Velociraptor, én tudtam, hogy 45 a határ a bmc-ben, főleg ha van már gyereked. Egyszer pont akkor küldtek el valakit, amikor konzultációra vártam. Ha valaki évek óra szenved és eléri a 45-t, akkor segítenek, még pöröghet tovább, de az újakat már nem veszik be.
Nem a te esetedről beszélek, de valahol értem is, mert ilyen korban már nagyon csökken az esély. És ugye abból a tb pénzből fiatalabbaknál, akiknek még nincs babájuk, többeknek is segíthetnek.
De azt gondoltam, hogy vagy nem vagy még 45
vagy valami spec eset leszel, hogy kaptál időpontot.
Sajnálom nagyon, hogy így alakult. De vígasztaljon, hogy neked már ott egész csapat
Mindemellett megértem, hogy miért vágysz babóra és nagyon kívánom is nektek
Hátha mégis beesik spontán…
Lehet, hogy több infora volt szükségük, mielőtt meghozták ezt a döntést, amit nem akartak lelevelezni, nem? Még fizetősen sem fogadtak volna be? Vagy azt nem kérdezted?
Azért majd mesélj, gyere, hogy hol sikerült, hátha valahol összejön. Annyit tudunk itt, hogy a többi intézményben iszonyú sokára lehet időpontot kapni beavatkozásra…
Igen, van akinek használnia kell a progi krémet sajnos, mert a tüszőkkel együtt az endo is megnő és köszönöm, nem szerettem volna még egyszer egy hét alatt egy olyan endot növeszteni, amit műteni kellett és ment vele a fél petefészkem…
Zsuzsi, örülök, akkor gondolom nem volt gond a kódokkal a belépésnél
Knp, spontán? Hát, Judit, írd be a táblába, hogy 5 inszem után is lehet ilyesmit !!! Nagy gratula! Látjátok, sosem lehet tudni, hogy mikor sikerülhet
)))
Vicky, kitartás. Engem az egyik cseh rokoncsaj hívott ma fel, hogy nyugtassam meg, mert a kiscsaj egész nap hisztis, tuti valami front
Utána meg olvastalak téged. Szóval, tuti van valami a levegőbe!
Colin, most olvasom, hogy ez most valami gyerekdivat
Lehet, hogy csak mindenki most próbálja, mennyit bír a mamija… Vagy a Szigetre akarnak menni…
Lukácsné, ha a magna üzlet nem jön össze a babóig, akkor majd utána elintézzük, nekem még sokáig szükségem lesz rá
Vaya, képeket! Azokat imádjuk
Valyoni, ne izgulj,nekem is iszonyú lassan kezdtek nőni a tüszők, ráadásul úgy, hogy nem kevés injekciót kaptam… De tömtem magamba a fehrjét, meg vettem fehérjepótlót is (fogyis italnak használják, de én kaja mellé ittam), meg ugye a méhpempő is segíthet (mondjuk az inkább nyálkahártyás)…
Kubu, hurrá-hurrá
Mesélj, mit szólt a hurrikán a rózsaszín csomaghoz?
Aktucs, szerintem lehet, hogy az, hogy már mindenre fel vagy készülve, nincs benned semmitől sem félelem. Csak két dolog hiányzik: baba a hasban, aztán meg a megszületett baba… Mindkettőt kívánom neked.
Nekem a természetgyógyász azt mondta, hogy az jó, ha álmodsz a terhességgel, mert az jelenti, hogy egyre jobban elfogadtad, készülsz rá (nem csak te, hanem a tudatalattid is
)
Andrea, annyira kerestem az írásod, most olvasom. Nagyon sajnálom. Hányan voltatok ma? Jaj, hogy ennyit kell várnod a babóra! De hidd el, össze fog jönni ám! Fel a fejjel!!!!