sziasztok,
kicsit hosszú leszek, bocsi.
Woody, Kubu,
gratula a kiscsajokhoz, tündériek!
Marci továbbra is szívem csücske, csatlakozom Miezához, képet és Marcus beszámolót lécci lécci!
Lukácsné,
drukk hogy Hannával is minden oké legyen, ő is beáll a tündéri kiscsajok sorába!
Vicky, Colin,
jót mosolyogtam rajtatok.
ti akartátok.
és persze mi itt mindannyian hogy majd mi is panaszkodhassunk.
KPN,
óriási gratula neked, annyira szuper hogy ez megtörténhet és veled most megtörténik. reményt ad és erőt a folytatáshoz.
nem utolsó sorban reméljük elindítottad az őszi sikersorozatot, amiért külön köszönet.
Andi,
nagyon sajnálom, annyira bíztam a kis sítáborosban és küldtem a pozi energy-t. közeleg az őszi sikerszéria!!!! gyógysimiket küldök.
Judit,
drukk az ikrekhez hogy teljesüljön a négyes álom.
Sajti,
ez a fránya menzi, sajnálom.
drukk hogy ne kelljen beavatkozás!!!
Eszter,
felnézek rád hogy "máris" kezdtek. nagyon drukkolok a kis eszkimónak!!!!
Mieza,
a cseh gombócig megvolt, de utána hova kell kattintani??????
Heni
Velo,
a többiek már mindent leírtak tulajdonképpen.
kívánom hogy találd meg azt a fórumot ami valóban a te közeged vagy találd meg azt a hangvételt, amivel a mi nagyon szuper kis csapatunk valódi tagja lehetsz.
köszi a hiányolást csajok, eddig magam sem tudtam hogy mi van velünk, de végülis ma rászántam magam, hogy visszamenjek Sz. ügynökhöz. kaptam gyogyót, ha megjön kezdjük a 3. inszemet!!!!!
ma vettem terhesvitamint, plusz megemelem a metet, remélem ezek segítenek.
nem tudjátok aug. 20 körül hogy lesz rendelés? lehet hogy pont akkor kéne mennem, de ha akkor nincsenek, akkor tudok pár napot sakkozni a gyogyó kezdésével...