Hőmérőzés tekintetében fordulj hozzám bizalommal.
Épp most hagytam fel vele, mert momentán nem látom értelmét.
Reggel ébredéskor mindenféle mocorgás előtt szájban, végbélben vagy hüvelyben - és mindig ugyanott digitálissal 5 percig (nem csak csipogásig), higanyossal 10-ig kell mérni. A mérési időpontok között nem lehet 10-15 percnél nagyobb különbség.
Ezt minden reggel jól feljegyzi az ember.
Egy probléma van vele, utólag lehet megmondani hogy volt-e és mikor peteérés, előre nem. Szóval arra jó, hogy lehet tudni, volt-e esélyes alkalom, meg hogy mikor érdemes tesztelni.
Illetve több hónap után azért az ember már látja, hogy ő konkrétan hogyan működik, akkor sejthető előre is az ovuláció. De az több havi mérés után csak.
Én egy jó ideje elsősorban arra használtam, hogy tudjam kb. előre, hogy mikor fog megjönni. Erre bevált, azért úgy 10 nappal előre tudtam, hogy mikorra készüljek. Egy két kivételtől eltekintve. De előtte sose tudtam, mert volt 16 napos és 42 napos ciklusom is.
Ha kicsit előre szeretnéd jelezni az ovulációt, akkor inkább ovulációs tesztet vegyél.
Viszont ha rám hallgatsz, akkor a spontánkodós hónapoknak hagyd meg a spontaneitását. Most ne a babáért legyetek együtt, hanem egy kicsit magatokért. Még a babának is nagyobb esélye lesz így.