Új privát üzeneted érkezett!

Helló mindenki!!!!

Bri!
Jaj végre jelentkeztél!!!!Nézegettem a többi topikot,de biztos elkerülte a figyelmemet ahova írtál.Nagyon izgultam és drukkoltam neked/nektek,de érthető,hogy nem jöttél. :wink:
Hát a te megállódhoz is elért a busz! :lol: Szorítok továbbra!
Igen már a 29.hétbe léptem :shock: Kicsit sokkol engem is.Izgulok és már most ideges vagyok mi lesz a szülésnél és utána. :roll:
Apa költözni akar?De hát most rendezkedtetek be :shock:

Vanili!
Tudom sablon duma,de neked is eljön az idő amikor leszállhatsz a buszról!

Betty-Gyancsi-Ranita?????????????????????????????

Angyal!Jelentkezz!Legalább csak egy szóra!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Meli!
Gratu a szívhanghoz!

Szrityi!
Előző oldali laptetőt jól tedd zsebre,októberig :wink:

Zsu!
Októberben csak mennetek kell?Vagy lesz valami vizsgálat is?

Doringo!
Látod mondtam,hogy a görcs nem feltétlenül jelent rosszat. :wink: Drukkolok,hogy minden oké legyen a továbbiakban!

Ancsu!
Hát tudod erről már beszéltünk,hogy mit keresel te a káliba!Szeretnél kistesót a lánykádnak!Ebben nincsen semmi kivetni való!!!!!

Zita!
Sajnálom a cécót a szuri körül,de a lényeg,hogy már vannak szép tüszőid és megy a további drukk!

Húúú biztos kihagytam valakit,bocsi :oops:

Én jól vagyok,rohan az idő.Minden eredményem eddig jó volt,cukor is.Roli nagyon aktív :lol: És egy kicsit már most lázadó :lol:

Puszi mindenkinek és drukkolok akinek kell!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok :D

Elveszett barika jelentkezik :wink:

Bocs, hogy sokáig nem jöttem de jobbnak láttam ha kevesebbet vagyok netközelben igy legalább nem kerestem mindig a miérteket az eddigi sok sz@rért :wink:

Zajlik az életem bár nem annyira mint kellene melót keresek de továbbra sincs, igy a projekt is kilőve, elég a rezsit a kaját és a banki hitelt fizetni ami ismét emelkedett de nem panaszkodok, mert azzal jobb nem lesz az egészség a legfontosabb.

Az árak a csillagos egekben a bérek meg a béka feneke alatt :lol:

Beadtuk nagyobb lakáscserére az igényünket attól függetlenül, hogy anyagilag nem állunk a helyzet magaslatán de itt ahol lakunk nagyon kicsi a lakás csupán 21 m2 nem beszélve arról, hogy mindenféle szedet-vetett népség lakik a házban olyannyira "Chicago", hogy már biztonsági őrök vigyáznak a házra, mert folyamatos gyujtogatások voltak.
Ez nagyon nem vet jót a lelki nyugalmamra de hála Istennek felkerültünk a listára, ami azt jelenti, hogy legkésőbb jövőre megkapjuk és innen ebből a szemétből továbbállunk.
Addig gyüjtünk, ahogy tudunk.
Majd csak kialakul :wink:

A csoda egyenlőre elkerült max annyi, hogy a TSH-m beállt normál tartományba, az 1 szem LETROX-ot visszavette a dokinő fél szemre.
Legalább ennyi jó történt eddig velem :)

Sokat csavargunk az emberrel, sétálunk holnap is megyünk gombát szedni annyira jó ez a kis kikapcsolódás nekem.
Sokkal nyugodtabb vagyok ezektől a kis kimenetelektől, szinte felfrissülök :D

Jelenleg pempősmézet eszem, E-vitamint szedek és KRISTON tornázom, ennyit tudok megtenni a siker érdekében, amely még várat magára :lol:
Dióhéjban ennyi.

Gabi :!:

Köszi, hogy aggódtál értem nagyon jólesik, hogy hiányoltál és a többieknek is köszönöm, hogy vannak még jó emberek akik körülvesznek :wink:

Élek drága a kisebb bajokat leszámitva de próbálok pozitiv maradni :wink:

Hogy elrohant az idő már 28 hetes kismami vagy :D
Szép Rolibaba szobája szeretem a zöld szinet a remény és a nyugalom jut mindig az eszembe róla :wink:

Melinda :!:

Gratula a spontán babádhoz és a kis drága szivhangjához :wink:
További problémamentes hónapokat kivánok :D

Szrityi :!:

Hajrá októberi kezdés++++++++++++++++++++++ :wink:

Betty :!:

Szomoruan olvastam, hogy ismét nem sikerült :(

Drága Bettykém kitartás meglásd sikerülni fog és méghozzá spontán baba lesz megérzés :D
Drukk++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Gratulálok a Te kis spontán babádhoz is :D
Problémamentes hónapokat kivánok szintén Neked is :wink:

Zsu :!:

Kitartás drága Neked is sikerülni fog csak nekünk nehezebben jön össze de higyj benne, hogy egyszer mi is anyukák leszünk :D
Drukk továbbra is++++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Sok boldogságot és gratulálok a Te kicsi babádhoz is :D
További problémamentes kismamaságot kivánok+++++++++

Gyancsi :!:

Nézem a vonalzód és csak lesek drága, hogy eltelt az idő és már Te is belépsz mindjárt a 25. hétbe :D
Örülök, hogy minden rendben van Veled és Gombóckával is :D
Vigyi Magatokra :wink:

Suzy :!:

Örülök, hogy Te és Czipike is jól vagytok mindjárt belépsz Te is a 24. hétbe :D
Istenem de rohan az idő :wink:

princzike :!:

Jó egészséget kivánok Neked és a kicsi Adélnak és sok tejcsit :wink:
Szép kislány
:wink:

Üdv az ujaknak :wink:

Gratulálok akiknek sikerült akár spontán akár lombikkal a baba :D
Kitartás lányok akik még előtte állunk+++++++++++++++ :wink:

Tudom piszok nehéz én sem kevés ideje küzdök a sikertelenséggel de próbálok pozitiv maradni, mert egyszer majd amikor nem is várom, várjuk, akkor fog sikerülni :wink:

Bocs ha valakit kihagytam nem volt szándékos, jó sokan lettünk a topicban amióta nem voltam :lol:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Meli! gratula a szívhanghoz!

bri! jajjj de jóó, 2eskének kitartááás! pihenj sokat,vigyázz magatokra!drukkkkk. a győri kaáliba megyünk majd. a 3 napi vv egy kicsit magas a prolaktin(másfél éve is az volt,de a bromo helyretette), a többi szerintem jó. a 21 napi után még nem érdeklődtem.

angyal! fel a fejjel kitartás,drukkolok h minél előbb bebabásodj!!!!eredmény javulás klassz!!!

KépKép
dike

dike :!:

Köszi de nem vagyok elkenődve mindennek eljön a maga ideje :wink:
Drukk Érted is++++++++++++++++++
Vendég

Halihó :!:

Angyal
Annyira örülök, hogy jelentkeztél, kevésbé annak, hogy ilyen rossz környéken laktok, azért hátha sikerült egy msáik helyre mennetek és megoldódik minden, drukkolok hozzá és ha van kedved gyere sűrűbben :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++nagyon biztató, hogy helyre állt a TSH-d, örülök neki, hajrá spontán baba++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi...igen telik az idő nagyon :!: :wink:

Kitartás és tudod csak pozitívan :!: :wink: puszikállak

Többieknek is pusszantás, mennek a drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép vasárnapot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Angyal!
:lol: :lol: :lol: Na végre!Már aggódtunk érted!!!!
Hát én nem emlékszem hol laksz :oops: ,de tényleg durva lehet :shock: Nagyon remélem,hogy összejön a másik lakás+++++++++++Jó lenne,ha nyugodtabban tudnátok élni!
TSH szupi :lol: Hajrá spontán baba!
Igen,rohan az idő :? :lol: Kicsit most már sokkolóan is.Nagyon közeleg a vége. :shock:
Azért jó lenne,ha picit sűrűbben adnál életjelet magadról :wink:
Puszi & ölelés!

Mindenkinek kívánok kellemes vasárnapot!

Betty-Gyancsi-Ranita?????Ezt is pirossal,mint Angyalnak,hátha.....

Kép
cukigabi
Budapest

Kellemes vasárnapot lányok :D

Mivel már listára kerültünk jövőre egy jobb környéken fogunk már lakni addig ezt kell elviselnem :wink:
De én kibirok mindent szerencsére nem vagyok egy nyámnyila fajta :D :D

Én is nagyon örülök a TSH-nak de a spontán baba még várat magára, nem aggodalmaskodom azzal nem fog hamarább jönni :wink:

Nem jár már azon az agyam minden hónapban, hogy most sikerült-e avagy nem?

Egyelőre igy van jól majd ha átmegyünk a nagyobb lakásba erről a sz@r helyről, akkor fog sikerülni, mert ott már adott lesz a körülmény főleg lelkileg nm kell folyton a lépcsőházi veszekedéseket hallgatni.
Itt belegondolva a hely is kicsi ugyan hová tenném a kiságyat, babakocsit stb?
Még erkély sincsen, az emberrel ketten vagyunk + a cicám de mindig keresztezzük egymást annyira kicsi ez a lakás.

Ahogy tudok mindig bejelentkezek most már nem fogok ilyen sokáig elmaradni :wink:

Puszi Neked is :wink:

Bő 16 hét hét és megszületik a kis drágád annyira örülök Nektek :wink:
Keresztnevet váasztottatok már?

Tudod drága rossz pénz nem veszlik el jó volt egy kis szünetet tartani chat terén de most már feltöltődtem előre nézek, hogy milyen jó lesz másik lakásban élni, nyugalomban nem hülye lakókkal :wink:

Itt egy szinten vagyunk kb 14-en ez durva de már kibirom , mig nem kapjuk meg a nagyobb lakást, az meg jövőre fog megtörténni és ennek örülök most a legjobban :D

Valóban remek szintre beállt a TSH-m de sajna nem rajtam mulik a siker Isten tudja, hogy mikor kell majd jönnie a babának és tuti, hogy Ő azt akarja, hogy majd amikor meglesz a másik nem fogok annyit idegeskedni, akkor mikor nem is fogom várni fog jönni a baba :wink:

Egyenlőre ezen nem is aggodalmaskodom kialakul minden a maga idejében :wink:

Neked már csak 12 heted van elrohan az idő és a kezedben tarthatod majd drága kis Roli babádat, nagyon örülök Nektek is :wink:

Igérem többet fogok bejelntkezni jólesett, jólesik, hogy hiányoztam elég sok Mindenkinek :D

Puszi és ölelés Neked is drága :wink:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Élek még, csak nagyon sok itthon a tennivaló, de jövő hét csütörtöktől a Zember dolgozik, én meg otthon leszek, úgyhogy remélem minden visszatér a régi kerékvágásba és tudok jönni rendesen :wink:

Most csak 2 dolog ami nagyon megütötte a szememet :shock: :shock: :D

BRI- Tiszta szívből gratulálok a kicsihez, hát ez hihetetlen :D :D :D Annyira örülök nektek, remélem 2-eske is felerősödik, drukkokat küldök neki :wink:

ANGYLI- Annyira örülök, hogy jelentkeztél, sokat gondoltunk ám rád a csajokkal, hogy mi lehet veled :wink: De jó, hogy jöttél!!

Üdv. az újaknak, látom vagytok egy páran :D

Gabi, Zsu, Ancsu, Betty, Melike, Ranita, Suzy, Princzi, Szrityi, Vanili, Zbinyek és mindenki, nagyon sok puszi nektek :wink:

Jövő héten visszatérek, asta la vista :D

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

Bri, írtam msn-re remélem megkaptad mert enm voltál bejelentkezve és küldtem. Annyira örülök a jó híreknek. Ma volt csak időm ide írni...... szívből kívánom, hogy egészséges babátok-babáitok legyenek.

Elég sokat írattok, mindenen csak átfutott a szemem :roll:

Angyal nem semmi ez a lakás téma, de remélem minél előbb megoldódik.

A többeknek millió puszi és a sok-sok kismama nagyon vigyázzon magára, már egy csomó babás csaj van, tök jó :) bele kell húzni nagyon...

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok,

Bri:
várom majd a privit ha utol érted magad
és Nagyon nagy gratula, meg szorítok, hogy minden rendben legyen 1eskével és 2eskével.

Gyancsi:
neked is puszi :lol:

Gabi:
Laptetű zsebre rakva szükségem lesz rá!!!!!
Az idő még bizonytalan azt nem tudom még mikor lesz...

Doringo:
bár én sosem kérdeztem rá itt a lányoknál csak kitotóztam, a laptetű az az hogy Te leszel a következő aki babát fog várni, szerencsét hoz.
De én sem vagyok biztos benne :oops:
Lányok segítsetek jól gondoltam?

Dike:
pesti kaális vagyok

Puszi mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Kép
Vendég

Szrityi

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm lányok aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol:

szrityi

Sziasztok,

Rengeteg minden történt mindenkivel, először írok arról, hogy mi van nálunk.

Már 10 tüszőcském van :) szombaton voltam kaáliban, hüvelytisztasági vizsgálat jó :) baktériummentes vagyok :) vérvétel alacsonyabb LH-t mutatott. Most 3 napig kaptam gonal-t (napi 187,5), napi 1 Cetrotide, és napi 1 Luveris. A Cetrotide enyhe allergiás reakciót okozott, de a nővér szerint ez a kis pirosság természetes, meg a viszketés is. Újra kedden megyek, akkor megint vérvétel, UH. Előreláthatólag csüt. vagy péntek leszívás :lol:

Bri!
nekem nagyon tetszett a buszos dolog :) szerintem aranyos, ahogy megfogalmaztad és mennek a drukkok! lesz még abból két baba! :)

gyancsi!
nekem 2 endós cisztámat szívták le, s leszívás után rögtön megkezdtük a lombikot, mert nekem elég szörnyű volt az endó, mert egyszer úgy rosszul lettem, hogy a tolókocsiból úgy szedtek ki, mert nem tudtam kikászálódni még segítséggel sem :( így most ez a legjobb megoldás, hogy leszívás után elkezdtük. Remélem sikerül is :) nekem elég hamar visszajött az endó, mert tavaly jún-ban kaptam az utolsó kezelést, de már okt-ben gyanús cisztáim voltak. Az én véleményem az, hogy nekem még a Dec. Depot sem használt :( de majd meglátjuk, hogy a terhesség segít-e, remélem igen :)

Melinda gratulálok neked is!

Gabi! sajnálom, hogy költöztök, mert nagyon szép lett Roli baba szobája, miért akar a párod költözni? :shock:

Mindenkinek drukkolok!

Zita
zitácska79

Látom pár dolgot félrecímeztem :oops: :lol: de szerintem mindenki érti, hogy kinek szól, bocsi :oops:
zitácska79

Szrityi és a te mondatod is nagyon tetszik :) FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
zitácska79

Sziasztok :D

Gyancsi :!:

Örülök, hogy jól vagytok drága :D

szrityi :!:

Boldog Születésnapot kivánok :D

Vendég

Zita!
ÓÓÓÓÓ az kéne még nekem egy költözés :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

mégegyszer bocsi gabi, sok volt az infó :D s alkottam egy másik történetet belőle :D
zitácska79

Szrityi jó ünneplést mára aztán úgyis értekezünk :wink: !

Gabikám költözködünk, költözködünk itt a pocakunkkal?? :lol:

Zita szuper hírek, 10 tüsző, nagyon nagyon jó eredmény!!! Az a két másik gyógyszer az mire van? (A gonalt ismerem csak :roll: .) Drukkok mennek+++!!!

Suzy gyere a terheléses után! +++++++

Bri cuki vagy a buszoddal, olyan kis kedves sztori ez, az elejétől szeretem :D és igenis tök igaz, hogy TÜRELEMre van szükség az utazóknak, annyit még hozzátennék hogy az utazást is élvezni kell :wink: - mert az élet maga az út, tudod :wink: . Meg szép a táááj stb... hihi
Persze hogy én is félek hogy ne húzzam sokáig, csak tudod mindenkinek megvan a saját ritmusa... valahogy nekem ez az évi két beülti jött be :lol: . Nekem kell idő hogy összeszedjem magam és kicsit kilépjek abból hogy gyereketakarok, hogy ne csak erre gondoljak. Most persze már mentem volna csak mint ahogy írtam mindig közbejött valami. Legutóbb gomba :twisted: (nem rántott - sajnos :( ). Úgyhogy ez így alakul nálam. Tavaly egy stimus egy fagyis és idén is egy stimus egy fagyis. (Bárcsak ez lenne az uccsó :roll: ...)

Angyli szia :D jó régen nem voltál, örülök hogy a lehető legjobban alakulnak a dolgaid! Jót fog tenni a környezetváltozás, az biztos. Meg szupi hogy beállt a tsh-d is! Drukkolok a munkához is (meg persze a babihoz :wink: ).

Betty gyere mááár, jóóó?
Vendég

Doringó igen akinél a laptető annál a baba :D .

Gyancsi váárunk!
Vendég

vanili :!:

Szia:D

Bizony rég nem voltam de most már gyakrabban fel fogok nézni, mert hiányzott Mindenki és jó ujra itt lenni Veletek de a kis szünet is jót tett nekem :D

Remélem, hogy jövőre minden meg fog változni a legelső szempont most a nagyobb lakás majd utána meglátom, hogy a kis lelkem mennyire jön rendbe az itteni sz@r dolgok után és, akkor talán már beköltözik a kis pocilakó is.

Nemrég ismét állt a bál az emeleten komolyan mondom, hogy ebbe én már bele vagyok fáradva ami itt zajlik és tudom, hogy csunya ilyet leirni ennyi sikertelen év után de ebbe a házba Isten ments babát :!:

Drukkolok továbbra is Érted+++++++++++++++++
Vendég

zita! gratula a 10 tüszőcskéhez, szupeeer!!!!!

szrityi! Boldog Szülinapot!!!

KépKép
dike

Zita!
Na azt meg jól elfelejtettem írni,hogy nagyon szép eredmény a 10 tüsző és a cetrotide-től nekem is volt pirosság-viszketés.
Egyébként jó lenne költözni,de csakis nagyobba vagy kertesbe. :? De sajnos........................

Angyal!
Remélem a költözés után fent is úgy látják,hogy már jöhet a baba.Mikor várható az új kecó????Január??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vani!
Ezen a gomba dolgon jót nevettem,persze nem vicces,ha az van,de olyan jól leírtad! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

A költözés még kicsit odébb van jövő tavasz-nyár környékén várható :D

Sajna hamarabb nem mükszik bár müködhetne ha az ember tenne egy kis mellékest valakik zsebébe de azt a kis spórolt pénzt másra szeretném szánni :wink:

Igy marad a második verzió kivárjuk az időnket :wink:

Ha mindezen majd tulleszünk, akkor a fentiek összeülhetnek és döntést hozhatnak a jövőről :D
Vendég

Sziasztok,

Hu, nagyon nagy volt a forgalom itt az elmult napokban :) Nagyon jo latni, hogy ennyien vagyunk itt!!

Szrityi,
Boldog szuletesnapot!!!!!! :)

Angyal,
Mivel uj vagyok, nem tudom az elozmenyeket: Ti most termeszetesen probalkoztok? Sajnalom, amit irtal a lakokornyezetedrol... Eleg durva, elhiszem, hogy stresszelsz tole. A kirandulas jo otlet, minel kevesebb idot tolts ott! Remelem, hamarosan talaltok valami jobb helyet.

Zita,
Gratulalok a tuszocskekhez!! :) nagyon szep szam!

Bri,
Nagyon erdekes volt a torteneted, szoval ketten is lakoznak Nalad!!! Szoritok nagyon Neked, szuper, hogy vegul igy vegzodott a "kalandotok". :)
Te is kulfoldon vagy, igaz? Hogy tudod megis az otthoni orvosokkal tartani a kapcsolatot? Nekem is nagyon jol esne, mert itt olyan ridegen, uzletiesen kezelnek neha.
Megkerdezhetem, hogy a polipeltavolitas mennyire volt fajdalmas?

Kepzeljetek, tegnap volt egy kis pecsetelo verzesem. Teljesen beparaztam. Raadasnak az ejjel mikor felkeltem, a hirtelen mozdulattol egy eles fajdalom hasitott belem. Nagyon megijedtem. Es neha azota is erzem ezt a tompa, de szuro fajdalmat. Ma reggel felhivtam a novert, azt mondta, ne aggodjak meg, ez teljesen normalis lehet. Holnap lesz az 5 hetes vervetel (akkor leszek 5 het + 2 napos), es akkor kiderul, hogy rendben vannak-e a dolgok. De rettegek :(

Most mennem kell, ne haragudjatok, ha valakit kihagytam, puszilok mindenkit!!!!

Doringo
doringo

Sziasztok :!:

Zita
Nagyon örülök a sok szép tüszőcskének, ez igen :!: :lol: drukk a punkcióhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Drukkolok, hogy minden megoldódjon és jöhet a baba, akár spontán akár beültivel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++örülök, hogy vissza tértél :!: :wink:

Doringo
Nagyon drukkolok Neked is, hogy minden rendben legyen a vérvételen is, és elmúljon a barnázás, pihenj amennyit csak tudsz :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili
Tegnap volt a cukor terhelés már a második, egy kicsit megviselt a dolog, de nincs semmi bajom, csak az a tortúra...majd később jövök az eredménnyel :!: :wink: köszi, hogy érdeklődtél :!: :wink:
Drukk az utcsó fagyis beültihez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Pusszantás :wink:

Szép napot Csajok, később jelentkezem
:!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Itt vagyok, eredményeim:
éhgyomri cukrom 4,5 :arrow: tökéletes
120 perces 6,5 :arrow: tökéletes, két tizeddel jobb is, mint a múltkor :!: :lol: örülök neki :!: :lol:
A vasam még mindig alacsony, vagyis a hgb és a hematokrit alacsony, de néztünk teljes vaskötő kapacitást is, ami azt jelenti, hogy van vas raktáram azért, úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban nem iszom a vas szirupot majd csak szeptemberben és folyamatosan nézzük a vasat úgy is, fogom látni, hogy hogyan alakul :arrow: nem hagyom, hogy a védőnő (centrálisos, nem a körzeti) ki idegeljen amiatt :!:
Tegnap még a nagy rohanásomban csináltattam egy EKG-t is, egy óra múlva megnéz egy belgyógyász hematológus, kiértékeli az eredményeket, megírja a véleményezést és 23-án viszem a tanácsadóba :!: hál istennek megy minden simán, olyan jó, hogy ki tudom végre használni, hogy az egészségügyben dolgozom, legalább ennyi előnyöm van és a kolléganőm rengeteget segít nekem :!: :wink: délután kész lesz az ellenanyag szűrésem is, jövőhéten meg a toxoplasma :!:

Már meleg van :roll:

Pusszantás Mindenkinek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :D

doringo :!:

Igen mi már csak spontán próbálkozunk nincs több lombik felemésztette a pénztárcánkat arról nem beszélve, hogy a doki helyett nekem kellett utána járni mindennek, hogy mi lehetett az oka, hogy nem tapadt meg a baba.

Szerencsére IR-s nem vagyok viszont piszok magas volt a TSH-m, amely mostanra már hál Istennek normál tartományba van igy próbálkozunk azt vagy összejön vagy nem :wink:

Hamarosan jobb helyet majd csak jövőre addig ezt kel elviselnem :wink:

Gratulálok a sikeres beültetéshez :D

Köszi drága a drukkot de nálunk már nem lesz több lombik csak a spontán próbálkozás a kis megspórolt pénzünket feleslegesen nem fogom beleölni a lombikba :wink:
Inkább költöm magamra bár azt tettem volna előzőleg is, akkor nem kellene főni a fejemnek, hogy miből vegyek meg akármit+ a nyári pihenés is elmaradt már jó pár éve emiatt, mert felesleges pénzkidobás volt minden.
Többet nem lesz kutyavásár.

Örülök, hogy jó lett a terheléses cukor eredményed :D

Irod, hogy kevés a vasad egyél sok spenótot vagy sóskát drága természetes vasbomba :wink:

Valóban nagy előny ha valaki az eü-ben dogozik, mindent hamarább el tud rendezni :D

Itt is kezd meleg lenni :wink:

Vendég

Angyli
Akkor spontán babához megy a drukkom minden nap drága++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hiába eszek Én nagyon régóta olyanokat amiben sok a vas, eddig is rossz volt, de most a baba elszedi jócskán Tőlem, de Én meg pótlom vas sziruppal, nem tudok mást tenni, de nem akarom, hogy a szüléskor meg még kevesebb legyen és esetleg ne tudjak lábra állni az anémiától :!: :roll: ezt akarom megelőzni :!: :roll: :wink:

Ki is használom, ahol csak lehet az előnyöket, mert hozzá teszem, van ahol ez hátrány :? de itt a szomszéd hematológián ahol csak tudnak segítenek és tudom, hogy ez egy óriási előny :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Hogy vagytok :?:

Betty
Gyere má egy kicsit... 8) hiányzol drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kösz drága :D

Nyilvánvaló, hogy a baba kiszed mindent az anyukájából de jó, hogy tudod pótolni a vasat ilyen szirupfélékkel is tuti minden rendben lesz majd a szülésnél :wink:

Jól teszed, hogy kihasználod ezt a lehetőséget, hogy ott melózol én sem tennék másképp tuti :D
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!
Most nincs időm visszaolvasni meg írni, de ezért beugrottam!:lol:

pusszatnyú mindenkinek

szrityi

Sziasztok,

Ma voltam megint UH-n, vérvételen. Most már 15 tüszőcském van, balban 8, a jobb oldalon 7. Már a bal pf-em feszeget néha, de el lehet viselni, s max. 2 percig tart :) Ma megkaptam az uccsó Cetratide-t és valami O betűs lesz az utolsó, gondolom tüszőrepesztő, még nem néztem meg, mert nemrég értem haza, s pótolnom kell az elveszett időt (mosás, vasalás).

Suzy, Doringo, köszönöm a drukkokat, gratulákat! :wink:

Mindenkinek drukolok, kinek amihez kell most rohanok.

Zita
zitácska79

.....azt elfelejtettem írni, hogy csütörtökön lesz a leszívás reggel 9-kor.
zitácska79

Suzy na tök jó hogy minden eredményed szuper! És hogy tudod a vasat is kontrollálni, meg pluszban nézethetsz ezt-azt, szerintem ez tényleg természetes és persze jó hogy értesz is hozzá.

Gabi, köszi, cuki vagy, persze én is vicceltem, hál istennek már jól vagyok.

Zita drukkok mennek csütörtökre, szuper az eredményed!
Vendég

Szép estét :!:

Zita
Nagyon szuper az eredményed, ovitrelle repesztőt kaptál biztosan, azt mikor adod be :?: drukk továbbra is, csütörtökre egy nagy kalappal++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili
Én is örülök, hogy jők az eredményeim :lol: amikor csak kell szúratom magam erre-arra, de sokszor már a kolléganő mondja, hogy túlzásokba ne essek azért :!: :roll: :wink:

További szép estét :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Nagyon szorítok értetek és remélem sikerrel járok, kitartás továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok,

Suzy
Igen, ovitrelle volt amit beadtam, este 10-kor kellett beadni, és holnap reggel 9-kor lesz a leszívás, azért kicsit félek, hogy hátha előbb repednek meg, kell tartanom ettől? :roll:

Vanili
köszi a drukkokat

Ma még megcsinálok mindent :) aztán leszívás után már csak pihi lesz szerintem, de olvaslak majd titeket!

Zita
zitácska79

Sziasztok,

Zita,
Ne aggodj, nekem szombat este 7-kor volt az injekcio (itt Ovidrel-nek hivjak, de szerintem ugyanaz), es hetfo reggel 9-kor lett volna a leszivas, de vegul 10-re tettek. Es igy is teljesen jol mentek a dolgok :) Szurkolok nagyon!!! Ird meg, hogy mi volt!

Suzy,
Gratulalok az eredmenyeidhez!! :)
De jo, ez tenyleg jo dolog, hogy egeszsegugyben dolgozol. Egy korhazban vagy? Ott is fogsz szulni esetleg?

Angyal,
Nagyon szurkolok a termeszetes babaert!!!!

Ma megvolt az 5 hetes vervetel (ill. 5het + 2 nap), es hatalmas megkonnyebbulesemre, az eredmenyek nagyon jok!! :) HCG 8103
Annyira rettegtem, mert multkor ekkor derultek ki, hogy vannak problemak, es nagyon gorcsoltem most is, a kis verzes miatt, minden. Valojaban szamomra csak ezaltal lett hivatalos a dolog :)

Most ennyi, puszi mindenkinek,
Doringo
doringo

zita! ahh mennyi tüsző, ügyesen növesztgetted őket grat! csütörtökre szorítok!!!

doringo! szuper hírek!!!akkor már megnyugodhatsz, szép hcg!

KépKép
dike

Sziasztok :wink:

Zita :!:

Egy nagy kalappal holnapra :D
+++++++++++++++++++++++

Doringo :!:

Örülök, hogy minden rendben van Veled és a babával is :wink:

Köcce a drukkot, ari vagy :D

Puszi Mindenkinek, vigyázzatok Magatokra ebben a nagy melegben :!:
Vendég

Sziasztok,

Doringo gratula az ereményekhez! :) és köszönöm a biztatást, csak ma kezdtem el parázni, s sajna a negatív megérzéseim be szoktak jönni, úgy mint a múltkor, amikor a Gonal törött volt, akkor is valami rosszat éreztem :(

dike köszönöm :) igen, szépen növesztgettem, már sokat feszít a pf-em, de csak a bal, s sokat kell wc-re járnom

angyal köszönöm neked is, rám is fér egy óriási nagy kalappal :)

amint tudok jelentkezek, hogy hogyan zajlott

Zita
zitácska79

Doringo
Nagyon szép magas HCG, gratulálok, szorítok, hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben legyen+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:
köszi a gratulációt, genetikai laborban dolgozom nőgyógyászati dolgokkal is foglalkozunk, és amelyik klinikával kapcsolatban vagyunk ott fogok szülni :!:

Zita
Ezek az injekciók, ha jól emlékszem 24 és 36 óra alatt repesztik meg a tüszőket, nem lesz baj meglátod :!: nekem az egyik inszemnél volt, hogy csak 3. nap repesztette meg a tüszőt :!:
Azt nem is csodálom, hogy feszít, az csoda, hogy bírsz bármit is csinálni, ennyit :shock: :wink: és mekkorák egyébként, hány mm-ek :?:

Voltam belgyógyásznál kiértékelte a v.v leletemet és negatív
:!: azt mondta nem vészes az anaemiám, van vas raktáram, így nem kell aggodalmaskodnom :!: :wink:
A láb dagadásra pedig azt javasolta, hogy tartsak egy héten egy teljes gyümi napot és igyak sokat, segíteni fog, kipróbálom mindenképpen :!: :wink:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok,

suzy
a legnagyobb 19 mm-es a legkisebb 13,6 mm-es, aztán van 18, 17, 14, 14,9 13,9 mm-es, mindet nem tudtam megjegyezni :P A balban vannak a legnagyobbak, tehát ott mindegyik 15 mm felett van, s abban van 8. A melleim már úgy fájnak, hogy csak na, mindig fájnak peteéréskor már jó pár hónapja.

Felkészültem holnapra. Férjem megnyugtatott, hogy most már mindent az injekciók irányítanak, hogy nem fognak megrepedni, mert teljesen be vannak korlátozva. De ha 24 óra alatt megrepedne, akkor ma este 10-kor, így remélem, hogy 36 óra előtt nem fog megrepedni.

Zita
zitácska79

Sziasztok, Panna vagyok 37 éves. Inszemre készültünk, de a hormoninjekciókra túl jól reagáltam így lombikbabát várok. Első nekifutásra :) sokévi sikertelen próbálkozás után. A párommal és mindkettőink testvéreivel igen nagy boldogsággal adtunk hálát ezért a sikerért, és nagyon örülünk a kicsi életkének ami megindult. Egyetlen dolog aggaszt, és most értem a bőgés végére, így megosztom veletek a bánatomat.

A szüleimnek tegnap mondtuk el, hogy babát várunk, és örömmel mutattuk az első ultrahang képet. Az apámból kb semmilyen reaciót nem váltott ki. Ezen a párommal mindketten meglepődtünk. Egy nap elteltével, ma felhívott a következővel...

" Anyádat is kérdeztem, de ő nem mond semmit. Tőled akarom hallani a választ. Remélem, ez nem valami műgyerek? " Erre majd elejtettem a telefont. Szívem szerint azt válaszoltam volna, hogy dehogynem... Dolly és Yoda keresztezéséből klónozással fogant. De csak a gyermek miatt nem mondtam, nehogy visszaüssön a dolog....

A lombikbaba, akit nagyon várunk, és nagyon szeretnénk, és nagyon sokat szenvedünk érte, és ugyanúgy a mama petesejtjéből és a papa hímivarsejtjéből fogan az miért MŰGYEREK????? Aki tapasztalt hasonló hozzáállást, annak szívesen veszem tapasztalatait, s bárki véleményét....

Köszönöm, Panni

... vallom én, hogy gyönyörű hitét a szív ha néha el is veszti, az álmokat meg kell kétszerezni..
pannacotta

Visszaolvasok 8)

Nalunk nincs semmi miota kijottem a dokitol nincs verzes meg semmi mondtam en ezt keddig mikor is megint volt valami keves iciri piciri :? azota is pihenek nem csinalok semmit...a heten mar felkellhetek... :roll: Igy sajna beszamolni nem tudok semmirol mert meg fozni sem fozok semmi nem tortenik fexem,tevezek internet... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok :!:
Tegnap megvolt a hsg ami hál istennek sikerült :!:
3 éve még azzal a tudattal éltem,hogy lezárt petevezetőkkel születtem és igy is marad míg élek,de hál istennek nem átjárható mind a kettő :D Mindenkinek sok sikert kívánok :!:
Jó éjszakát :!: Pusy mindenkinek :D
sylvie1376

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?