Ezt nem hiszem el! Megírtam és elszállt!!!
Na mégegyszer jó reggelt!
Babszika:
Szia! Lassacskán felváltja a remény és a bizakodás a vacak hangulatod és aztán jövőre akár a pociban is lehet a babátok!
Macs:
Minden órában gondolok rátok!
Találják meg az okot és kezeljék, hogy mielőbb hazaérjetek egészségben mindhárman!
Nagy-nagy ölelés, a piciknek pedig planétányi drukkom, hogy erősödjenek és nőjenek!
Angi:
Szerintem is mutasd meg Z-nek, vagy a neten vmi immunológusnak.
Mieza:
Köszi, kedves tőled!
Aztán majd kéretik a beszámoló nagyika arcáról és a többiekéről, zsepit bekészítettem!
A bababútorokban is nagy a választék, én majd vmi egyszerűt szeretnék, amit két kis kezem kidekorál...
2 meló is abszolválva, ez igen!
Megvolt az első huncutkodás, remélem jól sikerált. Az a francos baci meg tűnjön el, de talán pároddal kéne tőzegáfonyát szedetni, nehogy pingpongozzatok. A nyírfalevél is nagyon jó vírus-és baciölő - úgy emlékszem, de nézz utána, hogy pocisoknak szabad-e? Párodnak mindenképpen jó.
Cseh neveken nem gondolkodtatok? Nekem nagyon tetszik a Darinka, ez nemtom milyen nemzetiségű név, de elég dallamos, pláne a ti vez.nevetekkel. Persze, lehet, hogy rövidebbet akartok és ez nem is tetszik.
Timejka:
Üdv, gyors pocakosodást kívánok!
A "mi Szűcsünk"
ez nagyon ott van!
Lukácsné:
Ahhoz képest, hogy pihenned kéne, még bevállaltál 5 lurkót pluszba! Nem vagy semmi, nemtom jellemző ez a szülésre készülőknél, hogy ennyire pörögnek? Vigyázz magadra kérlek, küldöm a szüléskönnyítőket, hiszen nemtudni meddig leszel 2in1!
((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))
Angyal:
Jó pihit és feltöltődést nektek! Cuki is megy?
Kubu:
Parancsod számomra óhaj:
Nagyon aranyos volt a szüléstörténeteded. Azok a fotók, annyira édes a kiscsaj! Marci tekintete is jópofa volt, ahogy nézte az ágy széléről (na ez meg kicsoda?
), az együttalvóstól pedig olvadoztam!
Miért is ne lehetne 3. baba?
Miéprt kellett inkuba tenni Lizácskát?
Marci megváltozott, nem csodálom... Tényleg! Kapott "Lizától" ajándékot? Állítólag így nem lesz egyből féltékeny a tesóra... Kíváncsi lennék, hogy ez mennyire igaz...
Remélem a hasfájásod elmúlt már, mert megosztanék egy régi történetet veled (is), mely a szülőszobás-beöntéses-nyitottajtós wc-re futós sztoridról villant be.
Nagymamám mesélte, hogy gyerekkorában az egyik bácsi a faluban vmi foshajtósat evett és ugye akkoriban kinti wc-k voltak, nem ángolosak... Nem ragozom, nem sikerült eljutnia a wc-ig, az utat végigf@sta. A gyerekek meg látták és onnantól kezdve mindenki "Futvaszarik" - nak hívta a faluban.
Tudom neked összejött eljutni a wc-ig, csak ez jutott róla eszembe...
Eszter:
Hajrá, akkor az álmod a belső parád volt az anyajegyekkel kapcs, örülök!
Zsuzska:
Látod, beindult a gépezet, innentől már minden felgyorsul!
Valyoni:
Sajnálom a S-es affért. Mondjuk én is azzal kedztem volna, hogy a magánrendelésére szeretnék ip-ot kérni és jókor hívom-e? Na, mindegy, ezen már nincs mit változtatni, elképzeltem mennyire rosszul esett neked a viselkedése.... Kérd át magad más ügynökhöz, nem éri meg emiatt elmenni a BMC-ből.
Sajnálom, hogy most nem kezdhettek, de az október tuti nyerő lesz!
Woody:
Remélem a denevér üzemmódről hamar áttér a kis hölgy a normálra, addig is sok erőt neked ehhez a fonáksághoz!
Csutka:
A szóbadit én is használtam lúgosításra!
Ahha! Pisis@ex!
Gratu a szép "sárga" testedhez!
Pont ezt szeretem Sz-ben, hogy minden vezriót elmond, nem ér váratlanul.
Örülök, hogy bizakodóbb vagy, biztos megoldjátok a kérdést és hiszek benne!
Gigi:
Én is fostos vagyok a tűtől, nekem a Zuram szokta beadni (szerintem még élvezi is, amikor döf!).
Andrea:
Örülök, hogy full volt a F....less buli!
Megmihálylottunk
mocsoda szólás!
Néha úgy érzem, hogy túl fiatal/öreg vagyok, mert olyan szavakat, kifejezéseket hallok, amiket még soha!
Vnbeni:
Ez a muki tényleg paraszt! Rá kéne küldeni vmi felügyeleti szervet!