Sziasztok!
A héten alig volt időm olvasni titeket, de most bepótoltam mindent )igaz 1-2 rövid sorig irtam azért nektek)
Kubu: Csodásak a gyerekeid és a sors is, hogy velük megáldott. A képek tündériek, a zuhanyzós, aztán a fáradt mérickélős, majd Marci, hogy ki is van ott! Legyen sok szép napod velük jó egészségben. És mennyi energiád van, hogy még ennyit irsz is ide én csak csodállak, meg hogy Liza hogy is bujhatott ki, mert nem pici baba, sőt! Apának állás? Sajna nekem semmi, de igyekszem! Úgy bementem volna hozzátok a kh-ba, de ugy gondoltam nem illik tolakodni!
Woody: ez rád is igaz, csodállak titeket is. Élvezd az anyaság minden percét, mert az idő rohan! Remélem lassan éjjel is fog aludni és hasfájás elkerüli. Tündéri babó. Szül történetet kérünk meg sok-sok fotőt, közöset is!!!!!
Lukácsné: remélem már nincs sok hátra, szorítunk de nagyon, induljon el magától!
Macsek: mostanában nincs hir rólad, de remélem minden ok-s lesz és még haza is engednek, hogy otthon pihenve várjad a kiscicuskáidat, fiú-lány csak egészséges legyen, bármi születik!!! Tiszta szívemből kivánom!
Eszter: fagyibabák lesznek hamarosan, nagyon szurkolok, hogy sikerüljenek, nagyon megérdemelnétek!
Sajtikám: rád is sokat gondolok, vigyázz magatokra.
Vbeni: hát ez a főnök nem semmi. Szerintem kérdezz rá, mikor adta fel a papírjaidat, meg hogyan képzeli ezt. Ha ezt nem intézi, OEP birság róható ki rá ami 100 ezres nagyságrend, ha ezt vállalja, ám tegye. De remélem, mielőbb babás leszel és megszabadulsz ezektől a lehetetlen emberektől.
Breki: neked ugyanezt kívánom, és tudd, hogy nem küldhetnek el, vagy pedig egy jó kis munkaügyi pert veszthetnek. Mieza tud neked tanácsot adni ügyvéd ügyében.
Judit: 39 évesen azt hiszem nem te vagy a korelnök itt, aki babát szeretne, és kívánom mielőbb sikerüljön!
Mieza: remélem szép szabadságod lesz és nagy öröm éri a rokonságot!
Igen annyian vagytok, hogy sajnos már nehezen lehet követni, de mindenkinek szurkolok! Még Velo-nak is, aki igen szép fórumbejegyzést irt. Hófehérkének szót fogadtam (intőt nem kérek) a válaszom priviben ment.
Hófehérke: téged is csodállak, ennyi km-ről ezt vállalni.
Angi, Valyoni: ne hagyjátok el a BMC-t. Szerintem másütt se jobb, esetleg sokkal többe kerül a fizetős helyeken!
Kérdések voltak a héten:
www.kramakft.hu - fizetős rendelés magánlaborral. De ahogy irtam, érdemes ám a helyi SZTK-t is felhívni, mit lehet és hogyan megcsináltatni, na én igy fogtam egy csomó pénz. Mammográfia hasonlóan ingyen és nekem csontmérés is ingyen! Hálapénz: mindenki maga tudja - én már megjártam, ugyhogy csak csinján bánok ezzel.
Sok költségre már sokszor irtam egészségpénztári tagság (családi egészségkassza) akit érdekel bővebben irjon és segítek amiben tudok.
Továbbra is szép hétvégét és gigadrukkok mindenkinek, leginkább Macseknak
Még egy mondat ahogy Breki irta:
"Én pedig elég ragaszkodó vagyok,és ha valakit megkedvelek,rám mindenben számíthat - Ti is számíthattok rám"
üdv
kispatak