Új privát üzeneted érkezett!

kpn: Gratulálok, egy csoda ez a baba. Majd gyere és mesélj mindig, hogy mi van veletek.

Lányok! Nem kell valamelyikőtöknek egy gyönyörű, de nagyon hisztis kisasszony? Ma már kezd kiborítani, tegnap is ezt csinálta egész nap. Nem tudom mi van vele, talán valami front. Szóval ki kéri? Ajánlatokat várom. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Csutka, az én férjem 49!

Maccs
vörösmacska

Viki,
szerintem bármelyikünk szívesen bevállalna most egy hisztizsákot is, csak itt legyen :wink:
De remek anya vagy, tehát hamar megnyugtatod, és utána büszkén gyönyörködhetsz alvó gyermekedben!
Tehát ne add tovább, inkább csak babásodást előszegítő varázslást küldj nekünk :D

És akkor az újabb tábla Lili babával kiegészítve:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

judit: Tudom hogy bármelyikőtök bevállalná, de a megnyugtatósdi két napja nem megy. Persze imádom, csak panaszkodom kicsit. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.08.10 09:18-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Azt lehet :wink:

Na és akkor újra a tábla, mert közben Számos Pancsi is megsúgta az adatait :D

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Kpn!

Na, most hivatalosan is gratulálok! Úgy örülök, hogy azt láttátok, amit vártatok! Mit szólt S ügynök, örült nagyon, ugye?
Képet kaptatok, bár tudom, nála nem olyan jó a uhus gép!

rodina74

KPN: GGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAATTTTTTTTUUUUUUUUULLLÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLOOOOOOOOKKKKKKK :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!!

vicky lánykájának a párja is vihető az én drága kisfiam a tegnapi nap után. Kettő az egyben!!!

Kép
Kép
colin

Jaja, a gyerekeink nagyon összeillenek. A két hisztis duracell nyuszi. :)
vicky79
Budapest III. kerület

woody
gyönyörű a kicsi Lili, meseszép :)

andi
én még azért szoritok neked

kpn
látjátok csajok vannak még csodák, gratulálok nektek is, vigyázz nagyon magatokra.

hófehérke drága
hol van neked nyháza mellett az otthon? nekem pont nyháza volt 26évig az otthonom :)

vicky, colin
ez a front minket is megvisel őket meg mégjobban, nekem is voltak Filippel ilyen napjaim hogy azt mondtam a férjemnek vagy most feláll a melóhelyen és hazajön vagy mire hazaér engem már nem talál itthon mert nem bírom a napok óta lévő orditást... aztán megkönyörült rajtam és hazajött.... persze ezeken a napokon én is alig aludtam vmit, aztán elvitte sétálni én meg aludtam egy kicsit és mindjárt más lett a világ :)

rólunk
hétfő óta elmúltak a fájások most csak méhösszehúzódások vannak bőven, megyek ma ctg-re kiváncsi leszek mi lesz majd. a vérnyomásom viszont az egekben van a pulzusomról nem is beszélve.
146/73/121 a pulzusom , úgyhogy megyek fekszek míg nem kell indulni meg haza nem jön a férjecském.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Kpn teljesen elérzékenyültem a sztoridtól, annyira jó, hogy ez történt. Igazi csodababát kaptatok az élettől. Szívből gratulálok!

Woody Lili egy csodaszép tündérkirálylány :D nagyon édes a képeken, annyira fura hogy 3 hónap múlva én is egy ilyen kis babát fogok majd a kezemben, aki az enyém. Még mindig hihetetlen.

Vicky Colin hát igen ilyen kis hisztizsákokra vágytunk, vágyunk mindannyian. Kiborítanak mégis hogy imádjuk őket.

Mi ma megyünk dokihoz, most már gyakrabban kell, 3 hetente. Doki megígérte, hogyha kisasszony megmutatja magát, csinál még egy 4d-s képet. Hát túl sok reményt nem fűzök hozzá, mert elől van a méhlepény, ami eltakarja, eddig sose láttuk rendesen. Ha valami csoda folytán sikerül, akkor töltök fel majd képet. Meg régebben pocifotót is kért valaki, azt is rakok majd fel, ha lesz egy kis időm.

Mennek továbbra is a háttérből a drukkjaim mindenkinek! ++++++++++++++++++++++++++++

Kép
vayacon

Lukacsné: Kótaji vagyok :)

hofeherke

Sziasztok!

KPN: igazi mega-giga gratula! Látjátok van ilyen is és bizni kell, és soha sem feladni. Próbálom én is csak más téren. Liza baba után itt a következő igazi véletlen csodababa! (Kép mikor lesz KPN és KUBU?) KPN te tényleg nagyon régen itt vagy már, kb én is azóta olvasója vagyok ennek a fórumnak. Ugye Tigriske szült ikreket?

És most itt van Macsek az ikrekkel!

És azóta mennyi baba született vagy van útban, jaj de jó!

Lukácsné: reméljük Hanna hamar születik, pár nap még, kitartás.

Veloci: én is csodállak, de fogadd el a sors akaratát. Ahogy leírtam, mi már nem a kismami hanem inkább nagymami korban járunk (hiszen neked már van is unokád). Ha még megadatik a csoda, egy ujabb babaáldással, fogadd szeretettel, de ha nem, neveld azokat akik vannak és várjad szépen sorban a kopogtató unokákat. Nehéz ezt elfogadni, de egyszer mindenki belejut ebbe a korba. Ennek is megvan a szépsége. Más tészta, hogy én sem gyerekben, sem unokában nem nagyon reménykedhetek, talán rámtalál az az egy aki van/közben meg nincs.

A 45-éves korhatár sajnálom, hogy nem tudtál róla, de államilag finanszírozott módon csak eddig jár lombik. De azt hiszem, semmilyen orvos már nem javasolná ezt ebben a korban, és igen, még fel is kell nevelni min 20 év. Bizzunk a jó sorsban és örüljünk annak, ami van!

Többiek nektek kitartás és mega/gigadrukk

üdv

kispatak
Vendég

sziasztok!

kpn: szivbol gratulalok!!!!

Hat lanyok, kezdem azt hinni,hogy ez a sok sikertelenseg tuti,hogy pszichesen van,na de,hogy nyugodjon meg az ember lanya,hogy ha minden vagya az,hogy gyermeke legyen,es minde procikajaval azon van,hogy megfoganjon.

megis jartuk a bmc-t nagyon hamar vegeztem, kb fel orat voltam.
Csajok van valami tippetek arra,hogy hogyan lehetne megnoveszteni az eresben levo sejtet? Alig nott valamit ketto erik, az egyik nott 1mm-et a masik 2mm-et, a mehnyalka 2mm-t.Es a 19.napon vagyok.
Most tomom magamba a turot tejfollel, a penteki uh ota nem ettem.

andi: varunk a hirekkel!!!!!
valyoni

Nah jol leirtam egyszerubben igy:van egy 12mm-es es egy 14mm-es tuszom, a mhny: 8mm. Penteken kell ujra mennem uh-ra.
valyoni

Sziasztok !

ennél jobb és békésebb pillanatot el sem lehet képzelni. Sorolom, Marcus és apja a hálóban kinyúlva horpaszt, Liza tele pocóval az ágyában. Béke és csend juppppppé.
Lánykák ha nem lassítotok az életben nem érlek be Benneteket :-)
most is csak bekukk mert még sok a teendő de lassan jövök és felzárkózok a 10-20 oldal elmaradásommal, DE AZT TUDOM HOGY MOST MI CSALT KÖNNYEKET A SZEMEMBE !!!!!

KPN tiszta szívemből nagyon nagyon sok szeretettel gratulálok !!!!
Istenem kis csodababa !!! Annyira boldog vagyok.

Ha megengeditek raknék egy képet a kis rózsaszín habcsókomról

Kép

Kép

Kép

és persze hurrikán sem maradhat le :-)

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: gyonyoruek a gyerkoceid, a kis Liza csodaszep kis hajasbaba.Nagyon edes es ahogy fogja a kis fejet,haaat zabalnivalo.
valyoni

Kispatak! Nem az motivál, hogy nem fogadom el a koromat! Sőt - tökéletesen vagyok a bőrömben, és büszkén hirdetem, hogy nem sokára "dupla Nagyi" leszek.amúgy egy hétig pont nálunk van a kismanó unokám.
Az állami finanszírozásnak nincs korhatára, ezt megkértem írásos állásfoglalásban az OEP-től.Ha meg lenne, akkor kifizetném.
Érdekes kérdés ez a kor.....több helyen mondták, hogy jó hormonszintek esetén nincs akadálya, sőt én jobb alapokkal indulnék állítólag, mint sok 30 éves(a szülések és a miatt, hogy relatíve nem rég,hat éve szültem),több helyen meg mereven a személyi igazolványban lévő kort nézik.

Lányok nagyon -nagyon jó nézni a bébiket, akinek pedig még nem sikerült, annak hiszem, hogy lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívesen küldenék fénypostával a fiatal kori fogamzókészségemből, csak sajnos nem találom........

velociraptor
velociraptor

velo: mond kerlek miert szeretnel gyermeket ha van neked otthon ahogy irod 10 akik spontan fogantak es unokad is van???
valyoni

Kubu!

Látom, Marcus hozza a kórházban bemutatott lendületet :D
És Liza is éppen ugyanolyan kis bújócska, mint mikor találkoztunk :D

Vicky és Colin!
Én vállalom :D Akár mindkettőt egyszerre!
Kiságypara sincs, hiszen 3 babára vagyunk berendezkedve még...nem nyúltunk azóta sem semmihez a babaszobában ...

Én Woodynak és Kubunak is ajánlgattam a kórházban, hogy szó nélkül viszem a csajokat és persze Marcit, de ők nem akarták odaadni :(

eszter82
Budapest

Kedves Vayoni!

Nincs a vágy hátterében semmi csoda, vagy rejtett tragédia.Mindig nagyon sokat foglalkoztam gyermekeimmel, amit úgy gondolom, a nagyok életének alakulásán jól le tudok mérni. DE!!!!!!!!!!!!!!!Nekem nem volt olyan, mikor öncélúan tehettem ezt......nem tudom értesz-e.Szoptattam én is a gyerekeimet volt amelyiket egy éven túl, de reggel szopi, aztán nem még egy kis közös alvás, hanem irány a meló........sok-sok beszélgetés, de főzés vasalás,vagy akármi közben(meg este későn). Imádom a babaruhát,de mikor már volt pénzem, hogy vegyek, akkor a nagyok tették, mert nem volt időm a boltokat bújni, inkább játszottam az otthoni kicsikkel.Ne úgy értsd, hogy ezt bármelyiket ne szerettem volna így...nagyon boldog életem volt eddig is.De rengeteget melóztunk, mert nyomorra nem szabad sok gyereket vállalni...
Most, hogy megöregedtünk, és a nagy gyerekeim átvették a vállalkozás egy részét, végre van időm - és olyan jó lenne így egy bébi.

velociraptor
velociraptor

Kubu,
tüneményes kis család vagytok!
Nagyon jó látni a képeken, hogy milyen kiegyensúlyozott, gyönyörű gyermekeid vannak!

Valyoni,
a mnyh-ra tuti jó a sok fehérje!
A tüszőnövesztésre sajna nincs tippem :roll:
Általában hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Ez a 19 nap nekem kicsit soknak tűnik, de mondjuk nálam 27-28 nap egy ciklus.
Pénteken lesz újabb uh? Addig akkor küldöm a tüszőnövesztőt :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
csudijó az új vonalzód :D

Kép
judit0713

Sziasztok!

Sajna megerősítést nyert, hogy ez a próbálkozás sem nyert... (akik ma voltunk visszarendelve vv-re, egynek sem..! :(...)
Nagyjából átbeszéltük a folytatást a Mágussal, mivel szerinte nagyon jól reagáltam a stimura, ugyanezt a protokoltt javasolta, márcsak a pco miatt is.
Úgyhogy amikor majd szeptemberben megjön, kb. 1 hónap múlva, az 1-2 v. 3. napon mennem kell hozzá, lesz egy uh és felír fogamzásgátlót, azt be kell szedni és utána levő mensikor kezdődik a szuri, előre láthatólag október 10-15-e környékén, ha jól sejtem.... Persze ehhez az szüikséges, hogy ami ciklusom most lesz - mert még nem jött meg- ne legyen majd marathoni hosszúságú, mert akkor csúszhat az egész menet..

Rákérdeztem pár dologra:
- mikor kezdhetünk: 10.02. után (nekem 07.02-án volt a beültetés, tehát beültetéstől számítjuk a 3 hónapot),
- progeszteron krém: NEM JAVASOLJA!!!.. ugyanis szerinte pont ellentétes hatást fejtene ki nálam, mint amit szeretnék..... a progeszteron gátolja a peték érését, tehát stimuláció alatt pont ellen-dolgozna, előtte meg a spontán ciklusban a pé-t gátolná meg, így csúszna a ciklus.
- cickafarka, palástfű, pempő és a többi vajákosság: ártani nem árt, de semmi dokumentált bizonytása nincs, ugyanúgy mint a drágább varázsszereknek se, ha hiszek benne szedjem, de ne várjak csodát tőlük.
- aztán végül megkérdeztem, hogy számít-e hogy most az égvilágon semmi PMS tünet nem volt.. azt mondta, hogy ennek nincs jelentősége, ez nem lehet oka, hogy nem sikerült...

Szóval ez van. Nagyon köszönöm többezredszerre is, hogy ennyire drukkoltatok. Most átadom a terepet az újabb versenyzőknek, aztán mi majd az őszi babamarathonon indulunk újra...
andrea-1

Úram Isten, tényleg ciklus első felében használ valaki is progeszteron krémet?!?!
Nekem ez csak most jött le így -de megdöbbentem..

velociraptor
velociraptor

Judit, ugye te vagy a nagy álomfejtő?
Olyat álmodtam a hétvégén, hogy még mindig nem szabadulok tőle.
Álmomban aludtam, alvásból ébresztettek fel, valami papírt kellett megkeresnem. A saját szobámban voltam, felálltam a papírért és abban a pillanatban elöntött a vér, nagyon. Pillanatok alatt hatalmas tócsa meg valami undorító kupac lett alattam.
A párom lefektetett, mondta, hogy hív mentőt. Én meg akkor jöttem rá, hogy hiszen most én megszültem. De nem volt babám, csak a placentát szültem meg. (Igaz, előtte hasam sem volt) :shock: :shock:

Na ez az álom mit jelenthet?
aktucs

azt, hogy túlpörgött az idegrendszered....................bocs a beleszólásért

velociraptor
velociraptor

Köszi, ennyire magamtól is rájöttem.
aktucs

Aktucs -akkor bocsi...

velociraptor
velociraptor

Velo,
eddig nem akartam reagálni a hsz-eidre, de most már muszáj.
Figyi,
mi it azért vgyunk egymásnak, hogy segítsünk, hogy legyen kivel megosztani a tapasztalatainkat, örömünket, bánatunkat...
Szóval itt nem igazán illik "fikázni" a másikat.
Sem az esetleges tudatlanságáért/tapasztalatlanságáért, (hiszen senki nem úgy ugrik ki az anyja hasából, hogy a meddőség összes tünete és kezelési lehetősége a kisujjában van) sem a furcsa álmokért, gondolatokért amik bennünk ébrednek az idők során.
Tudom, tudom, sok mindenben tapasztaltabb (hiszen idősebb is) vagy nálunk, de hidd el, vannak dolgok, amikben te számítasz kezdőnek és amit itt sokan, sokszor átéltek már.
Szóval szeretnélek megkérni, hogy akkor gyere közénk, ha résztvevő, építő tagja szeretnél lenni ennek a csapatnak a többiekhez hasonlóan!
Köszönöm!

Kép
judit0713

Andi,
nagyon sajnálom, utolsó percig bíztam a sikerben :cry:

Aktucs,
az álmod szerintem a hsg utáni vérezgetéssel kapcsolato. Annyira foglalkoztat a babavárás és mellette az éppen átélt vizsgálat, hogy ezt a kettőt kombináltad valahogy össze.

Kép
judit0713

Abban nem voltam építő, hogy hirtelen megdöbbentem azon, amit többen, orvos nélkül tesznek(van aki egyébként biológiai ismeretének hitében)? Nem hiszem egyébként, hogy amúgy bárkit fikáztam........de kívánságod számomra parancs.....ez volt az utolsó hozzászólásom...........(független attól, hogy ha visszaolvasod, engem azért meg-megkóstoltak,és nem sértődtem meg)

Sok egészséges Babát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

velociraptor
velociraptor

Sziasztok!

Még nem olvastam mindent vissza, ígérem megteszem hamarosan, csak most vár a kozmetikus! :) Legalább egy kis kényeztetés!

Andrea, sajnálom (((((((((((((((( O ))))))))))))))))))))))

Kubu, gyönyörű a kislányod, csakúgy, mint Woodyééé!

Jöhetnek a hisztik gyerkőcök :lol:

Sietek vissza! ;)
gigibp

Velociraptor, én tudtam, hogy 45 a határ a bmc-ben, főleg ha van már gyereked. Egyszer pont akkor küldtek el valakit, amikor konzultációra vártam. Ha valaki évek óra szenved és eléri a 45-t, akkor segítenek, még pöröghet tovább, de az újakat már nem veszik be.
Nem a te esetedről beszélek, de valahol értem is, mert ilyen korban már nagyon csökken az esély. És ugye abból a tb pénzből fiatalabbaknál, akiknek még nincs babájuk, többeknek is segíthetnek.
De azt gondoltam, hogy vagy nem vagy még 45 :D vagy valami spec eset leszel, hogy kaptál időpontot.
Sajnálom nagyon, hogy így alakult. De vígasztaljon, hogy neked már ott egész csapat :D Mindemellett megértem, hogy miért vágysz babóra és nagyon kívánom is nektek :D Hátha mégis beesik spontán…
Lehet, hogy több infora volt szükségük, mielőtt meghozták ezt a döntést, amit nem akartak lelevelezni, nem? Még fizetősen sem fogadtak volna be? Vagy azt nem kérdezted?
Azért majd mesélj, gyere, hogy hol sikerült, hátha valahol összejön. Annyit tudunk itt, hogy a többi intézményben iszonyú sokára lehet időpontot kapni beavatkozásra…
Igen, van akinek használnia kell a progi krémet sajnos, mert a tüszőkkel együtt az endo is megnő és köszönöm, nem szerettem volna még egyszer egy hét alatt egy olyan endot növeszteni, amit műteni kellett és ment vele a fél petefészkem…

Zsuzsi, örülök, akkor gondolom nem volt gond a kódokkal a belépésnél :D

Knp, spontán? Hát, Judit, írd be a táblába, hogy 5 inszem után is lehet ilyesmit !!! Nagy gratula! Látjátok, sosem lehet tudni, hogy mikor sikerülhet :D )))

Vicky, kitartás. Engem az egyik cseh rokoncsaj hívott ma fel, hogy nyugtassam meg, mert a kiscsaj egész nap hisztis, tuti valami front :) Utána meg olvastalak téged. Szóval, tuti van valami a levegőbe!
Colin, most olvasom, hogy ez most valami gyerekdivat :D Lehet, hogy csak mindenki most próbálja, mennyit bír a mamija… Vagy a Szigetre akarnak menni…

Lukácsné, ha a magna üzlet nem jön össze a babóig, akkor majd utána elintézzük, nekem még sokáig szükségem lesz rá :D

Vaya, képeket! Azokat imádjuk :D

Valyoni, ne izgulj,nekem is iszonyú lassan kezdtek nőni a tüszők, ráadásul úgy, hogy nem kevés injekciót kaptam… De tömtem magamba a fehrjét, meg vettem fehérjepótlót is (fogyis italnak használják, de én kaja mellé ittam), meg ugye a méhpempő is segíthet (mondjuk az inkább nyálkahártyás)…

Kubu, hurrá-hurrá :D Mesélj, mit szólt a hurrikán a rózsaszín csomaghoz? :D

Aktucs, szerintem lehet, hogy az, hogy már mindenre fel vagy készülve, nincs benned semmitől sem félelem. Csak két dolog hiányzik: baba a hasban, aztán meg a megszületett baba… Mindkettőt kívánom neked.
Nekem a természetgyógyász azt mondta, hogy az jó, ha álmodsz a terhességgel, mert az jelenti, hogy egyre jobban elfogadtad, készülsz rá (nem csak te, hanem a tudatalattid is :D )

Andrea, annyira kerestem az írásod, most olvasom. Nagyon sajnálom. Hányan voltatok ma? Jaj, hogy ennyit kell várnod a babóra! De hidd el, össze fog jönni ám! Fel a fejjel!!!!
mieza

Velo, nem rosszból írta Judit. Csak itt olyan összetartás van és annyira tarjuk egymásban a hitet (mert mi magunk is nagyon hiszünk és hisszük másoknak is, és mások helyett is, mert csak így lehet).

Te meg néha olyan realistán bedobsz mondatokat, hogy meg is mosolyogtatsz :)
- mindannyian álmodunk furaságokat, valószínű azért, mert minden gondolatunkat a baba foglalkoztatja. De én hiszem, hogy ezen túl is vannak üzenetei, értelmei az álmunknak. Ha nem is a jövőt mutatják, de a tudatalattinkat tükrözik, amiből következtethetünk dolgokra. Szeretjük ezt megosztani egymással itt :) Végül is ki érthetné meg egy babára váró nő furcsa álmait, ha nem a többi ilyen leendő mami?
- mosolyogtam a peteéréses tanácson is, mert szerintem nincs olyan közöttünk, aki ne nézegette volna naponta a tojásfehérje cuccot :)
- és mosolyogtam ezen is: "Úram Isten, tényleg ciklus első felében használ valaki is progeszteron krémet?!?!
Nekem ez csak most jött le így -de megdöbbentem.."
Mert nem véletlenül keni, aki keni, meg van az oka, attól még, hogy te nem tudod... meg lehet ezt kérdezni humánusan is, mint ilyen hüledezően :)))

Én örülök, hogy itt vagy, érdekes személyiségnek tartalak, csodállak a sok gyerkőc miatt és szerintem tőled is sok mindent tanulhatunk.
De nem a fura beszólásokat :)))
mieza

Képzejétek, ma voltam vv-en a központi laborban. Előre mentem, tök jó fejek voltak. A lényeg, hogy sehová se volt ráírva, hogy vizelet is kell, így nem vittem. Persze kellett. Kb. 2 ml-t tudtam kipréselni, amiben a fél utrom úszkált :) (Kíváncsi vagyok, mit tudnak ezzel kezdeni :))))
mieza

Szia Mieza!

Köszönöm a kedves soraidat.

Neked még reagálok, mert nem akarok bunkó lenni.Igazad van, hogy csökken az esély és persze, hogy jogukban áll, hogy meggyőződésük ellenére ne segítsenek. Csak ehhez egy email is elég lett volna, felesleges volt oda mennem és várnom, ahhoz, hogy kerek kettő perc alatt közöljék, hogy ez a korhatár.
Nem ajánlották fel a fizetős lehetőséget. Nem volt szerintem spec. kérdésük, mert meg se nézték a leleteimet. Mindegy, nem dőlök a kardomba, van még tíz intézet rajtuk kívül.
Viszont, lehet, hogy szemét vagyok, de attól nem furdalna a lelkiismeret, hogy az én lombikomból másét finanszírozhatnák -fizettem az elmúlt 29 évben annyi tb-t, hogy ajjajj.....de azzal se lennem gondom,ha ki kéne fizetnem.....
Több helyről kértem konzultációt, volt ahol azt mondták, hogy nem a személyiben lévő kor számít, volt ahol elzárkóztak ezzel semmi gondom. Sőt nem is szívesen mennék olyanhoz, akinek ellenérzése van.
Mindegy én mindenképp meg fogom próbálni - ha nem tenném,lehet megbánnám. Persze nyilván rám nem esik olyan élével a dolog,ha nem sikerül, mint akinek nincs gyermeke.

velociraptor
velociraptor

andi: nagyon sajnalom.

velo: egy parszor mar elkezdtem irni neked,de mindig toroltem.

most ujra megprobalom, csak ugy jottel a "semmibol", semmi,hogy helo, csatlakoznek vagy uj vagyok meg vagy regota olvaslak benneteket.... a soraidbol nekem az jott le, hogy gunyolodsz velunk es hulyere veszel bennunket,hisz itt vagy te aki 10x spontan fogant, orulunk neki persze, es mindenki aki teherbe esik az egy csodalataos dolog,de.. leirogattad,hogy hogyan kellene megfogannunk mit kellene nezegetnunk, szerintem aki a lombikig eljut nem szorakozasbol jut el ,rengeteg dolgon keresztul megy, mindent amit csak lehet kiprobal a fogantatas remenyeben.
Orvostol-orvosig jar, beszed mindenfelet amivel novelheti a fogamzast.
Egyaltalan nem ertem,hogy 10 gyermeked szuletett, minek mennel lombikra, ha plane meg a korod is akadaly ebben,ne erts felre nem bantaskent irom, csupancsak a gondolataimat probalom osszeszedni.
Egyiknap irod,hogy reggeltol-estig dolgozol,masiknap pedig,hogy te vigyazol az unokadra, szal nem ertelek,ha kaptal a bmc-be idopontot akkor nem kuldhettek el, nekem ezek a dolgok nem egyertelmuek, (es az sem,hogy ha szuletett 10 gyermeked, akkor miert ragaszkodsz foggal-korommel,hogy lombikod legyen,)
de nem is kell,hogy az legyen,hisz nem is ismerjuk egymast.
Ha megis sikerul es lehetseges a lombikprogram, szivbol kivanom,hogy sikeruljon es a mar meglevo gyermekeid is kivanom,hogy szeretetben es egeszsegben noljenek fol.
Nah igy tomoren ennyit szerettem volna. Remelem nem bantottalak meg nagyon.
valyoni

Judit és Valyoni, abszolút egyetértek veletek!

Na más téma:
Holnap megyünk konzultációra, nagyon vártam már!
Aug. 2-a óta szedem a fogamzásgátlót, elvileg hónap végén jön Méri és utána indulhat a szúrka!
Nem tudom miért rendelt be a doki ilyen korán... Szerintetek?
Nem hinném, hogy már most felírja az injekciókat, mert hát ugye... előbb meg kéne mutatni, hogyan is kéne magamba döfni azt a fránya tűt stb.! Javítsatok ki, ha hülyeséget írok!
gigibp

gigi:
szerintem, megbeszelitek a tovabbiakat, amikor megjon talan a 3.napon, vagy hogyis van,
akkorra mar kivaltod a szurikat es azt is kell vinned,mert amikor megkapod a stimulacios papirt akkor megis mutatjak,hogy kell bedofni.
Asszem ezert,de javitsatok ki lanyok ha nem igy van.
valyoni

Nagyon sajnálom, ha jó szándékú segíteni akarásomat negatívan értékelitek, de mint írtam az előzőekben nem kell elviselnetek.
mivel saját vállalkozásom van, változó, hogy itthon dolgozom, vagy "terepen".Mi az ellentmondás?
Szerinted, poénból mentem el a BMC-be? De azt hiszem nem kell magyarázkodnom.......
Sajnálom, ha bárki félreértette jó szándékomat, és azt is, hogy maximális segítő szándékkal, mert mindennél többre becsülöm a gyermekvállalást ,mertem esetleg gyakorlati tanácsokat adni(némelyiktek gyerekeim korú) - úgy tűnik hiba volt.
Biztos magamból indultam ki, de én örülök,ha bármivel kapcsolatban tanácsot kapok - még ha szelektálok is.

mindenkinek még egyszer szép babát

velociraptor
velociraptor

Sziasztok skacok!

először is:
Andi: hm.... nem akarok semmi negatívat írni,az most úgyis van a lelkedben,ahogyan az enyémben is volt...
Pár nap,és ismét erőt érzel majd magadban a folytatáshoz!

Addig is küldök Neked,mert én már magamra szedtem egy kicsit: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ősszel majd együtt kezdünk nagyjából,bár én rövid protokollra megyek,de segíthetünk egymásnak!

De amit ennél is jobban kívánok,hogy októberig sikerüljön egy spontán baba :)
Mint láttuk,esély az van!

A progeszteron nem rossz a szervezetnek,mert alapjáraton is van belőle,csak endósoknak nem elég,ezért billent át a mérleg...
Nyílván nem olyan mennyiségre van szükség a pótláshoz,mint terhesség megtartásakor,de kellhet.

Tény,hogy amellett leáll a női működés (amolyan klimax-félét okoz), ezt az tudja,aki az endometriózis miatt kapott 8-9 hónapig tartó hormonpótlást...
DE épp ez kell ahhoz,hogy ne fejlődjön tovább az endo,mert amíg nincs vérzés (és p.é. sem),addig nincs vérzés,ami táplálja!!

Nekem a februári műtét után ajánlották,hogy kapom a hormont jópár hónapig (akár 9), VAGY gyorsan teherbe kell esni,mert míg baba van a pocakban,nincs vérzés,így ez is egy "megoldás".

Mivel akkor már 4 éve próbálkoztunk a babával,kiakadtam,hogy még annyit várnom kellene,így a baba mellett döntöttem,ami persze azóta sincs... :?

De már az is jó érzés volt,hogy 11 nappal a menstruáció várható ideje után még nem volt vérzés.

Aki használta azt a bizonyos krémet,majd remélem megírja nekünk,hogy neki hogy is volt,mit tanácsoltak a használatához :)

A korhatárról pedig annyit,hogy ha akkor még nem lenne gyerekem,biztos ragaszkodnék hozzá foggal-körömmel,hogy folytathassuk,de azt hiszem nem a végtelenségig.
Ahogy írták a statisztikák, 0 és 1 % közötti az esély a sikerre, ami elég kevés ahhoz,hogy 45 fölött évekig próbálkozzon az ember,és hát akkor már bármikor közbeszólhat a klimax is... :(
szerintem 40-nél megállnék,és megindítanám az örökbefogadási procedúrát.
Vendég

Gigi: amikor felírja a doki a szurikat, lesétálsz a gyógyszertárig (2 perc), kiváltod, visszamész a vérvételi szobába, ahol beadják az elsőt, ezzel együtt megmutatják, hogyan is csináld :)

úgyhogy örülj,mert elkezdődik a szurka!! :D
Vendég

Gigi: nem nőgyógyászati vizsgálatra hívtak be?
mert ha csak hó végén jön meg,és a 3. napon kezdesz,akkor vagy még nincsenek meg a vizsgálatok, vagy nem tom...

Andi: hosszú protokoll előtt is van fogamzásgátlózás?
vagy ez mitől függ?
nekem a hosszú előtt nem volt,most a rövid előtt lesz csak.
úgyhogy bele kell húznom,ha spontán bébit szeretnék,mielőtt el kell kezdeni a bogyót :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kicsit felélékült ez az oldal, nem tudom jó irányba-e

Velo: Te már irtál más lombikos oldalra, és sajnálom, hogy nagy sikert itt nem arattál, azt hiszem ott se. Bocs, de ez már kikivánkozott belőlem.

Igaz hogy én nem lombikos vagyok/nem is leszek, de az tuti, hogy itt egy nagyon jó csapat van, akik nagyon összetartanak és segítik egymást. Fórumtalin is voltunk, azt hiszem nagyon jól éreztük magunkat.

Szóval sajnálom, hogy nem tudtál a 45-es korhatárról. Itt a BMC-ben bizony ez van. ja el lehet menni máshová, majd eldöntöd érdemes-e ezért még 100 ezreket fizetni. Szívből kívánom, hogy álmaid teljesüljenek, és sokáig lehess boldog és szerető anyukája 10 gyermekednek és a szaporodó unokáknak. Én viszont azt hiszem, senki sincs bebiztosítva, hogy nagyon sokáig éljen és fel tudjon nevelni egy ujszülöttet. Talán örökbefogadni is csak ezért lehet 45 éves korig. Ha lehetne később, én biztos szültem volna vagy örökbe fogadtam volna.

Lányok nagyon szurkolok mindenkinek, Kubu, Woody minden gondolatom nálatok van a pici lányokkal.

KPN látod van csoda. Kívánom mielőbb mindenkinek ezt a csodát

üdv

kispatak
Vendég

Kpn: gratulálok!!!!
Ez egy újabb hihetetlen csoda!!!
Vendég

judit:
eleg hosszuak a ciklusaim 30-32-34 naposak szoktak lenni, ooo nekem nagyon ritkan volt amikor 28 naposra jott volna.
Amikor a long protokol-t alkalmaztuk, a puregonnal lettek ugye a tuszoim es igy is a 17.napon lettek leszedve, 19.napon kaptam vissza.
Puregon nelkul pedig hat nem akar erni,remelem azert pentekre lesz belolle valami, az utobbi beultinel a 32. napon kaptam vissza ket babust, szerintem az nem normalis dolog, de a doki azt mondta,hogyha a mhny merete jo akkor amugyis minden jo.
valyoni

Sziasztok!
Most egy picit megint elöbújok,remélem most már több idöm lesz irni.Probáltam visszaolvasgatni,hát bizony itt pörög az élet.
Elöször is gratulálok a babákhoz,nagyon aranyosak.

Judit és Valyoni:
Egyetértek Én is Velociraptorral kapcsolatba,örülök,hogy végre megirtátok amit gondoltok!

Magamrol csak annyit,hogy még semmi uj dolog nemtörtént.Voltunk konzultáción,de még nem tudjuk,hogy lombik vagy inszem lesz,mert az elsö sperma eredmény 10M/ml (ezt magán dokinál csináltattuk),a második meg 1M/ml.Igy hát kértek még egy spermavizsgálatot.Egy hét és mi is okosabbak leszünk.
Végül is S. ügynöknél maradtunk,szimpi volt és jókedvü,remélem az is marad.

Egy kis segitségre lenne szükségem a stimuval kapcsolatba.Mitöl függ,hogy hosszú vagy rövid protokolt csinálnak?A rövid esetébe mindig kell fogamzásgátlót szedni?
Most ez egy kicsit hosszura sikeredett.

Üdv. Zsuzska!!!!
zsuzska2007

Sziasztok,

Megjöttem a házidokitól, és úgy kaptam tp-es papírt még erre a hétre, hogy nem kellett találkozni vele!!!... úgyhogy a mai szar napnak megvan a fénypontja :)
Mivel nem volt fix időpontom a rendelés megkezdése előtt odaértem, doki még sehol, asszisztense szabin, egy bűbáj helyettes néni volt, kb. 5 mondatban elmondtam neki mi járatban vagyok... tök megértő volt, mondta hogy persze, maradjak még a héten tp-n :)... aztán mikor megjött a dokinő, utána a helyettes asszisztens néni leboltolta vele az ügyem és nekem már csak a tp papírt hozta ki ... a HP dokinő hálaég be se hívott...

A progi krémre visszatérve: saját magammal kapcsolatban kérdeztem rá, és mivel én elméletileg hormonálisan amúgy rendben vagyok, meg tudtommal endós sem vagyok, így NEKEM kifejezetten nem javasolta, hogy bármi fajta ilyen hormon tartalmú cuccot elkezdjek itt a várakozásban kenni-szedni, és azzal neadjisten bekavarjak.
Persze ettől akinek kell használnia, az gondolom úgyis tudja mikor hogy kenje... annyi, hogy mivel felmerült itt a kérdés a napokban, meg úgy emlékszem olyan is keni, aki nem endós, így gondoltam hogy huh, na itt egy újabb csodaszer amit én még nem próbáltam, és majd hátha ettől megtörténik a nagy varázs.... :)..... De mivel én nagyon megbízok a Mágusban, bár babát még nem varázsolt nekem az ujjaival, így ma rákérdeztem.. és milyen jól tettem, mert lehet hogy jól kibassszarintottam volna magammal, ha csak úgy önszorgalomból nekiálok variálni...

A Velociraptorral kapcsolatos felzúduláshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy tényleg voltak kicsit "éles" beszólások, amit lehet, hogy egyébként jó szándékkal tett, talán végig se gondolta, és mivel nem ismerjük, hogy milyen a stíusa, jobban "felvettünk"... holott lehet, hogy ő ilyen.... Bevallom én is mikor olvastam, volt hogy, gondoltam na mostmár ez tényleg kicsit durva, és visszaszólok rá.....
Raptor, Te viszont szeretném ha tudnád, hogy az itteni csapat nagy része olyan - akár hosszú idő óta tartó - hormonokkal bombázott kezelésen van túl, vagy éppen pont benne, amitől egy egyébként ártatlannak szánt megjegyzésed hatványozottan érzékenyen fogadunk :(
Neked hála ég eddig nem volt talán szerencséd az efféle gyógyszerekhez, és kívánom, hogy ne is legyen, mert hidd el nem egyszerű.. én magam sokszor olyan vagyok tőle mint egy menstruáló pitbull!!!!!!!!!!! Ezt hidd el, talán ez a legjobb jelző sokszor rám/ránk...
És amit még nem tudhatsz, mert Neked megadatott már, az az, hogy milyen a gyermektelenség, ami miatt mi mind vállaljuk hogy ilyen kezeléseknek kitegyük magunkat, amiktől érzékenyen reagálunk, amiktől már sokszor horrorszerű álmaink vannak..stb..stb... sorolhatnám...

Ahogy előttem is írták, tényleg itt már szinte mind túl vagyunk a hüvelyi nyák figyelésen, és társain... Van amikor persze az is elég, és bejön, de nem tudom, tudod-e hogy még ez is milyen becsapós lehet, ugyanis a peteérést, a termékeny napok közeledtét tényleg jelzi, viszont azt hogy a tüsződ valóban megrepedt-e, vagy csak megérik, és ott marad és átalkul funkcionális cisztává, na azt már sajna nem... és akkor azt a hónapot cseszheti az ember... és van akinél sokszor van így.... Szóval hidd el sok mindenen túl vagyunk mi itt már...

Tényleg nem akarom én osztani itt az észt, de amikor én idejöttem, visszaolvastam a fórumot, és igyekeztem nagyjából mindenkivel képbe jönni, hogy nehogy véletlen olyat mondjak, amivel mást esetleg megbánthatnék... És hát, tudom, hogy nekem is van egy hülye szókimondó stílusom, de nagyon bízom benne, hogy még senkit nem bántottam meg, Lányok.. Ha mégis igen, hát rúgjatok jól...p..csán... :)

Na jó hosszú lettem megint...
andrea-1

Békuskám: Én már most érzem az erőt a folytatáshoz :)... Abban szerencsére nincs hiba, csak ami engem kikészít, az a dolog várakozás része... Ha ma itt nekem azt mondanák, hogy mégse káros ez a sok sz@r amit szúrunk, és lehetne folyamatosan.... én azonnal belevágnék, annyira elszánt vagyok... de hát tudjuk hogy mit miért kell, így a várakozással sem tudok mást, csak megbékélni.. és várni, hogy letelljen.. és addig úgy rendezni majd az életünket, hogy ne gárgyuljunk bele....
De édes vagy, hogy gondoltál rám... és csak tudd, értékelem a törödést... :)
andrea-1

Szia Zsuzska!

Jók a kérdések,a válaszok nem ennyire egyértelműek...
nekem most rövid protokollom lesz a hosszú után,és egy hónappal a kezdés előtt kapok fogamzásgátlót.
Fura lesz,mert 5 éve nem szedek ilyesmit :lol:

hogy mitől függ,hogy hosszú vagy rövid protokoll?
a dokitól leginkább.

ha problémásabb az ügy,biztosabbnak gondolják a hosszú protokollt,nekem is az volt ugye előzőleg,merthogy azt hitte a doki,hogy az endometriózisom miatt nehézkes lesz.
Maga a stimulálás nem is volt könnyű.
Most viszont mégis rövid lesz,de talán csak azért,mert ez már a 2.,és így van előzmény.
fogalmam sincs :D

állítólag a hosszú azért jobb,mert azzal szépen be tudják állítani a ciklust úgy,ahogy az megfelelő erre a célra.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?