Sziasztok
Magdi
Sajna Emike nem ilyen pucerkodos...Mar most elhataroztam, hogy az occset mashogy fogom szokatni. Nemhogy nem hajlando csak bugyiban, pelus nelkul lenni, de ujabban nem akar kakilni, kiabal, hogy ne jojjon, es mikor veul ugyis kijon, valosaggal nyafog, hogy vegyem ki. Vagyis marhara zavarja, de ezzel egyutt sem hajlando a bilibe. Remenykedem, hogy egyik naprol a masikra meggondolja magat.
Mikibuli
Nem keves a 2 ora?
Nem tudom erdemes-e befizetni a szervezett izere, bar a jatekmester jo otletnek tunik, legalabb lekotne a kolkok figyelmet valami happening es nem rohangalnanak annyit.Mi meg tudnank kicsit dumcsizni.
Es a 2300Ft/fo kicsit huzosnak tunik. Ez azt jelenti, hogy a gyerekekre is ennyi, meg a szulokre is?Darabonkent?
Olyat nem lehet hogy mondjuk 3 ora es jatekmestert is kernenk, de kajat/italt nem?
Zsuzsa
Szerintem is a vegeredmeny a lenyeg, nem a szulesi mod. En mondjuk nem valaszthattam, mindketto programozott csaszi volt es ha lesz harmadik az is az lesz. Pedig lehet, hogyha valaszthatnek en is termeszetes uton szulnek. Bikabb a szenvedes, mig meg nem szuletik, de utana sokkal jobb, mig a csaszinal igazabol akkor kezdodik a mama "kinja" mikor mar megszuletett a baba. Persze a legrosszabb, ha surgossegi, mert akkor a mama megtapasztalja a ketto kombinaciojat.
Nagyon cuki a kicsi lany!
Elod dumaja meg halalos!!!
Emike ma reggel pizsiben kinez az ablakon es lazan megjegyzi:"Nagyon be van bojulva az ido!"
Gumicukor
Kis focista a fiad!
Ajandek
Kicsi tatyonk is van par, nem igen hasznalja oket. Szerintem legyen konyv, meg esetleg a babfigura.(attol fuggoen, hogy ez utobbi mennyibe kerul)
Az idoponttal kapcsolatban meg a hetvege mellett szol, hogy sokkal konnyebb az oda meg hazajutas, mivel hetvegen sokkal kisebb az autoforgalom.Meg nem dolgoznak az apukak.
De ha penteken lesz akkor is megyunk.
Kepzeljetek talaltam itt nem messze egy kezimunkaboltot, hat nagyon veszelyes. Eleg olcsok a fonalak es tobb szaz gobelin es keresztszemes kepuk van!!!
Ja, nagy ujsag, hogy vegre elkezdett forogni a kicsi fiam. Meg nem megy gyorsan a kez maga alol kirangatasa, es csak hatrol hasra megy, vissza nem.
De nagyon tetszik neki, hogy meg tud fordulni, hasra vagja magat es rohog.
Osszehasonlitva Emike mar 3 honaposan ide-oda forgott...persze o kb 2 kiloval konnyebb volt.
megyek varrom a vizimalmot
Nyuszi