Új privát üzeneted érkezett!

Békus, ezek a felnőtt háziorvosok, de a Rádió u-ban van gyerekorvos is.. a barátnőmék a picúrral innen a házból oda járnak.. :)
andrea-1

:D :D
akkor járunk egy dokihoz,csajok? :lol: :lol: :lol:

már csak át kell hogy költözzek :)
ha Angyalka azt mondja,hogy rendes a doki,én elhiszem :)
Vendég

Kisbéka

Nagyon sajnálom, hogy nem maradt veletek, de azért örülök is, mert ilyen nehéz előzmények után ez is szép eredmény és nagyon biztató a következő sikerhez.

KUBU, WOODY

Nagy nagy gratula. És Lizának és Lilinek nagyon boldog és sikerekben gazdag, egészséges, hosszú életet kívánok.

Vicky
Gratulálok a vizsgádhoz.

Sajti
Szerintem mutasd meg magad Sz ügynöknek, mert ez nagymértékben befolyásolhatja a jégovisaid megtapadását.

Andi

Holnapig nem szabad feladni, még minden lehet.

Túl vagyok a mai napon. Most sem volt bonyodalomtól mentes, és sajnos ez sem növelte a bizalmamat a kórházzal szemben.
Reggel 7-kor a felvételi irodán közölték, hogy jó nekem az ügyeletes is. Mondtam, hogy ha nem a L ügynök csinálja, akkor itt sem vagyok. Akkor menjek fel a felvételi pulthoz és ott mondjam el mi a bajom. Elmondtam. Akkor menjek beszéljek az ügynökkel. Beszéltem vele, mondtam, hogy K ügynök csak az ő véleményére kíváncsi. Mondta, hogy átszervezi a programját és megcsinálja, menjek az 1 napos sebészetre.
Fél kilenc után keresett a felvételis néni, hogy ő még nem kérdezett ki. Hát megtette. 10 óra körül jött az ügyeletes orvos, hogy kikérdezzen. Ugyanazt kérdezte amit az előző hölgy. 11 után kérték, hogy vérvétel eredményeket adjam oda. Megtörtént. 12-kor kerültem műtűbe.
kb negyed órát aludtam, nagy nehezen kisírtam, hogy haza mehessek. L ügynök a vizsgálat előtt szólt, hogy már nem fogunk találkozni, mert mire én felébredek Ő már nem lesz bent.
Természetesen mindenki nagyon meglepődött, hogy ilyen hamar felkeltem és nem is szédültem. Fél kettőkor már az utcán voltam.
vnbeni

Vnbeni: sajnálom ezt a kálváriát,jó hogy túl vagy rajta!!

köszi,remélem szerencsét hoz a rövid protokoll :)

szomorú vagyok,nem tagadom,de valahogy a lelkem mintha kezdene helyrebillenni :)
Vendég

És igazad van,nem szabad Andinak feladni :)
Vendég

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés...., szerencsére már otthonról.
Tegnap még nem volt biztos, mivel sárga lett egy kicsit a drágám, de nem érte el a határértéket, így hazaengedtek!
Ma reggelre már igazi tejcsárdává váltam :D :D :D , simán 1 éjszaka alatt, nagyon durva Lili amikor eszik, akkor oldalt ki is csordul neki a tejecske.
Sajnos még csak fekve tudok szoptatni, mivel nem nagyon tudok ülni a gátmetszés miatt (nekem ez nagyon fáj :( ), de majd 1-2 hét és minden tuti lesz szerintem.
Bocsi, hogy nem olvasok vissza, de mindenkinek nagyon drukkolok!!!
Majd jövök még és elolvasom az összes oldalt, ha Lilim engedi.
Kép
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: gratulálok ehhez a gyönyörűséges babához!!!:) :)
teljesen elérzékenyültem,annyira csodaszép!! :D :D :D :D

Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!

(És persze Lilikének jóóó sok tejcsit :lol: )
Vendég

És persze sok erőt,míg nehézkes mozogni meg ülni!
Biztos fájdalmas,remélem gyorsan begyógyul! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

kubu: Aranyérre én reparon kúpot kaptam még a kórházban és az nagyon jó volt.

woody: Nekem is nagyon fájt a gátseb, nagyon nem kényelmes fekve szoptatni. De majd jobb lesz. Kitartás.

Gyönyörűek ezek a csajok, gratula még egyszer.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody,
azta milyen szépséges kislány!

Csajok,
húzzunk bele, ilyen minták után nekünk is jönnie kell a várva-várt kétcsíkosnak :wink:

Első körben megy a drukk holnapra Andinak, hogy mégis ott legyen a hcg, másodsorban pedig Valyoninak, hiszen ha jól számolom ő lesz a következő tesztelő!

Zsuzsó,
merre bújkálsz? Mi van veled? Elkezdtétek a stimut az inszemhez???

Kép
judit0713

Lányok,
ezt nem hiszetek el, de ma másodszor is jelzett nekem a Titok, ugyanúgy egy negatív esetnél mint délelőtt.
Csak most épp a felengedett zacskós sóskát sikerült úgy letennem hogy 1 pillanat alatt eldőlt amíg elfordultam. És előtte ugyanúgy azt gondoltam, hogy csak el ne dőljön!!!
Szóval mától nagyon figyelek hogy csak pozitív gondolatok jöjjenek, és persze este nekilátok a könyvnek :idea:

Kép
judit0713

Tééényleg,kéne írni egy sorrendet,hogy tudjam,mikor kinek kell drukkolni :D

Andinak nagyon sok drukk megy reggelre,hogy kellemes meglepetés várja BMC-ben :)

Valyoninak mikorra mehet a drukk?;)
Vendég

Judit: viszonylag hamar hozzá lehet szokni,hogyan is fogalmazd meg a kívánságaidat,hogy a negatív gondolatok még csak meg se fordulhassanak a fejedben :)

Nekem csupa pozitív oldalával mutatkozott meg az elmúlt hetekben a Titok.
Míg 100 %-ig bíztam a dolgokban,mind sikerült.
Amikor csak belül elkezdtem kételkedni,úgy hogy nem is mertem kimondani,máris visszájára fordult.

Szóval maximálisan működik :)
(párom még csak most kezdte olvasni,mert előtte kipróbálta,és úgy látta,hogy működik nála is,így aztán a kíváncsiság hajtotta a könyvig :D )
Vendég

Woody, Ő egy gyönyörűség!!!!!!!
mieza

Sziasztok!

Woody: nagyon sok gratula még egyszer,nagyon szép, azt hiszem nagyon rád hasonlit, vagy mégse? Remélem a gátseb hamar gyógyul, esetleg uszogumi nem segit??

Vbeni: nem volt semmi a mai nap, csak legyen eredménye.

Andi: szorítás megy!

Kubu: fotó lesz? Marcinak hogy tetszik a hugocska?

Állás ügyben semmi sajna csak a nagy üresség és kilátástalanság, azért reménykedem, csak nem tudom miben.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Andi!
Nagyon sajnálom! (((((((((o))))))))))
Amit kisbeka írt az orvos váltásról, az nálam is pont így működött! A régivel már találkoznod sem kell! Engem mindig gond nélkül tp-re vettek az inszem napjától! Simán mehet!

Lukácsné!
Hanna jó kislány, biztosan vár még 2 napot!

Kubu!
Sajnálom! De te egy olyan kis hős vagy!

Woody!
Lillike nagyon szép! Gratulálok! Nagyon örülök, hogy van tejed! Ügyesek vagytok!

rodina74

Helló Lányok!

Leírom, hogy jártam, aztán ha lesz még erőm visszaolvasok. Ma házon kívül dolgoztam ,reggel héttől este hétig.
Voltam a BMC-ben.
Szűcs Doktor nagyon kedvesen és kultúráltan elküldött, a korom miatt. Merthogy Ők mereven meghúzzák a határvonalat 45 évnél.
Nincs is ezzel bajom, hisz ehhez joguk van....csak azzal, hogy email-ben leleveleztem velük, hogy szóba állnak-e velem lombik ügyben, és azt írták vissza kérjek időpontot.
Tehát telefonáltam, beutalóért tepertem, és odamentem - bevallom utálom, ha az időmet pocsékolják......úgyhogy nekem elég nagy csalódás volt az intézmény,és nem első sorban azért, mert nem vállalják.

Üdv.

velociraptor
velociraptor

Sziasztok!

Rengeteget írtatok :D

Először is Woodynak hatalmas gratula. Sok boldogságot kívánok Nektek.

Sajti,
Irtad a hétvégén, hogy valaki átvehetné bládit. Én átvettem, remélem neked elmúlt :D

Andi,
Holnapig még ne add fel! Drukkolunk!
Nem semmi a házi dokid. no comment...

Kubu,
Gyors felépülést kívánok és várjuk a képeket.

lukácsné,
Drukk, hogy időben jöjjön a kicsi Hanna.

Gigi,
üdv itt, mielőbbi babásodást

Zsuzsó,
Elkezdtétek már a 3. kört?

Titokról én a filmes verziót néztem meg :lol:

Szerdán jön valaki bmc-be?
brumi24

Wooody, gyönyörűséges Lilike!!! Milyen sötét sérója van :!: :!: :lol: :lol: :lol: ,olyan cuki ahogy ásít :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó, hogy sok a tejcsid, maradjon így nagyon sokáig!!!! :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Velo: nem tudtam,hogy van korhatár,bár persze valahol sejtettem.
de akkor miért adtak időpontot?

szerintem a korhatárt nem az intézmények szabják,viszont a szabályok behatárolják a működésüket.:?
Vendég

Velo: aruld mar el kerlek,hogyha van 8 gyerkocod akik spontan fogantak, ugyan miert kertel idopontot a bmc-be?
Megkuksizhatjuk a gyermekeidet, biztos kis cukik.8 gyerkoc csodalatos lehet.
valyoni

Titok:olyan erdekes,a negativ dolgok pillanatok alatt bekovetkeznek, es igazabol az eleg eletunk egy negativitas, es nehez am ellene tenni, de ma alkalmaztam tobb mindent is, pl, megkoszontem,hogy van mit ennunk, hogy van ra penzunk,stbstb, csupa ilyen aprosagok es tok jol ereztem magmat ettol.Furan hangzik,aki idegenkedik ettol, de nekem nagyon jo erzes volt es az egesz napom jol telt.
valyoni

woody: edes kis draga kislanyod nagyon aranyos.Gratulalok megegyszer
Nah majd nemsokara mi is babazunk igaz lanyok??!!!!
valyoni

Valyoni: 10 gyereke van Velo-nak :)
Vendég

Woody: Gratula a kis gyönyörűségetekhez!!!!!!!!! :-)
andrea-1

jah 10?? Ezer bocsanat.
Akkor meg plane miert is szeretnel a bmc-be menni velo?Nem ertem.
valyoni

:lol:
valyoni

Vicky!

Nem arról van szó, hogy a terméketlenség okát akarom, a hüvelyváladékból megfejteni, csak bátorkodtam, hogy próbáljak segíteni, egy olyan egyszerűen használható módszerrel, ami nekem huszon évig mindkét irányban bejött......de mondjátok nyugodtan, hogy ne okoskodjak, és nem osztogatok kéretlen tanácsokat.
Kisbeeka.....szakmai ajánlások vannak, az intézmények szabadon döntenek. Ami egyértelmű szakmai kontraindikáció, az a magas FSH és a rossz LH-FSH arány.Én is azt nehezményezem, hogy feleslegesen időpontot adtak. Hiszen direkt szűrtem, mert mindennél jobban utálom a fölös időpazarlást.
Valyoni, 10 sp. gyerekem van, de nagyon szeretnénk még egyet, de 4 éve nem jön össze, és ugye túl sok időm nincs. Konzultációt kértem azokon a helyeken, amelyeket szimpinek találtam, aztán döntök.

Na, tehát nem fogunk egy helyre járni, de azért majd benézek, mi van Veletek.

velociraptor
velociraptor

Sziasztok

Woody, gratulálok a szép kislányodhoz! :)

Andi, drukkolok, a holnaphoz, egyébként nekem is nega tesztem volt, a bmc-ben meg már pozi volt.
Az orvosoddal kapcsolatban: szerintem pénzt vár! Egyértelmű! Én is így jártam a régi dokimmal, semmit nem tudtam vele megbeszélni, egyszer borítékkal mentem leraktam elé és aztán simán és szó nélkül kiírt betegállományba.Azóta már más az orvosom.Nem akartam még oda is a pénzt adni.Épp elég nekünk a gyógyszereket megvenni.

Megint szóba került a gyógyszerek ára: nekünk most a legutóbbi antagonista 170ezer volt + az utró és a crinone gél, ami 30ezer 2 hétre.Neknük az előző is kb ennyibe volt.

Judit, én is októberben megyek a fagyisokért.Beírod a tábliba? :)

Kubu, remélem hamar rendbe jösz!+++++

Gigi,
üdv itt, mielőbbi babásodást !

Béka, nálam nem kavart be a terhesség a ciklusba, pontosan jön meg azóta is.Csak most késett két napot, hogy pont akkor boldogítson amikor nyaralni megyünk! :twisted:

Sajti, elmentél dokihoz?

Kispatak, köszi a mailt, de októbertől megint a bmc-be megyünk.Drukkolok, hogy sikerüljön állást találnod!

Brumi, Te ott laksz, ahol én. :D

Mieza, mégegyszer nagyon köszönjük a többiek nevében is, jól éreztük magunkat! :)
Vendég

Bocsi,de most nem olvastam végig...

Csak Andit és Brekit....: igen lent van a gyerek dokker fent meg a felnőtt rendelés...ott van még Dr.Budai is...úgy hallottam az is tök normáli...sőt egyszer mikor kb 8-10 herpesz virított az arcocskámon,hozzá tudtam menni,és baromi jó fej volt Ő is....de,mi (az egész család) dr.Vargához jár...nem egy kötekedős tipus, én nagyon kedvelem...ha szarul van az embe nagyon,házhoz is kimegy...igen a hévtől 2 utcácskányira van...a rádió utcában...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Zsuzsi: hogyhogy 170.000 +utró és crinone?? :shock:
nekem a long volt 165.000 mindennel együtt...!

miket kaptál,hogy ennyire sok lett a vége?
Vendég

Angyalka: és ez a dr. Varga milyen korú, habitusu ember? Segítőkész? és ezt nem úgy értem hogy kamuból tp-re vevés, hanam inkább úgy, hogy ha valami baj van, alapos-e, elküld-e magától ilyen-olyan vizsgálatra??
andrea-1

Zsuzsi:
antigónénál 170... úristen az nagyonsok.... nekünk olyan 120 körül megvolt... :shock: :shock:
andrea-1

Angyalka: mit szólna a dokid,ha hirtelen egy csomó babásodni vágyó nő rontana rá,hogy hozzá szeretne járni? :lol: :lol: :lol:

hirtelen csupa táppénzes papírt írna ki a sok lombik meg inszem miatt :lol:
Vendég

Sokkot kapna Békus.. sokkot... :)
andrea-1

úgyhogy csak finoman...... :))))))))))))))
andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

holnap jó hírekkel várlak :)

jó éjt! (ne agyalj!) :)
Vendég

Béka, Andi, nem tudom, kaptam fostimont, gonalt, cetrotide-ot, tüszőrepit, és amikor összeszámoltam a blokkokat ennyi jött ki.Ja most nézem, hogy az utro és a crinone-ból két adagot kellett vennem...a gél 1 doboz 20ezer, az utro 5 doboz 8600 ft.Akkor 140 volt az antagonista + 60 a progeszteron.Nekem a golyókat szájon át kellett enni! :D
Vendég

Andikám,Breki: Ő egy segítőkész ember :D de nincs arra ideje ilyen esetben,hogy magától találjon ki (ez csak is az én tapasztalatom...Anyuval közösen beszélik meg) valamit..ha azt mondom ,hogy mell u.h-ra akarok menni,csak annyit kérdezget,hogy Kerepesi korház vagy a XVII.kerület...én mell u.h.-t már akkor kértem mikor még eszembe sem jutott a BMC...nem kérdőjelezi meg azt,hogy oka van annak,hogy felkeresed Őt...persze,ha azt mondod,hogy a torkod fáj vagy magas a vérnyomásod akkor megnézi,de a specko dolgoknál írja a beutalót...engem 1x nagyon lecseszett,mert kijött a lumbágóm,pont egy beülti után (már 99,9 %-ig bizti voltam benne,hogy nem sikerült)...ki kellett hívni háznoz,mert menni sem tudtam...azt mondta,na drága,kapta a sok hormont,valamit viszont tuti megemelt,mert így egy ennyi idősen csak úgy nem megy az ember...most mit is gondol,mit adjak magának?...milyen gyogyszert?..vv még nem mutatta ki,hogy nem sikerült a lombik...tehát csak a lassan,de biztosan módszert alkalmazhatjuk...és tényleg megemeltem a kertibútort :oops: de,akkor már barnáztam a menstruációm összes tünetével...én nem akarok belőle sztárt csinálni,sokat kell rá várni a rendelőben,de nekem még semmi panaszom nem volt rá...(1x Anyumatól megkérdezte a másik doki,hogy sok e a házimunka...d.u elvittük Dr.Vargához és egyből mentőt hívott Anyukámnak...a korházban már az intenzívre vitték...)

Kép

kiss angyal

antagonista nem is kb 140.000,- volt...nekem nem merionalt kellett szúrnom,hanem menopurt...ez egy "kicsit" drágább..

Kép

kiss angyal

jó reggelt 8)

woody, gratula Lilihez, neked gyors gyógyulást!!!

Kubu babájáról láttunk képet? Csak én maradtam le a zugban? :oops:

Háziorvossal kapcsolatban, mindenki aki elégedetlen, váltson! Az én háziorvosom az első szóra betegállományba vett, igaz ez egyetlen napot jelentett, de akkor is, a pajzsmirigyre és Ir-re kapott gyogyóimat pedig mindenféle kommentár nélkül felírta, amikor csak kértem. Érdemes olyat keresni, akivel könnyű "együttműködni".

Most pedig rólam. Ritkán írok, régebben többet, de az öreg motorosok időnként teret engednek a frisseknek :lol: Olyan lányokkal kezdtem itt beszélgetni talán 2008 decemberében, mint Vicky, Kakti, Tigriske, Sajti, Lugi, Vasikáé, Böbe, Valyacon, ANDIKÁM és sorolhatnám. Sokan azóta a következő szintre léptek :lol:, de sokan maradtunk...
Végigcsináltam veletek/köztetek 6 inszemet (köztük egyet leállítva), rengeteg fontos információt és támogatást kaptam ismeretlenül.
2007 márciusában gondoltuk úgy, hogy nem álljuk útját, ha jönni akar, de nem akart. Idén szeptemberben az újabb pihenés és vizsgálatok után indult volna a lombik. Remélem látjátok azt a kis szót. Volna. Július 25-én teljes döbbenetemre pozitívat teszteltem, az az igazi sírva röhögős sokk lett rajtunk úrrá :D
Tegnap pedig 2 hét körömrágás után S. doktornő magánrendelésén megerősítést nyert, hogy ott van, dobog a szíve, 10 mm-es és 7 hetes.
Remélem senkit nem bántok meg ezzel a történettel, de itt kell, hogy álljon, hogy mindenki tudja, lehetséges! Attól a néhány szomorú példától eltekintve, ahol nem sikerül, idővel mindenhol :lol: És ezt senki ne felejtse el 8)
na bocs a bőléért és a szentimentalizmusért!
kpn

Kpn!

Könnyeket csaltál a szemebe :D
Szívből gratulálok Nektek! gyere majd és mesélj, hogy hogy vagytok :)
Szuperjók ezek a kis csoda meglepi csöppségek :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D

igyekszem visszaolvasni mielőbb, csajok!

Woody
Olyaaaaan szééééééééééééépséges :)
Ez az ásítás még mindig szívdöglesztő :D

eszter82
Budapest

Kpn, gratulálok a kis csodátokhoz!Annyira jó olvasni ilyen történeteket, szerintem reményt ad mindenkinek! :D Képed van róla?
Vendég

Kpn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lúdbőrös lettem, annyirrra öörülök!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Könnyezem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!!
Azt hittem valami szomorú elköszönésféle lesz a hozzászólásod.... és ott a végén a csodacsattanó! Boldogságos babavárást!!!!! :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Woody, csodaszép kicsilány! :D

KPN, ezek az igazi, csoda-történetek. És annyi biztató üzenet van benne. Jó, hogy jöttél és elmesélted. És hiszem, hogy ezek a csoda-babák küldetéssel jönnek a világra. :)

Velociraptor, hány éves vagy egyébként, ha nem titok? :oops: Azért 45 éven felül azon is el kell gondolkodni, hogy vajon lesz-e még elég erő legalább 20 évig nevelni...

Mi is azért nem érünk már rá, párom 43 éves, és azt mondja, hogy meg akarja még élni a gyerek felnőttkorát is.
aktucs

Kpn,
ez csodálatos hír!
Nagyon-nagyon örülök nektek, és máris javítom a táblát :D

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Zsu,
téged is javítottalak!

Andikám,
tudom, már ott ülsz és rágod a körmöd a bmc-ben, de azért még küldök utánad egy kis pozitív energiát!
Aztán gyere te is hasonló jó hírrel mint Kpn!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

A kislánykák nagyon tündériek! Mindkét anyukának mielőbbi felépülést kívánok, hogy ki tudjátok élvezni a megismételhetetlen pillanatokat! :)

Lukányné: Remélem teljesül a vágyad és Hanna épp akkor érkezik, amikor kell.

Andi: Én már nagyon kíváncsi vagyok a vérvételederedményére. Hátha nálad is csoda történt.

KPN: Jó volt a csodátokat olvasni! Boldog babavárást!

Velo: Gratulálok a nagy családhoz, és nagyon tisztellek étrte. Egyszer voltam egy Czeizel előadáson és ő azt mondta, hogy régen a nők attól kezdve, hogy megvolt nekik, addig amíg megvolt szültek, és ez lenne a természetes. Úgyhogy ne add fel a korod miatt, és ha sikerül a baba, akkor nagyon nagyon vigyázz magadra! Ti nem vagytok átlagos család, és ami nem átlagos azt az emberek gyanusan szemlélik, bár biztosan hozzászoktatok már az erkerekedő szemekhez... :) Bevallom az enyém is elkerekedett... :) De maximálisan megértem a vágyaidat.

Rólumk: Mostnában járjuk az országot. Voltunk Nyíregyháza mellett otthon. A Sóstói állatkert fantasztikus! Ha arra jártok mindenképp nézzétek meg! Az ország leggjobbja, pedig már sokat láttam... A Margit szigeten is voltunk színházban, meg Kőszegen is várnapokon, és ott is rokont látogattunk. Jov. héten meg végre nyaralni megyünk Villány környékére :) Közben csináljuk az előszobába a beépített szekrényeket... és hozzánk is érkeznek vendégek. Szóval eléggé zajlik az élet... de azért szemmel tartalak ám titeket! ;)

hofeherke

Upsz... egy laptető. Ezt most megtartom, hátha nekünk is összejön egy csodababa....

Woodyt nem kellene lentebb tenni a tábliban?

hofeherke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?