jó reggelt
woody, gratula Lilihez, neked gyors gyógyulást!!!
Kubu babájáról láttunk képet? Csak én maradtam le a zugban?
Háziorvossal kapcsolatban, mindenki aki elégedetlen, váltson! Az én háziorvosom az első szóra betegállományba vett, igaz ez egyetlen napot jelentett, de akkor is, a pajzsmirigyre és Ir-re kapott gyogyóimat pedig mindenféle kommentár nélkül felírta, amikor csak kértem. Érdemes olyat keresni, akivel könnyű "együttműködni".
Most pedig rólam. Ritkán írok, régebben többet, de az öreg motorosok időnként teret engednek a frisseknek
Olyan lányokkal kezdtem itt beszélgetni talán 2008 decemberében, mint Vicky, Kakti, Tigriske, Sajti, Lugi, Vasikáé, Böbe, Valyacon, ANDIKÁM és sorolhatnám. Sokan azóta a következő szintre léptek
, de sokan maradtunk...
Végigcsináltam veletek/köztetek 6 inszemet (köztük egyet leállítva), rengeteg fontos információt és támogatást kaptam ismeretlenül.
2007 márciusában gondoltuk úgy, hogy nem álljuk útját, ha jönni akar, de nem akart. Idén szeptemberben az újabb pihenés és vizsgálatok után indult volna a lombik. Remélem látjátok azt a kis szót. Volna. Július 25-én teljes döbbenetemre pozitívat teszteltem, az az igazi sírva röhögős sokk lett rajtunk úrrá
Tegnap pedig 2 hét körömrágás után S. doktornő magánrendelésén megerősítést nyert, hogy ott van, dobog a szíve, 10 mm-es és 7 hetes.
Remélem senkit nem bántok meg ezzel a történettel, de itt kell, hogy álljon, hogy mindenki tudja, lehetséges! Attól a néhány szomorú példától eltekintve, ahol nem sikerül, idővel mindenhol
És ezt senki ne felejtse el
na bocs a bőléért és a szentimentalizmusért!