Új privát üzeneted érkezett!

zsuzska:
en is S ugynokhoz jarok, en birom, ma is nagyon aranyos volt, nekem mindig mosolygosnak tunik,amikor marciusban kozolte,hogy ez most nem sikerult, akkor is aranyos volt, igaz,hogy ugy ereztem mint akinek a hataba vagtak a baltat, es megis par masodpecig amig felfogtam mit is mondott ott uldogeltunk mint ket nenike a hazelott a padon. :lol:

andi:
dehogy osztod az eszt,jo,hogy irtal es orulok,hogy sikerult elintezni a tp-t a hetre.En is mindig ezt mondom ha egy no folmergel HP. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
valyoni

Zsuzska:
Én pco-s vagyok, és nálam az első lombiknál antagonista protokoll volt. A szurizás megkezése előtt kellett szednem fogamzásgátlót 1 hónapig (ill. pontosan 24 napig).
Most rákérdeztem melyik protokoll lesz a következőnél, ez vagy más.... és azt a választ kaptam, hogy próbálkozhatnánk mással is, amivel esetleg több petesjetet érlelhetne meg, de mivel pco-s vagyok, így az én esetemben ezzel a fajta stimulálással "tudja kordában tartani" azt, hogy ne legyek túlstimulálva, a másikkal nagyobb esély lenne rá..... (mondjuk egy kicsit így is sikerült, mert beültetéskor látott folyadékot a hasamban, de szerencsére a túlstimu fizikális tünetei nem jelentkeztek nálam).

A long-ról én nem tudok semmit, de majd akinek volt, biztosan elmondja mi alapján lett Neki az....
andrea-1

Veli, ne érts félre minket, minden hasznos tanácsnak örülünk. De tudod hányszor kaptuk meg az évek alatt, hogy mit csinálunk rosszul, miért nem jön a baba... Mert csak nem kell annyira akarni, meg így kell peteérést nézni, annyi nap a beágyazódás. Hidd el, már mindent próbáltunk. Akik lombikosok, azoknak mindig ez az utsó reményük.

Sok sikert nektek és én azért örülnék, hogy ha időnként beszámolnál, hogy hol jártok, szurkolok nektek! Hisz minden baba egy csoda :)

Gigi, engem azért rendeltek be előtte, hogy megnézzék, minden rendben-e. Nincs ciszta, nincs endo, nincs semmi olyan. Aztán volt :( Így csúsztunk 2 hónapot...

Zsuzska, a doki dönti el, hogy inszem vagy lombik, rövid vagy hosszú. Ezeknek mind ezer oka lehet. Általában az endosok és rossz spermaképpel rendelkezők lombikosok lesznek. De ez sem mindig van így...
A fogigátlót is a doki dönti el, nekem egyszer sem kellett, pedig voltam inszemes, rövid és hosszú protós is. Általában a PCOsoknak és a cisztásoknak kell, mert az visszaszorítja.
mieza

Csajok kérhetek valami OFF-ot?
Megteszitek, hogy a www.okosanyu.hu oldalon kattintotok az Elevit hirdetésre jobb oldalon? (egyéként nekünk való oldal, szóval érdemes megnézni, mert vannak rajta hasznos infok)

Előre is köszönöm mindenkinek, aki kattint :)
mieza

Andi: laptetőőőőő!! :)
ez biztos jó jel ;)

Persze,nagyon drukkoltam,reméltem,hogy Neked sikerült,némi elégtételt éreztem volna a sorstól! :)
(csakis jó értelemben,ne értsd félre :D )

mondtam is este páromnak,hogy most miattad legalább annyira izgulok,mint a saját eredményünk miatt :D
de csak későn jött haza a géppel,addig nem is értesültem volna a hírekről.

örült is,hogy csak a gép miatt örültem annyira,hogy hazajött :lol: :lol:
Vendég

Valyoni :).. .múltkor le HP-ztam valakit... erre egy ismerős rákérdezett, hogy és mi az a HP???.. Erre az én informatikus férjem rávágja: Hewlett-Packard.... :lol: :lol:
andrea-1

Mik tortennek ma velem,talalkoztam egy ismerosommel megszuletett a kislanya ep setaltak a varosban, neztem a lost-ot abban pedig a kinai csaj ep uh neztek,hogy hany hetes lehet es hallottak a baba szivhangjat is, ennek vege lett, atkapcsoltam valamelyik masik csatornara, azon valami mexikoi fele sorozat azon vitatkoztak,hogy amikor a nonek megszuletett a kislanya, elvettek tolle, ott is a szules volt a tema,hogy akkor mi tortent, mi az igazsag, hova lett a kislanya.
Akkor hiv egy ismerosom,hogy a mostani honapban ovu teszttel probalkoznak csak kozben es elotte is mar 2 hete beteg lett es antibigyot kell szedjen+ rontgenen is volt, ha ep most sikerul a babo akkor fel ,hogy nehogy valami baj legyen.

Jo ez a nap.
valyoni

andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ferfiak
valyoni

enyem is mindig jokat szokott szolni, ritkan beszel de akkor dolni szoktunk a rohogestol
valyoni

Jajj Békus, ne csaljál már könnyeket a szemembe... :)

Lapalja-laptető c. OSCAR győzelmemet felajánlom az aug-szeptemberi NAGY CSAPATNAK szíves felhasználásra!!! :)
andrea-1

Andi: Házi Pálinka :)

Valyoni, ez milyen nap. Lehet, hogy jelek? :))))
mieza

Mieza... ha engem kérdezel inkább erre a verzióra szavazok :))))))))))))))
andrea-1

sziasztok

megjöttünk ctg-ről minden rendben van úgy látszik csak ijesztgetni akart Hanna hogy hamarabb jön bár a doki szerint bármi megtörténhet.
ma nem dolgozott a férjem és elvitt utána meg együtt sétáltunk, cukrászdába voltunk mert napok óta kívánom a cukrászsütit...
szóval jó nap volt és remélem marad még pár napot Hanna, mert mostmár Apa is itthon van velem, kicsit ránk fér az édeskettes.

Andi
sajnálom hogy nem sikerült, de az őszi babásodás sem lesz rossz....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszönöm a válaszokat!Mi az igazság nem nagyon örülnék a fogigátlónak,már csak azért sem,mert már alig várom,hogy kezdhessünk.Velem minden rendbe van,amin még én is meglepödtem,mert volt már egy méhenkivüli terhességem,amit szerencsére nem kellett müteni.Nálunk mind ahogy már irtam a katonákkal van a próbléma.Úgy érzem,hogy jó kezekbe vagyunk csak még egy "kis türelem" kell és minden rendbe lesz.
zsuzska2007

mieza

összehozzuk vhogy majd ezt a Magne B6-ot, ja és egész doboz megvan, csak kivettem egy levéllel de nincs megbontva az sem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi: Harry Potter? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Engem meg ne nézzetek hülyének, de mostanában állandóan olyan erősen megnéznek a babakocsiban ülő babák.. .de bakker úgy, hogy azt veszem észre, hogy a kiskrapek már hajol ki a kocsiból és fordul vissza, ahogy elmennek mellettem.. és vizslat... És az utóbbi kb. 2-3 hónapban talán heti gyakorisággal volt ilyen....:)))))) Na, ha már nekem is feltűnik, gondolhatjátok...
andrea-1

Béka: Inkább a házipálinka.... :))))))))).....bár én boros vagyok... :)
andrea-1

Kedves Andi és Mieza!

Köszönöm a kedves soraitokat.......visszaolvastam, és lehet, hogy igazából egy bunkó vagyok, de nem látom,hogy bárkit bántottam volna..........az lehet, hogy nem bólintok olyanra, amivel nem értek egyet ,de ez se rossz szándék.....
Egy hibát véltem részemről felfedezni, hogy néha kicsit határozottan nyilvánítok véleményt-ez adódik nyilván abból, hogy sok éve vállalkozást vezetek és irányítok egy népes csapatot otthon.Ha ezzel bántottam meg bárkit, akkor elnézést kérek.

Tudjátok, én 10 évig dolgoztam szülészeti klinikán, és voltam tanúja, hányszor mondott és csinált orvos is hülyeséget.De bocs, lehet valóban nem kell tanácsokat osztani.Bár az tényleg nem fér a fejembe, hogy miért fogadtátok rosszul ,mint tanácsot,, ami nálam,és másoknál is X évig bevált.Én életem során a legjobb tanácsokat sokszor a legegyszerűbb emberektől kaptam.
Azt ha már a lelki részénél tartunk, végképp nem tartom a leg- ízlésesebbnek, hogy Vayoni szerint ellentmondásokba keveredek-magyarul hazudok.
,,
Én tényleg nem mentem át olyan kemény dolgokon ,mint Ti . Ettől függetlenül nekem is sebet ejtett a lelkemen a nyolc vetélésem,így egy nagyon pici fogalmam azért van.

Mindegy én is többedszer is sok sikert kívánok Nektek!(tanácsok nélkül)

velociraptor
velociraptor

Zsuzska: ezt a fogamzásgátlót nem azért kapod,hogy ne legyen gyereked,hanem hogy a ciklust beállítsa a doki,ez már része a lombiknak!!
ez ugyanúgy hormon,mint amit utána szúrni is fogsz magadnak :)
Vendég

Mieza!

Bocs, lehet hülyeséget kérdezek, de rákattintottam megjelent az elevit honlap, kellett még azon belül kattintani?

velociraptor
velociraptor

Mieza: kattintottam én is,de csak simán a honlap jött be...
mit kell ott keresnem? :)
Vendég

lukacsne:
Mar nem baj, ha a kis Hanna megszuletik, 38 hetes vagy mar johet ha jonni akar, de ugylatszik jol erzi magat odabennt.Ilyenkor is szedhetjuk a mahneB6-ot nem?
Egyik kolleganom bement a gyogyszertarba, hogy ker egy dobozzal,mert azt mondta a ferje,hogy megtebolyult es szedjen ra valamit :lol: :lol: :lol:

en nem birom a palinkat, mar egy kis kupica is kiutne, nem birom a piat, hamar megszedulok tolle.
valyoni

mieza: kattintottam, a gombocra kellett ugye?
valyoni

na, úgy látom kicsit megbolygattam itt a társaságot, bár nem volt szándékos :oops:
Most már mindegy, a mondandóm meg igazából nem változott, max. kicsit finomabbra vehettem volna.
Nem elüldözni szerettem volna senkit, csak arra kérni, hogy legyünk tekintettel egymás lelkiállapotára/érzékenységére :roll:

Kép
judit0713

Lehet,hogy én fogalmaztam rosszul,de arra értettem,hogy a következö ciklusba szeretnék kezdeni,persze,ha lehetséges,de ha fogigátlót kell szedni akkor csuszik az egész egy hónapot.Annyira rossz,hogy csak ugy telnek a hónapok,de gondolom,hogy ezt nem is kell irjam ezzel mindenki igy van.
zsuzska2007

nah varjatok, szal nem is agombocra kellett hanem az elevitre? 8)
valyoni

Múltkor kérdeztétek,hogy a vonalzómon mi az a Pingyurka :)
most rájöttem,melyik filmből vettem én azt,hogy Pingyurka.

A Trópusi vihar c. filmben nevezi el a csávó benne a kisgyereket Pingyurkának,mert nem beszéli a nyelvüket :lol: :lol:

ott az nagyon megtetszett,azóta elfelejtettem,hol hallottam,csak a szóra emlékeztem. :D

Úgyhogy nem ez lesz a neve a babánknak,de ez ugyanaz,mintha azt írnám: Picurka.
Így legalább nem szabtam meg a nemét előre :lol: :lol:
Vendég

Andi: nekem se házipálesz,se bor :D
nem bírom a piát,és nem is szeretem :)

még koccintani se szeretek vele,mert nem ízlik,max udvariasságból,tehát nem vagyok antialkoholista,csak nem vágyom rá :lol: :lol:
Vendég

Andrea, még nem is mondtam, hogy együttérzek veled. (A sajnálom szót utálom, holyan hideg) De nagyon drukkolok a következőhöz.

Viszont a mostani "eresztés" emberelje már meg magát! :lol: Tessék gyártani a pozi-teszteket :!: :!:
aktucs

Andikám: nagyon sajnálom,de nem is olyan sokára újra a rajtvonalhoz állsz majd!!!a progikrémet nem mindenkinek ugyan úgy kell használni...nekem sem endom,sem pco-m nincs (bár azt mondták van de Lintner T.Úr közölte,hogy semmi nincs)..én is használom,de csak a ciklus második felében,hogy beépüljön a szervetembe a progeszteron...nekem azt írta a "krémes" Nóra,hogy nem elég csak a beültikor megbombázni a szervezetet progival...már az előző ciklusokban is be kell juttatni...no,de nem rábeszélni akarlak,csak leírtam,hogy nekem hogy javasolták a használatát...

Kubu, Woody: Gyönyörű babáitok vannak :D

Lehet,hogy túl érzékeny vagyok ,de nekem Velociraptor stílusa nem jön be...azért nem írok semmi mást,mert már mások leírták helyettem a gondolataimat..(Kispatak,Judit,Breki,Valyoni)...

Velo: mindenki a legegyszerűbb dolgokkal kezdte el a spontán babagyártást...és mivel nem sikerült, elmentünk a legjobb helyre M.O-n és segítséget kértünk...amit még nem írtak le mások...nagyon nem csípem,ha azt az intézményt szapulják,ahova járunk és ahonnan már annyi emberke egy "kis"csodával a pocakjában távozott...

Sok sikert Neked,és ezt tényleg szívből kívánom!!!!

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vnbeni: és akkor mikor kapod meg a zárót :?: nem is tudod,hogy mi-zu odabent :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

10 gyerkoc,8 veteles, 10 ev munka, oooo ez mar nekem sok,ne haragudj velo. 10 gyerkocot a mai vilagban nem mer senkisem bevallalni.
valyoni

valyoni, én be mernék! :)
De úgy tűnik, a Gondviselés úgy gondolja, nem bírnék el velük. Na jó, "csak" 8-at terveztem annak idején.
aktucs

Lukácsné,
de jól hagzik a romantikázás apával szülés előtt :)
Igazán rátok fér, annyi mindenen mentetek keresztül a közelmúltban!

Mieza,
vicces lehettél két csepp pissel a pohárban :lol:

Valyoni,
így már értem a 19 napot!
Drukkok hogy pénteken már szép nagy tüsziket lásson S, aztán indul a mandula!
Rajtad a világ szeme, hiszen te lehetsz most a legkorábbi zebrás!!!

Zsuzska,
asszem már majdnem mindent leírtak a többiek.
A spermaleletek alapján szerintem ez lombik, hacsak a párod meg nem táltosodott és nem produkál most egy szuper mintát. Láttunk már ilyet is!
Fogigátlót csak spec. esetben adnak, tehát ha neked jók a leleteid, simán indulhattok a köv. ciklusban.
Nem lehet, hogy azért hívott vissza most, mert long protkót akar? Azt pedig ebben a ciklusban kell elkezdeni, hogy a köviben lehessen leszívás+ ET.

Kép
judit0713

Aktucs,
én négyet álmodtam meg magamnak tinikoromban.
Aztán kettőnél úgy tűnt, ennyi lesz...DE igaz kicsit későn, kaptam a sorstól magam mellé egy olyan párt, akinek szívesen szülnék még.
Így ha mindkét fagyigombóckám megtapadna, bizony meglenne a 4 :)

Kép
judit0713

Zsuzsó, Sajti,
elveszett báránykák merre vagytok?
Aggódom értetek!
Voltatok az ügynököknél???

Kép
judit0713

Igen Angyalkám, most majd gyorsan végigasszisztállak és bíztatlak Benneteket, aztán én már a mi KISMAMIJAINK bíztatásával fogom a magunk kis futamát elindítani arról a bizonyos rajtvonaltól!!! :) Így lesz csak azt hiszem igazán szép ez az egész party!!!! :)

Lukácsné: Remélem minél jobban tellik majd az édeskettes, kívánom, hogy minden úgy legyen ahogyan szeretnétek!! :)

Aktucs: Köszi!!!.. :) Én sem tudnék rá jobb kifejezést.. de köszönöm a törödést :)

Húha, Valyoni a következő zebrajelölt??? Bocsi-bocsi, akkor az Oscarból természetesen Neki is egy szép nagy szeletnyi +++++++++++++++++++++++

Zsuzska, biztosan okkal hívott vissza, kíváncsi vagyok mit fog mondani....
andrea-1

A férjem csütörtökön megy katona számlálásra és annak az eredményét kell megbeszélni és,hogy lombik vagy inszem lesz azt most kedden dönti el.Én reménykedek,hogy hamarosan kezdünk.Pontosan kedden lesz a ciklusom 20-dik napja,tehát beleférnék a hosszu protokolba is.De ez csak az én elméletem,sebaj majd kedden kiderül.Addig meg tükön ülök.
zsuzska2007

Andi: nem akartam könnyeket csalni a szemedbe :oops: :)

de tény,hogy nem vagyok egy önző ember,nagyon örültem volna neki,ha ++++ eredménnyel jössz vissza :)

már nagyon vártam,hogy a tárgyalásáról visszajöjjön emberem,hogy gyorsan felcsatlakozzam hozzátok :lol:

De akkor most drukkolunk Valyoninak :D
megnézzük hogy csinálják az ügyik,és gyorsan imitáljuk mi is :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti: remélem Mary már továbbállt!! :arrow: :arrow: :arrow:

tőlem még nem-sajna... sőt,most este úgy elkezdett fájni a vesém tájéka :shock: :? :?

Zsuzska: drukk Neked,remélem minden ok lesz :D
Vendég

ziasztok!

Woody, Kubu!!!

Gratulálok nektek!!!! Csudiszépek a csajok! Sok erőt egészséget nektek.

Lukácsné!
Mostmár te jössz!!!! Drukkolok, hogy Hanna akkor jöjjön mikor szeretnéd.

Ha sikerül végre elintézni a netet a melóhelyemen, nem szabadultok meg tőlem, mert sűrűbben jövök majd, ígérem.

Vagy lehet, hogy mégsem, hülyének néznek itt a melóhelyemen, ahogy bőgők, KPN!!!! miatt!!!!
Menten bekakkantok, annyira nagyon örülök neked, puszillak, kitartás, és GRATULÁLOK!!!!!! :) :) :) :)

Andikám!
:(
Sok erőt a folytatáshoz.

Puszi mindenkinek akit kihagytam, puszi, majd jövök

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

ooooh,hogy,hogy csinaljak az ugyik, istenem mit nem adnek ha joltudnam iranyitani, egyebkent annak idejen amikor sikerult a lanykam sikeres szeria voltunk, egymas utan jottunk ki sikerrel.
Akkor nagy volt a sikerarany,mar akikkel akkor osszebandaztunk.A beultikor 4 agyas szobaban voltunk 3unknak sikerult,a masik szobabol is sikerult szinten 3lanynak.

emlexem, csutortokonkent sok kismama jott a bmc-be, en meg ott ultem es sovarogva neztem a hullamzo pocakjukat, a pici bukfencezett odabennt.
valyoni

Lányok, én úgy tudom, hogy rövid protokollt általában azoknál a nőknél szoktak csinálni, akiknél nincs probléma. Nekem sincs semmi bajom, a férjemnél van a bibi, nincs elég katona.
Azért kell a fogigátlót szedni, hogy leállítsák a petefészek működését, néhány helyen úgy is írják, hogy pihentetik (bár sztem egy hónap nem túl hosszú pihenés :)). Majd a megvonásos vérzés után kezdődik a stimulálás.
Szóval nekem se pco-m, se cisztám, se semmi, hála az égnek!

Breki! A leleteim mind megvannak, vérvételek, uh-k, minden, ami kellett. Szerintem most csak megbeszélés lesz, meg ahogy írtátok, lehet megkapom a recepteket és legközelebb már a szurikkal együtt randizunk a dokibácsival!
Ja és már írtam, de biztos nem is volt fontos (remélem) én nem a BMC-be járok. A célunk csajok, ugyanaz!!!
gigibp

Sziasztok!

Elszántan felhívtam az ügynököm, hogy befogad-e egy vizsgálat erejéig, mondtam az okát is. Nemnagyon akarta, kérdezte, h. miért? Nincs saját nődokim?
Van is, meg nincs is.... Egész aug-ban szabin van, másrészt már ezer éve nem volt hozzá szerencsém, mert folytok az ügynökömhöz járok a BMC-ba - tudjuk miért. Nagynehezen rábeszéltem magamra Sz-t.
Na, ezért írtam, hogy nem nőgyógyászat a BMC!!!
Bent szokás szerint nagyon rendes volt velem, elküldött HCG-s vv-re, persze 2 alatti volt. Aztán írt fel gyogyókat, ha attól nem javulok cs, p-re, akkor sajnos jelentkeznem kell kaparásra.
De nem így lesz! Szóval:
Rendbejövök a gyógyszerektől!
Elmúlik a vérzésem!
Teljesen egészséges leszek.....MOST!!! :lol: Így döntöttem! :)

Andrea:
A francba!!! Annyira, de annyira.... :cry:
Látom azért már picit jobb a hangulatod, de akkor is egy extra-mega-giga ölelést neked! ((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))

Judit:
Lehet, lemaradok a zebracsapatból, nemtom mennyit csúszok emiatt. Azért igyekszem beérni titeket! :)

Mieza:
Talán kacifántosan fogalmaztam, de örülök, hogy vetted. Sajna nem tudok szigetelni, inkább kímélő üzemmódban leszek...

Kubu:
Gyógyulj meg mindenhol!
Van tejcsid?
Olvadozok, annyira szépséges a bébid, persze Marci is tüneményes! :)

Gigi:
Üdv, sikeres ET-t! Hová jártok?

Béku:
Hurrá, hogy lement a HCG-d!!! Miknek tudunk örülni?! :shock: :?

Vaya:
Szupi, hogy jól vagytok! :) Hinnye, de lment az idő, tényleg már a 3. trim-be lépsz nemsokára? :shock: Gratula! :)

Vnbeni:
Jó kis kálvária...
Milyen lett a hystero eredménye? Kaptál zárót ugye?

Brumi:
Sajna még nálam nem múlt el Piri, de remélem csökken és csökken, egyre jobban.

Woody:
Hurrá tejcsi!!! Mekkora haja van!!! És milyen gyönyörűűűű!!! Az ő pofikája is sima, sehol egy gyűrődés. Hogy csináltátok?

Mara:
Klassz kir kirándulás, mi vasárnap mennénk Tiszaföldvárra (is), remélem rendeződök és el is indulunk pihengetni, rokonyozni és kirándulni.

Zsuzska:
Gratula, hogy sikerült ügynököt választani. Sok szerencsét S-hez! :)

Heni:
Hali, gyorsan-gyorsan neked netet! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

KPN!!! :lol: :lol: :lol:

Tista libabőr vagyok és közben folyik a könnyem!!! Ez csodálatos! Hatalmas gratuládé nektek!
Mázlista Kismami vagy nagyon, úgy örülök!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Valyoni,
milyen szép is lesz ha újra te indítod majd a sikerszériát :wink:

Kép
judit0713

ja,bocsi,elfelejtettem,hogy nem BMC :lol:
akkor nem tudom,miért hív vissza a doki,nálunk ezt már menetrend-szerűen lehet tudni :)

1 hónap nem olyan sok,főleg ha csak 24 nap :)
elmegy az gyorsan!

én ápr. 22-én voltam első konzultáción,és július 21-én volt a beültetésem,tehát majdnem kereken 3 hónap múlva már meg is kaptam az embriócskákat.

azóta már tudom,hogy telik az az idő,nem kell sürgetni :)
Vendég

Andi! A HP rövidítést mi is szoktuk használni a barátnőmmel, sőt nekünk van egy full extrás változatunk is ez pedig a HBP, hogy mi a B? Háááát ööööö nem tudom le merjem-e írni? ;) B...atlan.
...=asz :lol:
A munkahelyünkön sajna nagyon sok ilyen nő volt...
gigibp

HENI IFIASSZONY!!!!!!!!! :)
Imitten is nagyon bódottá-os házaséletet kívánok Nektek... és hogy a jóból még egy kanállal rátegyek: BŐSÉGES GYERMEKÁLDÁST !!!!!!!! :)
Jó lesz, ha már sűrűbben jössz, hiányzol innen....... :)

Sajtikám, megelőlegezek Neked egy hullócsillagot csütörtökről.. ész azt kívánom hozzá, hogy a MOST-od teljesüljön!!!! :)

Nórikám: akkor itt a publikusban is.... egymillió gratuládé :) Te kis pisziok mázlista 2 csíkot odasunnyogó kedvenc-kábelbarátném :))))))))))
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?