Sziasztok!
Elszántan felhívtam az ügynököm, hogy befogad-e egy vizsgálat erejéig, mondtam az okát is. Nemnagyon akarta, kérdezte, h. miért? Nincs saját nődokim?
Van is, meg nincs is.... Egész aug-ban szabin van, másrészt már ezer éve nem volt hozzá szerencsém, mert folytok az ügynökömhöz járok a BMC-ba - tudjuk miért. Nagynehezen rábeszéltem magamra Sz-t.
Na, ezért írtam, hogy nem nőgyógyászat a BMC!!!
Bent szokás szerint nagyon rendes volt velem, elküldött HCG-s vv-re, persze 2 alatti volt. Aztán írt fel gyogyókat, ha attól nem javulok cs, p-re, akkor sajnos jelentkeznem kell kaparásra.
De nem így lesz! Szóval:
Rendbejövök a gyógyszerektől!
Elmúlik a vérzésem!
Teljesen egészséges leszek.....MOST!!!
Így döntöttem!
Andrea:
A francba!!! Annyira, de annyira....
Látom azért már picit jobb a hangulatod, de akkor is egy extra-mega-giga ölelést neked! ((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))
Judit:
Lehet, lemaradok a zebracsapatból, nemtom mennyit csúszok emiatt. Azért igyekszem beérni titeket!
Mieza:
Talán kacifántosan fogalmaztam, de örülök, hogy vetted. Sajna nem tudok szigetelni, inkább kímélő üzemmódban leszek...
Kubu:
Gyógyulj meg mindenhol!
Van tejcsid?
Olvadozok, annyira szépséges a bébid, persze Marci is tüneményes!
Gigi:
Üdv, sikeres ET-t! Hová jártok?
Béku:
Hurrá, hogy lement a HCG-d!!! Miknek tudunk örülni?!
Vaya:
Szupi, hogy jól vagytok!
Hinnye, de lment az idő, tényleg már a 3. trim-be lépsz nemsokára?
Gratula!
Vnbeni:
Jó kis kálvária...
Milyen lett a hystero eredménye? Kaptál zárót ugye?
Brumi:
Sajna még nálam nem múlt el Piri, de remélem csökken és csökken, egyre jobban.
Woody:
Hurrá tejcsi!!! Mekkora haja van!!! És milyen gyönyörűűűű!!! Az ő pofikája is sima, sehol egy gyűrődés. Hogy csináltátok?
Mara:
Klassz kir kirándulás, mi vasárnap mennénk Tiszaföldvárra (is), remélem rendeződök és el is indulunk pihengetni, rokonyozni és kirándulni.
Zsuzska:
Gratula, hogy sikerült ügynököt választani. Sok szerencsét S-hez!
Heni:
Hali, gyorsan-gyorsan neked netet!