Kicsit pipa vagyok, mert voltunk a DM-ben és csomó mindent elfelejtettem venni. Persze, mert kellett egy felmosóvödör is és teljesen elvonta a figyelmem az, hogy a babakocsival és a ráakasztott vödörrel ne zúzzak le semmit a polcokról.
Végre sikerült a gyógyszertárban saját kutyulású tejserkentő teát vennem. Eddig hiánycikk volt az egyik titkos összetevő.
Na kíváncsi vagyok, mert most megint nagy Domó huzatja.
Mondjuk egy hete nem adok neki tápot (az 5-ből 1 szopit váltottam csak ki vele), mert egész sokat belakmározik a délutáni "főzelékből".
Kb 1 - 1,5 Aventes pohárral.
Szilvi!
Őszintén szólva én az elején nem igény szerint szoptattam, hanem nagyjából 3 óránként és ez teljesen jól működött, aztán jött az első fejlődési ugrás, és kb onnan áttértem az igény szerintire, mert Domónak már így volt jó.
Van olyan lány másik fórumon, aki még mindig 10x szoptatja a fél éves gyerekét (éjjel3-4x kel
) és van, akinek ugyan tápos a csemetéje, de megelégszik napi 4 adag tápival. Mindkettő szépen gyarapszik.
A gyerekdoki azt mondta, hogy éjszaka kell pihennie a pocakjuknak, de ez nem azt jelenti, hogy ha fel kel üvöltve és szemmel láthatóan éhes (enyém gyereknél például úgy tudtam megállapítani, hogy hozzáérintettem az arcához az ujjam és ha egyből rámozdult a szájával, akkor tudtam, hogy cici), akkor nem adsz neki.
Jók az oldalak, amiket Beu ajánlott.
Én is olvasgatom őket időnként.
Homeos szabályok
http://homeopatia.atw.hu/szabaly-jav-2.doc
Az talán nincs benne, de nem rakhatod mikrohullámú vagy mobilteló mellé stb
Domó 2 hónapos koráig pocakfájós volt nekem meg majd megszakadt a szívem az esti szopi utáni menetrendszerű 1,5 órás üvöltéstől. Mondanom se kell, próbáltam minden csodaszert, praktikát, de szinte semmi sem segített, csqak az, hogy magamhoz szorítom és mozgásban vagyunk. Ha nem sétálgattam vele még keservesebben sírt..Anyós tovább rontotta a helyzetet az aggodalmaskodó arckifejezésével. Fú de fel tudtam volna rúgni néha...
Pedig jót akart és Ő is sajnálta a kis fickót, de a tehetetlenség miatt bemagyaráztam mindenfélét a nézésébe.
Egyszer még az elején ki akarta kapni a kezemből Domit amikor nagyon sírt én meg ráförmedtem, hogy eszébe ne jusson.
Na azóta sohasem tett ilyet.
Mindent megkérdez, hogy hogy csinálja.
Csipetnyusza!
Köszi a köszöntést!
Ákosodnak is boldog hófordulót!
Őrület hogy megy az idő.
No lejárt az időm.
Nálunk már 2 fogacska virít alul. Vagyis csak a tetejük még, de már látni és érezni a reszelős élüket.