Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sok puszit küldök Tivának és anyukájának, gratulálok a nagylegényhez! Nemsokára jöhetnek akkor haza, igaz? Sok-sok tejcsit kívánok!:-))
Vendég

Úúúgy útálok egy kézzel írni. Nincs valakinek kölcsönbe egy diktafonja, ami egyből pötyögi be a gépbe, amit mondok? Regényeket írnék nektek minden nap...

Dióhéjban az elmúlt 2 hónap elmaradt meséje:

Azt még írtam, mikor a kórház után nappal fejtem, 6 hós volt, mikor már éjszaka sem volt hajlandó szopizni. Tudom, ez az én hibám is, mert hagytam, hogy a szopisztrájk győzzön, de akkor nagyon beparáztam, mikor semmit sem evett egész nap. Mivel nem bírtam magam rávenni éjjel a fejésre (+ a gépem elég hangos is), így akkor nagyon elkezdett apadni a tejcsi. Most napi 30-50ml-nél tartunk, amit 3x fél-1 óra alatt fejek le. Így is van sokszor lelkiismeretfurdalásom, mert ezt az időt rájuk is szánhatnám. De ha nem fejnék, akkor meg azért lenne. Szerintem már csak pár nap és feladom, nem tudom mi az a mennyiség, ami még megéri. Szomszéd tejcsit is kapunk azért még egy kevéskét.
Viszont javul az étvágya, bár nagyon válogat. Van még mindg, hogy napokig csak 100-akat eszik, de már nem aggódok,mert így is husibaba. A kedvenc a cukkini-krumpli, az alma-banán és a tejpép. Ezekből többet eszik, mint a bátyja :) A kanállal nagyjából megbarátkoztunk (kb 2 hónap volt, mire elkezdett mennyiségeket enni). Ami a teljes áttörést jelentette az evésben nálunk az a darabos kajcsi volt. Imád rágni, és nagyon profin is csinálja a 2 kis fogacskájával :D Tudom, még kicsit korai (kölesgolyót már 2 hónapja kap, 3asával tömi a pofazacsiba :D), de nagyon akaratos. Úgy kunyizik, mikor mi eszünk, mint egy kiskutya, jön utánunk, nem lehet levakarni, és épes a szánkból kivenni az ételt. Imádja a kenyérhéját, zöldségdarabokat. Abszolút az igény szerinti hozzátápi híve (én már kevésbé szeretek utána takarítani ilyenkor), annyira cuki, ahogy majszolja az almát egészben körbe :) Na meg a bátyja cipőit... :) Persze állandóan azt lesem, mikor nyel félre valamit, de nagyon ügyes, ha nem tud megrágni valamit megszopogatja, aztán kiköpi. Sőt még az ivásban is a nagyokat utánozza, cumisüvegből nem iszik, csak pohárból, max csőröspohárból, de azért sem rajong.
Mozgásfejlődésben is nagyon siet a bátyját utólérni. 5,5 hónaposan ült fel, és nem volt még 6 hónapos mikor felállt, és körbesétálta a kiságyat. Azóta hintázunk is, imádja, de mostanában ott is feláll menet közben, meg a babakocsiban is, bekötve :d Négykézláb úgy spurizik, mint a nyúl,nehéz előle megszökni. Kergetőzni szoktak, megy a nagy után (persze az is térdelve) és sikongatnak :) néha még a folyosóra is kiszöknek.
Állandóan sétálna, addig helyezkedik, amíg el nem kapja 1-2 kezünket és húz. Persze nem sétálok vele sokat, jobban szeretném, ha magától tenné. Úgyis csak hetek kérdése, hihetetlen egyensúlyérzéke van, pár másodpercig megáll kapaszkodás nélkül is, ilyenkor berogyaszt és a popójával egyensúlyoz, nagyon muris :)
A szája egész nap be nem áll, babanyelven magyaráz, meg a bátyját utánozza (főleg bababa, mamama, hetyetye, lalala de ha fáradt egész komoly monológokat tud előadni, olyankor kiabál is, igazi kis férfias hangja van :-))
Ja és tud táncolni, ha azt mondom neki, tánci-tánci, rugózik a lábával, mintha ugrálna :)
Kb 1 hete pedig tapsizik is! Igaz többnyire a kézfejét üti még :)
Mostanában az alvással szenvedünk, mindkettővel. A pici átállt a napi 2 alvásra, ami eleinte elég nehezen sok üvöltéssel járt. Viszont most akkor ébred, mikor a nagyot fektetném le délben, aki persze így nem akar aludni, hiszen az öccse is játszhat :twisted:
A napi 2 séta emiatt mostanában nem is nagyon jön össze.
Átrendeztük a lakást is, már egy szobában alszanak. Éjjel 1-2szer kel enni + néha cumi kell neki. Reggel viszont, ha az utolsó ébredésénél még nincs túl világos, akkor alszunk 8-9ig, ha viszont 6 körülre esik a hajnali evés, akkor már nem nagyon alszik vissza.

Bocs, hogy megint ennyire hosszúra sikerültem, megpróbálom ezután kevesebb ideig gyűjtögetni a mesélnivalót :)

Kép
Kép
beubaba

Hát ez kókuszdióhéj lett minimum....bocs
beubaba

Szilvi

Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok :D

Üdv Btimi!

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Timi! És milyen volt Békéscsabán szülni?

Bea!
De jó, hogy írtál! Nagyon ügyes a kicsi fiad. Elképesztő, hogy ilyen hamar csinál mindent. Persze több gyerekesek mondták, hogy a második gyorsabban fog fejlődni, mert utánozza a nagyot.

Igaz, a nagy ilyenkor már nekem is ment, úgy hogy a kezét fogtuk, de nem mászott. Úgyhogy szeretnénk ezt elkerülni, de a fiatalúr is egyre többet nyomja ki magát, mikor áll. Nagyon mókás, ahogy rugózik. És hát igen, egyre többet akar ülni és nyomja ki magát a babakocsiból is.
Neked nem mondta a védőnő, hogy ne engedd állni, mert engem annak idején ezzel vegzált. Kíváncsi vagyok, hogy gondolta: talán a kiságyhoz köthettem volna.

Azért nem semmi neked két ilyen picivel!

Na megyek, szólítás van...

Kép
Kép
Kép
szonja77

Na beszéltem Szilvivel!
Írtam pár sort a g-re.
piszkozatokban

Kattkat

Kép
kattkat

Köszönjük Kattkat! :)
Amúgy még az is lehet, hogy beletrafáltál a dolgokba :shock: , de nem szeretnék egyedül kismami lenni!!! Hahóóóó.... valakiiiiiiii! :lol: na, majd kiderül idővel...
Üdv. itt Timi! :) Eddig is jelentkezhettél volna ám! :)
Beu! Ez nem semmi! hihetetlen, milyen ütemben halad a fiad! Csak pilláztam, mikor a soraidat olvastam! Uhhh... :)
Szonja! Édeskék a fiúk! :) Azok a kék szemek! Csak úgy csillognak! :)
Pako! Merre vagy???Csak nem megint nyaraltok? :)
Vendég

Még mindig morgolódást hallok a kiságyból, de talán most már elalszik.
Áttörte az ínyt az első fogacska!
Ennyi nyűglődéssel kiegyeznék a további fogak esetében is.

Üdv közöttünk Timi!

Beu!
Asztapaszta micsoda kunsztokat tud már a kisebbik fiad :shock:
Biztos nagyon büszke anya vagy.
Nem is csodálom.
Nem emlékeztem mennyi idős és miközben olvastam, hogy kölesgolyó meg felállt stb folyton azon járt az eszem, mindehez hány hónapos lehet, de direkt nem akartam lesni, hanem végigolvasta a hsz-ed, majd a vonalzója láttán leesett az állam. :)

Adrienne hajráááááááááá!!!

Szonja!
Nagyon aranyosak a kispasijaid!
Utolsó kép a kedvencem!

Na mégsem alszik...

Kattkat

Kép
kattkat

Köszi Kattkat :D

Szonja!
Nem hiszem, hogy túl sok különbség van egy átlagos pesti vagy békéscsabai szülés között. Vagy tévednék?
Nekem csak szép emlékeim vannak...a legjobb az volt, hogy megúsztam a beöntést, mert már annyira tágultam, hogy mehettem felfeküdni. Mondjuk én jól el is húztam az időt otthon, mert nem akartam a kórházban vajúdni. Dél körül folyt el a magzatvíz, és én csak 4 körül mentem be. Persze a fogadott doki éppen nem volt a városban, de nem volt különösebb baj ezzel. Tök idegen ügyeletes pasi teljesen normális volt, és neki legalább mertem káromkodni is, amikor fájt :lol:
Este 8 után kevéssel ki is bújt az én kis Milánkám.
btimi74

Beubaba!

Szuper ügyik vagytok csk lestem, hogy miket tudtok! :D

Adrienne!

Szurkolunk! :D Végül csináltál tesztet?
Október November felé majd csatlakoznék hozzád mint kismami!
És akkor már ketten növeljük majd a kismamik számát!
De most egenlőre iskola kezdés! Bár nem igazán várják szerintük
nagyon hamar elrepült ez a nyár!
Mondjuk van némi igazság benne!
Na arról meg ne is beszéljünk megnéztem az árak beiskolázás ügyében . Hát dobtam egy hátast! Ráadásul a két lánynak táskát is kell vegyünk! Csaba táskája szerncsére tök jó állapotban van, olyan mintha most hoztuk volna az üzletből! Igaz budmil táska de szerintem kifogja bírni az első négy évet!
A lányok is 4évig hordták a táskájukat de teljesen szétszakadt már neki sőt Eenikőnek még javítattam is!
Na jó lehet ez nem is érdekel igazán senkit! :oops:

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Ezen a héten nem leszek most péntekig! De megpróbállak benneteket visszaolvasni péntek este!
Azt hiszem nem lessz egyszerű dolgom!
Szilvi is addigra már otthon lesz! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi!

Még egyszer gratula! Sok sok egészséget és tejcsit!
Hozzon nektek sok örömet kicsi Tiva érkezése! :D Kép

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Adrienne: szuper!:) Hamar jött a babci:)

Kattkat: mintha már én is látnám Dorka egyik alsó fogacskájának csücskét. Napok óta szenved szegényke. Végül is kenem az ínyét és az segít.

Beubaba: de ügyes a picúrod! A nagytesó naná, hogy fejleszti a picit, klassz lehet egy nagytesó! A tejcsi dolgot sajnálom, lelkileg rossz érzés lehet. De ez a napi többórás fejét nem hangzik jól tényleg, megértelek.

Mi jól vagyunk. Dorka étvágya kiváló:) Nőtt is és hízott is szépen. A 74-es ruhákat épp tegnap adtuk tovább a családban, mert már a rugikban nem tudta kinyújtani a lábait a kiscsajom.
Vendég

Sziasztok!

Szonja! A védőnőt 3 hónapja nem láttuk. 2 hete felhívtam, hogy nem kéne már így 7 hónaposan felvenni a 6hós státuszt? Kíváncsi lennék már a méreteire, és lenne pár kérdésem is azért. Azt mondta, még azon a héten jelentkezik... Azóta is várom.
Az ortopédián mondták, hogy ne engedjem állni, meg az egyik szomszédom is mondta, hogy ne hagyjam, mert görbe lesz a lába (???) :-) Hát ezt én is csak lekötözéssel tudtam volna megoldani :)

Büszke vagyok rá nagyon, persze. A nagy mindig picit lassabb volt az átlagnál, nála meg alig vártuk az újdonságokat és sokat aggódtunk. De sokszor érzem úgy, hogy jobb lett volna fordítva, nem gondoltam, hogy ilyen hamar kell kétfelé szakadnom:-) A hintázásból szinte mindig vita van, nem lehet a nagyot odarángatni sehogy sem :-)
A picit meg a homokozótól nem tudtam tovább távoltartani, megy a bátyja után. És nem marad ám meg kézben, nem lehet lefogni, olyan erő van benne.
Na meg persze az ágyban sem hagyhatom már rég, kénytelen vagyok őket "összeereszteni". Állandóan figyelni kell, mert a nagy sokat püföli, rugdossa, ellöki... :(
Mennyivel kényelmesebb lenne, ha még mindig csak az ágyában feküdne és csendben forgolódna :D :oops:

Adrienn! Ez nagyon izgi! Szurkolunk a dupla csíkért! Azért ha összejön nagyon kemény lesz 14 hós korkülönbséggel! Doki bá mit fog szólni hozzá? :)

Ildóca! Drukkolunk a gyerekeknek! Úgy rémlik fellépésekre mentek... Siess vissza hozzánk!

Twist! Nem semmi nagylány Dorka! Nekünk mindig azt mondják mekkora a fiam, és még csak most növi ki épp a 68-as ruhákat.
Kaphatok én is hozzáférést a blogodhoz?

Bea

Kép
Kép
beubaba

Twist! Mint mondottam, majd kiderül, még semmi sem biztos...
A héten elvileg kiderül. Nem hiszek benne igazán, az előző terhességeimre sokkal-sokkal többet kellett várni... Mi is télre-tavaszra terveznénk, ha nálam lehetne tervezni az ilyesmit. Így ismét a sorsra kell bíznom ezt a kérdést! És lehet, hogy most megviccel... Majd beszámolok! :D
Nálunk még nincs kibújásközelben egy fogacska sem! :) Kattkat, ez tök jó, hogy kinnt van a foga Domónak! Zaránddal is úgy volt, hogy nem sokat nyüglődött Vele, 7 hónapos volt, amikor kibújt az első, és utána pedig hetente bújt ki neki... (legalábbis az első négy hetente követte egymást) :)
Vendég

Bréking nyúz

Van már elesége Tivának!
Baba és mama egyaránt nagyon örülnek neki! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Jajjj de jóóóóó! Még többet, még többet!
A tejcsiből is és a jó hírből is! :)
Köszönjük Kattkat! :D
Vendég

Jujj micsoda hírre jövök! Isten hozott Tiva!! ;) Nagyon szép méretek!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.08.09 12:44-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!
Gratula Szilvi!

Hát nekünk ma reggeltől látszik a csíkocska. Na nem a terhességi teszten, hanem a fogacska csíkja. És remélem hamar áttöri az ínyét, mert kritikán aluli a mai nap. Nagyon megszenved szegénykém. Elérkezett az a pillanat, hogy a cicimet se nagyon akarja :cry: remélem, a fogacska miatt. És a kajájából se evett semmit. Tegnap meg hasmenése volt és elég piros a feneke. És ma egész nap sírt. Ülve, ölbe, fekve. Még most tudtuk elaltani reggel 7 óta. Remélem tud egy kicsit aludni.

Ááá... megyek is, mert így nagyon elhavazódtam....

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja, ne rémisztgess, előre rettegek én is a fogzástól...egyelőre a pukik és bazikakák is megviselik szegénykémet. Kapott Infacolt, most attól nagyot javultunk, és nagyon szeretünk szűz pelusokat teletenni azonnal :)

Remélem hamar utat tör magának az a fogacska!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok! NÁlunk úgy van, hogy az egyik fogacska fehér kis csücske látszik, de nem érzem, hogy áttört volna. Szóval, még egy picit nőnie kell. De már nagyon várjuk, tök édi lehet fogacskákkal a kiscsaj!:)
Valaki próbálta a borostyán nyakláncot? Én végül is nem vettem, inkább zselét az ínyére, az tutkóra bejött. Egész napi sírás után este úgy tudott elaludni, segített.

Adrienn, drukkolok+++++
Nálunk az egész család könyörög, hogy legyen kistesó, nem hagynak élni minket.
Vendég

Sziasztok!
Na azért a nagy kínszenvedés, mert a felső kettő is baromira be van durranva. A legszebb az egészben, hogy csak véletlenül vettem észre, eszembe se jutott, hogy felül keresgéljek. Azt hittem, alul jön talán egyszerre kettő. Persze még az is lehet, mert duzzadt ott is minden, de most még csak az egyik látszik.

Twist!
Milyen zselé?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Másik fórumon az egyik babának a "vámpír" foga kezd nőni.
Pedig először ugye alsó, felső metsző szokott, neki a szemfogai.

Na de voltam Szilvinél! :)
Nagyon cukor baba Tivadar! Olyan pici!!!!
Mármint nagy a korához képest, de Domihoz képest nagyon nagyon pici.
Meg is fogtam, mert nekem még nem volt ilyen csöpp baba a kezemben (ugye Domi 5650g-al született).
Van bőven haja is.
Amúgy nagyon jó baba.
Egyedül vannak egy 3 ágyas kórteremben.
Szilvi sokkal jobban mozog, mint én két naposan.
Holnap már hazamehetnek.
Mondtam Szilvinek, hogy feltétlenül jelentkezzen be, mert várjátok a híreket.

Mennem kell pakolni..

Kattkat

Kép
kattkat

Szonja: Dentinox a neve, napi 2-3-szor lehet használni, cukormentes és eléggé használ nálunk:) Azt írják, hogy elalvás előtt, vagy étkezés után javasolt.

Kattkat, köszi a híreket!!!:) Örülök, hogy jól vannak, szuper!
Azta, milyen nagy kisfiad volt:)) Egyből eldobhattad az 50-56-os ruhákat, mi?:)
A kórházról mindig eszembe jut, hogy milyen béna volt még, és hogy mennyit segítettek ott nekem, nagyon hálás vagyok nekik! Elsőre tök fordítva adtam a pellust Dorkára, elöl volt az ülepe:)) A szoptatás sem nagyon ment, abban is nagyon kellett a segítség. De aztán már hízni is kezdett szépen Dorka. De legközelebb szívesebben mennék egyágyas szobába és teljes nyugalomba és tévéznék, aludnék a saját kedvem szerint. Laza lenne:)
Vendég

A dentinox nekünk is segít, sajna csak rövid ideig. Úgy látszik összebeszéltek a manóink. Picim is nagyon szenvedett ma.

Kattkat megint utaztok?
Irigyellek ám! Jó lehet újra pici babát fogni:) Tök jó, hogy ilyen hamar van tejcsi a csaszi ellenére! És persze az is, hogy hazamehetnek. Várjuk őket nagyon.

Csipetnyusza! Jó, hogy segít az infacol, csak maradjon is így. A tiszta pelus valamiért minden babának vonzóbb :)

Twist mikorra tervezitek a tesót?

Kép
Kép
beubaba

Nna, lányok, én is itt vagyok!
Jó, hogy holnap már hazajöhetnek Szilviék! :)
Én a kismamasággal lehet, hogy megvárom Ildócát! Vaklármának ígérkezik a múlt heti halvány csíkom. Ugyanis 2x is halványat teszteltem csütörtökön és pénteken is.... Ma viszont nagyon nics semmi, csak egy csík... Hehe, nem értem... Nem bánom, úgyis korai lenne még! Nagyon meglepődtem volna, ha ilyen hamar sikerült volna! :D Még a dokibácsim is meglepődött volna szerintem! :D Így legalább hagyok még időt neki, hogy rám pihenjen egy kicsit! :D
Fogzás: háát, nálunk is elindult megint a dolog, így sajnos még kevesebbet eszik mint eddig. :( Majd csak hamar túl leszünk rajta...
Vendég

Adrienne, biztos? Azért még hátha lesz második csík pár nap múlva, reménykedem. Sebaj, majd következő hónapban.

Beu: ment a privi. Nálunk nincs még tervben kistesó, fogigátlót szedek. Talán pár év.....
Vendég

Twist! Annyira azért nem sietünk, nem is siettetjük. Korán van még. Annyi, amit most a kistesóért teszünk, hogy nem teszünk ellene. Majd tél környékén, ha addig sem sikerül, akkor megint megmozgatunk minden követ (endokrinológus, teák, bogyók), jelenleg a természetre bízzuk. :)Csak attól tartok, hogy lehet, hogy cisztám van, mert arról hallottam olyat, hogy esetleg 2 csíkot mutat a teszt. Nem tudom, hogy még mitől lehet "ál-pozitív" a teszt????

Szilvi! Üdv. itthon! Lakja csak be Tiva a lakosztályát, aztán várunk a részletes beszámolóval!
Kattkat! Most megint nem leszel net közelben???? Ne mááár! :D
Ildóca! Várunk vissza a sikeres fellépések után! :)
Pako! hahóóóó! Merre jártok???? :)

Teszti! Olyan jó lenne, ha tudnál írni néhány sort! Tudom, biztosan nem könnyű 3 kicsivel, de olyan jó lenne hallani felőletek! Remélem minden rendben van Veletek!
Szonja, Beu! Remélem ma már nem bántják a fogacskák olyan nagyon a gyerkőcöket! Én is félek, hogy nálunk is lesz ez még rosszabb is...
Csipetnyusza! Az infacolt én is használtam a kicsinél, és a második flakon felénél már le is álltunk vele, már nem kellett! :D
Vendég

Adrienne: álpozitív lehet, ha elindul valami, aztán mégsem marad meg a baba. Amikor kezelésekre jártam, nekem sokszor volt ilyen. Nagy reménykedés, aztán sajnos nem maradt meg. Amikor meg is marad a baba, akkor erősödik a teszt kétnaponta kb.
Ja, még hallottam olyat is a többiektől, hogy biokémiai terhesség is okozhat álpozitívat, a hormonok. Aztán mégsincs baba és elhalványul a teszt egy idő után.

Teszti: tényleg mi újság veletek? Egyszerre szültünk, taliztunk a kórházban, emlékszem!:)

Infacol nálunk még mindig játszik sajnos néha.
Vendég

Hahó innen Szlovákiából!

Képzeljétek van wifi( remélem jól Írtam)!
Nem fellépünk hanem tánc és ének tábor.
Fellépések maj szepemberben sorra! nagyo aktívak voltatok alig gőztelek benneteket visszaolvasni!

Szilvi !
Örülök a hazaérkezésnek! majd várjuk a beszámolót.

Most megyek mert a kisasszony a kezemben és tiszta nyűgös!
Úgytűniksikerült megfáznunk sajna.
Jövök ahogy tudok.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kattkatt, köszönjük a híreket! Szilvi, majd alkalomadtán jer beszámolni!
húú, pedig én aszittem 3 hónapos körül eldobhatom az Infacolt...na majd kiderül...volt, akinek egy hétig jó volt, aztán ugyanúgy visszajött a nyügi. Eddig Ákos csak a kezemben volt hajlandó rottyantani, jelentős torna és masszázs után, amióta van ez a szuszpenzió, megy simán, mint a karikacsapás! Ma reggel exra mennyiséget termeltünk, mehettünk is csap alá, de szerencsére megúsztuk baleset nélkül (nem folyt kis sehol). Na jó a téma, remélem nem ebéd előtt vagytok, amikor olvassátok :)

Ildóca, szuper lehet ez a tánc és énektábor!! Érezzétek jl magatokat, kisasszonynak jobbulást!

Kép
Kép
csipetnyusza

Nekünk az infacol megfogta a termést.Utána az espumisant használtuk,sajnos mióta nyűgös éjjel újra használni kell (többet van cicin,mert máshogy végigbömbölné az éjszakát)Gondolom nem tesz jó a pocaknak,hogy mindíg tele van és így nem pihen.Lehet,hogy hülyeség amit írtam,de más magyarázatot nem találtam a hasfájásra.

Fog még mindíg nincs,de ülni már tudunk.Tegnap még nem elég billegős volt,de ma már egészen stabil.Ma ébredés után is ülve várt a kiságyban.

Az ínyét én is kenem dentinoxal,csak én oldatot vettem.

Szilvi gratula a tejcsihez.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Kata05!
Boldog névnapot Lőrinc babának!

Twist!
Én is a Dentinoxot használom, csak azt hittem, hogy Te tudsz valami más csodaszert.

Nálunk a mai nap is kritikus volt. De legalább már tegnap du. evett. Meg ma is simán legyűrte a gyümölcsöt, és cickót is elfogadta. Ja, és Ádám baba nem kispályás: ölbe állandóan nyomná ki magát állásba. Nahát ilyenkor szépen leteszem hasra. Négykézláb állni, mászni, azt nem, csak állni :evil: hát egy túróst! Ugye ne hagyjam?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja, köszi a köszöntést pici fiam nevében!!
Fogzásra: Osanit, rendeljetek csodaszer!!!

pharmafutárnál, vagy a pharmaexpressznél lehet megrendelni mert német homeos bogyó

10 és fél hósan fiam elindult!

Kép
kata05

Sziasztok!

Kata05!
Gratulálok! Futhatsz utána!
Balázs nekem is ekkora volt, mikor elindult.

Megmondom őszintén, kicsit idegenkedem, hogy nem magyar. Mármint a fogas bogyó. Na rákeresek. Azért írnál róla bővebben?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Kata05!
Na rákerestem, jókat olvastam!
Írtam privit.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Ildóca! Jobbulást Kincsőnek! Örülök, hogy azért be tudsz kukkantani néha onnan is.

Kata05! Boldog névnapot a fiatalúrnak! És gratula! Nagyon ügyes! Ezek felejthetetlen pillanatok.
Picim is el akart ma indulni, de mikor rájött, hogy nem kapaszkodik persze még meggondolta magát és inkább leült gyorsan. :-)

Tlindi! Szonja baba is nagyon ügyi! Gratula!
Etetsd nyugodtan éjszaka is annyit és annyiszor ahányszor kéri. Nem is biztos, hogy eszik, lehet hogy csak megnyugtatásul kell neki a cici. Az anyatej a legkönnyebben emészthető táplálék. Ez már rég elavult nézet, hogy a gyakori evéstől fáj a hasa. Csak sajna sok eü-s dolgozó még mindig ezt vallja.
Biztos amúgy, hogy a hasa fáj? Sok minden lehet ebben a korban: növekedési ugrás, fog (akkor is, ha még nem látszik), de akár ez a hülye időjárás meg a frontok is összezavarják őket.

Szonja! Az én fiam is ezt csinálta mielőtt feltérdelt, és rugózott hozzá. Muris volt, pont mint egy kanos kiskutya úgy ugrált az ölünkben :d Picit szerintem hagyhatod, úgyis nehéz sztem ellenállni nekik. De max 1-1 percig. Azt mondják, amit a gyerek magától csinál, azt hagyni kell.

Adrienn! Nekem negatív volt a teszt asszem a 40. napig, akkor is nagyon halvány. Bár az, hogy eltűnik valóban nem jó jel....:( Ha meg tényleg cisztád van, az gátolhatja is a teherbeesést, nem? A mi dokink kezelte a PCOS-edet?
Nekem is meg kéne vizsgáltatnom már magam, mert a cisztákon és a rendszertelen mensin kívül szinte minden tünete megvan nálam is. Fura. Csak most meg már félek elmenni, mert eddig 2x kezdtem el kivizsgáltatni a dolgot, mindkétszer akkor lettem terhes, mikor már a kezemben volt a beutaló a hormonvizsgálatra. Most viszont nem akarunk gyereket (még) :d

Szilviékkel mi lehet otthon? Tiva baba már biztos elfoglalta a birodalmát.

Kép
Kép
beubaba

:roll: :roll: :roll:
(röviden a g-n)
szilvi35

Beubaba

Szerintem a hasa fáj.Húzza a lábácskáit pukinál és olyan nyöszörgösen sírdogál.

Olvasgattam én is az Osanit-ról.Tényleg jó dolgokat írnak róla.

Kata05

Boldog névnapot a Lőrincnek.

Tlindi

Kép
tlindi

Szilvikém!
Tiva gyönyörű! Tetszik a bohóckodós kép :D olyan szilvis :D
Írtam neked a g-re 2 mondatot!
Nyugi és no para!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Boldog névnapot Lőrinc babának!
És gratulálok az első lépésekhez is.

Osanitot nekem is nagyon dicsérték, de nálunk beválik a Chamomilla homeos bogyó. (remélem nem kiabáltam el)

Hasfájásra Espumisan emulzió használt.

Kattkat

Kép
kattkat

Mindenkinek köszönjük a köszöntést!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Én is csatlakozom: Lőrinc babónak boldogot!!!! Remélem jól telt a nap!!

Szilvi, én is megkuksiztam g-t, nagyon tündéri Tiva! Várjuk a beszámolót, de ahogy látom nem volt gond, nagyon jó a bohóckodós :D

Kép
Kép
csipetnyusza

Kata: Lőrinc babának boldogságosat!!!:))

Kép

Szonja: nálunk kijött már az egyik fogacska egyik csücske, tegnap láttuk meg vásárlás közben, amikor mosolygott a kiscsaj. Azóta nyugi van. Áttörte az ínyét a fogacska és hirtelen minden nyugis lett:) Éjjel aludt Dorka, most is pihizik. Egyelőre - lekopogom - minden rendben.

Ákos babának boldog 3. hetet!!
Vendég

Szilvi! Tiva csodálatos kisfiú!!! Nagyon-nagyon zabálnivaló! Gratulálok!!!!
Beu! Nekem nem a Zs.L. kezelte a PCOS-t. Azt tudni kell, hogy ez nem elsősorban nőgyógyászati betegség, hanem ez kőkeményen enokrinológia!!! (sokan itt vesznek el, hogy "csak" nőgyógyász kezeli). Én 2006-ban kezdtem el a kivizsgálásokat, Dr.Tűű László endokrinológus (PCOS guru) kezdte el kezelni a PCOS-t is és a pajzsmirigyemet is. A mi dokink nőgyógyászati szempontból nem csinált semmit, csak mikor mondtam Neki, hogy miből mennyit írt elő az endokrinológus, akkor Ő mindig csak rábólintott, tudomásul vette, felvezette az adatlapomra. Nagyon támogatta a PCOS-ban még a terhesség alatt is a metformin szedését! (ez jó hír, mert ezt sok nőgyógyász tiltja a terhesség alatt!!!)
Írok privit is!
Vendég

Jaj! Azt nem írtam, hogy 2006-tól kezelik a PCOS-t, és a dokibácsinkat 2007 áprilisától ismerem! :D
Vendég

Sziasztok!

Adrienne, Köszi az infót. Írtam én is privit.

Tlindi, sajnálom, hogy még ennyi idősen is szenved a pocijával szegényke.

Twist, remélem meg is marad a nyugi.

Szörnyű napunk volt. A nagy egész nap hisztizett, de ez minden eddigit túlszárnyalt, pedig máskor se piskóta :S A pici meg tiszta nyűg volt, délelőtt a fáradtság, délután meg az éhség miatt. Persze enni nem akart sem tejet, sem pépeset. Végül megelégeltem és adtam neki vajas kenyeret, megevett két kisebb szelet kenyér belsejét + némi héját! Hihetetlen ez a gyerek! Szerintem egyszerűen idősebbnek gondolja magát a koránál :) Remélem nem lesz baja.

Bea

Kép
Kép
beubaba

Sziasztok csajszik!

Bocs,hogy eltűntem,de kiccsaj iszonyat nyűgi,egész nap megy a nyafi..azt hiszem éhes,de kaja nem nagyon kell neki,foga meg mé g sehol,de az ínye duzzadozik...csak ki tudja meddig.. :?
A múgy múlt pénteken megjött,már el is múlt,szóval nálunk nem jön még kistesó...majd csak jövőre,legalábbis remélem.. :)

Szilvi: nagyon nagyon óriásmegagiga gratula a szépséges fiacskádhoz!!nagyon édi Tiva!!!! :D
És fel a fejjel!!mi melletted vagyunk,bármikor kiöntheted a szíved! ;)

Csipetnyusza és mindenki!!!még újabb képeket a g-re!!
Én is tettem fel párat,meg egy új albumban találtok 1-2 oldalt a könyvből,amit ígértem ;)..majd még teszek fel,megpróbálom nem ilyen bénán,de eddig csak így megy... :shock:

Most mennem kell,mert megint nyöszörgi a csaj,de péntektől már itthon van velünk végig a párom,úgyhogy tudok írni végre..
De holnap még jövök az elmaradottakkal...

Mi is volt annak agélnek a neve,amit fogra írtatok sokan? :roll:

Kép
pako

Pako

Dentinox.Van belőle oldat és zselé is.Én az oldatot használom.

Tlindi

Kép
tlindi

Bea

Nagyon bátor vagy a vajas kenyérrel,én tuti nem mertem volna.Én mindent annyira túlparázok,hogy már az Uram agyára megyek :oops:

Nekünk az éjszaka volt nagyon vacak.Kb 10x voltunk fenn,már 3 körül nem számoltam.Szonja néha fel sem ébredt,csak csukott szemmel sírdogált.Nagyon sajnáltam szegénykémet :( Még pár ilyen és azt hiszem kidőlök....Nappal is csak 9-kor és 12-kor aludt fél órát és ezt 6-kor meg koronázta még negyed órával.Most 10-kor elaludt,de már azóta felkelt egyszer.Azt hiszem most is jó éjszakának nézek elébe :twisted: Bocsi a panaszkodásért,de ti legalább tudjátok miről beszélek."A körülöttem élő szuperasszonyok"(hogy Szilvi szavaival éljek)már csak a szépre emlékeznek.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Csak bejelentekezem én is... mert úgy tűnik járvány van. Fogzási és nyűgösségi. Nem ecsetelem az éjszakát és a nappalt sem. Asszem van fogalmatok.

Bea!
Balázskám volt ilyen. Hamar ment, evett, egy éves korára kinn volt majd foga, hamar beszélt, szobatiszta lett. Szóval nekem a második gyerekem olyan, mintha első gyerekes lennék.
Ja és tegnap térültem-fordultam, anyám megint a gyerek szájába csempészett valami nem odavalót: tökfőzeléket, amit magunknak főztem. Tehát a tökön kívűl csak olyan volt benne, amit nem ehet. Nem hiszitek el, hogy jó ízűen ette és nem fuldoklott attól sem, hogy darabos. Anyám nézett rám kihívóan, de nem engedtem, hogy egye. Komolyan, a kis mocsot rendesen kinézte a szánkból a kaját. Viszont du., mikor nem ette a neki gyártott főzeléket megkísértett, hogy viszek neki egy tányér tököt. Szóval most úgy döntöttem, hogy pár napig nem erőltetem a főzelékeket. Marad a gyümölcs. És lehet, hogy nálunk is a vajas kenyér?

Na megyek aludni, mert ki tudja mi lesz éjjel...

Kép
Kép
Kép
szonja77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?