Minden Zsuzsannának - aki most tartotta - Bódottágot Nevenapotkáját Kívánok!!!
Jó Reggelt csajócák!
Nagyon pörög mostanság a fórum, alig bírok visszaolvasni!
Andrea:
Hullócsillag-előzetest nagyon köszönöm, olyan jól esett!
Betojás, hogy milyen rendes volt a párod főnöke!
Éppen írnám, hogy küldöm a popónbillentést a magad okolása miatt, meghogy az nega energia, meghogy tess abbhagyni! De látom, mára jobb a kedved, nagyon örülök!
Nehéz időszak ez, amikor nem jön össze, teljesen megértelek, keresed az okokat és hopp ki van kéznél? Hát tenmagad, drága lány! Ezt verd ki a fejedből, akkor sem te vagy a hibás, annyi minden máson múlik a sikeres megtapadás még spontánéknál is, hogy kár ezért magad hibáztatni. Mi több, TILOS!!!
Most egy kis pihike, hajrá szigetelés, fáradt gőz kieresztés, aztán uccu stimu és nagy pocak!
Gigi:
HBP? Oltári duma!
Hajrá stimu!
Vnbeni:
Te más módon "szigetelsz", mint Andrea, de nagyon sok szerencsét és sikert hozzá, szűnjön meg végre az ázási pont.
Lehet, amíg szundítottál hysterónál, akkor nézte meg a cickókat a doki...
Érdekes amit a fogigátlóról írtál.
Köszi a bíztatást! Az sztk-s nődokim (akihez már ezer éve nem mentem, mert nem kellett) jó fej, nem is kell ip-ot kérni minálunk, de egész aug-ban szabin van - ez nála minden évben így volt és van. Tényleg máshoz meg nem akartam menni, azt sem tudtam azok a dokik, hogy rendelnek és a BMC-be, viszont már DNS-szinten ismernek, már be sem kell mutatkoznom...
Zsuzsó:
Hajrá 3. inszem!
Én csak annyit tudok, hogy a jövő héttől Sz ügynök szabin van, nemtommeddig...
Csutka:
Mi az, hogy nem kezelik a barátnőd IR-jét? Ki vállalja ezért a felelősséget? Ilyet még nem is hallottam. Találnia kell egy jó endokrin dokit.
Macs:
Miii???? Cuncusa nőtt Balázsnak?
Mégiscsak vegyespáros rejtőzik a pociban, gratula!
Annyira tüneményesek a képeket!!!
Csöpp-csöpp...
Tecc ez az állatos PofaBook!
Azt hittem a kisállat, ill. a tamagochi-temetőt semmi nem űbereli. De igen!
Vicky:
Még kellene inzulinozni magad?
Azt hittem ez csak terhességi diab volt...A diab doki mivel indokoltra, hogy nem írta ki az inzulint?
Barbust feltétlenül hozd a talira, élőben bizti sokkal gyönyörűbb!
MissMoniq:
Hajrá szeptemberi fagyis ET - jó sokan leszünk már!
Eszter:
Drukkolok a bőrgyogyószatra, minden renben lesz!
Én alig várom az őszi találkozót, jó sok baba lesz, ki a pocakban - ki pocakon innen és túl!
Klassz híre, szorítok, hogy mielőbb megkaphasd a kis csöppedet!
Jó sok tüsződ lett, nem semmi. Szerintem felébred a Picúrka, különben is, annyira várod, olyan jó olvasni, ahogy írsz róla.:
Judit:
Drukkolok, hogy most spontán sikeráljon!
Woody:
Örülök, hogy jobban vagy. Az éjszakai nehéz visszaaltatás legyen a múlté! Azért szép Lilikétől, hogy sokat szundít, nem sír annyit és így neked is jobb a közérzeted. Szép az új vonalzód!
Missancsi:
Üdv minálunk! Mielőbbi peluscserélgetést!
Ne rágd magad tovább ezen, azzal egyáltalán nem segítesz, rossz nega energiák! November még picit odébb, de addig élvezd a napsütést, a stimumentes időszakot.
Kahlan:
Miért kell kivenni a petevezetőd? Ne keseredj el, kitartást és sok erőt kívánok!
Wikka:
Hú, vegyes hírek, de minden rendben lesz, hidd el!
Az inzulinod is jó lett?
Kubu:
Kamerázott szülés volt? Nem semmi, én is szétsírtam volna magam a szülések újranézésekot, az tutkeráj. Neked már remekjó dolgod van, ilyen a boldog család! Papa-mama-gyerekek, csupaszív-szeretet, egyse nyafog-kesereg, tréfa csupán a baj! Vagy nem?
Szívesen mennék babát nézni, de azért az újszülöttet ilyenkor még kímélni kell a látogatóktól, nemigaz?
Én biztos jól el fogom dugni az elején, nehogymá valaki kinézze az arcát!!!
Zsuzska:
De aranyos volt a férjed!
Itt jutott eszembe Pancsi ura, aki egyszer virággal állított haza (remélem jól emlékszem) és Pancsi Lánya megszólat, hogy: Na, itt van a romantikus férfi!
Brumi:
Hajrá stimu!
Hajni:
Gyere gyakrabban, nem vagyunk emberevők és az újak is könnyen "beszoknak", ill. mi is befogadjuk őket.
Rita:
Menta priv.
Nagy kő esett le, hogy nem kell műtét, szuper!
A hysterótól ne félj, az csak egyfajta vizsgálat, amit altatásban végeznek. Előtte készíts betétet (nem tisztaságit) a bugyiba, mert műtét után vérezhetsz. Hamar magadhoz fogsz térni, aztán nemsokára elengednek a záróval, amit érdemes máris átvinni a BMC-be és megmutatni az ügynöködnek, utána irány haza és pihi.