Sziasztok lányok
Elveszett barika jelentkezik
Bocs, hogy sokáig nem jöttem de jobbnak láttam ha kevesebbet vagyok netközelben igy legalább nem kerestem mindig a miérteket az eddigi sok sz@rért
Zajlik az életem bár nem annyira mint kellene melót keresek de továbbra sincs, igy a projekt is kilőve, elég a rezsit a kaját és a banki hitelt fizetni ami ismét emelkedett de nem panaszkodok, mert azzal jobb nem lesz az egészség a legfontosabb.
Az árak a csillagos egekben a bérek meg a béka feneke alatt
Beadtuk nagyobb lakáscserére az igényünket attól függetlenül, hogy anyagilag nem állunk a helyzet magaslatán de itt ahol lakunk nagyon kicsi a lakás csupán 21 m2 nem beszélve arról, hogy mindenféle szedet-vetett népség lakik a házban olyannyira "Chicago", hogy már biztonsági őrök vigyáznak a házra, mert folyamatos gyujtogatások voltak.
Ez nagyon nem vet jót a lelki nyugalmamra de hála Istennek felkerültünk a listára, ami azt jelenti, hogy legkésőbb jövőre megkapjuk és innen ebből a szemétből továbbállunk.
Addig gyüjtünk, ahogy tudunk.
Majd csak kialakul
A csoda egyenlőre elkerült max annyi, hogy a TSH-m beállt normál tartományba, az 1 szem LETROX-ot visszavette a dokinő fél szemre.
Legalább ennyi jó történt eddig velem
Sokat csavargunk az emberrel, sétálunk holnap is megyünk gombát szedni annyira jó ez a kis kikapcsolódás nekem.
Sokkal nyugodtabb vagyok ezektől a kis kimenetelektől, szinte felfrissülök
Jelenleg pempősmézet eszem, E-vitamint szedek és KRISTON tornázom, ennyit tudok megtenni a siker érdekében, amely még várat magára
Dióhéjban ennyi.
Gabi
Köszi, hogy aggódtál értem nagyon jólesik, hogy hiányoltál és a többieknek is köszönöm, hogy vannak még jó emberek akik körülvesznek
Élek drága a kisebb bajokat leszámitva de próbálok pozitiv maradni
Hogy elrohant az idő már 28 hetes kismami vagy
Szép Rolibaba szobája szeretem a zöld szinet a remény és a nyugalom jut mindig az eszembe róla
Melinda
Gratula a spontán babádhoz és a kis drága szivhangjához
További problémamentes hónapokat kivánok
Szrityi
Hajrá októberi kezdés++++++++++++++++++++++
Betty
Szomoruan olvastam, hogy ismét nem sikerült
Drága Bettykém kitartás meglásd sikerülni fog és méghozzá spontán baba lesz megérzés
Drukk++++++++++++++++++++++++++
Ranita
Gratulálok a Te kis spontán babádhoz is
Problémamentes hónapokat kivánok szintén Neked is
Zsu
Kitartás drága Neked is sikerülni fog csak nekünk nehezebben jön össze de higyj benne, hogy egyszer mi is anyukák leszünk
Drukk továbbra is++++++++++++++++++++++++
Bri
Sok boldogságot és gratulálok a Te kicsi babádhoz is
További problémamentes kismamaságot kivánok+++++++++
Gyancsi
Nézem a vonalzód és csak lesek drága, hogy eltelt az idő és már Te is belépsz mindjárt a 25. hétbe
Örülök, hogy minden rendben van Veled és Gombóckával is
Vigyi Magatokra
Suzy
Örülök, hogy Te és Czipike is jól vagytok mindjárt belépsz Te is a 24. hétbe
Istenem de rohan az idő
princzike
Jó egészséget kivánok Neked és a kicsi Adélnak és sok tejcsit
Szép kislány
Üdv az ujaknak
Gratulálok akiknek sikerült akár spontán akár lombikkal a baba
Kitartás lányok akik még előtte állunk+++++++++++++++
Tudom piszok nehéz én sem kevés ideje küzdök a sikertelenséggel de próbálok pozitiv maradni, mert egyszer majd amikor nem is várom, várjuk, akkor fog sikerülni
Bocs ha valakit kihagytam nem volt szándékos, jó sokan lettünk a topicban amióta nem voltam
Puszi Mindenkinek