Új privát üzeneted érkezett!

Vicky: Aranyos vagy, köszi a bíztatást...

Az egymásra koncentrálás szerencsére megvan így a szúrásokkor is.. sőt ha lehet ezt mondani, ez az egész még csak jobban összekovácsolt minket talán... Én kikapcsolni biztosan nem fogok tudni, ha személyesen ismernél, tudnád milyen vagyok, nem is csodállkoznál ezen... :)
Ez a két hónap,amit várni kell, nagyjából az lesz, hogy számolom a napokat, és várom hogy telljen.. Ésszel persze felfogom hogy szükséges az egészségem miatt, meg anyagilag se engedhetnénk meg magunknak, hogy tokkal-vonóval állunk egy ilyen mutatványt... de ha nem lennének a dolognak ezek a vonzatai, gondolkodás nélkül folytatnám azonnal....
Persze addig lesz valszeg jópár buli, ahol majd kiengedem a gőzt, de nem hiszem el, hogy lesz az elkövetkező időszakban akár 1 olyan óra is, hogy ne az jusson eszembe, hogy mikor lesz már október.. Sajnálom, ilyen vagyok.. ismerem magam...
andrea-1

Hat az ugy volt,hogy tobbszor mertem tobb honapon keresztul, elkezdtuk,hogy babat szeretnenk, fel ev spontankodas utan elmentem dokihoz,hogy mi lehet a baj, azt mondta merjem a reggeli homet,kaptam tablazatot is tobb honapra valot, kb fel evig meregettem, az alap hom 35.6, 35.8 korul mozog.Es minden honaban folment kb 36.8-37.1 kornyekere.
Aztan nem sikerult, nem meroztem,meguntam. 3 inszemem volt akkor megint elkezdtem merni, nagyjabol ugyanigy voltak az ertekekek. Nem sikerult, majd 1 honap pihi es kezdtuk a lombikot long protokoll, nem mertem, majd amikor megtudtam,hogy sikerult, es utanna vettem tesztet,hogy vegre en is lathassam a II csikot, utanna megmertem es alacsony volt a hom. Igaz,hogy nagy volt a kiugras az alapho es az ovu utan, de akkor is, ha mar sikerult akkor is magasnak kellett volna lennie.Asszem tomoren igy volt.
valyoni

Nekem az ovu tesztek tetszettek, igaz,hogy ugysem lett baba az eredmeny, de legalabb tudtam,hogy van pe-em.
Inszemekkor probaltam ki, es tenyleg akkor mutatta a peteerest amikor uh is mutatta.
A teszvesz-en lehet venni 10-12 db-osat+ajandek terhessegi teszt is van hozza., kb 1000 ft.A mult heten is vettem egy ismerosomnek.
A gyogyszertarba kb 5 db kerul 4-5ezerbe.
valyoni

andi: Nagyon nehéz tényleg nem minden nap a babára gondolni. De ha legalább a bulik alkalmával kiengedsz az is jó. Én is mindig mentem volna rögtön, csak a cisztáim miatt nem mehettem. Ez a december meg azért maradt ki mert pont az ünnepekre jött volna ki az inszem és inkább kihagytuk. Csak februárban tudtam menni újra mert nem akart magától megjönni a mensim megint. Szóval kicsit hosszabbra sikeredett a szünet. Az egyébként nagyon jó ha összekovácsolt titeket a dolog, van akinél a párja nem is foglalkozik az egésszel és láttam már olyat hogy a végeredmény sem érdekelte túlságosan.
vicky79
Budapest III. kerület

Valyoni: akkor viszont bocs, de ez nem biztos, hogy teljesen mérvadó, mert a hőmérőzés lényege, hogy (azelőző ciklusok ismeretében), az adott ciklusban folyamatosan nézzük az ébredési hő alakulását...

Nálam a ciklus első fele cikkcakkos.... aztán van hogy látszk egy leesés, de ezt nem mindig "sikerül elkapni"... eztután a ciklus második fele úgy szokott alakulni, hogy fokozatosan emelkedik... aztán a "csúcshő" pár napig szinte ugyanannyi.. aztán kb 2-3 tizeddel leesik.. akkor 2 napon belül megjön... most 2 tizedet esett...

Egyébként érdekes, hogy Nálad milyen széles tartományban mozog az ébredési hő... Nálam az alaphő 36,3-36,4... és max. 36,9-37,0-ig szokott felmenni...Szóval olyan 5-6 tizednyi tartományban mozog..... de hát, ahányan vagyunk, annyifélén működünk..
andrea-1

valyoni: Az az érdekes, hogy amikor stimuval volt peteérésem és a tüszőrepesztő is bement, akkor szinte éreztem mikor repedtek meg a tüszők. Mindig nyilallgatott a hasam alja. De azóta sem éreztem ilyet. Azt hiszem megint nincs rendben odabent semmi. :( Majd akkor ráérek ezen gondolkozni hogyha újra babát szeretnénk. Mondjuk én nem bánnám azt se ha most azonnal lenne, a terhességet már nagyon várom csak az első 3 hónap ne lenne a babával olyan nagy kínlódás. És akkor már Barbus is itt lesz. De ha a tervek szerint alakulnak a dolgok, akkor várnom kell a próbálkozással 2 évet minimum.
vicky79
Budapest III. kerület

Hat igen persze,hogy az adott ciklus a mervado, csak ugy eszembe jutott es veletlenszeru volt a meres, es hat azert csodalkoztam, mert amikor nem voltam kismama, akkor magasabb volt, nem ertettem az egeszet.Nem merek es azota sem, kb masfel eve szeretnenk tesot, a tavalyi ev spontankodassal telt, igazabol amiota megszuletett a lanyom azota nem is vedekeztunk.
valyoni

Vicky: Szerencsére a férjem nagyon segítőkész és érdeklődő a témában és ez nagyban segít, hogy "várjam" azt hogy szúrhassunk, illetve pontosítok, mindig Ő szúr.... Ha csak magamra lennék utalva, ha nem érezném a 100%-os támogatást, akkor talán nem is csinálnám, de ez asszem tutira válóok is lenne... Nekem igen fontos, hogy napi rendszerességgel kiveszi ebből az egész meddségi-kálváriából a részét.. Ez megkönnyíti elviselni ezt az egészet.

Mondjuk az uh-kra nem jár velem, mert valakinek erre a sok drága gyogyóra valót meg is kell keresni :)... de az összes inszemnél, a leszívásnál, a beültetéseknél végig ott volt velem, 1 percre sem hagyott magamra... Sőt annyira drága volt most is pl., a beültetés után mondtam neki, hogy képzeld, azt olvastam, hogy a Kaáliban a lombikosokkal Isostart itatnak.. Erre aznap beállított 1 doboz ilyen cuccal, hogy vette.. és minden nap rá is kérdezett, hogy ittam-e? Mondjuk ő alapból is ilyen, de most még ha lehet azt mondani, fokozottabban éreztem a törödést...Amiért nem győzök elég hálás lenni...
andrea-1

andikám nagyon sajnálom :( , ha tényleg így van, és nem sikerült, de én azt mondom azért várjuk meg a vérvételt! Addig is ölellek: Kép

Én is évekig hőmérőztem és példaszerű görbéim voltak. De belefáradtam az egészbe és az utóbbi (terhesség előtti) 1 évben már semmit sem használtam, mert ebbe bele lehet dilizni és szerintem egy kapcsolatnak sem tesz jót az időre szex. Legalábbis már baromira elvesztette a spontaneitását, hogy szóljak mikor kell együtt lennünk, legalább is mikor fontos, hogy együtt legyünk. Bár én nem szóltam hanem próbáltam spontánnak :oops: feltüntetni, magyarul csábítani :oops: , de ha nem jött össze tiszta idegbeteg voltam. :oops: :oops: Úgyhogy az utóbbi időben felhagytam mindenféle peteérés jelzővel.
Aki még nem használt LH tesztet: ugyanolyan mint a terhességi tesztcsík, olcsón is lehet venni pl. interneten, a boltban, patikában kapható nagyon drága! DE nem úgy működik, mint a terhességi.
Itt akkor számít pozitívnak, ha ugyanolyan erős a kontroll csík, mint a tesztvonal, de jobb ha még erősebb is. Tehát nem elég, hogy két csík legyen, erősnek kell lennie, szépen fokozódik napról napra. Ezt nem első vizeletből reggel érdemes, hanem inkább délután, mert az LH hormon akkor a legmagasabb.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Andi drága,
ne add még fel, amíg nem jön meg, vagy amíg nem mondják holnap a bmc-ben hogy nem sikerült!
Mert hátha mégis ott a babci, és most azt érzi, hogy lemondtál róla :roll:
Tegnap este elalvás előtt éppen te jártál ezsembe, hogy hmarosan jössz a jó hírrel! tehát én még mindig drukkolok!!!!

Persze tudom, milyen car várakozni, hiszen mi is két hónapot hagyunk most ki a fagyik előtt, és az első hónapban, amikor tudtam, hogy most mehetnék uh-ra itt rinyáltam nektek, hogy mi legyen???
De most mát belenyugodtam, sőt, azt hiszem jó is így. Jövünk-megyünk egész nyáron, a nyaralás is belefér, aztán felfrissülve várhatom a fagyigombóckáimat...akik persze velem maradnak majd 9 hónapig :idea:

Sajti,
szerintem is irány a dokker, nehogy ez legyen a jövő hónap akciójának az akadálya :!:

Kép
judit0713

Varj meg holnapig, ne mondj semmit hatha meg sikerult,en bizom benne hatha +++++++++++++
valyoni

Még mondja valaki, hogy nem működik a Titok, azaz a vonzás törvénye!!!
Épp most bizonyítottam be magamnak, teljesen spontán módon, de 100000%-osan!
Slattyogok kifelé a teásbögrémmel, benne a használ csipketea-filterrel, hogy kidobjam és elöblítsem a bögrét. Közben arra gondoltam, hogy csak le ne csöpögtessem a fehér szoknyámat. Hát persze, hogy amikor kidobtam a filtert, sikerült 1 ötforintosnyi, meg még vagy 4 apróbb pöttyöt nyomnom a szoknyámra :twisted:
Most itt ülök az irodában félig vizes, de persze ugyanúgy pöttyös (a szappan nem hozta ki) szoknyában, és vigyorgok mint a vadalma, mert tudom hogy MŰKÖDIK!
Azonnal ki is nyomtatom a Kubutól kapott pdf-et és már ma este beleásom magam a TITOK-ba :)

Kép
judit0713

En is azt olvasgatom.
valyoni

holnap ketten leszunk a bmc-be, andi ti mentek koran a vv miatt ugye?jon meg valaki
valyoni

Juditkám: Mert rosszul fogalmaztad meg a kívánságod...

Lányok, aranyosak vagytok, hogy így bíztok, helyettem is... bár asszem én az októberi csapatot fogom majd erősíteni.... Nah, addigra lemegy itt a nagy futam... tényleg, nem tudná valaki megmondani, hogy kik is mennek addig??
andrea-1

Sziasztok!
Andi, azért még holnapig ne add fel. Küldök még egy kis babaragacsot! A mérés meg ilyenkor nem mérvadó, ráadásul láttam már olyan terhesgörbét, ahol a várt mensi időpontjában volt esés, aztán visszaemelkedett.
aktucs

Andi,
igen, pontosan ez történt, és működött, úgy ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva :lol:
Tehát TE jól fogalmazd meg most a kívánságodat lécci-lécci!!!!
Szeretném ha holnap nagyon jó hírrel jönnél, és hiszem, hogy így is lesz!
Amúgy az aug-szeptemberi csapat:
- inszem: Brumi, Zsuzsó
- fagyisok: Eszter, Sajti, Számos Pancsi és jómagam
Csajok, szóljatok ha még van valaki!

Kép
judit0713

Szia Veli :D Szerintem szívesen alkalmaznák a legtöbb esetben az 5 naposat és ha van lehetőségük rá, akkor meg is teszik MINDEN esetben. És tényleg nézd meg a tanulmányokat, mert az 5. naposak közül több lesz a végén megszületett baba. Viszont nem minden gombóc bírja ki addig, nem mindenkinek van annyi, hogy meg lehessen kockáztatni. (nekem sem volt először). Az, hogy kinek melyik sikerült, az lutri, Macsnak is a 2. naposak sikerültek, mindkettő :D
Én már a 13. hetemben vagyok, most kezdem igazán élvezni :D
Sajnos nem mindenki érzi meg a tüszőrepedést. Én pl. egyáltalán nem. Nincs semmi pici vér és még egy nyilalás sem, hidd el, évekig figyeltem. A hüvelyváladékra ugyanez igaz. Ezek nem olyan dolgok, amik mindenkinél egyformák lennének. Hidd el, szerintem nincs olyan lap, szakmai cikk, műsor vagy honlap, amiből ne tájékozódtunk volna.
Szerintem a lányok azért kicsit szkeptikusak, mert néhányunk mögött több év próbálkozás van, mint a legfiatalabb gyereked kora. Minden hónapban figyelünk minden létező jelet és összeszámolni sem szeretném, hogy mennyi időt vagy mennyi összeget szántunk már ezekre. Értem, hogy az 5. szülésnél felülbíráltad az orvost, amit még jogosnak is tartok. De 0. mesterséges megtermékenyítéses tapasztalattal nem mindig releváns amit írsz. Ha minden olyan egyszerű lenne, ahogy te látod… Olvass kicsit vissza és akkor meglátod, hogy a legtöbb dolgon már átmentünk.
Nem rosszból írom, de ezek nem olyan egyszerű dolgok, ahogy te látod. Nem elég utána olvasni. Sajnos hiába a tudás, a szuper eredmények, sokszor végeredményként meg kell elégedni azzal, hogy „NEM LEHET TUDNI”.
Én örülök, hogy velünk vagy és nagyon drukkolok neked. De emlékszem, hogy voltak már olyanok (én is), aki ekkora tudománnyal indultak neki (ezt kérek vissza, ez a jobb, az működik) és az első csalódás akkora pofon volt, hogy alig tudtam belőle észhez térni. Csak féltünk.

Csajok, végre megtaláltam a táblát, amit annyit kerestem:
http://www.oszmk.hu/emki/bhdb4343234njn ... sodik2.pdf

Sajti, 13. napja? Nem lehetsz rosszul a vérveszteség miatt? Nem akarsz visszamenni a bmc-be? Vagy sima nőgyógyihoz?
Elég nagyot nevettem a fodrászos példádon, de értem amit írsz :D

Kubu, Woody, gyertek és meséljetek, hogy milyen otthon, mit szólt a család :D ? FOTÓ, FOTÓ

Kisbeeka, mi ma esünk neki újra a szép szexuális életnek, de csak óvatosan. Tudom, hogy sokan utána bevéreznek és hematóma, meg fekvés javasolt, szóval nem kis görcs van bennem :D Utoljára akkor voltunk együtt, amikor a nődoki közölte, hogy „csak erősen”, mert hátha attól elmúlik a ciszta. Elmúlt, mentünk long protkolra, és onnan már meg volt tiltva. Szóval, újra kell kezdeni ezt :D De már nagyon kívánom (így 3 hónap után), elég izgi álmaim vannak :D
Az egyik haverom mondta (inszemesek), hogy a sima és a bmc-s fogantatás között csak az a különbség, hogy az egyikben több élvezet van :D
Szóval, most a spontaneitásra gyúrunk :D

Andrea, nagy ölelés. Mikor kell visszamenned? Gyere majd a hírekkel, én azért naggggyon szorítok. Te is régi motoros vagy már itt, (régebbi mint én), ezért annyira kívántam már neked a babót!
Hát, ez most a világ legbénább tanácsa lesz, a lehető legbénább időben: de lehet, hogy pont az segítene, ha egy icipicit elengednéd ezt a nagyonakarást. Ezer történet szól arról, hogy csak az 5. lombik sikerült valakinek, mert akkor már nem is hitt benne, feladta, elengedte. Lehet, hogy neked is csak kicsit kéne ellazítani ott belül a dolgokat és icipicit másra koncentrálni. Lehet, hogy ha ott bent te is picit változtatsz, a babó is könnyebben megtalálja hozzád az utat. (tudom, hogy ez béna, csak annyi ilyen story van, nekem is ez volt az első, amit a természetgyógyászom kiszedett belőlem, a nagyon akarást... nem volt könnyű…)
Judit pikk-pakk össze tudja írni, hogy kik lesznek az augusztusiak, már gyűjtögette is :D
mieza

Miezám, édes vagy... holnap megyek vv-re.... elengedés... hát ha most a halálos ágyamon lennék,asszem akkor sem engedném el ezt az érzést... az eccerűen nem én lennék.... én nem tudom "átverni" magam, azzal, hogy más érdekel, más a fontos most, amikor semmi más nem fontos az életemben ennyire, mint hogy babánk legyen.... evvan...
andrea-1

Sziasztok,
bekukk, nem tudok még visszaolvasni (igaz ülni sem :cry: ) bébik alszanak, apa interjún, védőnéni mindjárt jön, addig tejcsárdázom picit 8)
Liza Marci nagyon jól vannak, apa rengeteget segített és segít is, én vagyok picit padlón, de ásom magam kifelé a gödörből, nem depi, fájás, hogy mi is ? méh, pfészek, vágás, aér (utóbbi miatt ülni, állni, menni, járni, semmit nem tudok, max csak sírni) ja és a legjobb hogy tegnap hajnalra jött ki, ki érti ezt :shock:
millió cuppa Mindenkinek
jövök majd képekkel is

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

sziasztok

tegnap délután elvitték a kisfiamat a hétre, úgyhogy a héten meg kellenne születnie Hannának, hogy ne legyen gond hogy mikor és kihez szaladjunk vele.
este 8kor elaludtam, mert előző nap hajnali4ig nem aludtam annyira rendszertelenül jöttek a fájások rám.... éjjel kb 3szor voltam ébren de legalább ma nem voltak már fájásaim és végre normálisan tudtam aludni.

andi
még ne add fel holnap a vv lesz a hivatalos úgyis addig reménykedj hátha....

kubu
hogy vagytok? hazamehettetek tegnap?

woody
te is jelentkezz majd ha tudsz .

ha lesz valami fejlemény nálunk én is írok vagy üzenek vkivel.
még kértem 2 napot Hannától, hogy az muszály lenne hogy mindent be tudjak fejezni.... remélem megkapom tőle bár sokan ijesztgetnek hogy jön a meleg és előbújik majd meglátjuk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

:) Tudom, ezért is írtam, hogy ez olyan bénatanácska...
Én annyira fogok rád gondolni holnap!!! Én is reggel a Jánosba kezdek, vérvételen, csak a központi laborban. MÉg annyi remény van:
korai volt a teszt, sokan voltak, akik az égvilágon semmit sem éreztek, se jót se rosszat, a görbék hülyék... én minden erőmmel (és az ő erejével is) szorítani fogok!
mieza

Kubu,
de jó hogy jöttél!
Aranyér hess :!:
Puszikáimat add át mindkét lurkónak :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
drukkok hogy minden terv szerint menjen és Hanna szerda-csütörtök környékén meglássa a napvilágot!

Andikám,
mindannyian neked szorítunk most!!!!
Kérlek ne add fel holnapig!

Kép
judit0713

Lányok, nem tudom eléggé megköszönni azt a rengeteg támogatást amit folyamatosan kapok Tőletek!!!! :)
andrea-1

Lukácsné, Hanna biztosan hallgat rád! :D

Kubu, sajnos a szülés kihozhatja az aranyeret, de hamarosan jobb lesz. A többiről nem is beszélve. :wink:

Már csak 4-et kell aludnom péntekig. :)
A törelmetlen mindenemet! :oops: :D
aktucs

judit:En is fagyisra varok, ep uh-okra jarok,hogy mikor lehet,annyiszor irtam mar ezt es nem figyeltek ram :? irgumburgum :lol:
valyoni

Fagyibaba-dömping lesz :D de jó!

Ja és türelmetlen vagyok, nem törelmetlen.
aktucs

Andikám: először is: NEKEM is negatív volt a teszt,Sz pedig megmondta,hogy pozitív a vérvételből!!!
szóval maradjon benned egy kis bizalom aziránt,hogy sikerül :)

Épp azért,hogy nyugodtabban indultál neki,nagyon fel is néztem Rád emiatt! :)

Ha mégsem úgy lenne,ahogy szerintünk lesz ;), én is októberes leszek... Azaz inkább novemberesnek mondanám,mert okt. 29-es mensivel kezdünk majd,ill. előtte 1 hónappal kapok már fogamzásgátlót.

Szóval most antagon. protokollunk lesz az előző longgal ellentétben.
Az a 3. napon kezdődik ugye?
Itt hogy alakul majd? Légyszi rövid protokollosok, nyilatkozzatok, hogyan volt,mennyibe került... :D

Remélem olcsóbb,mint a long...
Úgyhogy szept. végén megyek fogamzásgátló miatt,rá egy hónapra kezdünk :)

(mék visszaolvasni,sokat írtatok :D )
Vendég

Valyoni,
bocsi, csak azokat tudtam hirtelen összeszedni akik benne vannak a táblicskuban :oops:
Szívesen beírlak ám téged is :wink:
Ha szeretnéd, adatokat kérem priviben! (név, kor, lakhely, okok, hol tartasz)

Csutka,
bocsi, de nem vagyok most képben :oops:
Konzira mentek pénteken?

Kép
judit0713

nemtudok privit irni csak ugy,hogyha irsz nekem es arra valaszolok, nemtom miert, mar tobbszor probaltam, es csak igy megy. :x
valyoni

tudtok segiteni abban,hogy penteken voltam uh-on volt egy 12mm-es tuszom aminek meg ernie kell, 15,napon voltam, holnap megyek ujra a 19.napon leszek, es nagyon fajdogal a hasam, lehet,hogy megerett, ha igen es ha talan megisrepedt akkor is megcsinaljak meg vagy tul leptunk rajta es akkor storno,majd a kovetkezo honapban ujra lefigyeljuk.Vagy mi van ilyenkor.Remelem,hogy ep elkapjuk meg.
valyoni

Sziasztok Csajok!

Kibújok a zugból.... :)

Régóta olvaslak bennteket és mindenkinek nagyon szorítok!

Most, hogy Béku írtad, hogy te is shortos leszel (mint én), úgy gondoltam, hogy kibújok a "barlangomból"!

Én épp most aug. elején kezdtem el szedni a fogigátlót és szeptemberben lesz a beülti, ha minden jól megy. Úgy tudom, hogy a 3. napon kezdődik a szúrkálódás, de javítsatok ki, ha nem így van! Engem is érdekel minden kis részlet, nekünk ez lesz az első lombik! És sikerülni fog, ahogy mindenkinek!!!!!
gigibp

Judit, igen. Eredetileg szeptemberben mentünk volna, de a gyulladás miatt bementünk szombaton ügyeletre, és pont Sz. volt és visszahívott péntekre, azt mondta, akkor megbeszélünk mindent.

Nekem meg ide az oroszlánt is, nem elég hogy nem szept., már hajtanám az időt. :D
aktucs

Béku,
nekem is antagonista volt, össz-vissz 114ezer pénz (ebben már a rengeteg utro - 4 doboz! - is benne van)
3. nappal indult, 1 ampulla Merinal + 112 NE Gonal együtt minden este, majd kb. a 10. naptól (már nem emlékszem pontosan) reggelenként bejött 1 Cetrotide, mellette esténként maradt a merional + gonal.
Két naponként uhu a 8. naptól, 12. napon este tüszőrepi (otrivelle) 14. napon leszívás, 17. napon ET.

Kép
judit0713

Hú lányok, ezek az összegek :shock:
Ha ez az olcsóbb, mennyiből jön ki a long?! :shock: :shock:
aktucs

Judit, ez tök jó, hogy így emlékszel! :D
Én is köszönöm az infót, mi is ezzel indulunk!
Mindenkinek kell kétnaponta uh-ra járni? Csak a munkahelyem miatt kérdezem, mert nálunk sajna nem megoldható, hogy később megyek be. Nem igazán toleránsok... :evil:
gigibp

Mielőtt jobban visszaolvasnék,annyi,hogy ez az ovulációs és beágyazódási jelek figyelése-dolog szerintem sokaknál sok ponton megbukhat...

Itt van pl. az endometriózis.
fájdalmakat,görcsöket okoz,ott vannak a petefészekciszták, szintén görcsöt okoznak a petefészkek környékén,meg ahova még kisugároznak...és ez tapasztalat,nem találgatás!

A "váladék"-figyelés sem mindig valósul meg,én pl. nem láttam még vércsöppet félidőben :shock:
pedig sokmindent figyeltem már.

Sok dolog személyenként eltérő lehet.
Valakinek pl. a testhője sokkal alacsonyabb,mint másnak,más a ciklus,máshogy mutatja ki (vagy nem mutatja ki) a teszt a terhességet,stb.

Úgyhogy inkább marad az ovulációs teszt,és a megérzés :)
Ez utóbbi lesz a legmegbízhatóbb :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudok semmit alátámasztani,csak azt,hogy mivel minden teszt megbízhatatlannak bizonyult sok-sok esetben,nem szabad messzemenő következtetést levonni az eredményeikből.

Nekem is nega volt 3 teszt (ebből 2 10-es érzékenységű), mégis 14-es HCG-m volt,ami már terhesség (10-től,sőt más helyen 5-től az).

A hőmérőzés tényleg kissé idegroncsot csinálhat az emberből,és ilyen kis változást figyelni... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Aktucs: nekem long volt,165.000 Ft volt...
Vendég

Valyoni,
szerintem most épp az a jó, ha már a tüszőrepedés után lesztek. Hiszen normál lombiknál is tüszőrepi után van a megtrmékenyítés és pár napra rá térnek vissza az embriók.
Gondolom hogy fagyisnál is így időzítik, hogy nagyjából ugyanakkor kapd vissza, mintha "frissek" lennének.
Vagy nem így van csajok?
Andi, lécci erősíts rám, vagy cáfold, ha másképp megy a fagyinál!

Valyoni,
ment a privi!

Aktucs,
idősürgetőket küldöm :arrow: :arrow: :arrow:

Gigi,
üdv itt nálunk!
Ha gondolod te is jöhetsz a táblicskuba :wink:

Csatolom is, hogy mindenki lássa hogy állunk! Aztán szóljatok ha javítani kell! Esetleg végre egy-egy "SIKERÜLT" felirattal :wink:

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

aktucs: nekem 140 volt a long, 2006-ban, azota biztos valtozott.

decapeptylt kaptam leallitasra, megjott, es utana szurtam a puregont+ huuu asszem merionalt+ tuszorepi, vagy a merional volt a tuszorepi,huh mar nem emlexem.Kozben valami nagy patron gelt kellett folnyomizni az beulti elott.aztan utrogestan+sargatest szuri. Ez a sargatestre szurit megszuntettek,a pharmafutartol lehetett megrendelni.Helyette lett a crinone gel.
valyoni

Kezdem azt érezni, hogy jobb ha feladom. :( :(

Gigibp, a magyar törvények alapján a munkáltató köteles elengedni a lombikkal összefüggő vizsgálatokra, ráadásul az munkaidőnek számít. És még felmondási tilalom is vonatkozik rád. Kérjél a BMC-ben igazolást. Nézz utána, szerintem megéri!
aktucs

Judit: köszi az infót,jól hangzik :)
nekem kereken 1 hónap volt a long,rengeteg szurival,ha jól számoltam 55 db-ot adott be a párom (beleszámolva,amit a vv-en adtak be).

A 165.000 Ft eléggé apránként jött össze,a kezdeti gyogyók emlékeim szerint 105-110.000 Ft lettek volna,csak aztán újabb meg újabb hosszabbítás következett,mert nehéz volt stimulálni.

Szia Gigi,üdv itt!
Akkor Te kicsit hamarabb kezded a rövid protokollt :)
odáig ok volt,hogy 3.napon kezdődik.
Előtte 1 hónapig fogamzásgátló? Az mennyibe került?
Te melyik dokihoz jársz?

Csajok,úgy örültem,hogy nem longra kell menni!!! :D
Ez azt is jelentheti,hogy nem annyira rossz a helyzet ;)
Vendég

Gigi,
igen, sajnos járni kell, hiszen pontosan figyelik a tüszőérést, ha kell még menet közben korrigálják a hormonadagokat. És ez alapján mondják meg, mikor legyen beadva a tüszőrepesztő szuri és mikor lesz leszívás.
Ha nem tudod megoldani a munkahelyeden, akkor szerintem szólj a bmc-be, hogy az uh-ok idejére adjanak orvosi igazolást.
Vagy onnantól vetesd magad táppénzre!
A leszívás napjától úgyis betegácsiban leszel.
Több ötletem nincs :roll:
Az viszont biztos, hogy törvény mondja ki, hogy köteles a munkáltató biztosítani a viszgálatok idejére a távollétedet!
(Próbálom majd pontosan megkeresni az idevonatkozó tv-t)

Kép
judit0713

Breki,
nagy gratula a rövidített változathoz!
Látod, most már Sz is jobban bízik a testedben, tessék hát továbbra is pozitívan látni a világot :wink:
Fogigátló szerintem csak akkor kell, ha nem rendszeres a ciklusod. Így pontosabban tudják belőni a kezdést.

Kép
judit0713

Huh, ma nagyon szól belőlen Okoska...
Lőjetek le ha sok vagyok :oops:

Kép
judit0713

Judit: nekem azt mesélte egy fagyis csajszi Sz-nél,hogy itt nincsenek szurik,csak UH,figyelik a normális tüszőérést,arra kap tüszőrepesztőt,és utána ugyanúgy mehet beültire :)
Vendég

Judit: neeeem,mindenképp kapok fogamzásgátlót,azt mondta Sz,csak a mensi 1.-3. napján kell menni,akkor kapom.

Te is úgy gondolod,hogy emiatt lett rövid protokoll? :)

Ez kevesebb szurit is jelent ám!!! :D :lol: :lol:

És igen,Gigi az első naptól mehetsz táppénzre a szurik ideje alatt is,és akkor nem probléma az UH.
Én meg tudtam oldani,és rendes volt a főnök srác,megbeszéltem vele előre,és így no para :)
Vendég

Béku,
igen, ez így van, sőt, ha jól tudom, van aki még tüszirepit sem kap!

Íme az új tábla Valyonival kiegészítve:
BABAÁLMOK

Valyoni,
Larát is beírtam, remélem nem baj!
Olyan szépen mutat a sikerek sorában :)
Most kihez jársz?

Kép
judit0713

dehogyis, nyugodtan, o elsore sikerult , de a teso varat magara.Remelem hamarosan kivalaszt bennunket.
S ugynokhoz jarok.
valyoni

Mieza: nálunk is indulhat a móka újra a hálószobában (vagy bárhol ;) ),végre nem tilos :lol: :lol:
Nekem nem kellett annyi ideig kibírni,mint Neked,a szurizás alatt már ugye nem lehetett,és az jún.-ban kezdődött...

Lassan 2 hónapja...
Nos,az álmokról annyit,hogy nekem már szinte minden éjjel "izgi",mondhatni izzasztó álmaim vannak :lol: :lol: :lol:
Párom is faggatott,hogy pontosan mit is álmodtam? :lol:

Úgyhogy azért legalább ez marad :lol:
És hátha a várakozás hónapjaiban összehozzuk Lilit ;) :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?