A betegállomány témáról annyit, nekünk baromi köcsög a háziorvosunk... folyamatosan csinálja a fesztivált.
Azt tudni kell, hogy mi nem járunk hozzá ha kell, ha nem, alapból, 1-szer voltam táppánzen 5 napot, amikor kolbászfesztiválon voltunk és benyaltunk egy hányós-fosós kórságot és kidőltem mint az állat.
Tavaly az összes kivizsgálást szabiból csináltuk, az első inszemnél szabiból voltam otthon, a termináltnál is szabiból pár napot.. aztán év vége lett, elfogyott a szabi, a decemberi inszemnél szóltam, hogy tp... Húzta a pofáját rendesen a dög... az áprilisi inszemnél megint ugyanez volt.. (a férjem szokta bevinni a tp-re felvételhez a zárót, neki teszi a megjegyzéseket)...
Aztán múlt hónapban, a punkicó után megint megjegyzéssel vett fel tp-re.. és most megint.. úgy hogy pénteki napon volt a beültetés, de addig amíg bent nem volt a bébi, nem hívtuk fel (pénteken 12-ig rendel), mert ugye fagyisnál akkor biztos, ha bent van... szóval hétfőn hívtam, hogy pénteken beülti volt azt megcsináltuk szabi napra, de hétfőtől, tp.... Erre mondja, jó, de mikor viszem be a zárót.. mondom én nem viszem be, nem véletlen vagyok tp-en, ugyanis fekszem szigorúan... a férjem viszont most épp (reggel 8 óra volt, hétfőn is 8-12-ig rendel).. dolgozik, szóval majd kedd meló után elviszi (mert kedden délutános a doki.. erre közli a hülye pina, hogy hát, aztán siessen a férje, mert lehet nem tudom bevenni már majd azt a papírt...
Ja és még a decemberi z inszemnél kértem, hogy mivel nem voltam valami fényesen, az inszem asszem szerdán volt és hogy már hétfőtől szeretnék betegállományba menni (repesztő akkor fájt), erre közölte nagy kegyesen, hogy felvesz, de ebből nem csinálhatok rendszert mert csak attól a naptól tud legközelebb felvenni, amikortól a kórházi zárón javasolják... Szóval ilyen köcsög házidoki is van...
Én nem értem, mia f....sznak kell csinálnia a pankrációt, pontosan tudnia kell orvos létére, hogy nem jókedvemben járok a meddőségibe, minket még köhintős meg más olyan "alibi" betegségekkel nem igazán látott, amit sokan kitalálnak, csak hogy lóghassanak.. .szóval totál kiakadtam erre a tyúkra.
Szóltam is anyunak, hogy boltolja le nekem, hogy az ő háziorvosuk, akihez mielőtt ide kiköltöztünk volna tartoztam én is, milyen feltételekkel vesz vissza, ha kell bejelentkezem anyuékhoz, de én nem akarom ennek a tetűnek a megjegyzéseit hallgatni...
Na most jól kimorogtam Nektek magam... .