Szia Veli
Szerintem szívesen alkalmaznák a legtöbb esetben az 5 naposat és ha van lehetőségük rá, akkor meg is teszik MINDEN esetben. És tényleg nézd meg a tanulmányokat, mert az 5. naposak közül több lesz a végén megszületett baba. Viszont nem minden gombóc bírja ki addig, nem mindenkinek van annyi, hogy meg lehessen kockáztatni. (nekem sem volt először). Az, hogy kinek melyik sikerült, az lutri, Macsnak is a 2. naposak sikerültek, mindkettő
Én már a 13. hetemben vagyok, most kezdem igazán élvezni
Sajnos nem mindenki érzi meg a tüszőrepedést. Én pl. egyáltalán nem. Nincs semmi pici vér és még egy nyilalás sem, hidd el, évekig figyeltem. A hüvelyváladékra ugyanez igaz. Ezek nem olyan dolgok, amik mindenkinél egyformák lennének. Hidd el, szerintem nincs olyan lap, szakmai cikk, műsor vagy honlap, amiből ne tájékozódtunk volna.
Szerintem a lányok azért kicsit szkeptikusak, mert néhányunk mögött több év próbálkozás van, mint a legfiatalabb gyereked kora. Minden hónapban figyelünk minden létező jelet és összeszámolni sem szeretném, hogy mennyi időt vagy mennyi összeget szántunk már ezekre. Értem, hogy az 5. szülésnél felülbíráltad az orvost, amit még jogosnak is tartok. De 0. mesterséges megtermékenyítéses tapasztalattal nem mindig releváns amit írsz. Ha minden olyan egyszerű lenne, ahogy te látod… Olvass kicsit vissza és akkor meglátod, hogy a legtöbb dolgon már átmentünk.
Nem rosszból írom, de ezek nem olyan egyszerű dolgok, ahogy te látod. Nem elég utána olvasni. Sajnos hiába a tudás, a szuper eredmények, sokszor végeredményként meg kell elégedni azzal, hogy „NEM LEHET TUDNI”.
Én örülök, hogy velünk vagy és nagyon drukkolok neked. De emlékszem, hogy voltak már olyanok (én is), aki ekkora tudománnyal indultak neki (ezt kérek vissza, ez a jobb, az működik) és az első csalódás akkora pofon volt, hogy alig tudtam belőle észhez térni. Csak féltünk.
Csajok, végre megtaláltam a táblát, amit annyit kerestem:
http://www.oszmk.hu/emki/bhdb4343234njn ... sodik2.pdf
Sajti, 13. napja? Nem lehetsz rosszul a vérveszteség miatt? Nem akarsz visszamenni a bmc-be? Vagy sima nőgyógyihoz?
Elég nagyot nevettem a fodrászos példádon, de értem amit írsz
Kubu, Woody, gyertek és meséljetek, hogy milyen otthon, mit szólt a család
? FOTÓ, FOTÓ
Kisbeeka, mi ma esünk neki újra a szép szexuális életnek, de csak óvatosan. Tudom, hogy sokan utána bevéreznek és hematóma, meg fekvés javasolt, szóval nem kis görcs van bennem
Utoljára akkor voltunk együtt, amikor a nődoki közölte, hogy „csak erősen”, mert hátha attól elmúlik a ciszta. Elmúlt, mentünk long protkolra, és onnan már meg volt tiltva. Szóval, újra kell kezdeni ezt
De már nagyon kívánom (így 3 hónap után), elég izgi álmaim vannak
Az egyik haverom mondta (inszemesek), hogy a sima és a bmc-s fogantatás között csak az a különbség, hogy az egyikben több élvezet van
Szóval, most a spontaneitásra gyúrunk
Andrea, nagy ölelés. Mikor kell visszamenned? Gyere majd a hírekkel, én azért naggggyon szorítok. Te is régi motoros vagy már itt, (régebbi mint én), ezért annyira kívántam már neked a babót!
Hát, ez most a világ legbénább tanácsa lesz, a lehető legbénább időben: de lehet, hogy pont az segítene, ha egy icipicit elengednéd ezt a nagyonakarást. Ezer történet szól arról, hogy csak az 5. lombik sikerült valakinek, mert akkor már nem is hitt benne, feladta, elengedte. Lehet, hogy neked is csak kicsit kéne ellazítani ott belül a dolgokat és icipicit másra koncentrálni. Lehet, hogy ha ott bent te is picit változtatsz, a babó is könnyebben megtalálja hozzád az utat. (tudom, hogy ez béna, csak annyi ilyen story van, nekem is ez volt az első, amit a természetgyógyászom kiszedett belőlem, a nagyon akarást... nem volt könnyű…)
Judit pikk-pakk össze tudja írni, hogy kik lesznek az augusztusiak, már gyűjtögette is