Új privát üzeneted érkezett!

Suzy
Koszonom a kedves szavakat :) nyugodt vgyok mar reg nem izgulok ha a hulye doki jobban korulnezett volna akkor meg ennyit sem izgultam volna :evil: Gratula a cukoreredmenyeidhez!!!!Kepzeld itt lehet kerni 2fele izt...az egyik narancsos :shock: a masik meg vegyes gyumi asszem :shock:

Gabi
Ha valami olyan hir van a beszelgetosarokba szoktam megirni(az az ostopikom 8) ) Plane ha rossz hirek nem kurtolom 1000fele :roll: de azert mindig megprobalok mind a 4topikba irni ahova amugy is szoktam :wink: Engem is neha sokkol a tudat,hogy most sikerult :shock: (na nem ugy csak annyira nem voltam a sikerre felkeszulve :lol: szal belegondolva hogy jaj a naszutunk hogy lesz?kettesben menjunk 3-masban :?: menjunk el meg most?meg ott lesz a baba az eskuvon :shock: na erre sem szamitottam :lol: persze ez mind nem baj!!!!!Csak fura belegondolni 8)

Apa hule...nem akar koltozni de nezegetne uj lakasokat a hazban...hatha nem emelik akkor a lakbert :roll: meg hatha talalunk valami jobbat...pedig ngyon jot fogtunk ki ennel jobbat nem is talalunk majd a hazban az tuti de hogy engedjek menjunk nezelodni 8) nezelodes meg nem azt jelenti koltozunk is :lol:

Angyal
Eloszor is nagy gratula a jo THS-hoz :wink: Kép tudod kis dolgokbol lesznek a nagyok :wink: Hajra spontan baba es sok szerencset az uj lakashoz meg ha csak jovore lesz is 8)

Dike
Most mizujs nalatok? :roll: 20-on hanyadikan mesz dokkerhez? :idea: 21.napi vv megvan? :roll:

Gyancsi
En mondtam neked hogy a dokink egy csodadoki :wink: Szoktal vele neha ertekezni vgy mar abszolut nem :idea:

Melindaaaa
Jelentkezz!!!!Dokink mit szolt mikor meghallotta a hireket :shock: 8) :lol: Es mond meg legyszi hany hetes is vgy most akkor :idea: :?: :!:

Ancsu
Megkaptam persze az msn-irast de azota beszeltunk is :wink: Mikor lesz uhu? :idea: :?:

Szrityi
Megyek es irom is mindjart ossze a dolgokat :oops: utolagosan is :
Kép

Zitacska
Gratula a tuszocskekhez!!!Es sok drukk a holnapi leszivashoz!!!! 8) A tuszorepit mindig kb 36oraval a leszivas elott adatjak be pontos idoben...nem szokott hia becsuszni nyugiiiii :wink:

Buszos dolog nem is tudom honnan jott :oops: de jol megfogalmazodott meg regebben irtam rola eloszor,hogy batoritsam a velem egy buszon utazokat akkor meg eleg sokan voltunk rajta :oops: es most eszembe jutott megint ezert irtam rola :wink:

Csoki
A buszon utazoknak is megvan a maguk orome es banata meg azoknak is akik mar leszalltak...ebben biztos vgyok :wink: igazad van mindenkinek mas a ritmusa...csak nekem furcsa ezt elkepzelni mert en nem tudtam volna megallni egy tapottat sem :oops:

Doringo
Ketten voltak es doki szerint az egyik nem marad meg :? 3embriot kaptam vissza,magas hcg-m volt es tudtam,hogy nem egy baba lehet mondjuk en mar az elso teszemnel tudtam ezt et+9-en :wink:

Igen en is kulfoldon vgyok nyujorkban 8) nekem otthon voltak a lombikjaim az uccso 3 legalabbis a csodadokinal aki mindenkinek babat csinal :P de beulti utan 1hettel most visszarepultem mert nem akartam megint a csalad elott vegigmenni a nem sikerult fajdalmon...ezert itt volt a vv es az uhu is.Tavaly koltoztunk ki es kerestem egy meddosegig helyet de mikor kiderult kb 3milla inkabb rabeszeltem a parom menjunk haza mert otthon nekem tb allja :roll: az itteni doki megcsinalt 1-2vv-t es a hysteroskopiat is o csinalta...altalasban megy (kabitas tok mindegy ugyanaz csak nem melyaltatas) ugyhogy semmit nem erzel...megnezik a mehed allapotat es ha van akarmilyen kinoves azt leszedik az osszenoveseket korrigaljak...sokminden mulhat ezen is.Es utana mentem haza a csodadokihoz 8)

Mivel nehez esetnek titulaltak...ezert kimagasloan nagy elismeres ,hogy sikeres lombikom volt. Folyamatosan tajekoztattam a dokimat sms-ben vgy hivtam a klinikan vgy egyszeruen email.Bar masnak is tok aranyos es normalis es mas is ugyanugy elerheti barmikor sot mindenkinek mindig elmondja barmi kerdes keres van csorogjunk,sms,vgy barmi...meg most is ezt mondta miutan mar babas vgyok es szerintem fogom is hivni ha kell egy par biztato szo :wink: Ez az itteni doki egy nagy kaki :x orulok,hogy nem fecsereltem el 3millat ora :roll: raadasul magyar ez is es ismerik egymast az otthoni dokimmal.Konferenciakon mikor talalkoznak jonnek a statisztikajukkal...marmint a NY-iak...persze ok az olyan eseteket,mint pl en elkuldik mert rontja a statisztikat :? Jo engem elvallalt volna...de talan csak azert mert magyar vgyok meg gondolta egy probat meger...nem tudom de az otthoni dokim szavait sosem fogom elfelejteni: " Brigitta en a vegsokig harcolni fogok,hogy legyen onnek babaja ha on is ugy akarja" azaz amig en benne vagyok o megcsinalja nekem akarhany lombikrol is legyen szo :arrow: megkonnyeztem,hogy van ilyen ember... Kép

Panna
Kép
Nalunk csak a csalad es baratok tudnak rola...marmint az en reszemrol... :? Senkinek semmi ellenvetese nincs a babaval szember...mert tudjak igy is egi nagy csoda,hogy sikerult.Parom oldalarol meg nem tudja senki...a baratai tuti nem ertenek meg hisz en mikor mar mondtam nekik mit mondanak a dokik...azt mondtak hulyeseg meg ilyen nincs is....egy hozzanemertovel meg most nem allok le vitatkozni :? Ez olyan,mintha en odaallnek az autoszerelonek magyarazni :shock:

Sajnalom,hogy ezt kellett megeld de szerintem ne hagyd bearnyekolni a te/ti boldogsagotokat ilyen megjegyzesek miatt...hanyagold oket es elvezd a kismamasagot majd jonnek meg ok ennek a mugyereknek a kozelebe :twisted: Ilyet en meg nem is hallottam :roll: Hol tartassz most? 8)

Sylvia
Hipp hipp hurrrraaa az atjarhato petefeszekvezetoknek!!!Akkor ez azt jelenti nem lesz lombik? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Kicsit előbújok énis, csak mostanában annyira fáradt vagyok, hogy olvasni még csak-csak tudok, de írni.......................... :roll:
Amire emlékszem: :oops:

Zita,
ne aggódj, nem fognak korán kipukkadni a kis petesejtjeid!
Minden rendben lesz!Szép számmal növesztgetted őket!
Drukkok mennek!

Bri,
annyira, de annyira örülök, hogy minden rendben van!!!!!!!!!!!!!!!
És drukkolok, hogy ikres kismami legyél!Mostmár minden rendben lesz!
JAjj, és tényleg fej-fej mellett haladunk majd! :D
Én még napra pontosan nem tudom, hogy hány hetes, és napos vagyok, csak úgy nagyjából, majd 3hét múlva megyek dokihoz, akkor számolja ki az uhu méretek alapján, hogy hogy is állunk!
És pihizz tényleg nagyon sokat!

Suzy,
örülök, hogy minden eredményed jó, de ez így természetes!

Angyal,
TSH-hoz gratula!
KEzdés mikor is lesz?

Csoki-vani,
hogy vagy?Ti mikor folytatjátok?

Gyancsi,
pocakfotó?

Gabi,
pocakfotó? :wink:

Sylvie,
örülök, hogy mégsincs elzáródva mind2 petevezetéked!
Nekem is azt mondták, hogy elvan, 1éve volt laparom, most meg már a kicsi Csodánk itt van a pocimban!
Hasonlókat kívánok Neked is!

Betty,
sokat gondolok Rád!
Ölellek!

Akit kihagytam, annak még egy hatalmas puszi! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri,
látom épp hiányoltál! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Bri,
dokink megdicsért, hogy nagyon ügyesek voltunk! :P :P
Annyira imádom!
Majd valamelyik nap felhívom, hogy már szépen növögetünk, és van szívhangunk is, csak szabi alatt nem akartam zavarni! :oops: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda
En szabi alatt zaklattgattam 1000-rel mert nana akkor volt pozi tesz,magas hcg, verzes,uhu meg minden :oops: :lol: :oops:

en ma vgyok 7+2 8) bar halvany gozom sincs hogy szamoljam amikor nekunk volt szivhang akkor doki meresek alapjan 6+3nap mondott multhet csutin :roll:

Gyere tobbet!!! :wink: szep a vonalziiiiiiid :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló Csajok!

Angyli- Annyira örülök, hogy visszakapcsolódtál :D Hajrá spontán baba!!!! :D Sajnálom a lakáskörülményeket, drukkolok, hogy mihamarbb egy nyugodtabb környékre költözhessetek!!

Bri- Mégegyszer hatalmas Gratula :D Ez a buszos hasonlat nekem is nagyon tetszik, annyira találó......Örülök, hogy a kezdeti nehézségek ( vérzés stb) ellenére baba és te is jól vagytok, csak ez számít!Dokinkánk tényleg egy csodadoki, mostanában nem írtam neki, bevallom...Mert az elején írtam, de nem válaszolt :roll: Na azért lehet küldök neki egy képet Lili babáról :D

Minden újnak akinek már baba lapul a pocijában nagyon nagy Gratula, akik pont benne vannak azoknak pedig hajrááááá Lányok :D

Szrityi- Boldog szülinapot így utólag is :D

Vanili- Örülök, hogy már jól vagy :D Mikro mentek a fagyikákért??Lehet már írtad, de elkerülte a figyelmemet :oops:

Zitácska-Hajrá, minden rendben lesz, ennyi szép tüszővel :D

Doringo- Gratuláció a magas HCG-hez :wink:

Panna- Nagyon sajnálom amit Apukád mondott, nem is értem, hogy tehet ilyet :roll: Szerencsére nálunk nem volt ilyen helyzet, mondjuk nekem csak inszemem volt!

Sylive-Szuper, hogy jól sikerült a HSG, akkor megérte :D

Ancsu- Mikor lesz UH??

Melike- Aztaaaaaaaaa, nagyon örülök a spontán babókátoknak, hát ez hihetetlen :D :D :D :D Képet majd teszek, most otthon nemsokat csináltam :oops:

Csajok, nálunk nagyon gyorsan eltelt a szabi....Tegnap jöttünk vissza....Már kedden szerettünk volna, de Csabi lekéste a hétfő esti 18 órás gépet Eindhovenben és csak szerda reggelre tudtam neki másik jegyet venni :shock: :shock: Szerintetek normális az én Emberem????Hogy lehet egy gépet lekésni???? :D Iszonyú sok mindent vettünk meg otthon....Van már babakocsim , babaágynemű, kókuszmatrac, pihenőszék, pelenkatartó, polcok, bébiőr, textilpelus, fürdőlepedő, hőmérő, kisfésű, olló és még sorolhatnám :D Úgy jöttünk haza, mint valami cigány karaván, mind a két autó fullon volt cuccal :D Most persze meg beindítottam a mosodát, pakolok ezerrel, de úgy látom sosem lesz vége :D

Képeket majd hozok, de most rohanok!
Mindenkit pusszantok!
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

látom mindenki jól van....
Tegnap voltam uh-n végre elérkezett a várva várt nap 15.-én szúrom az első decát, majd hétfőn kezdem a gonalt.
Esélyeket nem tudott mondani majd talán az első uh után.

Lányok aki hozzáfér a blogom olvasásához az ott mindent el tud olvasni próbálok mindent leírni, viszont ide nem akarok jönni, addig nem míg nem lesz eredmény akár pozitív akár nem. Bizakodó vagyok és reménykedem.

Sok-sok puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.08.12 12:29-kor.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok csajok :D

Bri :!:

Köszi a gratulát a jó TSH eredményhez a spontán babához és majd az uj lakáshoz :wink:
Örülök, hogy megszünt a vérezgetés pihenj drága ezerrel
Vigyi Magadra és a babára is :D

Szilvi :!:

Örülök, hogy átjárható vagy meglásd rendbe fognak jönni a dolgok, drukk++++++++++++++++++++++ :wink:

Melinda :!:

Pihenj drága sokat ez a nagy meleg kikészit Mindenkit naná, hogy egy kismamát mégjobban én baba nélkül is folyton nyomi vagyok :D

Köszi a drukkot :wink:

Nálunk nincs több lombik csak spontán baba jöhet szóba tehát kezdés nem lesz :wink:

Örülök, hogy minden rendben van Nálatok is :wink:

gyancsi :!:

Én is örülök, hogy ismét itt lehetek Veletek :D
Ügyes vagy már jó sok mindent megvettél :wink:

Gabi:?:

ancsuka :?:

vanili :?:

Suzy :?:

Betty drága jelentkezz légyszi :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

ancsuka :!:

Megy a sok drukk+++++++++++++++++++
Vendég

sziasztok,

Szilvi
gratulálok, szuper hogy átjárható a petevezető :)

ancsuka
hajrá a szurikhoz :) sok-sok szép tüszőt kívánok! :)

panna
ne foglalkozz vele, hogy mit mond apukád, szerintem is kerüld őt most egy darabig, lehet sejtenek valamit és azért mondták, de ne foglalkozz vele, ő a ti kis babátok :)

bri
megy a drukk, hogy 2 baba legyen! :)

Köszönöm hogy sokan gondoltatok rám! :) jól esik, megvolt ma a peteleszívás. Összesen 17 petét szívtak le :) Holnap de. 10-kor már lehet telefonálni, hogy hogyan áll a megtermékenyülés. Beültetés szombaton vagy kedden lesz. Egy csomó tabit kaptam, azért felsorolom őket: doxycyclin, aspirin, Utrogestan, Crinone, folsav, Isostár ital, dermestril tapasz. Most nem hánytam :D mert kaptam már az elején vénás hányás ellen :wink: :D

Mindenkinek jó éjt!
Zita
zitácska79

sylvie! de jóó szuper h átjárható vagy!!!

bri! pihengess sokat,drukkkk!
aug 25.én mek...még nem voltam a vérvételeredményért,majd jövőhéten.

ancsuka! drukkkkkkkk!

zitácska! ez nagyon jóó..tuti sok fagyisod is lesz! hajráá petikék!

KépKép
dike

Sziasztok :!:

Zita
Akkor azok szép nagy tüszőcskék :roll: :wink: az nem semmi :shock: de jó, nagyon drukkolok, hogy legyen sok használható petike++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és drukk a jó hírért is++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panni
Nagyon sajnálom, hogy a családod nem örül ennek a fantasztikus nagyon nagy örömnek :!: :cry:
Gratulálok a sikeres lombikhoz :!: :wink:

Bri
Örülök, hogy jöttél :lol:
köszi, Én is boldog vagyok, hogy az eddigi eredményeim jók lettek és bízom benne, hogy marad ez így végig :!: :roll: :wink:

És érzel-e már valamit :?: rosszul lét :?:
Pihenj akkor minél többet, meglátod gyorsan repül az idő, hamarosan beindulnak a kötelező uh-k, igaz nem tudom ott mi a "szokás" :!: :?: :wink:
Vigyázz magatokra :!: :wink:

Meli
Jó, hogy előkerültél Te is :!: :wink: nagyon aranyos a vonalzód :lol: dolgozol még :?:

Gyancsi
Jó régen voltál már :roll: gondolom élveztétek az itthon töltött napokat, sok mindent vásároltál már :!: :roll: :wink: örülök, hogy jól vagytok :wink: Lili baba mocorog :?:

Angyli
Tegnap szabin voltam, de ma már dolgozom :!:

Sylvie
Örülök a jó hírednek :!: :lol: és fájt a vizsgálat :?:

Iszonyat meleg lesz ma :shock:

Már most dagadok :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!

Ancsuka- Nagyon örülök, hogy már itt tartotok és kezdtek, végre eljött ez az idő is :D Milyen protokollal mentek?

Zitácska- Ezek valami iszonyó jó eredmények, nagyon örülök nektek :D Belegondoltál, hogy ezek között a kis petécskék között ott van ( nak ) a kisbabád is??? :D Szívből kívánom, hogy mind osztódásnak induljon, majd gyere a hírekkel a feltétlenül!!

Dike- Mi lesz 25-én???Bocsi kicsit levagyok maradva :oops:

Suzy-Lili baba iszonyúan mocorog, annyira imádom őt nézni, érezni :D Apjukkal akkora szerelemben vannak, hogy csak na :wink: És nálad mizujs mocorgás téren??Tényleg meddig tervezel dolgozni?

Angyli- Neked a magas TSH-n kívűl nem volt semmi olyan "nagyobb bajod", ugye??Értem ezt úgy, hogy elzáródott petevezeték stb.... :wink:

Többiek-??

Én tegnap voltam UH-on, Lili baba szép nagy már , 800 grammos a lelkem, nagyon aranyosan mocorgott, mindene a helyén :D Jövő héten kell mennem terheléses cukorra....Ma meg még mindig pakolok, illetve IKEA-ba szeretnék menni,hát nem tudom összejön-e :wink:

Mindenkinek szép napot- hétvégét!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Igen mocorog Cipike is, de a nagyon nagy meleget nem szereti, meg ha ideges vagyok egyből jelez a kis drága :!: :roll: :wink: már a férjem is látta, látszódott kívülről a hasamon, hogy mozog :roll: :lol:
Örülök, hogy minden rendben veletek, lassan egy kilós a kis Lili baba, fantasztikus :!: :wink:
Már Én is úgy mennék Ikeázni :roll: :wink: ha ott leszel gondolj rám :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Megvan az eredmény! Csak 4 petike kezdett el osztódni, a 17-ből :( Holnap lesz a beülti. Még 2-t megszúrnak hátha elkezd osztódni, de elég gyatra lett a stimus petikéim ezek szerint. Persze azt nem mondták, hogy mi az oka, végülis mindegy. Egy kicsit szomorú vagyok, mert többre számíottam. Remélem elsőre sikerül, s akkor a másik 2 jó lesz a 2. babára :) igaz, még csak ott tartunk hogy egy babánk mindenképpen legyen :)

Most olvastam, hogy nem altatásban csinálják, jobb is, mert olyan kómás vagyok mindig altatás után.

Zita
zitácska79

Zita
Ne keseredj el, a lényeg, hogy osztódtak :!: :roll: nem igaz :?: nézzük a pozitív oldalát :!: :roll: :wink:
drukk, hogy sikerüljön elsőre, holnapra egy kalappal++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :wink:

Suzy :!:

Ne dolgozd Magad tul drága :D

gyancsi :!:

A TSH-n kivül nagyobb bajom nem volt csak az endometriózis ami "elég nagy baj" de ugy fogom fel, ha másnak sikerült endóval akkor majd valamikor nekem is fog fő a pozitiv gondolkodás :D

Más problémán nem volt, IR rendben van nem voltak elzáródva a petevezetők :wink:

Örülök, hogy minden rendben van Lili babával :D

Jó vásárlást :wink:

Zita :!:

Az a 4 petike bőven elég a sikerhez, ne idegeskedj :wink:
Emiatt nem kell elszomorodni van, akinek még kevesebb lesz de sikerrel jár :wink:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Gyancsi
Még szeptemberben is szeretnék dolgozni, de majd ahogy alakul :!: :roll: :wink:

Angyli
Nem szeretném :!: :wink: már itthon vagyok és éppen pihenni készülök
:!: :wink:

Szép hétvégét Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok :!:
Köszönöm a gratulációkat nagyon boldog vagyok,hogy átjárható a 2 petevezetőm szeretném ha spontán babás lehetnék,de sajna a szervezetem ellenanyagot termel a férjem fickói ellen :!: Hál istennek nem fájt aludtam mint a mormota a hsg alatt :D Mindenkinek sok szerencsét,puszilok mindenkit :P
sylvie1376

Sziasztok,

köszi csajok a biztatást, remélem minden ok lesz, bár görcsöltem és feszít nagyon az alhasam, endós tüneteket észlelek magamon :(

majd holnap jelentkezem, hogy végül lett-e beülti vagy sem, mert ilyen tünetekkel nem tudom, hogy vállaljuk-e ebben a hónapban, ill. a doki nem tudom vállalja-e most.

Zita
zitácska79

Zita szerintem ez az alhasi fájdalom a punkció miatt van (meg a sok hormon miatt), rengeteg tüsződ volt úgyhogy ez szerintem a stimutól van. Úgyhogy nyugi!!! Bár a dokid úgyis megmondja majd mi lesz. +++++++++++++

Dike drukk 25-re :wink: .

Bri remélem minden szupi továbbra is, majd gyere.

Betty mi van veled? Kukkants be néha.

Ancsuka drukkok mennek +++++++++++++++

Gyancsi, Suzy, Gabi, Melinda, Bri, Doringo kismamiknak pocaksimi :D !

Jó hétvégét csajok!
Vendég

Ja Meli, majd a fagyikáinkért megyünk, még idén :wink: .
Vendég

Sziasztok!

Adnátok tanácsot?

Ma vagyok ET+5.napon. A 4. emeleten lakunk, és félek lépcsőzni, nehogy "baj" legyen. Ma reggel már óvatosan lesétáltam a kutyával. Már megőrülök itthon!!!!

Köszi nektek előre is!
candi75
Dunaújváros

Szia Candi
hát erről megoszlanak a vélemények, van aki szigorúan fekszik egy-két hétig, van aki egy napig, van aki csak ott helyben fél-egy órát a beülti után. Én általában pár napot feküdtem, aztán normálisan éltem. De nem vagyok babás, úgyhogy nem én vagyok a mérvadó :roll: . Mindenesetre azt a következtetést már levontam, hogy a siker nem ezen múlik :wink: . Et+5-ön szerintem már élj normálisan, csak ne sportolj - vagyis nem rohanj fel a 4. emeletre :wink: , de szép lassan le- és felmenni szerintem simán lehet, sőt a séta jót is tesz a méh vérkeringésének (((meg úgy tudom ilyenkorra már megtapadt aminek meg kell :wink: ))).
Drukk a sikerhez
Vanili
Vendég

Sziasztok!

Most csak Candinak!!!
Én et+5-ön már sétáltam és et+7 reggel volt egy kis görcsölés,én szerintem akkor ágyazódott be.Lehet,hogy az a kis séta kellett,hogy legyen vérkeringés a méhemben.Nálam bejött a 4 napi fekvés.

Többieknek nagy pusz és ölelés!

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi lányok!

Nem szeretném elhamarkodni, de az itthonléttől is ki vagyok.
A lépcsőzéstől meg egyenesen féltem.

Örülök, hogy azért van akinek sikerül.
Nekünk ez volt a 2. lombikunk.
Az elsőre már nem is nagyon emlékszem.
Csak arra, hogy mivel nem sikerült, nagyon ki voltam borulva.

Nektek hány napos embrikéket ültettek be?
candi75
Dunaújváros

Vanili
Drukkolok nektek is!
Kell, hogy végre sikerüljön!
candi75
Dunaújváros

sziasztok,

megvolt a beülti :) fekszek, 2-t ültettek be, 2 ment fagyiba. a tegnapi fájdalmaim azért voltak, m. az egyik pf-em a méhem mögött van, m. csak ott van hely. bocsi, de most csak ennyi.

Zita
zitácska79

Zita!
Pihenj te is sokat és mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Candi!
Nekem 1 kétnapos és 1 háromnapos lett visszaültetve.2 ment fagyiba.
Neked is mennek a babaragik :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Régi lányok!
Aki tudja Ancsuka blogelérhetőségét légyszi priviben küldje el nekem.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok, nem baj, ha csatlakozok?

Lombikra készülök.

Panna! Szerintem ne mondjátok meg Apukádnak - tudod az idősek ,már sokszor nehezen hajlíthatók, ha valamit a fejükbe plántálnak...

velociraptor
velociraptor

Candi
En is most csak neked. Elso nap azt mondta mindenki a klinikan,hogy pihi van de utan a lehet mindent normalisan. A lepcsozes is normalis nem erobikrol van szo baaaar nekem a dokim Meg a teniszt is megengedte :shock:

En beulti napjan felmentem a barinomhoz egybol utana es ott visztintbe helyezve magam beszelgettunk. Fozott felultem az asztalhoz enni aztan valamikor delutan hazakocsikaztam. Masnap nem mentem sehova egesz nap agyban lazsaltam akkor volt esos ido asszem.

Utana azaz ET+2-tol mintha misem tortent volna. Na Jo azert nem mentem el teniszezni de minding mast csinaltam. Nekem ketten is megtapadtak bar egy maradt Meg ugy nez ki de ez mar az elet torvenye.

Szerintem valahol mar olvastalak. Mintha akkor ugyanez a ketelyed let volva a lepcsozes vgy tevedek? Szerintem mindenkinem mas segitett es semmi koze ahoz,hogy mitt csinalsz. Lelkileg kelp rendben lenni es a mehednek kell,hogy epp most Jo befogado allapotban legyen.

Na majd jovok hetfon irok mindenkinek. Ma apacskaval vgyok holnap Meg kirandulunk. 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget0801
Köszönöm a bátorításotokat és a jó tanácsokat!
Ezek most nagyon kellenek.

Igen, próbálkoztam más fórumon is, de szinte mindenhol csak a nagy csend!!!

Jó kirándulást, szép időt nektek!

cukigabi
Köszi a ragacsot!!!!!!!
Jöjjön be!

Szerintetek mikor csináljak először tesztet?
Már annyira kíváncsi vagyok!
candi75
Dunaújváros

zitácska79
nagyon drukkolok neked is!
candi75
Dunaújváros

sziasztok,

én még mindig fekszem, tegnap volt a beülti, de nekem beülti előtti napon görcsöm volt, így a doki is javasolta a fekvést. Van aki megfőzzön nekem, és kiszolgáljon így nyugodtan pihenhetek :)

Egyébként jól vagyok, néha vannak kapargálások, de ez szerintem teljesen természetes.....

cukigabi köszi a ragacsot :D

velo üdv itt :) ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel

candy én az első pár napban nem lépcsőznék, 5. nap kell kontroll uh-ra mennem, így én addig pihenek. Mi kb. ugyanakkor voltunk beültin :) jó erős ragacsot kívánok neked! :)

mindenkinek drukk, amihez kell :)

Na, de mára ennyi, pihenek.

Zita
zitácska79

gyancsi! első konzultációm a győri Kaáliba! :lol:

zita! mennek a babaragacsok!++++++++++++érzem h sikerülni fog, nagyon szorítok!!!!!irj mindig a tüneteidről!

ancsu! drukkkkk! fájnak a szurik? :oops: annyira nem tudom elképzelni, h én ezt meg tudom, végog tudom csinálni :oops:

candi! neked is mennek a drukkok, babaragacsok! te hova kihez jársz?

velo! üdv! és most hol tartotok?hova kihez jársz? mi a baj, ami miatt lombik kell?

KépKép
dike

Én a bp-i Káliba járok!
A Szmatona a dokim.
Nekem nem is mondták, hogy vissza kell mennem!

Köszi a ragacsot!!!!!!!

zitácska79
5. napon kontroll uh?
Nem hallottam még ilyet.
Te hová jársz?
candi75
Dunaújváros

sziasztok,

hőemelkedésem van :shock: nem tudom mitől van ez most :( nem akarom elveszíteni a kis embriket....

candi feljebb írtam,h. miért kell a kontroll uh

zita
zitácska79

Sziasztok!

MEgint csak egy kicsit jövök, és már tényleg nagyon röstellem, de ez az idő teljesen kikészít, alig élek!
Ti hogy bírjátok?

Zita,
pihizz csak, de azért kicsit sétálj, de csak ha nem megerőltető, mert a mozgás serkenti a méh vérellátását!
Legalábbis nekem ezt mondták, és a saját tapasztalatom is az!
Babatapik mennek!
Szerintem a hőemelkedés addig nem gond, amíg nem alakul át lázzá!

Velo,
üdv itt!
Írj kicsit magadról! :wink:

Candi,
egyetértek Bri-vel, nem ezen fog múlni! :wink:
Babatapik mennek!

Gyancsi,
táppénzen vagy, ugye?
Hogy érzed magad?

Bri,
mikor mész majd uhura?
Már nagyon várom, hogy mik a fejlemények!
Azóta nincs vérzés, ugye?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

A Forgácsban lesz októberben lombikom. Azért kell, mert 46 éves vagyok.
Ti hová jártok?

velociraptor
velociraptor

Velo,
én a Bp-i kaáliba jártam, 2lombikom volt, ebből 1beültis, spontán csodababát várok jelenleg!
Már tudod, hogy milyen protokollod lesz? Lesz fogigátló?Vagy még nem beszéltétek meg?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda!

Sztem nem lesz fogi gátló,abból ítélve, hogy új 3. napi vérvétel lesz, szerintem hosszú protokoll lesz.
Csodás, hogy spontán csodababád lesz!!!!!!Hányadik hónapos Vagy?
Kihez jársz a Kaáliban?

velociraptor
velociraptor

Zitácska,köszi, pihenj, drukkolunk Neked!

velociraptor
velociraptor

Velo,
hát, pontosan nem tudjuk még, hogy mennyi idősek vagyunk, mert csak úgy becsöppent a picurkánk! :P
Én Krizsa dokihoz jártam, imádom Őt, de itt vagyunk így páran. :wink:
Férjednek volt sperma vizsgálata?Vele minden rendben?Mióta próbálkoztok?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia!

Hát az ultrahang "mit mond"? Krizsát 100 évvel ezelőttről ismerem, fantasztikus ember...
Férjem rendben van, nincs gond a hadsereggel.4 éve, de ebben volt két spontán ab. is.

velociraptor
velociraptor

Sziasztok,

Szep sorjaban :)

Panna,
Gratulalok a babahoz, ne torodj azzal, amit apukad mond. Hihetetlen, hogy vannak emberek, akik igy allnak hozza...

Bri,
Nagyon tetszett a sztorid. Ez esetben tripla gratulacio a baba(k)hoz!! :D Ez tenyleg olyan jo, hogy vannak ilyen orvosok is. Akik emberien ugyanakkor profi modon allnak hozza a dolgokhoz. Megertelek, hogy ott kint nem akartad csinalni, gondolom ott is hasonloan mennek a dolgok, mint itt, minden az uzletrol szol. Es milyen jol tetted!
Sajnos innen ez nem megy olyan egyszeruen, ket nap csak a hazaut, nem beszelve a koltsegerol...
Most pihengetsz? Mikor mesz legkozelebb vizsgalatra?

Gyancsi,
Gratulalok a jo UH eredmenyhez :) Milyen gyakran nezik? Bar en is ott tartanek mar!!

Ancsu,
Sok sikert a szurogatashoz es a kesobbiekhez! Szurkolok!! :) Hol erheto el a blogod?

Sylvie,
Gratulalok en is az atjarhato petevezetokhoz :) Ilyenkor milyen eljaras van, ha a szervezeted ellenanyagot termel?

Zita,
Ne keseredj el az eredmeny miatt, szerintem ez teljesen jo. Nekem is 17 petesejtet szivtak le, ebbol 12 megtermekenyult, es 10 elert az 5-ik napig. Ehhez kepest csak 4-et fagyasztottak le, es 1-et ultettek be. Szoval meg igy is, hogy ugymond jol haladtak a dolgok, hasonlo lett az arany a Tiedhez. Es a nover azt mondta, hogy ez nagyon jo eredmeny. Szoval akkor a Tied is az :)
Szurkolok nagyon a pozitiv teszthez!!!!
Jobban vagy mar?

Candi,
En mar az elso napon is csak par orat pihentem... Kesobb mar mentunk egy ismeroshoz. Masnap mondjuk sokat pihentem, de aztan minden ugy volt, ahogy elotte, csak terembe nem jartam. Es igy is megtapadt.. Szerintem csak a megerolteto dolgokat kell igazan kerulni. Na persze, minel tobb pihenest be tudsz tenni, annal jobb, gondolom.

Velo,
Udv itt! Ez az elso lombikotok?

En most kicsit aggodok megint. Penteken olyan boldog voltam, mert vegre elkezdett feszulni a mellem, es emelyegtem is, igy volt szombaton is. Erre vasarnap reggelre elment az osszes tunet!!
Ma voltam a haziorvosomnal, azt mondta, ez teljesen normalis, a tunetek jonnek-mennek. Csak nekem a multkor is igy kezdodott a dolog, mikor elment a baba, es emiatt nem tudok nem erre gondolni.
Tudom, hogy nem szabadna aggodnom, a ferjem is allandoan ezt mondja, hogy nem rajtunk all a dolog, nem tehetunk semmit, es az aggodalommal csak rosszat teszek. De olyan nehez. Szerdan lesz a 6 hetes vervetel, akkor eldol minden... csak kibirjam addig!!!

Puszilok mindenkit, kulonosen akit kihagytam!

Doringo
doringo

Sziasztok,

Éjjel leizzadtam :S így biztos volt vmi hőemelkedésem, de jól vagyok,(köszi a kérdésedet doringo) feszít a petefészkem, de ez természetes a stimu miatt. Tegnap kicsit többet voltam fent, mert unatkoztam, de nem csináltam semmit. Már csak 2 nap, s mehetek a kontroll uh-ra.

Velo
Van már gyermeked?

ancsuka
megy a drukk a szurikhoz!

Mindenkinek drukk amihez kell! :)

Zita
zitácska79

Velo,
az utolsó ultrahang alapján van a vonalzóm, de ez nem biztos adat, mert az sztk-ban voltam, nem a dokimnál!Krizsánál nem voltam, mert végülis nem lombikbaba lett a kis drágám! :D

Doringo,
az még nem jelent semmi rosszat, hogy nincs tüneted!Nekem sincs szinte semmi, mensi elmaradása után 1héttel kezdett el fájni a cicim, de az sem volt kibírhatatlan!
Jól értem, akkor mostmár 4hete volt a beülti?Vérvételen voltál már?Bocsi, kicsit lemaradtam mostanába! :oops:

Zita,
babatapik mennek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt!

Suzy- Gondoltam ám rád IKEA-zás közben :D Képzeld otthon is voltunk Ikea-ban és ettünk hot-dogot....Én úgy felháborodtam, mert otthon nem adnak hozzá uborkát és pirított hagymát :shock: Itt kint meg annyit teszel rá magadnak amennyit akarsz, az egészben az a legjobb :wink: Örülök, hogy Cipike is mocorog :D Ugye milyen jó érzés???Én imádom :D Bár tegnap belerúgott valamimben és csillagokat láttam, na az nem volt annyira szuper :D

Zita- Hajrá, babaragacsok mennek neked Kép ....A 4 nem rossz arány, főleg ha még a fagyiba is jutott :wink: A hőemelkedés nem gáz, csak láz ne legyen!!

Angylikám- Jól gondolod, hányan estek teherbe endo mellett, nem is kevesen, neked is sikerülni fog :wink: Hogy telt a hétvége?

Sylvie- Ezzel az ellenanyagtermeléssel mit lehet csinálni??Kapsz rá gyógyszert?

Candi- Szerintem sem lehet "jó receptet" adni erre, hogy mi a jobb, ha pihen vagy ha mozgolódik az ember....Szerintem azt csináld ami jól esik, ez a legjobb amit tehetsz :wink: ( de persze ne most kezdj el a súlylökő Eb-re edzeni :D )A babatapik neked is mennek!!! :wink:

Gabi- Sajnos már én sem találom Ancsu blogjának az elérhetőségét...Megtaláltad esetleg?

Dike- Húúúú akkor ti most csaptok a lecsóba 25-én :D Szorítok ám, hogy mi hamarabb kezdhessetek....Kivizsgálások voltak már?

Meli- Igen, itthon vagyok a legnagyobb boldogságban, nyugalomban :D És te hogy vagy újdonsült kismami???

Velo- Üdv nálunk :wink:

Doringo- Kb havonta megyek UH-ra, de most, hogy már érzem a kisasszonyt sokkal könnyebb kivárni a következő Uh-ot :wink: Hamarosan te is itt tartasz majd, úgy fog repülni az idő, hogy észre sem veszed.....Ezért élvezd ki a babavárás minden egyes pillanatát, mert olyan gyorsan eltelik :wink: Szerda mindjárt itt van, úgyhogy kitartás....Nekem semmilyen tünetem sem volt egyszer sem, csak a hasam meg a cicim nőtt meg, úgyhogy a tünetekre nem lehet adni :D

Ancsu- Mi újság??Hogy megy a szurizás??

Többiek-???

Nálunk a szombat nagyon mozgalmasan telt, voltunk mindenfelé shoppingolni, aztán a baba szobát csinálgattuk, Csabi füvet nyírt, este vendégeink voltak.....Aztán vasárnap már pihengettünk is kicsit, dvd-ztünk, fetrengtünk :wink: Ma meg lakást pakolok, elkéne menni a Lidl-be, mert husi van akcióban.....Főzni kéne.....Hát nagyjából ennyi :D

Mindenkit pusszantok!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok :!:
Tegnap olyan vihar volt felénk,hogy még az áram is elment kuksoltunk a sötétbe :lol:
Sajnos az ellenanyaggal még nem tudnak mit kezdeni de szeptemberbe mennem kell egy konzultációra ahol 3 éve még lezárt petevezetőket diagnosztizáltak :!: Addig is iszom a méregtelenítő teát hátha bejön és helyre jön minden :wink:
Sok sikert mindenkinek :!:
sylvie1376

gyancsi
Köszi!
Ja és a tapikat is!
Olyan lassan telik az idő!
Alig bírom kivárni a tesztelést!
Már nagyon kíváncsi vagyok.

Zita
Remélem már jobban vagy!
candi75
Dunaújváros