Új privát üzeneted érkezett!

Aktucs! Miért kell donor, ha herebiopsziával tudnak nyerni spermiumot??? Vagy ezt csak mint lehetőséget írtad?
gigibp

Szisztok Csajok!

MIelőtt visszaolvasok mesélek :)
Ma felkeltem, elég jól aludtam. Aztán f11-kor kicsit megszédültem és lefeküdtem. Most kelltem fel. áááá. Hát, éreztem én, hogy nem szabad Szigetre mennem... és most is tudnék aludni!

Most ért haza a párom és hozta a Jánosból a vérképet.
Hááát, nem vagyok tőle elragadtatva.

De nem igazán tudom, hogy mit jelent. Megteszi az, aki ért hozzá, vagy van valami csodalinkje, hogy segít? (Holnap reggel indulunk, addig minden segítséget elfogadok).

Kubuska, a dokink mikor jön vissza szabiról?

Na, amilyen értékek + vagy - ok.

Neutrofil granulocita (45-70 között a jó) 71 az enyém.
Hemoglobin (120-155) 114
Vizelet fehérje 0,3 pozitiv
Fehérvérsejt (0-4) 10
Láphámsejt (0-20) 29
Baktérium-szám (0-500) 2023 !!!!
Vas (6,6-26) 36,6

Köszi!!!!
mieza

Mindjárt visszaolvasok, csak jön egy betoppanó vendég. De KUBU, Liza már szülés után közvetlen kisimult arcúcska volt!!! hihetetlen csodaszép :)
mieza

Kubu!
Én megmondtam a dokinak az igazat, hogy miért kell. Lombik, IR vizsgálat stb. és adott!

Mieza!
Én ennyire nem vagyok szakértő, azt látom, hogy baktérium nagyon magas, de sajna tanácsot nem tudok adni! Majd jönnek az okosabbak! :lol:
gigibp

A párom is gratulál Liza-babához. Az a fürdetős kép, az nagyon aranyos!

Mieza, az a baci, az nagyon nem kéne :( Azzal valamit biztos kezdeni kell!

Gigi, a lehetőségeket sorolta fel. Ha sehol sincs - előfordulhat az is, hogy herebiopszával sem lehet - akkor jön képbe a donor. Esetleg, ha a genetikával nagy a gáz. Vagy ha a párom nem vállalná a műtétet. De rávágta, hogy vállalja. :D

Én örülök, hogy így minden lehetőséget elmondott, mert legalább készül rá az ember lélekben. Tudok emészteni. Meg tudom, hogy nincs vége a világnak ha ez van, vagy ha az.
aktucs

Mieza,
nekem úgy van beírva a noteszba hogy 20-ig nincs, tehát 23-án kezd.
remélem valaki tud segíteni az eredményekben addig.

Gigibp,
és én akkor azt mondjam hogy zavar h van rajtam +20 ami BMC előtt nem volt és nem tudom leadni ? és úgy gondolom hogy IR lehet ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

És észre sem vettem, hogy enyém a laptető.
Most megtartom a Párom ismételt spermakukkjához :roll:
aktucs

Kubu! Sztem mondd meg neki, hogy szerinted sokat híztál az elmúlt időszakban ok nélkül, meg említsd meg azt is, ha van cukros a családban. De nehogy már egy ilyen kis vacakon akadjon ki! Sztem biztos adni fog!
gigibp

Mieza! Egyelőre ezt találtam:

Kérdés:

Jelenleg 15 hetes terhes vagyok. Legutóbbi vizeletvizsgálat során kevés mennyiségű fehérjét és eddig nem azonosított baktériumot találtak a vizeletemben. Kérdésem az, hogy mi okozhatja e tünetek megjelenését és a tünetek károsan hatnak-e a magzatra. Illetve kialakulhat-e húgyúti fertőzés. A vizeletben talált baktériumot még nem azonosították, jelenleg tenyésztésen van. Terhességem eddig probléma mentes volt.

Válasz:

A terhesség során mindkét tünetet, a vizeletben történő fehérjeürítést, és a baktériumokat is komolyan kell venni. A fehérjeürítés lehet valamiféle vesebetegség következménye, vagy az
úgynevezett terhességi toxémia (magasvérnyomás-fehérjeürítéssel, és egyéb tünetekkel) részjelensége, bár ez az utóbbi a 15. héten nem valószínű, hogy fennállna. Első lépésként mindenképpen a vizsgálat ismétlését javasolnám, lehet ugyanis, hogy például hüvelyváladék
keveredett a vizeletbe, és az abban lévő fehérjét mutatta ki a vizsgálat, ugyanez vonatkozik a baktériumokra is. Ha az ismételt vizsgálat is pozitív lenne, akkor a megfelelő célzott további
vizsgálatokat el kell végezni, illetve a folyamatban lévő tenyésztés is fontos támpontot adhat.
Dr. Ács Nándor
gigibp

Ügynököddel vagy a házi dokkerrel nem konzultáltál vagy nem tudsz esetleg telefonon?
gigibp

kubuspace

Gigi, én is most, hogy elkezdtem nézegetni, arra jutottam, hogy mivel a vérben a fehérjeszám jó, csak a vizeletben rossz, valószínű nem akkora gáz.
Viszont holnap ha elutazom, akkor jobban odafogok figyelni a higiéniára, eszem majd a tőzegáfonya bogyóimat (húgyúti fertőzés ellen) és sok vastartalmű cuccot is eszek... Azán ha hazajöttem, ismétlés és meglátjuk.

Mondjuk én nem csodálkoznék egy fertőzésen, hisz napi 9szer raktam fel az utrót 4 hónapon át...

Köszönöm, jó amit találtál :)
mieza

Az a baj, hogy péntek du van, max. a védőnénit tudom felhívni. A doki épp szabizik külföldön, a háziorvosom meg nem az a mindig ügyeletben lévő, csak központi számot ad meg..

De akkor felhívom a védőnénit :)
mieza

Gigi, házidoki nem tud segíteni az első szuriknál? Lehet, hogy az lenne a legegyszerűbb.

Nekem arany dolgom lesz, a férjem ápoló :D
És az unokatesóm párjával egy munkahelyen dolgozom, aki szintén nővérke volt, mielőtt könyvelőnek állt. :D De én tuti nem szúrok.
aktucs

Mieza, remélem a védőnő tud valami okosat mondani.
aktucs

Sajna az én házidokim messze van, ezért nem megyek el hozzá, max elszaladok az ügyeletes dokihoz, van hozzá protkónk :).
Vagy: a szomszédunk elég sokat szúrta az anyukáját, szóval van benne gyakorlata... Majd meglátjuk... még van rá két hetünk.
gigibp

Sziasztok,
Megvagyok, élek, csak tegnap elég rendesen megmihálylottunk..... :shock: :shock:
Faithless ki-be-ba...tt jó volt, nincs olyan sejtje a testemnek ami most ne fájna az intenzív igénybevétel miatt.... :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Sziasztok!

Mieza!
Köszi az infót, nézegetm, és megpróbálok valahol utána járni, hogy a szerződésem lejártáig véd-e a lombikos törvény. Jóóó lenne....
Hinnyeazanyja, 2 nap alatt jó sok money nekem is jöhetne. Ehhez a marketing kommunikációhoz kell diploma? Csak azért bátorkodom megkérdezni, mert az én drága Férjuramnak van marketing és reklám menedzser okj papírja, és rágom a fülét hogy miért nem dolgozik ebben. Sajna jelenleg munkanélküli......Szóval bocsi a vindisgréc kérdésért, csak már minden lehetséges dolgot próbálok megkersni számára, mert FÉRFIIIIII! :D
A bacikat meg szerintem egy antibigyó kúrával elűzik.

Lukácsné!
Azért csak óvatosan a mai nappal!!Tessék azért pihizni is kicsit, mer ráadásul jön ez a hülye front is.

Angyal!
Jó pihit, szép nyaralást!

Kubu!
kicsit megkönnyeztem a szüléstörid. :oops: A kajás rész állati lehetett. Írod, hogy többet nem élheted át ezt az érzést. Nem terveztek már picurt?
Liza baba tündéri!A mutatós kép mindent visz. :lol:
És Marci milyen éédesen kémleli az ágyon fekvő hugicát. :)
IR-MM: A terheléses inzulin vizsgálat olyan 6000+ az első konzultáció 12000 pénz. A terhelést előtte kell megcsináltatni, de másnapra már kész is van. De ha felhívod őket, akkor mindenképpen kérdezz rá, hogy szülés után mennyi időnek kell eltelnie ahhoz hogy a vizsgálatot megcsinálják, mert ez elég megterhelő a szervezetnek és van valami időkorlát csak nem tudom hogy 6hét vagy 6 hónap, hisz az inzulin is egy hormon ami változik terhesség előtt, közben, szülés után is. Ez meg nem mindegy hogy hét vagy hónap.

Eszter!
Szupi, hogy nincs gond a jegyekkel!
Milyen figyelmes vagy, hogy nyomtatsz! :)

Woody!
Sajnálom, hogy nem volt szép élmény a szülés, és az azt követő perc.....++++++++a feldolgozásához

Andrea!
Jó regenerálódást! Biztos egy tuti élmény volt. Én egyszer szigeteztem, és a mai napig emlékszem rá.

hajni...
Budaörs

Hajni! A szerződésed lejártáig véd a törvény! Utána sajnos nem!

Csajok, tisztára kész vagyok! Babakocsi mániás lévén körülnéztem a neten! Megtaláltam álmaim netovábbját! Minden van hozzá és még megfizethető is. Már "csak" a bébit kellene összehozni! :lol: :lol: :lol:

Andi! Ha minden porcikád sajog, az tényleg azt jelenti, hogy k jó volt! :lol: Milyen hosszú volt a koncert?
gigibp

Megérkeztem :D

Kubu: iiiiigen,már én is várom,hogy megismerjelek :)

Meg persze Titeket is lányok!! :D

Lesz*rom tablettát bevettem ma is,ma még jobb volt,mint tegnap,pedig ma csak képletesen vettem be :lol: :lol: :lol:

na jó,előtte de. még néztem egy kis Sissi-t,az is tuti jó hatással volt rám :)

Kubu!!
Ez a kiscsaj valami elképesztően gyönyörű!!!!
Nekem is ilyen kell!! :lol: :lol:

Párom is itt nézte mellettem,ő is el volt ájulva :D

Judit: igazad van,már csak a következő lombikig kell kibírni,aztán miénk a VILÁÁÁÁG!! :D

Andi: ez a tombolás nagggggyon Rádfért,örülök,hogy ilyen jól sikerült! :)
ezzel tutira ki tudtad lazítani magad :)

Szörnyű,hogy megírom Nektek,hogy milyen rosszul fogad a munkahelyem vissza,erre kiderül,hogy mindenki terrorban dolgozik... :(
egy lombikos (v. inszemes) nőnek a lehető legnyugodtabb és legbiztonságosabb légkör kellene,hogy ki tudja iktatni a stresszt,mint hátráltató tényezőt az életéből...

Így nem is csodálkozom,hogy annyi BMC-re szoruló nő van...
én azt hittem,én fogtam csak ki mindig sz*r munkahelyet,vagy paraszt főnököt...
Vendég

Telefonon beszeltem ma S ugynokkel, es hat akkorat csalodtam benne,hogy nem fogok hozza menni tobbet, meg azt is meggondolom ,hogy egyaltalan visszemnjunk -e a bmc-be, Nagggyyyon megbantott es megdobbento modon beszelt velem.

Igazabol szoba sem akart allni velem, csak azt hajtogatta,hogy kitol kaptam meg a szamat, es de pedig szepen ker,hogy azonnal mondjam el,hogy ki volt az, es,hogy egyaltalan mit zavarom en, neki csaladja van, es mindenki hivogatja folosleges dolgokkal, amit a recepcion is megtudnanak mondani,elmondtam,hogy ma voltam nala, es,hogy ha kihagyunk 1 honapot es oktoberben kezdunk akkor is ir fol gyogyit vagy spontan ciklust figyelunk uh-on,es meg utanna is azt kerdezgette,hogy kitol van a telszama, az,hogy bejelntkezzek a maganrendelesere, nah addig mar elsem jutott a beszelgetes, elkoszont es letette. Lestem ki a fejembol,hogy ennek meg ugyan mi baja, a mosolygos kedves arc mogott mi lakozik, nem terek magamhoz.
Ugy felhuztam magamat, hogy azota se nagyon tudok lenyugodni.Velem igy meg orvos soha nem beszelt, pedig megjartam mar par dokit.

Hiaba nah pentek 13.
De tortent egy nagyon kedves dolog is, K ugynok biologusa(nemtom ot, hogy szoktatok nevezni itt a forumon) K.K vett fol a recepcion, es megkerdezte miutan kihozta a kartonomat,hogy,hogy van a kislanyom, meglepodtem, es nagyon jol esett, es meghivott a szeptemberi lombik talira, ennek nagyon orultem, es bearanyozta az egesz napomat,
erre ,jott a hideg zuhany,hogy nincs peteeresem, akcio lefujva,es utanna ez a telefon.

Az tuti,hogy nem fogok S ugynokhoz menni tobbet, ha vissza is megyunk akkor K ugynokhoz fogom atkerni magamat, amugyis mar 2 alkalommal hozza akartak iranyitani.
Most meregtelenitesbe es fogyokuraba kezdek, aztan majd oktoberben meglatjuk,hogy mi lesz.

Pedig megkedveltem a holgyet,de ezek utan nem tudok megbizni benne.
valyoni

Bocsi lanyok az Off-ert, de nem birtam magamban tartani.

Teljesen magam alatt vagyok,a hangnem pedig folhaborito volt,
basszus nem ugy megy, hogy hello tudok egy nagyon jo nogyogyaszt, aaa tenyleg, megadod a szamat, folhivom telefonon es egyeztetek vele idopontot, es az illeto doki nem azzal kezdi,hogy kitol kaptam meg az o szamat, hanem,persze fogad ekkor es akkor var, itt es ott van a rendeloje.
valyoni

Csak benéztem!

Valyoni: 2x elolvastam, hogy mit irtál, igazából nem értem most sem bocsi. VAlami nagy baj miatt hivtad S ügynöködet vagy valamit elfelejtettél megkérdezni?

Biztos felháborodtál, de ha nem volt életbevágó - gondolj rá - lehet igaza volt neki, hogy ezt rendelési időben az asszisztensek is tudnák.

Hát igaz, hogy sok mami panaszkodott itt már rá, hogy csalódtak benne.

Remélem a másik dokival szerencséd lesz, de szerintem kérdezz rá, hogy mikor hogyan veheted fel vele a kapcsolatot, akkor nem ér többet csalódás. Mielőbbi babásodást neked

üdv kispatak
Vendég

nincs nagy baj, csak magan rendelesen szerettem volna vele mindent megbeszelni,mert a bmc-be ilyen beszelgetesekre nincs ido, gondoltam,hogy oda bejelentkezek es nyugiban mindent at tudunk beszelni. De odaig mar nem jutottunk.
valyoni

Valyoni!
Én anno mikor hívtam, ezzel kezdtem, hogy elmondtam neki hogy kitől kaptam a számát. Tényleg, mikor kérdezte, hogyhogy nem mondtad meg neki?
Lehet csak annyit kellett volna mondanod neki, hogy szeretnél bejelentkezni a magánrendelésére.
Amúgy el is hiszem hogy felhúztad magad. Szerintem senkit nem jogosít fel semmi arra, hogy így beszéljen egy másik emberrel.....
Sajnálom, de próbálj megnyugodni.

hajni...
Budaörs

Igen,most mar tudom,hogy rogton azzal kellett volna kezdeni,hogy a maganrendelesre szeretnek menni,de az mar lemaradt.
valyoni

Kubu,
na jó nem vagyok telhetetlen. :-)
tudtam én hogy Marci korán kiképzi kis hurrikánná Lizát is, már most szoktatja a játékokhoz meg a hangokhoz. :-) :-D

Woody,
várjuk a te történetedet is, amikor majd úgy érzed megosztanád velünk. napszak helyreigazító álomporokat küldök a kis tündérednek! :-D

Liza-Lili közös képet megkapjuk, ugye?! :-D lécci-lécci!

Macs,
nagyon sokat gondolok rád!!!

Eszter,
nagyon köszi a híreket Macsról.
hurrá bőrgyógy lelet!

Valyoni,
átéltem egyszer amit te, váltottam intézeten belül, nekem bejött (kopp-kopp) azóta is hálás vagyok a csajoknak hogy támogattak a döntés meghozatalában.

Béka,
nagyon sajnálom a munka helyzetet, remélem megvan hosszú időre a leszarom tabletta adagod.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: valtottal es igy kerultel S ugynokhoz?

Beka: nem lehet egyszeru a melohelyed
valyoni

Kubu

Jöhetnek, de Lizát is kérem.
És akkor mi marad Neked?

Liza is gyönyörű!!!!!!

Eszter

Ez nagyon jó ötlet és gondolom, hogy nekünk pedig beszámolsz Macsról. Jó hír, hogy nem kell az anyajegyedet piszkálni és mehetsz a fagyikért.

Macs

Remélem nem lesz semmi gond, és nagyon vigyáznak rátok.

A szigetelés csak Sajtnak esett le. Szóval akkor bevallom, hogy a beázott ablakom szigetelését csináltam és ha nyitva volt az ablak egész jól hallottam a szigetet is.

Kiváncsi vagyok, hogy van-e valakinek ilyen szemét főnöke mint nekem.

A héten írt egy levelet, melyben mindenféle kötelezettségre hivatkozva kéri a tp papírokat. Tény, hogy nem vittem be időbe, de látni sem akartam, most pedig szabin vagyok hétfőig.
Mivel a szabim is mindenféle vizsgálattal telt úgy gondoltam, hogy tájékoztattam időben pontosan, tehát kibírja addig.

Aztán délelőtt gondoltam egy nagyot és mivel jővő héten már nem lesz lehetőségem elmentem megcsináltatni az eu-s kártyámat. Aztán mivel nagyon hamar végeztem, gondoltam átmegyek a másik ügyfélszolgálatra és megkérdezem, hogy mikor adta le a tőlem már átvett papírokat. Merthogy neki 3 napja van rá. Hát lányok, meglepődtem pedig már sokszor megállapítottam, hogy még amit kérdez az sem igaz, tehát nincs min meglepődni. A hölgy nagyon rendes volt és nagyon kereste, de nem találta.
Szóval a márciusban és júniusban leadott papíjaimat sem adta le.
Ez után gondolhatjátok, hogy a többit sem kapja meg. Majd én leadom, természetesen egy levél kíséretében.
vnbeni

Timejka, remek választás, én SZ rajongó vagyok :D Szerintem a lányok majd elmesélik, hogy mire kell számítanod. Mi először csak beszélgetésen voltunk, ahol minden vizsgálatot nagyon részletesen elmeséltünk :D
Érdemes úgy menned oda, hogy van egy rákszűrésed, azt szokták kérni, meg a házassági papírt. (meg a tb kártyát). Azon kívül nekünk elsőre nem kellett semmi :D

Kahlan, ezek nagyon szép nevek. A Zalán és a Zétény már rég tetszik, csak közben cseh lett a férjem és ugye kompromisszum. De mindkettő nagyon szép! Zalán volt az egyik első szerelmem :D A Száva náluk nagyon gyakori, de elkezdtük kizárni azokat a neveket, amin nem tudunk megegyezni, hogy S-sel vagy Sz-szel írjuk, melyikünk nyelvén :D De abszolút sokáig bent volt a top 10-ben.
Nagyon gyönyörű neveket választottatok!
(A Gyöngyvér láttán megnézném az anyósom arcát :D
Eszter, tartsd a lelket Macsiban!

Valyoni, ne vedd a lelkedre, a S. ilyen. Ami a szívén, az a szájján. Értékelni kéne az őszinteségét, de elég nehéz, amikor épp a föld alá hord. Többen jöttünk már ki tőle egy sima uhuról bőgve vagy porig alázva. Nem kell hozzá járnod, választhatsz bárkit :D Nem lehet mindig jó napjuk értem, és Z. és Sz. is szokott pokrócka lenni. De S. nekem tényleg túl megy a határon… Az a baj, hogy egyszer a páromat is véletlenül iszonyúan lehordta a bmc-ben, az egész szint hallotta. Aztán rájött, hogy nincs igaza… (összekeverte valakjivel)Értem, hogy Valyoni kezdhette volna azzal, hogy a magánrendelésére szeretne menni, de S. néha szóhoz sem hagyja jutni az embert… A párom úgy állt ott, mint egy óvodás, úgy sokkolódott, hogy az a kis mosolygós hogy tud sárkánykodni :)

Hajni, az a baj a marketingkomm.-mal, hogy már asszisztensi pozícióra is közgázon kitünővel végzett, 3 nyelven beszélő lánykákat vesznek fel, minimálbérért és úgy is tartják őket. Amikor még én kezdtem, teljesen más volt a szakma (de kellett diploma). Viszont már annyi egyetemista kerül ki, hogy a cégek válogathatnak. Lassan a frissdiplomás már takarító női munkát is elvállalna, csak bejuthasson egy-egy média vagy reklámügynökséghez. Ronda ez a világ.

És Woody, te is jössz egy szülésstoryval! Nagyon várom, hogy milyen volt. Akár milyen félelmetes is, mindannyiunkra ez vár!

Aktucs, ezért szeretem Sz, mert a rosszhíreket is úgy tudja elmondani, hogy erőt kapsz a továbbcsináláshoz! Hiszel benne, mert ő is hisz! Jó nagyot nevettem, hogy hogyan kellett volna megoldanotok a babát (piss..)

Gigi, én sem mertem, a párom se, aztán szúrtuk mind a ketten szorgosan, mint a méhecskék :D ))

Na, most elköszönök, SZABIII, majd jövök, addigra szeretnék majd egy nagyon egészséges pocakos Macskuszt, Lukácsnét már pocak nélkül és akár több spontán babát is (Judit?) :D )))
Eszter, hajrá!
Rita, Sajti, Brumi hajrá!!!
mieza

Ja, védőnénim is azt mondta, amit a Kubu linkjén is olvastam, meg a bekopizott dokis válaszból is, hogy ismételni kell, ha visszajöttünk szabiról. Meg majd megy a baci tenyésztésre.

Aztán, hogy addig nagyon sok víz, meg sok vastartalmú cucc :)
mieza

Valyoni,
ment privi!
Ne feledd, hogy mindenkinek lehet szar napja, a bmc-ben pénteki csúcsban szabikkal tűzdelve meg pláne!
Na jó, megtanulhatna kommunikálni a dr-nő, de ugyan melyikünkkel nem esett még meg hogy másnak harapta le a fejét, mint akinek szerette volna. Talán azt hitte, csak "ingyen tanácsadásra" vágysz és nem magánrendelésre.
Persze ezek után ha úgy érzed nem tudnál vele normális kapcsolatot tartani, megértem ha váltasz!

Beni,
basszus, ezt nem hiszem el, milyen főnökök vannak!
Ahogy irkáltok itt róluk, totál szarul érzem magam hogy én is ebbe a csoportba tartozok :oops:
Bár nagyon remélem, az én beosztottaim nem éreznek így! Én még nem felejtettem el, honnan kezdték a szüleim, és én is (napi 12 óra folyamatos műszak a 1,5 éves lányom mellett!!!), és igyekszem ezt a napi gyakorlatban is használni.
De tény, hogy sokuknak sajnos letört a visszapillantótükör már régen :?

Béku,
hurrá, még egy nappal kevesebb meló az újrakezdésig :wink:

Gigi,
én is azt hittem, nem fogom tudni megcsinálni. Az első párat a párom szúrta, de aztán amikor szolgálatban volt, kénytelen voltam én kivitelezni. Az első előtt kb. fél órát hezitáltam kezemben a töltött fecskendővel :oops: De most már megy mint a karikacsapás!

Már nem tudom ki kérdezte a fagyit:
nincs előtte hormon, max. ha nincs spontán peteérés akkor adnak fogigátlót. Egyébként csak tüszőrepi van, majd pár nap után jöhet vissza a kis babszem.

Kép
judit0713

Valyoni,
S-nél voltam eredetileg.
az első inszem eredményhirdetésnél rommá alázott. :-( val.szeg rossz napja volt, ezért rosszul érintette hogy én meg akartam beszélni vele a hogyantovább-ot.
a másodikat már Sz-nél csináltam, nem bántam meg.

Mieza,
mikor is látunk legközelebb????
szépek a neveitek, én a Laura - Dávid párosra szavaznék. :-)
cseh nagymami történetet majd várom. remélem annyira megörül, hogy a nyakatokba ugrik és elmúlik minden baja izibe!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza,
jó utat nektek, és jó pihit! Meghatódott, mosolygós nagymamifotók jöhetnek majd!!!

Kép
judit0713

Judit,
ugye nincs harag hogy megírtam Valyoninak amit én éltem át?! :oops:
nem bántom szakmailag az ügynöködet, mert abban meggyőződésem hogy ő is teljesen korrekt!!! nem szeretnék újabb feszkót itt! :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm. Kb. 23-án jövök. Már írtunk versikét a nagymaminak, aminek dédimama a rímje :)))
És megyünk vidékre a másik nagymamihoz is, meg a gyerektelen nagynénit is felkérjük keresztszülőnek, szóval zsákkal visszük az örömöt most nekik :)
mieza

Dehogyis ,nincs harag, remelem, csak kicsit feldult vagyok, de kialszom magamat es holnapra elmulik, igerem,
orulok,hogy vagytok lanyok mar most jobban erzem magamat,hogy beszelunk rolla.

mas.

mieza:
a Laura gyonyoru nev, nekunk is volt a kedvencek kozott.
Irtunk egy listat, mindennap mas nev tetszett,aztan amikor kiabrandultunk belolle lehuztuk. De a Lara mindig az elso helyen volt paromnal.

Kubu: nagyon edes a kicsilany.
valyoni

Jó hajnalt,
Etettem, most olvasok, állítólag brutál vihar volt ebből én semmit nem éreztem, eldőltem ahogy fiúk tegnap este hazaestek balatoni és velencei-tavi kiruccanásról :shock: 8) :lol: . Hoztak nekem fini halat, azt megettem majd Lizát etettem és valószínűleg rosszul ülhettem az ágyon (nem támasztottam magam, és a hasfalam, méhem nagyon meghúzodhatott, de annyira hogy sírva, zokogva tényleg majdnem négykézláb mentem el a saját ágyamig. Uram nagyon meg is ijedt (mondjuk én is).

Vicky,
Ha ilyen tempóban hízik kisasszony lassan nekünk is 3-as pelus kell 8) Mindenesetre köszi invitálást, tutkóra élni fogok vele :lol:

Kisbeeka,
Szegények a lelki szegények.
Hé csajszi ne foglalkozz velük. Tudod van az a Titok c. könyv :!:
Ahogy Andrea is írja lecarni őket ezerrel !
És asap elküldeni az emailt főnöknek !!!!!
Köszi hús infót, majd meglássuk mit tehetünk az ügy érdekében 8)
Liza zabagép, félek hogy nem fogom bírni az ütemet, ha a mennyiség nem növekszik. Egyenlő arányban cicizik és fejek, tudom az előbbinek kellene többnek lennie, de nem megy :(
Az biztos hogy tejgyűjtő állomásra nem kell leadnom, illetve nem is fogom Fülöp-szigeteki nagynénémet überelni aki a 3 éves kisfiát még mindig szoptatja :shock:
Most van egy teareceptem, reggel megyek beszerző körútra és azt is inni fogom.
Napi szinten min 4 lityó vizet iszom, (tegnap mondjuk ebből 1 l sör volt), homeó, tea szóval én azt hittem azért több tejem lesz.
Szupi hogy első nap jól sikerált, figy legyen a táskádban sedatif (homeós) gyogyibogyó, biztos ami tuti és drukk hogy a többi nap is normálban teljen el !
Egye őket a fene hogy jó a kedved, mosolyogsz és mindenkihez kedves vagy !

Brumi,
Drukkok mennek. Szerintem tutkóra nem lesz 3 napig zárva a BMC. Nekem 2008. húsvét vasárnap volt Marcus inszem.

Eszter,
Olvasom a részletezését a 820-nak, jézusom mennyi szurit kaptál !
Azért bevallom, csatlakoztam a délutáni alvós csapathoz, ezért amikor mindenki alszik én is hunyok egy pár órát. Olyan jó. Nem is tudom mi lesz ha visszamegyek dolgozni, nagyon fog hiányozni ez az ebéd utáni szieszta. :shock:
Remélem rossz bőrgyógyi álommal szemben csupa jó hírt mond a dokker :!: :!: :!:

Aktucs,
„Egyébként én és még egy páran néhány napja azt kaptuk meg egy ostoba tyúktól, hogy a lombikbaba "égő".” Gratula, magas IQ és t. tyúknak van már gyereke ?
Ajaj, 12 órát melóztál ? :shock:

Angyal,
Köszi Krama infót. És figy ha megvannak az eredmények akkor hogyan tovább? Konzi ott náluk, pl írnak fel gyógyit ha kell ?

Rita,
Szóval végül megjött, jobbuljál. Görcsöket nagyon sajnálom.
Hála: A kérdést nem értem :shock: , ezt nem mondod komolyan ????????????????????

kubuspace

Vicky, Macs,
Manócsomag: Jéééééééé én még nem is hallottam ilyenről, de nagyon jó !!!!

Hajni,
Legyél bátor és tessék írni !
Köszi IR infót.

Vnbeni,
Banyek, neked is jó a munkahelyed. Hogy lehetnek ennyire tetű emberek, hogy ez a céljuk hogy kicsináljanak ?

Andrea,
Hála: szerintem akárhogy csinálja az ember tutkóra kellemetlenül érzi magát. Mi pl. mindig együtt mentünk. Uram kezet fogott és akkor mondta hogy köszönjük, mindezt asszisztencia előtt.
Kubu: Micsoda energia, a 2 picúr mellett még minket is nyomonkövetsz – naná, nagyon hiányoztatok.
Hát egy angyal vagy, hallod!!!! :oops:

Mara,
Totál jól gondolod hála dolgot. Elméletileg nem érhet hátrányos megkülönböztetés, aztán gyakorlatilag…. Ki tudja ?
Asszem én elmondanám a munkahelyemen hogy miszitu van.

Sajti,
Igen mindkét szülést felvettük, persze normál keretek között. Annyira cép és jó, hát áztattam rendesen a zsepimet, ahogy újra megnéztem mindkettőt.
Amellett hogy mindkét prücsöknek írok babanaplót, majd egyszer ezeket a felvételeket is (amikor már kibújtak és mérik, mossák, öltöztetik őket) szeretném velük megosztani.
Jáj már megint sírok.
Emlékszem Marcusnál télvíz idején az első időszakban senki nem akart meglátogatni minket, aztán amikor lasszóval sikerült a haverokat befogni én olyan boldog voltam, el sem akartam engedni őket haza :!:
Szóval én nem bánom ha valaki ki akarja nézni Liza arcát, mindenkit szívesen látok 8) :lol:
Sz ügynök a kismamikat a BMC-ben fogadja ?
Neked naon naon drukk hogy kövi mensi jó és normális legyen.
IGLUS INTERPRETÁCIÓ – KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ VAGYOK !
Juhéj, nagyon örülök hogy kollegina-barinőnél nincs vérömleny ! Várjuk a híreket a nemről vagy igenről :!:
Drukkolok anyóspajtinak hogy gyogyóval kezelhető legyen ! Mindenképpen várjuk az újabb híreket.

Macs,
Folyamatosan Rátok gondolok :!: :!: :!: :!: :!:

Judit,
látom gyűröd az oldalakat rendesen, csak mi meg közben gyártunk még neked hozzá párat - na ja, az elmúlt 1 hétben hipergigaaktívak voltatok !

Babszika,
Rengeteg erőt, erősödést kívánok Nektek.
(szavaztam :D )

Angi,
„szuper” kollégád van, hihetetlen, milyen lelkiviláguk van az ilyen embereknek ?
Gyere sűrűn !

Mieza,
Tényleg Ti ma indultok. Juj de fogsz hiányozni ! Sokat gondolok Rátok és nagyon várjuk a beszámolót a bejelentésről. (most is sírok)
Nevek teccenek.
Éljen a nagy keksz nap. (idejét nem tudom mikor volt nálunk ilyen, na majd 6 hét múlva ha dokker is úgy látja mi is visszatérünk és áldozunk kekszisten oltárán :D )

Timejka,
Üdv itt !

Na csüt éjszaka 22.02-nél tartok, de kidőltem…. Mindenesetre már majdnem a végére értem, ügyi Kubu :!: 8) :lol:

kubuspace

kubuspace

Ezt nem hiszem el! Megírtam és elszállt!!! :evil:

Na mégegyszer jó reggelt! :)

Babszika:
Szia! Lassacskán felváltja a remény és a bizakodás a vacak hangulatod és aztán jövőre akár a pociban is lehet a babátok! :)

Macs:
Minden órában gondolok rátok!
Találják meg az okot és kezeljék, hogy mielőbb hazaérjetek egészségben mindhárman! :)
Nagy-nagy ölelés, a piciknek pedig planétányi drukkom, hogy erősödjenek és nőjenek! :)

Angi:
Szerintem is mutasd meg Z-nek, vagy a neten vmi immunológusnak.

Mieza:
Köszi, kedves tőled! :)
Aztán majd kéretik a beszámoló nagyika arcáról és a többiekéről, zsepit bekészítettem!
A bababútorokban is nagy a választék, én majd vmi egyszerűt szeretnék, amit két kis kezem kidekorál...
2 meló is abszolválva, ez igen! :)
Megvolt az első huncutkodás, remélem jól sikerált. Az a francos baci meg tűnjön el, de talán pároddal kéne tőzegáfonyát szedetni, nehogy pingpongozzatok. A nyírfalevél is nagyon jó vírus-és baciölő - úgy emlékszem, de nézz utána, hogy pocisoknak szabad-e? Párodnak mindenképpen jó.
Cseh neveken nem gondolkodtatok? Nekem nagyon tetszik a Darinka, ez nemtom milyen nemzetiségű név, de elég dallamos, pláne a ti vez.nevetekkel. Persze, lehet, hogy rövidebbet akartok és ez nem is tetszik.

Timejka:
Üdv, gyors pocakosodást kívánok! :)
A "mi Szűcsünk" :arrow: ez nagyon ott van! :lol:

Lukácsné:
Ahhoz képest, hogy pihenned kéne, még bevállaltál 5 lurkót pluszba! Nem vagy semmi, nemtom jellemző ez a szülésre készülőknél, hogy ennyire pörögnek? Vigyázz magadra kérlek, küldöm a szüléskönnyítőket, hiszen nemtudni meddig leszel 2in1! :)
((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Angyal:
Jó pihit és feltöltődést nektek! Cuki is megy? :lol:

Kubu:
Parancsod számomra óhaj:
Kép
Nagyon aranyos volt a szüléstörténeteded. Azok a fotók, annyira édes a kiscsaj! Marci tekintete is jópofa volt, ahogy nézte az ágy széléről (na ez meg kicsoda? :shock: ), az együttalvóstól pedig olvadoztam! :)
Miért is ne lehetne 3. baba?
Miéprt kellett inkuba tenni Lizácskát?
Marci megváltozott, nem csodálom... Tényleg! Kapott "Lizától" ajándékot? Állítólag így nem lesz egyből féltékeny a tesóra... Kíváncsi lennék, hogy ez mennyire igaz... :roll:
Remélem a hasfájásod elmúlt már, mert megosztanék egy régi történetet veled (is), mely a szülőszobás-beöntéses-nyitottajtós wc-re futós sztoridról villant be.
Nagymamám mesélte, hogy gyerekkorában az egyik bácsi a faluban vmi foshajtósat evett és ugye akkoriban kinti wc-k voltak, nem ángolosak... Nem ragozom, nem sikerült eljutnia a wc-ig, az utat végigf@sta. A gyerekek meg látták és onnantól kezdve mindenki "Futvaszarik" - nak hívta a faluban.
Tudom neked összejött eljutni a wc-ig, csak ez jutott róla eszembe...

Eszter:
Hajrá, akkor az álmod a belső parád volt az anyajegyekkel kapcs, örülök! :)

Zsuzska:
Látod, beindult a gépezet, innentől már minden felgyorsul! :)

Valyoni:
Sajnálom a S-es affért. Mondjuk én is azzal kedztem volna, hogy a magánrendelésére szeretnék ip-ot kérni és jókor hívom-e? Na, mindegy, ezen már nincs mit változtatni, elképzeltem mennyire rosszul esett neked a viselkedése.... Kérd át magad más ügynökhöz, nem éri meg emiatt elmenni a BMC-ből.
Sajnálom, hogy most nem kezdhettek, de az október tuti nyerő lesz! :)

Woody:
Remélem a denevér üzemmódről hamar áttér a kis hölgy a normálra, addig is sok erőt neked ehhez a fonáksághoz! :)

Csutka:
A szóbadit én is használtam lúgosításra! :) Ahha! Pisis@ex! :lol: :lol: :lol: Gratu a szép "sárga" testedhez! :)
Pont ezt szeretem Sz-ben, hogy minden vezriót elmond, nem ér váratlanul.
Örülök, hogy bizakodóbb vagy, biztos megoldjátok a kérdést és hiszek benne! :)

Gigi:
Én is fostos vagyok a tűtől, nekem a Zuram szokta beadni (szerintem még élvezi is, amikor döf!).

Andrea:
Örülök, hogy full volt a F....less buli!
Megmihálylottunk :arrow: mocsoda szólás! :lol:
Néha úgy érzem, hogy túl fiatal/öreg vagyok, mert olyan szavakat, kifejezéseket hallok, amiket még soha! :shock: :lol:

Vnbeni:
Ez a muki tényleg paraszt! Rá kéne küldeni vmi felügyeleti szervet!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Velünk semmi extra, készülünk a holnapi utazásra. Szerdán jövünk vissza vidékről, addig nem valószínű, hogy netközelben leszek. Macskuszékra folyton gondolok, remélem ez picinyke pozitív energia is segít majd.
Mensi elmúlt. Az egyik gyogyót ma már nem kell szednem, a Norculutból még van pár szem.
Gondolatban már a következő NORMÁLIS mensire és a faygisok befogadására készülök. :D Már tűkön ülök - akkor fakírban nyomom? :shock: :roll: :lol: !!!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

MÉg beugrottam, mert nem hagyott a gondolat pihenni. Hogy S.-nek én is csak a stílusát kifogásolom, szakmailag teljesen megbízom benne és még az is adódhat, hogy nála szülök :))
Nem a szakmaisága miatt volt gyömörgörcsöm, ha szabik miatt hozzá kerültem :)
De tény, hogy ha félve mész be, abból semmi jó nem származik, érdemes akkor inkább váltani... Vagy megszokni. Ez tényleg személyiség kérdése. Én nem szeretem a hangulat embereket, nagyon félek tőlük :)) Ők meg megérzik a félelmet és idegesítem őket :) Ebből jó nem származhat :)
mieza

Kubu, micsoda kelés.. És szuperul olvasol vissza. A vihart átaludtad? Pedig reflektorral fényképeztek másodpercenként be az ablakon, teljesen kész voltam. De jó lett a levegő!
Milyen sört szeretsz? Tudod ígértem :)

Már úgy várom, hogy induljunk, de párom még alszik, mindjárt megyek költeni. Tegnap a vihar miatt későn feküdtünk és ugye oda nem érkezhetünk meg fáradtan a 7 órás út után, mert az anyósék alig várják, hogy ott legyünk, kérdésdömping, nagykajálás :)

Sajti, nagyon gondolkodtunk pl. a Darinában. (Darinka becézve) és ajándékot jelent, mint Isten ajándéka.
De olyan a családnév, hogy betűzni kell, mert senki nem tudja kiejteni. És akkor még jönne hozzá itthon, hogy " mint a Dorina, csak a-val..." Nagyon sokat filóztunk, de muszáj olyat választani, ami magyaros is (szőőőrnyű a családnév!!! :), meg amit nem kell magyaráznia.
mieza

jó reggelt!

mieza, sajti, jó utat Nektek!

valyoni, ne hagyd ott a bmc-t ezért, kérd át magad máshoz.
Amúgy nekem is ez a bajom, annyi kérdésem lenne, de múltkor is hiába volt konzulátciónk, egyszerűen nem volt idő, meg láttuk, hogy rajtunk kívül még egy-két pár is vár...
a magánrendelésen meg lehetne kérdezni, nade 15 ezer FTot kiadjak azért mert van pár kérdésem?
Vendég

Mieza, mi a kutyunkkal vagyunk így: Padmé lett a neve, szegénynek ugyebár star wars rajongók a gazdái, főleg én...
namost sokan padmizzák, meg pamizzák:-)

amúgy ő az:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert vár a háztartás... holnap vendégeket várunk.

Macs: Remélem minden rendben lesz veletek! Biztos jó kezekbe kerültetek, ha ennyien dícsérik a doktornőt!

Kubu: Köszi a sok reakciót. A sok hozzászólás között jó volt olvasni a hozzám intézett kedves szavaidat. A húzódást sajnálom.

Közben megszűnt az aggodalmam. Most lett kész a tantárgyfelosztás, és úgy látom nem kell aggódnom, ha esetleg 2 hetet hiányzom... :)

És még egy csodát megosztanék veletek: Régi történet, de én e miatt bízok nagyon a dokikban. Az unokatesómékat épp készítették fel egy beavatkozásra és szedte a fogigátlót és sikerült mellette spontán teherbe esnie, ikrekkel. Teljesen felborult a hormonrendszere. Rengeteget fogyott, szőrösssödött... szinte a 9 hónapot végig kórházban töltötte. Közben kivették ciszták miatt az egyik petefészkét is. A babák 7 hónapra születtek nagyon pici súllyal.A kislánynak többször is vissza kellett fagyasztani a retináját, a fiúnak meg a tüdeje nem nyíltki. 100-ból 1 volt rá az esély, hogy kinyílik, és lám. Felnőttek egészségesen. A velük egyodősekkel mentek suliba. A lány moderntácol, a fiú együttesben gitározik. Most érettségiztek jelessel és kítűnővel, felvették őket egyetemre. Az egyik nemzetközi gazdaságot, a másik meg informatikát fog tanulni. Aki csak ma ismeri őket nem is gondolná, hogy amikor megszülettek azt mondták el se induljunk meglátogatni őket (60 km-re laktunk), mert mire odaérünk meghalnak.
Az orvostudomány ma már nagyon fejlett!

hofeherke

Mara, te is tanárnéni vagy? mi a szakod?

Én is kíváncsi leszek a tantárgyfelosztásunkra...
Vendég

Sziasztok!
Valyoni, S-hez még annyit, hogy szabin volt tegnap tuti. Sz ügynök tök egyedül vitte az osztályt, mondták, is, hogy nagyon sok türelmet kérnek.
Csak azért mondom, mert lehet, hogy pont valami olyan tevékenység közepén hívtad, mint mondjuk medence szélén ejtőzés, avagy egyebek.
De az Isten szerelmére, el ne menj emiatt a BMC-ből, ha nagyon bánt, tényleg kérd át magad máshoz, de lehet, hogy 1-2 nap múlva meg is nyugszol. Ha eddig nem volt vele gondod, és ez egyszeri esemény, tképp lehet oka is.
Igaz, én biztos nem járnék hozzá, ugyanazért, amit Mieza is ír, meg nagyon érzékeny is vagyok, napokig rágódok minden szaron, ha ezt később megfejeljük hormonnal, hát nem tudom...

Mieza, nagyid hogy fog örülni!
aktucs

Nahát, úgy látszik laptetőket gyűjtök. Kinek adjam, kinek van rá a legnagyobb szüksége?

Megvan, Macseknak, hogy ne legyen semmi gond az ikrekkel!
aktucs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?