Béku:
Menta priv.
Nagyon sajnálom, hogy ez most nem - de a következő bizti! Nagy ölelés! (((((((((((((((((((((((((((((((((((o)))))))))))))))))))))))))))))
Kispatak:
Gyönyörű fotók, biztosan jól érezted magad ezeken a csodás tájakon!
Drukk a melóhelytűznézelődre!
Judit:
Igen, asszem a köv. mensivel kezdünk.
Csak ez múlna már el, eszébe sincs!
Szóval akkor ha újra megjön Bádi, karöltve megyönk vele hármasban Sz ügynökhöz a jégoviba szülőire, majd megmondja, hogyan legyen. Várom már...
Gratula a táblihoz!
Wikka:
Hétfőre megadrukkjaim legyenek veled!!!
Estrella:
Ige, engem Sz küldött el anno IR-re, gondolom a lelteim alaján, vagy talán volt hozzá egy kis érzéke is... Mindenesetre nagyon hálás vagyok ezért (is) neki!
Cickó-UHU-ra sok szerencsét, az nem fáj.
A PCO nem feltétlenül jelent sok cisztát, egyéb más tünetei is lehetnek (szőrösödés, ciklus hossza, erős fájdalmas mensi és még ki tudja mi még). Nekem pl.: nem mindig van cisztám, ha van is akkor is csak 1 és a következő mensivel pápát int. Sajnos a PCO-hoz sűrűn társul IR. Tényleg érdemes kivizsgáltatni, mert jól kezelhető.
Sztyopika:
Annyit jártok a fejemben. Mizu veletek? Nemsokára kezdtek, ugye?
Angyalka:
Na, jó, akkor nem csócsálom meg Cukit!
Pedig nagyon tündéri!
Lukácsné:
Manapság olyan macerás oviba íratni a gyerkőcöt... Hugim is szenvedett vele, pedig ők a kerületben laktak ezer éve. Ne add fel, sikerülni fog! Hajrá új autó, ez csudajó ajándék Hanna születésére!
Valyoni:
A beültetendő babákat szerintem a dokiddal és a biológussal együtt megbeszélitek és utána könnyebben tudtok dönteni.
Mieza:
Irígy kutyuli vagyok, hogy te már élőben láttad Liza-babát!
Gratula a nega Istenhegyi-teszthez!
Andrea:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lassan te is a finisben, hogi-vagi?
Vnbeni:
Milyen volt Balcsin?
Rita:
Én úgy tudtam, hogy az ET napjától számít a 3 hónap várakozás. Javítson aki okosabb!
Örülök, hogy jobban vagy!
Vikus:
Szerintem a pici vérzés még belefér, mégiscsak megpiszkáltak... A lényeg, hogy csökkenjen. Ha nagyon gáz, azért irány a doki! Eszter írását is vedd figyelembe.
Eszter:
Nem semmi, hogy HSG után mi történt az ismerősöddel, szegényke.
Akkor most hatalmas drukkjaim a lombikhoz nekik!
Lili-infót köszönöm!
Csutka:
Jobban vagy már, ha nem futi befele a Jánosba! Egyébként én a mk alatt bementem a Délpestibe és ott megvizsgáltak, megnyugtattak. Szerintem akárhová mész, kötelesek ellátni, megviszgálni, hiszen nem hobbiból megy oda az ember, hanem sos ügyben.
VSzandra:
Üdv itt, gratula szépséges kislányodhoz!
Nekem is W ügynök volt az első (itt).
Vicky:
Gratulálok a sikeres rutin vizsgádhoz, hajrá többi!