Új privát üzeneted érkezett!

Kahlan: mat-inf. és mivel infó órákat kaptam nagy számban, így az csoportonként csak kevés elmaradt órát jelent. Kicsit csalódott vagyok, mert matekot szeretk jobban tanítani (megállítólag azt csinálom jobban). De egy kólléga elmegy és átt kellett venni az óráit. :(

hofeherke

én angol-töris vagyok, kb. 25 órára számítok alsó hangon...és főleg angol...meg osztályfőnök is vagyok. de valahogy nem érdekel, most a saját életem az első...

bocsánat, nem tudom ki kezeli a babaálmok nevű táblázatot, bekerülhetek én is? vagy valamilyen feltételnek eleget kell tennem?
Vendég

Na, hello Lányok!

Most aztán fel kell hogy kössem a bugyit, mert iszonyú pörgés van itt, kérem szépen :lol:

Még van két oldal elmaradásom, de a hálapénz dologhoz mindenképpen szeretnék hozzászólni, mielőtt elfelejtem.

Nekem egy barátnőnek azért nem nevezhető, de régi ismerősöm ajánlotta a bmc, azon belül is Koncz tanár úrat. Persze az elmúlt 5 évben mi is megfordultunk számtalan magán rendelésen, meg sztk-son is... Szóval nehéz bízni az orvosokban, mert korábban már leírtam, hogy minket pl hogy megvezetett a híres-neves Erdei doktornő, csak hogy jól levegyen a nagy semmiért :evil:
Szóval hezitáltunk, hogy magánba, vagy sima rendelésre menjünk-e K ügynökhöz. Végül elsőként elmentünk magánba, aztán kivizsgálás, és azóta csak most találkoztunk vele a kiértékelésnél. És a lényeg: az ismerősöm egyetlen fillért sem adott senkinek, pedig 2 évig jártak oda, és így is ugyaolyan kedves és alapos volt vele K és K2. Most mi is a bmcbe mentünk hozzá, és nagyon kedves volt, még ha kicsit el is bizonytalanított. Egyelőre nem szándékozom pénzelni, max, még elmegyünk 1x a magánrendelésére is ha úgy áll a dolog. Mert sztem is a pénzezésnek ott van a helye, a bmcben nem kéne "elrontani" őket. ha viszont sikerül, bizti meglepjük vmivel!!! :wink:
Na erről ennyit, most olvasok tovább...

Verka
wikka
Miskolc

Mieza, Sajti,

hátha itt vagytok még...
Nagyon fogtok hiányozni! Várom a beszámolókat, és nagyon kellemes utazást kívánok!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!
Probáltam vissza olvasni,de idegileg teljesen kivagyok igy hát nem is tudok normálisan odafigyelni.Veletek is elöfordult,hogy akit a legjobb barátnötöknek tartotatok,rájötetek,hogy igazábol nem is mondható annak,legalább is nemtámogat a döntésetekben,hanem lehetö legbunkobban viselkedik?Na most én igyjártam.
Ma elmentem reggel a barátnömhöz,gondoltam meglátogatom,Ö most éppen 16-hetes terhes.Mindig azzal jön,hogy nekünk hogy-hogy nemjött össze a baba.Erre ma kiböki,hogy bisztos,hogy akarunk babát?Mert Ö nem érti 2 év alatt hogy-hogy még semmi eredmény nincs.Gondoltam most megragadom az alkalmat és elmondom,hogy mi is a helyzet,hogy a BMC-be járunk és valószinü,hogy csak a lombik segit,mert a férjemmel van a gond,kevés a sperma szám.Erre Ö meg teljesen rámtámad,hogy hülye vagyok,hogy mind ezt megteszem és mivan akkor ,ha pár év mulva elvállunk,nekem ez megéri,meg,hogy ha sikerül is a lombik,habár ö ebbe nem nagyon hisz,mivan ha sérült gyerekem születik.Meg,hogy fogom megmagyarázni a gyerekemnek,hogy nem is szerelem gyerek,mert a doki "csinálta".Na hát én teljesen kiakadtam,fogtam magam és ott hagytam,nem tudom,hogy tud valaki ennyire bunkó lenni,hát nagyot csalodtam.Ennyit egy legjobb barátnöröl.Most meg teljesen senkinek érzem magam,még a legjobb barátnöm sem támogat.Ne haragudjatok,hogy a próblémámat rátok zuditom,csak valahogy ki kell adjam magambol,mert hanem bedilizek teljesen.
zsuzska2007

Aktucs,

örülök, hogy megnyugtatott Sz ügynök. biztos találnak katonát, de azért jó felkészülni a további lehetőségekre is.

Kubu,

olyan édes a kislányod, Marciról meg amúgy is tudtuk hogy szívrabló!!! de ahogy sasolja a kis csomagot az ágyon, az nagyon ott van a szeren :lol:

gigi, osztom a várakozásteljes lelkesedésedet, ami a szurikat illeti! Jobb lett volna már receptekkel eljönni K ügynöktől, de még az várat kicsit magára...

Verka
wikka
Miskolc

a születéstörténetből kimaradt hogy a szülőszoba klímás és én 20 fokon érzem jól magam tehát alapból fagyasztottuk a szobát, aztán éjfél előtt már mondja a szülésznő hogy ki kellene kapcsolni mert a baba meg fog fázni, persze én ezt akkor nem vettem figyelembe és kb 2 percig kötöttem az ebet a karóhoz hogy nem, mert rólam folyik a víz és így is majd megpusztulok...... aztán két fájás között rájöttem hogy butaságokat beszélek és engedtem a kikapcsolást....
ja és szülés után úgy rázott a hideg hogy az ágy ütemesen ugrált, akkor meg a szülésznő akarta visszakapcsolni a klímát mert melegük volt és a dokinak kellemes klímát akart a stoppoláshoz, na akkor meg azon "pöccentem be" :lol:

Nava,
Géped mikor lesz már jó ?

Lukácsné ?
Hanna jól érzi magát bent ?
5 uncsitesó plusszba ? van ám energiád !

Mieza,
Nálatok is szép az összeg, 670 ? huh
Hidd el párom örömmel nézte meg a képeiteket, nagyon örül minden csodának ami itt a fórumos csajokkal történik (mert persze napi szinten beszámolok :lol: )
Tök jó a két munka, ügyi csajszi vagy !

Angyal,
Nagyon jó pihit Nektek !

Timejka,
Remek dokkert választottál !
Hajrá Karácsony :!:

Velo,
Megértettem, az meg rendes volt S-től hogy ajiba konzultált Veled.

Kisbeeka,
A ++++ hozzáállást arra írtam, hogy persze ott a szomorúság, a sikertelen beavatkozás miatt, de másnap már újult erővel indultál neki hogy igen is csináljuk és lesz nekem és a szervezetem is reagál ! és ez nagyon tetszik.

Eszter,
Igazad van az ellentmondást illetően :oops: :lol:
Tervezni tervezünk még babót, (inkább én) mert mindig is 3 bébit szerettem volna, de persze az idő közben ketyeg és azt hiszem (picit pesszimistán) hogy olyan csoda mint Liza esetében még1x nem történhet meg velünk.
Csak olyan fura ez az „üresség” most, hogy nincs pocak és hogy lehet hogy már nem fogom érezni soha többé hogy az oldamat rugdossa valaki, és átélni újra a szülést, és hiányozni fog az orvosom is és egyébként is (érdekes mert, pont ilyen érzések kavarogtak bennem Marcus után is).
Persze a szülőszobán a fájdalmak után azt mondtam a dokimnak hogy én soha többé nem fogok szülni, aztán tessék eltelt egy hét és tegnap már apát faggattam hogy mit szólna ha mondjuk szopi után nem védekeznénk ? 8)
Istenem de fura leírni hogy védekezni kell, amikor 10 év alatt (23-33 év között) nem sikerült spontán teherbe esnem.

Nagyon kedves Tőled hogy nyomtatott fórummal updateled Macsekot, várjuk a további jó híreket és pusziljuk Őket.

Ööööö ki szervezte a temetésed ? Tudtam én hogy minden okés lesz anyajegyekkel !
(Lassan nekem is el kellene mennem egy kontrollra, csak tudnám hova és azt sem tudom mennyi időre adnak időpontot).

Zsuzska,
Keddre remek híreket !

Valyoni,
Nem jó eredményeket, híreket nagyon sajnálom.

Woody,
Hogy álltok az éjszakákkal ?

Kispatak,
Meg is értem hogy régebben hosszabb ideig voltak az anyák a kórházban. Szerintem mindenképpen kell, mert ahogy hazajön és amennyiben nem első gyerek, akkor nagyon nehéz megállni hogy ne pörögjön ezerrel az ember.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.15 03:35-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

hát még mindig el vagyok maradva,

fiúk lassan hazaérnek 2008. dec-i babák fórumtalin voltak :lol: egyik csajsziéknál, ugrálóvár, medence, bográcsozás stb. stb.
aztán itthon maradunk hármasban mert párom megy esküvő-lagziba (én küldtem) barinőm-volt kolléganőm megy férjhez Vácon, de mivel én elég gyengusz vagyok végül úgy döntöttem hogy maradok.
Úgyhogy párom fog az imádott főnökömmel és egyik legjobb haverommal ma este bulizni :(

kubuspace

Szia Kubu!

O.K. Az az igazság, hogy S.-sel 100 évvel ezelőtt egy klinikán dolgoztunk, így az eü. múltammal indokolta, hogy ajándék a konzi.
Neked további "csodákat"!!!!!!!!!!

Üdv.

velociraptor
velociraptor

Mara,

örülök, hogy tetszik a beosztásod :))
Sajna csak cukrot néztek végül nekem, úgyhogy most intéztem egy ismerőssel endokrinológust, ha minden jól megy jövő7en kapok választ hogy mikor mehetek. Csak az zavar az egészben, hogy ha látnak egy ilyen eltérést, miért nem néznek jobban a mélyére? vagy tényleg infót ad az AMH szint?

Szerintetek nagyon spekuláció, ha arra gondolok, hogy túl sok természetes szerrel próbáltam ráerősíteni az amúgy tökéletes hormonháztartásomra? Elvégre a méhpempő is hormonos, a dong quai is, amit szedek már kb. 1 éve. Nem lehet hogy én magam stimuláltam túl az peteérésemet? :oops: :oops:

Béku,
nagyon büszke vagyok rád!!!! igazi kis mosolycsomag vagy, tudtam, hogy jól veszed a munkahelyi akadályt :) Elvégre már sokkal nehezebb élethelyzeteken is túl vagy, nem igaz??? Ez itt igazándiból a HARCOSOK KLUBJA NŐI KIADÁSA sztem. :lol:

Valyoni,

remélem már lenyugodtál... tedd magad túl rajta (abszolút megértelek, úgy tűnik mi mind mimózák vagyunk kicsit) és keress másik dokit az intézetben. Fel a fejjel!!! ugyanezt üzenem zsuzskának is! Majd mi segítünk összeszedni magunkat...

Kahlan,
iszonyú aranyos a kis Padmé!!! Nagyon kedves kutyulinak tűnik!

Gondolom ennyi elég is volt belőlem mára, de az az igazság, hogy hét közben csak olvasni tudok, nincs időm írni is...

Gyönyörűséges 7végét kívánok Mindenkinek!!!

Ja még valami (bocsesz)
Egy jó kis idézet a depiseknek:

"Figyeld meg az életet: látsz valahol szomorúságot? Láttál már valaha depressziós fát? Vagy láttál már valaha szorongó madarat? Vagy idegbeteg állatot? Ugye nem? Az élet egyáltalán nem ilyen. Csak az ember tévedt el valahol. (OSHO)"
Ha vmiért negatív vagyok, ezt szoktam elolvasni, és akkor a fejemhez kapok, és a hajamnál fogva kihúzom magam a gödörből :lol:

Na most már tényleg átadom a terepet.

Verka
wikka
Miskolc

Verka: de cuki vagy,köszönöm!!! :D
nem veheti el tőlem senki a mosolyomat ;)

Párom azt mondja,hogy ha már harcosok klubja,akkor annyi csak a különbség,hogy míg a pasik kék-zöldre verik egymást,mi kék-zöldre szúrjuk magunkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,megmondom őszintén,hogy nekem hihetetlen sok erőt adtatok az elmúlt hetekben,hónapokban,ezért nagyon hálás vagyok NEKTEK!! :)

Nélkületek nehezen ment volna mindegyik lépés!
Egy barátnőm nem tett értem még annyit,mint TI!

Ezt most Zsuzska miatt is írom...
Nekem is volt olyan barátnőm,akiben nagyon megbíztam,és azt hittem,hogy mindent megoszthatunk egymással,az életemet is rábíztam volna,és egyik-napról a másikra mintha kicserélték volna... :(
többet nem beszélt velem,minden előzmény nélkül eltűnt az életemből.

Én pedig elég ragaszkodó vagyok,és ha valakit megkedvelek,rám mindenben számíthat!

Úgyhogy Zsuzska,ne aggódj,mi itt vagyunk/leszünk (én mondjuk a munka miatt max esténként...),és bármikor jöhetsz vígaszért, megerősítésért!!!

Sokatokkal nem is találkoztam még,mégis több olyan tervem volt már,hogy meglátogatom egyikteket,másiktokat leszíváskor, beültikor,szülés után... vagy legalábbis küldök be valamit :)

Úgyhogy már nagyon várom a találkozót!!!! :D
Csinálok Nektek naaaaagyon finom sütit ;)
tessenek edzeni rá! :lol: :lol:

Kubu: tényleg nagyon örültem,hogy a testem olyan,mint amit beprogramoztak, utro elhagyása után másnap máris megjött, úgy ahogy azt kell.
Tegnapra véget ért,úgyhogy kezdődhet a spontán babagyártás!!;)

Nem szegheti a kedvemet semmi :)

(ez persze nem jelenti azt,hogy nem bánt,hogy nem sikerült,mert ez szomorú,de mivel mégis ott volt a babó,nem érzem kudarcnak,csak épp rossz helyen volt a kis drága,de a lelke ott várakozik :) )

Programozásról jut eszembe: én mat.szakra jártam az ELTÉ-re...
úgyhogy taníthattam volna én is matekot :lol: :lol: :lol: :lol:

anyum énektanár,nővérem énektanár (és mind2 karvezető), nagyim biol.-földrajz,papám mat.,nagynéném orosz-magyar-francia,húgom informatika :lol: :lol: :lol:
Vendég

kubu: Én is így voltam a pocakkal. A szülőszobán azt mondtam hogy soha többé, de most már a másodikat tervezem és nagyon bánom hogy ilyen sokat kell rá várni. Lehet hogy nem bírom ki 3 évig. :D Tényleg tud hiányozni a terhesség minden nyűgével. Nagyon remélem hogy az itteni csajok közül mindenki megtapasztalhatja ezt az érzést. És mindenkinek nagyon drukkolok ehhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönjük Vicky :)
remélem szűk egy év múlva én is megtapasztalom majd ;)
Vendég

Kahlan!
Nagyon tündéri a kis Padme és a neve is széééép, bár én nem vagyok Star Wars rajongó! :D

Zsuzska!
Ez az ember meri a barátnődnek nevezni magát????? Hát ez nagyon gusztustalan húzás volt a részéről, de legalább kiderült, hogy milyen is valójában! Ne sajnáld!!!!!! Nincs szükséged egy ilyen "barinőre"!!!
Nekem is volt egy lány, akivel nagyon jóban voltunk. Napi kapcsolatban, minden nap beszéltünk telefonon. Egyik napról a másikra eltűnt az életemből. Majd évek múltán kicsit delériumos állapotban elbőgtem magam neki, hogy miért csiálta? Erre azt mondta, hogy akkoriban én nagyon rózsaszínben láttam a világot és a föld felett lebegtem, neki meg problémái voltak és még magát is utálta. Kérdeztem, hogy miért nem meélt nekem a dolgairól, végül is barátnők voltunk vagy nem? De mindezek tükrében úgy gondolom, hogy csak ismerősök lehettünk... barátnők semmiképp!

Wikka!
Valami rémlik az Erdeis sztoridról! Én ma épp azon gondolkoztam, hogy megkérdezem a dokimat, hogy érdemes-e foglalkozni az üggyel, mármint azzal, hogy megműtötte a férjemet és azóta egyre csak rosszabb eredményeket produkál!? Tehát, ha nem lett volna a beavatkozás, akkor legalább megmaradt volna a 3-4 milliós szám, szemben a mostani 500 ezerrel!!!!!
Amúgy szerintem is a lehúzásra megy!!!!
gigibp

Gigi!
mintha én is ugyanezt írtam volna... :?
sőőőt,nekem már 2x volt ilyen "barátnő" az életemben,csak 6 év különbséggel.
Csak az én esetem annyiban más,hogy én nem kérdeztem rá sosem,hogy mi volt annak idején...
Talán nem akartam,hogy még többet bántsanak...

mindkettővel összefutottam később,de max egy nagyon rideg udvarias "beszélgetés" volt,semmi több.
Ilyen "barátnőktől" nem is vágyom másra :roll:

Mostanában már nemigen van barátnőm,a fiú haverokkal jobban kijövök.
Ilyen az a munkatársam is,aki felhívta a figyelmemet a többi munkatárs áskálódására.
Ismeri férjemet is,vele is jól elvan,és nekem is nagyon drukkolt a lombik alatt :)
Vendég

zsuzska
sajnos átérzem a helyzetedet de nem barátnő hanem testvér részről... mikor megtudta hogy lombikra járunk előtte meg inszemre azt hiszem hasonló jókat hallgattam végig és hogy ilyenre költöm a rengeteg pénzt, fogadjam már el hogy a jó Isten nem akar nekem több gyereket adni..... na ez volt a pont az i-re.
mondtam Anyunak én többet szóba sem állok vele és elmegy oda ahová gondolom, majd mikor kiderült hogy sikerült a lombik egy szóval nem mondta hogy örül vagy vmi.... szóval szarul esett tőle a testvéremtől.....

mesélek egy sztorit , felhívott egy ismerősöm ugye beszélgettem előtte a lányával és mondtam hogy nem lesz fogadott orvosom mert már 3 dokinál járok a terhesség alatt és negyediket már nem akarok mostmár lesz ahogy lesz szülök ügyeletesnél és kész belenyugodtam.
Azt mondja van egy kedves aranyos kis doktornő, aki a Jánosban dolgozik ha gondolom megadja a számát, meg a meddőségiben is..... akkorát röhögtem, mondom csak nem S ügynökre gondolsz???? azt mondja de, csak nem tán ismerem????
mondtam hogy sajnos nem vagyunk egy hullámhosszon mert kétszer is volt szerencsém hozzá mindkétszer kiakadva jöttem ki Sz doki rendelőjéből, hogy ha legközelebb szabin van Sz dokim, akkor tuti nem jövök hozzá, mert kiakasztott....---hát szegény ismerős csak jót akart, de mondtam neki hogy köszi azért de bárkit csak őt ne ajánlja nekem....

tegnapi nap elment hamar, végén nem voltak sokáig az uncsitesók mert 2 aludt a kocsiban meg elég nyügösek voltak.

mire kisfiam hazaért megfőztem a húslevest, csináltam bacon szalonnában tekert pulykamell filét, szilvával töltve, meg aranygaluskát, meg csokipudingot és kukoricát főztem neki, szóval volt kaja bőséggel , most egy darabig nem főzök.

ma meg elmentünk még feltöltöttem a hűtőt a fiúknak megint egész nap rendszertelen fájásaim vannak... szóval nem tudom mi lesz ebből de pont egy hete volt hogy reggel négyig nem aludtam miatta....

jó 7végét mindenkinek, majd a fejleményekkel küldöm a férjem, ha lesz.... megyek bepakolom a táskámat mert még azt se csináltam meg és szerdától mindenképpen befektetnek ha addig nem szülünk meg.....

jók legyetek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné,
szép és könnyű szülést nektek, apát várjuk a hírekkel és képekkel.
kíváncsi leszek Filip hogy fogadja majd a kis csomagot. :-)

Csajok,
jelöltem iwiwen, ha nem tudjátok ki az, gondoljatok rám. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Alakul a mandula, uccsó előtti oldalon tartok. Juppé

Apa bulizik, Liza friss ruhiban, tele pocóval az ágyában, Marcus a hálóban egy pelusban totál világbékében alszik. Állítólag nagyon jót bulizott ma a fiatalember a fórumtalin, kép még nincs mert a páromnál van a fotóapparát.

Aktucs,
Tyűűűűűűűű ez nagyon érdekes, kivi vagyok szerdai eredményekre.
„Mondtam is az uramnak, hogy lehet, hogy az a baj, hogy sose pisil belém ” – de dinka vagy :lol:
Köszi párod gratot.

Gigibp,
Szúrás: én is azt gondoltam hogy nem merem magamat megszúrni, de mivel a párom szúrás idején elég sokat volt külföldön…. Hát kénytelen voltam. Drukk hogy sikerüljön nektek is, max ügyelet, de az azért minden este elég problematiko.
Figy ok beszélek dokival, megírja a beutalót, aztán kezemben a vizsgálati eredmények, és visszamegyek hozzá és ő ír fel gyogyit ?(bocsi a sok hülye kérdésért)
Muti babakocsit.

Mieza,
Nagyon jól tetted hogy nem szigeteltél, főleg így szédelgősen. Köszi Liza dicsit.

Andrea,
Yesssssssssssssss, naon örülök hogy jó volt a koncert.

Hajni,
Tervezni tervezek én még babát, de pici lelkifurdim is van hogy mennyire telhetetlen vagyok, mert van két szép egi bébim és mi van ha a korom és minden miatt komplikációkkal teli terhességem lesz vagy valami probléma adódik…. Szóval kattog az agyam ezerrel.
A másik hogy Marci inszem után jött Liza csodababa, szóval szkeptikus vagyok hogy ez mégegyszer így sikerülne, BMC-be asszem már nem mennék vissza emiatt. (nehezen tudnám összelogisztikázni)
Szülés utáni IR vizsgálat, kööööööööszi, látod erre nem is gondoltam hogy előferdülhet h valamennyi időnek el kell telnie ahhoz hogy vizsgálni tudjanak.
MM-ben hogy megy ? leletek ismeretében ki ír fel gyógyszert ?

Kisbeeka,
Örülök tegnapnak is, hajrá hajrá, kollégák meg pukkadjanak meg.
Tessék levenni a mintát Lizáról és hajrá spontánkodás !

Valyoni,
Most olvasom telefont, tyűűűűűű !
Na akkor szeptemberben talizunk ?
Drukkolok hogy mielőbb kezdhessetek K ügynöknél, mindenképpen maradj BMC-nél !

Zsuzsi,
Mindjárt lementem a közös képet, csak telón van és azt nem tom hogy kell csinálni :shock:

Vnbeni,
„Jöhetnek, de Lizát is kérem.” – rendben holnap küldöm az egész teamet, én meg alszom egy jót :lol: :lol:
Tényleg ablakszigetelés !!! banyek én is összekevertem
Mekkora tetű, szemét a főnököd ! és mit csinál a papírokkal ? hajót vagy repülőt ? hihetetlen

kubuspace

Mieza,
Neeeeeeee úgy tolta le a párodat, hogy nem is őt kellett volna ? ez naggyon gáz ! de hogy jön ehhez hogy így viselkedjen ?
„Akár milyen félelmetes is, mindannyiunkra ez vár!” – azért idézném kedvenc közös dokinkat, aki stoppolás közben mondta hogy a szülésemet Neked azért lájtosan mondjam majd el :lol:
Giga jó pihit Nektek, nagymamis, keresztanyus történeket nagyon várjuk !
„és még az is adódhat, hogy nála szülök )” – ezt felejtsd el, ki ne hagyd a dokinkat, egy élmény vele, hidd el :lol:
Igen átaludtam a vihart, gáz mert tőlem aztán a gyerkőcök is hangoskodhattak volna, lehet fel se ébredtem volna. :shock:
Sör jöhet bármilyen, gyümis, barna :lol:

Judit,
Te tutira egy tündér, aranyos, empatikus, kedves főnök vagy. Lehetek a beosztottad ?
Egyébként én főnököm is tünemény, pasi, imádom, sajna most lép le a cégtől, felesége EU parlamentben kapott tolmácsállást és kiköltöznek…. Hát amikor megtudtam órákig csak zokogtam, kevés főnököm volt, de ilyen emberrel én még nem találkoztam. És most az urammal bulizik :lol:

Sajt,
„Ezt nem hiszem el! Megírtam és elszállt!!!” – tessék word-ben írni aztán ctrl+c és ctrl+v.
Nagyon köszi a képet !
Igazad van, miért is ne lehetne 3. bébi ?
Inkuba azért tették őket (Marcit is anno) mert ott melengették addig, amíg engem foltoztak.
Sokat gondolkoztunk Liza ajándékon, de végül azért nem vettünk mert nehogy már azért szeresse a kiccsajt mert hozott neki valamit.
De persze mi vettünk neki ajit, egy kirakót és buborékfújót amit minő véletlen akkor kapott meg amikor a kórházból hazajöttünk :lol:
Futvaszarik :lol: :lol: istenem a drága.
De egyébként tényleg kellemetlen volt nekem mert légvonalban kb. 2,5 méterre voltam a dokimtól és az uramtól, utóbbival semmi gond, de nehogy már a dokkerom előtt produkáljak :lol:
Nagyon jó pihit Nektek és drukk hogy jöjjön a normál mensi végre !

Kahlan,
15 a magán ?
De édi a kutyátok !

Mara,
Jó vendégséget holnapra.
Juppé tantárgyfelosztás !
Potyognak a könnyeim unokatesódék történetén. Istenem tényleg vannak csodák.
Nekünk az egyik barátunk Jánosban szülész-nődoki-genetikus és amikor Marcussal pár hetesen kórházba kerültünk, sokat beszélgettünk vele és azt mondta hogy huszon egykét hetesen már meg tudják menteni a bébiket, ha koraszülés lenne. Persze ne legyen, de a tudat hogy érdemben, eredményesen tudnak segíteni.

kubuspace

Csajócák,

Mindenkinek nagyon köszönöm gyermekeim dicsijét, ugye nem baj hogy raktam fel képeket ?

BMC leletek: ha szeretném megkapni az inszem előtti leleteimet akkor betelefonálok, mondom a számomat és megkérem őket hogy másoljanak le minden papíruszt ?
Mennyi idő múlva mehetek be értük ?

Most hogy majdnem a végére értem az olvasásnak, 987 oldalt kezdeném, de úgy elfáradtam és tök lassan haladok.
Asszem ezt meghagyom holnapra, uram is jön már hazafelé Vácról, lassan Liza is kel etetésre, Marci sem vacsizott (kajája készen, melegítésre vár) én pedig nem kicsit megnőtt mellyeimet masszírozom (pfúj de perverz) hogy fejésre adjam a fejem vagy a mellem :lol: :lol: :lol: ))))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.15 03:50-kor.

kubuspace

Én is jelöltem wiw-en :D
még keresgélek,aki előbb megtalál,mint én őt,szóljon :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kubu: :lol: :lol: :lol: :lol:
melly-masszírozás :lol:
no jó,inkább meghúzom magam,egyszer talán én is úgy járok ;)
bár engem a Jóisten nem áldott meg olyanokkal,amik túlzottan megnőhetnének :lol: :lol:

Lizácska csodajó példa,gyönyőrűséges!!!! :D
nekem naon tetszik,úgyhogy kérem a szabásmintát :lol: :lol:
nekem is kell egy Liza-baba ;) :D :D :D
Vendég

Kahlan:
tündéri az a fotó!!!
édes kutty,és nagyon jó lett maga a kép is :D
Vendég

Jó hajnalt,

Arra ébredtem hogy csurom víz vagyok, pedig megy a lakásban a klíma megállás nélkül. Nem értem, mindenesetre közben egy etetést is letudtunk. Persze nem tudok aludni, legszívesebben vasalnék, de csak nem ébreszteném fel a fiúkat :shock:

Na és akkor uccsó oldal, utána lelőhettek :!: :roll: :wink:

Wikka,
Totál igazad van hálát illetően.
Én még annyit mondanék, hogy mi az elrontós kategória voltunk :oops: , már az első alkalomtól kezdődően, de mi úgy kerültünk oda, hogy a szülész-nőgyógyi barátunk felhívta későbbi ügynökömet és beszélt vele rólam aztán én telefonáltam és úgy fogadott. Csodával határos módon nagyon kevés alkalommal taliztunk és akkor azért többségében mindig adtunk.
Önstimulálás, hát passz.
Idézet totál ott van !

Zsuzska,
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú !
Nagyon „szép” megnyilvánulás a barátnő részéről. Bocs nem akarom minősíteni, de mit gondol azért ? jaaa és pontokban:
1., miért válnátok el ?
2., oszt miért nem hisz a lombikban ? ekkora szakértő ?
3., miért kellene sérült bébinek születnie ?
4., doki csinálta – jézusom !
Persze könnyen osztja az észt 16 hetes terhesen :!: :twisted:
Ezt meg felejtsd el hogy senkinek érzed magad, ennél nagyobb támogatást (szerintem) amit itt kaphat az ember nincs is !

Kisbeeka,
„mi kék-zöldre szúrjuk magunkat” - 8) ezt nagyon jól megmondta a párod.
Micsoda tanár-család vagytok.

Lukácsné,
Hááát tesód sztori sem szép ! Ahelyett hogy támogatott volna, sajnálom.
S ügynökös sztori tecc :D
Jaj csupa libabőr lettem ahogy olvasom hogy Te is bekanyarodtál a finishbe, remélem csomag készen és próbálj meg pihizni ebben a pár napban még !

Véééééééééééééééééégeztem, juhéj !

kubuspace

Sziasztok

Kubu úristen hogy van neked ennyi energiád néhány napos babásan mindenre reagálni és hajnalban jönni? nem semmi csaj vagy te annyira becsüllek :lol:

jaj lányok ezek a barátnős sztorik olyan kiakasztóak. én régebben ha hallottam egy lombikos sztorit én csak jobban felnéztem az illetőre hogy ennyit bevállal egy babáért. közhely de tényleg ki van fordulva a sarkaiból a világ

hát a barátnők furik tudnak lenni az én egyik barinőm is le akart beszélni amikor arról volt szó hogy ez mennyire macerás. mikor meg sikerült az inszem akkor azt mondta hogy szerinte csak előtte nem volt szerencsénk. mondom 2,5 évig? mennyit kellett volna még várni?

szóval egyfelől őket is meg lehet érteni mert akinek mondjuk nem várt baba jön az fel sem tudja fogni mi is az a meddőségi kezelés. de azért nem mindegy hogy tálalja valaki a véleményét

Osho idézet nagyon jó :roll:

mi a héten voltunk vizsgálaton minden rendben a babóval csak továbbra is szégyellős már a köldökzsinór is betakarta de azért csinált a doki egy jó képet majd feltöltöm

most anyóséknál vagyunk kb 4 óta nem alszom :( áll a levegő és volt egy kis gyomorégés. jó lenne még picit csicsizni

háttérből ömlenek a drukkjaim akinek kell ++++++++++++++++

tényleg Eszter férjednél már volt vizsgálat használt a Fer? olyan jó lenne szoritok nektek (is)

Kép
vayacon

sziasztok!
köszönöm Padmé nevében is...eléggé rosszcsont manci még most, de majd kinövi, remélem.

Borzasztó,micsoda emberek vannak! És még merik barátnak nevezni magukat! Nekem mindannyian támogatóak, nagyon sok + energiát kapok tőlük...akkor ezek után főleg meg fogom becsülni őket!
Vendég

Sziasztok!

Engem az édesanyám akar lebeszélni a babáról. Tudom, hogy nem akar rosszat, meg engem félt, de néha akkor is szarul esik.
Épp mondtam a páromnak, hogy szerintem nem is fogom neki mesélni, hogy hol tartunk, mi van, mert nem jó ez így.
És a szöveg nálunk is az, hogy fogadjam el, hogy Isten nem akar több gyereket adni (ha nem akar, nem fog lombikkal sem), meg hogy túl öregek vagyunk a babához (én 32, férjem 43 - szerintem azért ez még nem nagymamakor), meg hogy van már egy gyerekem, örüljek annak (tényleg van, bár nem közös, de én szeretnék még 1-2-t), meg hogy fizikailag is és lelkileg is nagy megpróbáltatásnak teszem ki magam, és tönkreteszem az egészségem (persze az meg nem megterhelő ha az ember egész életében bánja, hogy nem tett meg mindent...)

Szóval, szerintem mindenkinek van a környezetében, aki hasonlóan áll a történethez, sajnos ezt (is) el kell tudnunk viselni.

Egyébként pénteken teljesen kiakadtam a BMC-ben. Enyhén morbid módon a váróból eltűntek a szokásos pletykalapok és női újságok, viszont tele voltak rakva az asztalok gyógyszerismertetővel. Konkrétan 3 vagy 4 féle fogigátló papírja volt kitéve, és ami a legmorbidabb egy tájékoztató a sürgősségi fogamzásgátlásról. :shock: Ideális helyre tették, azt hiszem.

Lukácsné, most már igazán izgalmas a helyzet. :D

Kubu, hogy lehet ilyen korán kelni?! Neked sok pihire volna szükséged a tej miatt! Tessék néha azért pihenni is!

Vayacon, várjuk azt a képet.

Wikka, hálapénzhez még. Én sem szoktam adni. Eddig mindenhol azt tapasztaltam, hogy ugyanúgy alaposak, kedvesek voltak úgyis. Édesanyám szokott. Azt mondja, hogy aki nem ad, azzal is ugyanolyan kedvesek, de apróságokban látszik azért. Ő kemóra jár, és pl. úgy hogy ad, az árnyékosabb oldalon kap szobát. A másik oldal sem kap rosszabb kezelést, csak... Szóval ilyenekre gondolj.
Csak lehet, hogy egy lombiknál pont pár ilyen apró dolgon múlik a siker vagy kudarc - vagy csak a költsége...
aktucs

aktucs: Párom azt mondja, hogy csak egy helyen lennének még jobb helyen ezek a magazinok. A SPERMAADÓ HELYISÉGBEN! :lol: Az ottani magazinok helyett. Vagy esetleg a falra egy cikk a "Hogyan tartsuk vissza a magömlésünket" címmel. De javasolta még a hiperaktív gyerekek neveléséről szóló filmek játszását a tv-ben. És az ilyenekről szóló könyveket az asztalokra! És szerintem sem vagytok még egyáltalán öregek a babához. Tudom hogy anyukád csak aggódik, de mond meg neki hogy most a támogatására lenne inkább szükséged.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.08.15 09:18-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

vayacon: Mi a 2010 februári fórumon mindig éjszaka írtunk. Fél kettőkor volt etetés, utána letettem a gyereket és amíg fejtem neki a következő adagot, addig fél kézzel írogattam. :D Most már nem kelnék fel ezért éjszaka. Ma is fél 8-ig aludt Barbus.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mara,
ez a történet jól megkönnyeztetett, de hitet is adott egyben, hogy igenis lehetséges, mindig bízni kell és előrenézni!

Kahlan,
én vezetem a táblit, ha priviben megírod az adataidat, azonnal bekerülsz természetesen!
Örülök, hogy egyre többen jelentkeztek, így majd szépen meggyarapodik az „Akikre büszkék vagyunk” terület :D

Zsuzska,
nagyon átérzem hogy ez milyen! Nálunk is apa-gondokkal indult a dolog, ráadásul nekem már van két nagy (16, 20 éves) gyermekem egy régi házasságomból. Na, gondolhatod, hogy először még az én tündéri anyum is azt mondta, hogy ha nem jön össze spontán, akkor be kell látnunk, hogy mi így maradunk család…De én elég határozottan kijelentettem neki, hogy arról szó sem lehet, mindenképpen szeretném megadni a páromnak azt az érzést, amire olyan régóta vágyik! És anyum fogta a dolgot, azóta ezerrel drukkol, Mikor kiderült, hogy az én sejtjeim is öregecskék már, és így vastagabb az őket körülvevő hártya, tehát nem csak megtermékenyülni, de kiszabadulni is nehezebb belőle, akkor kicsit elszontyolodtam, de ő tartotta bennem a lelket, hogy próbálkozzunk még, ha már eddig eljutottunk, sikerülni fog!
Na, hosszúra sikerült, de a lényeg, hogy elsőre sokan furán állnak hozzá, megriadnak, nem értik, nem volt még hasonló helyzet az életükben…ha ez a hozzáállás nem változik, akkor van a gáz!

Verka,
nagyon teccik az idézet, ki is csempészem a monitoromra!
Most, hogy a Titkot olvasom, különösen átérzem ezt a dolgot!

Képzeljétek, tegnap ahogy a motoron ültünk, és gurultunk le a hegyről, könnyes szemmel adtam hálát a Sorsnak, hogy ennyi mindent kaptam eddig: álmaim férje és otthona, két tökéletes gyerkőc, szerető szülők és nagyszülők…csodás érzés. És TUDOM, biztosan tudom, hogy lesz még két rosszcsont gyermekem, mert már nagyon várjuk őket!!!

Kubu,
sajnos meg kell hogy rójalak! :P
Mi az, hogy a korom miatt meg minden…asszem én vagyok itt a 39 évemmel a rangidős, és bizton állítom, hogy a korom miatt még nem gondoltam hogy feladjam, sőt, amikor az első randin a párom rákérdezett hogy szeretnék-e még gyereket (akkor voltam 37!) azonnal rávágtam az igent!
Szóval ha úgy érzitek, hogy jó lenne még egy baba, nem szabad hezitálni!

Csutka,
olvasd csak el, mit írtam anyumról!
Nehezen fogják ők fel, meg hát féltenek minket nagyon…de ha ott leszel az első szúrások idején, meglátod, ezerrel drukkol majd a sikerért!
BMC prospektusok…hát nem is tudom mit mondjak, tényleg felháborító! Kiváncsi vagyok K meddig tűri meg ezeket a papírokat ott! Ahelyett hogy férfi-női fogamzást elősegítő természetes szereket reklámoznának mondjuk!

Kép
judit0713

Lukácsné,
kész van az a táska?
Tényleg mindjárt ti jöttök, és így összeáll a három a kislány :lol:
Drukk hogy gyorsan, könnyen menjen a szülés :arrow:

Viki,
fél kézzel gépelés :lol:
Persze most már így könnyebb, Barbus egyre nagyobb, kész hölgy már!

Kép
judit0713

Tettem fel egy képet a babát várunkba a habcsókról. Ide azért nem akartam nehogy valakit megbántsak vele. De akit érdekel az megnézheti. Gyönyörű ebben a cuccban.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

A héten alig volt időm olvasni titeket, de most bepótoltam mindent )igaz 1-2 rövid sorig irtam azért nektek)

Kubu: Csodásak a gyerekeid és a sors is, hogy velük megáldott. A képek tündériek, a zuhanyzós, aztán a fáradt mérickélős, majd Marci, hogy ki is van ott! Legyen sok szép napod velük jó egészségben. És mennyi energiád van, hogy még ennyit irsz is ide én csak csodállak, meg hogy Liza hogy is bujhatott ki, mert nem pici baba, sőt! Apának állás? Sajna nekem semmi, de igyekszem! Úgy bementem volna hozzátok a kh-ba, de ugy gondoltam nem illik tolakodni!

Woody: ez rád is igaz, csodállak titeket is. Élvezd az anyaság minden percét, mert az idő rohan! Remélem lassan éjjel is fog aludni és hasfájás elkerüli. Tündéri babó. Szül történetet kérünk meg sok-sok fotőt, közöset is!!!!!

Lukácsné: remélem már nincs sok hátra, szorítunk de nagyon, induljon el magától!

Macsek: mostanában nincs hir rólad, de remélem minden ok-s lesz és még haza is engednek, hogy otthon pihenve várjad a kiscicuskáidat, fiú-lány csak egészséges legyen, bármi születik!!! Tiszta szívemből kivánom!

Eszter: fagyibabák lesznek hamarosan, nagyon szurkolok, hogy sikerüljenek, nagyon megérdemelnétek!

Sajtikám: rád is sokat gondolok, vigyázz magatokra.

Vbeni: hát ez a főnök nem semmi. Szerintem kérdezz rá, mikor adta fel a papírjaidat, meg hogyan képzeli ezt. Ha ezt nem intézi, OEP birság róható ki rá ami 100 ezres nagyságrend, ha ezt vállalja, ám tegye. De remélem, mielőbb babás leszel és megszabadulsz ezektől a lehetetlen emberektől.

Breki: neked ugyanezt kívánom, és tudd, hogy nem küldhetnek el, vagy pedig egy jó kis munkaügyi pert veszthetnek. Mieza tud neked tanácsot adni ügyvéd ügyében.

Judit: 39 évesen azt hiszem nem te vagy a korelnök itt, aki babát szeretne, és kívánom mielőbb sikerüljön!

Mieza: remélem szép szabadságod lesz és nagy öröm éri a rokonságot!

Igen annyian vagytok, hogy sajnos már nehezen lehet követni, de mindenkinek szurkolok! Még Velo-nak is, aki igen szép fórumbejegyzést irt. Hófehérkének szót fogadtam (intőt nem kérek) a válaszom priviben ment.

Hófehérke: téged is csodállak, ennyi km-ről ezt vállalni.

Angi, Valyoni: ne hagyjátok el a BMC-t. Szerintem másütt se jobb, esetleg sokkal többe kerül a fizetős helyeken!

Kérdések voltak a héten:

www.kramakft.hu - fizetős rendelés magánlaborral. De ahogy irtam, érdemes ám a helyi SZTK-t is felhívni, mit lehet és hogyan megcsináltatni, na én igy fogtam egy csomó pénz. Mammográfia hasonlóan ingyen és nekem csontmérés is ingyen! Hálapénz: mindenki maga tudja - én már megjártam, ugyhogy csak csinján bánok ezzel.

Sok költségre már sokszor irtam egészségpénztári tagság (családi egészségkassza) akit érdekel bővebben irjon és segítek amiben tudok.

Továbbra is szép hétvégét és gigadrukkok mindenkinek, leginkább Macseknak

Még egy mondat ahogy Breki irta:

"Én pedig elég ragaszkodó vagyok,és ha valakit megkedvelek,rám mindenben számíthat - Ti is számíthattok rám"

üdv

kispatak
Vendég

Kubu!
Nálunk úgy volt, hogy megcsináltattam a vérvételt, amire a dietetikus azt mondta, hogy jó lelet. Majd elvittem a lombikos dokimhoz, aki viszont annyira nem találta jónak és ő írt rá bogyót, amit viszont nem tudok szedni, mert ég tőle a gyomrom. Felhívtam mondtam mi van, erre azt mondta, akkor ne szedjem, csak menjen a ch diéta... Na erre varrjál gombot! :lol:

Eszter!
Macccsról nincs valami híred????
Drukkok mennek ezerrel!!!!
gigibp

sziasztok

táska kész lett az este még kivasaltam férjemnek pár inget is , állandó esti fájásaim vannak mostmár azt hiszem nincs sok hátra.
kedden még ctg ha kibirjuk addig, szerdán meg be akar fektetni a kórházba a doki, ha arra kerül sor remélem hamar beindul a szülés mert nem akarok 2hétig bent lenni....
ma már annyira készen vagyok hogy minden "szaron" bőgök ezek a hormonok.... csomót mosogattam mert ugye az már tegnap itt maradt a sok meló után.

már csak 9nap.... remélem kevesebb

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Bocsánat, hogy most csak Kubunak írok, de nagyon cefetül vagyok ettől a fronttól. A szívem nem nagyon bírja ezt, szorít a mellkasom mint állat, így inkább pihizek. És igazából be vagyok szarva rendesen (már bocsánat) a hsg-től, amit még nem tudom mikor lesz, hisz ma fogyott el a norcolut......
Tényleg, írnátok róla, hogy mire készüljek, hogy is műxik a dolog!? (pl. meddig kell bent maradni, mibe menjek, mit vigyek stb...) Minden érdekel!!!

Kubu!
MM-ben ez úgy működik, hogy ha megvannak a leletek, akkor konzi egyik dokival (endokrinológus-belgyógyász) és ő ír fel gyógyszert. Én nem akarok senkit reklámozni, mert MINDEGYIK doki jó ott, hisz az IR-re és a PCOS-re specializálódtak, de nekem Tűű doktor a favorit! Én neki köszönhetem a petefészkeimet, és azt hogy 17év után működöm!

Mindenkinek puszi!Most megyek és pihenek, alszom kicsit.

hajni...
Budaörs

Kubu még csak annyit hogy ne add fel az álmaidat ha tényleg akartok majd még egy gyerkőcöt. ahogy Liza összejött lehet még egy csodababa. de az inszem azért annyira nem nagy macera szóval ha úgy érzitek szerintem végig lehet csinálni

Vicky tyűha hajnalban irtatok? kezd tudatosulni bennem mi vár rám :wink: :lol:

Aktucs nálunk hasonló a felállás én 32 férj 42 szóval semmiről nem vagytok lemaradva dehogy vagytok öregek. én anyum is vallásos én nem is mondtam el neki hogy hova járunk mert nem akartam hogy beleszóljon. bár ő talán kicsit pozitivabban áll a kérdéshez mint az átlag vallásosak de nem kockáztattam kellett a lelki nyugalom. utólag sem mondtam el hogy jött össze a babánk nem kell mindent tudnia

Kép
vayacon

Sziasztok Csajok!

Bocsánat kicsit eltüntem az urammal elvoltunk wellnesezni egyet!

Kubu!
Gyönyörű a kislányod!!!vettem a mintát!

Vicky!
Nked is gyönyörű lányod van! :D

Valyoni!
sajnálom,h igy kibuktál,de szerintem én is kész lettem volna!

Hajni!
Nekem 2hete volt Hsg-m(petevezeték átjárhatósági!?),és Norcoluttal jött meg,egy pillanatig fájt amikor megcsipték a méhszájat,de aztán nem vészes,az antibiotikum amit kaptam utána attól kész voltam hányinger stb. de tartott kb. 1órán át!

igérem vissza olvasok,gyilkos ez a meleg

Csajok!a Bromotól kellene vmit éreznem már több mint egy hónapja szedem????????
vikus82

Kispatak!

Kérésem, hogy se privátba, se máshogy ne akarj beleszólni az életembe...nem is értem......Ti vádoltok meg okoskodással, erre fel Te akarod az én döntésemet befolyásolni?
A leveledre, melyben különböző érzéseket akartál belém beszélni, csak válaszoltam........de a továbbiakra nem fogok.

velociraptor
velociraptor

velociraptor: Te nem tudod használni a privát üzeneteket? Csak mert ha valaki privit küld neked, azt illik priviben megbeszélni az illetővel. Ha azt szerette volna hogy itt írj, akkor ő sem privátba ír neked. Ennyit az intelligenciádról. De remélem most örülsz, hogy milyen jól lejárattad a másikat. Hát nem ment. Kispatakot imádjuk, téged meg..... értsd ahogy akard.

vayacon: Igazából én speciel azért írogattam hajnalban, mert én az elsők között szültem és valaki mindig írt ha szülni indul vagy sms-t küldött ha megszült. És jó volt azon nyomban tudni az eseményekről. De akinek van teje, az szoptat és már megy is aludni. Inkább erre készülj.

vikus: Köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Megérkeztem a nyaralásból. Igyekszem végigolvasni ezt a röpke 30 oldalt és jövök én is bővebben. :)

Luca
luca4

Sziasztok!

Vicky: nagyon köszönöm amit nekem/rólam itt nyiltan irtál. El sem hittem volna, hogy ez a vélemény! Bár igaz, kogy Kubu és más is annyi jót ir nekem, és vigasztal a saját bajommal.

Amit itt kedves társunk ir, sajnálom - észre kellene vegye magát. Senki sem akart itt soha a másik életébe beleavatkozni, inkább segíteni/kérdezni/informálni szoktuk itt egymást. Meg kell nézni, én milyen üzeneteket szoktam irni, lehet belőle mintát venni. Már nem azért, mert én ilyen okos lennék. Csak szeretek segíteni másnak, és ahogy látom van rá igény, sőt még nekem irnak, hogy te ezt meg ezt olyan jól tudod és mindig van ötleted.

Ezt a fórumot én már 2 éve olvasom, remek barátokat, ismerősöket kaptam innen, és remélem én is szolgálatára lehetek valakiknek.

Úgyhogy továbbra is szívesen segítek, szurkolok nektek kedves kismamik és jelöltek. Aki pedig nem tudja/akarja az idők szavát megérteni, a természet majd segit neki.

Én kénytelen vagyok beletörődni a koromba, meg is teszem és ebbe az állapotba ahogy vagyok. De a reményem nem hal meg és továbbra is nagy szurkolótok maradok és leszek

üdv

kispatak
Vendég

Aktucs:

igen,én is észrevettem,hogy eltűntek az újságok,főleg miután múltkor egy egész köteg Motorrevü-ről mondott le az én drága férjem,és bevittük,hogy ott a pasiknak is legyen kedvükre való olvasmány ;)

Úgyhogy aki találkozott az újságjainkkal,tudhatja most már,hogy emberem gondolt rá :D

(én meg lakberendezősöket vittem be,ha valaki unja a pletykákat :D :D )

Ezekután nem esett túl jól,hogy amiket mi 6-700 Ft-ért vettünk (/db),azt csak úgy kidobják...

helyette fogamzásgátlásról szóló tájékoztató van kihelyezve asztalonként vagy 20 db...
Vendég

Sziasztok!

Csatlakoznék, ha nem baj. Én holnap készülök bejelentkezni a BMC-be.Érdekelne,ha segítenétek, hogy kit ajánlotok?Előre is köszönök minden segítséget!!!
Velociraptor! Bocs, az intimkedésért, és megértem, ha nem feded fel a kiléted. Csak annyit, hogy Te Vagy S-né? Elég könnyű Rád ismerni. Én Danika anyukája vagyok. Már alig várja, hogy Kata Nénihez mehessen.
Nem is tudtam, hogy Ti is akartok babát.

Üdv. mindenkinek
tormásikati

Kispatak: én is nagyon szeretlek :D

nem is mész innen sehova,mert nem engedlek :lol: :lol: :lol:

egyetértek,és szívesen veszek minden tanácsot, okosságot, tippet, hisz fiatal vagyok (viszonylag ;) ),és mivel sokmindenhez nem értek, örülök azoknak,akik útba igazítanak ezen a rögös úton:)

És hogy idéztél tőlem? ez naon jóóó!! :D

már nagyon hosszan kifejtettem előzőleg,hogy mit jelentetek nekem,úgyhogy most nem teszem,de tény,hogy mindenkiről elég gyorsan kialakul a véleményem, és Bennetek nem csalódtam még,épp azért jó itt lenni,mert megértitek a problémáimat,és tudtok úgy véleményt mondani,hogy csupán más szemszögből is lássam a dolgokat,de nem próbáltok lebeszélni sem a hülyeségeimről :D :D
Vendég

Kispatak!
Én is szeretlek! :D :)
vikus82

Szia Breki és kedves Többiek!

Eszem ágában sincs innen elmenni közületek! Ti is nagyon sokat jelentetetek nekem, és rám számíthattok, de olyan jól nem tudom megfogalmazni - mint ahogy te tetted Breki- költő veszett el benned! Nagyon fontosak vagytok nekem és minden megszületendő baba, ha már nekem sajnos nem lehet, és az az egy sincs, aki voltaképp van, csak nem itt, hanem ki tudja?
És segíteni, nekem annyi, mint egy falat kenyér. Amit esetleg én tudok, miért ne osszam meg mással, főleg ha még hasznát is veheti bármilyen téren. Pl. spórolás vérvétel gyanánt vagy ügyintézés vagy egészségpénztár. Hát igen, a meglett kornak is vannak előnyei a sok-sok hátrány mellett!

No mára ennyit belőlem - amugy Kati üdv itt! Szerintem nagyszerű csapatba kerültél. Mindenki a saját dokiját fogja neked ajánlani, nem véletlenül, hisz mindegyik nagyszerű. Én személyesen senkit sem ismerek, de én magamtól a profhoz mennék

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.15 18:59-kor.
Vendég

Sziasztok!
Minden ok. velem,túl vagyok a kiürülési fázison. :cry: :cry: :cry: :cry:

Még egyszer a történet:Hiszterora akar küldeni Sz.1,5 ÉVE Zsolnai műtött, ezért hozzá akart beutalót írni.Kérdezte ő jó?Mondtam hogy le se SZ.....t.Erre Sz,:Meghálálta neki a műtétet?/nem volt senki a szobában rajtunk kívül./Erre majd Elhűltem!
Úgy éreztem magára is célzott!!!!

Mieza!Egyetértek veled!én jártam már mindenkinél,sírva jöttem ki.Kivétel SZ.Nálam a sorrend sírásilag a következő volt: 1 K,2.S 3.Z."csak kiakasztott"
Ha akkor nem váltok,ma már nem lennék a bmcben.Kedden jön valaki?
ritabmc

Kispatak!
Bár én még új vagyok itt (nyilvánosan :))), de én is nagyon kedvellek!

Más...
Amúgy meg nem lehet mindenki szimpatikus mindenkinek! Vannak, akik észreveszik, ha valami nem megy és vannak, akik csak nehezen!
Nem vagyunk egyformák!

Sajnos vége a két hét szabimnak, holnap megkezdődik a gálya, remélem könnyű napom lesz!
Este majd jövök, addig is jók legyetek!!!!
Pusszancs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigibp 2010.08.15 19:00-kor.
gigibp

Vicky!!!

Ne tessen kihagyni minket a fotókból!! :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kérjük a képeket ide is!! :D
szeretnék látni újabb habcsókot! :lol: :lol: :lol:

hidd el,nekünk csak erőt adnak a baba-fotók!!
akik itt vannak,mind "egy cipőben járnak", Neked szerencsére ott van már a kis szerencsecsomag,de épp ezért látnunk kell a sikereket, hisz együtt is örülönk,nem csak együtt sírunk ;) :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?