Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma Emma nem srít amikor beadtam a bölcsibeKép Úg yörültem. Adott puszit és bement simán. és délben mikor mentünk érte nagy vigyorral jött ki hozzánk. Anyukám is teljesen meg votl nyugodva, kezdte beleélni magát hogy milyne rossz is szegény gyereknek ottKép ja, és állítólag nem is akart ebédleni, mert le akart feküdni, úgy tetszettek neki a benti ágyak.

Gumicukor!

Récseiben eddig mindíg szólt gyerek zene amikor ott voltunk, szerintem simán meg lehet velük bezsélni, nem kell vinni. Amikro katával voltunk halász judit szólt, amikor meg egyedül akkor aShrek 2 filmzene.

Ajándék: Én inkább a babára szavazok, abból csak eg ykutyánk van és azt is szereti Emma. Olyan DM-es kis tatyónk nekünk már van. Cuki, de max 2 lego kocka fér beleKép

Nekem a férjem biztos nem jön, max majd értünk jön munka után, olyna 6 körül. Hát azt ott kénemegkérdezni hogy hányan férünk be. Mindneki jöjjön persze aki akar és apukák is, ez temészetes, ha nagyon nem férünk ide be akkor kérdezzük meg a mikka makkát is inkább, ez nem legyn akadály.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Conti!

Nekem ok bármelyik verzió, alkalmazkodoma többiek döntéséhezKép

manó

KépKép
manó

A zenét elfelejtettem megkérdezni, de majd kedden. Most is szólt zene, de már meg nem mondom miKép

A parkoló szinte üres volt. Több is van az épület körül.
C.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Itt található a játszóház album:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3714

Conti

conti

Sziasztok

Magdi

Sajna Emike nem ilyen pucerkodos...Mar most elhataroztam, hogy az occset mashogy fogom szokatni. Nemhogy nem hajlando csak bugyiban, pelus nelkul lenni, de ujabban nem akar kakilni, kiabal, hogy ne jojjon, es mikor veul ugyis kijon, valosaggal nyafog, hogy vegyem ki. Vagyis marhara zavarja, de ezzel egyutt sem hajlando a bilibe. Remenykedem, hogy egyik naprol a masikra meggondolja magat.Kép

Mikibuli

Nem keves a 2 ora?Kép Nem tudom erdemes-e befizetni a szervezett izere, bar a jatekmester jo otletnek tunik, legalabb lekotne a kolkok figyelmet valami happening es nem rohangalnanak annyit.Mi meg tudnank kicsit dumcsizni.KépEs a 2300Ft/fo kicsit huzosnak tunik. Ez azt jelenti, hogy a gyerekekre is ennyi, meg a szulokre is?Darabonkent?Kép
Olyat nem lehet hogy mondjuk 3 ora es jatekmestert is kernenk, de kajat/italt nem?Kép

Zsuzsa

Szerintem is a vegeredmeny a lenyeg, nem a szulesi mod. En mondjuk nem valaszthattam, mindketto programozott csaszi volt es ha lesz harmadik az is az lesz. Pedig lehet, hogyha valaszthatnek en is termeszetes uton szulnek. Bikabb a szenvedes, mig meg nem szuletik, de utana sokkal jobb, mig a csaszinal igazabol akkor kezdodik a mama "kinja" mikor mar megszuletett a baba. Persze a legrosszabb, ha surgossegi, mert akkor a mama megtapasztalja a ketto kombinaciojat.Kép
Nagyon cuki a kicsi lany!Kép
Elod dumaja meg halalos!!!Kép

Emike ma reggel pizsiben kinez az ablakon es lazan megjegyzi:"Nagyon be van bojulva az ido!"Kép

Gumicukor

Kis focista a fiad!Kép

Ajandek

Kicsi tatyonk is van par, nem igen hasznalja oket. Szerintem legyen konyv, meg esetleg a babfigura.(attol fuggoen, hogy ez utobbi mennyibe kerul)
Az idoponttal kapcsolatban meg a hetvege mellett szol, hogy sokkal konnyebb az oda meg hazajutas, mivel hetvegen sokkal kisebb az autoforgalom.Meg nem dolgoznak az apukak.KépDe ha penteken lesz akkor is megyunk.Kép

Kepzeljetek talaltam itt nem messze egy kezimunkaboltot, hat nagyon veszelyes. Eleg olcsok a fonalak es tobb szaz gobelin es keresztszemes kepuk van!!!Kép
Ja, nagy ujsag, hogy vegre elkezdett forogni a kicsi fiam. Meg nem megy gyorsan a kez maga alol kirangatasa, es csak hatrol hasra megy, vissza nem.KépDe nagyon tetszik neki, hogy meg tud fordulni, hasra vagja magat es rohog.KépOsszehasonlitva Emike mar 3 honaposan ide-oda forgott...persze o kb 2 kiloval konnyebb volt.Kép

megyek varrom a vizimalmot

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, tehát van az a variáció, hogy mint rendezvény megyünk oda, akkor 2 óra játékidő, játékmester, kaja pia van a gyerekeknek természetesen hosszabbítható (50% engedmény a továbbiakban) Csak a gyerekek után kell fizetni.
A másik, hogy nem rendezvényként, hanem csak úgy megyünk, akkor 700/óra szintén csak a gyerekek után. Sőt, annyi% kedvezmény, ahány gyerek van. 15-20 lesz - gondolom..
A termet 4-7-ig foglaltam le ceruzásan, lehet tovább is maradni. Kedden megkérdezem a játékmestert külön mennyi? Bár véleményem szerint inkább ovis korúaknak való, Bettiről pl. nem tudom elképzelni, hogy a sok játék között nyugton marad.

A kézimunka és hobby boltok nagyon veszélyes helyekKép a pénztárcámnakKép

Kataa, légyszi vedd fel a listára Szilvi-Timi párost!

Conti

conti

Mikibuli!!!!

Mi is! Mi is! Mi is!!!KépKépKép

Bocsi, hogy nem írok sűrűn, de kb ennyit vagyok a gép közelében is. Most apa meg a nagyi elmentek Ikeába és rájuk sóztam az örökmozgó fiamat aki másodpercenként jön, rángat és mondja, hogy anya-anya... Mindig akar valamit, de még akkor is zargat, ha semmit sem akar, vagy ha csak megfog egy játékot akkor meg kell néznem, hogy azt fogta meg... szóval időm nem sok, de szerencsére már lehet vele "beszélgetni" Pl. most ne pakold szét a játékaidat, mert fel szeretnék mosni... stb.

Babóca jól van, jövő héten megyek dokihoz, utána 32. heti Uh, talán most kiderül kicsoda-micsodaKép Egyáltalán nem olyan eleven mint a bátyja, meg sokkal finomabban is rugdos, inkább csak kopogtatKép Meg nem keményedem vele semennyire, nem úgy mint a Gabival... vele napi 3x magnézium, most meg semmi bajom.

Na megyek mert még a száraz ruhákat el kell pakolnom, ne mondják, hogy nem csináltam semmit míg nem voltak itthon.Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Mikibuli
Péntek du nekünk is jobb lenne. Persze szerintem apjuk nálunk sem akar kimaradni Kép Ja nov. 26-án biztos Amsterdamban leszek, utána péneteken meg egyetemen, de arról el tudok lógni Kép

Apjuk most mondta hogy ismeri a céget aki építette. VItte őket Parádsasvárra ünnepelni a nyitást Kép

Magdi
Én tegnap láttam az Auchanban lépcsős WC ülőkét nagyon profinak tűne, de nem néztem meg az árát, de biztos olcsóbb mint a babaáruházakban. Kép (a Csepeli Auchanban)
Hanna teljesen messze áll a szobatisztaságtól. Imád a bilin trónolni, de eddig 2x pisilt bele akkor is utána kipocsálta az egészet. Azóta csak trónolnunk.
Egyéként bezéni szépen beszél.

Ma felhívott a védőnő hogy rég látott minket és hogy vagyunk. Hát mondtam, hogy ugye bölcsis, úgyhogy nincs időm odajárni. Mert ha nem dolgozom akkor ugye beteg a gyerek, azzal meg nem megyek el a tanácsadóba.

Mondóka
Én kaptam a bölcsiben egy tök jó mondókás füzetet. Mozgásos mondókákkal, nagyon szereti a Hanna, azzal tornázunk is, meg játszunk is. Van benne olyan amihez többet kell mozogni, meg van ami csak kézzel mutogatás, de imádja őket, és egészen gyorsan meg is tanulja. sokat ügyesedett a mozgása is tőle. Az a címe hogy " MOzdulj rá"

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Hát nem tudom hogy hányan leszünk, és hogy pontosan mit takar a játékmester szó, de amikro katával voltunk akkor is foglalkoztak a gyerekekkle akét nő, aki ott volt, és jó volt. nem azt kell elképzelni hogy "foglalkozást+ tartanak, hanem szerintem kísérik őket, segítenke bemászni, felmászni, megmutatják a játékokat hogy an működik, ilyesmi. Amikor mi ott voltunk akkor még lukasztottak a gyerekekkel. ha nincsenek épp sokan ott más gyerek (mert ha nem rendezvényként megyünk akkor lehetnek mások is ott) szóval akkor szerintem foglalkoznak velük amúgy is. Bábot én a babaházban olyan 900 Ft körül láttam, de nem volt ilyne nagy tétel az tuti, 15-20 db, szóval ennek utána kéne járni, esetleg megrendelni ha amellett döntünk.

manó

KépKép
manó

Conti!

Még talán arra rákérdezhetnél, hogy 1 év alatt ingyenes e. mert ugye sokakat érint.Kép De gondolom, úgy szokott lenni a játszóházakban.

manó

KépKép
manó

Zsuzsa

Ne csigazz, csak nem Te is gobelint muvelsz? En csak a legegyszerubb technikat muvelem egyelore, de mar csinaltam egy tűgobelint is.
Boldog névnapot Elődnek.Kép
Kár hogy nem tudtok a bulira jönni, és ez már 100% biztos?
Én nem használtam haskötőt, igaz, nem is kellett, mármint szépen visszahúzódott magátol idővel, meg egyébként sem volt olyan nagy hasam. De soktól hallottam, hogy könnyebb volt a "lelógós" időszakot átvészelni vele.

Manó

Igen ez lett volna még a másik kérdésem, mert 1 éves kor alatt amúgy sem sokat élveznek a lurkok a partibol.Kép

Gumicukor

Nekem mostanában iszonyuan karácsonyi filingem...Kép Főleg mióta ilyen borongós az idő.
Az idén is szervezel családi vetélkedőt? Milyen feladatok voltak? Én most a baráti karipartira tervezem, hogy összedobok valami bugyutaságot.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Biztos közületek is sokan, de én
mindig elolvasom a "Ma megint megjött.." topicot- bár nekem soha nem volt problémám a teherbeeséssel- mindig nagyon izgulok és drukkolok az ottani lányokért. Az előbb is megnéztem a babásokat és nagyon ajánlom mindenkinek, hogy nézzen be oda. Gyönyörű ikerbabákról vannak fotók. ANNYIRA meghatódtam, ahogy együtt alszanak, nagyon édesek, egyszerűen gyönyörűek.
Nálunk Márknál először 2 petezsák volt és az egyik felszívódott. Ennek kicsit azért örülök, de néha elképzelem, hogy mi lenne ha ketten lennének.
Jaj, nagyon elérzékenyültem, bocsánat, hogy ilyenekkel terhelem a topicot, de ez nagyon kikívánkozott.

Na megyek is, csak az e-mail-jeimet akartam megnézni, de mindig itt ragadok egy kicsit. Kép

Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Rzsuzsa
Én szülés után fittness övet használtam, vag ymás néven karcsúsító üűövet, hogy ne lógjon a hasam, hanem a helyén legyen. kb. 1 hétig hordtam. kb. 20cm széles és 1m hosszú, tépőzárral állítható a szorossága. csak annyira legyen szoros, amennyire még kényelmes, nehogy elnyomj valami szervet vele.

mikibuli
szerintem sem olyan lényeg a kajálás, akár még az is elég, ha mindenki hoz a gyerekeknek, ahogy egyébként is szoktunk, ha megyünk valahová.
mi felnőttek meg kibírunk pár órát kaja nélkül. esetleg lehet néhány süti. én szívesen csinálok rizsfelfújtat, ha szereti valaki.

mentem én is, hátfőn majd a melóhelyről jelentkezem.

szép hétvégét mindenkinek!
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nálunk ma vendégjárás volt, jöttek tesómék Emmát ksözönteni szülinapján (jobb későn mint sohaKép)

Felajánlották hogy az unokaöcsém ágyát kölcsönadják,mert ő 5 éves és kinőtte, 70*160 cm-es, és így nem kéne venünk emmának. Az egyetlen bajom hogy én olyna fa kertes ágyta néztem ki neki, mint ami itt sokaknak van, A máté ágyat, ez meg kárpitos gyerekágy. De jó amúgy, körbe keretes, kék és sárga csillag ,eg hold mintás, nem sokat használták mert inkább velük aludt. Most nem tudom elhozzuk e. Tesóm szerint max 3 évig tudjuk hazsnálni ezt a méretete így felesleges kiadnun 30-35 ezret érte.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok
Kryss
nem bántotál meg egyátalán Kép

Gumicukor
nekem böven elág ha este hatig nyitva vanak a boltok mert ahogy mondtad még haza is kell jönni én vásárolni szeretnék néhány dolgot bécsben föleg karácsonyra ha meg marad idö akor nézelödni .

Kataa
nézelödni itthon is csak 1-2 orát szoktunk mert a párom unja hamar Kép meg én is hamar megunom .

Lányok
hétköznap nem tudnék elmeni mert bölcsibe vannak és én általába 4órakor megyek értük igy szokták meg és nem lenne idöm semmire bécsben ha hétköznap mennék amugy meg dolgozunk a páromal hátköznap söt én még szombaton is de esetleg kiveszek 1 szabadnapot.

menem kell felkeltek a gyerekek

csics
csics

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy meggyógyult Gyurci, nagyon remélem, hogy a doki is igy gondolja holnap. Szegénynek fülgyuszija voltKép, és baromira megviselte az első napokban. Ilyennek még nem is láttam az örökmozgó kis krampuszomat. Egész nap feküdt mozdulatlanul, még megszólalni sem volt ereje. Most már napok óta nem fáj a füle, és hőemelkedése sincsKép.
A héten költözünk vissza az Örsre, el van adva a lakás. Ugyanabban a házban fogunk egyenlőre lakni, ahol az üzlet is van. Remélem Gyurci igy könnyebben megszokja az új helyet, hogy apja ott lesz kéznél. Bölcsit nem merek váltani, annyira szeret ide járni, hogy nincs szivem elszakitani a barátaitól. Talán sok lenne neki ennyi változás.

Ilke, Judy, Zsuzsa, Beszti!

Nagyon édesek a babákKép, remélem sokszor megmutatjátok őketKép.

Mikibuli: nekünk a hely és az időpont is tökéletesen megfelel (Récsei, dec3), de ha más lesz az se baj. Ajándéknak szerintem is jó ötlet a báb.

Gumicukor!
Gyurcinak is gyengéje a fociKép, és annyira ügyes, hogy már nagyon sokan mondták, hogy érdemes lenne valahova járatni is. Na mondjuk ez még odébb van, addig is apjával gyakorol (aki szintén focizott anno a fradiban). Gondolom ez lesz a sorsa a fiamnak isKép. De még az is lehet, hogy nagy bringás lesz (vajon miértKép?), mert nagyon vadul tekeriKép.

Lépnem kell csomagolni, meg takaritani, mert vendégeink lesznek.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!
Ma vettük meg a WC ülőkét a Kikában. Nóri imádja, mióta hazaértünk már 20x mondta, hogy "pisilni", de persze még egyszer sem pisilt, csak trónol, mint a nagyok. Kép Nagyon tetszik neki.

És elkezdett engem "anyukának" hívni. Olyan édes, de hogy honnan veszi azt nem tudom.

Mikibuli: ha jól értem, akkor rendezvényként 2300 Ft lenne 2 óra+ játékmesterek+0,5 üccsi+kaja. Szerintem a kaját és üccsit nem kéne kérni, helyette toldják meg +1 órával. Az szerintem úgy jó lenne (Nyuszi már felvetette ezt). Conti, szerinted ez megoldható???????? Ez azért lenne jó, mert csak mi lennénk.
Ha nem szervezett rendezvény, akkor mennyi "idegen" gyerkőcre kell számítani? Mint már írtam soha nem voltam még a Récseibe és nam igazán ismerem a kapacitását. Mert igazándiból ha nincsenek sokan, akkor mehetnénk csak úgy 700Ft/órában.+ kedvezmény. Anyagilag azért jobban járnánk. Kép

Ajándék: Szerintem csak 1 dolgot vegyünk, úgyse az ajándékozáson lesz itt a lényeg.(Nóri, ha idegen helyen van, teljesen megőrül, libben ide-oda, szerintem a játékok jobban fogják érdekelni, mint az ajándék) Kép Otthon meg úgyis mindenki megajándékozza családi körben a gyerkőcöt az igazi Télapó napon.

További szép napot mindenkinek, sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Kataa
Köszi hogy érdeklődsz felőlünk, megvagyunk! Levi már 3 hete taknyos, nagy nehezen kikezeltem, erre tegnap belázasodott, levittem ma az ügyeletre és kiderült hogy torokgyulladása van! A jövő héten itthon dekkolunk! A bölcsi igen ingadozóan ment eddig, a beszoktatás alatt egyáltalán nem volt gond vele, nem sírt, és jó fiú volt. Utána elkezdett reggelente sírni és délután is amikor mentem érte sírt, az ajtóban állt és azt hajtogatta: "Ana dere, ana dere"
Most az utolsó 2 hétben nem sírt se reggel, se délután, sőt reggel magától bevonult játszani, viszont azt mondta a gondozónője hogy olyan rossz mint az ördög! Egész nap ellenkezik, dobál, dübörög, kiabál. Van egy kis barátja, na ha vele összekerül akkor rombolnak rendesen!
Mondta is a gondozónő, hogy itt üt vissza, hogy olyan szépen beszokott az első 2 hétben.
Hogy most mi lesz, ha itthon leszünk a jövő héten... nem tudom! Meglátjuk! Egyik sem jó, ha sír én vagyok ideges egész nap, ha rossz, akkor a gondozónőket teszi a sírba!

dec8
Kerestem a neten ezt a könyvet amit írtál nem találtam! Kép
Ki írta?

Rit
Megkaptam a cd-t, köszi, de nem utánvéttel adtad fel! Emilben adsz egy számlaszámot hogy átutaljam a pénzt?

Zsuzsa
Nagyon édes a Te kislányod is, gratulálok hozzá! Elődnek nagyon boldog névnapot kívánok!

Mikibuli
Szerintem ránk is számíthattok, feltéve ha Levi nem lesz beteg! Aznap legfeljebb nem megyek dolgozni, hogy ne kelljen 2x ingázni Pest és Fót között, Levit elhozom a bölcsiből és onnan egyből megyünk be! Az időpont tökéletes, aznap van a szülinapom! Kép Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Bocsi hogy eltuntem itt a nagy szervezesben,penteken lementunk anyuekhoz es ma jottunk meg.
PEntek delutan elvittem bolcsi utan a drnenihez Alexet,aki azt mondta semmi bajaKépNa erre pentek ejjel 38.3 volt a lazaKépKohogott es nem fojt az orra de ha szivtuk jott azert.
Azota nme lazas es es bar kohog,adom nek ia homeos bogyokat,kopteteot.Egesz nap dilemmaban voltam hogy vigyem -e holnap,most hogy pont a siros napjai vannak nem kene megszakitani.
Mindenki azt mondaj ha nem lazas vigyem,remelem ejjel sem elsz az es akkor megyunk.Amugy eszik es rossz mint mindigKép

Mikibuli
Conti
Koszi hogymegkerdezted,akkor te leszel a szervezotarsam.
Nekem is jobban tetszik az a verzio hogy orara fizessunk.Ott tapasztalatom szerint 4-5 gyereknek sosincs tobb,nem hinnem hogy az zavaro lenne.Mikor Ti voltatok mennyien voltak?Bar a delelott mindig keves vendeggel telik.
Szerintem is eleg ha mindenki hoz egy kis uditot vagy sutit,azt kitesszuk az asztalokra es persze a kicsiknek mindenki amit gondol.

Holnap megnezem a babokat a Baross utcai boltban delelott amig Alex a bolcsiben van es referealokKép

Lista
Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili+Balint+Apa
Mano +Emma
Beszti +Beni+Natan+Hanna
Judy +Gergo+Gellert
Gumicukor+Dani+Apa
Magdi+Nori+Mark
Szilcsike +Szilvike+Tomi+Apa
Conti +Betti
Dec8 +Hanna
Banyoci+Gyurci+Apa
Kataa +Alex
Rit+Dodo?
Szilvi+Timi
Sasha+Gabi
Dec8+Hanna+Apa
Forti+Levi

HA BARKIT KIHAGYATAM,VAGY ROSSZUL IRTAM SZOLJONKép
Forti
Hat igen,ez a megszakitas se jo ,plane az elejen.
Remelem hamar meggyogyultok es minden Ok lesz.
Nem hinnem hogy azert rossz mert igy szokott be,egyszeruen eleven,ilyen is vanKép

Banyoci
Akkor minden nap utaztok eleg sokata bolcsibe.Remelem Gyurci hamar megszokja az uj lakast.Ne busulj,leagalabb az aArkad kozel vanKép

Mano
Hurra EmmaKépKépKép
Es bent aludt?

Nyuszi
Gratula aforgashoz Dannynek,nagy dolgok ezekKép

Rit,Gumicukor
Latom egyetertunk RR-benKépHata topja +muhaja volta csucsKép

Rit
Bocsi,oenteken csomo dolgom volt azert nme hivtalak,ha minden Ok Alexxal akar a kedd is lehetKép
Kerdojellel teszlek a listaraKép
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

De8
Tudom 2* vagyKép

Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili+Balint+Apa
Mano +Emma
Beszti +Beni+Natan+Hanna
Judy +Gergo+Gellert
Gumicukor+Dani+Apa
Magdi+Nori+Mark
Conti +Betti
Banyoci+Gyurci+Apa
Kataa +Alex
Rit+Dodo?
Szilvi+Timi
Sasha+Gabi
Dec8+Hanna+Apa
Forti+Levi

Kép
Kép
kataa

Kataa, 460-3629 a telefonszám, én László Edittel beszéltem. Kedden de. vérvételre megyek, csak dél körül tudok neki telcsizni, addig döntsük el mi legyen.
Szerintem ne kérjünk kaját, mindenki hozzon sütit ahogy gondolja, meg a gyerekeknek kaját innivalót, mikulás ingyen lesz. Akkor még megkérdezzük az 1 éven aluliakat.
Jövő héten előleget is kéne adni, ezt vállalom, csüt.-ön elmegyünk, Betti úgyis nyaggat.

Puszkó, Conti

conti

Hali!

Mléna
Engem is hív Dani sokszor Anyukának, olyan édes, amikor mondja. Néha csak suttogja és bújik. Meg piszéz az orrával.

Tegnap megtanulta mi az a kapufa. Na onnantól csak oda rúgta, hogy folyton mondhassa, kapufa.

Szombaton babalátogatóban voltunk, egyik barátunk 6 hónapos kislányát néztük meg. Dani jól elvolt, két pofára zabált, mit csak talát az asztalon, főleg a palacsintát. Be akart mászni a kislány ágyába, me fel a pelenkáuóra, hogy őt is pelenkázzuk Kép Adogatta neki a játékokat, puszilgatta, de aztán inkább a rajzolással foglalkozott, kapott a házigazdától ceruzákat és papírt. jól elvolt, tudtunk dumálni. olyan furi olt a csajszi, mert egy darabig kint volt a gyerek vele, aztán átette a másik szobába a járókába, szegénykém ott játszott egyedül... ráadásul már kapaszkodik fel, tuti nem hagytam volna ott. pedig mikor jöttünk olyan jól elvolt a szoba közepén a játszószőnyegén, simán lehetett volna ott.

Tegnap meg itt voltak a hugom és a barátja ebédre, meg délután Danizni. Csináltam fincsi karfiollevest, halat, hagymás törtkrumplit, meg csokis muffint. Dani is úgy ette a halat, hogy öröm volt nézni.

kapott tesómtól egy bőröndnyi zsírkrétát, pasztellkrétát, filcet, színescerkát, gombfestéket. a lakás tele van óriási prezentációs papírokkal, arra rajzolunk. most a kedvenc a tüzijáték rajzolása Kép csinál egy nagy firkacsomót többféle színnel és kinevezi tüzijátéknak.

szép napot
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Mi is szeretnénk Miki buliba menni.
Szerintem csak ketten mennénk és apa értünk jönne a végén.
Nekem az időpont és a helyszín is ok, de egyébként rugalmas vagyok.

Kis tesó ügyileg még az AFP-nél tartunk, szóval még a neve és a neme is talány.

Bazsika egyre huncutabb, és szófogadatlanabb, de szerencsére idegen helyen nincs vele gond.
Múlt héten tanult meg pótkerekes bringán biciklizni, szóval ügyike.

Sziasztok,
PSzi és Balázs
pszi

Sziasztok

Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili+Balint+Apa
Mano +Emma
Beszti +Beni+Natan+Hanna
Judy +Gergo+Gellert
Gumicukor+Dani+Apa
Magdi+Nori+Mark
Conti +Betti
Banyoci+Gyurci+Apa
Kataa +Alex
Rit+Dodo?
Szilvi+Timi
Sasha+Gabi
Dec8+Hanna+Apa
Forti+Levi
Pszi+Balazs
Alex ma is sirt a bolcsibenKépugyhogy panikszeruen hagytam el a helyszint hogy ne halljam.

A babos boltokba majd del korul megyek mert meg nem voltak nyitva 9-kor.

Beszeltem a Recseivel,azt mondtak ha csak kulon jatekmestert kerunk az 3 orara 15e ft,ami kb plusz 800 ft lenne gyerekenkent.Szerintem ez meg nem lenne tul erdekes de ahogy gondoljatok.
A csecsemoknek nem kell fizetni tehat tesoknak ingyen Kép
Viszont ha csak orara fizetunk es azt akarjuk hogy mas gyerek ne legyen,azt is lehet ,csak akkor vagy 50 vagy 100%-al tobb az oradij.Fonokasszony nem volt ben es a csaj nem tudta megmondani de delutan visszahivom es addigra megtudja nekunk.
Szoval akko
Kerdes1.Orara fizessunk vagy rendezvenyileg 2300/fo???
Kerdes2.Legyen jatekmester vagy ne ha orara fizetunk???

Conti
Koszi a szamoKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Most beszeltem Halacskaval, ha el tud szabadulni a munkahelyerol, ok is jonnenek Annaval.Kép
Legyszi ird fel a listara oket is !

koszi
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Emmának reggelr hőemelkedése lett, így ma itthon maradt. Eléggé nehezen viseli, mehetnéke van. reggel már felöltözött, már ültetet a amicimaciját a babakocsiba mikor észrevettem,és bár nem volt magas így enm negdetm bölcsibe. (37,2-37,5) Most várjuk az orvost.

Szerintem az 50 avgy 100%-al több óradíj az nem jó, akkor már inkább legyen rendezvény vagy simán fizetjük az óradíjat és majd kiderül hányan lezsnek rajtunk kívül.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Üdvözlök Mindenkit!

Páran már ismertek! Kép
Kislányom (profilban) születése előtt irogattam ebbe a topikba. Mivel visszatértem munkahelyemre, ahol van Internet hozzáférésem, ismét be-be tudok lesni hozzátok!

Olvastam, hogy milyen nagyra nőttek a babák, sőt már több helyen kistesók is vannak! Ezúton is gratulálok mindenkinek!

Sziasztok,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Voltam 3 boltban is babot nezni,
A Baross utcaiban 2000Ft/db volt es nem nagy valasztekkal es nem tul kedvez eladoval,ugyhogyezt kilottemKép
A Koruti Jatekszigetben volt 1350 ert pluss nagyon cuki,tigris,majom,tehenkeKépEzek kicsit nagyobbak valtak. kb20cm
Es meg egy koruti jatekboltban 1200 ert barsony babaok,ezekbol nagyon sok fajta,
maci,cica,kutya,szamar,tehen,nyul,vakond,roka,kecske,varju,zebra,beka.kb 15 cm
Mindket helyen lehet rendelni.
Kerdes:Egyforma legyen mindenkinek???Persze tesoknal kulonbozo.

Halacska
Udv ujra koztunkKépNagyon cui Anna,igazi nagylanyKépMeselj magatokrol,hogy telt az elmult idoszak?Anna bolcsis?

Mano
Remelem nem komoly a dologKépJobbulast EmmanakKép

Lista
Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili+Balint+Apa
Mano +Emma
Beszti +Beni+Natan+Hanna
Judy +Gergo+Gellert
Gumicukor+Dani+Apa
Magdi+Nori+Mark
Conti +Betti
Banyoci+Gyurci+Apa
Kataa +Alex
Rit+Dodo?
Szilvi+Timi
Sasha+Gabi
Dec8+Hanna+Apa
Forti+Levi
Pszi+Balazs
Halacska+Anna

Ma fel 1 utan mar mentem Alexert,es bar nem aludt egy oraja fekudt nyugodtan a kis agyanKépolyan edes volt.A gondozono mondta hogy a javaulas utjara lepett,mert csak 2 percig sirt KépEgesz delelott vidaman jatszott,alig kohogott.Remelem lassan teljesen el is mulikKép

Rit
Holnap???Hanykor???

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Kataa! Akkor inkább legyen rendezvény, az 50-100% sok és rosszabbul is járnánk.
Szerintem lehetnek különbözőek a bábok, kinek mire van igénye. Én egy medve bábot fogok Nórinak venni. Vagy magamnak??? Kép

Képzeljétek Nóri belepisilt a WC-be!!! Annyira büszke vagyok rá. Persze a bilit is használja, (főleg a bilit), dehát ez is nagy előrelépés. Változatlanul imád a WC-n trónolni, a nap negyedét ott tölti. Tegnap este nagy hisztit rendezett, amikor 1 óra után mondtam, hogy eltesszük az ülőkét. A Wc papírt is letekeri, tép belöle, kitörli a sejhajt, majd a papírt bedobja a klotyóba. Egy kicsit gazdaságtalan, de a kis önérzetének nagyon jót tsez, hogy ilyen felnőttesen csinálja a dolgokat. Kép

Tegnap volt a Tv-ben a kislány, aki vérmérgezés miatt meghalt. Kép Hát sírtam egy nagyot, ez egyszerűen felfoghatatlan!!!
Tényleg semmiről nem tájékoztatják a szülőket, nézed ahogy ide-oda viszik a gyereket különböző vizsgálatokra. Nekünk tavaly 2 napot kellett kórházba tölteni vesemedence-gyulladás gyanújával. Kiderült, hogy a labor hibázott, elcserélték a leleteket!!!!! Mire ez kiderült Nóri kezébe már bekötötték az infúzió csonkját (arra az esetre, ha kellene infúzió), és mint kiderült teljesen feleslegesen. A keze hetekig kék-zöld volt a szúrás helyén. Nem beszélve arról a lelki teherről amit átéltünk azalatt a 2 nap alatt. Bocsi az OFF-ért.

Szép napot:
Magdi

Magdi
mléna

Kataa!

nem súlyos, csk a több hete tartó náthát meg köhögést reagálja le a szervezete most a hőemelkdéssel a doki szerint. kapott cataflan cseppet, az állítólag gyulladáscsökkentő hatású. ha nem lesz hőemelkedés akkro szerdán vagy csütörtökön mehet bölcsibe.

Báb: A bársony bábot ismerem azt hiszem, olyna vana bölcsiben rengeteg, Emma végülis szereti. De a másik is jónak tűnik. Nekünk mindegy. Szerintem is lehet különböző, mert úgyis mindnekinek más van már meg és más más állatot szeretnek a gyerkőcök, nehéz lenne egy közöset találni.
nekünk pl kutya van csak. Tehát ezen kívül jöhet bármi, de majd ha konkrétan írod össze akkor választokKép

Magdi!

na akkor ti is jól megjártátoka kórházat. mi isKép De ezt a történetet már mindneki ismeri itt, szóval én akkor megfogadtam hogy ha egy mód van rá akkor nem viszem be, pláne nem egy orvos véleméyne alapján , és olyankor amikro szemmel láthatóan jól van.

Manó+alvó emma

KépKép
manó

Kataa
Ha lehet választani bábot, akkor mi vakondot szeretnénk, ha az hasonlít a kisvakondra. ha béna, nyomi, akkor macit.
rendelés mennyi idő alatt érkezik meg?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa!

Annával férjem van otthon gyesen, hétvégén dolgozik. Hosszú, boldog házasság titka.Kép
Persze nem ilyen vidám, hogy alig látjuk egymást, viszont Pancsival nagyon jól megvannak. Kismamák is befogadták a játszón, szinte már irigyelnek, hogy a férjem ellátja őt, de nekünk ez természetes.
Én egyébként a MOM parkban dolgozom, mert ide költözött a cég.
Tesó egyelőre nem lesz.
Pancsi cicás, arra neveznénk be. Egyébként a terembérléshez igazodunk, amit választotok.
Szeretjük a Récseit, hétvégén voltunk párszor, mi csajok. Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!
1. szerintem órára fizessünk, nem lesz plusszban max 3-4 gyerek, az meg már mindegy, de ha látják hogy ennyien vagyunk inkább elmenekülnek...
2. kicsik a mieink a játékmesterhez. JövőreKép

Nekünk bármilyen báb jó.

Conti

conti

Akkor azt hiszem a legjobb lesz ha a barsony babnal maradunk ha mindenki mast szeretne,mert ebbol van igazan valasztekKép

Magdi
Markot hozod?Mert akkor valassz neki is valamit.Kép

Gumicukor
Szerintem helyes mind,a kisvakond kulon tetszettKépkb 2-3 het alatt itt a rendeles ugyhogy a jovo heten meg boven idoben vagyunk ha mar mindenki szolt es elmegyek elintezni.

Elkezdem a listat keresekkel,mindenki szoljon mit szeretne Kép
Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili+Balint+Apa
Mano +Emma
Beszti +Beni+Natan+Hanna
Judy +Gergo+Gellert
Gumicukor+Dani(kisvakond)+Apa
Magdi+Nori(Maci)+Mark
Conti +Betti
Banyoci+Gyurci+Apa
Kataa +Alex(tehenke)
Rit+Dodo?
Szilvi+Timi
Sasha+Gabi
Dec8+Hanna+Apa
Forti+Levi
Pszi+Balazs
Halacska+Anna

Kataa

Kép
Kép
kataa

Egyetertek Contival,kar tobbet fizetni ,ugysincs ott nagy tomeg sohaKépNem tudtam oket felhivin,mert nem vettek fel,ugyhogy Conti ha mesz csutortokon lecci foglad le tollalKéphogym egyunk es orara fizetunkKépKoszikeKép

Halacska
En is Mom Parkos voltam (e epuletKépTe melyikben vagy?
Ez is jo megoldas ha igy dolgozik a ferjed,gondolom hogy hetvegen milyen jo egyutt AnnavalKépMeddig tervezed dolgozni, vagy nincs idointervallum a tesora? KépKépKép

Conti
Lecci-lecci mondjal valamit ,nehogy rosszat valasszak BettinekKép

Parazita
Remelem Ti is jottok,reg nem jelentkeztelKép

Kép
Kép
kataa

Conti!

C épület. Terhesség alatt kijött nálam egy betegség, amit egyelőre nem sikerült regulázni. Egyelőre ezért nem lesz, aztán meg ki tudja?Kép

Kataa

Pancsinak, cica ha megy.

Köszi!

Próbálok hazaindulni családomhoz. Ez a gáz, hogy multinál nem megy a 6 órás munkaidő. Legalábbis nem vettek volna vissza, pedig jövő februárban lesz 10 éve, hogy itt vagyok.
b

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

kicsit összekevertem Kép

Conti bocs, Kataa-nak írtam
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa, cica jó lesz . Csütörtökön akkor lefixálom.
C

conti

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném megtudni a babaetető székekről. Egy egyetemi munkához szükséges.

Használtok gyermeketető széket?
Ha nem, miért?
Ha igen, milyen fajtát (márkát), mindig a széket használjátok?
Mi volt a legfontosabb szempont a vásárláskor? (biztonság, higiénia, kényelem, ár stb.)
Milyen tapasztalataitok vannak, mik a negatívumai, pozitívumai?
A babák szeretnek benne ülni?
Kb. mennyit szántatok rá?

A válaszokat ezekre az e-mail címekre is küldhetitek:
dorissz@freemail.hu
tsere@tenisz.hu
Előre is köszönöm.

üdv:
bogár
tsere

Kataa
Bocsesz, csak most néztem ide, de a holnap nekem nem jó, mert reggel bemegyünk a tecsóba Dodesszel - nem tudom, meddig húzódik, de ha nem érünk 10re a bölcsibe, akkor ugye aznap nem mehet, szóval én már eleve úgy számolom, hogy holnap velem lesz. Szerda délelőtt???

Forti
Hát még nem tudom, hogy eljutok e a Mikibuliba, de mivel már úgyis ezer éve ismerjük egymást, ráadásul Levire is jól rájárt a rúd manapság: fogadd el ajándékbe. Így is szégyenkezem, hogy ilyen lassan jutottam el a postáig.

Igyexem majd jönni, csak manapság ezer felé vagyok, próbálom kihasználni az utolsó 2 melóhelymentes hetemet.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Ezt el kell mesélnem olyan édes volt, est emondom Emmának hogy holnap aludhat sokáig mert nem emgy még bölcsibe, mert btege. erre legörbült a szája és mondta hogy: nem beteg Emma. Emma megy. Azért ezt jó jelnk veszem, hgy szereti.

Bábból mi macit kérünk akkor. bár ezer macija van, de megkérdeztem és hajtogatja hogy maci, maci.

Manó

KépKép
manó

Rit
Akkor nagyon szépen köszönöm Levi nevében! Már egy párszor megnéztük Kép Kép
Most van időnk mesét nézni egész nap! Kép

Levi beszólása:
Felkéredszkedett a karomba, magyarázza hogy hol a nyakam, hajam stb. Egyszer csak kiszúrta a fülbevalómat! Kérdezi: miaz??
Mondom: fülbevaló!
Megismétli és hozzáteszi: oda van jadaszva!
Másik
Felmászik a kis asztala tetejére és kommentálja:
Tetten ülünk! Baba, tányér!

Ilke:
Lehetne még kérni a kicsi fiúról képet?

Jó éjszakát mindenkinek!
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Megkérdeztem Pemeskét (ugye emlékeztek még rá?) is mélben, hogy jönnének-e, és igen, úgyhogy Kataa légyszi írd fel Pemeskét és Grétát is a listára.
Én még valószínű addig találkozom vele (ha minden összejön), ill. mélben majd megírom neki a részleteket.

Halacska!

Üdv újra itt!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Szerintem mi is vakondot kérünk.
PSzi és Balázs
pszi

Sziasztok!
Kataa! Márkot nem viszem, Nórival kettesben kényelmesebb átvezetni a városon, meg Márk még úgyse élvezné a bulit. Ha valami miatt mégis elviszem (pl:senkire nem tudom rábízni), akkor azért valamit viszek neki. Kép

Manó! Nagyon aranyos Emma, jó dolog, hogy szereti a bölcsit. Én Nórit csak oviba fogom beadni jövőre, hát kíváncsi lszek, hogy fog beilleszkedni. A kórházas "sztoritokat"Kép megtalálom a régi hozzászólások között?

Forti! Nálunk is sláger a fülbevaló. Sőt! Tegnap fürdés után Nóri megszólal: "Nóri kérsz fülbevaló!" (ez is egy olyan szó, amit gyönyörűen tud mondani)Visszakérdeztem, hogy szeretne ő is fülbevalót, és mondta, hogy "Igen". Igazi kis nőci, de azért én várok vele egy kicsit Kép.

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Halacska
Hu hat ez nem hangzik ul jol,en pont azert akarok visszamenni a regi helyemre,(bar ez mar csak a teso utan leszKépmert bar multi nagyon csalad/anya kozpontu,ugyhogy en 4-kor elejtene ma tollat az biztosKép
Nekem is jovore lesz 10 eve hogy ott dologzomKép
Remelem a betegseg megoldodik,mar csak miattad isKép
Cica jegyzveKép

Conti
Szupi ha elintezed csutortokon,cica itt is jegyezve.
Mennyi eloleget kernek.?
KErdezd meg lecci a barinodet milyen babot kernekKép

Rit
Ok a holnapKépreszletek sms-benKépMikor tutod meg kb hogy jottok-e,csak az ajandek miatt erdekes a dolog.Jovov heten meg kene rendelnem oket.

Mano
Na ez mar nagy haladasKép
Olyan erdekes mert delutan Alex mondta hogy menjuunk bolcsibe.PErsze nem akrtam kivinin,a kohogese miatt igy itthon dekkoltunk,ugy unta hogy inkabb mar oda is ment volna.Ma reggel panaszkodas volt,nem is siras.Mazohista modom megvartam amig abbahagyja ,kb 3 perc voltKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Forti
Szabó Borbála írta, de nem tudom mennyire jelent meg, az Egyenlő esélyt Alapítvány adta ki (342-4908) és nekem is féymásolva van meg. 1-2 példányban le tudom másolni, de azért csak módjával (40A4-es papír). Sajna digitálisan nincs meg.

Egyébként én tudok nyomtatni az irodában matricákat Kép Cégpénzen Kép
Szerintem jók a különböző bábok. Hannának valami állat Kép

Gumicukor
Hanna múltkor nagyon édes volt, mondtam neki,hogy ne csapkodjon mert sírni fogok. Erre odahúzta magához a fejem, "ne sírj kicsim, jól van, jól van" Kép
Egyébként észrevette, hogy tükröződik a szememben. Úgyhogy most szeme ül velem, és nem csukhatom be a szemem, és szépen mondja ott a Hanna, ha becsukom, kinyitja Kép

Halacska
Szia újra Kép

Üdv
dec8
dec8

Mi akkor Vakondot kérünk. léehet majd varrok neki nagy zsebes nadrágot, ha meglesz Kép

Lányok!
Szeretnék szőnyegtisztító gépet kölcsönözni, csak nem tudom hol lehet és mennyiért. Tudtok esetleg ilyen helyet, aki már használt ilyet?
Csak vidéken tudok anyuéknál, de onnan nem fogom felhozatni.

Dec8
Dani meg állandóan azt mondja a szememre, hogy "Anya, napocska ott benne, szeme!" A szemem uis érdekes színösszetételű, a pupilla körül sárga sugarak jönnek ki körkörösen, fényben olyan, mintha napocska lenne, a szivárványhártya belseje zöldesszürke, a külső határoló karika pedig sötétkék. Daninak uilyen a szeme, csak nem zöldesszürke e belseje, hanem világoskék.

Dani pl. mostanában a szempilláit húzogatja.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, hogy mi újság...

Kataa!
Mi kutyásak vagyunkKépKépKép Ez a szó már tökéletesen megy és még a cica is kutyaKép Úgyhogy kutyát kérünk szépen.

puszi,
sasha

Halacska üdv újra!!!!

Kép
sasha

Kataa
Mi tehénkét szeretnénk kérni Szilcsinek

Halacska
Jó újra hallani Rólatok Kép

Szilcsike
szilcsike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint