Sziasztok!
Látom az elmúlt 24 órában történt egy és más...
Én már úgy vagyok ezzel, hogy megtartom a véleményemet magamnak. Pro és kontra érvek is kavarognak bennem, de talán jobb ha nem akadunk le ezen a Velo témán ennél tovább.
Apropó TALI!
Csajócák!
Arról volt szó, hogy még idén mindenképpen tartunk egyet, nem?
Szerintem még adhatnánk egy-két hónapot a legifjabb tagoknak (Lizának, Lilinek és persze Hannának is) és ősszel összehozhatnánk valamit
Az osztálypénz Nálam van azóta is!!!!!!!!
Heni Drága!
Épüljön már be az a net a melóhelyre, mert hiányolunk ám!!!!!
Andrea!
Neked mit mondott az ügynök? Mármint mikor szóba került, hogy mentek vissza a kis fagyisért?
Mondott esélyeket? számokat? statisztikát? bíztatott, vagy csak amolyan fél gőzzel vette?
És mikor milyen vizsgálat volt előtte?
És a ciklus hanyadik napján tették be a kis Drágát?
Ne haragudj, ha felzaklattalak ezekkel a kérdésekkel, és persze ne válaszolj, ha most nem akarsz erre gondolni...bocsánat...lehet hogy kérdeznem sem lenne szabad ...
Macs!
Naaaaa ezt alig hiszem el!
Persze szívből gratulálok és tulajdonképpen "mindegy" is (gondolom), csak gyönyörű egészséges kis cicusok legyenek!
De az amnio a fiú/lány tényt azt nem 100%-ig mutatja ki???
Akkor most mi van? Én nem értem!
Na és tényleg! Mi újság a nevekkel????????
És egyébként is! Ha már "eldicsekedtél" vele, hogy 4D-n voltatok, akkor HOL A KÉT SZUPER ÉDI SZTÁRFOTÓ??????????????
Vigyázz, mert kiköveteljük!
Én ma megmutattam magam az ügynökeimnek
Hát Lányok!!!!!!!!!
Én úúúúgy izgultam, mintha először lennék ott...vagy még annál is jobban
Pedig volt idő, hogy szinte lakcímkártyám volt arra a terpesztős vizsgáló székre...
De most olyan zavarban voltam, így a 3. bládis napomon
szabadkoztam is K ügynöknek, hogy bocsi, de mindenhonnan jön belőlem ezerrel a dolog...ő meg persze ismét elmondta, hogy higgyem el, nem tudok neki e téren újat mutatni
Ami kiemelkedőt és egyedülállót tudtam produkálni, azt már megtettem tavaly, mikor össze-vissza klónozta a testem a babókat, de ne erre gondoljunk, hanem nézzünk előre.
Megnézte a kis blasztó cicamica feljegyzéseit és annyit mondott, hogy na ezért a picúrért már érdemes visszajönni!
Úgyhogy jövő szerdán ismét UH
Akkor már remélhetőleg nem ilyen piros lesz
Ismét lépdelünk azon a bizonyos úton, aminek a végén az a sok drága kis szülőkre váró baba ácsingózik
én most per pillanat úgy 600 méterrel a föld fölött járok és madarakat fogdosok az örömtől
Örökbefogadós Lányok!
Gyertek mesélni, hogy kivel mizu!!!!
Ha jól emlékszem, már van köztetek aki egy-két hete babázik, nem?
Nagyon sokat gondolok rátok!
na dolgozom is egy kicst!
Még jövök!
Pusziiiii