Új privát üzeneted érkezett!

Valyoni: hajrá laptetőőőő!! :D
Vendég

Valyoni,
laptetőd hozzon szerencsét a napokban a kistesóhoz :wink:

Breki,
igen, valóban tiszta felüdülés amikor végre újra mehet a móka :wink:
Most mi is jól kihasználjuk a nyarat, aztán a fagyimelengetés idje alatt "diéta" lesz :roll:
Persze ha abból baba sikerül, az megér még egy pár hét önmegtartóztatást!!!

Kép
judit0713

Köszi az infokat!

Mi nem a BMC-be járunk, remélem nem baj!!! Ha mégis akkor szóljatok! :)
Itt olyan jó kis banda verődött össze, no meg sztem mindegy, hogy ki melyik intézet páciense, a lényeg és az eljárások ugyanazok!

Én is utána néztem már a törvényeknek, tudom, hogy támogat minket lombikososkat, viszont én úgy olvastam, h munakidő kedvezmény az jár, de fizu azokra a napokra, mikor távol vagy, nem! Tehát az fizetés nélküli, viszont el kell, hogy engedjenek!
gigibp

Gigi: a vizsgálatokra előtte (hormontesztek,nőgyógyászati vizsg./rákszűrés) szerintem nem vonatkozik,de a szuriktól kezdve jár a táppénz.

Van itt is,aki így járt el :)
Vendég

Ja,azt nem is írtam,hogy 2 alá csökkent már a HCG-m 19-ről,úgyhogy ez megoldódik magától.
találomra mentem be ma a vv-re,a recepcióról feltelefonáltak a dokinak,hogy van-e értelme előbb mennem,ő rábólintott.

úgyhogy a szervezetem szépen veszi az akadályt :)

A következő mensim is rendesen fog megjönni?
Vendég

valamelyik ejjel azt almodtam,hogy ulok a wc-n es varom a II csikot, es az lett, aztan a kovetkezo kep,hogy meg mindig a wc-n ulok, es mar kb 10 teszt van a kezemben szetteritve mint a legyezo es mind II csikos, mar orak ota uldogelek amikor bejott parom es meg hozott pozitiv teszteket, azt mondvan,hgy a konyhaban voltak. :lol:

kisbeeka: "orulok",hogy csokkent a hcg, nem olyan ertelemben, erted, hanem ,hogy nem kell muteni, igy ajo, a szervezeted tudja,hogy mit kell tennie, ez jo!!!!!

ma lattam egy teherautot es mi volt rairva? lapteto szigeteles!!!Jot mosolyogtam. :lol: :lol:

gigi: dehogyis baj,hogy nem bmc-s vagy, attol meg ugyanugy egy "cipoben jarunk"
neha eleg gaz,hogy nincs ekezetem.
valyoni

90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:
d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],

107. § Mentesül a munkavállaló a munkavégzési kötelezettsége alól
i) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés teljes időtartamára.

Na, kikerestem.
Tényleg nem jár pénz, csak ha már terhes vagy, a terhességgel összefüggő vizsgálatok idejére. Viszont egy árva szót sem szólhatnak - egyébként együttműködési kötelezettségük is van, tehát ha egy mód van rá, a kieső idő ledolgozhatóságát is biztosítani kell.
aktucs

Köszi,én is örülök neki,hogy nincs nagyobb bonyodalom.
Persze kicsit beleéltem már magamat én is a sikerbe,olyan jó volt hallani,hogy pozitív lett a teszt :)

nekem még sose volt ezelőtt pozitív,és nagyon örültem akkor.

de nem baj,december 1-re terveim szerint meglesz az eredmény,de ha csúszik,akkor is meglesz párom szülinapjára (dec.15).
szééépen becsomagolom a tesztet neki :lol: :lol:
Vendég

Aktucs: de a leszívástól kezdve jár a táppénz,azt mondta Sz azon a bizonyos keddi "felvilágosításon".
ezalatt akkor viszont kénytelenek fizetni,nem tehetnek fizetés nélküli szabadságra.:shock:
Vendég

Breki,
igen, táppénz az jár. De ha a vizsgálatokra 1-1 nap megy el, azt csak igazolt, nem fizetett távollétnek veszik.
Hacsak ki nem iratod magad már rögtön a protokol kezdetekor a háziorvossal (a legtöbben kérdés nélkül táppénzre vesznek ilyen esetben ha kéred).

Valyoni,
ez egy nagyon-nagyon pozitív álom, és hozzá laptető is...jönnie kell ennek a kistesónak mostmár :wink:

Kép
judit0713

Breki,
nekem a sikertelen lombik után az utro abbahagyásától 2. napon jött meg, a mostani ciklusban meg 30. napra.
Eddig teljesen szabáyos 27-28 naposak voltak, tehát egy picit bezavar a dolog, de nem jelentősen.

Kép
judit0713

Én attól nem félek, hogy a doki nem írna ki, ebből a szempontból marha rendes, de valószínűleg jobban járok, ha dolgozom és ledolgozom a kieső időket. Azért ez nem kevés pénz és minden fillérnek meglesz a helye, ha egyáltalán eljutunk odáig.
aktucs

Csutka,
én is így vagyok ezzel, a vizsgálatokat igyekszem reggel korán elintézni (nyitás előtt már ott állok a bmc kapujában), és aztán más napokon ledolgozom a kieső időt. Tatabányára járok dolgozni, így sajnos ha nagyon ügyes vagyok akkor érek be 11 körül :?
Viszont leszívástól eredményhirdetésig táppénzen voltam, és most ha visszakapom a fagyikat, akkor is otthon leszek a vv-ig.

Kép
judit0713

Sőt, ha pozitív lesz az eredmény akkor a szívhangig otthon csücsülök és érlelem a bogyókáimat :)

Kép
judit0713

Sziasztok!

Kubu: jaj de jó, hogy otthon. Sajna a tünetek, tudom mit jelent, nekem mindegyik volt.

Ülni uszógumin kellene, ezt már kh-ba is vittem. Jól jöhet mindenkinek. Aranyérre mostanában én Doxiproct kenőcs, spéci kup és gyógyszer. Persze mit enged a szopizás nem tudom, ill. régen kh-ban még jegelték is. "Jó" volt vattával meg jéggel. Sajna ez nekem előtte is volt, és van most is. Vigyázni kell nagyon és "nagy dolog" után irány a mosdás, különben 30 perc és begyullad és fáj, de nagyon!

Képeket várunk és beszámolót ha lehet

Woody: tőled is!

Lukácsné: három a kislány, várunk titeket is.

Andi: még ne add fel!!!!

Lányok: párnák között vigyázzatok, főleg aki babácskát vár. A végén ugy is hónapokra bucsu van ettől!

üdv

kispatak
Vendég

Hűűűha,ez durva :shock:

Nekem erre nem volt szükségem,mert van délutáni műszak,és arra voltam beosztva,össz. egyszer késtem 2 órát,de az se para,nálunk ledolgozható,hisz 11 órát vagyunk nyitva,abból 8-at kell ledolgozni.

Valyoni: tetszik az álom :D
szerintem is jót jelenthet ;)
Vendég

Annyi receptet osztottatok már meg velem, most én is leírtam, lefotóztam a kedvencemet:
Az a legjobb benne, hogy tiszta fehérje, a tésztája tiszta túró, szóval babásodóknak kiváló :)
Nagyon könnyű és gyors elkészíteni és második fogásnak is tökéletes, mert olyan pasislaktatós :)

http://www.okosanyu.hu/Konyha/Cseh_gyumolcsos_gozgomboc
mieza

Ja, és ha lehagyod a végén a porcukrot, akkor IR-esek is bátran fogyaszthatják :) Akkor viszon érdemes a gyümi mellé egy kis édesítőszert csomgolni a gombócba :)
mieza

köszönjük szépen a receptet :)
jól néz ki,majd kipróbálom valamilyen gyümölccsel :D

Párom is szereti az ilyen finomságokat,főleg ha laktatók is,hiszen neki is jó adag kajákat kell mindig csinálni :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kubu jó rólatok hallani örülök hogy jól vannak a gyerkőcök. szerencsés vagy hogy ilyen férjed van. Fájásokat nagyon sajnálom szorítok hogy minden rendeződjön nehéz lehet most. De pár nap és meglátod sokkal jobban leszel.

Minden próbálkozónak nagyon szorítok, a háttérből mindig olvaslak benneteket.

Sajti nálatok is nemsoká kinyit a jégovi :wink:

velünk minden okés, nemsoká hivatalosan is belépek a harmadik trimeszterbe, durva :roll: dolgozgatok még itthonról, meg lehet, egy rövid tanfolyam is belefér, szerencsére nagyon jól viselem a terhességet, semmi bajom

Kép
vayacon

Vayacon: gratula a harmadik trimeszterhez :)
láthatunk pocakfotót? :D

Jó,hogy ilyen jól viseled a terhességet!
Milyen munka az,amit otthonról tudsz csinálni?
Vendég

A betegállomány témáról annyit, nekünk baromi köcsög a háziorvosunk... folyamatosan csinálja a fesztivált.
Azt tudni kell, hogy mi nem járunk hozzá ha kell, ha nem, alapból, 1-szer voltam táppánzen 5 napot, amikor kolbászfesztiválon voltunk és benyaltunk egy hányós-fosós kórságot és kidőltem mint az állat.

Tavaly az összes kivizsgálást szabiból csináltuk, az első inszemnél szabiból voltam otthon, a termináltnál is szabiból pár napot.. aztán év vége lett, elfogyott a szabi, a decemberi inszemnél szóltam, hogy tp... Húzta a pofáját rendesen a dög... az áprilisi inszemnél megint ugyanez volt.. (a férjem szokta bevinni a tp-re felvételhez a zárót, neki teszi a megjegyzéseket)...

Aztán múlt hónapban, a punkicó után megint megjegyzéssel vett fel tp-re.. és most megint.. úgy hogy pénteki napon volt a beültetés, de addig amíg bent nem volt a bébi, nem hívtuk fel (pénteken 12-ig rendel), mert ugye fagyisnál akkor biztos, ha bent van... szóval hétfőn hívtam, hogy pénteken beülti volt azt megcsináltuk szabi napra, de hétfőtől, tp.... Erre mondja, jó, de mikor viszem be a zárót.. mondom én nem viszem be, nem véletlen vagyok tp-en, ugyanis fekszem szigorúan... a férjem viszont most épp (reggel 8 óra volt, hétfőn is 8-12-ig rendel).. dolgozik, szóval majd kedd meló után elviszi (mert kedden délutános a doki.. erre közli a hülye pina, hogy hát, aztán siessen a férje, mert lehet nem tudom bevenni már majd azt a papírt...

Ja és még a decemberi z inszemnél kértem, hogy mivel nem voltam valami fényesen, az inszem asszem szerdán volt és hogy már hétfőtől szeretnék betegállományba menni (repesztő akkor fájt), erre közölte nagy kegyesen, hogy felvesz, de ebből nem csinálhatok rendszert mert csak attól a naptól tud legközelebb felvenni, amikortól a kórházi zárón javasolják... Szóval ilyen köcsög házidoki is van...

Én nem értem, mia f....sznak kell csinálnia a pankrációt, pontosan tudnia kell orvos létére, hogy nem jókedvemben járok a meddőségibe, minket még köhintős meg más olyan "alibi" betegségekkel nem igazán látott, amit sokan kitalálnak, csak hogy lóghassanak.. .szóval totál kiakadtam erre a tyúkra.

Szóltam is anyunak, hogy boltolja le nekem, hogy az ő háziorvosuk, akihez mielőtt ide kiköltöztünk volna tartoztam én is, milyen feltételekkel vesz vissza, ha kell bejelentkezem anyuékhoz, de én nem akarom ennek a tetűnek a megjegyzéseit hallgatni...

Na most jól kimorogtam Nektek magam... .:)
andrea-1

Csajszi,ez nagyon durva!!!

Annyit kell tenned,hogy elmész ahhoz a dokihoz,akihez szeretnél járni (lehet másik kerületben is!!!),és szólsz neki,hogy mostantól szeretnél hozzá járni.

A papírjaidat ŐK intézik,Neked nem kell semmit elkérni,átvinni,hacsak nem kér meg valamelyik ilyen szívességre.

Nekem így működött a dolog.:)

Az én dokim rendes,persze ő megvizsgál,hogy lássa,mi az ábra.
Mondjuk jelen esetben közölte az asszisztensnő (doki felesége),hogy el ne merjek menni oda-beülti után-,nehogy összeszedjek valamit,a kismama maradjon csak a fenekén:lol: és majd az apuka elmegy a papírokkal/ért.

Keress egy normális dokit,és vetesd fel magad hozzá :D
persze azt nem tudom,hogy táppénz alatt lehet-e intézkedni,de ha épp nem vagy táppénzen,akkor mindenképp nézz utána!

Ilyen idióta orvosról még nem is hallottam...
Vendég

Andi,
tényleg nagyon bunkó a dokitok! Részvétem, nem lehet kellemes így odamenni hozzá hogy írjon ki :roll:
A miénk egy tündér! Nálunk is mindig apa vitte inszemkor a zárót, simán kiírt, sőt, amikor mentem vissza hogy nem sikerült, még sajnált is.
A sikertelen lombik után kedden irattam ki magam, rögtön azt kérdezte, hogy akarok-e még azon a héten otthon maradni, hogy lelkileg összeszedjem magam...
Szóval tényleg nagy a különbség a dokik között. Most látom csak igazán, hogy nekem milyen mázlim van :)

Kép
judit0713

Judit: nekem is mázlim van a dokimmal,bár most szabin van aug. 20-ig,így helyettes dokihoz megyek vissza.
nem tudom,ki ő,és normális-e,de szerencsére csak átmenetileg van ő bent :lol:
Vendég

Most még tp-en vagyok, holnapra ígérte a férjem, mikor bevitte a zárót, hogy jelentkezem majd (délutános lesz holnap a doki), hogy milyen lett a vv. eredménye.... de már előre hallom a megjegyzéseket, ugyanis erre a hétre még táppénzen szeretném tartatni magam, mert nekem ezek után a beavatkozások után ultrabrutál menzik szoktak lenni és azt még itthon élném át... (most a legutolsónál volt olyan hogy 1tampon/1óra kapacitás... full Niagara effektus.. :(

Ha most szerdán mennem kéne nem is tudom hogy bírnám ki, ha megjön... mert tudom, hogy a hülye helyettesítős helyemre kellene menni, mert 20-áig szabin van a fő-titkárnő... és azon a helyen még meggörnyedni sem szabad, vagy teszem azt olyan bűnt elkövetni, hogy kigombolod a nadrág gombját, hogy ne nyomjon... mert egyből teszik a megjegyzést, amellett, hogy egész nap pattogtatnának.... sajna olyan a helyzet nálunk, hogy nem igazán vannak tekintettel arra, mit élek meg, izgából próbáltam elmesélni, de nem jött át a főnökségnek, pedig nők...
Pl. volt olyan hogy láthatóan szarul voltam a stimu alatt, de annyi nem volt hogy mondták volna, hogy csináld meg az aznapi dolgod és menj haza előbb, ha kész vagy...... Ilyen csak akkor volt, mikor nem volt a főnök és az egyik helyettese, akibe szorult egy kis jólélek, megszánt és előbb elengedett... pedig ő pasi. És ez a pasi minden alkalommal ha beszélgetünk, elmondja nekem, hogy be ne tegyem ide a lábam, ha összejön a baba, azonnal menjek tp-re.. végig!!!
andrea-1

Juditkám:
a Te dokid, egy angyal.. A mienk, nemhogy meg nem kérdezte hogy hogy vagyok??.. meg a lelkem.. hanem nekiállt kiselőadást tartani, hogy tudja andrea, azért nincs maguknak még gyerekük, mert maga úgy akarja, ha nem akarná ennyire már biztosan lenne...... erre jöttem neki, hogy hát igen, 7 éves házasok vagyunk, úgy lenne rendjén, ha már lenne baba, főleg az én koromban.. erre közölte ez az ütődött pina, hogy miért, ő is 42 éves volt mikor szült, és mégse dőlt össze a világ.... Na, nesze neked.. ez az igazi empátia, mi??
andrea-1

Na,legalább a főnököd normális! :)

Igaza van,amint összejön,vigyázz rá nagyon,és kééérlek,holnapig még bízz a sikerben!

Nekem rendesek voltak a srácok a munkahelyemen.
Egy nap volt,amikor hirtelen rosszul lettem,a mellkasomra mintha ráült volna valaki,alig tudtam nagyobb levegőt venni,kezdett zsibbadni mindkét kezem,és úgy éreztem,menten összeesek...
Akkor szóltam,hogy váltson le valaki (kassza),és mindenki annyira segítőkész volt!
Raktak vizes borogatást a nyakamra,meg a csuklóimra,felpolcolták a lábamat,és azt is ajánlotta a főnök,hogy hívjuk fel a dokimat,hogy most mi legyen... :)

Szerencsére kb. 20 perc múlva elmúlt :)
Vendég

andi:nem semmi a dokid, nincs ezekben semmi megertes vagy egyutterzes.

Az enyem aranyos, kiir barmikor egy dologgal nem azonosul, az utazasi papir, nem akar adni, minidg azt mondja,hogy kerjek a nogyogyasztol aki folutalt a bmc-be, hiaba mondom,hogy ez mar regi tortenet egeszen 2006-ra nyulik vissza, es,hogy itt mar fagyis babakat ultetnek be, es hogy ezert miert keressem elo a regi nogyogyaszomat, azota mar valtottam, szulni is masnal szultem, most azert menjek el a nogyogyihoz,hogy megirjon egy ilyen utazasit, amikor a korzetim itt van a szomszed lepcsohazban es o is megirhatja:x
Nem ertem miert kakaskodnak,vagyis ertem,hogy ellenorzik oket, de megsem ertem.
valyoni

Az a baj, hogy ez csak egy "kis" főnök, egy ov.. a rangsorban sokan vannak előtte... ha a nagyobb fürerek nincsenek bent, akkor van csak szava, illetve akkor intézkedhet ő.. és ilyen nagyon kevésszer van....
A vezetőségünk meg mind nő, munkamániások, csak az ő szűk körükön belül tudnak megértőek lenni.... azon kívül ha bárkivel bármi történik, nem veszenek észre semmit, csak a negatívumot, ha valami nem úgy megy, ahogy ők akarnák... most ezeknek magyarázzam el, hogy engem meg az érdekel legfőképp, hogy épp mi történik velünk a meddőségi téma kapcsán....??? :lol:
andrea-1

de paraszt...
nekem nagyon drukkol a dokim (és még inkább a felesége).
a háziorvosodról az ex-főnököm jut eszembe,ő volt ennyire "empatikus".
titkárnő-féle voltam,majd kivitt utcára dolgozni,első nap nagyon csúnyán felfáztam,és megfáztam.
még hetekig dolgoztam,de már iszonyű fájdalmaim voltak a felfázás miatt,először ülni még jó volt,majd már se ülni,se feküdni,se aludni nem tudtam,akkor mentem házidokihoz...
kiírt,mire a főnököm közölte velem,hogy hozzam be a felmondásomat... :(

Szóval nekem is kijutott anno... :?
Vendég

gigibp üdv itKépt, gyors babásodást :arrow: :arrow: !

Kubu :lol: :lol: :lol: :lol: sajnálom, hogy nem vagy jól, cicc tőled minden fájdalom :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép
Örülünk, hogy otthon vagytok és, hogy a gyerkőkkel minden rendben. Nem baj, ha nem olvasol vissza, csak írj, jelents :lol: :lol: :lol: Képeket sem bánnánk és egy szüléstörténetet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukácsné te vagy soron! :lol: :lol: :lol: Kívánom, hogy problémamentes, gyors és élvezetes szülésben legyen részed :!: :!: :!: :!: :arrow: :arrow: Kép Ügyesek legyetek!!! Nagyon izgi, sorra születnek a kiscsajok :lol: :lol: :lol:

Vayoni, holnapra :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Andi: már értem,miért nem tudsz felszabadultan várakozni...
Azt hiszem nem ártana egy másik munkahelyet is keresned,vagy tényleg kiíratni magad a babavárás hónapjaira is :)
Vendég

Valyoni:
ezért akarok én visszapályázni a családi háziorvosunkhoz... Hozzá 14 éves koromtól egészen 4 évvel ezelőttig jártam.. illetve oda se sokat jártam, csak míg sulis voltam.. mert miután dolgoztam és már zsebre ment a tp-en levés, nem látott sokat.. Max. allergia gyogyót felíratni.. bár azt is inkább anyuval intéztettem nála. Én nem vagyok amúgy egy beteges fajta szerencsére, így nem is lett volna sok találkozásra ok vele...
1-szer volt hogy 2 munkahely között passzív tp-en tartott 1-2 hónapig, de az is már vagy 7 éve volt.... és tudta hogy nem beteg vagyok, csak a melóhely váltás miatt vagyok épp ott...
Egyébként anyu mindig mesél rólam, bár ugye már "eljöttem" tőle, ismeri az egész családunkat... Remélem visszavesz, és akkor ezt a feszültségforrást is kipipálhatom egy db-ig.. Mondjuk buzi messze lesz, bkv-zhatok egy jó órát, ha majd hozzá kell menni, de a nyugalomért asszem bevállalom gondolkodás nélkül... :)
andrea-1

Andi!
Micsoda egy köcsög orvosod van! Igazad van, hogy váltani akarsz! Amilyen gyorsan csak lehet tedd meg, még egy kis pluzs bkv-zást is megér!
Az én dokim is ott rendel, ahol a szüleimmel laktam, most onnan kb 35-40 km-re élek, de megéri visszamenni hozzá, mert jó fej és alapos, meg anyuékhoz úgyis megyek minden héten, szóval teljesen jó ez így!
Remélem, hogy megértő lesz a lombikkal kapcsolatban, hisz az asszisztens nője is lombikos volt, anno néhány évvel ezelőtt! Már vázoltam neki, hogy baromi stresszes a munkahelyem, hajnali kelés, 12 óra munka és sok idióta... :)
Persze nekem is nő a főnököm, max azért számíthatok nála némi empátiára, mert a nővére, aki u.ott dolgozik, szintén hasonló cipőben jár!
gigibp

Tudod békus, váltanék én, de egyrészt ebben az életkorban minden munkahely első kérdése az (ha egyáltalán behívnak), hogy van-e gyerek, és ha nincs szeretnék-e és mikor... És hát hegy HR-esnek se kell matematikusnak lenni ahhoz, hogy itt éveket már nem vacakolnék, hogy bedolgozzam magam.. ez az egyik, hogy nem válthatok, a másik meg, hogyvan egy vállalati kamatmentes hitelem (még 5 év az ideje), amit vagy kamattal visszafizetek, egy összegben, ha előbb eljövök, vagy kivárom az időt...
Amikor felvettem a hitelt , egy angyal főnököm volt, nem számítottunk rá, hogy palotaforradalom lesz és kicsinálják, és ez az állat veszi át a hatalmat. Mondjuk az az érdekes, hogy a szemembe ne tudd meg milyen negédes, amiket mond, de közben a tetteivel egészen mást éreztet, meg ugye nem egy dolgot visszahallottam, hogy milyen megjegyzéseket tesz rám.. Ha nem védene a törvény, talán ki is rúgott volna már... szóval főnöknő szeirntem azt várja hogy terhes legyek, és húzzak a vérbe... ne is lásson..
andrea-1

Na most jól megtartottam a panaszdélutánt....aki akart elmenekült .. úgyhogy... nyugodtan beszélgethetünk a hüvelygombáról..... :lol: :lol:
andrea-1

Csajok: én is 1 órát utazok a háziorvosomhoz,mert nem egy kerületben vagyunk,így ha gáz lenne,nem is tudnám kihívatni magamhoz,de ezt nem is várom el. :)

én is elmeséltem mindent a munkatársaimnak,ők nagyon drukkoltak, nekem szerencsém van,ők empatikusak abszolút!

Azok után,hogy ennyien drukkoltak,munkatársak,család, TI, csodálom,hogy nem sikerült a babóm... :D
Vendég

Andi ez borzalmas...úgy sajnálom!

hüvelygomba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

+némi babaragacs ;)
Vendég

Andikám: sajnálom,de hátha-hátha az a fránya vv holnap mást fog mutatni :oops: Mi is csak októberben megyünk vissza...lehetne előbb 1 hónappal,de egyszerűen nem birom rávenni magam...pedig,van amikor leizzadva ébredek fel éjszaka az álmaimtól:? ...

Figyu: nekem itt a XVI-ban egy tündér doki bácsim van :D és az asszisztense is BMC-s gyerkőccel rohangál :D Teljesen megértőek,és nagyon rendesek...Dr.Varga Jánosnak hívják..

Vnbeni: hol vagy???mi volt ma a hysteron :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Hát BÉkus, én is sajnálom, de közben, úgy vagyok vele, hogy inkább hálás vagyok, hogy fel tudtuk venni ezt a hitelt mhelyen, ezekkel a feltételekkel (van még banki is mellette... és ha az egész bankira ment volna brutál sok törlesztőnk lenne)... aztán mikor az építkezés volt, még a régi főnök mindig megengedte, hogy bankba-kivitelezőhöz-ilyen olyan egyéb indokkal eljöhettem, ha dolgom volt...
Most emellett a főnök mellett is az összes BMC-s elfoglaltságot meg tudtam ejteni... miután közöltem vele, hogy a törvény szerint el kell engedjen rájuk... Szóval ezekre eddig nem is panaszkodnék.. azt a légkört meg ami van, próbálom nem magamra venni.... mondjuk most szerdán, az oroszlán barlangjába nem igazán mennék szívesen be, főleg közvetlen egy rossz hír után, egy brutál mensivel, amikor az ember amúgy is kivan külön-külön is ezektől a dolgoktól...
Váltani ugyan nem tudok, de várom azt a pillanatot hogy pozitív legyen a teszt, aztán csá.. :) Ha sikerülne 2 baba és letellik a hitel ideje, megbeszéltük a férjemmel, hogy ide már nem mennék vissza semmiképp... de addig meg vagyok lőve.
andrea-1

Békus!
Fél órája keresem neked a linket, de végre megtaláltam!
Itt tök jó táblázatok vannak, mindegyik protokollról! Nézd meg, ha érdekel:

www.pri.hu/download/tajekoztato-lombikbebi.doc
gigibp

Angyal: Minden tudni szeretnék erről a dokibácsiról!!!! :) Merrefele rendel pl?
andrea-1

Angyalka: Cinkota?
HÉV-hez képest messze van?
Vendég

De aranyos vagy Gigi,köszönöm!
Meg is lesem :D
Vendég

Angyal, Békus: Közben megnéztem a 16-keres házidokiknál.. Ez a dokibácsi nem is lenne annyira messze tőlünk, a HÉV Cinkotai megállójától 1 utcányira van ha jól látom, legalul:

http://www.szakrendelo16.hu/index.php?o ... &Itemid=92
andrea-1

a cinkotai nem gyerekorvos?
Vendég

Vendég

Ja még a panaszdélutánhoz 1 kis szösszenet, aztán tényleg befejezném: Édes-kedves háziorvosunk, a jelenlegi, közölte velünk mikor legelőször a tavaly decemberi inszemkor kértünk tp-t, hogy a férjemet nem tudja tp-re venni azzal az indokkal hogy inszem!!!... Mondom miért?? A cuccot ő adja hozzá, inszem után meg ő hoz haza, mert vélhetőleg nem leszek a leg frenetikusabb állapotban... Na nagy kegyesen arra az 1 alkalomra felvette, de közölte, hogy többet erre nem lesz hajlandó, mert férfinak nam jár a tp az ilyen beavatkozásokra... Szóval pont leszarja pl egy punkciónál, hogy egyrészt ő is kell hozzá, másrészt meg altaltásos beavatkozás után hazajövés... Na.. tényleg befejeztem... :lol:
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?