Jó reggelt!
Suzy- Gondoltam ám rád IKEA-zás közben
Képzeld otthon is voltunk Ikea-ban és ettünk hot-dogot....Én úgy felháborodtam, mert otthon nem adnak hozzá uborkát és pirított hagymát
Itt kint meg annyit teszel rá magadnak amennyit akarsz, az egészben az a legjobb
Örülök, hogy Cipike is mocorog
Ugye milyen jó érzés???Én imádom
Bár tegnap belerúgott valamimben és csillagokat láttam, na az nem volt annyira szuper
Zita- Hajrá, babaragacsok mennek neked
....A 4 nem rossz arány, főleg ha még a fagyiba is jutott
A hőemelkedés nem gáz, csak láz ne legyen!!
Angylikám- Jól gondolod, hányan estek teherbe endo mellett, nem is kevesen, neked is sikerülni fog
Hogy telt a hétvége?
Sylvie- Ezzel az ellenanyagtermeléssel mit lehet csinálni??Kapsz rá gyógyszert?
Candi- Szerintem sem lehet "jó receptet" adni erre, hogy mi a jobb, ha pihen vagy ha mozgolódik az ember....Szerintem azt csináld ami jól esik, ez a legjobb amit tehetsz
( de persze ne most kezdj el a súlylökő Eb-re edzeni
)A babatapik neked is mennek!!!
Gabi- Sajnos már én sem találom Ancsu blogjának az elérhetőségét...Megtaláltad esetleg?
Dike- Húúúú akkor ti most csaptok a lecsóba 25-én
Szorítok ám, hogy mi hamarabb kezdhessetek....Kivizsgálások voltak már?
Meli- Igen, itthon vagyok a legnagyobb boldogságban, nyugalomban
És te hogy vagy újdonsült kismami???
Velo- Üdv nálunk
Doringo- Kb havonta megyek UH-ra, de most, hogy már érzem a kisasszonyt sokkal könnyebb kivárni a következő Uh-ot
Hamarosan te is itt tartasz majd, úgy fog repülni az idő, hogy észre sem veszed.....Ezért élvezd ki a babavárás minden egyes pillanatát, mert olyan gyorsan eltelik
Szerda mindjárt itt van, úgyhogy kitartás....Nekem semmilyen tünetem sem volt egyszer sem, csak a hasam meg a cicim nőtt meg, úgyhogy a tünetekre nem lehet adni
Ancsu- Mi újság??Hogy megy a szurizás??
Többiek-???
Nálunk a szombat nagyon mozgalmasan telt, voltunk mindenfelé shoppingolni, aztán a baba szobát csinálgattuk, Csabi füvet nyírt, este vendégeink voltak.....Aztán vasárnap már pihengettünk is kicsit, dvd-ztünk, fetrengtünk
Ma meg lakást pakolok, elkéne menni a Lidl-be, mert husi van akcióban.....Főzni kéne.....Hát nagyjából ennyi
Mindenkit pusszantok!
Ancsa