Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Kahlan, nekem most volt lapar műtétem méhenkívüli miatt, kivették az egyik petevezetőt is vele együtt.Szerdai napon műtöttek, pénteken hazamentem, köv.szerdán kivették a varratokat.Bár nekem nem volt akkor melóhelyem, de a varratszedésig írtak volna ki.Ne félj tőle, én a műtét után 10 perccel már forgolódtam, 1 óra múlva meg beszélgettem ülve a családdal!

Béka, nehogy kilépj! Én január óta nem találok melóhelyet! Ha bavallod mi előtt állsz, fel sem vesznek, a nem akkor meg magaddal cseszel ki, mert 3 hónap próbaidőt ki kell várnod, mert azalatt indolklás nélkül felmondhatnak.Szóval jól gondold meg! Ha már ilyen bunkók, akkor hagyd őket, jó lesz neki a jó kis decemberi túlóra!Szerintem most ne válts melóhelyet semmiképp sem!

Kubu, írd le légyszi a szüléstörténetet! Majd utána ráérsz visszaolvasni! :D :lol:

Zsuzsik, boldog névnapot kívánok! :D

Macsek, tök jó, hogy vegyespáros lesz! Lehet, hogy félre szúrtak az aminon.
Vendég

Békus!
Micsoda bunkók! Ne is foglalkozz velük!
Amúgy Aktucsnak igaza van, baromi nehéz munkát találni! Ha meg előállna az ember azzal, hogy remélhetőleg minél hamarabb táppénzre megy, mert jön a babci, akkor meg pláne! Senki se várna így tárt karokkal!
Ne lépj semmit, ők meg nem rúghatnak ki, mert lombikozol!
Evvvvan!

Velo, bocs, de tényleg hanyagoljuk már ezt a dolgot, mert ide nem veszekedni és bosszankodni járnak az emberek!!!!!!
gigibp

Móni: tündér vagy... :)
Vendég

kubu: Mi lesz a suliddal? Csak azért kérdem mert ha jönnél akkor nagyon szívesen látlak Picinyke csodáddal együtt. Pelenkázó, pelus, szoptatós párna van. :D Bár a pelus már 3-as. :)

woody: Hamar meggyógyulnak azok a sebek, én is csodálkoztam rajta.

A talival persze megvárjuk az új csajokat. Nálunk ma már minden rendben volt, bár kicsit korán kelt a drágám először reggel, de nap közben egyszer aludt egyben 3 órát! Nem is tudtam mi van vele.

Pesszimista lányok: nekem Barbus csak negyedszerre jött össze. Én mindig azt hittem hogy csak a peteéréssel van a gond. És nagyon nem értettem, hogyha ezzel minden rendben akkor miért nem akar sikerülni. A mai napig nem tudom az okát hogy miért éppen ez az inszem sikerült. Még macerásabb is volt, mint a többi. Nem bennetek van a hiba, csak most éppen nem volt szerencsétek. Minden rendben lesz. Ne keseredjetek el.
vicky79
Budapest III. kerület

Kisbeeka köszi
Azért jutott nekem is egy laptető :lol:
Judit írtam privit, hogy az excellbe bekerülhessek, köszönöm

:)

MÓNIKA
missmoniq

Azta mennyit irtatok, attekertem sok minden tortent ma, megyek is es visszaolvasok.
Majd jovok am vissza.
valyoni

tudom,hogy nem rúghatnak ki még egy hónapig...
ha igen,feljelentem a céget :(

de még mindig jobb lenne,ha kirúgnának,mint az,hogy minden nap ÚJRA gyomorgörccsel járjak be dolgozni az állítólagos "barátnőm" mellé,aki szövetkezik a hátam mögött,hogy kicsináljanak...

mi ez,valami óvoda??? :?

szóval kiborító... hogy kommunikáljak holnap bárkivel is így?

marad az a munkatárs,akivel ma beszéltem...

az én érzékeny lelkemnek ez most nem használ,hogy nem csak nem sajnálnak,de gúnyolnak a lombik miatt... :(
Vendég

Újra itt, majdnem sikerült visszaolvasnom

Zsuzsi(1981)
Jéé egy helyen lakunk, de jó. Kis cseles vagy, mert a táblázatban Bp szerepel. És te is S-hez jársz :D

KPN,
Hatalmas gratula!!!Vannak még csodák! Boldog babavárást kívánok!

Kubu,
Zabálnivaló a kis rózsaszín habcsókod :lol:

Valyoni,
Tüszőnővesztőt küldök péntekre :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
:cry: :cry: :cry: Ölelést küldök ((((((((((((((((o))))))))))))))))))

Heni77,
Netet a melóhelyedre :D

Macs,
Micsoda hirek. Jót mosolyogtam aktucs kérdésén Krisztán, vagy Balázs kislány? :D :D :D
Nagyon cukik a sztárfotók :D

Eszter,
Nagyon jó hirek. Hajrá fagyibaba :D

Judit,
Hajrá spontán baba. Sohasem tudhatod, hogy a csoda mikor talál meg :D

Ancsi, Kahlan
Üdv itt! Mielőbbi babásodást!

Zsuzsó,
Én ma voltam a doktornőnél és nagyon örültem, hogy újra nála lehetek. Mosolygott ezerrel, ugyhogy nagyon jó kedvvel távoztam.
Ma kezdtük a stimut, ma vagyok a 3. napon. Jövő héten kell visszamennem. Azért ez az aug 20-a engem is érdekelne, hogy hogy lesz,
mert ha nincs rendelés akkor 23-án lesz az inszem, ami nekem már a 15. nap lesz. Szerintetek?

Minden kedves Zsuzsinknak boldog névnapot

Kép
brumi24

Béka már ezerszer el lett mondva, hogy ha IVF kezelésben részesülsz nem rúghatnak ki, védett vagy, csak nyoma legyen, hogy bejelentetted, bejelented. Konzultálj Miezával!

Maccs
vörösmacska

sziasztok Csajok,

Woody, Kubu,
de jó hogy tudtok jönni a babák mellett is, hozzatok képet még-még! :-D és meséljetek szüléstörténetet, ha lehet. puszi Lilinek és Lizának!!!

Hófehérke,
köszi a tanácsot mettel kapcsolatban, nagyon rendi vagy. elbénáztam, elfelejtettem írni hogy Sz ajánlotta hogy emeljek az adagon. azt hiszem azért vissza is megyek a mensbe, biztos ami tuti. (csak úgy sír a pénztárcám, amikor a nagy lóvét befizetem a közösbe, és ennek ellenére fizetnem kell... :-()

csajok, akik akartok IR vizsgálatokat, szerintem nagyon is érdemes elvégeztetni legalább egyszer. házidoki csak terheléses cukorra adhat beutalót, inzulinra sajnos nem. viszont sajnos jó cukor mellett is lehet nagyon pocsék az inzulin...
nőgyógyász tisztelet az üdítő kivételnek bután néz, ha beutalót kérsz, pedig adhatna. így marad az endokrin dokker, de abból is csak a jobb fajta...
sajnos én eddig a mensmentisnél nem találtam jobb megoldást, drága de nagyon korrekt. a thökölit nem próbáltam, de ahogy
olvastam releváns különbség nincs árban.

Andi, Ancsi,
nagyon hajlamos vagyok én is az afféle depire, mint ti most, így nagyon veletek érzek, de éppen az ilyen holtpontokon való átlendülésre jó többek között :-) az itteni szuper kis csapat. hangulatjavító hullám hegyeket küldök :arrow:

Macs,
újra vegyespáros! :roll: jól megviccelnek a babók már most! csodásak a képek. kismami 10parancsolatban lehetne az egyik, hogy ne olvass rémtörténeteket a neten! csiribi magzatvíz mennyiség szuper legyen!

köszi a névnapköszöntést, én sem most ünnepelek :-), de jól esett. :-)
Zsuzsik akik most ünnepeltek, boldog névnapot!

mindenkinek mennek a drukkjaim!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

De Macskusz,az a para,hogy véget ért a lombikos próbálkozás,holnaptól mennem kell dolgozni...

tudtommal innentől még 1 hónapig vagyok védett,de most még csak vizsgálatok sincsenek az okt. végén kezdődő lombikig... :(
arra nem hinném,hogy véd a törvény.
Vendég

Brumi, (földim :D ) a 20.-a miatt ne aggódj, én pl. pünkösd hétfőn voltam vizsgálaton a bmc-ben, és nem voltam egyedül! Azt hiszem két ügynök volt bent.Igen, S-hez járok, nekem is mindig mosolyog. :D
Vendég

Kisbéka,
nagyon sajnálom a melót :-( Mieza profi ebben, de addig is amíg megjön a szigetről: én úgy emlékszem még akkor sem késő bejelenteni a lombikot, amikor neadjisten ki akarnak tenni. nem szabad semmit aláírni és az orruk alá kell dugni a bmc-s igazolást.
ha meg már tud róla a főnököd, akkor elég ha elküldöd neki mailben az igazolást és odaírod, hogy erről már korábban is beszéltetek...
Mieza majd biztos pontosít, de remélem nem is lesz ilyesmire szükséged.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok, csak egy gyors bekukk a Szigetről. Visszaolvasni csak holnap tudok majd :?

820 úgy jött ki, hogy kb dupla adag Decapeptylt nyomtunk, ami nem occsó :(
Aztán pergoveris, ovitrell, utro hegyek, de kb 4 hónapig napi 9 db!!!
Progi szuriból kb 250 injekció, Lacinak az e vitaminok, cetebék, cinkek, Maca hegyek, Érosz, búzacsíraolaj mindkettőnknek, femibion nekem, palástfű teák, szurokfű tea, ... lehet hogy volt más is, de hirtelen ennyi jutott eszembe.
Baromi sok volt.
És az eleje hosszabb is volt. csak az előkészítő szurikat szúrtuk több mint 3 hétig napi 2szer.

Na jövök holnap!

pusza

eszter82
Budapest

a szünetekre nincs kifejezett előírás, de jelenleg a bíróságok gyakorlata ebben nagyon munkavállaló párti!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kisbeeka: És a munkáltatód honnan tudná hogy nincs semmi a következő lombikig?

macs: Ne aggódj, nekem kevesebb volt a magzatvizem. Colinnak meg annyi volt hogy szüléskor azt mondták neku hogy Ákos medencében volt. Majd a doki szól ha aggódni kell. Most már kíváncsi leszek hogy milyen babók laknak a pocakban. Ha lány cuccok kellenek akkor szólj. Bár pici cuccaim a manócsomagból voltak, neked is lehet rá szükséged talán. Pici rucikat küldenek kölcsönbe korababáknak és pici súlyú babáknak. Nekem nagyon jól jött, mert Barbus sokáig hordott 44-50-es cuccokat is.
vicky79
Budapest III. kerület

Igen, igaza van Macseknak és ráadásul - bár a törvény szövegében nem szerepel - de a bírói gyakorlatban a két kezelés közötti kötelező pihenőidő is védettnek minősül, én legalábbis ezt olvastam.
Egyébként volt már részem hasonlóban, kommunikáció minimumra szorít, néhány napig szar, de belejön az ember - semmi személyesről nem beszélni, főzés, háztartás, film, zene, oszt ennyi.
Én is elég érzékeny vagyok, de meg kell rázni magad, mert nem betegedhetsz bele a hülye munkatársaidba, hiszen a jövendő gyerekedről van szó!
Hamarabb elmúlik, mint a lombik utáni lelki fájdalom.

Egyébként én és még egy páran néhány napja azt kaptuk meg egy ostoba tyúktól, hogy a lombikbaba "égő".
aktucs

Breki: nem rughatnak ki a pihenőidőben sem!!!ez tuti,mert akkor engem már régen kirugtak volna...sőt én voltam ügyvédnél is ezzel kapcsolatban,és ő is megerősített ebben...Ne lépj ki!

Macsek: 1 fiú 1 lány :D :D :D de jó :D :D :D ha viszont marad a 2 fiú az is jó :D nagyon szép fotók :D :D :D

Eszter: miért kellett 2 decát szúrnod???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

égő??? és ugyan miért? a véletlenül besikerült akkor nem égő?

néha úgy érzem, jobb lenne kuytának lenni, az ő társadalmuk annyira értelmesebb...
Vendég

www.kramakft.hu ez a Thököly úti hely ahol csinálnak terh.cukor és terh.inzulin vizsgálatot...nem kell beutaló,csak felhívjátok őket elmondjátok,hogy milyen vv-t akartok és mgmondják,hogy melyik nap és hány órára kell menni..talán hétfőn és csütörtökön van vv...nekem másnapra meg is volt az eredmény...annyi a rossz csak,hogy nem küldik el mailen,hanem be kell menni az eredményért...de,nagyon kedvesek és olcsóbb mint a többi fizetős hely:D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

jaj csajok,annyira imádlak Titeket!! :)

már összeomoltam volna,ha nem tartjátok bennem a lelket!

szóval a pihenőidőben is véd a törvény?
szept. végétől meg már kezdődik a fogamzásgátlózás,az meg már a lombik része,nemde?

de milyen igazolást küldjek el??
nem tudom semmilyen igazolásról.
azt kérni kellett volna valakitől?
Vendég

Sziasztok!
Voltam Sz. nél.Hcgmegállt.Tegnap megjött ,amit 3 nap barnázás előzött meg.Most pont úgy érzem magam mint 14 éves koromban,Úgy ömlik,és botrányosan görcsölök.Csak gyógyszerrel bírom.Gáz a helyzet.De ezt vártam mint még soha.
Nem kell műtét,csak kedden kontroll hcg.
Megkaptam a beutalókat a vizsgálatokra.
És akkor jött a hideg zuhi,a hiszeroszkópia.
Én elhatároztam a lapar műtét után,ezen a ponton feladjuk.Nem vállalom a histerot.
Most mégis megkérdezlek Főleg benneteket BENI,ANGYAL!
Írtok nekem erről a beavatkozásról?Hátha,hátha változik a véleményem. :oops: :cry:
És most írok még valami érdekeset.megkérdezte kihez mennék,Zso dr jó e?Mondtam nem .Erre ő "meghálálta neki a műtétet"?Azt hittem összeesek.Lehet hogy ez utalás volt arra,hogy neki még nem adtam?
Magamra vettem.Megjegyeztem,elgondolkodtam.
ritabmc

Béku pihenőidőben is védettség van! Miezának is akkor nyomták az orra alá a felmondást, amikor visszament a sikertelen lombik után táppénzről. Ne hagyd magad!

Maccs
vörösmacska

Rita: Zso dr kicsoda?

Sz ügynök kérdezte,hogy megháláltad-e valakinek a műtétet?
milyen műtétet?
Vendég

Rita ne add fel!!!!!

Ezt a hála dolgot az Sz ügynök kérdezte???

Maccs
vörösmacska

Macs: akkor most épp ott tartok,ahol akkor Mieza volt,amikor az orra alá nyomták a felmondást...

a sikertelen lombik után,3 hónappal a következő előtt...

így most akkor védett vagyok?
természetesen tud róla a főnök,erre tanum is van-úgy néz ki még kellhet... :(

de mivel a boltnak van email-je,nem a főnöknek,arra kéne küldenem,vagy a magán (otthoni) email-re?
Vendég

Beszarás :lol: :lol: :lol: :lol: láttátok már?

Blöki.hu www.bloki.hu - közösségi oldal háziállatoknak :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Béku küldjed magánra meg a boltira is. Én annak idején direkt mindig e-mailben kértem el magam vizsgálatokra, pedig tényleg nagyon jó viszonyban voltunk, de soha nem lehet tudni a mai világban ripsz ropsz változnak a dolgok. Kértem K ügynökömtől igazolást, hogy ivf programban vagyok, átvetettem a Főnökkel, beszkeneltem, és elküldtem neki e-mailben, másolatban pedig magamnak is, hogy meglegyen.

Na megyek, megjött az uram, egy kicsit elengedtem sörözni :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

hát ez nem semmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vikus köszi a lánycuccos felajánlást, nagyon aranyos vagy. :!: :!: AZ a szerencse, hogy azért nem csak világoskék rucik vannak, hanem sárga és zöldes meg narancs, illetve a hugimnak kislánya van, azokat a lányos göncöket éppen a minap kiválogattuk és elraktuk, hogy nem fog kelleni, most újra elővesszük sok.sok szép fidres fodros cuki rózsaszín csodák :lol: :lol: :lol: Manócsomag én is majd azt hiszem igényelek. Köszi

Maccs
vörösmacska

Nem mellékesen közvetlen táppénzről visszatérve sem dughatja az orrod alá a felmondást, a felmondás és a tp között min. annyi időnek el kell telnie, mint amennyi ideig tp-n voltál ill. ha a 30 napot meghaladja, akkor 30 napnak.
Viszont, azt az igazolást mihamarabb szerezd be. Szerintem a recepción tudni fogják, hogy mire gondolsz.

Most viszont megyek aludni. Jó éjt!
aktucs

Sziasztok!

Régebben, nagyon régen már jártam itt, csak aaaanyira pörög a topikotok, hogy hihetetlen. Szó mi szó, nehéz lépést tartani Veletek, ezért is nem írtam! De néha olvaslak Benneteket, ha nem baj :oops:....
Naggyon jóóó olvasni, hogy milyen frankón összeszokott, kitartó társaság van itt akik mindenben segítik a másikat!!!!Gratulálok érte!!!!Ritka ez ilyen topik!!!!Komolyan! Lehet ez is benne van abban, hogy nem merek írni???

Megütötte a szemem, hogy az IR-ről volt szó és hogy hol lehet ilyet csináltatni.
Én személy szerint Mensmentisbe járok, bár a vérételeket, az inzulin terhelés kivételével, az sztk-s dokimmal íratom ki, ha már másra nem jó..... :evil:
De! A Jánosban is van egy jó endokrinológus doki, akit a lányok akikkel kapcsolatban állok a pcos miatt, dicsérik. Ő Iványi doktor! És asszem a Jánosban csinálnak is terhelést inzulinra! Az is igaz, hogy kel hozzá beutaló meg időpont is, ami momentán nem tudom mennyi idő.
Ezt csak azért írtam, mert nem tudom, kinek mennyire kell gyors vizsgálat, és ugye hogy fizetős vagy nem fizetős kell....Abszolute nem tolakodásból írtam. :wink:

Másik dolog: törvény!
Tudnátok nekem arra választ adni, hogy ha én eljutottam már a BMC-be és el is kezdődött a kivizsgálás oly mértékben hogy vérvételek megvoltak, Férj vizsgálata megvolt, én most Hsg-re várok, majd megbeszélés és valószínűleg inszem. Na szóval arra vagyok kíváncsi hogy mindezek fényében, és hogy 2011.12.31ig van szerződésem, így is véd a törvény, engem is a szerződésem lejártáig???? Vagy hogy van ez? A főnököm tud arról hogy meddőségibe járunk....Csak lehet nekem is kellene valami papíros bizonyíték és biztosíték....
Esetleg valaki elküldené nekem a pontos törvényt?
Jól gondolom, hogy az IVF program az az inszem és a lombik egyaránt?
Mégvalami: a vizsgálatokra köteles elengedni a főnök? Ha igen ekkor táppénz vagy szabi vagy hogy? Azért kérdem mert ez a nyamvadék mensi csak nem akar megjönni és így valószínű akkor megyek hsg-re is, amikor már dolgozom, mert jelenleg szabin vagyok és amikor elvileg lenne a hsg pont húzós időszak jön (beszoktatás) Persze nem akarok én kiszúrni senkivel, de ez a hsg már nagyon kell, nem tudom elhúzni, meg igazából így közel 5 év távlatában nem is igazán akarom......

Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, :oops: de ez az egész nekem annyira új dolog, és a tegnapi nap folyamán derült ki hogy hogyan is lesz a továbbiakban....

Ui: Ezer köszönet S ügynökért!!!!

hajni...
Budaörs

Rita
Ha ennyi mindent végig csináltál már ne álj le. A Hystero szerintem semmivel sem rosszabb, mint a leszívás. Én csak azért „féltem” tőle, mert nehezen viselem az ismeretlen helyzeteket ( hely, orvos, körülmények). Ma egy kicsit fáj hasam, ez nem rosszabb egy mensinél, egyébként lehet hogy az jött meg.

Békus

Ne hagyd magad. Ki nem rúghatnak, de ahogy írtad a főnököd tud róla és valószínű, hogy nem tőle indult ki a „kicsinálásod”. Remélhetőleg számíthatsz Rá. Ha mégsem a törvény véd.
Te viszont vigyázz magadra, hogy ne viseljen meg nagyon a többiek gonoszsága.

Én is hasonló cipőben járok, bár a főnököm tud róla, hogy nem rúghat ki, már többször a tudomásomra hozta, hogy úgy kicsinál, hogy magamtól menjek el. Eddig kihúztam, mert betegállományba voltam, és a bosszantására, és mert a tv így rendelkezik kivettem a tavalyi szabimat. Jövő héten kezdek én is. Már most remeg a gyomrom.
vnbeni

Nem tudok aludni, gondoltam gyorsan elolvasok 4 oldalt aztán irány az ágy, biztosan lesznek már nem aktuális hsz-k részemről, persze azokat azért menetközben próbálom korrigálni.

Woody,
Haha olvasom hogy eredeti terv szerint pénteken megbeszélés lett volna a hétvégéről és a hétfői indításról.
Vonalzód nagyon jó.
Sajnálom hogy nem kerültünk közös szobába.

Mara,
Micsoda varázslevest készítettél.

Estrella,
De érdekes véletlen hogy kollégád említette babagyártó barátnőt.

Mieza,
„Most indultak kb. otthonról, mert 2-re kell bemenniük!” – ezt 13.36-kor írtad és tényleg akkor indultunk el ! Direkt meg is néztem az órámat.
Csoportos öltözőben nekem is volt olyan érzésem hogy nem fognak beszólítani és állok ott egyszálfenékben az idők végezetéig :shock:
Mintaleadáspara nálam is volt egészen Marcus megszületéséig, úgyanis több kínai is volt inszem napján az intézetben és féltem hogy összekeverték a cuccost.
Biztos hogy a harmadikon van az uhu ? :lol:
Imádom olvasni az írásaidat, és az a rengeteg jókedv, vidámság, mosolygás, somolygás ami Benned van.
Nagyon köszönöm a látogatásodat.
Potyognak a könnyeim ahogy nézem a gyönyörű legényke képeit.
Juppé nega kombi teszt !

Aktucs,
Azért is nagyon drukkolok Nektek.
Remélem hasfájás elmúlt !
Istenem, anyudnak sok erőt kívánok.

Andrea,
Mína de gyönyörű név.
Uh anyósod nem eccerű eset. Nagyon nem az.
Jézusom 175 a hitel ?
Még az eredményedért sokat kell olvasnom, de annyira szorítok.

Kisbeeka,
„Szóval,szeretem a "lehetetlen eseteket" ” ez a beszéd !
Óóóóóóóóóóóóó most jutottam oda az olvasásban, én annyira bíztam, annyira de annyira sajnálom hogy nem sikerült. Jaj ne legyen műtét.

Sajti,
„Mostanra már biztos osztasz mindenkit és mondod a magadét rendesen!” gondolhatod, szegény páromat leginkább :lol: szülésznő csak rötyögött rajtunk.
Olyan aranyos vagy, köszönöm a rengeteg +++ energiát, tutira hatott, ja és Marcus nem sírt utánunk, egyáltalán nem, eszébe se jutott hogy van anya és apa. Mondjuk magamon nem csodálkozom, na de apaisten ???
Dilemmád nem eccerű, Andihoz csatlakoznék véleményileg.
Hát behalok az írásaidtól csajszi !
- logisztikai konferencia

Rita,
Még mindig azt olvasom, hogy bizonytalan minden. Istenem ez borzasztó.
Fájdalmakat sajnálom, remélem nincsenek már !

Angyal,
Cukor igazi cukorfalat.

Kispatak,
Gyönyörű képek, gyönyörű helyen voltatok !
Remélem interjú jól sikerült.

Eszter,
Remélem anyajeggyel minden okés lesz, és nem kavar be a menetrendbe :!:

Lukácsné,
Lehet hogy befekvés lesz ?
Jó drága a fizetős szoba.
Drukk az ovihoz h sikerüljön elintézni.

Wikka,
Sokára tudom meg hogy mi volt hétfői talin, de igyekszem olvasni ezerrel. Mindenesetre nagyon drukkolok !

Valyoni,
Drukkolok Nektek.

Hát Lányok olvasom a rengeteg drukkot, szorítást, ne tudjátok meg itt ülök sötétben a gép előtt, de potyognak a könnyeim. Annyira csudajócsapat vagyunk, köszönöm Mindenkinek a Mindent.

Addig jutottam visszaolvasásban, hogy Vnbeni megjött Balcsiról (969 oldal), most pici pihi és jövök még.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

húúúúú de rég voltam itt :twisted:
épp lefeküdtem de 6-kor kisasszony ébresztette a társaságot hogy éhes vagyok
erre uram is felkelt és elment pislantani, persze Marcus is felébredt hogy apaisten nincs mellette az ágyban, úgyhogy úgy zokogott mint akinek a haját tépik, szép volt. Apa Marcit etette én meg kis zabagép Lizát.
Most mindenki alszik, én nem tudok :shock:
olvasok

kubuspace

Hajni, olvasom, hogy határozott idejű szerződésed van....sajnos így nem jár a védelem :( Csatolok egy linket!

http://www.kismamatitkok.hu/website/ind ... delme.html

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Mara,
Gyógyit én kérdeztem, köszi az infót. Lizával szinte végig a terhesség alatt fejfájásom, migrénem volt, napi szinten nyeltem az algot (ami egyébként normál esetben nem igazán használ).

Kisbeeka,
Te örök optimista, ne nevezd magad akadálynak !
Spontánkodjatok, soha nem lehet tudni !
Tejserkentés: mit jelent az hogy húst-hússal ?

Eszter,
Jól emlékszel, spontánkodtunk, igaz már voltunk Sz ügynöknél megbeszélésen, apának volt katonavizsgálat, én pedig vártam, hogy mehessek 3. napi vv-re. És csak vártam és vártam és vártam 8)

Estrella,
Giga jó pihit nektek a Balcsin.

Aktucs,
Jaj de sajnálom hogy nem voltál jól. Szóval végül bementél a kórhiba nagyon helyes ! Jánosban mindig ellátnak, tök rendi az összes doki.
Örülök hogy alakulnak a dolgok és most már remélem tényleg jól vagy.
Az uram is mondta (igaz már itthon) hogy Sz ügynök volt az ügyeletes, én olyan mérges lettem rá, mert mondhatta volna, szerettem volna megmutatni neki az „okot” hogy tavaly szeptember óta miért nem mentünk vissza hozzá a BMC-be, illetve Marcust is régen látta már !
Hajrá pénteki megbeszélés.
Nekem régen az volt szenvedés ha gyalog mentem be a BMC épületéhez és a szülészet mellett kellett elmenni, annyi kismamával találkoztam. Nem szerettem őket látni.
Hajrá félév ! nagyon drukkolok.

Lukácsné,
Bizony bizony, Te vagy a következő. Hajrá új autó.

Szandra,
Üdv itt.
Lánykád gyönyörű.

Vicky,
Ügyes csajszi vagy, gratula a sikeres vizsgához !!!

Woody,
Csajszikról közös folyosói kép jöhet ide ?

Sajti,
Szegénykém jól beszedtél valami fránya vírust, lényeg h nem kullancs alakított.
Apósnak utólag boldog szülinapot.
Dumaszínházért naon írigy vagyok, asszem megkéne lepnem énapát egy jeggyel, mindennap nézünk showder klubbot, kihagyhatatlan.
„Irígy kutyuli vagyok, hogy te már élőben láttad Liza-babát” na mikor látogatsz meg minket ?

Asszem nekem is kellene nézetnem egy IR-t, az elmúlt 10 évben sokat híztam és persze egyéb PCO-s tüneteket is produkálok. Remélem a 20-20 ciszta/pf állapothoz nem fogunk visszatérni.

972 oldal következik, picit pihenek, lassan úgyis ébred a társaság

kubuspace

Jó reggelt!
(már akinek reggelnek számít még az idő :D Kubu! Neked Jó délutánt :D )

Kubu!
nagyon durván nyomjátok!
Az elmúlt 7-8 hónapban nem igen aludtál rendesen, és ami azt illeti, Hurrikán Úrfi és Liza mellett most sem pihened agyon magadat... :)
Jó kis műsor lehetett Marci és Liza egyszerre :D Még jó hogy ketten vagytok ti is és mindkét gyerkőcöt le tudjátok venni a lábáról egy kis hamival :D

Rita!
Nehogy most add fel!
Ha most nem érzed kellően "motiváltnak" magatokat, akkor kicsi pihit iktassatok be, de -bár nekem nem volt - nem egy túl problémás beavatkozás ez!

Macs!
Látom átnevezted a srácokat a vonalzódon :lol: :lol: :lol:
Igazad van, nehogy megsértődjön a kisasszony, hogy végig Krisztiánnak vagy Balázsnak hívtátok :)
Nagyon sokat kattog rajtatok az agyam!
Mindenképpen gyere a hírekkel, ha beszéltél a dokival, hogy mit mondott!!! Csuriban vagyok nagyon!!!!

Lányok!
Én annyira de ANNYIRA be vagyok tojva a mai naptól :shock: :x :( :cry: :evil: :x :shock: :cry:
13-ra kell menni a bőrgyogyóhoz!
Éjjel azt álmodtam, hogy a bőrgyógyász beadott egy csomó szurit ahhoz, hogy megvizsgáljon. És elkezdtem vele vitatkozni, hogy a muszkós szurit ne a karomba adja, hanem a derekamba, mert higgye el, ott jobb lesz nekem, de lefogtak és beledöfték a karomba. És végig azon paráztam, hogy ha ilyen tempóban haladunk, akkor a végén még előveszi a szikét is :shock: :cry: :cry: :cry:
Ennyire még az életben nem voltam beparázva!

Megpróbálok egy picurit melózni, aztán még jövök!
Addig is pussz

eszter82
Budapest

Jóreggelt Kívánok a Díszes Kompániának!! :)

Ma már kicsit jobb a kedvem, ne haragudjatok a tegnapi negatív hullámért, de valahol ki kellett jönnie, és most Ti voltatok "kéznél" ... Igyekszem a későbbiekben majd elhessentgetni a nega hullámokat - nem mondom, hogy nem lesznek - de gondolom majd ahogy közeledik a várva várt kezdés, úgy biztosan emelkedettebb leszek majd...

Eszter, Macskusz: Drukk Nektek a dokkerjáráshoz... Bízom benne, hogy jó híreket fogtok kapni!!!!!!!! :)

Békus: Neked is sok erőt a mai és a többi naphoz is!!!!!!!!... meg tudlak érteni, én is útálom azt a légkört ami bent van, de csak egy cél lebeg a szemem előtt, október közepe.... és minden reggel úgy fogok elindulni addig itthonról, hogy beveszem a leszarom tablettát....
Ki nem rúghatnak, én elmagyaráztam bent, hogy a köztes időszak is szerves része a kezelés sorozatnak, az egészségem megóvása érdekében van rá szükség... Szóval bekaphassák... (amúgy mi pont azt beszéltük a férjemmel, hogy ha ők rúgnának ki, akkor egyrészt végkielégítést kéne fizetni, másrészt meg a céges hitelem ugyanúgy fizethetem tovább, nem kell egybe beperkálni... szóval ezek miatt engem kirúgni biztosan nem fognak, annál sokkal smucigabb banda ez.... de ha úgy döntenek, hogy kicsinálnának, akkor nem szabad majd felvenni... max. nem szólok senkihez, megincsálom a dolgom, amiért a fizum kapom... közben bedugom a fülembe az mp3-at és szintén bekaphassák...)

Rita: ez az Sz. féle rákérdezés kicsit meglepett és engem is elgondolkodtatott.... merthogy eddig én se még... semmit... úgy voltunk vele eddig, hogy ha sikerül, akkor nagyon hálásak lennénk... de lehet kéne??? És ha igen, akkor hogy???? Én még ilyet soha senkivel nem csináltam... Ha fizetős helyre mentem, akkor tiszta sor, kaptam szlát és csókkirály...de így most itt bmc-ben??? Aki csinálta írja már le részletesen, hogy kell? Asszisztens előtt, vagy lesni, hogy mikor nem figyel oda?? vagy neki is kell?? Hogy kell ezt csinálni, hogy ne érezze magát senki se kellemetlenül?? Tényleg hülye vagyok ehhez az egészhez......Azt se tudnám mit mondjak ....

Kubu: Micsoda energia, a 2 picúr mellett még minket is nyomonkövetsz... Hát egy angyal vagy, hallod!!!! ::) Azért remélem pihenni is tudsz majd!!!

Sajtikám: Hogy vagy????????????
andrea-1

Tegnap este már nem tudtam visszajönni, mert dolgozott a párom, és neki kellett a net...

De most én is kérdeznék egy keveset....
Nekünk inszem lesz a köv ciklusban és kíváncsi lennék, hogy itt hogyan működik a rendszer.
Az UH-okat milyen napszakban csinálják? Csak a BMC-bem megcsináltak jók, vagy ha este mennék Sz. magánrendelőjébe (ugye van neki?) az is jó?
Inszem után mennyi ideig fektetnek? Vagy lepattanok a székről és már kötik is rám az utilaput?
Inszem után is kell várni három hónapot a következő beavatkozásig?

Hálapíz: Én azt az elvet vallom, hogy magánrendelésen kifizetem mindenütt amit kérnek, meg esetleg ha protekciót intéznek nekem, de ha valakihez a saját rendelési idejében megyek, akkor ott nem adok. Ez nagyon ciki hozzáállás? Kaphatok ezért hátrányos megkülönböztetést?

Munkahely: Ebben is kérnék tanácsot... A régi helyemen tudtak mindenről, és fel is vállaltam, de zavart a kérdezősködésük, hogy sikerült-e. Úgy gondoltam itt nem nyitok azzal, hogy szétkürtölöm. Azért ha szóbakerült hasonló téma, nem tagadtam le, de még így se sokan tudják. Biztos elengednek, meg óracserével helyettesítéssel meg tudom oldani, de azért nem egyszerű elkérni magam egy vizsgálat miatt, hisz a gyerekek nem maradhatnak felügyelet nélkül... Szerintetek álljak a főnököm elé (akivel évente 2-szer ha beszélek, akkor is munkahelyi ügyben) és valljak, vagy egyszerűen irassam ki magam tp-re már az UH-k idejére is? ....
Nekünk inszem lesz a köv ciklusban és kíváncsi lennék, hogy itt hogyan működik a rendszer. (a lombik más téma, arról természetesen értesítem)

hofeherke

Mara:
Inszemnél az uhu-k reggel-délelőtt vannak. az első uh, a 2-3-4. napon valamikor, akkor kapod meg a szurikat, ha nincs cisztád. A következő uh 1 hét múlva lesz, és ha szerencséd van, és jól stimulálható vagy, akkor már akár meg is kaphatod a repesztőt, és onnan 2 nap és inszem. Nálam még legalább 1-szer minidig volt még egy uh, de volt hogy 2.. úhgyogy az inszem napjáig 4 alkalommal mentem kb. uh-ra.
Inszemnél a beavatkozás napjától lehet tp-re menni, ha jó házidokid van akár már előbb is felvehet, de akkor az úgy elég hosszas tp. lenne. Általában itt a lányok a szurizásos uh-s időszakban még dolgoznak, aztán max. az inszem napjától tp, de sokan mennek is másanp dolgozni, vagy max. pár napra maradnak otthon.. Ezt mindenki maga érzi, mennyire viseli meg már a stimu, mennyire stresszes a mh... stb.
Ha az uh-s időszakban nem akarod a mhelyeden elárulni hova járkálsz, érdemes nagyon korán odamenni a bmc-be, hogy elsőként érkezz, és akkor ha szerencséd van, még a beavatkozások megkezdése előtt behív Sz. és gyorsan levizsgál... Ez olyan 8 és fél 9, háromnegyed 9 körülig ha megtörténik akkor hamar végzel. Ha nem, akkor ez után az időpont után időnként eltűnnek a dokik, monjuk a punkciók miatt és akkor van olyan, hogy akár egy óra hosszat is ott várunk mire előkerülnek... És addire már azért jó sokan szoktak lenni, főleg hétfői és pénteki napokon..
Az inszem után a saját lábadon jössz ki a műtőből, ha szerencséd van, akkor van szabad ágy és egy fél óra, órát lehet feküdn utána, ha nincs, akkor egy széken kell pihenni kicsit, ha az azért elég gáz,ha érzeékenyebb az ember és nekem pl. minden inszem után voltak fájdalmaim...

Mhelyen: nekem tudták már az inszemeket is, mert nálunk komolyan veszik a beérkezést, és lesik ki mit ír a jelenléti ívre!!!!!! Szóval én mindig szóltam, hogy melyik napokon érkekzek később... És hát volt olyan, hogy csak 11-12 órára értem be, annyian voltak.. :(.. Kaptam is megjegyzéseket rendesen....
andrea-1

:lol: Minden Zsuzsannának - aki most tartotta - Bódottágot Nevenapotkáját Kívánok!!! :lol:

Jó Reggelt csajócák!

Nagyon pörög mostanság a fórum, alig bírok visszaolvasni! :)

Andrea:
Hullócsillag-előzetest nagyon köszönöm, olyan jól esett! :)
Betojás, hogy milyen rendes volt a párod főnöke!
Éppen írnám, hogy küldöm a popónbillentést a magad okolása miatt, meghogy az nega energia, meghogy tess abbhagyni! De látom, mára jobb a kedved, nagyon örülök! :) Nehéz időszak ez, amikor nem jön össze, teljesen megértelek, keresed az okokat és hopp ki van kéznél? Hát tenmagad, drága lány! Ezt verd ki a fejedből, akkor sem te vagy a hibás, annyi minden máson múlik a sikeres megtapadás még spontánéknál is, hogy kár ezért magad hibáztatni. Mi több, TILOS!!!
Most egy kis pihike, hajrá szigetelés, fáradt gőz kieresztés, aztán uccu stimu és nagy pocak! :wink:

Gigi:
HBP? Oltári duma! :lol:
Hajrá stimu! :D

Vnbeni:
Te más módon "szigetelsz", mint Andrea, de nagyon sok szerencsét és sikert hozzá, szűnjön meg végre az ázási pont.
Lehet, amíg szundítottál hysterónál, akkor nézte meg a cickókat a doki... :roll:
Érdekes amit a fogigátlóról írtál.
Köszi a bíztatást! Az sztk-s nődokim (akihez már ezer éve nem mentem, mert nem kellett) jó fej, nem is kell ip-ot kérni minálunk, de egész aug-ban szabin van - ez nála minden évben így volt és van. Tényleg máshoz meg nem akartam menni, azt sem tudtam azok a dokik, hogy rendelnek és a BMC-be, viszont már DNS-szinten ismernek, már be sem kell mutatkoznom... :oops:

Zsuzsó:
Hajrá 3. inszem! :)
Én csak annyit tudok, hogy a jövő héttől Sz ügynök szabin van, nemtommeddig...

Csutka:
Mi az, hogy nem kezelik a barátnőd IR-jét? Ki vállalja ezért a felelősséget? Ilyet még nem is hallottam. Találnia kell egy jó endokrin dokit.

Macs:
Miii???? Cuncusa nőtt Balázsnak? :lol: :lol: :lol: Mégiscsak vegyespáros rejtőzik a pociban, gratula! :)
Annyira tüneményesek a képeket!!! :) Csöpp-csöpp...
Tecc ez az állatos PofaBook! :lol: Azt hittem a kisállat, ill. a tamagochi-temetőt semmi nem űbereli. De igen! :lol:

Vicky:
Még kellene inzulinozni magad? :shock: Azt hittem ez csak terhességi diab volt...A diab doki mivel indokoltra, hogy nem írta ki az inzulint?
Barbust feltétlenül hozd a talira, élőben bizti sokkal gyönyörűbb! :)

MissMoniq:
Hajrá szeptemberi fagyis ET - jó sokan leszünk már! :)

Eszter:
Drukkolok a bőrgyogyószatra, minden renben lesz!
Én alig várom az őszi találkozót, jó sok baba lesz, ki a pocakban - ki pocakon innen és túl! :)
Klassz híre, szorítok, hogy mielőbb megkaphasd a kis csöppedet!
Jó sok tüsződ lett, nem semmi. Szerintem felébred a Picúrka, különben is, annyira várod, olyan jó olvasni, ahogy írsz róla.:

Judit:
Drukkolok, hogy most spontán sikeráljon! :)

Woody:
Örülök, hogy jobban vagy. Az éjszakai nehéz visszaaltatás legyen a múlté! Azért szép Lilikétől, hogy sokat szundít, nem sír annyit és így neked is jobb a közérzeted. Szép az új vonalzód! :)

Missancsi:
Üdv minálunk! Mielőbbi peluscserélgetést! :)
Ne rágd magad tovább ezen, azzal egyáltalán nem segítesz, rossz nega energiák! November még picit odébb, de addig élvezd a napsütést, a stimumentes időszakot.

Kahlan:
Miért kell kivenni a petevezetőd? Ne keseredj el, kitartást és sok erőt kívánok! :)

Wikka:
Hú, vegyes hírek, de minden rendben lesz, hidd el! :)
Az inzulinod is jó lett?

Kubu:
Kamerázott szülés volt? Nem semmi, én is szétsírtam volna magam a szülések újranézésekot, az tutkeráj. Neked már remekjó dolgod van, ilyen a boldog család! Papa-mama-gyerekek, csupaszív-szeretet, egyse nyafog-kesereg, tréfa csupán a baj! Vagy nem? :lol:
Szívesen mennék babát nézni, de azért az újszülöttet ilyenkor még kímélni kell a látogatóktól, nemigaz? :) Én biztos jól el fogom dugni az elején, nehogymá valaki kinézze az arcát!!! :P :lol:

Zsuzska:
De aranyos volt a férjed!
Itt jutott eszembe Pancsi ura, aki egyszer virággal állított haza (remélem jól emlékszem) és Pancsi Lánya megszólat, hogy: Na, itt van a romantikus férfi! :lol: :lol: :lol:

Brumi:
Hajrá stimu! :)
Hajni:
Gyere gyakrabban, nem vagyunk emberevők és az újak is könnyen "beszoknak", ill. mi is befogadjuk őket. :)

Rita:
Menta priv.
Nagy kő esett le, hogy nem kell műtét, szuper! :) A hysterótól ne félj, az csak egyfajta vizsgálat, amit altatásban végeznek. Előtte készíts betétet (nem tisztaságit) a bugyiba, mert műtét után vérezhetsz. Hamar magadhoz fogsz térni, aztán nemsokára elengednek a záróval, amit érdemes máris átvinni a BMC-be és megmutatni az ügynöködnek, utána irány haza és pihi. :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Andi: Köszi. Sokat segítettél. Ezekre azért kérdeztem rá, mert Nyíregyen mehettem este UH-ra és mivel 2 naponta kellett menni, így nekem ez bár drágább volt, de kényelmesebb. Nem kellett a suliból eljönni. Az inszem után ott 3 órát szigorúan fektetnek, de tudtam arról is, hogy ez máshol máshogy van. Többnyire másnap én is mentem dolgozni. Egy kivétel volt csak a 4-ből, amikor enyhe túlstimum volt, akkor otthon voltam 2 hetet, mert közben vizsgáltak, hogy nem lesz-e belőle esetleg nagyobb baj.
A házidokim amikor bejeltkeztem hozzá azt mondta csak szóljak és kiír. Úgyhogy szerintem ezzel nem lesz gond. Ha jó lesz az órarendem lehet meg is tudom oldani a reggeli UH-t. :)

hofeherke

Sajti: Vicky-nek a terheléses inzulin vizsgálatot nem írta ki a dokija.... legalábbis ha jól értettem :)

hofeherke

Mara:
Ahha, köszi...
Amúgy Sz-nek nincs magány-rendelése én úgy tudom, mert akkor én is járnék szívesen hozzá, plusz a kismamikat sem itt fogadná.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: nem átjárhatóak...laparoszópia lesz, azt mondta K ügynök, hogy szinte biztos, hogy el kell távolítani őket, a hsg kimutatta, hogy nem átjárhatóak.
Vendég

Tegnap felhívtam még Sz ügynököt, hogy bocsi, de kedden nagyon zizi voltam (fáradt, szédült, ijedt, rossz közérzettel, alig álltam a lábamon) és meddig is kell szednem a gyogyókat. Nagyon kedvesen újra elmondta és megkérdezte, hogy vagyok, használ-e a cucc. Egyébként már tegnap szinte nulla vérzésem volt - így remélem továbbra is jó híreim lesznek. Ha a következő mensim is ilyen gatya lenne, akkor viszont nincs mese, ki kell, hogy kaparjanak. Na, ez nem lesz, mert renden leszek és csodás, szabályok, normál mennyiségű vérzésem lesz legközelebb - punktum! :lol: Éééés akkor senki nem állít meg, mert indul a bakterház, persze iglus interpretációban! :wink: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hát Sajtikám.. Igen-igen, ma megyünk és szerintem kegyetlenül szétcsapatjuk magunkat :)))))
Szeirntem a Fény-től én már a megérkezéstől számított 1 órán belül totálisan fogom látni a csillaghullást..... Majd kívánok Neked/Nektek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hangolás már megy... kib...tam a 6 hangfalra a Sunday 8PM-et reggeli ébresztő gyanánt...
andrea-1

sajt: A terheléses inzulint nem akarta kiírni a dokim. Inzulin már nem kell, de a metet azért felíratnám. De nem kapok.
vicky79
Budapest III. kerület

Kahlan:
Értem, sajnálom...
Azért ez még nem a világ vége, lesz ebből még bébi simán! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?