Új privát üzeneted érkezett!

indulok a dokihoz,drukkoljatok,hogy a vesémmel ne legyen semmi gubanc...!!
most nem merek gyogyót bevenni,mert muszáj megmutatni a dokinak,hogy hol fáj,az meg letompítja...

remélem ez csak a nőgyógyászatis bizgetések miatt van csak,és elmúlik hamar,mert holnap már mennék dolgozni...

Eszter: Neked meg hozzon szerencsét a laptető!! :D :D :D
Vendég

Maccccs!!! Ez szuper!!!! Egy cicalány, egy cicafiú!!!!! :lol:

Woody, tök jó, hogy már nem fáj annyira a sebed és a kis Lili is jó kislány! :)

Breki! A mi intézetünknél alap vizsgálatnak mondható a terheléses cukor! Sok mindent befolyásolhat, pl a megtapadást is!
Én is sokat szívtam a beutaló miatt, mert, amit a házidoki adott nem fogadták el és nem úgy akrták megcsinálni, ahogy a doki kérte!
Aztán sikerült elmennem egy diabétesz központba, ahol nagyon rendesek voltak és megmondták, hogy mit írjon a doki a beutalóra és végül megcsinálták. Amúgy a nőgyogyi adhat rá beutalót és akkor TB terhére megy! Nekem a dietetikus szerint jó a leletem, viszont a dokim szerint lenne mit javítani. A lényeg, hogy az inzulin 40 alatt maradjon. Kaptam metet (Adimet), de a gyomrom nem bírta, úh maradt a szénhidrát diéta, ami néha nem igazán megy...

Eszter, ez fantasztikus, hogy nemsoká mehettek a fagyibabáért!!!

A tegnapi laptetőm szerencsét hozott a konzin! :lol:
Aug. 27-én kezdjük szúrni a Suprefact-ot, meg a Gonalt. Na meg kaptam még Klion-t is.
Szóval, ha minden jól megy szept. közepén lesz az ET!
Annyira várom már!
gigibp

Sziasztok!

Köszi Andi a tippet,örülök,hogy idetaláltam!
Teljes mértékig meg tudlak érteni,ma hazafele a dokitól ugyanezt éreztem.Meg főleg tegnap,amikor megjött a mensim.Haragudtam magamra,mindenkire, még arra a 2 kis embrióra is,hogy miért nem kapaszkodtak jobban, miért nem maradtak,hiszen belőlem vannak.Nem akarnak?!Egy nagy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam,csődtömegnek!Pedig annyi mindenre oda figyeltem! :cry:
...de most próbálom összeszedni magam!Csak ne lenne olyan messze november! :(

Kép
Kép
missancsi

sziasztok!

régen voltam tudom, kicsit nyaralgattunk is, de tegnap tudtunk végre konzultálni a Tanár Úrral.
Rossz hír: szeptemberben laparoszkópia, Tanár Úr egy nagyon nagy szakihoz irányít majd. Valószínűleg kiveszik a petevezetőim :( azt mondta, nagy csoda lenne, ha megmaradnának...

Viszont utána hat héttel indulhat a lombik.
A jó hír, hogy azt mondta, a statisztika szerint a mi korunkban (28 vagyok), és a mi állapotunkkal(Kedvesemmel minden oké, nekem ugyabár ott az IR meg a kicsit magasabb prolaktin, de ezzel együtt azt mondta, be tudja ezeket állítani) 3 kezelésből össze fog(nak) jönni a bab(ák).

Ennek ott, abban a pillanatban tudtam is örülni...

A segítségeteket kérném:

mikor kellene Tanár úrnak először "megköszönni"? És hogyan?

És mennyibe számoljunk egy kezelést gyógyszerrel meg mindennel együtt? Csakhogy tudjuk, mennyi kell majd rá...

a lapar utána 6 hétnél hogy is van ez? a lapar után mér kezdhetem majd a bogyókat meg az injekciókat? vagy 6 hét után kezdem őket csak?

Akinek nem nagy szívfájdalom, leírná nekem ezeket?

Andi és a többiek, kitartás, lesznek babáink!!

kedvesemmel megbeszéltük, hogy ha Tanár úr azt mondja, 3ból összefognak jönni, akkor így is lesz. És igykeszünk majd az első után, ha nem sikerült, nem elkettyenni...(bár ezt úgysem lehet most így eldönteni,ugye?)
Vendég

szia Ancsi!

Együttérzek Veled, ne add fel! Gondolj arra, hogy egy vagy több angyalka odafenn várja, hogy összeszedd magad!
Vendég

Szia Ancsi,

Lányok, Anitával a fagyis beültin voltunk együtt, én hívtam, hogy csatlakozzon hozzánk, ha gondolja, mert nekem nagyon sokszor segített, hogy Ti vagytok....
Hát lehet, hogy lesz egy kis idő, mire képbejössz hogy itt ki, kicsoda, de menni fog.... addig is jó visszaolvasgatást...
Mindenesetre Neked azért nem kell ám olyan borúsan látni a dolgokat, mint nekem...!!!!! :)
andrea-1

Köszi Kahlan!Csak jöjjenek azok az Angyalkák!Karácsonyra pont be is kopoghatnának!Milyen csudijó is lenne!
Andi!Igyekszem felzárkózni,visszaolvasni, képbe lenni! :D Nem hozhatok Rád szégyent, ha már így meghívtál! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Üdv Ancsi!
Andival jól "összejöttetek" nega lelkiállapot ügyben! :)
Fel a fejjel csajok, nem vagytok csődtömegek, se gyilkosok! Ezt a dolgot rajtunk kivülálló 1000 már tényező befolyásolja, ahogy tudjátok is, csak most olyan jó keresni valakit/valamit, amire rá lehet kenni!
Vége a kettyóskodásnak :!: :!: :!:

Most már ti (és mi) jöttök! Nem feladni!!!!!

A november, meg messze van, de gondolj arra, hogy itt van még két szép meleg hónap, lehet menni kirándulni, romantikázni, hamar elfog telni! Aztán az október pikk-pakk elrepül és mehettek is a babagyárba!!! :)
gigibp

Jajj Csajok!

Megtarthatom a laptetőm egy részét? :D De jó lenne ha szerencsét hozna :D :D :D

Andrea!
Nem vagy te sem borús birodalom, csak nagyon friss még a dolog és természetes, hogy nem vagy boldog tőle. De "hamar" megemészted majd! Emlékezni mindig mindenki fog rá majd, csak talán egyre kevesebb időnk lesz a sebeinket nyalogatni, ahogy a babáink születgetnek sorra és idővel folyamatosan huncutságokon törik a fejüket :D

Ancsi!
Üdv köztünk! :D
Valóban nem vagyunk "egyszerű esetek", de ha napi szinten jössz, hamar képbe rázódsz, hogy ki kivel van :D
És ne búslakodj te sem sokáig!!! Most megszomorkodjátok a történteket, de utána előre kell nézni, mert csak úgy lehetnek babáink :D

Kahlan!
Előszöris üdv itt :)
Húúúúúú én most biztosan nem tudok mindenre válaszolni, mert ma nem dolgoztam még szinte semmit, csak neteltem, és jól fencsin leszek billntve, de a lényeg, hogy:
Örülj is a jó híreknek, mert ha K ügynök azt mondja, hogy nincs miért szomorkodni, akkor az úgy is lesz :D
Nekem is ő az ügynököm!
Gondolom Lintner Tanár Úrhoz fog irányítani laparra! Ő nagy mágus :D a szívünk csücske :) (az enyém különösen :oops: )
A 6 héttel későbbi időpontot szerintem úgy értette, hogy 6 hét múlva kezditek el a szurikat! Kell egy kis időt adni a felépülésnek, hiszen a ti érdeketek is, hogy 100%osan egészségesen kezdjetek bele, mert a lombiknál maximálisan a te tested lesz a bázis!!!! Nagyon szupi formában kell lenned, hogy jó helyük legyen a piciknek :)
A kezelés mindenkinél más és más!
Eredményektől függ, hogy long, vagy short protokoll lesz! Mindkettőből vannak humán és szintetikus gyógyszerek is! Értelemszerűen a longos szintetikus a legdrágább! Nekünk ez volt tavaly és 820 ezerbe került tokkal vonóval az elsőtől az utolsó gyogyóig! Benne vannak a férfi vitaminok, a beülti utáni progi szurik, p.nagolyók, terhesvitamin, ....minden!
Mondjuk én egy két lábon járó progi bomba voltam, ami nem kicsit dobta meg az anyagiakat, de ez azért nem mondható általánosnak! (napi 2 progi szuri+9 utro szűk 4 hónapig)
De ha pl. short protkós leszel, akkor ki lehet hozni 250 alatt is...jól mondom, short-os lányok?

Én amondó vagyok, hogy lépésről lépésre kell haladni!
Egyébként K ügynök is eszerint működik :D
Mindig az aktuális eredmények és állapot fényében tűzi ki a következő célt :)
Ne kapkodjatok!
Tudom, hogy nem könnyű, mert az ember tegnapra szeretne mindent, pláne a babáját, akire annyira vágyik, és baromi szar dolog várni folyton, de látod a vonalzómon, mi is maratoni várakozók vagyunk sajnos!
Sokszor beigazolódik, hogy ha az ember hallgatott volna rájuk, vagy türelmesebb lett volna, jobbat tett volna vele!
Hidd el, maximálisan jó kezekben vagytok és mi mást mondhatnék, mielőbbi babót kívánok! :)

na most lépek és megszeretgetem az uramat a Szigeten :) !

pussz Csajócák!

eszter82
Budapest

atyaisten...820 ezer?? nekünk még a 250 ezer is húzós....ez komoly?????????????????hát most nagyon megijedtem....

ennek kb a 2/3 a van most úgy nagyjából meg félrerakva....
Vendég

igen, amúgy Lintner nevét mondta...akkor ne féljek? most olvastam egy leírást a laparról...kicsit most megijedtem attól is...
Vendég

Eszter: 820????? Aztakva.... ez rohadt sok pénz.... Ledöbbentem.. Ha nem titok, elárulnád, miből tevődött ez a így össze pontosan? :shock: :shock: :shock:
andrea-1

Egyébként nekünk az antigónés verzsön (regulon-merional-gonal-cetrotide-ovitrelle-utrós kombó+ vitaminok) volt 140 körül tok-vonó.. és már az se kevés... :shock:
andrea-1

Kahlan: nem feltétlenül lesz annyi a kiadás!

nekem is hosszú protokoll volt,most lett vége,és a terhesvitamint nem számítva MINDENESTÜL 165.000 Ft volt. (számlák alapján összeadva)

de nekünk nem kellett a pasi-vitamin :)

ebben benne a fertőtlenítőtől kezdve a szurikon és fecskendőkön-tűkön át a progeszteron bogyókig/és gélig...

Jóhír: a progeszteronnak lejjebb ment az ára! :D

A Crinone majdnem egy árban van az Utrogestan-nal,és ugyanannyi progi van benne.

Nekünk úgy indult,hogy kb. 110.000-ből megússzuk,de aztán kellettek extra adag szurik is,mert nehezen voltam stimulálható.
Attól is függ az összeg,hogy melyik dokihoz jársz,mennyi szuri kell,és melyik fajta.

A terhesvitamin meg 8-9.000 Ft volt összesen 90 db (90 napi adag),úgyhogy az már nem nyomja meg olyan nagyon.

Nem mentem dokihoz,útközben felhívtuk párommal,és nincs bent az én dokimat helyettesítő orvos,és csak ő adhatja ki a táppénzes papírjaimat,így holnaptól meló,és holnap párom elmegy a papírokért.
Telefonban azt mondta a másik dokk,hogy vegyek be gyulladásgátló bármilyen gyógyszert,attól múlik majd a fájdalom a baloldalamban.

Este vettem be,az hatott is.
Ha holnapig se lesz jobb,sürgősen irány vmi ügyelet,vagy bármi.
Vendég

Kahlan,
nyugi, ez mindnkinek más és más!
Én pl. a korom ellenére (39) jól stimulálható vagyok, és progeszteron gondok sincsenek, így a rövid (antagonista) protokol stimu gyógyszerei + tüszőrepesztő + beülti utáni utro együtt 114 ezer volt.

Eszter,
ugyanezt érzem én is, szinte már élő babáknak látom a két kis fagyibogyót. Nagyon sokat gondolok rájuk, hogy ott várakoznak arra hogy visszakerülhessenek a pocimba.

Ancsi, Andi,
hessentsétek el a negatív gondolatokat, mert ezzel csak rossz dolgokat vonzotok be feleslegesen!
Nem vagyunk mi selejtesek, csak valamiért jobban meg kell dolgoznunk a boldogságért.
Talán pont azért, hogy ez VÁRVA VÁRT EREDMÉNY legyen, és ne csak egy VÉLETLEN eredménye.És itt most ne értsen senki fére, nekem is van már spontán két nagy gyerkőcöm akiket imádok, de rájuk nem tudtam felkészülni, váratlan meglepetésként érkeztek hozzánk. Épp ezért tudom, mennyivel másabb, ha az ember várja, és megfeszülve megtesz mindent azért, hogy sikerüljön. Alig várom már azt a fantasztikus érzést, amikor majd azt hallom: gratulálok, Ön kismama. Tudom, hogy akkor majd úgy érzem, ez mindent megért!

Kép
judit0713

Bocsi lányok, elkezdtem olvasni a Titok c. könyvet, talán attól vagyok ennyire elszállva :oops:

Kép
judit0713

Kahlan: nekem februárban volt laparom,nem olyan durva,de tény,hogy utána 6 hétig nekem is táppénz volt,és fekvés...

nekem petefészekciszták és endometriózis miatt csinálták.

ne olvass utána,mert az rosszabb,mint a valóság.

én arra ébredtem,hogy az oldalamon lógott egy cső,azon vezették ki,amit még ki kellett,de asszem 2 nap múlva kivették.

3 vágás van a hasamon,2 "bikinivonalon",egy pedig a köldök aljától lefelé.
Először nagynak tűntek,de összébb húzódtak,és már alig feltűnőek.
A műtét megvolt hamar,nem is nagyon voltak utána fájdalmaim,úgyhogy nem olyan vészes!

3 nap után hazamehettem,és ott lehetett regenerálódni :)

Szóval a 6 hét az kötelezően és ténylegesen 6 hét pihenés nagyobb hasi műtét esetén!!! :)
Vendég

Judit: nagyon helyes,olvasd csak ;)

az optimizmus ragályos,úgyhogy csak nyugodtan! :D :D :D

én is attól pattogtam annyira :)
Vendég

Sziasztok,

gondoltam elkezdek visszaolvasni, de nagy bajban vagyok 964 oldalon írtam utoljára, ajaj az 18 oldal :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: :lol: :lol: :lol:

nem baj,csatlakozz itt hozzánk!
Hogy van Lizácska és Marcus? :) és hogy vannak együtt? van féltékenykedés? :D
Vendég

És persze itt is: Boldog Névnapot!!! :D
Vendég

Nekem rövid protkóm volt, antagonista. Tokkal vonóval együtt 250.000-ben benne volt a dolog, de ebben tényleg minden benne van..... K ügynök a drágább gyogyókat szokta alkalmazni...

Maccs
vörösmacska

Igen,K ügynök drágább gyogyót ad,így persze a végösszeg is több.

meg hát vegyük hozzá,hogy nekem "csak" 3 hétig kellett progeszteronoznom...
Vendég

Ajjaj... úgy lemaradtam, mint a borravaló :roll: szombaton olvastalak utoljára titeket, és most nincs is időm végigmenni ezen a rengeteg új oldalon...

Nos, hétfőn voltunk K ügynöknél. Minden leletünk ok, nem kell semmit ismételni, elvileg célegyenesben vagyunk. Csak hogy, miután jól megdicsérte a hormonjaimat, peteérésemet, elmondta, hogy a párom lelete viszont nagyon rossz :cry: most már csak 3 milla katona van, az is elég gyatra, úgyhogy hiába vagyok egészséges, mégis longosok leszünk, mert minél több petécskét szeretne leszívni. Viszont az FSH-m kicsit magas, bár értékhatáron belül van (9,6) de azért kért még egy plusz vizsgálatot, amihez le is vették a vért és át kellet vinni a savót az ÁNTSZbe. (AMH talán, de nem találom a papírt :evil: ) és ettől az eredménytől függően augusztus végén kezdhetünk.
Kedden meg volt a terheléses cukor vizsgálatom is (önszorgalomból) és nem hogy nem magas a cukrom, de képzeljétek a 60 percesnél, miután megittam a cukor löttyöt még lejjebb is ment :lol: jól meglepődött a nővérke barátnőm is!

Még utána nézek a long protokollnak (nem számítottam rá őszintén szólva), aztán megszórlak titeket a kérdéseimmel, kétségeimmel.

Judit, még ne írd be a táblába, csak ha tuti a kezdés!

Most mennem kell, majd éjszaka visszaolvasok.

Verka
wikka
Miskolc

Szia Kisbeeka,
azért szeretnék visszaolvasni, mert MINDENKI érdekel és szeretném tudni hogy kivel mi történt, de tudom hogy nehéz lesz, mindenesetre beosztom, ha szerencsém van pár nap alatt végzek is majd.
de aranyos vagy köszönöm a köszöntést.
Én is minden druszámnak nagyon boldog névnapot kívánok !!!
hál istennek semmi féltékenykedés sincs, de rengeteget dolgoztunk már rajta a korábbiakban is, és most is ezerrel foglalkozunk Marcival.
Liza ok, eszik-alszik-kakil-pukizik, ezt csinálja napok óta :lol:
teljes eufória.
A fiúk most anyóséknál vannak Dújvban, úgyhogy ma pihiztünk mi lányok egész nap, juppppé !
Előbb néztem meg a születését mindkét gyermekemnek, hát potyognak a könnyeim. Kívánom ezt az érzést mindenkinek itt a fórumon mielőbb.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.13 15:22-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Verka: nekem is AMH-vizsgálatom volt,és egyet jó tudni hozzá:
azt mondják,hogy 4 hét,míg megvan az eredmény-ez nem igaz.

sokkal hamarabb megvan,nem 20 munkanap.
nekem máj. 25-én lett leadva,és már jún. 3-án kinyomtatták,de ha nem telefonálsz rájuk 2 naponta,hogy Neked kell az eredmény a lombikos kezdéshez,akkor ülnek rajta sokáig!!

ezt más is megerősítheti,akinek szintén 5-6 hétig húzták...
szóval érdemes nagyon kedvesen de zaklatni őket (némi ellentmondás lenne a szavaimban? :lol: :lol: :lol: ),és akkor hamarabb megmondják az eredményt,és el is küldik email-ben :)

ez csak jótanács,mert ugyanebben a cipőben jártam,nekem nem emlékszem mennyi volt az FSH,de asszem a Tiednél is jóval több... :oops: :oops:
Vendég

Kubu: persze,nem is azt mondom,hogy ne olvass vissza,tudom,hogy Te is mindenkiért nagyon szorítasz! :D :D

csak arra gondoltam,hogy nem hajt a tatár,majd behozod a "lemaradást" :)

jó lehet az az eufória :)
kis pukis Lizácska :lol: :lol:

Csütörtökön (5-én) bent voltam BMC-ben,és gondoltam ha nem is zavarhatlak még olyan korán,de beadok Neked valami kis apróságot,amolyan gratuládénak,de -ciki,nem ciki- nem jutott eszembe a teljes neved.... :oops: :oops: :oops:

párom meg nem tudta,milyen néven mentette el a párod számát,így abból se tudtam kikövetkeztetni... :roll:

elég ciki lett volna úgy bemenni,hogy Kubunak hoztam valamit :lol:

de nagyon örülök,hogy jól vagytok,és picit a fiúk is hagynak pihenni :)
Vendég

kisbeeka: 6 hét táppénz? Nekem azt mondta K ügynök, hogy 2 nap benntartózkodás és 2 nap táppénz..mondom jó, akkor mivel amúgy is stresszes a tanári munka,legyen még utána egy hét...de 6?
lehet hogy ezt meg kellene beszélnem a háziorvossal, ő ír ki táppénzre...

amúgy a felkészülés ideje alatt érdemes táppénzen lenni?mármint amikor szúrod magad meg bogyókon élsz? van mellékhatás?
Vendég

Kahlan: nem tudom,hogy a Te esetedben ezt "kis" hasi műtétnek számítják-e,az enyém nagynak számított,és akkor 4-6 hét a pihi,de nekem a műtőorvos a lelkemre kötötte,hogy vegyem komolyan.

Persze Neked lehet hogy másképp van,úgyhogy mindenképp kérdezz rá!
Én csak a műtét után tudtam meg,hogy nem megyek következő héttől dolgozni,ahogy terveztem...,és ahogy előtte az a nő mondta,aki felhívott egyeztetni a műtét időpontját.

Így a munkahelyemet is váratlanul érte,hogy nem megyek vissza 1 hét múlva,hanem 6 hétig még pihi...

nekem a szurizás alatt semmi mellékhatásom nem volt,simán végigdolgoztam az egészet,más bogyót meg nem szedtem csak terhesvitamint.
én a leszívás utántól voltam csak táppénzen,addig nem gondoltam,hogy szükséges,pedig elég nehéz dobozokkal mászkáltam a munkhelyemen,pakoltam,árut töltöttem,de nem volt para.
Vendég

Holnaptól már megyek dolgozni,beleugrom a mélyvízbe,kapásból 6 egymás utáni nap megyek. :D
remélem jól bírom majd,mert eddig többnyire csak ültem/feküdtem itthon. :shock:
Vendég

Kubu visszaolvasás helyett leírhatnád a szüléstörténetedet! :lol: :lol: :lol: Hadd potyogjanak a mi könnyeink is!!! Csajos napook vannak?? :D Dejóóóó. Örülök, hogy jól vagytok!!!! Képekeeeeet akarunk!!!!

Maccs
vörösmacska

Kahlan, én a szurizás mellett dolgoztam, és a petesejtleszívás előtti naptól kezdve voltam táppénzen és azóta is egyfolytában :wink: .....

Maccs
vörösmacska

Kisbeeka, köszi!

Amúgy ki mondja meg, hogy nálam miylennek számít? A háziorvos? vagy K ügynök? Vagy Lintner?
Annyi kérdésem lenne...most nagyon el vagyok kámpicsorodva...

azt mondtuk, 3 lombik tuti...de most úgy érzem, 1 és utána anyagi csőd...és örökbefogadás...
Vendég

Kubu én is szívesen olvasnám a történeted!

Macska, nagyon szépek a picikről a fotók...:-)
Vendég

Na, most már itthonról. A holnapi napom lesz igen durva, de sebaj, utána megkezdem 2 hét+1 napos szabimat.

Andi, Ancsi, ilyet nem szabad gondolni se. Szerintem annyira vigyáztatok arra a kis lényre, amennyire csak lehetett, sőt, ahogy itt elnézem a társaságot, a lehetetlent is lehetségessé teszi mindenki, hogy babája legyen. És ha valami nem sikerül, 100000%, hogy nem Te vagy a hibás.

Zsuzsáknak boldog névnapot!

Kubu, élvezd ki a békés pillanatokat, olyan jól tudnak esni.

Wikka, csak cukrot néztek, vagy inzulint is? Ha a terhelt cukor alacsonyabb, mint az éhgyomri, az utalhat magasabb inzulinszintre, IR-re. (Egyébként ez utóbbi akár magas FSH-nak is oka lehet, ha jól tudom - de javítsatok ki, ha tévedek) Én mindenképp nézetnék IR-t...

Kahlan, Béka, szerintem ez is egyéni. Meg a lapar után dől el igazából. Én is úgy hallottam, hogy normál esetben lapar után gyors a gyógyulás és 1 max 2 hét táppénznél nem igényel többet, de Kisbeekánál nyilván elég kiterjedt volt az endo, nagyon meggyötörték. Meg gondolom az is számít, hogy mit dolgozol. A tanári munka elsősorban idegileg megterhelő, emelni legalábbis nem kell, míg ugye a boltban kellett volna.

Kéne szerezni a páromnak valami mellékállást, az ápolói fizetés, svájci frankos lakáshitel és a lombik lehet hogy nem passzolnak össze. Én meg majd annyit túlórázom, amennyit csak lehet. Nyáron jó sokat lehet, mert kevesebben vagyunk, októberben meg elmegy a kolléganőm szülni, onnantól aztán megint.

Néha Kedvesem nem hiszi el nekem, hogy megoldjuk, pedig mindig mindent. :D Valahogy nekem eddig mindig minden pozitívra jött ki a végén. Még azt is simán el tudom magunkról képzelni, hogy a nagy ijedtségre nekem meg tudják nyitni a petevezetőt, neki meg varázsolnak "törpenindzsákat" (lopok, de nagyon tetszett) és spontán összejön.
:D

Jó terv, mi?
aktucs

Kahlan, a 820ezertől én is dobtam egy hátast, de azért szerintem normál esetben ez nem megy 200 fölé :oops:
Legalábbis remélem. Én meg ciki, nem ciki, rá fogok kérdezni az ügynökömnél, hogy kb. mire számítsak, mennyiben áll meg az, amit ő tervez, mert elég szar félbehagyni a stimut, hogy hopp, elfogyott a pénz. Vagy ne adj Isten, ET után állni ott, hogy oké, de nincs már pénz progira.
Csak mond majd valamit, összeszedem annak a másfélszeresét, hogy legyen biztonsági ráhagyás és akkor vágunk bele, ha nem jön be az előző terv. :roll:

De jó hosszú voltam már megint. Ha túl sokat pofázok, szóljatok ám rám! :lol:
aktucs

Nem tudom, K ügynökkel mennyire lehet anyagiakról besz
élni, de ha igen, akkor felteszem neki ezeket a kérdéseket...
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a felköszöntést,Én most tartom a névnapomat,úgy hogy jól esik,hogy ti is gondoltok rám.Én is szeretnék minden Zsuzsának boldog névnapot kivánni!

Drága férjecském is most szaladt haza egy csokor rózsával és köszöntés mellett még azt mondta: "érzem,hogy hamarosan megoldunk minden problémát és köszönöm a sorsnak,hogy te vagy a feleségem,hiszem,hogy hamarosan nekünk is lesz kisbabánk".Talán nem is kell mondjam,hogy egy kicsitt elérzékenyültem.

Most azt érzem,hogy csak pozitivan kell hozza állni és hamarosan mi is pocakosak leszünk!
Hajrá csajok!
zsuzska2007

Én is-én is kiváncsi vagyok a szüléstörténetekre!
zsuzska2007

csajok,most tudtam meg,hogy mennyire nem várnak vissza a munkatársak,elhatározták,hogy kicsesznek velem,amennyire tudnak,hogy menjek el...
Vendég

beeka, nem mondod...hogy lehetnek ilyenek???

mennem kell, bocsánat, de vendégeim vannak, Kubunak sok szeretettel:

Kép

és

Kép
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Nagyon pörög a topik, rengeteget irtatok, ugyhogy elkezdek visszaolvasni :D
brumi24

Béka, ne hagyd magad!
Nem te mondtad, hogy milyen rendesek, és hogy drukkolnak? :o
A kétszínűséget sose bírtam. :x

Egyébként ha ők így állnak hozzá, hát állj hozzá te is úgy (pl. ne zavarjon, hogy kevesen lesznek decemberben) Leszarom tabletta, és nehogy magadtól elmenj! Ahogy mondtad, egy lombikprogram közepén új állást keresni, találni, próbaidő alatt megtartani, nem sétagalopp.
aktucs

Hófehérke köszi!

Kispatak,most nyilván végképp megsértelek, de mintha felakadt volna a tű..........semmi bajom azzal, hogy "Mami" vagyok, sőt nagyon büszkén hirdetem, hogy nemsokára "dupla Nagyi" leszek........nem ennek kompenzálása a gyermek vállalás. Egyébként régen, mikor még nagyobb becsülete volt a családnak szokványos volt, hogy az utolsó gyermekek egyidősek voltak az unokákkal,mivel az első gyermekeket az anyák fiatalon hozták a világra(ahogy én is 18 voltam).
Ami a változókort illeti, az az élet rendje, hogy eljöjjön -nálam viszont nincs még látható közelben. Ma voltam egy másik intézményben konzultálni, ahol az orvos még a leleteimet is kézbe vette, és azt mondta, hogy egy jól szuperáló 25 éves leletei mellé tehetné.

Üdv.

velociraptor
velociraptor

Aktucs:
Igen,úgy tudtam,de az egyik sráccal jóban vagyok,és most árulta el msn-en... mondta,hogy mivel barátnak tart,szól előre,hogy tudjam,mire készülnek...
merthogy elmondta a brigádnak a főnök (ma beszéltünk),hogy novemberben újabb lombik... ők meg kiakadtak,hogy decemberre "cserben hagyom" őket...
most is másfél hónappal előre szóltam,hogy tudjanak embert szerezni a helyemre...
Vendég

Velociraptor, kérlek, lépjünk már túl ezen! Ha most bármi mást írtál volna, örültem volna neked, de tényleg megakadt a tű, és szerintem ekkora dolog nem történt - te is elmondtad a véleményed, mások is, mindenki a magáét, nem egyeztek ezek a vélemények, de ettől még sem te, sem más nem lesz kevesebb vagy több.
Kicsit irigyelünk, ezt egy ilyen oldalon meg kell hogy értsd, kicsit furcsán nézünk rád, ezzel szerintem az emberek többsége így van, és nem hiszem, hogy téged érdekelne - egyébként én hasonló családra vágytam, mint a tied, csak nem jött össze.
Beszélgess velünk bármi másról, de ne ragozzuk, kérlek!
aktucs

Aktucs - még összejöhet.

nem ragoztam, csak válaszoltam Kispataknak, de lehet feleslegesen,igazad van, mert elsőre se értette.....

velociraptor
velociraptor

Béka, szerintem rá se ránts, de semmiképp ne hagyd magad elüldözni! Mivel akarnak kitolni veled? Lopott cuccot csempésznek a táskádba?! Ha meg pofákat vágnak, hát tegyék. Ne félj, nekem is vágtak, mert X szabin volt, én meg elmentem HSG-re, és jaj-jaj akkor hogy fogják bírni... Pont leszarom.

Lesik, hogy mi van a monitoromon, hogy mikor megyek, ha nem megyek haza mikor ők, miért nem, megy a pletyka ezerrel (nekem csak a főnököm tudja, és nem úgy ismerem, hogy továbbadná)

Na szóval, máshol sem biztos, hogy jobb lenne, ha ez vigasztal. Egyébként az első keresztbetevéskor elővenném a nagy pofám, és egyenesen rákérdeznék. Jól kiosztanám őket, köpni, nyelni nem tudnának. :)
aktucs

Kisbeeka én ezeket a vizsgálatokat végeztettem el, ezek elvileg gátolják a megtapadást és a beágyazódást (bár olvastam Nálad ezzel nem volt gond), de ha ezek meg is történtek vetélés történhet a későbbiekben. Én ezt egy lombikos fórumon találtam:
IR(glukose 0,60,120 perces inzuline 0,60,120 perces)
APC-Resistencia (Leiden)
TSH, FT4,FT3, Anti-tpo (ezek a pajzsmirigyhormonok)

Most olvastam amit írtál. Ne hagyd magad!!!

MÓNIKA
missmoniq

Nem tudom,mi módját választják,de mivel nálunk "csapatmunkában" kell dolgozni,asszem megtalálják a módját.
táskát majd nem viszek magammal...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?