Sziasztok!
Hát nagyon eltűntem, mert nem volt net. Nem a sajátunk, a tulajnak meg ha elmegy a kábelnete (Fiebernet), visszakéri ezt. Így csak azokat a napokat kell kifizetnünk, amiket nálunk tölt a mobilnet. Szóval elnézést!
Fiúkkal minden rendben, szerencsére most nem betegek. Dávidnak meggyógyult a szeme, de végül a dr. néni adott gyógyszeres szemcseppet, amitől helyrejött.
Amíg nem voltam, voltunk Veszprémben az állatkertben. A "nagyok" nagyon élvezték, de nagyon elfáradtak a végére a sok sétától.
Dávid végre kúszik, bár sajnos így is állandóan kézben akar lenni, ráadásul kezd elmúlni ez a lerakom és alszik időszak, követeli a ringatást. Úgy néz ki a 3-ból ő a leganyásabb.
Panna! Köszönöm a hisztivel kapcsolatos tanácsaidat. Mindent megteszek, hogy leküzdjem a dühömet és inkább átölelem! Lelkileg mindkettőnknek jobb lenne. Bár ha éppen büntetésből nem nézhet mesét és mégis bekapcsolja a dvd-t, én pedig rögtön kikapcsolom, egyből 1000-el hiszti, akkor pedig nem segítene az ölelgetés, de majd kipróbálom, hátha
A kislánnyal kapcsolatban én még mindig abban a hitben élek, hogy megpróbálhatom utoljára, hátha. Ez az egyetlen, ami életben tart, hiszen ezzel kelek, napközben csak erre gondolok, és ezzel fekszem.
Bár a férjem minden alkalommal elmondja, hogy nem lesz 4. baba, én mintha meg sem hallanám. Kell a remény, mert belehalnék, ha ez is eltűnne. Nekem is összeszorul a szívem minden egyes kislánytól. Ez a lakópark (viszonylag új az egész) tele van lányos anyukával. Ha nem is gondolok rá, meghallom a szomszéd kislányt, és kész. Megint összezuhanok. Kimentettem erről a fórumról két hozzászólást, egyiket tulipántól, másikat bee73-tól, annyira reményt keltő és egyértelmű, olvasva olyan egyszerűnek tűnik kislányt csinálni. Ha előbb lett volna netem és előbb utána tudok nézni a dolgoknak, nem csak úgy össze-vissza próbálkozva, biztos megcsináltam volna a két hozzászólás variációját. Bár a diétát én nem tudnám tartani. Tulipánt kéne megkérdezni mit evett januártól májusig minden nap. (Itt van még?) Iszom rendületlenül a magnézium és kálcium pezsgőtablettát, de nem hiszem, hogy ez elég lenne (ha megpróbálhatom). Szerintem nekünk csak egy kislány hozhat megnyugvást, mert hiába imádjuk a fiainkat ennyire (és nem cserélnénk le senkire őket) mindig ott lesznek a kislányok az utcán, a strandon, a boltban... Tegnap két anyuka (kislányos anyukák-1 szem gyerek mindkettőnél) megszólítottak az utcán, hogy mekkorák lettek a fiaim, és eljutottunk a beszélgetésben a hisztis fiúk témához, amikor is közölték, hogy mennyire örülnek, hogy kislányuk van, mert sokat hallják a szomszéd fiúkat hisztizni. Mintha az orrom alá akarták volna dörgölni (két kézzel), hogy bezzeg nekünk van kislányunk, neked meg nincs. Mint az oviban... A következő biztos az lett volna, hogy : bi, bi, bí nekünk lányunk van...
Szóval nem vagy egyedül a "problémáddal", én már gondoltam, hogy pszichológushoz fordulok segítségért (lehet, hogy ez ciki), mert nálam ez minden napos probléma, és én is azt szeretném, hogy végre vége legyen.
Nem szeretnék minden nap szomorú lenni életem végéig. Szóval fel a fejjel, nem vagy egyedül! Te olvastál már valami reményt keltő hozzászólást, cikket stb... a témával kapcsolatban? Szívesen olvasnék még ilyet, mint pl. Tulipán esete.
Nálatok mikor jön babóca?
Laura! Köszi a receptet, biztosan ki fogom próbálni. Meddig áll el? Illetve meddig friss?
Pocaklakó mikorra van kiírva? Hogy vagy?
fné kia! Ti hogy vagytok ezzel a házcserével? Van hitel a mostanin? Mi is ilyesmiben gondolkodunk, vagy csere, vagy eladni, átvinni a szocpolt és új hitelt felvenni. Elmeséled hogy álltok?
Angie! Remélem nyersz a lottón, de vigyázz, mert vagyunk egy páran, akik a szavadon fognak.
Meskete! Irigyellek a nyaralás miatt.
Még úgy is, hogy ti nem pihentetek olyan sokat. Gyerkőcöknek biztos nagyon jó élmény volt. Nálunk ha apa szabin lesz, megy "fusizni", hogy egy kicsit kijöjjünk a gödörből. Kezd sárga lenni a hűtő a sok sárga "tapétától".
További szép napot mindenkinek!