Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,hát mit is beszélünk,Kpn elindította a sikerszériát!!! :)

Innentől csak jó híreket szeretnék kapni! :lol: :lol: :lol:

Sajti: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
ahogy mondod!!! Jól vagy,teljesen egészséges vagy,és nemsokára baba lesz a pocakodban!!! Hajrá Titok!! ;)

majd én is küldöm a pozitív hullámokat! :)

iiiigen,durva,hogy örülni kell,hogy lement a HCG,csak ne görcsölnék még úgy...
Vendég

Fúúú laptetőőőőőő :lol: :lol: :lol:

Sajti, Breki
Mi a Kaáliba járunk. Nekünk árp. 1-én volt az első konzi (bolondok napján :)). Az állítólagos meleg miatt nem kezdhettünk nyáron, mert az még negatívabban befolyásolja a spermaképet. Sokat gondolkodtam ezen... nem igazán értettem, hogy miért kell, mivel úgyis ők válogatják ki a kevés közül azt a néhányat... Na mindegy, megbízom a dokiban.
Meg a barátnőm megmondta, hogy május, júniusban kell szülni! :D Mondom, OK! Szóval akkor jövő nyár eleje! Úgy legyen, ÁMEN!
gigibp

Gigi: Mi meg tavaly április 1-én kezdtünk első konzin a bmc-ben :)))))))))
Mondtam is magamnak, na ezek csak nem ismernek minket a férjemmel..... :)
Nos, a Ti B-vel megtoldott verziótok is nagyon ott van a szeren..... asszem átveszem saját használatra :)) Riszpekt érte....
andrea-1

Andi:
OK! Nyugodtan terjeszd az új verziót! Hátha valakitől visszajut majd hozzám! :lol:

Remélem holnap jó hírekkel jövök majd, gondoljatok rám ill. ránk!
gigibp

Gigi: terveim szerint én meg júliusban fogok szülni :)
én is júliusi vagyok :D

eleinte is így akartam,hogy május-szept. között valamikor kellene szülni,így most be is fog jönni.

hülyeség ez a nyári nem-kezdés... :?
az ok,hogy ne hordjon szoros alsót az úriember,meg ne bringázzon,és ne üldögéljen forró vízben,de azért a kinti hőmérséklet nem hiszem hogy ennyire gáz lenne,nekem ez furi...
Vendég

Andi

Sajnálom, de hajrá és a következőnek sikerülnie kell.

Lukácsné

Akkor most Ti következtek. Ez volt a rápihenés ami már rátok fért, és ilyen édeskettes egy ideig nem lesz.

Valyoni

Mindenki szeme rajtad, szépen növeszd őket.

Minden hisztis kicsit vállalok – nagyot nem mert az én is tudok lenni.

Tegnap még fél kettői távozás előtt belefért az L ügynökkel való konzultáció is. Szerinte kicsi a méhnyálkahártyám. Amit azért nem értek, mert mindig 13-15 körül volt. Ma kellett visszamenni a leletér. Ebben nem volt benne csak az hogy változó méretű. Volt még benne olyan is hogy milyen a mellem, amit nem tudom mikor vizsgáltak meg.

Angyal

Te ismerted L ügynököt már előtte is?

Lányok én mai témába inkább nem szólok bele

Viszont van egy tüneményes háziorvosom amikor törvényi lehetősége van csak kérnem kell és kiír. Nem szoktam visszaélni vele. Viszont mostanában nagyon sokat macerálják az ellenőrzéssel – nem csak Őt. Akit érdekel, de a 3. kerületben van. Ma viszont majdnem gratulált a nagy hasamhoz – nem jó póló volt rajtam, de sajnos ez csak hormonok maradka. Szegényke jót akart csak rosszul sült el. Ma egyébként sem volt jó napom. Ráadásul most még vérzek is. Remélem nem lesz erős.

A fogigátlóhoz csak annyit, hogy nekem rendszeres a mensim, a hormonjaim is előírás szerűek de amikor kaptam fogigátlót mind a két esetben sikerült megtapadnia. A többi esetben pedig nem.
vnbeni

Biztos igaza van, a meleg valóban befolyásolja, de nem tök mindegy, amikor úgyis azért vagyunk ott, mert nincs elég?
Nahh ez van...
gigibp

Andi:miért itatnak isostart a Kaáliban?

Vnbeni: de nem mesi után voltál most???...azért volt kicsi a mhnyád??? Én végig sem olvastam a zárót :oops: lehet,hogy melleket is vizsgál közben :?: :shock: :?: én csak azt olvastam el a záróról,hogy a méhemnek semmi kórós elváltozása nincs...de az sem volt beleírva,hogy meg van szélesedve a teteje,ezért rajzoltattam le vele...

Nem előtte nem ismertem,de nekem Anyum 40 évet a Jánosban dolgozott és Ő ismerte...Miért kérdezed???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Béka, akkor te alig valamivel előbb kezdtél mint én, de mi hol vagyunk még bármitől! Mi május 17-én kezdtünk, és augusztusban már tuti nem lesz semmi. :(

De már csak 3-at kell aludni és legalább kiderül mi van/lesz. :)
aktucs

Angyalom:
Én is csak annyit találtam a neten, hogy a Kaáliban a punci-jó után adnak egy listát, hogy mit szedejnek és azon van rajta az Isostar ital (napi fél lityó) is a felsorolásban, mint javaslat... Gondolom az ásványi anyag tartalma miatt, + fehérje?? nemtom igazából nem mélyedtem bele, csak fura volt, és mondtam Rajónak hogy mit olvastam, erre aznap hazaállított egy dobozzal... :)
andrea-1

sziasztok,

kicsit hosszú leszek, bocsi.

Woody, Kubu,
gratula a kiscsajokhoz, tündériek! :-D
Marci továbbra is szívem csücske, csatlakozom Miezához, képet és Marcus beszámolót lécci lécci! :-D

Lukácsné,
drukk hogy Hannával is minden oké legyen, ő is beáll a tündéri kiscsajok sorába! :-)

Vicky, Colin,
jót mosolyogtam rajtatok. :-) ti akartátok. :-) és persze mi itt mindannyian hogy majd mi is panaszkodhassunk. :-D

KPN,
óriási gratula neked, annyira szuper hogy ez megtörténhet és veled most megtörténik. reményt ad és erőt a folytatáshoz.
nem utolsó sorban reméljük elindítottad az őszi sikersorozatot, amiért külön köszönet. :-D :-D

Andi,
nagyon sajnálom, annyira bíztam a kis sítáborosban és küldtem a pozi energy-t. közeleg az őszi sikerszéria!!!! gyógysimiket küldök.

Judit,
drukk az ikrekhez hogy teljesüljön a négyes álom. :-D

Sajti,
ez a fránya menzi, sajnálom. :-( drukk hogy ne kelljen beavatkozás!!!

Eszter,
felnézek rád hogy "máris" kezdtek. nagyon drukkolok a kis eszkimónak!!!!

Mieza,
a cseh gombócig megvolt, de utána hova kell kattintani??????

Heni :-) :-) :-)

Velo,
a többiek már mindent leírtak tulajdonképpen.
kívánom hogy találd meg azt a fórumot ami valóban a te közeged vagy találd meg azt a hangvételt, amivel a mi nagyon szuper kis csapatunk valódi tagja lehetsz.

köszi a hiányolást csajok, eddig magam sem tudtam hogy mi van velünk, de végülis ma rászántam magam, hogy visszamenjek Sz. ügynökhöz. kaptam gyogyót, ha megjön kezdjük a 3. inszemet!!!!!
ma vettem terhesvitamint, plusz megemelem a metet, remélem ezek segítenek. :oops:
nem tudjátok aug. 20 körül hogy lesz rendelés? lehet hogy pont akkor kéne mennem, de ha akkor nincsenek, akkor tudok pár napot sakkozni a gyogyó kezdésével...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Brumi,
te most hol tartasz az inszemmel? már szúrtok?

Angyal,
te most hol tartasz a kivizsgálásokkal? mikor tudsz valami biztosat a folytatásról? férjed ugye végül maradt a régi cégnél és továbbra is inga 3 hely között?

Beni,
neked mi a következő lépés?

nagyon mozgalmas lesz az augusztus csajok, annyian akciózunk hogy be kell vonzanunk a babákat a titok és az egymást erősítő pozitív gondolatok miatt!!!!

szeptemberi, októberi csapatnak kitartást a várakozáshoz!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti

Sajnálom, hogy nem távozott tőled magától, de a gyogyók elűzik, és ez ügyben már semmi „dolgod” sem lesz. Egyébként az nekem is olyan rossz, hogy elküldenek máshoz, ahol szerencsés esetben évek óta nem jártunk. Ráadásul ott is időpont, meg a többi…..

Kubu

Gyönyörű a kis Liza és persze Marci is. Szívesen átveszem.

Kpn

De jóóóóóóóóó Neked. Örülök és egyben nagyon irigyellek.

Angyal

Csak azért kérdeztem, mert én nem éreztem olyan segítőkésznek, vagy csak én nem voltam jó passzban.

Lányok Ti pedig engem irigyelhettek. Tegnap megkezdtem a szigetelést.':lol:'
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2010.08.10 21:41-kor.
vnbeni

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2010.08.10 21:41-kor.
vnbeni

Kedves Lányok!

Most, hogy már nagyjából mindenki megmondta nekem a Magáét,levonnám a konklúziót.
Azt gondolom,ha TÁRGYILAGOSAN végig olvasnátok a hozzászólásaimat, akkor kénytelenek lennétek elismerni, hogy igazság szerint talán egy mondatom van(amit a megdöbbenés váltott ki)amivel bárkit is megbánthattam.
Valamint érdekesnek találom, hogy senki azon nem döbbent meg, hogy Vayoni gyakorlatilag hazugsággal vádolt.Ezt végképp nem gondolom, hogy kiérdemeltem.
A dolog megkoronázásaként le lettem hordva, hogy bántom a BMC-t. Első hozzászólásaim közt szerepel, hogy tudom, milyen szépek az eredményeik.Azzal szapultam, hogy leírtam, hogy jártam? Azt is leírtam, hogy kedvesen viselkedtek....
Tehát én ebből az egészből azt szűrtem le, hogy jól jött valaki, akin megpróbáltátok elverni a port.....

Nincs ezzel gond,legalábbis én ettől még jól elleszek.

Ha valakiben van kurázsi, hogy végig gondolja amit írtam az lehet rájön,hogy "a hülye vén tyúk, azért mond valamit".

Remélem mindnyájatoknak hamarosan bébije lesz, írni nem fogok, de néha benézek majd, hacsak nem megy vétek számba, mert egy-kettőtök sorsára kíváncsi vagyok.

Üdv.

velociraptor
velociraptor

Keves Velo!

Annyit tudok neked irni - mint aki ezt a fórumot régen osvassa - itt béke volt eddig.

Valóban nem kell a BMC-t elmarasztalni, hanem dicsérni és csodálni kell. És másik meddőségi centrumot se kell bántani.

Téged is csodálni kell, aki megszült ennyi gyereket, és elvesztett egy csomó babát. Ha még akarsz, biztos megtalálod a módját, más kérdés, hogy a természet - és a változókor ellenére tehetünk-e valamit, én leírom, remény kevés, és egyre kevesebb. Ennek ellenére kívánom, hogy legyen még gyereked, aztán ha mégse, akkor szeresd és neveld azokat akik vannak, nekük szükségük van még rád hosszu ideig. Mint ahogy az egyre szaporodó unokáknak is - hiszen ez az élet rendje. Anyukából egyszer nagymami lesz.

üdv

kispatak
Vendég

uhh... most kényes témákat fogok feszegetni

Zsuzsi: A helyedben én semmiképp sem emelném meg a met adagot csak úgy. Erre több indokom is van.
- nem véletlenül receptköteles, kell mellé az orvosi ellenőrzés, mert elég komoly gyógyszer és nem cukorka
- ha most emeled meg, akkor a lehetséges visszacsapódás (ezt lehet nem így mondják) miatt lehet épp az ellenkező hatást éred el mint amit szeretnél, vagyis romlani fognak az eredményeid.
- végezetül nem mindenkinek jön be az emelés. Nekem épp az segített, hogy visszavették az adagot napi 1000 mg-ról 500-ra. És szinte tökéletes lett az eredményem előtte meg 2 évig szinte el se mozdult...
Ha ezen a téren akarsz előremozdulást, akkor inkább a diétádat szigorítsd. Egyél óramű szerint, és úgy ahogy javasolják.

Velo téma... : Lányok én annyira nem szeretem ezt a marakodást! És olyan rossz érzéssel jövök, ha jövök... Valószínűleg mindőtöknek igaza van, és most mást se csináltok, csak elbeszéltek egymás mellett, meg egymás szavain rágódtok... Az egyik tábor fogadja már el, hogy idősen és 10 gyerek után is vágyhat valaki annyira babára, hogy végigcsinálja azt a procedúrát, amit itt annyian. Velo meg valószínűleg rég rájött, hogy mi csupa nebánts virág vagyunk, rengeteget olvasunk a bajainkról, ahogy Sz ügynök monta... szinte már taníthatnánk... mit ahogy ezzel ő is így van, így sok újat nem tudunk egymásnak mondani... ha szeretne jönni (márpedig szerintem szeretne, mert gyakran jön az elköszönései ellenére is) akkor óvatosabban fog ezentúl hozzászólni...
Vágjuk itt el ezt a témát, és tartsa meg mindenki magának a véleményét.
Na ez most egész tanárnénisre sikerült! Vigyázzatok magatokra, mert intőt adok!

hofeherke

Mara: mi az a met?
én nem ismerem,de már annyiszor írtátok... :oops:
Vendég

Drága Zsuzsannáink: nem tudom,ma tartjátok-e,ha igen,akkor

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN ZSUZSINKNAK!!!
Vendég

Békus: Ezt egy gyógyszercsalád rövidítésére használjuk. Azért hívjuk met-nek, mert a ezzel kezdődik szinte mindegyik neve: Meforal, Merkformin... Hivatalosan a kettes típusú cukorbetegeket gyógyítják ezzel, de mivel az inzulinreceptorok érzékenységét fokozza, így évek óta használják az IR kezelésére. (egy éve amikor utoljára néztem, még folyamatban volt a gyógyszer hivatalos elfogadtatása az IR-re)

hofeherke

Mara: köszi az infót :)
az IR-nek egyébként van tünete,vagy csak kivizsgálással derül ki?
Vendég

Elég sok tünete lehet, de mind utalhat másra is, és gyakran kerülnek az orvosok abba a hibába, hogy a tüneteket külön-külön kezelik (lásd nálam vagy 5 évig). Szóval tünetek lehetnek: Rendszertelen menstruáció, elmaradó menstruáció, hasi elhízás, magas tesztoszteron szint, szőrösödés, hajhullás, éhségrohamok, pattanásos bőr, elszíneződött bőr, ájulékonyság... Általában nem döntenek a tünetek alapján az orvosok sem, hanem hormonvizsgálatot kérnek. Terheléses inzulin vizsgálat (a cukor nem elég, mert az lehet normális attól, hogy az inzulin szint az egekben van), LH, FSH arány is lehet ráutaló tünet.

hofeherke

Zsuzsó,
de jó hallani rólad! Szóval kezditek az inszemet? HAJRÁ!!!

Sajti,
hát ez a Mary bizony ragaszkodóra sikerült :?
De MOST jól elűzted!

Béku,
igazad van!
Hiszen KPN-nel ELINDULT A SIKERSZÉRIA :idea:
ÉS akkor most jön Valyoni, meg Zsuzsó, és Brumi is, aztán szép sorban mindannyian...és a következő talin már pocakosok tábora lesz jelen :D

Kép
judit0713

HEPISÉGES NÉVNAPOT MINDEN ZSUZSINAK, ZSUZSKÁNAK, ZSUZSÓNAK ÉS AZ ÁLNÉVEN BUJKÁLÓ KUBUNAK IS!

Kép
judit0713

hmm,jó sok tünet. :?
csak azért érdekel minden,ami a cukorbetegséghez kapcsolódik,mert a családban sajnos nem egy cukorbeteg volt/van...

nagymamám testvére pl. mióta az eszemet tudom,szúrja magát minden nap,nagymamámnak és nagypapámnak is okozott gondot... (hályog).

bár nem hiányzik,hogy még valami bajom legyen,de azért oda akarok figyelni rá. :)
Vendég

Judit: bizony ám!!
legközelebb már mind pocakosan megyünk a találkára,a kismamijaink meg addigra már karjaikban tarthatják a kismanókat :D
Vendég

Breki: Ha el tudod intézni, akkor érdemes megcsináltatni a vizsgálatot. Legalább azért, hogy megnyugodj. Engem is úgy beszéltek rá, aztán lám lám... Egyébként örökölni is lehet, és a te esetedben így lehet indokolt is lenne.

hofeherke

Hol lehet kérni ezt a vizsgálatot?

Az a baj,hogy bár tündéri a házidokim,minden kérésemet a kivizsgálásokra megkérdőjelezi... :?

kértem beutalót mammográfiára,és egyből értetlenkedett,hogy minek...
ahelyett,hogy örülne,hogy magamtól mennék szűrővizsgálatokra...

ja,és persze az anyagi vonzata is érdekel.... :shock:
Vendég

Mara,
IR vizsgálatra beutalót csak a bmc-ben vagy nődokinál adnak?
Vagy ha elballagok a házidokinénihez és elregélem neki, hogy meddőségi kp-ba járok és a következő próbálkozás előtt meg akarom nézetni akkor ő is írhat nekem beutalót?

Kép
judit0713

Béku,
látom mindketten rákattantunk a témára :wink:

Kép
judit0713

igen,érdekel a téma :)

igazából az is érdekelne,hogy van-e még valami vizsgálat,amiről tudtok,hogy el lehet végeztetni,hogy kiderüljön,miért nem marad meg a baba,ha megtapadt...

anyum nem hagy békén ezzel,hogy ha egyszer a méhembe ültették be,akkor hogy lehet,hogy rossz helyen volt a bébi,és ha megtapadt, miért nem fejlődött rendesen...

hiába mondtam neki,hogy a "méhenkívüli" terhesség nem feltétlenül szó szerint ezt jelenti,hanem akár azt,hogy a méh rossz részén tapadt meg (méhkürt).
és ennyi sajnos elég ahhoz,hogy ne menjen tovább a terhesség,hiába kezdett nőni a HCG. :(

szóval,ha sikerült (bárhol is) megtapadnia,akkor nincs mit vizsgálni,vagy azért akad?
nem akarom,hogy megint azt mondják,hogy pozitív,de mégsem marad majd meg,mert ez a hamis remény rosszabb volt,mintha egyből azt mondja,hogy sajnos negatív. :?

Na jó,nem sírok tovább,a következő tuti siker lesz :D
nem tudjátok,miért jobb a fogamzásgátlóval kezdett protokoll?
Vendég

Beutalót endokrinológushoz kell kérni a házi dokitól, aztán elmenni a megadott rendelőbe, ott elregélni a bajunkat, és ha rendes a doki, akkor kiírja a vizsgálatot. Ez nekem 4 hónapomba került Nyíregyházán. Ma már fizetek érte, és a MensMentis-be járok. Ott vérvételre nem nagyon kell várni, első konzira ha jól tudom most kicsit többet. Kb. egy tízes szokott lenni a vérvétel és ugyanennyi a szakértés. Mindent időpontra csinálnak és 10 percnél többet még sosem vártam. Simán beértem még mindig 8-re dolgozni a vérvételek után. Konzultációra meg munka utánra kértem időpontot.

hofeherke

ahamm,köszi :)
szóval akkor endokrinológushoz kell menni.

azt már nem tudom,mikor és hogyan fogok eljutni a vizsgálatokra...
munka mellett már a BMC-be való eljutás is eléggé megterhelő volt...

hajnalban BMC,várakozás,12-re rohanás munkába,este fél9-ig meló, közben szurik reggel és du.,majd este 9 körül otthon újabb szuri...
majd főzés,tus és beájulás...

most jó lesz egy ideig "csak" dolgozni+ házimunka... :D

úgyhogy már értem azokat is,akiknek ez a tortúra stresszes volt,és mikor kihagytak egy évet,egyből sikerült a baba :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Ez az IR nagyon nem egyszerű. Nekem is célszerű lenne megcsináltatni, tekintve, hogy a családomban mindenki cukros.
De a legtöbb orvos mereven elzárkózik a témától.
Van egy barátnőm, az elmúlt 2 évben 4 vetélése volt, és egy csomó IR-re utaló tünete. Nem sikerült elintéznie a vizsgálatot. Magánban megcsináltatta, a terhelt inzulinja 80 környékén, ami nem igazán jó, gondolta, ha a vizsgálat megvan, kezelni már csak kezelik TB alapon. Hát nem. :(
aktucs

Rövidhír: voltunk 4D-n Győrfi Mátyásnál, aki szerint B baba 100000%, hogy kislány!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

majd jövök, csak éhen halok és feszít a hasam, elfáradtam.

Maccs
vörösmacska

Macs, Krisztán, vagy Balázs kislány? :D
aktucs

Macskusz!!!!
Micsoda hírek!!!
gratulálok a kiscsajhoz is!
:D :D :D

no akkor mi lesz a nevekkel? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

de jó!!!! ez még talán sokkal izgalmasabb felállás is :)

mintha szerettél volna kislányt is,nem? ;)
Vendég

kép is van esetleg? :D :D :D :D

képet! képet! képet!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

velo: Bocsi hogy ezt mondom, de engem már a jelenléted is bosszantott. És az okosságaid még inkább. Nem kicsit éreztem magam hülyének tőle. Pedig bennem caak max. a szülés utáni hormonok vannak. Teljesen igazat adok a lányoknak. Szerintem a meddőségi központok nem unatkozó nagymamáknak lettek létrehozva. De tőlem nyugodtan írhatsz ha akarsz, én már nem tartozom ide, csak kotnyeleskedni járok.

macs: Ez jó. :) Most akkor melyik fiúnév marad? Jó nehéz lesz dönteni.
vicky79
Budapest III. kerület

heni: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek és a húgodéknak is. Jó ez a páros esküvő, néztelek iwiwen.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi hogy csak így részletekben: én emeltem met adagon, de nem voltam jól. Vissza kellett térnem a régi adagomra. Egyébként most nem hajlandó nekem senki terheléses inzulinvizsgálatot csinálni, mert drága. Nagyon bosszant, mert hiába jó a cukrom. Lehet hogy nézetek egyet a MM-ben. Csak gyerekkel nem egyszerű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.08.11 11:08-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: tudom,hogy korai a kérdés,de szeretnél Barbus mellé még babácskát? :)
Vendég

Most rohanok tüdőszűrésre, de keressetek rá a neten nőgyógyászati endokrinológiákra. Ott szinte tuti, hogy foglalkoznak ezzel betegséggel. Hátha lehet találni valami nem fizetős helyet.

hofeherke

kisbeeka: Majd igen, de szerintem mikor Barbus olyan 3 éves lesz. De eddig azt mondtuk a párommal, hogy a természetre szeretnénk bízni. Nem megyünk a BMC- be vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Bocs, hogy belepof.. :)... de az a Thököly úti hely, ahol magánban ilyen laborvizsgálatokat csinálnak - és már itt is volt róla szó többször is - nem lenne esetleg olcsóbb mint az MM???

Barbus továbbra is gyönyörűséges!!!!! Én vinném, bármikor.. hisztivel, nem hisztivel :)
andrea-1

mara: Nekem most a terhességi diabos dokihoz kellett vissza mennem és nem írta ki az inzulint hiába vittem a régi papírjaimat.
vicky79
Budapest III. kerület

andrea: Nem tudom, én még csak az MM- ben voltam. Egyébként ma nem olyan hisztis a drágám, nem tudom mi volt a fiatalokkal tegnap. Ha lesz legközelebb találka akkor elviszem ha nem bánjátok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: teljesen megértelek,ha már lenne egy olyan gyönyörűségem, mint Barbus,akkor csak ráhagynám magam én is a természetre,és mivel kiegyensúlyozott életet élsz,szerintem semmi akadálya,hogy legyen spontán kistestvér :)

én max 2 évet szeretnék majd hagyni 2 babó között,vagy semennyit sem,ha összejönne az iker-felállás :D

Andi: mit tudni arról a Thököly úti helyről?
Vendég

békus: én sokat nem tudok róla, csak hogy a Thököly úton van, talán ha jól emlékszem Angyalka(???) járt ott már... annó én is mentem volna, ha a kérésemre nem adott volna az IR-re beutalót S, még januárban...
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?