ideám, h. nem fér el... ami persze baromság! :D
Pocimfotóm van friss, babafotóm nincs... :oops: talán csütörtökön kapok, akkor megyek dokkerhoz!
Szóval töltöm az elemeket, aztán dobok fel!

Judit, ma reggel 53 kg voltam, de szerintem kissé vizes a lábam (ez látható) és gondolom máshol is az sajna, mert hízást nem látok annyira, de szerintem majd mostantól beindul azért! Én úgy tippelem, h. kb. 56-58 leszek a végén! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

1 laptetőőőő :lol: Ú de régen volt már... pont akkor, amikor kellett!
Egy picit megtartanék belőle a vérképemhez, de a többit küldöm Macsnak és akinek most nagy szüksége van rá! :wink:

Eszter, osztálypénz? Miért, maradt meg lóvé az előző taliból? :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?