Sajti jobban vagy már?
Lukácsné, mennek a nagy drukkok!!!
Kisbeeka: WC krém: nem zárja ki, mert Navi és én is használtuk, visszanyomta az endot és babások lettünk. Én nem tudtam Nórával (a tanácsadó csajjal beszélni), ezért a stimu körül abbahagytam. Viszont Navi nem, őt kérdezd, de a jelek szerint nem zárja ki
Velicaptor, a táblában benne van, hogy ki kihez jár, onnan tudsz puskázni. Hú, jó nagy család
Az 5 napos embriók nagyobb megtapadási lehetősége bebizonyosodott, elég szépen levezetett tanulmány is lóg a falon (több is) a BMC-ben, érdemes elolvasni
A legjobb a műtővel szemben van
Én is több tanulmányt olvastam, angolokat főleg (és csehet is.)
Ha egyszer eljutsz a biológushoz, akkor ő részletesen eltudja magyarázni, amit mi már (sajnos) többször is hallottunk. Főleg azért, mert 3 nap után kezdenek el kijönni a genetikai rendellenességek. Tehát aki 5 napos gombócokat kap vissza, (akinek meg érte az 5. napot), az már túl van ezen a körön. De nagyon sok oka van még, hogy az 5. napos miért jobb. Pl. már szépen elindul és csak meg kell tapadnia, a másinak még fel kell repednie a buroknak…stb. Az 5. naposok ritkábban császkálnak el a méhből… stb. Én azért most ebben az esetben jobban hiszek a BMC-nek
Nekünk is ő tapadt meg, a 3 naposak el sem indultak…
Szerintem ha valamelyik dokiban nem bízol, akkor nagyon gyorsan válts egy másikra…
Biztos sok mindenen átmentél már te is, mint itt sokan mások. Viszont egy lombik teljesen más dolgokat hoz ki az emberből, mint bármi más az életben… Az, hogy a mesterséges hormonok miatt közben egyáltalán nem vagy önmagad, csak bónuszfeladat. Itt akkor van valami esélyed, hogy bízol és hiszel. Magadban, a sikerben, a babában, a megtapadásban és nem utolsó sorban a dokidban. 100%-osan mindegyikben. És akkor lehet, hogy nem fogsz havonta egyszer összeomlani... Nem okoskodni akarok, de egy lombikos dokival egészen más a kapcsolatod, mint egy bármilyen mással. Nincs más választásod, csak ha hiszel neki. Akkoris ha időnként nem tetszik amit mondd, vagy te nem úgy csináltad volna.
Nekem pl. gyönyörű 5 naposok is vártak még pár napot a beágyazódással. Szerintem csak kb. lehet megmondani, elég egyénfüggő