Új privát üzeneted érkezett!

mentél volna,és nem kaptál beutalót?
mit mondjak egy ilyen helyen,miért kérek vizsgálatot?
Vendég

Viki,
még hogy bánjuk-e!!!!
Mikor is lesz az a tali???? Jól megggyömöszöljük majd a kiscsajt :D

Kép
judit0713

Akkor mentem volna oda magamtól, ha nem adott volna S beutalót..így a János kp-i vv-ére mentem...
andrea-1

judit: Még nem volt szó róla mikor lesz tali, de nagyon sajnáltam hogy legutóbb nem jutottunk el.
vicky79
Budapest III. kerület

jaj értem.
nekem nem volt még ilyesmi vizsgálatom,azt meg nem tudom,hogy a vérvételekből látott-e valaki bármi gyanúsat,akár a cukorbetegségre vonatkozóan,mert még a gégészeten se kaptam kézbe az eredményt,a dr.nő szerint el is veszett a papír-változat,így gépből olvasta ki...

BMC-ben se mondtak semmit a hormon eredményekről,kivéve az FSH-t,ami miatt elmentem AMH-t nézetni,és ugye emiatt csúsztam egy hónapot a kezdéssel.
Vendég

a legutóbbi találkáról sajnos nem értesültem időben,de nekem innentől megint csak kéthetente lesz jó a 7vége,váltásban dolgozunk...

de jó lenne többetekkel is találkozni,még "csak" Sajtit ismerem,Verkát (Wikka), Zuzsit, Ritát.

remélem nem hagytam ki senkit :D
szóval jó lenne másokat is megismerni élőben :)

valaki még iwiw? :D
Vendég

Béka, mi ez az AMH? Mi derül ki ebből?
aktucs

Ha lenne találka a mammutban akkor oda el tudnám vinni Barbust. Nekünk a 28-a hétvégéje nen jó, a többi mehet. Majd szeptemberben lesz még program.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok,

már írtam párszor, nem vagyok túl aktív de azóta is zugolvasok :D
és csendben drukkolok mindenkinek
Nekem nem sikerült az első beülti most június elején, szeptemberben megyek a fagyikért.
Elmentem néhány vizsgálatot megcsináltatni, találtam egy táblázatot az egyik fórumon. Én a prolabor kft-nél jártam bp-en. Nagyon aranyosak voltak, csináltattam pajzsmirigy vérképet, IR vizsgálatot (0,60,120 perceset), Leiden mutáció vizsgálatot. Az IR eredmények kiértékelésére megyek most pénteken a Mensmentisbe mert nem tudtam értelmezni a terheléses inzulint referenciatartományok hiányában :shock:. A vizsgálati eredményeket a prolabortól aznap megkaptam mailen, viszont a MM-be másfél hónapot kellett várnom hogy fogadjanak. Prolaborban 24 e ftot vizettem, MM-be az első konzi 12 e pénz.
Ha vkinek szüksége van rá akkor szívesen felrakom a táblicskut hogy miket érdemes a vérből nézetni.

MÓNIKA
missmoniq

Aktucs: kezdéskor lett meg a 3. napi hormoneredményem, amiben az volt,hogy borzasztóan magas az FSH-m,így a doki nem merte az adagokat "fejből" tippelgetni,mert nem tudta megsaccolni, hogy ilyen endometriózissal milyen állapotban lehetnek a petefészkeim.

Így elmentem az AMH-vizsgálatra a 22.napi vv-ből maradt vérmintával (5e Ft),4 hét,mire megvan az eredmény,és ebből derül ki,hogy stimulálhatóak-e a petefészkek,vagy kimerülőben vannak...

Persze ugyanerre mutat az FSH is,de az AMH eredménye Sz szerint 100%-ra megmutatja,milyen a helyzet.

referencia értékek: 0,2-14,6
nekem 1,8 lett,ami elég alacsony,de még épp elfogadható.

és lássatok csodát: kimerülő petefészkekkel gyártottam 6 tüszőt 4 petesejttel :D
és még a terhesség is létrejött-csak nem maradt meg... :?
Vendég

Ja,amúgy az AMH az Anti-Müllerian Hormon :D

ennek az eredménynek kell minél magasabbnak lenni :)
Vendég

Szia Móni!

Azt megköszönnénk,ha felraknád :)

akkor már neked sem kell sokat várnod az újabb próbálkozásra! :D
Vendég

Sziasztok!

Látom az elmúlt 24 órában történt egy és más... :shock:

Én már úgy vagyok ezzel, hogy megtartom a véleményemet magamnak. Pro és kontra érvek is kavarognak bennem, de talán jobb ha nem akadunk le ezen a Velo témán ennél tovább.

Apropó TALI!
Csajócák!
Arról volt szó, hogy még idén mindenképpen tartunk egyet, nem?
Szerintem még adhatnánk egy-két hónapot a legifjabb tagoknak (Lizának, Lilinek és persze Hannának is) és ősszel összehozhatnánk valamit :)
Az osztálypénz Nálam van azóta is!!!!!!!! :D

Heni Drága!
Épüljön már be az a net a melóhelyre, mert hiányolunk ám!!!!!

Andrea!
Neked mit mondott az ügynök? Mármint mikor szóba került, hogy mentek vissza a kis fagyisért?
Mondott esélyeket? számokat? statisztikát? bíztatott, vagy csak amolyan fél gőzzel vette?
És mikor milyen vizsgálat volt előtte?
És a ciklus hanyadik napján tették be a kis Drágát?
Ne haragudj, ha felzaklattalak ezekkel a kérdésekkel, és persze ne válaszolj, ha most nem akarsz erre gondolni...bocsánat...lehet hogy kérdeznem sem lenne szabad ... :oops: :oops: :oops:

Macs!
Naaaaa ezt alig hiszem el!
Persze szívből gratulálok és tulajdonképpen "mindegy" is (gondolom), csak gyönyörű egészséges kis cicusok legyenek! :)
De az amnio a fiú/lány tényt azt nem 100%-ig mutatja ki???
Akkor most mi van? Én nem értem!
Na és tényleg! Mi újság a nevekkel???????? :D
És egyébként is! Ha már "eldicsekedtél" vele, hogy 4D-n voltatok, akkor HOL A KÉT SZUPER ÉDI SZTÁRFOTÓ??????????????
Vigyázz, mert kiköveteljük! :D :D :D :D

Én ma megmutattam magam az ügynökeimnek :D
Hát Lányok!!!!!!!!!
Én úúúúgy izgultam, mintha először lennék ott...vagy még annál is jobban :roll: Pedig volt idő, hogy szinte lakcímkártyám volt arra a terpesztős vizsgáló székre...
De most olyan zavarban voltam, így a 3. bládis napomon :oops: :oops: szabadkoztam is K ügynöknek, hogy bocsi, de mindenhonnan jön belőlem ezerrel a dolog...ő meg persze ismét elmondta, hogy higgyem el, nem tudok neki e téren újat mutatni :D Ami kiemelkedőt és egyedülállót tudtam produkálni, azt már megtettem tavaly, mikor össze-vissza klónozta a testem a babókat, de ne erre gondoljunk, hanem nézzünk előre.

Megnézte a kis blasztó cicamica feljegyzéseit és annyit mondott, hogy na ezért a picúrért már érdemes visszajönni! :)
Úgyhogy jövő szerdán ismét UH :)
Akkor már remélhetőleg nem ilyen piros lesz :oops:
Ismét lépdelünk azon a bizonyos úton, aminek a végén az a sok drága kis szülőkre váró baba ácsingózik :) :) :) én most per pillanat úgy 600 méterrel a föld fölött járok és madarakat fogdosok az örömtől :)

Örökbefogadós Lányok!
Gyertek mesélni, hogy kivel mizu!!!! :)
Ha jól emlékszem, már van köztetek aki egy-két hete babázik, nem? :D :D :D
Nagyon sokat gondolok rátok!

na dolgozom is egy kicst!
Még jövök!

Pusziiiii :)

eszter82
Budapest

Ja és ami nagyon vicces volt, hogy a jobb petefészkemben van 4 egyforma 9-10 mm-es tüsző, a bal oldaliban peig 2db 10-es, és 5db 8-as... ez mind stimu nélkül magamtól.
Ennek én persze elkezdtem örülni, majd rájöttem, hogy totál fölösleges, mert ezekkel most úgysem történik semmi...hiszen csak a spontán peteérésem tényére vadászunk a kis fagyi angyalkával, a tüszikre nem... de legalább 5 percig örültem magamnak, mire rájöttem :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter,
csupa jó hír!
Jól értelmezem, hogy neketek már ebben a ciklusban lesz a beültetés? :shock:
Én szeptemberre emlékeztem :oops: De ha most, az még sokkal jobb! Javítsam a táblit?
Én is alig várom már, hogy ez a ciklus befejeződjön, és a következő mensivel mehessek a mbc-be! Pedig nemszeretem érzésekkel mentem eddig, de most televagyok pozitív gondolatokkal, érzésekkel a kis fagyikáink felé!

Macsek,
vegyespáros? Álmaim netovábbja :D

Móni,
te nem szeretnél szerepelni a táblázatunkban? Ha igen, priviben kérem az adatokat.
Csatolom is, hogy lásd, mi ez pontosan:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Eszter: én nagyon jól megúsztam a mary-s vizsgálatot,mert mire mennem kellett,teljesen elmúlt :shock: :shock:

pedig rettegtem tőle,és nem győztem itt kérdezgetni,hogy ez hogyan is lesz,de addigra elállt. :D

Lányok,higgyétek el,nekünk elég jó dolgunk van sok más emberhez képest.
Van remény az életünkben! (meg persze a Titok ;) )
De beszélgettem a múltkor egy csajszival a váróban,aki elmesélte,hogy sikerült is leszívni pár petesejtet,DE egy se termékenyült meg.....

A párjának nemigen van gondja a fogamzással,már van 2 gyereke,de még az előző kapcsolatából...,és az eredményei is jók...

Hát nem irigyeltem azt a lányt...
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: Na itt vagyok, de még nem tértünk magunkhoz :shock: , mert már nem tudjuk mit higyjünk. :?: :?: :!: :!: :!:
A szív UH-s prof asszony mondta elsőször, hogy B baba kislány, aztán az UH spec orvosom rácáfolt, hogy B baba nagyon fiú és a magzatvízvétel is ezt igazolta, hogy A és B baba kisfiú kromoszómákkal rendelkezik.
Most pedig Győrfi Mátyásnál voltunk a Praxis 4D Uh rendelőben és ő 1000 %-ra mondta, hogy a kisebbik babám, B baba kislány, meg is mutatta 2D-ben és 4D-ben is, hogy ott bizony csak szeméremajkak vannak :shock: , azt mondta olyan biztos, mint ahogy ott ülünk!!!!

Hát a képek nem lettek olyan jók, mert "A" kisfiam egyfolytában az arca előtt tartotta a mancsát, lába egyfolytában a nyakában (Ő van alul), de azért ez sikerált:
Kép

B babucim, aki immáron kislányforma, ő volt eddig Balázs, már nem is tudom mit gondoljak :?: :?: :!: :!: :!: pedig háttal kegyeskedett lenni mindvégig. egyébként egyfolytában püfölte a lábikájával a kistesója fenekét :lol: :lol: :lol: . Így sajnos az arcocskáját nem is lehett elkapni, ez sikerült 4D-ben, ez majdhogynem egészalakos:
Kép

A magzatvizem egy kissé több a kelleténél, majd mindjárt utánanézek mi lehet, azt mondta lehet a magzatvízvétel miatt, vagy cukorprobléma akár, de azt tudjuk, hogy jó, mert a múlt hét végén volt a vizsgálatom. Napokban megyek majd orvoshoz, persze ezt megemlítem.

Maccs
vörösmacska

Béka!

Igen, az a mázli, ha nem annyira vészes bládi mikor éppen mész be a vizsgálóba...
Az elmúlt másfél évben mindig megúsztam, de most éppen amikor nyílt az ajtó, hogy Eszter jöjjön, akkor kezdett kijönni minden :oops:
De túl vagyunk rajta :D jövő héten már semmi sem lesz :D

Judit!

Fura, mert én azt gondoltam, hogy fagyiból olyan "esélytelen" az ember és hogy nekünk a kis eszkimónk már nem kerül vissza hozzánk soha, hiszen ha a három lánykánk "normális" időre született volna, akkor már nem valószínű, hogy terveztünk volna további gyerekeket.
De ez egy teljesen új felállás és azt gondolom most, hogy fel fog ébredni és minden rendben lesz (és fiú lesz) :) ezt ne kérdezzétek, hogy honnan...valami belső hang mondta... :roll:
Jajj, akkor már mindjárt nektek is hajrá van :D De jóóóóó :D :D :D

eszter82
Budapest

Jajjjj de szépek Macs!
Na ezaz :D erre a nagyon szuper kis fotósorozatra vártam :D :D :D
ééééééééééééédesek :)

és most akkor mit hisztek? Ki téved?
Az uh? vagy a magzatvíz eredmény?

puszillak :D

eszter82
Budapest

Macs,
édes kisbabák :D
És akkor most Balázsból Blanka lesz? Vagy Brigitta, esetlen Boglárka? :lol:

Kép
judit0713

Ahogy az előbb leírtam, hogy várom már maryt, rájöttem, hogy talán nem is kellene annyira várnom ... mert most a 12. napon (tegnapelőtt) mind a ketten éreztük pontosan a párommal, hogy az a tüszőrepi napja :oops: Ilyen még nem volt sosem...tegnap beszélgettük is, hogy talán most, milyen jó is lenne, ha spontán összejönne a babóka :) :oops:

Kép
judit0713

Judit: mindenképpen érdemes megpróbálni,hátha...

csajok,kezdek megijedni,egyre jobban fáj a vesém tájéka....
lehet ez az előzmények miatt?
egyre jobban görcsöl,de még van másfél órám házidokihoz indulás előtt...

éjszakára vettem be fájdalomcsillapítót,az hatott,talán most áll ki a hatása...
Vendég

Maccs!
Gyönyörűek a babák,akármilyen neműek is!!! :)
Vendég

Eszter:
Semmi gond, kérdezz nyugodtan...
Még a leszívás után kérdeztem, amikor megtudtuk, hogy 1 lesz lehet fagyis, hogy mit érdemes jobban, azt az 1-et megpróbálni, vagy majd megint stimu és ha ott is lesz fagyis összerakni őket. Azt mondta, hogy annak úgy nagyobb esélye van, az tény, de egyből is lett itt már gyerek.... Aztán mikor az első lombik eredményhiretése volt, megkérdezte, hogy mit szeretnénk, mondtam, hogy jönni a fagyisért ahogy lehet, tudom hogy kisebb az esélye, mintha többet tennének vissza, de mi megpróbálnánk, ha nincs ellenére. Azt mondta, hogy mivel jó minőségű az embrió, akár siker is lehet, de (gondolom a kor, az hogy nekünk még nem volt terhesség soha, stb..) ha legalább 3-at tesznek vissza akkor 3-szor akkora lehet az esély,ezt tudnunk kell. Mondtam hogy tudjuk, de mi most így is megpróbálnánk (tudjátok hogy engem 7 lóval se lehetett volna visszatartani.. :)
Asszem vagy 3-szor kellett menni, uh-n nézte a ciklust, utána repesztő, a beültetés a 17. cn. volt.
Én statisztikákról nem kérdeztem, neten olvastam utána, hogy fagyisnál eleve kisebb a sikerre mutató stat., viszont a fagyasztás előnye, hogy a genetikai gondokat kiszűri, ugyanis ha az van, akkor nem ébrednek fel.... :( Nálunk 100%-osan visszajött, ez azért elég biíztató volt, csak hát nem elég...
andrea-1

Macs,
nem esetlen, esetleg :lol:

Kép
judit0713

Eszter nagyon örülök, hogy itt tartotok! Nagyon drukkolok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze, hogy fel fog ébredni és minden a legnagyobb rendben lesz! Kép

Én nem tudom kinek higyjünk. :roll: :roll: De ha belegondolok, annyit bénáztak a magzatvízvételkor, hogy melyik baba melyik és hova kéne szúrni, hogy simán elképzelelem, hogy rossz helyre böktek! Még jó, hogy megvan a sokkisfiús ruhatáram, éppen a héten lett teljes, teljesen készen álltunk, rengeteg kisgönc, minden duplán két kisfiúnak!!!!! :shock: :shock: :shock:

Holnap megyek be a klinikára a dokim helyetteséhez, egy doktornőhöz ellenőrzésre, meg plusz nagyon idegesít ez a sok magzatvíz dolog, elég rémisztő dolgokat olvastam az imént.

Maccs
vörösmacska

Macsek,
ne idegeskedj sokat! Tudod hogy a neten néha a legrémistőbb dolgokat lehet olvasni!
Azért holnap kérdezz rá, hogy mi ez, bár ha nagy gáz lenne azt mondta volna a doki!

Kép
judit0713

Maccs: ne olvasgass,annyi hülyeséget írnak a neten :)
majd a doki megnyugtat :)
Vendég

Lányok,
ezek szerint fagyi előtt is a ciklus 2-3. napján kell menni?
Nekem valamiért a 10. nap van a fejemben, de lehet hogy csak összezavartam valamit :roll:

Kép
judit0713

Macsek:
Hát én is azt hittem, hogy az amnio eredménye biztosra mondja... :shock: :shock: :shock: :shock:
Mindenesetre ha punás, ha fütykösös, a lényeg hogy ott van/nak.. és egészséges/ek legyenek!!! :)
Mondjuk én a rózsaszín mániámmal tutira behülyülnék egy ilyen helyzetben, hogy vegyem-fessem-dekoráljam-e most, vagy nem... :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek el, velünk meg ma egy kisebb csoda történt... Ugye a két lombik most közel 250-et behúzott a buxa indexünkből... úgyhogy nyaralás pattant.. és gőzerővel készülünk az októberi újabb buxa index csökkentésre :shock: :shock:
Erre ma Rajó találkozott az egyik főnökével, kérdi mivan velünk.. blah..blah.... nyaralás? Rajó elmeséli neki hogy az most mért nem... na szó szót követett, erre kérdi a főnök, hogy na és Szigetre mentek?... Mondja, hát idén oda se, mert húzós (belépők, fogyasztás, hazajutás taxi...35-40 alatt nem úsznánk meg).
Erre elkezdett intézkedni a főnöke, hogy na majd ő szervál jegyet... Persze az nem sikerült, a potya jegyekre ilyenkorra már mindenhol lecsaptak.... úgyhogy odanyomott 2 belépő árát, hogy vegyük meg a jegyet, menjünk el kiengedni a gőzt, aztán majd jővő héten vigye az áfás szlát róla, a cég leköltségeli.... :lol: :lol: :lol:
Na mikor hívott ill. hát nem tudtam, hogy sírjak örömömben, v. nevessek, mert ugye holnap lesz F A I T H L E S S .... ami az én egyik álmaim netovábbja imádom-imádom.... :). Úgyhogy nagy örömömben még azt is elfelejtem, hogy bládisan kell menni a Szigetre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Judit, fagyisnál a 10. napon kell menni.. nekem csak azért volt a megjövetel napján uhu, mert aznap voltam az eredményhirdetésen, és ha már ott voltam, megkukkolta, hogy az előző havi stimuból marad-e valami vissza, hogy mégis miben maradjunk. Volt is 2 ciszta, meg a jobb oldali p.fészek meg volt még nagyobbodva, úgyhogy világosan megmondta, hogy ha a ciszták nem múlnak el, akkor eleve nem lesz semmi, illetve az előző havi stimu miatt nem ad semmi turbósítót, csak akkor lehet beülit, ha a szervezetem magától produkál spontán pé-t..

Macsek: Én is azt mondom, lécci LEGALÁBB HOLNAPIG ne olvasgass semmit.... Az hiányzik itt még mindünknek, hogy valami hülye hsz. miatt vagy félreinformáció miatt idegesítsd Magad és valami bajotok legyen!!!!!!!!!!!!!! Tessék kimenni a kertbe... jó levegő, mély lélegzet és szuggizni Magad, hogy minden rendben lesz!!!!!!!!!!! irgum-burgum :)
andrea-1

Andi: nagyon örülök,ez tényleg nagyon klassz!!! :D :D :D

menjetek is,és szórakozzatok,Rátok fér! :)

a kiadások tényleg gázok...
ez a lombik elvitt több,mint 165.000 FT-ot,így egyre van még pénzünk jelenleg... kimaradt a nyaralás is,és most hívott a főnököm,hogy nem kaptak embert pótlásra,és a novemberi lombikom nem szerencsés,mert nálunk ugyebár a december nagyon húzós,és nem maradhatnak ember nélkül...

most is eggyel kevesebb emberrel kellett kihúzniuk egy hónapig miattam... :oops: :oops: :oops:

talán másik munkahelyet kéne keresnem,hogy ne járjanak így miattam,de hol látnak szívesen kezdőként egy olyan nőt,aki lombikra készül???
hmmmm...
ez nagyon gáz :(
Vendég

Andrea!

Nagyon köszönöm hogy leírtad!
Érdekes, mi arra gyúrtunk nagyon, hogy most új lombik és után az abból visszamaradó fagyisokkal együtt a mostani kis eszkimó szupi tesók lesznek majd, de K2 ügynök mondta, hogy "nyugi, majd én jól felébresztem nektek azt a kis mormotát" :D Maximálisan ezt a megoldást ajánlotta most. Én meg hiszek neki :)
A lombikál is megkérdeztem, hogy nem lehetne-e 3-at visszatenni a 2 helyett. Ő mondta, hogy jobbnak látná a 2-t elsőre. Hát hála Istennek, hogy szentírásnak vettem a szavait akkor is, mert különben akár 6-os ikrekkel is indulhattunk volna :shock: :shock: :shock:
Jajj de jóóóóó :D a 17. napon már lehet hogy egyesülés van??? de jóóóóóóóóóó :D

Macs!

Nem mondod, hogy elképzelhetőnek tartod, hogy a második "sikeres" szúrás is ugyanabba a burokba ment :shock: :shock: :shock:
Hát baromi kíváncsi vagyok! :D
A sok magzatvíz valóban nem túl jó jel, DE ne felejtsd el, hogy a neten rémhír hegyek vannak!
Tudom miket írnak, én is azonnal elolvastam minden fellelhetőt a TTTS-ről és a túl sok ill. túl kevés magzatvízről!!!
Nekem akkor mikor kezdődtek a gubancok, Lintner doki is, Bán doki is, Papp dokker is, Molnár is, még a SOTE szív uh-n a profnő is azt mondta, hogy ez a magzatvíz dolog nagyon relatív!!!! Ha annyira para lenne, nem engednek el, hanem azonnal elküldenek egy nagy csapat vizsgálatra!!!!
Úgyhogy ne idegeskedj, mert nem tesz jót!
A szonográfusok sacc per kb ránézésre mondják, hogy milyen a magzatvíz mennyisége! Nincs mérési mód!!!
Úgyhogy továbbra is tessék pozitívnak maradni!
Persze mutasd meg dokinak, több doki, több vélemény, az már sokszor több szem, hátha többet látnak, de biztos vagyok benne, hogy rendben lesz minden!!!!
Mikor nekem már tényleg TÚL SOK volt a víz, akkor valóban összeszaladtak és mindenféle vizsgálatra küldözgettek! De ezt te szerencsére sosem tudod meg, mert egészséges édes gyönyörű kis picúrkáid születnek novemberben!!!!!!!
A srácok, vagyis nem tudom, kismacsekok rendben lesznek! :D
Olyan kis szééééépek a képeken és olyan jól érzik magukat a pocódban :D

puszi

eszter82
Budapest

Eszterkém,
Nálad más a helyzet, egyrészt hamvas kis fiatalka vagy másrészt már bizonyított a szervezeted, hogy mennyire befogadó is a kis embriókkal :).. Úgyhogy én biztosra veszem hogy Nálatok sikerrel fog járni az eszkimóka-móka, és már alíg várom, hogy megcsodállhassuk majd itt azt a kis tökösverebet, Aki jönni fog hozzátok!!!! :)
andrea-1

Judit!

Nekem a 2-3-4. napot mondta K2 ügynök, aztán K ügynök mondta, hogy szuppper, legközelebb a 10-en, és utána meglátjuk annak függvényében, hogy mit is látunk odabent :D

eszter82
Budapest

Andrea!

küldtem pü-t szigetről.

A próféta szóljon belőled :D

Én úgy vagyok vele, hogy sikerrel kell járnunk.
Rajtam szerintem sem múlik semmi, mert nagy bababefogadó bajnok a testem (kop-kop-kop, el ne kiabáljam) és a 3. napon volt ma 6mm-es mnyh-m. :) Múlt hónapban ez tizen nememlékszemmennyire nőtt a 14. napig, úgyhogy van ott vackolódni való hely!
Csak ébredjen fel az a kis szuszi-manó :)

jajjj lányok!
Én már most úgy szeretem ezt a kis picúrkát, mintha már itt lenne bennem és tudnánk, hogy minden ok lesz. könnyes a szemem ha rá gondolok :)

eszter82
Budapest

Eszter, a K Team úgy látszik tutira megy, és már az elejétől nyomon követi a terepet... :)
andrea-1

Eszter: Megkaptam, köszönöm szépen, válaszoltam is :)

Egyébként én ugyanígy voltam Vele, már az melegséggel töltött el, ha Rá gondoltam, vagy beszéltem Róla....

És most úgy hiányzik... úgy sajnálom, hogy kinyírtam.... :( :( :( :(
andrea-1

Sziasztok!

Andrea, nagyon sajnálom. :( A következő már tuti siker lesz!

Kpn, ez fantasztikus. Nagyon imádom az ilyen történeteket!
Sok boldogságot kívánok és szép pocaknövesztést! :lol:

Maccs, ez nem semmi. Az elején is ez volt az arány vegyes páros és most ismét. Kíváncsi leszek, mi lesz a végén. A lényeg, hogy legyen egy lány nevetek is. Édesek a képek! :D

Kubu, gondolom milyen nehéz lehet 2 gyerekkel. Marci tényleg ez igazi örökmozgó, Liza egy csodálatos kiscsaj. Jók a képek!

Lukácsné, te vagy a következő! :D

Eszter, nagyon köszi, hogy bent voltál nálunk! Majd ha van időd, akkor itthon is találkozhatunk, egy jó sétára. :D
És tudod, hogy nagyon drukkolunk ám neked!!!

Köszönöm mindenkinek a dicséretet, nagyon aranyosak vagytok.
Szerencsére most itthon van a férjem is és segít nekem. De Lili jó baba (sokat alszik, mint most is). Azért éjjel van sírás, valamiért az első éjjeli etetés után nem tud visszaaludni a drágám. De hát ez legyen a legnagyobb bajom, hogy napközben is kell aludnom. A lényeg, hogy minden ok velünk! Ja és már jobb a sebem is, és tudok ülni, apró örömök. :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

:D igen, úgy tűnik :D

itt válaszolok a pü-re, mert más is kérdezte...
szóval én szoktam kimenni a Szigetre idén is, de csak megszeretgetem az uramat és jövök haza.
Tavaly ott szetdem össze ezt a megfázós, lázas sziget göthöt és amiatt állította le K ügynököm az első stimunkat a céltól 2 napnyira. Így idén nem akarok kockáztatni. csak látogatóba megyek és utána jövök haza.
Ráadásul most olyan a szállásunk kint, hogy együtt vagyunk egy szobában 5-en. Ebből az 5-ből Laci meg én nem cigizünk, és mindenki más láncdohányos. Beléptem, venni próbáltam egy slukk levegőt, aztán kipenderültem és megbeszéltük Lacival, hogy nincs értelme a nap 24 órájában szívnom a füstöt, ha kint vagyunk, akkor meg a port. Úgyhogy fő az egészség és a célunk, a Picúrkáink :D bocs...freudi elszólás volt, vagy az évek és a rutin... :) szóval a kis Eszkimókánk :D

eszter82
Budapest

Woody, de jó, hogy jöttél!!!!:) És hogy jobban vagy! :) Lilit puszilgasd meg lécci a nevemben.... ÁHHHHHHH az a finom babaillat ami ott lehet!!!! :)

Macsekomnak egy kis nyugtató Szupercukiság:

Kép
andrea-1

Woody: nem is olyan apró az az öröm,hisz attól minden más is jobb,nincs közben fájdalom :)

Lili tündér lehet. :D
Vendég

Andrea!

NEM TE NYÍRTAD KI!!!!!!!!
Ne mondj ilyet!!!!!!!!!!!!!!Te mindent megtettél és szuperanyu voltál/vagy és leszel is :D

Woody!

Hamarabb behajtom rajtatok azt a sétát, mint hinnéd :)
Szuper volt látni benneteket és persze Kubuékat is :)

Örülök, hogy alakul a sebed és az összeszokás is...na hát a tejciről nem is beszélve :D
Nagyon sokat gondolok ám rátok Kismamik!
Úgyhogy csak meséljetek és hozzátok folyamatosan a szebbnél szebb fotókat :D

eszter82
Budapest

Andi: nagyon édes ez a kép!!! :)

nekem is ilyesmi cicusom van,de elképzelhetetlen,hogy bármihez is közelebb menjen,amit nem ismer :D
Vendég

Pedig most eléggé ezt gondolom... olyan szép, szabályos volt, 100-ra visszajött, pedig olyan kis nyamvadt volt, hogy a többihez képest 1 nappal később indult be... mert úgy akart volna megszületni... erre én nem tudtam őt életben tartani... :((((( Teljesen ezt érzem.. :(
andrea-1

Andi: nekem is tökéletes 2 blaszto-babácskát adtak,de nekem se maradtak meg,pedig tökéletes 18 mm-es mnyh.-m is volt hozzá...

nem ezen múlik.
Te mindent megtettél,amit meg lehetett,ez nem Miattad nem sikerült.
Én is mindent megtettem,így nem is érzem azt,hogy valamit kihagytam volna.
Sajnos senki nem mondhatja 100%-ra,hogy sikerül,DE a következőre én már meg merném Neked kockáztatni!!!

Az enyém is sikerül majd,mert elterveztem. :)

(meg mert a munkahelyem gondolom látni se akar utána...)
Vendég

Andi, Béku!

Ne csináljátok ezt, kérlek!

Nem mi szúrjuk el ezeket a dolgokat, higgyétek el!!!
Sőt! Nem tudna senki olyat mondani, aki többet tenne a terhességéért, a babáiért, mint akik ide, vagy hasonló intézményekbe járunk!!!

Tudjátok! Az élet tartogat jót és rosszat is, és valamiért nekünk ez így alakult, de majd jön mikor happy end lesz a vége :D

Én annyiszor megkérdeztem március óta, hogy mit rontottunk el ennyire? És rá kellett jönnöm, hogy ha ez ezen múlna, hogy az ember hibázik és ilyen pofont kapna érte cserébe, akkor senkinek nem lenne gyereke ezen a világon!
Laci csomó ideig azon kattogott, hogy az ő hibája, mert ha jobb apja lenne a gyerekeinek (mármint a már meglévő kettőnek egy régi élettársi kapcsolatból), akkor nem kaptuk volna ezt a büntetést!!!
De lányok!
Akkor ha ez a mi hibánk lenne, akkor én terrorista vagyok, hogy meghalt a három kislányunk?

Nem a mi hibánk!!!

De legközelebb majd jól megmutatjuk, hogy hogy kell ezt tökéletesen csinálni!!! :D

Nagy ölelés nektek!!!!!!!

eszter82
Budapest

Mieza!

és jut eszembe!!!!
te már feldobtad nekünk a legfrissebb picúr fotót???? mert ha nem, akkor tőled is várjuk nagyon! :)

eszter82
Budapest

Na Eszter, laptető!!!!

Tudom, hogy igazad van,amit írsz, de nem tudok - teljesen - szabadulni a gondolattól, hogy a kis porontykánk élete tőlem, az én szervezetemtől függött, rajtam múlt, volna... és akrámennyire is az 1000%-ot megtettem,hogy ideális legyen Neki, mégsem tudtam befogadni.. és ettől most olyan selejtnek érzem magam. :( De ezt még a férjemnek sem merem mondani, csak itt Nektek, de már emiatt is elszégyelltem magam, mert Eszter, Te sokkal nagyobb fájdalmat éltél meg, és mégis Te próbálod most itt bennem a lelket tartani... ÁÁÁÁÁÁ a fene egye meg ezt az egészet.... de mit csináljak, olyan szar most... :(
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?