Köszönöm mindenkinek aki kattintott, remekül csinálta mindenki
Judit, amit megálmodott az ember, az teljesülni is fog. 4 lesz az!
Apropó kívánság! Csajok, ma éjjel mindenki nézzen fel az égre és el ne felejtsetek kívánni
)))
http://www.okosanyu.hu/Aktualis/A_kivansagok_ejszakaja
akár 70-szer is óránként ugyanazt
Gigi, nekem endom van, de első körben rövidet próbáltunk. Nincs ilyen szabály rá
Én is azt gondolom, hogy fura a nyári nem kezdés, de lehet, hogy valami van benne, ha nem is a spermakép, hanem a megtapadás. A melegben rossz a babók gps-e vagy nem találják a puha méhecskében a helyüket? Nem sok nyári siker volt itt sajnos a fórumon sem
De egy spontán sikerszéria indulás kellett, azt meg meghozta knp!
Sajti, nagyon szurkolok, hogy ne kelljen semmi olyan beavatkozás! Legyen minden rendben, ma kívánok is neked egy hullócsillaggal. Vagy 70-nel!
Elég sok hullócsillag lesz, kívánok mindenkinek
Zsuzsó, hajrá
Velo gyere nyugodtan. Majd megszokjuk a stílusod
Azt már értjük, hogy nem rossz-szándékból írtad amit írtál
Csak tényleg furán fogalmazod meg.
Békus, nekem nincs egyik tünetem sem, mégis MET-es IR-es vagyok
Maccs, kislány??? Hát, elég vicces. Első körben amikor vegyespárost mondtak, akkor melyiket nézték csajnak? A vagy B babát? Legyen Balázs és Krisztina
)))))
Vicky, nektek nem maradtak benn fagyisok?
Mi szombaton indulunk szabira és nagggyon várjuk
Úgyhogy ne izguljatok ha nem leszek egy hétig, gombázom, kutyázom, híreket jelentek be nagymamiknak (ezt várom a legjobban!)
Tegnap pontozgattunk, szavazgattunk nevekre. Ugye elég sok feltételnek kell megfelelnie.
3 tuti befutó lánynevünk is lett, fiú egy sem
Lányok: Zora, Laura, Regina
pasiból: Ádám, Albert, Dávid maradt benn az utsó körben de egyiktől sem vagyunk elájulva. Van időnk, majd megszokjuk az egyiket
Addig nézegetem a neveket az úszóbajnokságon!
Nézitek? Mekkora eredmények, imádom!
Jaj, mennyit olvastam vissza, el is fáradtam
Este folytatom