Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, bocsi...már megint. Elteszem a tesóhoz vagy a következőnek továbbadom.
vicky79
Budapest III. kerület

sajt: Laptetőm a tiéd.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

Drukkokat és sok pozi energiát kell küldenünk Macséknak!
Hála Istennek a méhszáj zárt, UH-ra vár még!
Remélhetőleg semmi gond nem lesz, de ha bármit parásnak lát a doki, lehet hogy befektetik!

DE nem lesz semmi baj!!!!!!!
Gyönyörű és egészséges kis vegyespáros lapul ott bent!!! :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Mara,
szerintem is mondd el már az inszem előtt bent, ez így tiszta ügy.
Erre ugyanúgy jár a védettség! És a munkaidő-kedvezmény is a vizsgálatok idejére (tehát igazolt, nem fizetett távollétnek számít)
Esetleges sikertelen inszem után (ami itt most nem lesz!!!) csak egy hónap a kötelező pihenőidő, de azt is ki lehet sírni a dokitól hogy rögtön a köv. hónapban mehessen az ember a másikra, ha nem maradt ciszta (nekem megcsinálta volna S, csak volt cisztám :? )

Breki,
kitartás, kitartás!
Olvastad a Titkot, tudod, hogy ha ezen rágódsz, csak mégjobban bevonzod a nega hangulatot...szóval tojd le őket, gondolj sokat a szerető párodra meg arra, hogy hamarosan újra akcióba lendülhettek a várva-várt babákért!

Kubu,
látom gyűröd az oldalakat rendesen, csak mi meg közben gyártunk még neked hozzá párat :wink:

Andi,
mindannyian jövünk ide néha borzalmas hangulatban, mert itt legalább megértik a többiek hogy milyen ez.
De azért nem belesüppedni, hoszen mindjárt itt az október!!!

Eszter,
horror álmod nem semmi!
Biztosan attól félsz tudat alatt hogy a bőrgyógyi miatt nem mehettek vissza Picurkáért!
DE ez nem így lesz!!! Már vár Benneteket nagyon, és hipp-hopp eltelki ez a pár nap :)

Brumi, Zsuzsó,
ügyesen a szurikkal, azátn mindjárt itt az inszem!

Móni,
kiegészítettem a táblát, most így néz ki:

Kép
judit0713

Vagyis így:
BABAÁLMOK

Csajok,
hihetetlen mennyien vagyunk most akcióban!
Micsoda babaeső lesz itt nemsokára :D

Kép
judit0713

Akkor küldöm is itt a pozitív energia hegyeket Macsnak és a babsziknak :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Macsi: Minden gondolatom a Tietek!!!!!!!!!!!!!
andrea-1

Macs, az Erő legyen veletek!
Vendég

Andrea:
Juhéjj! Izzítasz rendesen! :lol:

Vicky:
Körzetid nem írja ki a Metet? Nekem ő szokta, ha nem tudok az endokrineshez eljutni.
Köszi a laptetőt :D átpasszolom Macskusznak, asszem neki most jobban jön!

Eszter:
Mi van Macsékkal? :shock: Hirtelen lemaradtam... :oops: A magzatvíz miatt van most ez a vizsgálat?
Nagyon szorítok értük, aggódom, de tudom, hogy minden rendben lesz!

Ismét egy jó hír:
Kollegina-barátosnémnak (szintén BMC-s licence alapján gyártott áldott állapotban tarózkodik) teljesen felszívódott a vérömleny és a következő uhun már vszeg megtudhatják a baba nemét is, vagy igenjét! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Ő is azt mondta hogy nem ír fel csak majd a tesó projektnél. Az meg még nem indul egy darabig.
vicky79
Budapest III. kerület

Fúúú Csajok!
Jó sokat termeltetek tegnap este óta! :D
Pörög a topik, pörög! :lol:

Maccccs! Küldöm fénypostán a pozitív energiákat, drukkokat, meg mindent, ami csak kellhet! +++++++++++++++++++++

Kubu! Tök jó, hogy máris visszajöttél és próbálsz képbe helyezkedni. Hát ... néhány nap kimaradás, látod mennyi olvasatlan oldal!

Andi! Jót rötyögtem a reggeli ébresztődön!

Mindenkinek jó Szigetelést!

Én megyek kicsit napfürdőzni a kertbe! Beszerzek még több pozitív energiát, hogy sokáig kitartson!!!! :D
gigibp

Sajt,
Anyósod, passz. Hogy derült ki mindez ?
Totál nem gáz az Ikeás legeltetés.

Judit,
Nagyon kedves a párod uncsitesó felesége !

Vnbeni,
Méhtükrözés, remélem minden okés volt !

Lukácsné,
Olvasom a jósló fájásokat, na ez nekem megint kimaradt az életemből.

Pancsi,
Végre hogy jelentkeztél. Remek hogy amnióval minden okés ! Lesz egy gyönyörű fürtös kiccsajod.

Húúúúúú csajócák alakul a mandula 974 oldal következik de most megyek ebédet főzni és tejcsárda is nyit hamarosan :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.14 02:21-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Béku!
Remélem jól telik az első napod, mindenféle szurka-piszka nélkül!!!!
gigibp

Sziasztok!

Mi tortent macsiekkal,hogy dokihoz kellett mennieuk, tegnap voltak, ugy megijedtem es aggodom, de azota mar biztosan kiderult,hogy minden oke veluk es a babucik is rendben vannak odabennt.

kisbeeka: neis foglalkozz a koleegaiddal, le vannak tojva magasrol, arra koncentralj,hogy nemsokara babazol es akkor ugysem kell kozejuk menned majd.Na most olvasom,hogy judit egy rugora jar az agyunk, szinte ugyanazt irtuk le.
:D

zsu: nem irigyellek a laparoszkopiaert, en ugy rettegtem tolle, de hala egnek eddig megusztuk.

A hiszteroszkopiarol annyit tudok, hogy huvelyi uton vegzik nem vagnak meg seholsem.Enyhe altatasban .

gigi: jo napozast, irigy-irigy, en is ugy kidobnam magamat a napra.

nemis tudom mit akartam meg, minden gondolatom macsieknal van.
Eszter van valami hir???????
valyoni

Vicky:
Akkor most nem "kell" szedned a Metet hivatalosan, csak te szeretnéd? Tesó projectig meg bírd ki alapon, nem rossz... :?

Gigi:
Jó napocskázást! :)

Kubu:
Anyóspajtinál: Fáradt volt, hányiger+szédelgés... Aztán csináltak nála vérképet is, úgy derült ki. Uhu csak szept-ben lesz, remélem, hogy "csak" vmi gyogyóval kezelhető szarság.
Szóval van tejecske, szuppper! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Az a baj, hogy szerintem kéne a met. Az inzulinom szokott nagyon tré lenni és mire visszamennénk a tesóért szerintem sokat romlana a hasnyálmirigyem állapota. De nem csináltat senki terheléses inzulinvizsgálatot. Majd megpróbálom kigazdálkodni magán úton.
vicky79
Budapest III. kerület

Bakker, azzal lehet jobban jársz...

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky: Csak ötlet: nincs a családban valakinek EP tagsága esetleg??? Arra akkor meg tudnád csináltatni maszek helyen.. :?:
andrea-1

andi: De, nekem is van, csak most nem tölt rá a munkáltató és ami meg rajta van az elmegy tápszerre meg tejpépre.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!
kicsit benéztem és látom, még sokan vagyunk babára várva....
aki még emléxik rám, annak üzenem, h csöndben szurkolok Nektek!!!!!!!!!!

mi talán jövőre újra belevágunk, ha addigra túl leszek KicsiBab elvesztésén.
ölellek titeket!

babszika

babszika: Hogy vagy mostanában?
vicky79
Budapest III. kerület

igazából változó vicky!
néha úgy érzem, h egész jól, aztán minden előzmény nélkül elsírom magam és hiányzik... lassan szülnék....
nem tudom felfogni, h miért volt a sors ennyire kegyetlen. próbálom a pozitív oldalát is nézni, h spontán sikerült.... de ugye rögtön eszembe jut, h na igen, de már nem fog....

ráadásul a környezetemben egyre több a babás, a műtétem után teljesen megnyúlt a hasfalam, emiatt egyre többen hiszik, h babás vagyok, egyre több a kérdés is....

szóval nem könnyű.
de nagyon bízom benne, h jövőre újra elindulhatunk a BMC felé és talán végre csoda történik.

már a házunk is befejezve belülről, talán idén kívülről is meg lesz minden munka, nekem véglegesített állásom van, férjem szép karrier előtt áll.... szóval, már csak lelkileg kell felépülnöm és talán hosszabb ideig örülhetek majd a kisbabámnak.

babszika

babszika: Kitartás. Jövöre remélem jön a ti csodátok is.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi!
megnéztem a kislányotokat... gyönyörű!!!!!!

na, megyek is, vár a férjem, megyek elé bringával.
szép napot!!!
((()))

babszika

Babszika! Fogadd legmelegebb együttérzésem...

Próbálj arra gondolni, hogy amíg fizikailag lehetséges, sikerülhet...! tegnap óta ezen agyalok, nem adom fel, ne add fel Te sem...
Vendég

Lányok,
Macsekról még semmi hír?????..... Mielőtt elindulnék a fertőbe jó lenne tudni Felőle...... :oops:
andrea-1

Közben megnéztem a naplóját....

Macsek, én ott nem vagyok regisztrálva, úgyhogy itt:
Nagyon-nagyon-nagyon szorítok értetek.. Hidd el a legjobb kezekben leszel!!!!!!!!!! Ölellek, puszillak, ((((((((((((( O ))))))))))))
andi
andrea-1

Megkértem Esztert, hogy írjon, remélem nem haragszik meg :wink: , ha beelőzöm, azt mondtam nem lesz ma időm jönni, de más ügyeket is el kell intéznem még a neten, banki dolgok, levelezések, mert nem tudom mikor leszek újra itthon. :cry: :cry: :cry:

Szóval holnaptól be kell feküdnünk a klinikára :cry: , mert sok a magzatvíz a picuroknak és ez nem jó :cry: :cry: . Ki kell vizsgálni mi okozza, okozza-e valami. Ettől feszített annyira a hasam :!: Meg kell akadályozni, hogy ennek a hasfeszítésnek - illetve a víz a méhet is feszíti értelemszerűen - nehogy végelláthatatlan következményei legyenek. Bizti van valami gyulladás is, mert magas a fehérvérsejtszámom, szóval viszgálódni fognak, de előre megmondta, hogy hosszútávra tervezzek. Ja és elég nagy köztük a különbség, bár még épp határeset, de nézni kell, nehogy nőjjön. Tündéri doktornő helyettesíti a dokimat, aminek nagyon örülök. :D Eléggé félek, nagyon féltem a picurkáimat! De tudom, hogy a legjobb,legszakértőbb kezekben vagyok a klinikán.
Puszilok mindenkit!

Maccs
vörösmacska

babszika: szavaztam ratok.
valyoni

Macs, az Erő legyen Veletek!!! Drukkolok nektek, nem lesz gond, bízz magatokban!
Vendég

vorosmacsi, juuu de jo,hogy jelentkeztel.

A klinikakon a legjobb helyen leszel.
Kitartas draga, ott ugysem fogsz mast csinalni, csak fekudni es fekudni es fekudni, szemmel tartanak es vigyaznak ratok,profik a dokik is.
Adj majd hirt magatokrol.
Puszi.
valyoni

macs: Kitartás, nagyon drukkolok nektek. Bízz benne, hogy minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Macsek, Te próbálj megnyugodni majd mi félünk helyetted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy a PICÚROK ne érezzék meg, és ŐK is a legnyugodtabbak legyenek!!!!!!!!

Én is azt mondom, mint Kahlan: Az ERŐ legyen Veletek!!!!!!!!

Melyik kórházba mész??
andrea-1

Macsek drága,
pozitív gondolatok = jó közérzet = egészség
Szóval itten küldök még egy jó nagy adag pozitív energiát nektek, ami kitart addig amíg a dokkerek vizsgálódnak :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Csajok, mindjárt visszaolvasok, de Macsnak egy megígért info gyorsan, hátha látod még ma!

Nagyon jó kezekbe kerültél a dokinőhöz :D
rákérdeztem és nagyon megnyugtató dolgokat mondtak róla!!!
Sőt én is találkoztam annó vele, csak nem emlékeztem, hogy ő az :oops:
Szóval nagyon drukkolok továbbra is és majd jelentkezem - ahogy megbeszéltük :wink:
Vigyázz nagyon magatokra, és csak a pozitív gondolatok!!!!!!!! :)

puszillak!

eszter82
Budapest

Ne haragudj, kedves Macska, ha szurkolok,Neked és a Kicsiknek!!!!!

velociraptor
velociraptor

Köszi Eszter az infót! Már máshonnan is jelezték, hogy nagyon jó kezekben vagyok nála!
Andi, az I. Klinikára vonulok...

Köszönöm, mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2010.08.12 14:07-kor.

Maccs
vörösmacska

Macs: az a Baross u?
andrea-1

Sziasztok!

Pár oldalt olvastam vissza.

Macs

Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj! Szuper, hogy jó kezekben van.

Eszter

Klassz, hogy bandukoltok az eszkimó baba felé. Nagyon szorítok Nektek is, hogy sikerüljön.Megérdemlitek nagyon!

Béka

Elég sz@r lehet így dolgozni :? Próbálj meg nem tudomást venni róluk, bár tudom, hogy nehéz. Én is másfél évig dolgoztam úgy, hogy a két közvetlen kollégám utált és mindennek elhordott a hátam mögöt, már az első munkanapomtól kezdve.
Az egyikkel aztán kb. 1-1,5 évet nem beszéltünk. Aztán fokozatosan kereste a társaságom, állandóan beszélgetést kezdeményezett :wink: Mostanra pedig egész jól kijövünk, sokszor segített. De azért jó, hogy nem kell vele egy csoportban lennem :lol:

Andi

Sajnálom, nagy ölelést küldök. Szigetezés biztos jó lesz, tombold ki magad!
Aztán újult erővel mehettek tovább.

Kubu, Woody

Nagyon szépségesek a Csajszik, mégegyszer gratulálok :lol:

Rólam: megjött az immunológia eredménye. Az ANA (ELISA) értékem picit emelkedett. A ref. érték 0-25-ig van, nekem 30,4. Nem tudjátok, hogy mi lehet a hátterében? Írtam egy nőgyógyásznak a neten, aki sajnos nem tudott segíteni, mert nem ért az immunológiához :?
A BMC-be viszont még egyáltalán nem szándékozom visszamenni, bár lehet, hogy meg kéne mutatni az eredmény Z-nek.
Ha vki tud segíteni, megköszönném.

Zugban olvasok néha, aztán majd időnként felbukkanok, ha nem bánjátok.
Bocsi, hogy nem írtam személyesen mindenkinek :oops:

Puszi: Angi
angi81

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, majd próbálom felvenni a fonalat, bár tutira nem lesz eccerű menet. :D

Vörösmacska!
Nagyon sok pozitív energiát küldök felétek!!!!Minden a legnagyobb rendben lesz, a lehető legjobb kezekben lesztek!
Hűű, olvastam, hogy egyszer nunist látnak egyszer kukist. Izgi a dolog. Biztos lehet csak akkor lesz, ha már kibújtak? Mondjuk hihetetlen hogy a mai világban ezt seem tudják pontosan megmondani.....

Zsu!
Köszi a linket. Tényleg benne van, hogy határozott szerződés esetén nincs védelem, a francba. Csak azt nem fogom fel hogy még addig sem, amíg a szerződés szól???? Pedig jó lett volna, mert ugye 2011. még odébb van.....Ez így olyan izé....most vagy továbbmegyek és kockáztatom az állásom, vagy nem, és akkor van állásom 2011.12.31.ig de akkor meg nem biztos hogy lesz gyerekem.... :( és mi van ha utána nem hosszabítanak....áááááááá tiszta para az egész......
Vagy csak én fogom fel hülyén? Mondjátok ám meg nyugodtan!

Babszikám Drága!
:cry: Hiányzik a társaságod nagyon!!!!Ölellek!!!((((((((((((()))))))))))

Mara!
Jó, hogy kérdeztél az inszemről, így nem megyek majd a lányok agyára, ha ezt is felteszem kérdésnek. :lol: :oops: :roll:

Andi!
Köszi az inszemes infót, sokat segítettél vele!

Vicky!
Ez azért több mint felháborító met ügyben..... Az ember érzi, hogy mire van szüksége a javuláshoz, főleg, hgoy régebben használt, és nincs kompromisszum, hogy nesze, tessék szedjed ha mást nem saját felelősségedre. Ehelyett ha sikerül gyógyszert szerezni, marad a hazugság az orvos felé...

Babócák egytől egyig tündériek, gratulálok hozzájuk!!!

Elnézést hogy nem szóltam mindenkihez személyesen, ígérem próbálkozom. :)

hajni...
Budaörs

Macsek! Pozitív gondolatok, semmi negatív!!!!! Minden rendben lesz, jó kezekben lesztek! Kitartás!!!!!!!!!!
És csak ismételni tudom: Az Erő legyen veletek!
gigibp

csak bekukk, de milyen jó hogy jöttem !

Drága Macs !

milliónyi drukkom, gondolatom a Tiétek. Nyugi nagyon jó kezekben leszel, vigyáznak Rátok.
Csakis ++++++++++++++++++++++++++++++++++++an és minden rendben lesz !!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.14 02:44-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm mindenkinek aki kattintott, remekül csinálta mindenki :D

Judit, amit megálmodott az ember, az teljesülni is fog. 4 lesz az!

Apropó kívánság! Csajok, ma éjjel mindenki nézzen fel az égre és el ne felejtsetek kívánni :D )))
http://www.okosanyu.hu/Aktualis/A_kivansagok_ejszakaja
akár 70-szer is óránként ugyanazt :oops:

Gigi, nekem endom van, de első körben rövidet próbáltunk. Nincs ilyen szabály rá :D
Én is azt gondolom, hogy fura a nyári nem kezdés, de lehet, hogy valami van benne, ha nem is a spermakép, hanem a megtapadás. A melegben rossz a babók gps-e vagy nem találják a puha méhecskében a helyüket? Nem sok nyári siker volt itt sajnos a fórumon sem :cry: De egy spontán sikerszéria indulás kellett, azt meg meghozta knp!

Sajti, nagyon szurkolok, hogy ne kelljen semmi olyan beavatkozás! Legyen minden rendben, ma kívánok is neked egy hullócsillaggal. Vagy 70-nel!
Elég sok hullócsillag lesz, kívánok mindenkinek :D Zsuzsó, hajrá :lol:

Velo gyere nyugodtan. Majd megszokjuk a stílusod :D Azt már értjük, hogy nem rossz-szándékból írtad amit írtál :D Csak tényleg furán fogalmazod meg.

Békus, nekem nincs egyik tünetem sem, mégis MET-es IR-es vagyok :D

Maccs, kislány??? Hát, elég vicces. Első körben amikor vegyespárost mondtak, akkor melyiket nézték csajnak? A vagy B babát? Legyen Balázs és Krisztina :D )))))

Vicky, nektek nem maradtak benn fagyisok?

Mi szombaton indulunk szabira és nagggyon várjuk :D Úgyhogy ne izguljatok ha nem leszek egy hétig, gombázom, kutyázom, híreket jelentek be nagymamiknak (ezt várom a legjobban!)

Tegnap pontozgattunk, szavazgattunk nevekre. Ugye elég sok feltételnek kell megfelelnie.
3 tuti befutó lánynevünk is lett, fiú egy sem :D
Lányok: Zora, Laura, Regina
pasiból: Ádám, Albert, Dávid maradt benn az utsó körben de egyiktől sem vagyunk elájulva. Van időnk, majd megszokjuk az egyiket :D Addig nézegetem a neveket az úszóbajnokságon!
Nézitek? Mekkora eredmények, imádom!

Jaj, mennyit olvastam vissza, el is fáradtam :D Este folytatom :D
mieza

MÉg gyorsan leírom, hogy meg volt a nagy keksz-nap apával. Igzi volt és el is felejtettem, hogy milyen jó ez...
:)))
mieza

mieza: Nekem inszemmel lett Barbus. Jók a nevek, nekem tetszenek. Nem tucatnevek.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi Mieza - leginkább csak szemlélek, és örülök a babáknak-abból nem lehet baj(gondolom)

velociraptor
velociraptor

Sziasztok Lányok!

Csatlakoznék hozzátok, a jövő héttől mi is a BMC-be fogunk járni. Visszaolvastam már jó pár oldalt, és elég sok kérdésemre meg is kaptam a választ :) , de ha nem bánjátok, érdeklődnék még nálatok.
Vendég

köszönöm az összes gratulációt :D
babszika, én emlékszem rád, te is az öregek közé tartozol sajna!
Macsek, minden drukkom a tiéd ++++++++++
kpn

Üdv itt timejka!
Nyugodtan érdeklődhetsz tovább, itt már (sajnos) mindenki szakértő!
Mielőbbi babásodást!
gigibp

Köszi, gigi! Három és fél év után már ránkférne!
Jó lett volna elkerülni a következő tortúrát, de az elmúlt egy hónapban, amióta megkaptam az időpontot, volt időm hozzászokni a gondolathoz.
És ismeretlenül is köszi mindenkinek a korábbi (és az ezután következő :wink: ) infókat, mert ezek nagyban hozzájárultak, hogy végül is a BMC-t választottuk.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?