Jajj Csajok!
Megtarthatom a laptetőm egy részét?
De jó lenne ha szerencsét hozna
Andrea!
Nem vagy te sem borús birodalom, csak nagyon friss még a dolog és természetes, hogy nem vagy boldog tőle. De "hamar" megemészted majd! Emlékezni mindig mindenki fog rá majd, csak talán egyre kevesebb időnk lesz a sebeinket nyalogatni, ahogy a babáink születgetnek sorra és idővel folyamatosan huncutságokon törik a fejüket
Ancsi!
Üdv köztünk!
Valóban nem vagyunk "egyszerű esetek", de ha napi szinten jössz, hamar képbe rázódsz, hogy ki kivel van
És ne búslakodj te sem sokáig!!! Most megszomorkodjátok a történteket, de utána előre kell nézni, mert csak úgy lehetnek babáink
Kahlan!
Előszöris üdv itt
Húúúúúú én most biztosan nem tudok mindenre válaszolni, mert ma nem dolgoztam még szinte semmit, csak neteltem, és jól fencsin leszek billntve, de a lényeg, hogy:
Örülj is a jó híreknek, mert ha K ügynök azt mondja, hogy nincs miért szomorkodni, akkor az úgy is lesz
Nekem is ő az ügynököm!
Gondolom Lintner Tanár Úrhoz fog irányítani laparra! Ő nagy mágus
a szívünk csücske
(az enyém különösen
)
A 6 héttel későbbi időpontot szerintem úgy értette, hogy 6 hét múlva kezditek el a szurikat! Kell egy kis időt adni a felépülésnek, hiszen a ti érdeketek is, hogy 100%osan egészségesen kezdjetek bele, mert a lombiknál maximálisan a te tested lesz a bázis!!!! Nagyon szupi formában kell lenned, hogy jó helyük legyen a piciknek
A kezelés mindenkinél más és más!
Eredményektől függ, hogy long, vagy short protokoll lesz! Mindkettőből vannak humán és szintetikus gyógyszerek is! Értelemszerűen a longos szintetikus a legdrágább! Nekünk ez volt tavaly és 820 ezerbe került tokkal vonóval az elsőtől az utolsó gyogyóig! Benne vannak a férfi vitaminok, a beülti utáni progi szurik, p.nagolyók, terhesvitamin, ....minden!
Mondjuk én egy két lábon járó progi bomba voltam, ami nem kicsit dobta meg az anyagiakat, de ez azért nem mondható általánosnak! (napi 2 progi szuri+9 utro szűk 4 hónapig)
De ha pl. short protkós leszel, akkor ki lehet hozni 250 alatt is...jól mondom, short-os lányok?
Én amondó vagyok, hogy lépésről lépésre kell haladni!
Egyébként K ügynök is eszerint működik
Mindig az aktuális eredmények és állapot fényében tűzi ki a következő célt
Ne kapkodjatok!
Tudom, hogy nem könnyű, mert az ember tegnapra szeretne mindent, pláne a babáját, akire annyira vágyik, és baromi szar dolog várni folyton, de látod a vonalzómon, mi is maratoni várakozók vagyunk sajnos!
Sokszor beigazolódik, hogy ha az ember hallgatott volna rájuk, vagy türelmesebb lett volna, jobbat tett volna vele!
Hidd el, maximálisan jó kezekben vagytok és mi mást mondhatnék, mielőbbi babót kívánok!
na most lépek és megszeretgetem az uramat a Szigeten
!
pussz Csajócák!